فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 یک نمونه تلخ از فقدان آموزشهای لازم به مردم درباره خطرات سیل
به همین سادگی آب بردش!
سیل اصلا شوخی بردار نیست، لطفا به این حرکات حتی فکر هم نکنید
@Afsaran_ir
📸 یه سوال از اصلاحطلبانی که به بازدید #زاکانی از مناطق سیلزده انتقاد کردن
بازدید درست این شکلیه؟
@Afsaran_ir
مباحث
📸 خانوم نسرین مقانلو هستن، #سلبریتی با میلیونها طرفدار از کوچیک و بزرگ، نوجوون و جوون، پسر و دختر با
از بی عاری قشر متمول همین بس
که دهها کیلو گوشت در این گرونی میخرند و در محلههای فقیرنشین میبرند
جلوی چشم فقرا میدن به سگهای ولگردی که امنیت همون فقرا رو هدف گرفتند
بماند که همینا وقتی ایام حج و محرم میشه ،
حج رو تقبیح میکنند و نذری محرم رو اسراف ...
به خودتان رحم کنید.mp3
3.96M
#تلنگر | #بشنویم
🎧 به خودتان رحم کنید...
حیف شماست جهنم برید!
حیف شماست همنشین معاویه بشید!
🎙️ حجت الاسلام #کافی
-----------------------------------
←یادمونباشہ!💔→
یادمون باشـہ ڪھ وقتی عمرمون سر اومد تنهای تنها میشیم. فقط اعمالمون میتونه نجات مون بدھ!
فقط اعماݪمون هست ڪہ تا ابد همࢪاهمونہ!
یہ حساب و ڪتاب سادھ بڪنیم،
واقعا میاَرزه واسہ چند ݪحظہ لِذت زود گذࢪ دنیوے اعماݪ زشت با خودمون حمݪ ڪنیم⁉️
❤️📕↫@Mabaheeth
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎧 فقیرُک ببابک یا بابَ النجاة!
🎙️ #مهدی_رسولی
#استوری_محرم
#کلیپ_تصویری
@harakatbesooyekhoda
🚩 @Mabaheeth
🏴 وظیفه مداحان
👈🏻 معارف انقلاب اسلامی را تبیین کنید
▫️ رهبر انقلاب: از [سرمایه هنر مداحی] باید در راه اهداف حسینی و فاطمی استفاده بشود... آن چیزی که امروز پیش پای ملّت ما است، عبارت است از تبیین معارف انقلاب اسلامی؛ و این کار از شما [مداحان] برمیآید. ۱۳۹۷/۱۲/۷
🏴 #از_تبیین_تا_قیام
◾️Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | رهبر انقلاب: در هیئتها تبیینِ مکتب میشود. اینکه عرض میکنیم «میشود»، یعنی باید بشود.
👈 طبیعت #هیئت این است: هیئت محلّ #تبیین است، محلّ بیان است، محلّ بیان مهمترین مفاهیم معارف اسلامی و معارف علوی است، محلّ پاسخ به سؤالها است.
🏴 #از_تبیین_تا_قیام
◾Farsi.Khamenei.ir
* #امام_حسین علیه السلام
#شاکله
#اشک
💠 جنس افراد ملاک شقاوت و سعادت
🔻ائمه (عليهم السلام) جنس و جوهره را میشناسند. وقتي به افراد نمره مي دهند مي فرمايند: اين سعيد است و آن شقي است! چون بطن کار را مي شناسند ديگر رد خور ندارد.
🔸 يک وقت #علم ما تعلق ميگيرد که زيد سعيد است ولي مقدمات رسيدن به اين علم اموري موهوم و سُست است مي پرسيم چرا سعيد است؟ مي گويد: چون ريش دارد و نماز اول وقت مي آيد. ولي اين ها هيچ کدامش ما را به آن حقيقت نمي رساند؛
🔹 ولي يک مرتبه بالاتر، ممکن است يک نفر به ريش توجهي نکند، با طرف بوده و صفات او را بررسي کرده و ديده است خوب فردي است؛ به اين هم باز نمي شود اکتفا کرد.
