عيدتان مبارک
ضمن عرض تبريک ولادت پيامبر خاتم (ص) و هفته وحدت و نيز عيد امامت وولايت
آموزش جديد را پس از تذکراتی چند، با موضوع امامت از ديدگاه عقل شروع می کنيم. 1️⃣ تذکر اول : 👈ياد آور می شود قبل از ورود به بحث امام و امامت در موضوع خدا شناسی، نکته ای در باره توحيد و شرک مطالعه داشته باشيد. https://eitaa.com/danestanyhaybozorgan/124 2️⃣ تذکر دوم 👈با اينکه طبق روال معمول، بايد به نبوت و پيامبر شناسی پرداخته شود که انشاء الله به بحث، راهنما و الگو، شناسی خواهيم پرداخت، البته مطالبی بطور کلی در کانال ويژه حضرت محمد (ص) وجود دارد لطفا مراجعه برمائيد. https://eitaa.com/Aliakbarnameh/5 🌹🍎🎋چون ايام عيد است هديه ای تقديم می شود به همه دوستداران حضرت محمد (ص) #لطيفه_قرآنی با عنوان، نياز به #وحدت_و_ همدلی را مطالعه بفرمائيد. https://eitaa.com/dastan_latifeh/282 👈ليکن بايد در اولين فرصت، لا اقل به خلاصه مطالبی در باره پيامبران (ع) بويژه پيامبر خاتم (ص) پرداخته شود و در ادامه بحث امامت و امام مطرح گردد . اما تا آماده شدن اين مقدمات، مطلبی در خود شناسی و شناخت مطالعه بفرمائيد. https://eitaa.com/danestanyhaybozorgan/158 👈گفتنی است : عقايد و انديشه هاى بنيادى اسلام كه از آن ها به عنوان اصول عقايد ياد مى شود پايه و اساس آيين حيات بخش اسلام را تشكيل مى دهند
آگاهی از اين انديشه ها، بقدری مهم است، که حتی در شكل گيرى رفتار مسلمانان اثر مى گذارند، زيرا به طور كلّى رفتار انسان ها خودآگاه يا ناخودآگاه تحت تأثير اصول عقايد و به عبارت ديگر، جهان بينى قرار دارند.
از اين رو، براى استقرار و تثبيت نظام ارزشى و رفتارى اسلام ، بايد مبانى عقيدتى آن مورد بررسى قرار گيرد.
تمثيل درخت
اگر دين را به درختى تناور و بارور، تشبيه كنيم ، مبانى عقيدتى ، به مثابه ريشه هاى آن هستند.
اين ريشه ها بايد در پرتو چراغ عقل ، در اعماق قلب انسان پابرجا گردد تا ميوه هاىشيرين و گوارا (اعمال صالح ) به بارآيد و سعادت و خوشبختى انسان در دو جهان تاءمين شود.
از آن جا كه خداى متعال ، ما را به نيروى عقل و انديشه ، مجهز ساخته ، بايد در نظام آفرينش ،تأمّل و تدبّر كنيم تا به حكمت خداوند پى ببريم .
از اين رو، تحقيق و شناخت مبانى عقيدتى و دقت در محتواى دعوت پيامبران و توجه به معجزات آنان ، بايد به كمك عقل انجام گيرد.
@madresehtalim
📗ادامه مطلب تقليد از ديگران بدون سنجش عقلى ، در مورد عقايد، محكوم است .
