28.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | امروز؛ قرائت #زیارت_اربعین در مراسم اربعین حضرت اباعبدالله الحسین (علیهالسلام) با حضور رهبر انقلاب اسلامی. ۱۴۰۱/۰۶/۲۶
🏷 #از_تبیین_تا_قیام | #اربعین
💻 Farsi.Khamenei.ir
38.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام ای رفیق امام حسینی من!
ما رفتیم...به نیابت از تموم رفقا...
ما موندیم...دلمون خوشه به رفتن شما...
🎙️ کربلایی حسین طاهری
به امید نگاه تو هر قدمم .mp3
4.87M
💠صوت: روز وفا
به امید نگاه تو هر قدمم
پر شور دل شده ی حرمم
می دونم آلوده و سنگ دلم
برا دیدن تو دیگه تنگه دلم
شده اشک تو بغض و بهونه من
تب و تابِ تو شونه به شونه من
می وزنه تو مسیر حریم حسین
بوی عطر شما و نسیم حسین
زیر قبه میرم به هوای فرج
دم لحظه به لحظه دعای فرج
20.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به امید نگاه تو هر قدمم
پر شور دل شده ی حرمم
می دونم آلوده و سنگ دلم
برا دیدن تو دیگه تنگه دلم
🎼 با نوای: علی فانی
#نهج_البلاغه | #حکمت ۱۸۱
🏷️ ارزش میانه روی و احتیاط
┄┅═✧ا﷽ا✧═┅┄
❁• وَ قَالَ عليهالسلام ثَمَرَةُ اَلتَّفْرِيطِ اَلنَّدَامَةُ وَ ثَمَرَةُ اَلْحَزْمِ اَلسَّلاَمَةُ
┅───────────────┅
☜ و درود خدا بر او، فرمود: حاصل كوتاهى، پشيمانى و حاصل دورانديشى، سلامت است.
─┅•═༅𖣔✾✾𖣔༅═•┅─
♻️ ترجمه فیضالاسلام: امام عليه السّلام (دربارۀ دور انديشى) فرموده است: نتيجۀ تقصير و كوتاهى (در امرى) پشيمانى است و سود احتياط و دور انديشى درستى (رهائى از زيان) است.
🇯 🇴 🇮 🇳
📖 امام عليه السلام در اين گفتار حكيمانۀ خود، نتيجۀ تفريط و ثمره دورانديشى را در عبارتى كوتاه و پرمعنا بيان كرده مىفرمايد: «ميوۀ درخت تفريط پشيمانى و ميوۀ درخت دورانديشى سلامت است»؛ (ثَمَرَةُ التَّفْرِيطِ النَّدَامَةُ وَ ثَمَرَةُ الْحَزْمِ السَّلَامَةُ)
امام عليه السلام در اين كلام نورانى واژۀ «تفريط» را نقطۀ مقابل «حَزْم» شمرده كه به معناى دورانديشى و تدبير امور و آيندهنگرى است، بنابراين «تفريط» در اين كلام به معناى ترك دورانديشى و تدبير در امور و انحراف از حق است؛ خواه از طريق زيادهروى باشد يا كوتاهى و كمكارى. درست است كه تفريط غالباً در مقابل افراط ذكر مىشود و افراط را به معناى زيادهروى و تفريط را به معناى كوتاهى و كمكارى تفسير مىكنند؛ ولى هرگاه تفريط به طور مستقل ذكر شود ممكن است هرگونه انحراف از حق و واقعيت را شامل گردد، همانگونه كه در كلام بالا چنين به نظر مىرسد.
صاحب كتاب لسان العرب تفريط را به معناى ضايع كردن چيزى تفسير مىكند كه اين ضايع كردن ممكن است عوامل مختلفى داشته باشد؛ بنابراين امام عليه السلام دورانديشى را به درخت بارور و پرثمرى تشبيه كرده كه ميوۀ آن سلامت است و در نقطۀ مقابل آن تفريط را به شجرۀ خبيثهاى تشبيه فرموده كه ميوۀ آن ندامت و پشيمانى است.
اين همان چيزى است كه بارها در زندگى خود و ديگران تجربه كردهايم. مخصوصاً بسيار مىشود كه انسان به امورى به ديدۀ حقارت مىنگرد و سرانجام ضربۀ سنگينى از ناحيۀ آن مىخورد همانگونه كه بعضى از دانشمندان گفتهاند: شخص عاقل هرگز نبايد چيزى از خطاها و لغزشهايش را كوچك بشمرد؛ زيرا هنگامى كه انسان چيزى را كوچك مىشمرد در مشكلات بزرگى مىافتد.
