✅ برای اینکه مربا بشیم و مربی از نظر من اولین 🥇گام شناختن خودمون و اساساً شناخت انسان هست، تا کودکمون رو هم راحتتر بشناسیم و درک کنیم.
یعنی بریم دنبال پاسخ اینکه من کیم؟
دقت کنید ❌من چیم؟ نه 👈من کیم؟
خیلی مهمه پرسش درست رو بپرسیم. شوخی نگیرید.
در تاریخ همین اشتباه دودمان خیلیها رو به باد داده.
میگم براتون تو پستهای بعد.
@madarmorabbi
هنگامی که پسرم بدنیا آمد به یک چیز فکر میکردم: چطور قرار است از این نوزاد کوچک مراقبت کنم؟ چطور زندگی کردن را به او بیاموزم؟ و تعداد زیادی از این چطور و چگونهها‼️
بعد از گذشت چند روز با دیدن تلاشهای پسرم برای یادگیری و حالا پس از یک سال و چندماه مشاهده نتایج آن تلاشها عمیقاً از خلقت خداوند متحیرم.
حافظه این پسر کوچک هیچ چیزی از نوزادی را فراموش نکرده و حالا که توانمند شده در حال تکرار آنهاست.
مدتی بود فکرم درگیر مفهوم آیه ۷۸ سوره نحل بود.
🔆"وَاللَّهُ أَخْرَجَكُمْ مِنْ بُطُونِ أُمَّهَاتِكُمْ لَا تَعْلَمُونَ شَيْئًا وَجَعَلَ لَكُمُ السَّمْعَ وَالْأَبْصَارَ وَالْأَفْئِدَةَ لَعَلَّكُمْ تَشْكُرُونَ"
"و خدا شما را از شكم مادرانتان در حالى كه چيزى نمىدانستيد بيرون آورد و براى شما گوش و چشمها و دلها قرار داد باشد كه سپاسگزارى كنيد"
سوره نحل/آیه ۷۸
👈 سمع و بصر و افئده چیست که خداوند در وجود ما قرار داده؟!
پست بعدی علمیست. میخواهیم کمی تعقل کنیم و بعد خداوند را شکر.🤲
🔍در همه پیامرسانها ما رو با آیدی madarmorabbi پیدا کنید.🔎
@madarmorabbi
🔅خداوند هنگامی که انسان را در بطن مادرش خلق کرد، با دمیدن روح خویش در او ظرفیتهای ویژهای برایش قرار داد تا وجه تمایز او از سایر مخلوقات باشد.
👈براساس آیه ۷۸ سوره نحل، این ظرفیتها، سمع و بصر و افئدت هستند؛ که توان سمیعت و بصیرت و رؤیت را به انسان میبخشند.
✅خداوند گاهی از صفت سمیع و بصیر در مورد خود استفاده میکند.
👈پس این دو از ویژگیهای جسم مادی انسان، یعنی شنوایی و بینایی، متفاوت هستند.
@madarmorabbi
🔺غالباً کودکان را با ویژگی کنجکاوی میشناسیم.از همان ماههای ابتدای تولد این ویژگی همراه آنهاست وهمین که دستوپای حرکت کردن پیدا میکنند،دیگر با همهچیز کار دارند.چرا؟!
💡میخواهند درک کنندو بفهمند آن پدیده چیست.آنها با دیدن عملکرد و رفتارها میآموزند و تمرین میکنند تا همانند ما از وسایل استفاده کنند؛به همین خاطر است که بیشتر سراغ وسایل بزرگترها میروند📱تا اسباببازیهایشان🧸
👈این رفتار کودکان ناشی از ظرفیت سمع است.توان سمیعت، قوتی است که به انسان کمک میکند تا درس و آموزه بیاموزد؛ دقیقاً مشابه کودکی او.
🔺🔺همین که کودکی گذشت و انسان وارد مرحله نوجوانی خود شد، کمکم رگههای تفحص و تفکر و اندیشهورزی در او پدیدار میشود.🔍📝 او جستجو میکند و یافتههایش را طبقهبندی و از آن درس و علم تولید میکند. حالا او خودش میتواند درسی به دیگران بیاموزد.
👈این رفتار انسان ناشی از ظرفیت بصر اوست.توان بصیرت قوتی است که به انسان امکان تفکر و تعقل و اندیشه را بخشیده است.
