#کاریکاتور| سرخوردگی یک بهائی اغتشاشگر از آموزههای بهائیت
🔹به گزارش خبرنگار مفاز، دختر بهائی ساکن شهر زاهدان که در زمان اغتشاشات پاییز 1401 با حضور در کافه «م» مدعی حقوق زنان میشد؛ اکنون به دلیل قوانین ضد زن فرقه بهائیت پیرامون ارث، درگیر اختلافات خانوادگی شده است.
🔹ماجرا از آنجا شروع شد که «ع.الف» پدر خانواده بهائی درگذشت و خانهای در خیابان دانشگاه شهر زاهدان به ارث گذاشت. پس از آن بود که پسر بزرگتر خاندان مدعی شد که بر اساس دستور عبدالبهاء «خانه به پسر بزرگتر میرسد» و مال اوست.
🔹اما سایر اعضا به ویژه دختران خاندان با یادآوری زحمات خودشان در نگهداری پدر مدعیاند بر اساس آموزه «تساوی حقوق رجال و نسا» خانه باید به تساوی میان آنان تقسیم شود.
همین موضوع سبب جدال و مشاجره و قهر بستگان شده است و تلاش سرکرده بهائیان زاهدان در صلح و آشتی این خانواده ناکام مانده است.
🔸اکنون این دختر بهائی هم سرخورده از شکست اغتشاشات ۱۴۰۱ و هم ناکام از ارث پدری است./ مفاز
🆔@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
10.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مباهله؛ صحنه تمایز حق و باطل
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: روز #مباهله، روزی است که پیامبر مکرم اسلام، عزیزترین عناصر انسانی خود را به صحنه میآورد.
🔹️ نکتهی مهم در باب مباهله این است: «و انفسنا و انفسکم» در آن هست؛ «و نسانا و نساکم»در آن هست؛ عزیزترین انسانها را پیغمبر اکرم انتخاب میکند و به صحنه میآورد برای محاجهای که در آن باید تمایز بین حق و باطل و شاخص روشنگر در معرض دید همه قرار بگیرد.
🔹 هیچ سابقه نداشته است که در راه تبلیغ دین و بیان حقیقت، پیغمبر دست عزیزان خود، فرزندان خود و دختر خود و امیرالمومنین را - که برادر و جانشین خود هست - بگیرد و بیاورد وسط میدان؛ استثنائی بودن روز مباهله به این شکل است.
🔺️ یعنی نشان دهندهی این است که بیان حقیقت، ابلاغ حقیقت، چقدر مهم است؛ میآورد به میدان با این داعیه که میگوید بیائیم مباهله کنیم؛ هر کدام بر حق بودیم، بماند، هر کدام بر خلاف حق بودیم، ریشهکن بشود با عذاب الهی.١٣٨٨/٠٩/٢٢
مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و جریانهای انحرافی👇
@mafaz_media
@mafaz_news
وقتی مسیحیان از مباهله با پیامبر وحشت کردند
«مباهله» و «غدیر» دو واقعه مهم تاریخ اسلام است که هر دو در ماه ذی الحجه رخ داده اند، اما متأسفانه آنطور که باید به مباهله پرداخته نشده است. به همین خاطر شاید زیاد به گوش نسل امروز آشنا نباشد. «مباهله» معمولاً به «مُلاعنه» معنا شده است. در مفردات راغب هم به معنای بُهل؛ یعنی چیزی که تحت مراعات و سرپرستی کسی نباشد؛ بر این اساس مباهله یعنی نفرین طرفین برای خارج شدن طرف مقابل از سرپرستی خداوند.
کارشناس کلام اسلامی در این باره میگوید:
🔻مباهله به عنوان ابزاری است که خیلی پیش از اسلام در میان اعراب رایج بود و در آخرین سال حیات پیامبر (ص) این روز بزرگ به وجود آمد و این واقعه از نظر اعتقادی و سیاسی آینده اسلام به خصوص در تکوین اعتقادات شیعی جایگاه ویژهای دارد.
🔻«شیعه، در تاریخ اسلام همیشه مظلوم بوده است، ماجرای سقیفه، باعث شد که امیرالمومنین (ع)، کنار گذاشته شوند و چنان مورد بیمهری قرار گیرند که نه تنها حقوق سیاسی ایشان به فراموشی سپرده شود، بلکه حق معنوی و سهم واقعی آنان نیز کم کم فراموش شود. از اینرو اهل بیت هرگاه که فرصتی دست میداد، در تمام دوران امامت، در برابر مردم یا در مقابل حاکمان جوری که به عمد یا سهو، به تحقیر یا فراموشی خودشان را میزدند، ناگزیر میکرد تا به یادآوری منزلت خویش بپردازند.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
@mafaz_news
دستگیری یک عضو گروهک «جیش الظلم» پیش از اقدام تروریستی
در پی اقدامات شبانهروزی پاسداران گمنام امام زمان(عج) #سازمان_اطلاعات سپاه استان سیستان و بلوچستان در شناسایی، رهگیری و ضربه به گروهک تروریستی #جیش_الظلم و با اشراف اطلاعاتی و اجرای سناریوهای سایبری و عملیاتی، یکی از عناصر آموزش دیده گروهک پیش از انجام هرگونه اقدام تروریستی در #سیستان و بلوچستان دستگیر شد.
