هدایت شده از سید صمصام الدین قوامی
✍همایش بزرگ امامت و امارت شهداد:
دقایقی پیش گردهمایی قریب ۲۵۰ نفره کارگزاران الگوی اتحاد امامت و امارت شهداد در کمپ کارگری دهستان سیرچ پایان یافت. مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان و شهرستان کرمان میهمان ویژه بودند خروجی همایش تقویت عزم و انگیزه جمعی برای تداوم راه تاحصول نتیجه نهایی بود.
@qavami
Z0000611.MP3
13.36M
🎧سخنرانی آیت الله قوامی در همایش کارگزاران الگوی اتحاد امامت و امارت بخش شهداد
دهستان سیرچ
@madineyefazele
Z0000612.MP3
15.5M
🎧ارائه گزارش تعدادی از مجریان الگوی اتحاد امامت و امارت بخش شهداد
دهستان سیرچ
@madineyefazele
▪️گزارش تصویری گردهمایی کارگزاران الگوی اتحاد امامت و امارت بخش شهداد در دهستان سیرچ
@madineyefazele
هدایت شده از سید صمصام الدین قوامی
ائمه جمعه شهداد -شهریور 402.MP3
14.25M
✍️ائمه محلات شهداد
@qavami
هدایت شده از مسجد فاطمه زهرا سلام الله علیها
شهادت امام رضا علیه السلام تداوم راه امامت.m4a
5.47M
السلام علیک یا علی بن موسی الرضا علیه السلام
شبکه امامت تداوم راه امام
سخنرانی روز شهادت امام رضا علیه السلام
حجتالاسلام والمسلمین سجادی
مسجد فاطمه زهرا سلام الله علیها پردیسان-قم
هدایت شده از سید صمصام الدین قوامی
✍️ در پی سفرهای استانی ،چشم انداز ۱۴۱۴ پردیسان به عنوان الگوی کشوری برای اجرای اتحاد امامت و امارت مورد تصویب واقع شد. این چشم انداز ۸ سال پیش تدوین شده و ملاک عمل امام جمعه وقت بوده است.
@qavami
▪️ شاخصههای محلۀ مطلوب (۱)/
محورهای چهارگانۀ #چشمانداز_محله_فاضله
در سلسله پستهای «شاخصههای محلۀ مطلوب» قصد داریم به معرفی چشمانداز الگوی محلۀ فاضله برای تحقق محلۀ مطلوب در ابعاد چهارگانۀ «نظم، رشد، انگیزش و معنویت» بپردازیم. توضیح اینکه دانش مدیریت اسلامی برای هر عرصهٔ خاص مدیریتی، از جمله محله، چشماندازی را بعنوان افق مطلوب تعریف میکند که مدیران باید با برنامههای کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت، وضعیت موجود را به آن نزدیك کنند. این چشمانداز طبق چارچوب موضوعشناختی فوقالذکر در چهار محور تقسیمبندی میشود:
در محور اول، خصوصیاتی جا میگیرد که بیانگر وجود نحوی #نظم، سازماندهی و تشکیلات در محله است. بدیهی است که قبل از سازماندهی هیچ هدف و برنامهای در سایر ابعاد قابل تحقق نیست.
در محور دوم شاخصههای مربوط به مدیریت منابع انسانی مد نظر است که نمایانگر #رشدیافتگی افراد و مسئولان محله و مربوط به کیفیت کشف، انتخاب و انتصاب نیروهای اصلح، ارتقاء علمی و عملی و توانمندسازی نیروها، ارزیابی عملکردها و جبران خدمات و زحمات است.
در محور سوم که #انگیزش نام دارد شاخصههای مربوط به رهبری، ارتباطات، حل تعارضات و اصلاحات جای میگیرد.
محور چهارم نیز مربوط به اوصاف #فرهنگ و #معنویت محله است که مباحث آن حول شناخت فرهنگ مطلوب، شناخت فرهنگ موجود و تبدیل فرهنگ موجود به مطلوب میچرخد.
ویژگیهای یك محلهٔ مطلوب تماماً در چهار محور یادشده جای میگیرد که آنها را به اختصار «مرام» مینامیم. کلیدواژۀ مرام از سرواژههای منظم، رشید، انگیخته و معنوی ساخته شده است.
@madineyefazele