در تاريخ ديدهايم كه گاه دشمنانى كه به نظر كوچك مىآمدند حكومتى را زايل كردند و بسيار ديدهايم كه گاه بيمارى كوچكى كه مورد بىاعتنايى واقع مىشود ضربۀ سنگينى به سلامت ما مىزند و نهرهاى بزرگ و سيلابها را ديدهايم كه از جوىهاى كوچك تشكيل مىشوند.
#مطالعه
#داستانهای_شگفت
#شهید_دستغیب
117 - زیارت ارواح از قبر حسین (علیه السلام) در شب قدر
و نیز نقل فرمود شب 23 ماه رمضان بالای بام منزل تنها احیاء داشتم. هنگام #سحر ناگاه حالت سستی و بی خودی به من دست داد. در آن حال متوجه شدم که تمام عالم أعلی مملوّ از جمعیت و غُلغله است و سر و صدای فراوانی است.
از صدایی که فصیحتر و به من نزدیکتر بود پرسیدم تو را به خدا تو کیستی؟ فرمود جبرئیل (علیه السلام) . گفتم امشب چه خبر است ؟ گفت فاطمه(سلام الله علیها) با مریم و آسیه و خدیجه و کلثوم برای زیات قبر حسین (علیه السلام) می روند و این جمعیت ارواح پیغمبران و ملائکه هستند .
گفتم برای خدا مرا هم ببرید، فرمود زیارت تو از همینجا قبول است و سعادتی داشتی که این منظره را ببینی.
مؤلف گوید : به راستی حاجی مزبور علاقه شدیدی به #حضرت_سیدالشهداء نصیبش شده است. در همان مجلسِ دو ساعتی چند مرتبه که اسم مبارک آن حضرت را می برد بی اختیار گریان و نالان می شد و چند دقیقه نمی توانست سخن گوید و می فرمود طاقت ذکر مصیبت آن حضرت را ندارم .
مباحث
#متن | #رساله_حقوق #امام_سجاد(علیه السلام) •──•❃❀✿( ۲۵ )✿❀❃•──• 📖 وَ أَمَّا حَقُّ الْمُ
#متن | #رساله_حقوق
#امام_سجاد(علیه السلام)
•──•❃❀✿( ۲۶ )✿❀❃•──•
📖 وَ أَمَّا حَقُّ مَوْلَاكَ الْجَارِيَةِ عَلَيْهِ نِعْمَتُكَ فَأَنْ تَعْلَمَ أَنَّ اللَّهَ جَعَلَكَ حَامِيَةً عَلَيْهِ وَ وَاقِيَةً وَ نَاصِراً وَ مَعْقِلًا وَ جَعَلَهُ لَكَ وَسِيلَةً وَ سَبَباً بَيْنَكَ وَ بَيْنَهُ فَبِالْحَرِيِّ أَنْ يَحْجُبَكَ عَنِ النَّارِ فَيَكُونَ فِي ذَلِكَ ثَوَابُكَ مِنْهُ فِي الْآجِلِ وَ يَحْكُمَ لَكَ بِمِيرَاثِهِ فِي الْعَاجِلِ إِذَا لَمْ يَكُنْ لَهُ رَحِمٌ مُكَافَاةً لِمَا أَنْفَقْتَهُ مِنْ مَالِكَ عَلَيْهِ وَ قُمْتَ بِهِ مِنْ حَقِّهِ بَعْدَ إِنْفَاقِ مَالِكَ فَإِنْ لَمْ تَخَفْهُ خِيفَ عَلَيْكَ أَنْ لَا يَطِيبَ لَكَ مِيرَاثُهُ وَ لا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ
┈┄┅═✾ ترجمه ✾═┅┄┈
✨ و أما حق آزاد كرده تو اينست كه بدانى خدا تو را حمايت كن و ياور و پناهگاهش ساخته و او را وسيله و واسطه ميان خودش و تو نموده و سزا است كه تو را از دوزخ نجات دهد و اين ثواب در آخرت از او براى تو باشد و در دنيا هم ميراث او را ببرى در صورتى كه خويشاوندى ندارد در عوض اينكه مالت را خرج او كردى و بحق او قيام كردى؛ پس از صرف مالت در آزادى او و اگر مراعات او را نكنى بيم آن ميرود كه ميراثش بر تو گوارا نباشد، و لا قوة الا باللَّه.