روشنای نور ( من و دانشجوهام )
نکته: اگر با کاروان نیستید یا هتل ندارید جهت اسکان رایگان مکانهای زیر هست: ۱. در نجف صحن حضرت زهرا
اگر با کاروان مشرف نشدید و مکانی برای اقامت ندارید👇
۲. زائر سرای امام رضا در نجف:
از درب باب قبله که برید سمت ورودی خانم ها برای صحن حضرت زهرا دست راست مستقیم برید به سمت مضیف قدیمی انتهای راه می رسه به یک شارع روبه روی شما اون طرف خیابون یک سری منو ریل هست بعد از طی کردن منو ریل ها می رسید به ورودی زائر سرای امام رضا دست راست سرتاسر محل اسکان و پذیرایی برای زائران است
لوکیشن زائر سرای امام رضا👇
استراحة زائري الأمام الرضا
https://maps.app.goo.gl/bQAjtpCqiPo1K6Zh7
لوکیشن مکان در نرم افزار نشان👇
https://nshn.ir/7b_sfmVAAP7J
#سؤال
#اربعین
@Manodaneshjooham
🏴 نشست همافزایی فعالان کودک در اربعین
یکی دیگر از نشستهای اختتامیه دومین رویداد یارستان کودکستان با موضوع کودک و اربعین است که در روز پنجشنبه، ۲۶ مرداد ساعت ۱۰ تا ۱۲ در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار خواهد شد.
🔸 برنامههای نشست:
- تجربه اداره موکب کودک
- طراحی فعالیتهای کودکانه اربعین
- معرفی محصولات و محتوای آموزشی
- انتقال تجربه موکب بینالملل کودک
👥 با حضور:
▫️ خانم رشتاک، خادم و طراح برنامه سیار مادر و کودک در موکبهای طریق
▫️ خانم قدیانی، مسئول و طراح واحد مادر و کودک موکب بانوان ستاد عتبات عالیات
▫️ خانم صفائیزاده، مسئول اربعین مجمع ملی قرارگاه خاتمالاوصیا
▫️ خانم محسنزاده، مسئول هیئت کودکانه نور باران
▫️ خانم دلیری، طراح بستههای فعالیت اربعین کودکان
▫️ خانم دهقان، خادم موکب مادر و کودک و فعال تربیتی کودک
▫️ خانم زعفرانی، پرستار و مشاور بهداشت و تغذیه مادر و کودک در موکبهای اربعین و مراقبت از مادران باردار
▫️ آقای پوریعقوبی، مسئول تبلیغ و ارتباطگیری با بسیج دانشجویی عراق و ارائه بسته محتوایی کودکان عراقی و ایرانی
▫️ آقای شهرآیینی، فعال در عرصه ارتباطگیری با موکبها و کودکان عراقی
▫️ آقای افسری، تولیدکننده بستههای آموزشی و محتوایی کودکان اربعین
@Manodaneshjooham
هدایت شده از دستیار پژوهش
ماجرای جدا شدن بحرین از ایران.pdf
330.3K
متنی کوتاه درباره جداشدن بحرین از ایران
https://eitaa.com/dastyarpazhoohesh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍متاسفانه هنوز خیلی از شیعیان نمیدونن این مطالب رو،
و وقتی مشرف میشن کربلا حق مطلب ادا نمیشه!
دعا تحت قبه رعایت نمیشه!
ببینید چکار باید کرد ؟!
#تلنگرانه
#انگیزشی
در کتاب" درود بر خودم" نوشته شده
که دکتر دانیال میگوید :
در هجده سالگی , نگران تفکر دیگران در مورد خودتان هستید .
وقتی چهل ساله میشوید , اهمیتی نمی دهید که دیگران در
مورد شما چه فکر میکنند .
