هدایت شده از حوزه توییت (توییتر طلاب)🇵🇸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👓 تاکید امام خمینی در وصیتنامه بر مقایسه وضع انقلاب با عصر معصومین
❗️ این چند دقیقه را بارها ببینیم! #وصیت_نامه امام را بارها بخوانیم!
🔹 من با جرأت مدعی هستم که ملت ایران و تودۀ میلیونی آن در عصر حاضر بهتر از ملت حجاز در عهد رسول اللّه ـ صلی اللّه علیه و آله ـ و کوفه و عراق در عهد امیرالمؤمنین و حسین بن علی ـ صلوات اللّه و سلامه علیهما ـ می باشند. آن حجاز که در عهد رسول اللّه ـ صلی اللّه علیه و آله ـ مسلمانان نیز اطاعت از ایشان نمی کردند و با بهانه هایی به جبهه نمی رفتند، که خداوند تعالی در سورۀ «توبه» با آیاتی آنها را توبیخ فرموده و وعدۀ عذاب داده است.و آنقدر به ایشان دروغ بستند که به حسب نقل، در منبر به آنان نفرین فرمودند.
❗️ و آن اهل عراق و کوفه که با امیرالمؤمنین آنقدر بدرفتاری کردند و از اطاعتش سر باز زدند که شکایات آن حضرت از آنان در کتب نقل و تاریخ معروف است. و آن مسلمانان عراق و کوفه که با سیدالشهدا ـ علیه السلام ـ آن شد که شد. و آنان که در شهادت دستْ آلوده نکردند، یا گریختند...
✅ اما امروز می بینیم که ملت ایران از قوای مسلح نظامی و انتظامی و سپاه و بسیج تا قوای مردمی از عشایر و داوطلبان و از قوای در جبهه ها و مردم پشت جبهه ها، با کمال شوق و اشتیاق چه فداکاریها می کنند و چه حماسه ها می آفرینند. و می بینیم که مردم محترم سراسر کشور چه کمکهای ارزنده می کنند...
❗️ اسلام باید افتخار کند که چنین فرزندانی تربیت نموده، و ما همه مفتخریم که در چنین عصری و در پیشگاه چنین ملتی می باشیم.
#امید_آفرینی
@HozeTwit
🌀 کارکرد امر به معروف و نهی از منکر
📝 یک مغالطه صریح
🖋 حسین شایسته
🔸 این روزها بسیار از این سو و آن سو می شنویم که «چنین شکل و چنان نحو امر به معروف و نهی از منکر کردن، کسی را مؤمنتر نمیکند». یا این که «کسی با زور و اجبار با حجاب تر نمی شود»!
❗️ظاهرا صاحبان چنین نظرهایی یا توجه ندارند و دچار اشتباه شده اند و یا این که دانسته مغلطه میکنند؛ توضیح آن که صرف نظر از ضرورت و اهمیت توجه به روشهای امر به معروف و نهی از منکر، باید از ایشان پرسید:
❓چه کسی گفته است که کارکرد و هدف از این دو فریضه مهم الهی، "افزودن دیانت مردم" و "متدینتر و مؤمنترکردن ایشان در جامعه" بوده است؟!
اگر این گونه بود که در آن صورت این دو واجب الهی فقط باید اختصاص به مومنان و متدینان جامعه داشت. نه عموم مردم. لذا آن دست از افراد جامعه که تمایلی به تدین از خود نشان نمی دادند و همچنین اقلیتهای دینی که حرام و حلالشان جدای شریعت اسلام است باید از این امر مستثنی باشند و شما هم حق نداشتید در صورت مشاهده منکر از سوی ایشان، مزاحمتی برایشان ایجاد کنید!
🔺 اما این یک مغالطه است؛ چرا که حکمت اصلی "امر به معروف" بسترسازی برای انتشار محاسن الهی انسانی است و فلسفه "نهی از منکر" نیز جلوگیری از نشر قبایح نفسانی در جامعه.
در یک کلام نهادینهشدن این دو فریضه در یک جامعه، صرفا مقدمه لازم برای سلامت و پاکی بستر آن جامعه و شرط لازم برای تضمین سلامت تربیت افراد آن است؛ خواه، افراد آن جامعه در باطن، مؤمن و متدین باشند. خواه، در خفا کافر و فاسق.