🔺🔺🔺فراتر از این دو توان،گاهی انسانهایی هستند که حق و حقیقت را دیده و تشخیص میدهند.آنها وقتی وارد مسیر حق میشوند تا پای جان در این راه استقامت میکنند.
👈این قوت تشخیص حق ناشی از ظرفیت فواد انسان است،که توان رؤیت حق را به انسان میبخشد. ظهور این قوت سن و سال نمیشناسد.
میتواند کودکی اهل غزه باشد که خداوند را تنها تکیهگاه انسان میداند، و یا پیر اهل حکمت.انسانی که توان رؤیت دارد قلبش به اطمینان میرسد؛ نمونه شاخص آن امام حسین علیه السلام است.
سمع و بصر و افئده بسیار شبیه فوارهها هستند.⛲️
میپرسید چطور⁉️👇
@madarmorabbi
فوارهای را در نظر بگیرید که سه بخش دارد.⛲️ بخش بالایی آبفشان اصلی، بخش میانی و بخش پایینی که دو ظرف متوالی هستند؛ و آب آنها از آبفشان اصلی تأمین میشود.
در اکثر فوارهها آب با شدت از آبفشان اصلی فوران میکند و سرریز آب وارد طبقه میانی شده و پس از آن وارد طبقه پایینی میشود. شدت آب نیز در طبقات میانی و پایینی به ترتیب کمتر میشود.
🥇 آبفشان اصلی با بیشترین توان و شدت، شبیه فواد است؛ که توان رؤیت حق را به انسان بخشیده است.
🥈ظرف میانی شبیه ظرفیت بصر است؛ که توان بصیرت، را به انسان بخشیده است.
🥉سرآخر ظرف پایینی، شبیه ظرفیت سمع است؛ که توان سمیعت را در انسان ایجاد کرده است.
⛲️طبقات فواره وجود انسان نیز باید از بالا به پایین فعال شوند؛ چرا که اگر انسانی توان سمیعت و بصیرتش را خوب بهکار بگیرد، اما توان تشخیص حق را نداشته باشد، به احتمال زیاد درسی که میآموزد یا علمی که تولید میکند در مسیر حق نخواهد بود.☄
پس باید ابتدا طبقه اصلی را ساخت؛ و توان رؤیت را در او فعال کرد. یعنی انسان ابتدا بتواند حق را تشخیص دهد؛ تا درسی که میآموزد و علمی که تولید میکند در مدار حق باشد.💫
✅انسانی که اینگونه شد شکر نعمتی که خداوند به او بخشیده بهجا آورده است؛ مگر شکر بجز آن است که نعمت را در مسیری که خالق آن مشخص کرده صرف کرد.🤲
@madarmorabbi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔔بیایید کمی بازی کنیم و همزمان بیندیشیم:
❌حالا فرض کنیم کسی توان رؤیت نداشته باشد، یعنی برای دیدن حق کور باشد؛ مثل فوارهای که آبی در آبفشان اصلیاش وجود ندارد؛ یا آب آلودهای آبفشان را اشغال کرده، یعنی آن انسان بجای حق، باطل را انتخاب کرده باشد و فوادش کور یا اِشغال شده است؛ حالا چه توقعی هست که باقی ظرفیتهاش درست کار کنند. اگر هم کار کنند، آلوده هستند. تفکر و اندیشهاش آلوده است. دریافتهاش آلوده است. کلاً این انسان آلودهپسند میشود.🦠 حالا حتی اگر از این ظرفیتها استفاده هم ببرد ناشکری کامل است.
🥇نتیجه آنکه گام نخست در تربیت کودکان از فواد و توان رؤیت شروع میشود.
↩️ضمن اینکه به ظرفیت سمع آنها باید احترام گذاشته شود؛ یعنی حس کنجکاوی کودکان😵💫😉
چگونه⁉️
🔺بدانیم که عالم، عالم خلقت است؛ یعنی خالقی دارد که در پس هر آنچه خلق کرده نشانی و حکمتی است.
🔺🔺اگر انسانی این نگاه را به عالم داشت و این نشانیها را شناخت، امید است که فوادش بینا شود و حق را ببیند و به توان رؤیت برسد.
📒نخستین دوره آموزش این نشانیها توسط امام صادق علیه السلام به شاگردش مفضل تدریس شده، که در کتاب توحید مفضل آمده است.
📌نکته تکمیلی:
🎞 برای درک بهتر این مطلب پیشنهاد میکنم دو فیلم birdbox و blindness را مطالعه کنیم.