و زمانی که شصت ساله میشوید , پی میبرید که اصلا هیچکس در مورد شما فکر نمیکرده
وای که چه آسان هدر میدهیم
عمر خویش را فقط برای دیگران و طرز فکرشان تا فرصت زندگی داری جانانه زندگی کن❤️
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
#گروه_جهادی_بهشت_کوچک_من
@Manodaneshjooham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حمله تروریستی در مشهد!!! 😱😱
روشنای نور ( من و دانشجوهام )
اگر با کاروان مشرف نشدید و مکانی برای اقامت ندارید👇 ۲. زائر سرای امام رضا در نجف: از درب باب قبله
مطالب مفید برای پیاده روی اربعین
@Manodaneshjooham
#حکمت_عبادات
#فلسفه_احکام
الکل اینجا ممنوعه 🍺
در زاکسن آلمان اخیرا قانونی تصویب شده که هر روز به جز یکشنبهها، از ساعت 11 صبح تا 11 شب جز جاهای مخصوص الکل ممنوعه! 🚫
اونا دلیل این قانون رو نزاعها و درگیریهای خشونت باری میدونن که این چندوقت توی شهر هر روز اتفاق میافتاده! 🔪🩸
📎 منبع:
https://www.bild.de/regional/chemnitz/chemnitz-news/plauen-sachsen-zu-viel-gewalt-stadtrat-beschliesst-alkoholverbot-84571370.bild.html
ـــــــــ
@Manodaneshjooham
#تلنگرانه
📜 یکی از سخت ترین کارهای دنیا، تموم کردن رابطه ات با فردیه که آدم خوبیه اما به دلیل تفاوت هاتون گزینه خوبی برای رابطه نیست دلیلش هم مشخصه :
۱. سوالهای مداوم اطرافیان که آدم خوبی بود و چرا رابطه رو تموم کردید؟
۲. احساس گناه از اینکه ممکنه با جدایی به اون طفلکی آسیب زده باشید.
۳. ترس از اینکه نکنه در آینده پشیمون باشید.
۴ شک به تصمیم گیری خودت و ...
اما عزیزای دلم یادتون نره که برای ساخت یک رابطه سالم، فقط خوب بودن کافی نیست؛ بلکه جور بودن هم لازم و مهم هست
یک بار در یکی از جلسات یکی از مراجعین حرف خیلی زیبایی زد .
گفت: من و فلانی هر دو مثل دو تکه جواهر هستیم اما دو قطعه جواهری که مثل تکه های متفاوت پازل هیچوقت کنارهم و با هم جور نمیشن...
یادتون باشه که عدم تناسبها و تفاوتهای بزرگ حتی با آدمهای خوب و سالم هم چالش زا هست و میتونه رابطه رو دچار مشکل کنه .
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃
#گروه_جهادی_بهشت_کوچک_من
@Manodaneshjooham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روشنای نور ( من و دانشجوهام )
#جایگاه_زن_در_اسلام #فمینیست #حرف_حساب دخترونه @Manodaneshjooham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به پیروی از عقاید فمینیستی «زن مستقل و قوی» ازدواج نکرده و حالا ...
#فمینیست
#جایگاه_زن_در_اسلام
@Manodaneshjooham
هدایت شده از دستیار پژوهش
بسم الله الرحمن الرحیم 💐
با فرا رسیدن ماه صفرمراقب خرافات وارده برآن باشید :::::
ماه صفر ماه یاد اهل بیت است . آنان که بخواهند مردم را از دین جدا کنند وصف خرافات و اشاعه خرافات را با فرارسیدن ماه صفر بر زبانها جاری می کنند .. مراقب شبهات وارد شده در ماه صفر ماه حرکت مسلمانان و غیر مسلمان در مسیر راه حسینی وولایت باشید ..اینها که عقل ندارند و دین را تضعیف می کنند .. عقل ملازم دین است و دین ملازم عقل ..سخنانی که ملازم عقل و دین نباشد خرافه بر گرفته از شیعه انگلیسی است ...مراقب باشید ...مراقب باشید:
بخصوص که در این ماه اربعین حسینی =حماسه حسینی واقع شده وحرکت ملیونی در جهت معرفی باشکوهترین وبا عظمت ترین حرکت بسوی سعادت ابدی یعنی انقلاب حضرت مهدی علیه السلام را در بطن دارد 💥💥💥💥💥💥💥💥
آیا نحوست ماه صفر واقعیت دارد یا نه؟ آیا روایات در این زمینه معتبر است؟
پاسخ :
در بین عامه مردم معمول آن است که برخی از روزها و ایام سال را نحس می خوانند و برخی دیگر از ایام را مبارک که یکی از معروف ترین این زمان ها مربوط به آغاز ماه صفر است؛ چنان که به این مطلب در کتاب شریف مفاتیح الجنان نوشته شیخ عباس قمی نیز اینگونه اشاره شده: «این ماه (صفر) معروف به نحوست است» (مفاتیح الجنان، مرحوم شیخ عباس قمی، در اعمال ماه صفر، فصل هشتم، ص ۳۹۱.) نحوست ماه صفر، ادعای مشهوری است که دلیل متقنی ندارد. در باب اصل نحوست ایام باید گفت از نظر عقل محال نیست که اجزای زمان با یکدیگر تفاوت هایی را داشته باشند، ولی استدلال عقلی برای آن نمی توان آورد. اما با مراجعه به قرآن مییابیم که تنها در دو مورد اشاره به نحوست ایام شده که مربوط به قوم عاد است: «ما بر هلاک آنها تندبادی در روز پایداری نحسی فرستادیم» (قمر، آیه ۱۹.) و در سوره دیگر می فرماید: «ما تندبادی سخت و سرد در روزهای شومی بر آنها مسلط ساختیم». (فصلت،ایه 16)آنچه از آیات بر می آید نحوست نتیجه عمل خود انسانهاست . در سوره یس خداوند می فرماید : طائرکم معکم ، فال بد با خودتان است . یعنی شما انسانها ادمها را بد قدم می کنید و روزها را به روز خوب و بد تقسیم می کنید –نگاه ما چگونه است به نحوست ؟ پس زمانی که به خرافات عقیده داشته باشیم سوءظن شکل می گیرد . صله رحم کمرنگ می شود . اخلاص عمل رخت بر می بندد. پس سعی کنید در دنیا با عقل زندگی کنیم نه با وهم و خیال که نابودی است .