✅ لذا کاملا سخن صحیحی است اگر گفته شود: «قرار نیست کسی با تذکر و اعمال قانون مؤمن شود». بلکه «با تذکر و اعمال قانون باید فضا را برای نشر بیشتر فسق و فجور ناامن کرد».
🔻 اگرچه صد البته که در این منظر، لزوم ظرافت در فرهنگ سازی جهت نشر حجاب و نیز ضرورت برنامه ریزی دقیق در برنامه های دینی و تربیتی انکار نمی شود؛ چرا که این بحث، امری علی حده و غیر از موضوع مورد بحث است.
#حجاب
#امر_به_معروف
@Manahejj
33.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀 حمایت دادستان قزوین از آمرین به معروف + مقابله با اباحیگری
🎥 محل دائم نمایشگاههای بینالمللی قزوین، پلمب شد
🔺 دادستان قزوین، علت پلمب را عدم رعایت شئونات اسلامی و مقررات شرعی و قانونی عفاف و حجاب توسط متصدیان نمایشگاه به صورت مکرر اعلام کرد.
🔻 مصمم هستیم تا با کلیه متخلفین در دستگاه های مختلف در حوزه عفاف و حجاب برابر مقررات قانونی برخورد لازم را معمول داریم.
📌 مناهج:
اقدامات یکایک مسؤولینی که در عمل به قانون و شرع، قاطع هستند قابل تقدیر و قدردانی است.
#حجاب
#امر_به_معروف
@Manahejj
🌀 اساتید روزهای چهارشنبه «منشور روحانیت» حضرت امام را در دروس اخلاق تدریس کنند
👤 آیتالله سبحانی در دیدار اعضای دبیرخانهی دائمی منشور روحانیت
🔸 پیامهای حضرت امام بسیار مهم است و برخی از آنها همچون وصیتنامه و پیام به گورباچوف رئیس جمهور وقت شوروی، آسمانی است.
♨️ مرحوم امام نسبت به انحرافات فکری بسیار حساس بودند تا جایی که در سال ۱۳۲۲ به هنگام نگارش کتاب «اسرار هزار ساله»، دو ماه دروس خود را تعطیل کردند و کتاب «کشف اسرار» را در پاسخ به شبهات آن نگاشتند تا جایی که بعد از دو ماه به خاطر درد چشم مجبور شدند به پزشک مراجعه نمایند.
💠 ایشان به ضرورت تدریس علوم عقلی در حوزهها اشاره کردند و فرمودند:
یکی از مصادیق تحجر، نپرداختن به علوم عقلی است. البته این مهم باید به صورت متعادل صورت پذیرد تا جایی که نه آن را بهصورت کلی رها کنیم و نه تمام مطالب آن را تصدیق نماییم.
❇️ معظم له در پایان توصیه کردند اساتید معظم، «منشور روحانیت» حضرت امام را روزهای چهارشنبه در دروس اخلاق تدریس نمایند.
#امام_خمینی
#منشور_روحانیت
#حوزه_انقلابی
#علوم_عقلی
@Manahejj
🌀 روز گذشته #تروریست_ایذه دوبار مأموران پلیس را زیر گرفت و یک نفر را به شهادت رساند
👤دادستان ایذه در مصاحبه با رسانهها:
یک خودرو با هویت مشخص در یکی از ورودیهای شهرستان با سرعت و بهصورت عمدی نیروهای مستقر در ایست بازرسی را زیر گرفت که یکی از مأموران در صحنه به شهادت رسید.
🔹 سپس او دور زد و یکی از سربازان وظیفه را زیر گرفت و با تیراندازی مأموران زخمی شد. این فرد پس از اعزام به بیمارستان بر اثر شدت جراحات به هلاکت رسید.
🔺 قابل ذکر است که #تروریست_ایذه پسرعموی مادر کیان پیرفلک است.
🌐 فارس
@Manahejj
🌀 طرح امین، خلأها و الزامات
🖋 سیده زینب حسینی؛ #یادداشت_مهمان
🔸 تربیت دینی مردم یکی از وظایف حوزه علمیه به شمار میآید. به این منظور طرح و برنامههای متعددی از سوی معاونت تبلیغ حوزه، سازمان تبلیغات، دفتر تبلیغات و حرکتهای خودش طلاب صورت میگیرد.
