❤️ #پيامبر_خدا صلىاللهعليهوآله فرمودند:
🍀 خيارُ اُمَّتي مَن دَعا إلى اللّه ِتَعالى، وَ حَبَّبَ عِبادَه إلَيهِ
🍃 بهترين امت من كسى است كه به سوى خداوند متعال فراخواند و بندگانش را با او دوست سازد.
📖 كنز العمّال، ۲۸۷۷۹
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج🎋
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #کلیپ «سرباز آماده»
🎙️ #استاد_شجاعی
🌺 اگه شما دلتنگ امام زمان(عجّل الله تعالی فرجه الشریف و علیه السلام) بشین اون هزار بار دلتنگتون میشه...
🌹 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
13.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞️ پاسخ دهه هشتادی ها و دهه نودی های نوجوان شیرازی به هنجار شکنی پارک اسکیت شیراز
♦️ نوجوانان شیرازی در پاسخ به هنجارشکنی های عده ای از فریب خوردگان شیرازی در پیست اسکیت بلوار شهید چمران شیراز با حضور در گلزار شهدا و سردادن ندای *این عمار* ، *شهدا* را #الگو خودشان معرفی کردند.
#نهج_البلاغه | #حکمت ۹۹
🏷️ تفسير «إنّا للّه و إنّا إليه راجعون»
┄┅═✧ا﷽ا✧═┅┄
❁• وَ سَمِعَ رَجُلاً يَقُولُ إِنّٰا لِلّٰهِ وَ إِنّٰا إِلَيْهِ رٰاجِعُونَ فَقَالَ إِنَّ قَوْلَنَا إِنّٰا لِلّٰهِ إِقْرَارٌ عَلَى أَنْفُسِنَا بِالْمُلْكِ وَ قَوْلَنَا وَ إِنّٰا إِلَيْهِ رٰاجِعُونَ إِقْرَارٌ عَلَى أَنْفُسِنَا بِالْهُلْكِ
┅───────────────┅
☜ و درود خدا بر او، فرمود: (شنيد كه شخصى گفت « إِنّٰا لِلّٰهِ وَ إِنّٰا إِلَيْهِ رٰاجِعُونَ» ») اين سخن ما كه مىگوييم «ما همه از آن خداييم» اقرارى است به بندگى، و اينكه مىگوييم «بازگشت ما به سوى او است» اعترافى است به نابودى خويش.
─┅•═༅𖣔✾✾𖣔༅═•┅─
♻️ ترجمه فیضالاسلام: امام عليه السّلام شنيد مردى را كه مىگفت: «إِنّٰا لِلّٰهِ وَ إِنّٰا إِلَيْهِ رٰاجِعُونَ» (قرآن كريم س ۲ ى ۱۵۶ يعنى ما به فرمان خدا آمده و بسوى او باز مىگرديم) آن حضرت (در تفسير آن) فرمود: گفتار «إِنّٰا لِلّٰهِ» اعتراف ما است به پادشاهى خدا (و اينكه ما مملوك و بندۀ او هستيم) و گفتار «وَ إِنّٰا إِلَيْهِ رٰاجِعُونَ» اعتراف ما است به تباه شدن (و مُردن خودمان و حاضر شدن در #قيامت و روز رستخيز).
🇯 🇴 🇮 🇳
📖 امام عليه السلام در اين جملۀ پرمايۀ حكمتآميز تفسير جالبى براى جملۀ «إِنّٰا لِلّٰهِ وَ إِنّٰا إِلَيْهِ رٰاجِعُونَ» كه از آيات قرآن مجيد است دارد، آيهاى كه مردم به هنگام گرفتار شدن در مصائب آن را براى تسلّى خاطر بر زبان جارى مىكنند.
هنگامى كه آن حضرت شنيد مردى مىگويد: «إِنّٰا لِلّٰهِ وَ إِنّٰا إِلَيْهِ رٰاجِعُونَ» فرمود: اينكه مىگوييم «إِنّٰا لِلّٰهِ» اقرار بر اين است كه ما مملوك خدا هستيم و اينكه مىگوئيم «وَ إِنّٰا إِلَيْهِ رٰاجِعُونَ» اقرار بر اين است كه همه سرانجام از دنيا مىرويم (و به آخرت مىپيونديم)؛ (وَ سَمِعَ رَجُلاً يَقُولُ: «إِنّٰا لِلّٰهِ وَ إِنّٰا إِلَيْهِ رٰاجِعُونَ» فَقَالَ عليه السلام: إِنَّ قَوْلَنَا: «إِنّٰا لِلّٰهِ» إِقْرَارٌ عَلَى أَنْفُسِنَا بِالْمُلْكِ؛ وَ قَوْلَنَا: «وَ إِنّٰا إِلَيْهِ رٰاجِعُونَ» إِقْرَارٌ عَلَى أَنْفُسِنَا بِالْهُلْكِ).
✓ بعضى از مفسران نهجالبلاغه بر اين عقيدهاند كه نظر مبارك امام عليه السلام اين است كه جملۀ اول اشاره به #توحيد و جملۀ دوم اشاره به #معاد است و به اين ترتيب جملۀ «إِنّٰا لِلّٰهِ وَ إِنّٰا إِلَيْهِ رٰاجِعُونَ» شهادت مجددى است بر اقرار به مبدأ و معاد.