اگر اهل دیدن فیلم نیستید هم هر دو این آثار از روی رمان ساخته شدهاند و میتوانید رمان آن را مطالعه کنید.
در مطالب بعدی نکات این فیلمها را مطرح میکنم.
@madarmorabbi
#بازی
#فیلم
.
ما مادران امروز کمی درس خواندهایم، لیسانس و فوقلیسانس و دکتری داریم. شغل، منصب و جایگاه اجتماعی داریم. اما مهمترین مسئولیت ما به ثمر رساندن امانتیست که خداوند به ما و همسرمان سپرده است. برای این مسئولیت خود را آماده کردهایم؟
🔔در اینستاگرام-تلگرام-ایتا- بله و یوتیوب ما را با آیدی madarmorabbi پیدا کنید.
@madarmorabbi
#مادرمربی
دوره تربیت مادرمربی و مدرس
هر بانویی در هر نقش و جایگاهی مربی است
https://eitaa.com/madarmorabbi
https://zil.ink/madarmorabbi
https://ble.ir/madarmorabbi
https://t.me/madarmorabbi
https://youtube.com/madarmorabbi
https://www.instagram.com/madarmorabbi?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
دو هفتهای هست که تصمیم گرفتیم به پسرمون یاد بدیم خودش بخوابه😮💨
خودمون رو بخواب میزنیم و ایشون هم کمی اطرافمون میگرده و سعی میکنه با اسباببازیهاش ما رو گول بزنه و سرآخر یه گوشه ولو میشه و خوابش میبره😍
حین سرگردونیهای قبل از خوابش لحظه نیست که زیرچشمی نگاهش نکنم و در همین لحظهها یکباره بهیاد بچههای غزه میافتم؛ که چطور تو سرگردونی و گرسنگی و تنهایی خوابشون میبره، و بعد بهیاد جگر خونشدهی مادر و پدرهایی میافتم که شب تا صبح ممکنه بدن مجروح و نحیف بچهشون رو بغل کرده باشن تا شاید دردهاش آروم بشه و خوابش ببره در عین اینکه تو روزها و ساعتهای گذشته پیکر پرپر بچه دیگرشون رو به خاک سرد سپردند😭
🔅همه این سختیها برام عجیب میشه وقتی کلام پرصلابت این زنان و مردان و بچهها رو میشنوم
📜زبان که باز میکنند قرآن میخوانند آن هم طوری که به عمق قلب انسان نفوذ میکنه.
🔹خدایا به این قوم برگزیده صبر بده، قدمهاشون رو ثابت کن، کلامشان رو اثربخش و خون پاکشان را شنوا کننده و بینا کننده قرار بده تا مرز حق از باطل روشن شود، باشد که ما هم از بیداردلان باشیم و با انتخاب حق در مسیر ایشان قرار بگیریم.
الهی آمین 🤲
@madarmorabbi
#یادداشت_فیلم
📌 #blindness
فیلم کوری ساخته شده در سال ۲۰۰۸ اقتباسی از رمان کوری است.
ژوزه ساراماگو در سال ۱۹۹۵ رمان کوری را نوشت.
خطر اسپویل👇
⛔️ماجرای این رمان بیماری با نام هیولای سفید است که مانند یک ویروس تمام مردم را درگیر میکند. این بیماری در واقع نوعی کوریست؛ که در آن بجای تاریک شدن دید، فرد احساس میکند همه چیز در یک دریای شیر غرق شده است.در انتهای اثر بینایی زمانی رخ میدهد که شخصیتها کمکم متوجه ارزشها شده و در واقع نسبت به ارزش انسانیت و انسان بودن آگاه میشوند.⛔️
✅اما چند نکته در رابطه با این اثر:
💡در نابینایی چشم معمولاً فرد در تاریکی غرق میشود؛ اما نوع کوری در این اثر، که به غرق شدن در شیر تشبیه شده، نمادی از کوری در معرفت و آگاهی است.
💡رفتار و روابط افراد کور پر است از توهین و وحشیگری و تعفن.
انسانی که کور معرفت است از سطح حیوان نیز پایینتر زیست میکند.
💡کوری مسری این اثر شبیه کوری یا اِشغال فواد انسان است.
💡انسانی که فوادش کور یا اِشغال شده، در واقع توان رؤیت و دید او به حق مختل میشود. او نسبت به دیدن حق کور است. درست شبیه بیماری کوری مسری، که نگاه افراد پر شده از یک ماده سفید.