🔸 آخرين حدي که میشود نسبت به #سعادت و شقاوت افراد قضاوت کرد، اگر خداوند کسي را اهل شناخت کرد و بينا شد، انسان نسبت به فردي اطلاع پيدا کند که سعيد است يا نه، دقيقترين مقدماتي که انسان را به نتيجه میرساند اين است که انسان جنس فرد را بشناسد و اين کارِ هر کسي از اولياء نبوده، اصل و حقيقتش کار چهارده معصوم علیهم السلام است و اگر شعبه باريکي از آن نصيب کسي شده باشد و قطره اي از اين دريا نصيب کسي شده باشد باز منشأش آنجا است.
🔹 آنچه جنس انسان را عالی می کند و جوهره را طلایی می کند پیوند با #کربلا و #گریه بر #سیدالشهداء علیه السلام است.
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
💠 لطف اباعبدالله الحسین علیه السلام
🔻به سیدالشهدائی که روز عاشورا، گریه میکردند، عرض کردند: یا بن رسول الله! چرا گریه میکنید؟ فرمودند: به خاطر این جمعیّت. گفتند: کدام جمعیّت؟ فرمود: لشکر دشمن. گفتند: چرا برای اینها گریه میکنید؟ فرمودند: آخر اینها مرتکب کاری میشوند که مستحقّ جهنّم میشوند، ناراحتم.
🔸 برای دشمن گریه میکند آقا سیدالشهداء علیه السلام. آن وقت فکر میکنید که دوستانش را رها میکند و تنها میگذارد؟ معادلاتمان را درست کنیم.
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔻محرم بايد خاصيتش اين باشد كه انسان، تكان بخورد. ایام محرم اگر شرایطش پيش بیايد خيلى اثر می گذارد.
🔹منتهى اگر انسان از افرادى نباشد كه قرآن فرمود « فَمَا اسْتَكانُوا لِرَبِّهِمْ وَ ما يَتَضَرَّعُون». توبه ۷۶
(امّا آنان نه در برابر پروردگارشان تواضع كردند، و نه به درگاهش تضرّع می کنند! )
🔸گاهى خداوند بر اثر #غفلت و سياهى دل، تضرّع و گريه را از فرد می گیرد. طرف دلش می خواهد گريه كند ولى نمی شود و دل نمی شكند.
🏴 در محرم جا دارد كه انسان بيشتر بنشيند و كار كند؛ چه #مطالعه در مورد حضرت اباعبد الله (علیه السلام)، چه منبر، چه #روضه، چه #زيارت، چه #توسّل. تا حالت تضرع و #گریه پیش بيايد. آن وقت تا این حال پیش آمد ديگر نبايد رها كرد. بايد دائم در طول سال نگه داشت.
┄┅═✧═┅┄
@nasery_ir
🌹 قد کشیدن با غمت...
♦️ رسمی است که ما، با شادی ها می خندیم؛ اما با غم ها قد می کشیم. رسم تلخی است؛ اما زمانه اینگونه آبدیده مان می کند. با غم و با اندوه.
قد کشیدن های ما، با هیات هایت بود و با دسته ها و تکیه هایت. روی دست بزرگترهایمان، روی دیوارهای حسینه هایت میخ می کوبیدیم و شمایل می چسباندیم و قد می کشیدیم. ما پای عزای تو قد کشیدن را آموختیم یا اباعبدالله علیک منی سلام الله أبداً ما بقیتُ و بقی اللیل و النهار...
#محرم
#امام_حسین علیه السلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ فرزند کمتر=زندگی بهتر
❌ واکسن بیشتر=کرونا کمتر
🎬 در این #کلیپ سوار بر ماشین زمان میشید و آینده رو به وضوح میبینید.
🔸 روزگاری همه ارکان نظام در خدمت یک سیاست دیکته شده زیانبار سازمان بهداشت جهانی و بانک جهانی قرار گرفت و به زور رسانه و تزویر و #فریب و سانسور منتقدان ترمز رشد #جمعیت را کشیدند.