این فعالیتها برای تربیت دینی به ندرت با همکاری مجموع این سازمانها و بیشتر به موازات همدیگر انجام میشوند.
مطابق سند تحول بنیادین، آموزش و پرورش نیز سهم مهمی در تربیت دینی نسلها به عهده دارد.
🔺 در این راستا، طرح امین به منظور تربیت دینی دانش آموزان، همکاری معاونت تبلیغ حوزه علمیه با آموزش و پرورش را رقم زده است.
ورود طلاب مربی طرح امین در مدارس فرصت خوبی جهت ارتباط مبلغان با دانش آموزان را فراهم کرده است؛ اما کاستیهای مهمی وجود دارد که یا مانع تحقق تربیت دینی میشود یا رسیدن به این هدف را دشوار میکند.
🔻 سنگ بنای موفقیت این طرح با گزینش مبلغان نهاده میشود.
تبلیغ دانشآموزی مانند تبلیغ بینالملل زبان خاص خود را نیاز دارد. برای کار با دانش آموز علاقه و احساس وظیفه کافی نیست؛ علم و روحیه خاص خود را میطلبد.
مطابق کلیات معرفیشده در این طرح مربی طرح امین بایستهها و الزاماتی دارد که عبارتند از: الزاماتِ "مدیریتی و اجرایی، اخلاقی و تربیتی، مهارتی و کاربردی، علمی و دانشی". برخی شهرها همه طلاب مربی طرح امین هستند. آیا واقعا همه این افراد دانایی و توانایی کافی را دارند؟ در واقع ورود فراگیر طلاب به مدارس هزینههای مادی و معنوی فراوانی برای حوزه دارد.
انتظار میرود گزینش دقیقتری صورت گیرد تا آسیب کمتری وارد و نتیجه بهتری حاصل شود.
✅ بر اساس مفاد این طرح، هدفِ طرح امین، با اجرای ده شاخص اصلی و دوازده شاخص رفتاری انجام میشود.
شاخصهای اصلی موضوعات اخلاقی، اعتقادی و رفتاری است که زمینههای رشد و تعامل را فراهم میکند. مانند: شناخت کرامت انسان، ایمان به غیب، محبت به خدا قرآن، اهل بیت علیهم السلام، صداقت، گناه گریزی و... .
شاخصهای رفتاری همان رفتارهای ارزشی اسلام است. مانند: احترام به والدین، طهارت و پاکیزگی، اهتمام به روزه، پرهیز از مال حرام و ... .
✅ مبلغ طرح امین موظف است این شاخصها یا به عبارت بهتر این اهداف را دنبال کند.
🔺 با صرف نظر از تفکیک عجیب شاخصهای اصلی و فرعی که جامع و مانع نیستند و کاملا با هم تداخل دارند سؤال اینجاست که مبلّغ در کدام بستر این اهداف را دنبال کند؟
🔻 مسؤولان مدرسه که نسبت به این اهداف توجیه نشدهاند و مبلغ نیز وظیفه ندارد از مسؤولان مدرسه درخواست کلاس داشته باشد و فقط وظیفه دارد در مدرسه حاضر باشد و به عبارت کارشناسان این طرح "مبلغ باید بین بچهها بچرخد"؛ آیا صِرف حضور طلبه در مدرسه برای اجرای این شاخصها کافیست؟! حقیقتا رسیدن به این اهداف به حضور مستمر در جلسات رسمی مانند کلاس نیاز دارد.
♨️ بهتر بود از ابتدای تفاهم حوزه علمیه با آموزش و پرورش در اجرای طرح امین، ضمن توجیه مدیران و مسؤولان آموزش و پرورش، بستر رسمی برای تحقق این اهداف در نظر گرفته میشد تا وظیفه طلاب در مدارس روشن میشد و #تصور_بیکاری طلاب ایجاد نمیشد و به دنبالش زمینه سوء استفاده برخی مسؤولان مدرسه برای اجبار طلاب به کارهای غیر مرتبط و تهدید آنها به اخراج فراهم نمیشد.
🔺الزام طلاب از سوی معاونت تبلیغ برای ارائهی گزارش عملکرد برای رصد فعالیتها و تعیین حقوق، امری کاملا درست و بجا است؛ به شرط آنکه واقعا این فعالیتها پایش و نواقص به طلاب گوشزد شود.