💡هیولای سفید در ادبیات فلسفی به معنای بینظمی و خائوس پیش از تفکر هست. یعنی انسان به مرحله ماقبل آگاهی و اندیشه پسرفت و نزول کرده باشد.
💡انسانی که کور معرفت شده و حق را نمیبیند، اندیشه و حس و دریافتش هم درست کار نمیکند. یعنی همان توان سمیعت و بصیرتش هم بدنبال اِشغال و کوری فوادش از کار میافتد.
👈پیشنهادم این هست که اولویت رو مطالعه رمان قرار بدید بعد دیدن فیلم
@madarmorabbi
#یادداشت_فیلم
📌#birdbox
#بخش_اول:
چه کنیم که از کوری فواد و از بین رفتن توان رؤیت نجات پیدا کنیم⁉️
✅یک راه رو قبلا توضیح دادم: دیدن نشانیها و آيتهای خداوند در جهان خلقت؛ یعنی داشتن نگاه آیتبین که نمونهاش در کتاب توحید مفضل آمده، و آموزههای امام صادق علیه السلام به شاگردش مفضل هست.
انشاءالله در مطالب بعدی بهش میپردازم و میتونید نمونههاش رو در صفحه strategy_learning@ ببینید.
✅اما راه دوم، که اتفاقاً مهمتر و مسیر رسیدن به نگاه آیتبین هست، داشتن تقویست. خداوند در آيه ۲۹ سوره انفال میفرماید:" ...اگر تقوی داشته باشید به شما توان تشخیص حق از باطل میبخشم..."
💡تقوی به خویشتنپایی ترجمه شده؛ و درک مفهوم تقوی شاید خیلی راحت نباشه. اما اگر از زاویه مقابل بهش نگاه کنیم، معنی تقوی میشه شیطانپایی؛ یعنی ببینیم شیطان از کجا قراره به ما ضربه بزنه و نقطه ضعف ما و نفس ما در کجاست.
👈فیلم #جعبه_پرنده ساخته شده در سال ۲۰۱۸ به درک این موضوع و مفهوم کمک میکنه.
خطر اسپویل👇
⛔️در فیلم هیولاهای ناپیدا و مرموزی به شهر حمله میکنند که از طریق چشم افراد به درون اونها نفود کرده و آنها رو وادار میکنند تا خودکشی کنند؛ و یا افراد رو بنده خود کرده و از این بندهها بعنوان ابزاری برای کشتن دیگران استفاده میکنند. تنها راه نجات از این مهلکه نگاه نکردن به این هیولاهاست.⛔️
@madarmorabbi
#یادداشت_فیلم
📌#birdbox
#بخش_دوم:
✅اما نکات مرتبط فیلم با موضوع ما:
💡گاهی راه نجات انسان ندیدن و نشنیدن است. این نکته همان مفهوم غض بصر است که در آیه ۳۰ و ۳۱ سوره نور آمده؛ حتی در آیه ۱۹ سوره لقمان به غض صوت هم اشاره شده.
بطور کلی یعنی انسان باید مراقب نگاه و بلندی صدای خودش باشه. مراقبت نکردن از نگاه در بین مردم به چشمچرانی❌ تعبیر میشه که صفت ناپسندیدهای هست.
💡از طرفی انسان باید مراقب معرفتی که وارد قلبش میشه هم باشه.
او باید مراقب ندا و صدایی که او را به سمت خودش دعوت میکنه و اطاعت میکنه هم باشه. این نکته درست همون کارکرد سمع انسان هست. در فیلم میبینیم که هیولاها و بندههاشون با لحن و صدایی دوستانه افرادی که چشمهای خودشون رو بستن به سوی خودشون دعوت میکنند، تا آنها چشمبندهاشون رو بردارند.
💡چشم راه ورود و نفوذ دشمن یا هیولا یا شیطان هست. او با اختیار فرد وارد میشه. صداها دعوت کننده هستند.
💡شخصیت زن فیلم با توجه نکردن به صداها و بستن چشمهاش نجات پیدا میکنه. او چشم و گوشش رو به وسوسههای فریبنده میبنده.
💡دسته دوم نجات یافتهها کورها هستند. اونها اساساً توان دیدن ندارند.