نقل میشود پیامبر(ص) فرموده «هر کسی مرا به خروج ماه صفر بشارت دهد من او را به بهشت بشارت میدهم» درحالیکه منظور حدیث چنین نیست...
البته این مطلب در «المراقبات» میرزا جواد آقا ملکی تبریزی صفحه 37 آمده ولی آنجا هم سندی برای آن ذکر نکرده است و در هیچ یک از جوامع روائی شیعه و سنّی و کتب معتبر روائی سندی برای بشارت به پایان ماه صفر از سوی پیامبر (ص) وجود ندارد.
اما این بخشی از حدیث است؛ یعنی جا دارد که متن کامل حدیث بررسی شود. متن کامل حدیث در دو کتاب شیخ صدوق(ره) یعنی معانی الأخبار ص 205 و علل الشرایع، ج1، ص175 آمده است.
متن کامل حدیث بدین شرح است:
«عَنْ سَعِیدِ بْنِ جُبَیْرٍ عَنِ ابْنِ عَبَّاسٍ قَالَ: کَانَ النَّبِیُّ ص ذَاتَ یَوْمٍ فِی مَسْجِدِ قُبَا وَ عِنْدَهُ نَفَرٌ مِنْ أَصْحَابِهِ فَقَالَ أَوَّلُ مَنْ یَدْخُلُ عَلَیْکُمُ السَّاعَةَ رَجُلٌ مِنْ أَهْلِ الْجَنَّةِ فَلَمَّا سَمِعُوا ذَلِکَ قَامَ نَفَرٌ مِنْهُمْ فَخَرَجُوا وَ کُلُّ وَاحِدٍ مِنْهُمْ یُحِبُّ أَنْ یَعُودَ لِیَکُونَ أَوَّلَ دَاخِلٍ فَیَسْتَوْجِبَ الْجَنَّةَ فَعَلِمَ النَّبِیُّ ص ذَلِکَ مِنْهُمْ فَقَالَ لِمَنْ بَقِیَ عِنْدَهُ مِنْ أَصْحَابِهِ إِنَّهُ سَیَدْخُلُ عَلَیْکُمْ جَمَاعَةٌ یَسْتَبِقُونَ فَمَنْ بَشَّرَنِی بِخُرُوجِ آذَارَ فَلَهُ الْجَنَّةُ فَعَادَ الْقَوْمُ وَ دَخَلُوا وَ مَعَهُمْ أَبُو ذَرٍّ رَضِیَ اللَّهُ عَنْهُ فَقَالَ لَهُمْ فِی أَیِّ شَهْرٍ نَحْنُ مِنَ الشُّهُورِ الرُّومِیَّةِ فَقَالَ أَبُو ذَرٍّ قَدْ خَرَجَ آذَارُ یَا رَسُولَ اللَّهِ فَقَالَ ص قَدْ عَلِمْتُ ذَلِکَ یَا أَبَا ذَرٍّ وَ لَکِنِّی أَحْبَبْتُ أَنْ یَعْلَمَ قُومِی أَنَّکَ رَجُلٌ مِنْ أَهْلِ الْجَنَّةِ وَ کَیْفَ لَا یَکُونُ ذَلِکَ وَ أَنْتَ الْمَطْرُودُ عَنْ حَرَمِی بَعْدِی لِمَحَبَّتِکَ لِأَهْلِ بَیْتِی فَتَعِیشُ وَحْدَکَ وَ تَمُوتُ وَحْدَکَ وَ یَسْعَدُ بِکَ قَوْمٌ یَتَوَلَّوْنَ تَجْهِیزَکَ وَ دَفْنَکَ أُولَئِکَ رُفَقَائِی فِی الْجَنَّةِ الْخُلْدِ الَّتِی وُعِدَ الْمُتَّقُونَ.