تقدیر از فعالیتهای برتر نیز برای الگوگیری شایسته است؛ اما در گزارش فعالیتهای مربی طرح امین چنین هدفی دیده نمیشود.
🔻 شاید بتوان از این موضوع چشم پوشی کرد اما مشکل آنجاست که معاونت هجرت شهرستان برای صحتسنجی اظهارات مربی به مدیر مدرسه مراجعه میکند و این موضوع باعث همکاری مبلغ با مدرسه در انجام امور غیر مرتبط و متأسفانه گاهی خلاف احکام اسلامی میشود.
توقع این است که حوزه راه دیگری برای صحتسنجی اظهارات مربی در پیش گیرد.
♨️ انگیزه استخدام، طلاب بسیاری را به سمت طرح امین میکشاند که علیرغم توانایی، اصرار به حضور در این طرح را دارند. این تمایل به استخدام نشانه مسائل زیادی است....
✅ امید است مسؤولان حوزه اگر از بررسی راههای افزایش حقوق و مزایای مسؤولان اجرایی اندکی فراغت یافتند به طور جدی به این مسألهی طلاب نیز فکر کنند.
#طرح_امین
#تبلیغ_دانش_آموزی
@Manahejj
هدایت شده از پایگاه اطلاع رسانی امین
باسمه تعالی
🔻امیدواریم خداوند متعال توفیق شاگردی امام صادق (علیه السلام) و سربازی حضرت ولی عصر (ارواحنا فداه) را برای ما طلاب حوزه های علمیه، استمرار بخشد و در انجام وظایف طلبگی و رعایت شئون راقیه حوزه و روحانیت و امانت مجاهدت هزار ساله علمای اعلام و مراجع عظام (رحمهم الله)، توفیقی روز افزون عنایت فرماید.🔺
👈 به استحضار اساتید، فضلا و طلاب گرامی می رساند که جزئیات افزایش مبالغ تبرکی «شهریه»، در پایگاه اطلاع رسانی امین اعلام شد.
🌐 Amin11.ir
🆔 https://eitaa.com/joinchat/413401443Ce926a23cc4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀 اینجا قم است...
🎥 نمایش البسه نامتعارف در ویترین مغازههای سطح شهر
🔸اين روزها ويترين مغازههای سطح شهرمون پر شده از لباسهايی که با عرف و فرهنگ جامعه ما بيگانه هستن که گلایه بسیاری از شهروندان رو به همراه داشته
⁉️ چه کسی متولی ساماندهی ویترین مغازه های سطح شهر است؟!!
🌐 سیمای قم
#حجاب
#لباس
@qomirib
@Manahejj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀 نمایندگان دو فوریتی بودن لایحه حجاب را نپذیرفتند و صرفاً به یک فوریت آن رأی دادند
👤 قالیباف:
🔺 عدم رأی آوری دوفوریت لایحه عفاف و حجاب بهدلیل اهمیت نداشتن آن نیست. رأی آوریِ یک فوریتی برای زماندادن برای بررسی بیشتر است.
🔻 ۳۲ دستگاهی که وظیفۀ فرهنگی و اجتماعی دارند در این موضوع قصور داشتهاند.
📌 مناهج:
حوزه علمیه نیز یکی از این ۳۲ دستگاه است.
#حجاب
#لایحه_حجاب
@Manahejj
🌀 جوانِ مرا اصلاح و هدایت کرد!
📝 هدایت مردم با خرید میوه!
🔸 جناب آقای حسين مدرسى مىگويد:
يكى از دوستان از قول ميوه فروشى واقع در خيابان آزادى ـ نزدیک منزل [مرحوم] حاجى میرزا علی آقا فلسفی تنکابنی ـ مىگفت:
🔺 «رفتار حضرت ايشان، جوان مرا متحول كرد و او را از بدبينى به ناحق نسبت به روحانيون و از بى دينى به ديندارى برگرداند. از وضع او نگران بودم، ولى اينک خوشحالم كه نجات يافته است.
🔻 ماجرا از اين قرار بود كه حاجى آقا گاهى از مغازه ما ميوه مىخريدند.
هرگاه تشريف مىآوردند، من پاكت به دست با اشتياق جلو مىدويدم كه بهترين ميوه را تقديم ايشان بكنم. پاكت را با اصرار از من مىگرفتند و مىگفتند: من خودم بلد هستم ميوه برچينم.