💡راه مراقبت از فواد انسان این هست که ظرف فواد انسان از محتویات نادرست پر نشه. این محتویات نادرست میتونند وسوسهها و نفسانیات و معرفت باطل باشه. پس انسان باید از نادرستها چشمپوشی کنه تا نجات پیدا کنه.
توان رؤیت انسان که سالم ماند میشه امیدوار بود سمیعت و بصیرت هم سالم بمانند.
👈👈👈این فیلم در ژانر ترسناک دستهبندی شده؛ پس مراقب باشید.😬
@madarmorabbi
May 11
🔰مصادیق زیادی از تصاویر و معرفت باطل امروز روز پیشروی انسان هست. چشم و گوش مادی ما راه ورود آنها به فؤاد ما هست؛ که پاک کردنشون و آزاد و فارغ کردن فؤاد از آنها، اگر نگیم غیرممکن، کار بسیار بسیار سختی هست؛ مخصوصاً اگر از دوره نوجوانی عبور کرده باشیم.
🔺این یک زنگ خطر در زندگی ما انسانهاست که باید مراقب دریافتیهای چشم و گوش خودمان باشیم.
🔻حالا اگر شدیم مادر و پدر👨👩👦 مسئولیتمون سنگیتنتر میشه. کودک معصوم ما با یک فؤاد آزاد بدنیا آمده و باید مراقب باشیم تا این ما نباشیم که فؤاد او را اسیر و کور کنیم.
شما تا حالا تمام برنامههایی که از شبکه کودکان پخش میشه را دیدید⁉️
من این کار رو انجام دادم. یکسال تمام و حتی بیشتر🧐و الان میتونم بگم ۹۰ درصد برنامهها تکراری هستن برام. ساختار شبکه کودک اینطور هست که بعد از مدتی برنامههای قبلی رو تکرار میکنه.
❌با این تجربه و بررسی، هیچ موقع اجازه ندادم ساعتهای مداوم تلویزیون در منزل ما روشن باشه؛ چون قرار نبود من کسی باشم که مسبب اسارت فؤاد پسرم شده.
🔹البته تماشای بعضی برنامهها هم اتفاقاً برای بچهها خوبه. من شخصاً سراغ برنامههایی میرم که بچههای دیگه را نشون میده و یا کاردستی یاد میده.
@madarmorabbi
#مادرمربی
‼️اما:
🔸شما هر پویانمایی که در شبکه کودک ببینید محتوا و مضامین مفیدی را بیان میکنه. اما این محتوا با چه تصاویری همراه؟🤔
بله❗️ تصاویر بسیار بسیار اهمیت دارند. شکل و قیافه شخصیتها، فضای زندگی، سبک زندگی اونها، خوراکی و لباسها و مدل راه رفتن، روابط دوستانه بین شخصیتها و خلاصه جزئیات دیگهای که شاید ظاهراً در اولویت نباشن؛ اما در واقع این موارد که اتفاقاً بهطور مستمر در تمام قسمتها تکرار میشن، مهمترین هستند؛
چرا که👈 تکرار مستمر آنها سبب تثبیت شدن این تصاویر در فؤاد انسان شده و کمکم مدل رفتاری و سبک زندگی کودک ما را تشکیل میده.
👇حالا بیایید یک نمونه از پویانماییهای این شبکه رو با هم بررسی مختصری کنیم:
@madarmorabbi
#مادرمربی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کودک_معصوم_من
#پویانمایی
🔰پویانمایی #سریال #زیستشناسان_کوچک، بهترین اثر آموزشی در پنجاهمین جشنواره فیلم رشد شناخته شد.
این اثر در مورد تجربیات علمی یک خواهر و برادر کوچک است. 🔬
✅نکاتی که در این پویانمایی مکرر تکرار میشه و اثرگذاری عمیق داره:
💡تیتراژ این پویانمایی با ریتم موسیقی و شعر خاص آن، تداعیگر نازیها و تقابل آنها با یهودیان است؛ که نماد شناخته شده آن هلوکاست است.
💡استاد راهنمای بچهها یک موش است. اصولاً در تمام پویانماییها، موش نماد یهودیها یا صهیونیستها ست.
💡به آرایش موهای دختر و پسر دقت کنید. هر دو در کنار گوش موهای بلندی دارند. شبیه سبک موهای یهودیان.