🔹 اکنون هنوز بانیان آن #خیانت حتی پس از هشدار #امام_خامنهای مدّظله العالی به ضرورت توقف آن سیاست و اشتباه بودن تداوم آن از دهه ۷۰، عذرخواهی هم نکردند چه رسد که مجازات شوند و حتی بر مسندهایی تاثیرگذار ادامه مدیریت میدهند.
🔸 همان تشکیلات و همان مدیران و همان سیستم، امروز با سانسور منتقدان و ارعاب پزشکان و سانسور واقعیتهای علمی دنیا مردمی که آگاه شده و واکسن نزدهاند را به زور و با تحلیلهای غلط دیکته شده، حتی مواردی که سازمان بهداشت جهانی هم با وقوع رسوایی جهانی از آن عقبنشینی کرده ترویج میکنند و هیچ مسئول آزادهای نیست که جرات سوال کردن داشته باشد.
♦️ فقط چند آمار را شفاف ارائه دهید و اگر کذب ادعاهای وزارت بهداشت ثابت نشد، همه را مجبور به تمکین کنید:
👈 کل آمار فوت کشور از ابتدای ۱۴۰۱ تا کنون و آمارهای مشابه سالهای ۱۴۰۰ و ۱۳۹۹
👈 تفکیک علت فوت رسمی ثبت شده متوفیان
👈 تفکیک تعداد دوز واکسن متوفیان هر یک از علتهای فوت (به ویژه سکتههای قلبی و مغزی و بیماریهای داخلی)
🏮 آیا این بار نیز بیان اشتباه بودن این سیاست از زبان مقام معظم رهبری چاره کار خواهد شد؟
#جهادتبیین
✍ #دکتر_جاویدنیا
@Dr_Javidnia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 طلبه مبلغ مناطق محروم دچار سیلاب شد و از دنیا رفت.
▫️ حجت الاسلام مصطفی نصیری اصالتاً قزوینی و ساکن تهران همراه با همسرشان که در یکی از روستاهای رفسنجان مشغول تبلیغ بودند پس از اقامه نماز و مراسم روضه خوانی، در مسیر دچار سیل شدند و از دنیا رفتند.
شادی روح شان صلوات
@howzehenghelabi
#نهج_البلاغه | #حکمت ۱۳۳
🏷️ تفاوت مردم در ارتباط با دنیا
┄┅═✧ا﷽ا✧═┅┄
❁• وَ قَالَ عليهالسلام اَلدُّنْيَا دَارُ مَمَرٍّ لاَ دَارُ مَقَرٍّ وَ اَلنَّاسُ فِيهَا رَجُلاَنِ رَجُلٌ بَاعَ فِيهَا نَفْسَهُ فَأَوْبَقَهَا وَ رَجُلٌ اِبْتَاعَ نَفْسَهُ فَأَعْتَقَهَا
┅───────────────┅
☜ و درود خدا بر او، فرمود: دنيا گذرگاه عبور است، نه جاى ماندن.
و مردم در آن دو دستهاند: يكى آن كه خود را فروخت و به تباهى كشاند، و ديگرى آن كه خود را خريد و آزاد كرد.
─┅•═༅𖣔✾✾𖣔༅═•┅─
♻️ ترجمه فیضالاسلام: امام عليه السّلام (دربارۀ دنيا) فرموده است: دنيا سراى گذشتن است نه سراى ماندن و مردم در آن دو دستهاند:
✓ دستهاى خود را در آن (به خواهشهاى نفس) بفروشد پس خويش را (بكيفر آنها) هلاك گرداند
✓ و دستهاى خود را (بطاعت و بندگى) بخرد پس خود را (از عذاب رستخيز) برهاند.
🇯 🇴 🇮 🇳
📖 امام عليه السلام در اين كلام حكيمانه به حقيقت دنيا اشاره كرده و كسانى را كه در دنيا هستند به اعتبار استفادۀ درست و نادرست به دو گروه تقسيم مىكند: نخست مىفرمايد: «دنيا سراى عبور است نه سراى اقامت»؛ (الدُّنْيَا دَارُ مَمَرٍّ لَا دَارُ مَقَرٍّ)
اين تشبيه شبيه چيزى است كه #امام_سجاد عليه السلام از #حضرت_مسيح علی نبینّا و آله و علیه السلام نقل كرده است كه مىگويد: «الدُّنْيا قَنْطَرَةٌ فَاعْبُرُوها وَ لا تَعْمُرُوها ؛ دنيا به منزلۀ پلى است، از آن عبور كنيد و به فكر آباد كردن آن (و خانه ساختن بر آن) نباشيد».