✅ آن گاه يک دانه ميوه خوب، يک دانه متوسط و يک دانه ميوه نامرغوب در پاكت مىگذاشتند!
من جلو مىپريدم و مىگفتم: حاجى آقا چه مىكنيد، چرا ميوه خوب بر نمىداريد؟ حاجى آقا بدون توجه به درخواست من، كار خود را ادامه مىدادند و مىفرمودند: ديگران هم حقى دارند.
♨️ جوان من كه ايستاده بود و نظاره مىكرد، پس از رفتن ايشان با شگفتى به من گفت: آيا چنين آدمى ممكن است؟!
✅ همين مشاهده او را اصلاح كرد و حالا نماز مىخواند، آن هم به جماعت.»
#تهذیب
#اثر_تهذیب
@varesoon
@Manahejj
🌀 پدرِ امید
🖋 عباس بابائی
❓سؤال مهم: تکرار فراوان کلمهی «امید» در بیانات رهبر فرهیخته و حکیم انقلاب ناشی از چیست؟
آیا نگرانی و ترسی عمیق از سرانجام نظام و انقلاب باعث این فراوانیِ تکرار شده یا نکتهای دیگر در میان است؟
🔺 این سؤالات زمانی اهمیت مضاعف مییابد که بدانیم بسامد این کلمه در سالهای اخیر بهویژه بعد از صدور «بیانیهی گام دوم انقلاب» در بیانات ایشان بسیار قابلتوجه بوده است.
🔻 سخن از «امید» گاهی ناشی از ترس است و گاهی ناشی از دیدن حسن عاقبت.
1⃣ مدیر ناکارآمدی که نه به تواناییهای خود و همراهانش ایمان دارد و نه ایمانی به قدرت لایزال الهی و از طرفی هیمنهی دشمن تمام قلبش را تسخیر کرده، یقیناً کلمهی «امید» در سخنانش ناشی از ترس است؛
2⃣ اما راهبلد دانا و توانمندی که میداند پیچ مقابل، آخرین مرحله برای رسیدن به مقصد است و بعد از آن روشنایی قله هویدا میشود، به کوهنوردانی که به سختی نفس میکشند و از پیمودن ادامهی مسیر ناامیدند، مدام امید، تزریق میکند.
✅ امیدبخشیِ «پدرِامیدوارِخانوادهیایران» از نوع دوم است؛ او چون قله را میبیند، به وعدهها و نصرت الهی یقین دارد و از طرفی ظرفیتهای فوقالعادهی امتش را نیک میشناسد، لذا مدام از «امید» سخن میگوید و در«بیانیهی گام دوم»، نخستین و ریشهایترین جهاد را «امیدبخشی» مینامد:
💠 «توصیهی من امید و نگاه خوشبینانه به آینده است. بدون این کلید اساسیِ همهی قفلها، هیچ گامی نمیتوان برداشت. آنچه میگویم یک امید صادق و متّکی به واقعیّتهای عینی است. اینجانب همواره از امید کاذب و فریبنده دوری جستهام، امّا خود و همه را از نومیدی بیجا و ترس کاذب نیز برحذر داشتهام و برحذر میدارم... سیاست تبلیغی و رسانهای دشمن و فعّالترین برنامههای آن، مأیوسسازی مردم و حتّی مسئولان و مدیران ما از آینده است. خبرهای دروغ، تحلیلهای مغرضانه، وارونه نشان دادن واقعیّتها، پنهان کردن جلوههای امیدبخش، بزرگ کردن عیوب کوچک و کوچک نشان دادن یا انکار محسّنات بزرگ، برنامهی همیشگی هزاران رسانهی صوتی و تصویری و اینترنتی دشمنان ملّت ایران است؛ و البتّه دنبالههای آنان در داخل کشور نیز قابل مشاهدهاند که با استفاده از آزادیها در خدمت دشمن حرکت میکنند. شما جوانان باید پیشگام در شکستن این محاصرهی تبلیغاتی باشید. در خود و دیگران نهال امید به آینده را پرورش دهید. ترس و نومیدی را از خود و دیگران برانید. این نخستین و ریشهایترین جهاد شما است.»