✓ ولى بعضى ديگر معتقدند اين جمله كه به هنگام بروز مصائب گفته مىشود اشاره به اين است كه اگر خداوند جان كسى را گرفت، مِلك او بوده و همه از آنِ او و تحت فرمان او هستند. تا زمانى كه مصلحت بداند زنده مىمانيم و هر زمان كه مصلحت ببيند آنچه را كه داده باز پس مىگيرد و جملۀ دوم اشاره به اين است كه #مرگ و فنا منحصر به عزيزى كه از دنيا رفته نيست؛ همۀ ما نيز در اين راه گام نهادهايم و در اين مسير گام بر مىداريم و طبق ضرب المثل معروف عرب: «الْبَلَيَّةُ إذٰا عَمَّتْ طٰابَتْ؛ بلا هنگامى كه فراگير شود قابل تحمّل خواهد بود» اين بلا فراگير است.
✓ جمع ميان اين دو تفسير نيز مانعى ندارد و چه خوب است كه انسان، به هنگام پيش آمدن حوادث ناگوار اين جمله را با توجه به هر دو معنايى كه ذكر شد بر زبان جارى كند و حتى اگر فارسى زبان است اضافه نمايد: «ما از آن خداييم و به سوى او باز مىگرديم» كه به يقين مايۀ تسلى خاطر و مانع جزع و فزع و ناسپاسى است.
مباحث
📿 #استغفار_امیرالمومنین صلوات الله علیه ─┅•═༅ بند پنجاه و دوّم ༅═•┅─ 🤲 اللَّهُمَّ وَ أَسْتَغ
📿 #استغفار_امیرالمومنین صلوات الله علیه
─┅•═༅ بند پنجاه و سوّم ༅═•┅─
🤲 اللَّهُمَّ وَ أَسْتَغْفِرُکَ لِکُلِّ ذَنْبٍ یُمِیتُ الْقَلْبَ وَ یَشْعَلُ الْکَرْبَ وَ یُرْضِی الشَّیْطَانَ وَ یُسْخِطُ الرَّحْمَنَ فَصَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اغْفِرْهُ لِی یَا خَیْرَ الْغَافِرِینَ
┅───────────────┅
❖ «بار خدایا از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که دل را میمیراند و آتش مشکلات را میافروزد و #شیطان را خشنود و خدای رحمان را به خشم میآورد؛ پس بر محمد و آل محمد درود فرست و این #گناه مرا بیامرز ای بهترین آمرزندگان»
@ostadelahi
#مطالعه
#داستانهای_شگفت
39 - فریادرسی فوری
دبیر محترم آقای علی اصغر اثناعشری گفت شبی همسرم به رعاف مبتلا می شود و از دو طرف بینی ، متصلاً خون جریان پیدا می کند و در آن ساعت دسترسی به دکتر نبود و متوجه شدم که دوام این حالت منتهی به ضعف مفرط و هلاکت خواهد شد؛ پس اسم مبارک ( یاقابِضُ ) بدون سابقه بر زبانم جاری و آن را مکرر می خواندم، فوراً خون قطع شد به طوری که یک ذرّه خون، دیگر جاری نشد.
یک هفته گذشت، شب خوابیده بودم مرا بیدار کردند و گفتند برخیز که ایشان باز مبتلا به خون دماغ شده و آنچه را که آن شب خواندی بخوان. برخاستم و همان اسم مبارک را تکرار کردم و خون منقطع شد .
از شرایط مهم اجابت دعا یقین به قدرت بی پایان خداوندی است که فوق مادّیات و اسباب است و جمیع وسائل، مسخّر و مقهور اراده اویند و کسی که با شک و تردید باشد دعایش از اجابت دور است و به طور کلی هرکَس خود را مضطرّ الی اللّه دید و یقین کرد که غیر از خدا فریادرسی نیست پس در آن حال هرچه بخواهد به او داده خواهد شد.¹
در بعضی کتب معتبره نقل شده که روزی زنی بچه شیرخوارش را در بغل گرفته از روی پلی که به روی شط آب بود می گذشت ناگاه بر اثر ازدحام جمعیت به زمین می افتد و بچه اش در شط آب می افتد ، فریاد می زند مسلمانان به فریادم برسید و قنداقه بچه به روی آب به حرکت آب می رفته و مادر دنبالش ناله می کرد و به مردم استغاثه می نمود تا به جایی رسید که مقداری از آب شط وارد قسمتی می شد که برای گردش سنگ آسیا تهیه دیده بودند.
تصادفا بچه هم وارد این قسمت شد، مادر دید الان بچه اش همراه آب به زیر سنگ آسیا رفته و متلاشی می شود و #یقین کرد که دیگر کسی نمی تواند بچه را نجات دهد ، آن لحظه که نزدیک فرو رفتن بچه بود، سر به آسمان کرد و گفت ( خدا )؛ فورا آب که به سرعت می رفت، متوقف شد و روی هم متراکم گردید تا مادر با دست خود بچه اش را برداشت و شکر الهی بجا آورد .
_________________
1- اَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوءَ (سوره مبارکه نمل/ آیه 62)