دانشمندان اسلامى ، از نخستين سال هاى ظـهور اسلام ، به تبيين عقايد اسلامى پرداخته و كتاب هايى در علم كلام ، در سطوح مختلف ، به رشته تحرير درآورده اند و در اختيار همگان قرار داده اند. 3️⃣تذکر سوم : 👈برای آشنائی بيشتر با موضوع امامت وولايت به کانال ويژه معصومان عليهم السلام 👇مراجعه بفرمائيد. https://eitaa.com/masuman/147 👈و نيز می توانيد واژه های مختلف بکار رفته در اين بحث را، در 14 فرهنگ نامه جستجو کرده و برای آگاهی بيشتر به مطالب موجود و آنچه بعداً به روز رسانی می گردد مراجعه کنيد.! برای آشنائی آدرس اين فرهنگ نامه ها به اينجا👇مراجعه نمائيد. https://eitaa.com/manabe_eslami/149 👈نمونه مطالب خواندنی در اين 14 ادبيات، #لطيفه_قرآنی است که با عنوان جايگاه و نقش امام در جامعه ارسال شده است👇. https://eitaa.com/dastan_latifeh/171 👈بشارت به دوستداران #مسابقه، باطلاع می رساند، کانال ويژه #مسابقات_همسو، راه اندازی شد. 👇 https://eitaa.com/vigenameh/5 @madresehtalim
🔰به نام خدا
👈 ضمن تبريک ويژه ولادت با سعادت پيامبر اسلام حضرت محمد صلی الله علیه و آله و رئيس مکتب جعفری امام جعفر صادق (ع) و آرزوی موفقيت پيروان آن بزرگواران.
👈 نکته بسیار مهمی که لازم است به مناسبت ولادت معلم و استاد، اول اسلام #پیامبر اکرم حضرت ختمی مرتبط محمد بن عبدالله صلی الله علیه و آله،
«چرا که در دامان او، بازوی پرتوانش امام علی بن ابی طالب امیرالمومنین علیه السلام، بزرگ شد. او که سرشار از معرفت و فهم و درک و شجاعت و تمامی ویژگیهای مثبت بود».
یادآور شویم، مسئله راهکار موفقیت دانش آموزان است.
👈 از این رو باید به اين نکته خوب دقت شود که بعضی ازموارد استعداد هائی است که ذاتی افراد است مثل مسئله نبوغ و ...
ليکن بسياری از ظرفیت ها است که می توان با تشویق و ... آن ها را ایجاد کرد. مثل ایجاد شوق و ذوق و تشویق به داشتن همت بلند و به کارگیری همت و این کار استادان مربیان معلمان و مربیان است و بر همگان روشن است که از جمله این معلمان مربیان والدین یعنی پدر و مادر هستند، که با آموزش تدریجی، میتوانند؛ این استعدادها را در فرزندان و زیرمجموعه خود ایجاد کنند.
👈 از این رو استاد شهید مرتضی مطهری رحمت الله علیه می فرماید:
من ستایشگر معلمی هستم که اندیشیدن را به من بیاموزد نه اندیشه ها را.
📚استاد مرتضی مطهری
👈 پس از اشاره گذرا به :
✅ اهميت آموزش
👈 گفته شده :اگر مسیح مرده را زنده می کرد معلم ملتی را احیا می کند.
✅ اهميت تربيت
👈 اگر می خواهی کاری بکنی که در یک سال ثمر بدهدگندم بکار؛
و ...
👈 اگر می خواهی کاری بکنی که در صد سال ثمر بدهد مردم را تربیت نما.
📚کنفوسیوس حکیم
👈 به چند نکته اشاره می شود:
ابتدا به جایگاه #استادان، #معلمان و #مربیان و ستایش از #معلم_مثبت در جامعه
🎋نمونه سخنان برگرفته از قرآن و روايات با بيان بزرگان:
👈 معلم را بر پدر شرف باشد بقدر آن که روح را بر جسم شرف است. زیرا معلم كمال و #تربیت_روحانی است و پدر سبب #تربیت_جسمانی.
📚جلال الدین دوانی
👈 در میان هر ملت چراغی است که به همه افراد نور می دهد و آن معلم است.
📚ویکتور هوگو
✅ نقش معلم در آموزش
👈 شخصیت خود #آموزگار مهم تر از چیزی است که تدریس می کند.
