فصل دوازدهم: به انتظار علی
قسمت اول
یک شب کارم طول کشید، دیر به خانه رسیدم. امیر گرسنه بود و حسین از گریههایش کلافه شده بود. فوری غذای سادهای درست کردم و دادم بچهها خوردند. امیر را خواباندم. حسین رفت وضو بگیرد. رجب برگشت خانه، از پلهها بالا میآمد که چشمش به من افتاد. گُر گرفت و گفت: «تو چرا دست از سر من و بچههام برنمیداری؟! چرا گورت رو از این خونه گم نمیکنی بری بیرون؟!» با خودم گفتم: «زهرا! هرچی لال شدی و جواب این مرد رو ندادی، دیگه بسه.» آنقدر در این سالها دندان روی جگر گذاشتم، جگرم پاره شده بود! صدایم را بلند کردم و گفتم: «حاجآقا! میدونی چرا نمیرم؟ چون سرمایهی من تو این خونهس؟!» نیشخندی زد و گفت: «سرمایه؟! ارث و میراث خونهی بابات رو آوردی ما خبر نداریم؟!»
- نهخیر! برو تو آشپزخونه رو نگاه کن!
حسین را دید آستین بالا زده و وضو میگیرد.
- خب چیه؟! حسین داره وضو میگیره نماز بخونه.
- برای چی وضو میگیره؟! الان وقت نماز خوندنه؟! حسین نمازش رو آخر شب میخونه؟! نهخیر آقا! اون بچه داره آماده میشه بره تو اتاق علی و امیر نمازشب بخونه. شده عین برادرای شهیدش. سرمایه زندگی من حسین و امیرن! حالا من این ثروت بزرگ رو بدم دست تو؟! کور خوندی! من تا آخرین نفس هستم تا بچههام رو به نتیجه برسونم. اون دوتا رفتن و عاقبتبهخیر شدن. پای این دوتا هم میمونم و بزرگشون میکنم.
به طرفم حمله کرد. تعادلم را از دست دادم و از پلههای طبقه اول پرت شدم. خدا رحم کرد دست و پایم نشکست! سرم گیج میرفت. حسین از پلهها پایین آمد، اشاره کردم، برگردد. میدانست هروقت من و پدرش دعوا میکنیم، او حق دخالت ندارد. صدای گریهی امیر از داخل خانه بلند شد. رجب به طرفم آمد. گفتم حتما ترسیده و میخواهد دلجویی کند.
روایت زندگی زهرا همایونی؛ مادر شهیدان #امیر_و_علی_شاه_آبادی
📙#قصه_ننه_علی
🌷🌿https://eitaa.com/joinchat/2809528345C119136e9a1🌷🌿🌷🌿🌷🌿🌷
✨﷽✨
✔️هوش مصنوعی!!
🍁در یک تعریف مجمل و قابل قبول، می توان گفت: هوش مصنوعی شبیه سازی فرآیندهای هوش انسان توسط ماشین(به ویژه رایانه) است.
🍁هوش مصنوعی، هوشی است که بر خلاف هوش طبیعی که توسط انسانها نمایش داده میشود، توسط ماشینها نمایش داده میشود.
🍁این دانش نوپدید که البته بروز و ظهور آن از ۶۰ سال پیش شروع شده است، زمینه های بهکارگیری گوناگون و فراوان در زندگی بشر دارد؛ از جمله در تجارت، علوم، آموزش، هنر، دفاع، امنیت، پزشکی، مدیریت شهری و... .
🍁 این فنّاوری مانند چاقویی دو لبه عمل می کند و زیان هایی نیز برای حیات بشری خواهد داشت؛ بنابراین باید به گونه ای طراحی و برنامه ریزی شود که کشور از آفات آن بهدور بوده و صرفا" از مزایا و مزیت های هوش مصنوعی به نحو مطلوب و بیشینه، استفاده شود و از آفات و خطرات احتمالی آن، به ویژه در حوزه امنیت و دفاع، جلوگیری گردد.
هوش مصنوعی دارای سطوح مختلف زیر است:
1⃣ هوش مصنوعی ضعیف یا باریک:
این سطح از هوش مصنوعی به موضوع یا قلمرویی محدود میپردازد و کارهای حجیم ولی نسبتاً ساده، تکراری و خسته کنندهای را که توسط انسان انجام میشود ولی برای او سخت یا زیان آور است، بر عهده ماشین و تجهیزات هوشمند قرارمیدهد.
2⃣ هوش مصنوعی قوی یا عمومی:
این سطح از هوش مصنوعی، شامل ایجاد ماشینهایی هوشمند میشود که قابل تشخیص با فکر انسان نباشد و توانایی تفکر مشابه با انسان و نیز انجام رفتار مشابه با انسان را داشته باشد.
3⃣ اَبَرهوش مصنوعی:
سطحی از هوش مصنوعی است که به وسیله آن، ماشین، برتر از انسان عمل نماید.
در این سطح از هوش مصنوعی، قابلیتها و تواناییهایی که کسب آن برای انسان نیازمند زمان زیادی است، در کمترین زمان به ماشین منتقل می شود.
💐🍃https://eitaa.com/joinchat/2809528345C119136e9a1💐🍃💐🍃💐🍃
YEKNET.IR - zamine - fatemie avval 1402 - karimi.mp3
8.09M
🔳 #ایام_فاطمیه
🌴شرار سینهها از آه سرد
🌴نفس تو سینهها درگیر درد
🎙 #محمود_کریمی