#امید
#امام_جامعه
@Manahejj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀 از سفر حج عبدالحمید ممانعت شد
عبدالحمید امسال قصد حج را داشت، اما با خروج وی از کشور مخالفت شده است.
🌐 رسا
@Manahejj
🌀 پدرِ امید (۲)
🖋 عباس بابائی
🔸 یکی از حکیمانهترین روایات پیرامون «امید» این سخن نبوی (صلی الله علیه و آله و سلم) است: «إنَّمَا الأَمَلُ رَحمَةٌ مِنَ اللّهِ لاُِمَّتي، لَولاَ الأَمَلُ ما أرضَعَت اُمٌّ وَلَداً، ولا غَرَسَ غارِسٌ شَجَراً!»
(امید در حقیقت، رحمتی از جانب خداوند برای امّت مناست. اگر امید نبود، هیچ مادری فرزندی را شیر نمیداد و هیچ باغبانی، نهالی نمیكاشت!)
🔹 شاید این کلمات امام خامنهای را بتوان شرحی بر این روایت فوقالعاده شمرد: «يكی از بزرگترين نعم الهی، اميد و اعتمادبهنفس است كه در مردم هست. روح اميدواری، خيلی نعمت بزرگی است. مردمِ مأيوس، نااميد و بدون افق ديد، بیصبری میكنند؛ نه اينكه كار نمیكنند، مانع كار هم میشوند؛ ولی مردمِ اميدوار، خودشان جلوجلو میدوند و مسئولان را به دنبال خودشان میكشانند.»
❓حال سؤال مهم آن است که برای افزایش اکسیری بهنام «امید» در افراد و جوامع چه باید کرد؟
✅ راه نخست افزایش ایمان است؛ ایمان به عنوان موتور محرک و پیشرانی است که هرچقدر قویتر و گرمتر باشد، حرکتی به نام «امید» را قویتر و سریعتر و ماناتر میکند.
امامخامنهای فرمودند: «امید یعنی آن حالتی که با حرکت همراه است، با تنبلی و سکون نمیسازد، کسی که امید دارد به سر منزل میرسد راه میرود، اینکه کسی بنشیند و امید داشته باشد به سر منزل میرسد، این نشدنی است.»
بعد از انقلاب بیشترین دشمنیِدشمنان و ناجوانمردیِ بعضی دوستان نسبت به «امامین انقلاب» روا داشتهشد و حال آنکه این دو در صدر امیدواران عالم قرار داشتند! حل این معما جز با گوهر «ایمان» محقق نخواهدشد. ارتباطی است مستقیم بین افزایش ایمان و افزایش امید.
💠 رهبرانقلاب دربارهی امید امام فرمودند: «امام خود میگویند در طول سالها مبارزه تا پس از پیروزی هرگز دچار یأس نشدم. این امید امام هم ناشی از ایمان او بود.»
🔻 در طرف دیگر کسانی بودند و هستند که بیشترین امکانات و درآمدها در این کشور از آن آنان بوده اما در صدر ناامیدترین ایرانیان قرار گرفتهاند؛ چراکه رابطهای است مستقیم بین کاهش ایمان و کاهش امید.
#امید
#امام_جامعه
@Manahejj
🌀 تأمین معیشت طلاب در حد کفاف و عفاف
💠 امام خامنهای
✅ سطح متوسّطِ حقوقِ طلّاب و فضلا (هم کسی که تدریس میکند، هم کسی که درس میخواند) حتّی از متوسّطِ پایینترین حقوقبگیران هم پایینتر است، ولی در حد کفاف و عفاف باید تأمین شود.
✅ این جزو وظایف کسانی است که میتوانند، ما هم البته وظیفه داریم و امیدواریم بتوانیم به وظایفمان تا حدّ وصول عمل کنیم.
📅 ۱۳۸۲/۰۷/۲۱
#شهریه
#معیشت
@Manahejj
🌀 ضارب روحانی تهرانی شناسایی و بازداشت شد
♨️ فردی که روز دوشنبه با جسم تیز به یک روحانی در خیابان رودکی تهران حمله کرده بود، شناسایی و بازداشت شد.
@Manahejj
🌀 امام خمینی: والله اسلام تمامش سیاست است. اسلام را بد معرّفی کرده اند. سیاست مُدُن از اسلام سرچشمه می گیرد...