🆔@mafaz_news
پایگاه خبری مفاز
حکم اعدام عاملان حمله تروریستی به شاهچراغ اجرا شد 🔻سحرگاه شنبه ۱۷ تیر، حکم اعدام دو تن از عوامل ا
داعش: از ایران انتقام خواهیم گرفت
🔹العزائم، بازوی رسانهای شاخه خراسان گروهک تروریستی داعش طی بیانیهای اعلام کرد که انتقام اعدام محمد رامز رشیدی و نعیم هاشم قتالی از عوامل اصلی حمله تروریستی داعش به حرم شاهچراغ(ع) را خواهد گرفت.
🔹حکم اعدام این دو شخص در بهمن ماه سال گذشته صادر شد و پس از تایید دیوان عالی ایران در سحرگاه ۱٧تیر ماه ۱۴۰۲ و در یکی از خیابان های شهر شیراز اجرا شد.
🔹لازم به ذکر است گروه تروریستی داعش در ۴ آبان ۱۴۰۱ با حمله مسلحانه به حرم شاهچراغ(ع) در شهر شیراز، ۱۳ نفر را شهید و ۲۵ نفر را مجروح کردند. سبحان کُمرونی تبعهی تاجیک تبار و عامل اصلی این حمله نیز مورد اصابت گلوله نیروهای امنیتی قرار گرفت و در بیمارستان به هلاکت رسید.
🆔@mafaz_news
تهدید و ارعاب؛ از منتقدین تا شهروندان معمولی
↩ یک تاکتیک فرقه ای برای رسیدن به قدرت
اگر فرقه ها و هوادارانشان بتوانند جلوی چاپ مطالعات علمی در خصوص گروه خود، تاریخچه های رهبرانشان و اظهار نظر منصفانه از جانب دانشمندان را بگیرند صاحب قدرتی خواهند شد که جهان در خصوص آنان باید قطعا نگران شود بدون مطبوعات انتشارات علمی بیان نظرات منصفانه، و قدرت اظهار عقیده ،آزاد همه ما در اختیار رهبران فرقه ها خواهیم بود که مشخص میکنند چه چیزی بخوانیم چه بگوییم و چگونه فکر کنیم .داستان رمان برادر بزرگ Big Brother در سال ۱۹۸۴ نوشته اورول Orwell میتواند بسادگی به واقعیت بپیوندد.
کسانی که به فرقه ها انتقاد کرده و یا با آنان مخالفت میورزند با حرکات ایذایی فزاینده روبرو میگردند. به آنها از طرف افرادی که خود را گزارشگرانی معرفی میکنند که خواهان اطلاعاتی در خصوص فعالیت های محلی ضد فرقه هستند تلفن زده میشود همسایگان خویشان و کارفرمایان نیز از جانب اشخاصی با هویت ساختگی در خصوص موضوعات مختلف مورد تماس تلفنی یا مراجعه قرار میگیرند که نهایتا فرد فعال ضد فرقه را متهم به انواع جرائم مینمایند در جلسات تعلیمی و تحقیقی مردمی و افشاگرانه در خصوص فرقه ها بوسیله این دسته افراد اعمال نفوذ و ایجاد اخلال میشود رزرواسیون هتل و پرواز شرکت کنندگان کنسل میگردند.
mafaz.ir/?p=51937
🆔@mafaz_news
فرقه ها کجا به عضوگیری می پردازند؟
فرقه ها از استراتژی های مختلفی استفاده می کنند و آنها را هر زمان لازم باشد به منظور افزایش احتمال موفقیت خود تغییر می دهند، فرقه ها همه جا عضوگیری می کنند آنها کلاس درس، سمینار، خلوتگاه گردهمایی مذهبی وتمامی انواع جلسات را برای این کار برقرار نموده و به خانه گردی هم می پردازند. آنها مدرسه، دانشگاه درمانگاه، و مؤسسات تجاری بوجود می آورند.
اگر چه فرقه ها در همه جا فعال هستند ولی محیط های مدرسه و دانشگاه میدان مستعدی برای عضوگیری تمامی انواع فرقه ها از دهه شصت میلادی بوده است. برخی فرقه ها اعضای خود را مأمور میکنند تا در محیطهای مدارس ابتدایی و متوسطه در خوابگاه های دانشجویی و در روزهای فعالیت تازه واردین، و تمامی انواع مناسبت ها و موقعیت ها به عضوگیری بپردازند.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
🆔@mafaz_news
مَگَسَک اسلحه بهائیت به سمت کودکان
⭕️ بهترین زمان برای آمادهسازی فرد و پذیرش باورها، سنین کودکی تا نهایتاً ۱۴ سالگی برآورد شدهاست. این امر لزوماً با آموختن اصول عقاید صورت نمیپذیرد بلکه مربیان، نگاه مورد نظر برای مدیریت، سبک زندگی و عملکرد مورد قبول خود را به کودک القا میکنند، به این صورت با رسیدن فرد به سنین نوجوانی و مطالبه برنامهای برای پیشبرد جهانبینی القا شده، سیره مطلوب را به صورت دینی ساختگی تحت عنوان #بهائیت و در قالب برنامه کاربردی در اختیار او قرار میدهند.
