محمد ابوی سانی | قیام🇵🇸
🔺گروه فرهنگی هنری ماهو برگزار میکند 🎭 تئاتر «زخم» 🗓️ از ۲۷ آذرماه لغایت ۶ دی ماه ⏲️ ۱۸:۳۰ الی ۲۰:۳
عرض سلام و ادب محضر همه ی بزرگواران و اعضای محترم کانال
این برنامه، کاری از یک گروه حزب اللهی و انقلابی متشکل دانشجو و طلبه ست و در نوع خودش بی نظیر.
توی این فضای فعالیت جریان های غیر انقلابی و منفعل و بعضا زاویه دار با نظام مقدس جمهوری اسلامی در مناسبت ها و...، لازمه همه ی ما جهت حمایت از این برنامه، هم در مراسم حضور پیدا کنیم و هم تا میتونیم از ظرفیت مون استفاده کنیم جهت تبلیغ ش
واختمنا و ایاکم بخیر
بسم الله الرحمن الرحیم
📝#حجاب به مثابه #کنشگری_زن مسلمان
▪️مساله حجاب (که شاید بخودی خود و منفصل از زمان و مکان، یک حکم دست چندم در شریعت باشد) به دلایل تاریخی-اجتماعی در یک قرن اخیر اهمیت خاصی پیدا کرده است؛ و اگر این جایگاه خاصی که امروز پیدا کرده درست فهم نشود تحلیل درستی از بسیاری از جریانات معاصر نمیتوان داشت.
🔸اگر حدیث منسوب به حضرت زهرا س که «برای زن بهتر این است که مردان او را نبینند و او مردان را نبیند» را در گوشه ذهنمان پررنگ کنیم، میتوان گفت در سنت اسلامی دو نگاه به حجاب وجود داشته است:
▫️یکی نگاهی که حجاب را ذیل این حدیث میدید؛ که خروجیاش توصیه به پردهنشینی و خانهنشینی زن است؛ و
▫️دیگری حجاب را در کنار و بلکه مکمل این حدیث میدید، با این بیان که حدیث مذکور، در مقام بیان یک قاعده کلی در روابط زن و مرد است، که میخواهد بگوید اصل بر عدم اختلاط است؛ اما حجاب، ناظر به این واقعیت میدانی است که اساسا زندگی انسان، اجتماعی است و زندگی اجتماعی، جز با حدی از اختلاط بین زن و مرد ممکن نیست، لذا حجاب در اسلام، نه مهر امضایی بر پردهنشینی زن، بلکه مهر تاییدی بر حضور زن در میان جامعه است، اما به نحوی که جنسیت او تحتالشعاع امور جنسی قرار نگیرد.
🔹شاید از بهترین صورتبندیهای این نگاه دوم، بحثهای شهید مطهری در کتاب «مساله حجاب» باشد. ایشان در نیمه اول کتاب با جریان غربزده درگیر است که آنان حجاب را از منظر تسلط مرد بر زن تحلیل میکنند، و در نیمه دوم با جریان طرفدار پردهنشینی زن؛ وهردو در این مشترکند که «حجاب» را به مثابه «محدود کردن زن» قلمداد میکنند و ذیل نگاه اول قرار میگیرند؛ و ایشان میکوشد با تبیین نگاه دوم، از ایده «حجاب به مثابه مصونیت» دفاع کند.
🔸حقیقت این است که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی این حداکثر معنایی است که از حجاب در جامعه ترویج شد، که علیرغم اینکه واقعا یک پله از تلقی غربی و سنتی بالاتر است، اما همچنان حجاب را برای زن در موضع انفعال قرار میدهد.
🔺اما میتوان تقریری از حجاب ارائه کرد که حجاب، نه از موضع انفعال، بلکه از زاویه فعال بودن زن مطرح، و به مثابه کنشگری زن باشد.
✅ البته اصل این ایده در آثار شهید مطهری هست اما بسط نیافته است.
در واقع الگوی غرب برای ورود زن به جامعه یا #الگوی_فمینیستی است که در باطن خود #مردسالار است (و به تعبیر شهید مطهری #زنانگی_زن را نادیده میگیرد و او را همچون #انسان_بیبها وارد جامعه میکند) و یا #الگوی_سرمایهداری است که جدی گرفتن زنانگی زن را در این میداند که زن را به مثابه #کالای_جنسی وارد جامعه کند.
در قبال این دو، اسلام با جدی کردن حجاب میخواهد نشان دهد که هم زنانگی زن در مقام حضور اجتماعی وی را جدی میگیرد و هم حضور او در جامعه را نمیخواهد در افق جنسی قرار دهد.
در این فضا حجاب، نه صرفا یک واکنش انفعالی و برای مصونیت زن، بلکه یک اقدام کنشگرانه و برای ارائه الگویی از حضور زن در جامعه است که در عین جدی گرفتن زن بودن وی، مانع فروکاستن این زنانگی به افق امر جنسی میشود.
.
🎧جلسه اول
https://eitaa.com/souzanchi/1190
🎧جلسه دوم
https://eitaa.com/souzanchi/1193
🎧جلسه سوم
https://eitaa.com/souzanchi/1194
🎧جلسه چهارم
https://eitaa.com/souzanchi/1195
کل بحثها در فضای وب
🌐https://www.souzanchi.ir/hijab-as-a-muslim-womans-activism/
حسین سوزنچی
@souzanchi
«قیام» رو در ایتا دنبال کنید
@mabavi
#لپتو را باید ادامهی اتفاقات خوب انیمیشن ایران دانست؛ هم کیفیت فنی و هم کشش قصه برای مخاطب خوب از آب درآمده.