ابن عبّاس گوید: روزى پیغمبر صلى اللَّه علیه و آله به چند تن از اصحابشان که در مسجد قبا در خدمت وى بودند، فرمودند: «نخستین شخصى که اکنون بر شما وارد شود مردى از اهل بهشت است»؛ چون این سخن را از آن بزرگوار شنیدند، گروهى از ایشان برخاسته و بیرون رفتند و هر یک از آنان قصد داشت که سریعتر مراجعت نماید تا خود نخستین وارد شونده
هدایت شده از دستیار پژوهش
باشد و در نتیجه بهشتى گردد.
پیغمبر صلى اللَّه علیه و آله به نیّت آنان پى برد و به باقى مانده اصحابش که نزد وى بودند فرمود: «بزودى چند تن بر شما وارد می شوند که از جهت
زودتر رسیدن در حال سبقت از یکدیگرند، پس هر کدام از آنان که مرا به خروج «آذار» مژده دهد اهل بهشت است»، سپس آنان که بیرون رفته بودند بازگشتند و أبوذر نیز همراهشان بود، آنگاه پیغمبر صلى اللَّه علیه و آله به ایشان فرمود: «ما اکنون در کدام یک از ماههاى رومى بسر مىبریم؟ أبوذر گفت: یا رسول اللَّه آذار به پایان رسیده است. پیغمبر صلى اللَّه علیه و آله فرمود: اى أباذر آن را مى دانستم و لیکن دوست داشتم قوم من بفهمند که تو مردى از اهل بهشت مى باشى و چگونه چنان نباشد، حال آنکه پس از من به دلیل علاقه ات به اهل بیتم تو را از حرم من دور گردانند و تنها زندگى خواهى نمود و تنها خواهى مرد و قومى که عهده دار مراسم کفن و دفنت بشوند بسبب تو سعادتمند گردند و در بهشت جاودانى که به پرهیزگاران نوید داده شده همراه من خواهند بود.»
چند نکته را در بیان این حدیث را در نظر بگیرید:
1-روزهای سال با هم یکسان هستند، معنا ندارد بدون علت ، ماهی بر سایر ماه ها برتری این چنینی پیدا کند که به صرف بیان تمام شدن آن ماه ، برایش بهشت بشارت داده شود!.
2-در روایاتی که اشاره به ماه آذر شده است منظور، بیان برتری و جایگاه ویژه ی جناب ابوذرغفاری در طی یک حادثه است تا ماندگاری آن بیشتر شود.
3-خبر سایر اصحاب به اتمام ماه آذر سبب بشارت آنان به بهشت نشد! لذا نمی توان برای سایر مسلمانان در نسل های بعد، این حدیث را جاری دانست .
4-برای این که کسی به اشتباه نیافتد، در حدیث آمده است که پیامبر صلی الله و علیه و آله و سلم، ماه را می دانستند و ملاک، خبردادن به خروج ماه نبوده است، بلکه مقصود از این ماجرا ، بیان فضیلتی برای ابوذرعلیه الرحمة بوده است.«قد علمتُ ذلک یا أباذر و لکنّی أحببتُ أن یعلم قومی أنک رجلٌ من أهل الجنه»
5-پس بر همه لازم است تا زمانی که درستی مطلبی به اثبات نرسیده از انتساب آن به اهل بیت علیهم السلام ، خودداری نموده ، دچار نسبت های دروغ و ایجاد بدعت وخرافه نشود.
ضعف سند و دلالت روایات درباره نحوست ماه صفر:
در باب روایات، احادیث تقریباً متعددی را میتوان در این زمینه یافت که اشاراتی به بحث نحوست برخی ایام و یا حالات در آنها شده است. اما درباره ماه صفر به ویژه روایاتی که نقل شده، دارای ضعف سند و دلالت هستند؛ ولی باید اقرار کرد که در بین مردم نحوست این ماه دارای شهرت است که شاید این شهرت به خاطر حوادثی باشد که در آن اتفاق افتاده است. مرحوم علامه مجلسی در زاد المعاد به علت این شهرت اینگونه اشاره فرموده اند: «وَ هَذَا الشَّهْرُ مَشْهُورٌ بِالنُّحُوسَةِ وَ الشُّؤم، وَ یُمْکِنُ أنْ یَکُونَ لِذَلِکَ وَجْهَانِ... »؛ ماه صفر به نحس بودن و شومی شهرت یافته است.
ممکن است علت این مطلب یکی از این دو وجه باشد:
۱. بنابر نظر علما وفات پیامبر اعظم (ص) در این ماه بوده است و همین شاید باعث نحس قلمداد شدن این ماه شده.