📚کارل
✅ باید های علم و دانش آموزی
👈 مرد دانشمندی مانند #ابن_سینا در هیچ دانشگاهی درس نخوانده بود: پیش پدر و چند اموزگار گمنام #تحصیل کرده بود، اما با ذوق و شوق و همتی * هجده سالگی همه دانش های روزگارش را نیک می دانست.
📚کتاب معجزه ایرانی بودن
📗پيام اين مختصر:
👈 پس از مشخص شدن نقش معلم در آموزش توجه به ديگر عوامل رشد نيز بايد توجه شود چرا که بکار گيری #همت و #کار_و_تلاش و دقت و #تحمل_سختی های فرد، نيز نقش بسزايي در موفقيت او دارد
همانطور که آموزش داده شد برای مطالعه مطالب بيشتر، وازه های موجود در اين نوشتار را، در چشم انداز 14، ادبيات و منبع دينی، تهيه شده توسط اين مؤسسه، مراجعه بفرمائيد. 👈 لازم به ياد آوری است، راهنمای فرهنگ نامه های، هزار موضوعی، اين منابع را، با استفاده اينجا👇 پي گير باشيد. https://eitaa.com/manabe_eslami/149 📚والسلام مرتضوی 🌹نمونه بيان مفاهيم_قرآن با ادبيات مختلف👇 https://eitaa.com/dastanhayghorany/270 🌹نمونه شعر برگرفته از آيه شريفه: مناسب، ستايش سعی و تلاش و نيز سختی کار .
https://eitaa.com/danestanyhayshearefarsi/208
@madresehtalim
🔰بنام خدا
👈يکی از #شيوه_های_آموزشی عبارت است از، #آموزش_پرسمانی. که ضمن سؤال از طرف، راهکارهای لازم به او آموزش داده می شود، تا دانش جو، خود تلاش کرده و علاوه پاسخ سؤال، با مطالب ديگر موجود در نوشتار آشنا گردد. ✅بايد ها و نبايدهای اين نوع آموزش https://eitaa.com/bvcfjdaa/14 👈گفتنی است ايجاد ظرفيت برای سؤال کردن دانش پژوه، مهم تر از سؤال ما از اوست، در تاريخ نمونه اين حکايت وجود دارد، به نمونه آن توجه فرمائيد. https://eitaa.com/dastan_latifeh/355
📚 عرضه دین به امام (ع)، روشی برای اطمینان از صحت #اعتقادات.!
👈ائمه اطهار (ع) محکها و #معیارهای_ایمان مردم هستند و قبولی طاعات و #عبادات مشروط به #اعتقاد_به_ائمه و تبعیت از آنهاست. https://eitaa.com/dastan_latifeh/396 👈از این رو بسیاری از موحدان عالم به اوليای الهی مراجعه می کردند. https://eitaa.com/bvcfjdaa/26 👈 از جمله موحدان شیعیان بودند که در طول تاریخ به امام مراجعه میکردند و اعتقادات خود را به امام عرضه میداشتند تا از صحت اعتقادات خود مطمئن شوند.
👈به مناسبت ولادت حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) توجه شما را به اين تکه تاريخی که آموزنده است جلب می کنم.
https://eitaa.com/nsbsva/40
👈البته اگر پيگير اين مطلب در فضای مجازی باشيد مطالب بسيار خوبی را می توانيد مطالعه کنيد، بويژه عناوين زير، که به وضوح و بطور مفصل ذکر شده است:
🌴 علت عرضه دین به امام (ع)
🌴 نحوه عرضه دین
🌴 مفاد حدیث عرضه دین
🌴 نمونههایی از افرادی که اعتقادات خود را به امام عرضه کردند:
🌴 عرضه دین به #امام_زمان_(عج) در #زمان_غیبت
🌴 #نکتهها و #درسهایی که در این عمل حضرت عبدالعظیم وجود دارد
@madresehtalim