توجه به یک مسئله روز جامعه در کناز زبان طنز و خلق موقعیتهای نشاطآور در روند داستان مخاطب را مشتاق تا پای فیلم مقابل پرده نقرهای نگه میدارد.
البته بعضی قسمتهای فیلمنامه می توانست حذف شود مثل نقش فرشته که با حذفش نه تنها داستان ضربهای نمی خورد بلکه باورپذیرتر میشود و توکل به قادر متعال را می توان به گونهای دیگر و هنرمندانه تر در قصه گنجاند.
به هر حال #لپتو یک فیلم خانوادهای است که از کودک و نوجوان تا جوان و بزرگسال می توانند پایش بنشینند و لذت ببرند.
خدا قوت به سازندگان خلاقش.
🔹🔸تحلیل های کوتاه فرهنگی سیاسی"محمد حسینزاده" را از اینجا دنبال کنید:
@hoseinzadeh1364
«قیام» رو در ایتا دنبال کنید
@mabavi
لینک دانلود کتیبه فاطمیه
https://golmikh.com/portfolio/%d9%be%d9%86%d8%a7%d9%87%db%8c-%d8%ac%d8%b2-%d8%b2%d9%87%d8%b1%d8%a7-%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c%d9%85/?portfolioCats=65
.
#حرفوگرافی_های_سید_محمد_رضا_میری
«قیام» رو در ایتا دنبال کنید
@mabavi
از سری آثار تولید شده توسط دوستان هنرمندم در کارگاه کشوری #برای_ایران
.
🔶به نیت #جهاد_تبیین در نشر این آثار بکوشیم.🔶
.
#فعالیت_های_شبکه_کشوری_نهضت_مردمی_پوستر_انقلاب
«قیام» رو در ایتا دنبال کنید
@mabavi
✅ تعیین روز ارتحال علامه مصباح یزدی رضوان الله تعالی علیه (دوازدهم دی ماه) به عنوان روز علوم انسانیِ اسلامی
🔸 پیرو درخواست جمعی از رؤسای دانشگاهها، پژوهشگاهها و مراکز تحقیقی فعال در زمینه علوم انسانی اسلامی و نیز مجمع عالی علوم انسانی اسلامی از دبیر محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی و همچنین وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی (رئیس شورای فرهنگ عمومی) مبنی بر تعیین روز ارتحال علامه مصباح یزدی رضوان الله تعالی علیه (دوازدهم دی ماه) به عنوان روز علوم انسانیِ اسلامی، شورای فرهنگ عمومی کشور به عنوان مرجع تصویب اولیه تقویم فرهنگی کشور، در جلسه مورخ ۲۲ آذرماه خود، با این پیشنهاد موافقت و سپس مصوبه مزبور را جهت تایید نهایی برای شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال نمود.
🔸 شایان ذکر است، حکیم بزرگوار مرحوم آیت الله مصباح یزدی(ره)، یکی از نظریهپردازان و مشوقان اصلی شکلگیری و تکامل علوم انسانی اسلامی طی دهههای اخیر محسوب میشدند و تعیین روز ارتحال آن استاد فرزانه به عنوان روز علوم انسانیِ اسلامی، میتواند فرصتی برای ارائه و ارزیابی سالانه دستاوردهای علمی در این عرصه و همچنین برگزاری برنامههای متنوع علمی یا ترویجی در باب علوم انسانی به صورت تعاملی تبدیل گردد.
مجمع عالی علوم انسانی اسلامی
scih.ir
کانال و سایت مؤسسه امام خمینی(ره)
eitaa.com/iki_ac_ir
iki.ac.ir
«قیام» رو در ایتا دنبال کنید
@mabavi
نشست بصیرتی و جلسهٔ پرسش و پاسخ
پیرامون مسائل روز
جلسهٔ اوّل
✅ «مسئلهٔ حجاب»
📌 چیستی، چرایی و چگونگی
سخنران: حجّت الاسلام استاد ابویسانی
سه شنبه ۲۹ آذرماه بعداز نماز مغرب و عشا
میدان هنرستان، پیروزی ۴۵
مسجد امیرالمؤمنین (علیه السلام)
«قیام» رو در ایتا دنبال کنید
@mabavi
گفته بودم که افراد رو در بزنگاهها باید شناخت.
بدانید که تاکتیک فعلی براندازها اول پمپاژ #ناامیدی و اخیرا تمرکز بر سیاه نمایی معیشتی هست که حاشیه سازی درمورد فیلترینگ اینستاگرام (به عنوان ابزار جنگ ترکیبی) هم اخیرا شدت گرفته.
اگر کسی که ادعای سواد رسانه دارد در بزنگاه ها دقیقا همسو با دشمنان قلم میزند باید درموردش با احتیاط بیشتری برخورد کرد.
یک زمانی درمورد امید دانا هم هشدار میدادیم و از انقلابی ها فحش میخوردیم ولی الان خیلیاشون ازمون حلالیت میخوان!
اگر اهل دقت باشید نیازی به علنی شدن مواضع نیست. فقط کافیه به کلیدواژه در بزنگاه ها دقت کنید!
✅ به کانال سعیدیسم بپیوندید:
https://eitaa.com/joinchat/748028099C062dd1f0bc
🖊 #جنگ_روایتها
#جریان_تحریف
#جنگ_جهانی_رسانه
«قیام» رو در ایتا دنبال کنید
@mabavi