شبيه اين تعبير در خطبۀ 203 با بيان ديگرى آمده است، مىفرمايد: «أيُّهَا النّاسُ؛ إنَّمَا الدُّنْيا دارُ مَجازٍ وَ الْآخِرَةُ دارُ قَرارٍ، فَخُذُوا مِنْ مَمَرِّكُمْ لِمَقَرِّكُمْ»
تعبيرى كه در آيۀ شريفۀ 39 سورۀ «غافر» آمده «وَ إِنَّ اَلْآخِرَةَ هِيَ دٰارُ اَلْقَرٰارِ» نيز از نظر مفهوم كلام، اين پيام را به ما مىدهد كه دنيا دار قرار نيست بلكه فقط گذرگاهى است. البته آنها كه دنيا را هدف مىبينند براى آنان قرارگاه است و آنان كه به عنوان وسيلهاى به آن مىنگرند گذرگاه است.
سپس امام عليه السلام اشاره به اين دو گروه كرده مىفرمايد: «مردم در آن (دنيا) دو گونهاند: بعضى خود را فروختند و خويش را هلاك كردند و بعضى خود را خريدند و آزاد كردند»؛ (وَ النَّاسُ فِيهَا رَجُلَانِ: رَجُلٌ بَاعَ فِيهَا نَفْسَهُ فَأَوْبَقَهَا وَ رَجُلٌ ابْتَاعَ نَفْسَهُ فَأَعْتَقَهَا)
جملۀ اوّل اشاره به كسانى است كه دنيا را «دار مقرّ» مىدانند و جملۀ دوم ناظر به كسانى است كه آن را «دار ممرّ» مىشمارند (به اصطلاح اين دو جمله نسبت به دو جملۀ پيشين از قبيل لفّ و نشر غير مرتب است).
تعبير به «بَاعَ فِيهَا نَفْسَهُ» اشاره به اين است كه تمام سرمايۀ وجود انسان #عمر و حيات و زندگى اوست. هنگامى كه آن را به متاع اندك دنيا و لذات و هوسهاى آلودۀ آن معاوضه كند، گويى خود را فروخته و به صورت بردهاى در آمده است و در نتيجه موجب هلاكت خويشتن شده است؛ زيرا در سراى ديگر جايگاه امن و امانى ندارد.
جملۀ دوم «ابْتَاعَ نَفْسَهُ ؛ خود را خريدارى كرده» اشاره به اين است كه گويى قبلاً اسير نفس و بردۀ شيطان بوده سپس با اطاعت پروردگار، خود را خريدارى كرده و آزاد نموده است.
در ضمن از اين تعبير پرمعناى امام عليه السلام استفاده مىشود كه آزادى حقيقى در پيروى از فرمان خداست و آنچه را بعضى آزادى مىپندارند نوعى اسارت در چنگال هوا و هوس و خواستههاى شيطانى است.
آرى بايد نسبت به نفس خويش امير بود نه اسير و به گفتۀ شاعر:
اسير نفس نشد يك زمان علىّ ولىّ
اسير نشد كه بر مؤمنين امير آيد
اسير نفس كجا و امير خلق كجا
كه سربلند نشد آن كه سر به زير آمد
در حديث ديگرى از همان حضرت در #غررالحكم نقل شده است كه فرمود: «اُنْظُرْ إلَى الدُّنْيا نَظَرَ الزّاهِدِ الْمُفارِقِ وَ لا تَنْظُرْ إِلَيْها نَظَرَ الْعٰاشِقِ الْوامِقِ ؛ به دنيا همچون زاهدى كه مىخواهد از آن جدا شود نگاه كن نه همچون عاشق دلداده»