🔸همین سه نکته، که البته مستمر و هر روز، در یک بازهی زمانی مشخص، وارد فؤاد مخاطب میشه کافیه تا بستر فکری در او ایجاد بشه و بهراحتی بعدها با دیدن فیلمها و پویانماییهای پیشرفتهتر بسیاری از اعتقادات و باورهاش دچار اشکال بشه؛ چون وقتی کودک بوده فؤاد او پر شده از تصاویر و معرفت باطل؛ و کور و اِشغال شده.
✔️احتمالاً سازنده اثر که یک معلم هم هست نیت خوبی داشته، اما توجه نکردن به نشانهشناسیها در هنر این اثر را مورد نقد قرار داده است.
✂️حالا با دونستن این مورد خودتون بفرمایید کدوم پویانمایی با اعتقادات و سبک زندگی شما تناسب داره و برای کودک شما مناسب هست⁉️
@madarmorabbi
#مادرمربی
#یادآوری
🔰مفصل در مورد آیه ۷۸ سوره نحل و داشتههای ارزشمندی که خداوند از هنگام جنینی به انسان بخشیده صحبت کردیم.
💡این داشتهها سه ظرفیت سمع و بصر و افئده بودند که توان سمیعت و بصیرت و رؤیت را در ما ایجاد کردند.
💡خداوند ظرفيت فؤاد را در انسان قرار داده و بواسطه این ظرف توان رؤیت یعنی توان دیدن و تشخیص حق از باطل را به او بخشیده.
💡میشه گفت این توان نوعی چشم دیدن هست؛ اما دیدن حق و تشخیص از باطل.
درست کار کردن این چشم یک شرط داره: 👈نباید ظرف فؤاد با تصاویر و معرفت باطل پربشه.
❌اگر شد دیگه این ظرف با باطل اِشغال شده و بهمرور کور میشه. در نتیجه توان تشخیص حق از باطل در انسان نابود میشه.
🔔قبلا گفتیم که یک راه نجات از کوری فؤاد داشتن نگاه آیتبین هست. نمونهاش در کتاب توحید مفضل آمده، که آموزههای آیتبینی امام صادق علیه السلام به شاگردش مفضل هست.
@madarmorabbi
❌ این روزها خیلیها نسبت حیوانانگاری رو به بعضی انسانها داده و هر جنایتی رو رقم میزنن. فراتر اینکه اصولاً نظام تعلیم و تربیت براساس دیدگاه فلسفی حیوان بودن انسان شکل گرفته؛ خصوصاً اکثر متفکرین تعلیم و تربیت و روانشناسی، مثل ارسطو، فروید، پیاژه، اریکسون و خیلیهای دیگه، انسان را حیوان میدونن.
🔰مدتی هست که #پویانمایی سریالی "جرج کنجکاو" مجدداً از شبکه کودک در حال پخشه.
⛔️شخصیت اصلی این پویانمایی میمون بامزهای به نام جرج هست، که با کنجکاوی و تحقیق و تفحص موفق به حل مسائل میشه.
صاحب او یک دانشمند بهنام تد هست، که او را در سفر اکتشافی به آفریقا یافته.
این اثر جذابیت زیادی برای بچهها داره؛ و البته بنظرم دهه نودیها بعد از دیدنش خیلی دوس دارن یک جرج کنجکاو تو خونه داشته باشن.🙄
🔺احتمالاً این پویانمایی قصدداره روحیه پرسشگری و چگونگی حل مسائل را به مخاطبش آموزش بده.منظورش از میمون هم اشاره به دوره کودکی انسان هست که کنجکاو و جستجوگر هست.
اما به چه قیمتی⁉️
💡رابطه میمون و تد شبیه رابطه یک پدر و بچه هست. مخاطب، مخصوصاً والدین بعد از تماشا براحتی حس میکنند که بچهشون مثل این میمون هست.🤐
اثر منفیش در ارتقاء این نگاه به حیوانانگاری انسان هست.
💡معمولاً میمون داستان خیلی هوشمندانه و متفکرانه عمل میکنه.
💡از مرحله مشاهده و تکرار با جستجو و تفکر، به مرحله تغییر و ابداع و اختراع میرسه.
💡او همین حس را به کودک منتقل میکنه. 👈یعنی ظرفیت سمع و بصر کودک را با خودش همراه میکنه و پرورش میده.
❌اما تصویری که در فؤاد کودک ما ثبت میشه یک میمون متفکر و مخترع هست.
خوب اثر منفیش کجاست⁉️
@madarmorabbi