۲. ماه صفر بعد از ذی القعده و ذی الحجة و محرّم قرار گرفته است و این سه ماه جزو ماه های حرامند و کسی جرأت نمی کرده در آنها به قتل و جنایت بپردازد (زیرا دیه آن دو برابر است و عرب جاهلی هم به آنها احترام می گذاشته و از قتل و جنایت پرهیز می کرده است). بعد از این سه ماه حرام در ماه صفر جنایت و قتل و جنگ آغاز میشده و به همین سبب مردم این ماه را منحوس قلمداد کردهاند. البته در بین روایات شیعی روایتی که دلالت بر شومی و نحسی این ماه داشته باشد، ندیده ام و در روایات غیر معتبر عامی مواردی وجود دارد که اعتباری به آنها نیست. (برگرفته از زاد المعاد ـ مفتاح الجنان، ص: ۲۴۷)
راهکار شیخ عباس قمی در خواندن یک دعا در این ماه همراه با صدقات (البته با رد کلمه نحوست این ماه)
بنابراین به نظر می رسد نحوست این ماه بیش از آنکه جنبه عقلی و یا روایی داشته باشد، در نتیجه تلقین هایی است که افراد برای خود به وجود می آورند و این نوع نگاه سبب ارتباط دادن برخی حوادث پیش آمده برای خود و دیگران با این ماه می شود که در واقع ارتباطی بین آنها نبوده و نیست.
براى رفع مشگلات وحوادث چه این ماه وچه ماههای دیگر هیچ چیز بهتر از تصدقات و ادعیه و استعاذات وارده نیست پس بهتر است در رفع مشگلات و حوادث در هر روز ۱۰ مرتبه بخواند این دعایى را که محدث فیض (ره) در خلاصةالأذکار ذکر فرموده: «یا شدیدَ القوى، یا شدیدَ المِحال، یا عزیزُ یا عزیزُ یا عزیزُ ذَلَّت بعظمتک جمیعُ خلقک فاکفِنی شرَّ خلقِک، یا مجملُ یا منعمُ یا مُفضِل یا لا إله إلّاأنت، سُبحانک إنّی کُنتُ من الظالمین، فاستجبنا له وَنجّیناه من الغمّ وَکذلک نُنجی المؤمنین، وَ صلّى الله على محمّد و آله الطیّبین الطاهِرین».(وقایع الایام، ص: ۲۶۵؛ خلاصة الأذکار، ص: ۳۰۴)
هدایت شده از دستیار پژوهش
پیام ارسال از استاد عزیز سرکار خانم فاطمه پورشفیع
@dastyarpazhoohesh
#بهشت_مهربانی
اگر افراد نیازمندی که تجهیزات پزشکی میخوان میشناسید میتونید معرفی کنید به این سایت و به صورت امانت از تجهیزات استفاده کنند😊
https://megcharity.com/%d8%aa%d8%ac%d9%87%db%8c%d8%b2-%d8%a7%d9%85%d8%a7%d9%86%d8%aa/
@Manodaneshjooham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روشنای نور ( من و دانشجوهام )
با تقویت عضلات انگشتان و کف دست میتونیم تا حد زیادی از پیشرفت آرتروز جلوگیری کنیم. برای افرادی که زی
#سالم_بمانیم
🌐کمتر از 6 ساعت در طول شبانه روز نخوابید
✅کم خوابی اثراتی مشابه مصرف الکل بر مغز دارد
✍🏻کم خوابی همچنین موجب چاقی ، افسردگی ، حمله قلبی ، سکته مغزی و پرخاشگری شدید میشود
@Manodaneshjooham
#انگیزشی
در کتاب کمدی الهی در توصیف "جهنم"میگه:«روی تابلوی ورودی دوزخ نوشته بودند، ای آنکه بدین مکان وارد میشوی، از هر امیدی دست بکش!»
جهنم واقعی اون موقعس که تو هیچ امیدی و آرزوی برای ادامه دادن نداری، ولی اگه یه چیزی تو قلبت یا توی ذهنت هست که تو لحظه ای بهش فکر میکنی و براش میجنگی یعنی زنده ای، یعنی هنوز راهی وجود داره...
یاد حدیثی از امام صادق عليه السلام افتادم که می فرمایند: ناقِلاً عن حَكيمٍ ـ : اليَأسُ مِن رَوحِ اللّه ِ أشَدُّ بَردا مِن الزَّمهَريرِ .[بحار الأنوار:72/338/1.]
نوميدى از رحمت خدا، سردتر از زمهرير است.
@Manodaneshjooham