⭕️ بهائیت با به دست گرفتن سکان برخی مهدکودکها و آموزشگاههایی که کودکان در آنجا حضور فعالی دارند، سبک زندگی و نگاه بهائی را در کودک نهادینه میکنند تا با بزرگ شدن و ورود آنها به عنوان جوانان به بدنه جامعه، تبدیل به جادهصافکنهای بهائیت شوند. این شیوه، یکی از کارآمدترین طرق جذب بوده و موجب میشود شخصیت فرد از همان کودکی همسو با تشکیلات شکل گرفته و حتی نیاز به فعالیتهای هزینهبر در سطح کلان را تا میزان چشمگیری کاهش میدهد.
⭕️ نفوذ در قالب کار فرهنگی و تربیتی روشی است که امروزه از سوی بهائیت به شدت مورد توجه بوده تا جایی که فرقه ذیل پوشش تحرکات فرهنگی، اجتماعی و هنری به تأسیس مهدهایکودک و مؤسسات آموزشی، تربیت مربیان با متدهای غربی، برگزاری کلاسهای مختلف همچون رقص، آموزش و تربیت مربیان به شیوه مجازی همراه با ارسال جزوات و فایلهای صوتی، تصویری و … اقدام کرده است
👈در وبسایت مفاز بخوانید
🆔@mafaz_news
مراتب صوفی؛ بهانه ای برای شریعتگریزی
فرقه های صوفیه بین شریعت و طریقت و حقیقت مراتبی را خلق کرده و از این رهگذر بهانه ای برای شریعت گریزی یافته اند. البته تسامح در احکام عملی و شرعی اسلام، وجه مشترک همه مکاتب #صوفیه بوده و مریدان خود را با گذر از مرحله شریعت، از پایبندی به احکام شرعی بی نیاز نموده و با گذر از مرحله طریقت آنان را بی نیاز از مراقبه دانسته و در نهایت با ورود به مرتبه حقیقت فعل و قول آنان را میزان و ملاک دین معرفی می کنند. مولوی نیز بر این باور بوده و میگوید: این مجلد پنجم است از دفترهای مثنوی و تبیان معنوی در بیان آن که #شریعت همچو شمع است ره می نماید و بی آن که شمع به دست آوری راه رفته نشود و چون در ره آمدی آن رفتن تو #طریقت است و چون رسیدی به مقصود آن #حقیقت است و جهت این گفته اند که لَو ظَهَرَتِ الحَقائق بَطَلَتِ الشَّرائِعُ همچنان که مس زر شود و یا خود از اصل زر بود او را نه علم کیمیا حاجت است که آن شریعت است و نه خود را در کیمیا مالیدن که آن طریقت است چنان که گفته اند طَلَبُ الدَّلیلِ بَعْدَ الوُصُولِ إلى المدلُولِ قَبیح و تَرَکَ الدَّلِیلِ قَبْلَ الوصول إلى المدْلُولِ مَذْمُومٌ، حاصل آن که شریعت همچون علم کیمیا آموختن است از استاد یا از کتاب و طریقت استعمال کردن داروها و مس را در کیمیا مالیدن است و حقیقت زر شدن مس کیمیا دانان به علم کیمیا شادند که ما علم این میدانیم و عمل کنندگان به عمل کیمیا شادند که ما چنین کارها میکنیم و حقیقت یافتگان به حقیقت شادند که ما زر شدیم و از علم و عمل کیمیا آزاد شدیم!»
👈در وبسایت مفاز بخوانید
🆔@mafaz_news
بهاییان در صدای آمریکا
احمدرضا بهارلو، نخستین رئیس بخش فارسی صدای آمریکا، اگر چه خود یک بهایی نبود اما تمایل زیادی به نزدیکی با بهاییان داشت. این موضوع به خصوص در استخدام کارمندان بخش فارسی و گزینش همکاران ایرانی وی از میان بهاییان مشهود است.
نخستین همکاران وی در این بخش رامش راسخ، بهروز عباسی و اکبر ناظمی بودند که دو نفر نخست از بهاییان نامدار ایرانی در رادیو و تلویزیون دوران پهلوی در ایران بودند. در اطلاعیه گروهی از کارمندان و کارکنان رادیو و تلویزیون ملی ایران در تاریخ ۱۷ بهمن ۵۷ که در روزنامه اطلاعات به چاپ رسیده بود، نام این دو تن به همراه گروهی دیگر از کارمندان بهایی این مجموعه دوران پهلوی به چشم می خورد.
با آغاز به کار کنت تام لینسون به عنوان رئیس ,BBG ناگهان شیلا گنجی از بهاییان سرشناس و از اعضای جامعه بهایی در سازمان ملل متحد، در غیاب احمد بهارلو در آوریل ۲۰۰۴ به عنوان رئیس بخش فارسی VOA مشغول به کار می شود.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
🆔@mafaz_news