📗صحیفه امام، ج۱، ص۲۷۰
📌 مناهج:
بیشترین سیاسیکاری و سیاستزدگی را جماعتی دارند که یا میگویند «ما سیاسی نیستیم» یا به بقیه میگویند «چرا شما سیاسی هستید».
این فکر خطرناک همواره در خدمت اسلام آمریکایی است.
فارغ از این تفکر خطرناک، توهین به علما، کاری است که برخی دیگر از مداحنمایان کردند و به سزای اعمالشان در همین دنیا رسیدند، ای کاش عبرت بگیریم.
@Manahejj
هدایت شده از شیخ فرهاد فتحی
🔻 آیا حوزه علمیه نمیخواهد از اساتید و فضلای خودش صیانت کند؟! اگر امروز به آیت الله اراکی توهین شد و ما سکوت کردیم فردا به همه بزرگان حوزه توهین خواهد شد.
در ویراستی همراه ما باشید👇
https://virasty.com/Farhadfathi
جهت نصب ویراستی کلیک کنید
عضو شوید 👈
@sheikh_farhad_fathi
🔰 کانال شیخ فرهاد فتحی 🔰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀 پدرِ امید (۳)
🖋 عباس بابائی
🔸 یکی از باشکوهترین تصاویر در عالم هستی، زمانی خلق شد که مرگ با تمام هیمنهاش موسی و قومش را در برگرفت؛ امواج خروشان نیل در پیش و لشکریان فرعون در پس!
🔺 از آنجا که هیچ روزنه و «امیدی» برای نجات متصور نبود، عدهای فریاد زدند: «إنّا لَمُدرَکون»(ما گرفتار شدیم)!
اما موسی با قلبی پر از ایمان فریاد زد: «کَلّا إنَّ مَعیَ رَبّی سَیَهدین»(پروردگار من با من است و مرا هدایت میکند)؛ و موسی هدایت شد!
♨️ تمام قوانین زمینی و بشری، نابودی موحدان را فریاد میزد؛ اما قوانین آسمانی و فرابشری تمام آنها را کنار زد؛ نه تنها موسویان از دل آب گذشتند، بلکه همان آب، فرعونیان را نابود کرد!
💠 رهبر حکیم انقلاب فرمودند: «جمهوری اسلامی با اتّکاء به قدرت الهی و با باور کردن قدرت حضور مردم، از هیچ قدرتی در دنیا هراس ندارد. اگر کسی به تقلید از روحیّههای ضعیف بنیاسرائیل میگوید که «اِنّا لَمُدرَکون» -حالا به ما میرسند و پدر ما را در میآورند- ما هم به تقلید از حضرت موسی عرض میکنیم که «کَلّا اِنَّ مَعِیَ رَبّی سَیَهدین».
❇️ عامل اصلی «امیدواری» و پیروزی حضرت موسی نه ابزارهای مادی، بلکه «ایمان قلبی» بود که در همیشهی تاریخ کارگر افتادهاست.
💠 در کلمات امام جامعه نکاتی ناب پیرامون تقویت «ایمان» آمدهاست؛ «ایمانی» که اگر تقویت شد، با خود «امید» و پیروزی به ارمغان میآورد و اگر کمرنگ شد، افسردگی و پژمردگی همگان را آزار خواهدداد:
1⃣ عمل صالح؛
«ما باید ایمان خود را با عمل صالح تقویت کنیم.»
2⃣ ارتباط با خدا؛
«حفظ ایمان، با رفتار خوب، با تامل و تدبر خوب، با توجه به خدا، با حفظ و تقویت ارتباط با خداست.»
3⃣ تقوا؛
«تقوا و مراقبت، دل انسان را هدایت و ایمان انسان را راسختر میکند.»
4⃣ کفر به طاغوت؛
«[دشمن میگوید:]ایمان بالله هم داشته باشید، ایمان به طاغوت هم داشته باشید. این نمیشود؛ ایمان بالله با کفر به طاغوت، با هم همدوشند.»
5⃣ دعا؛
«دستاورد دوم دعا، تقویت و استقرار ایمان در دل است.»
6⃣ مطالعه؛
«ایمان عمیق همراه با اخلاص و صفای باطن را، با خواندن کتاب و کتابخوانی تقویت کنید.»
#امید
#امام_جامعه
#امید_آفرینی
@Manahejj