هدایت شده از خبرگزاری دانشجو
🔴کجایید ای مسلمانان که به زنان غزه بی حرمتی شد
نویسنده مشهور غزاوی:
🔸ای مسلمانان در ماه رمضان به زنان مسلمان تجاوز شد سپس آنان را کشتند، چرا هنوز بیکار نشستید؟!
🆔 @snn_ir
هدایت شده از حق پژوهی
15.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 #موشن_رئال | رهگذر پرآشوب
قسمت هفتم
❌قانون جذب اسلامی؛ ادعایی واهی
👤استاد حمیدرضا مظاهری سیف
💡 حق پژوهی؛ مرکز تخصّصی نقد و بررسی فرق، ادیان و جریانات انحرافی
🔆 @Haghpajohi
بسم اللّه الرّحمٰن الرّحیم .
«کسانی که مأمـــور به تحول
در عصر خویشاند،
اگر از قواعد عصر خــودشان
تبعیت کنند،
هیچ تحولـی رخ نخواهـد داد!»
🖊 #شهید_سـید_مرتضی_آوینـی
#تحولخواهی
| مَنْ یَنْتَظِر | 🕊️
https://eitaa.com/manyantazer1
4_6041732681421558043.mp3
22.66M
دو دروغ بزرگ درباره تاریخچه علم :
پدران علم جدید، علوم تجربی، علوم طبیعی، علوم ریاضی و در واقع پدران تمدن جدید به مفهوم علمی و تکنولوژیک آن صنعت جدید، متفکران و دانشمندان مسلمان و از جمله ایرانی بودند و این تاریخی که برای علم نوشته شده تاریخ تمدن و در سطح دنیا در سطح مدارس و دانشگاه های دنیا در سطوح آکادمیک تدریس میشود یک تاریخ جعلی و دروغین است.
👤 #حسن_رحیم_پور_ازغدی
#فلسفه_علم
#تاریخ_علم
| مَنْ یَنْتَظِر | 🕊️
https://eitaa.com/manyantazer1
هدایت شده از رضا حیدری
❌ خوارج، عدالتخواه نبودند!
❓ پرسش: در فضای مجازی، ویدئویی منتشر شده و در آن گوینده ادعا می کند که؛ انتهای #عدالتخواهی بدون دانستن احکام شرعی آن، #خوارج است. لطفا میزان صحت را بفرمایید و بطور کلی نظرتان در این باره چیست؟
✍پاسخ: این سخن به چهار بخش قابل تجزیه است؛ ۱- اینکه انسان برای ورود به هر کاری باید آداب آن را و احکام شرعی آن را بداند درست است و عقل و شرع به آن حکم می کند و مطالبه عدالت نیز از آن مستثنا نیست و باید مبتنی بر عقلانیت، فقاهت و واقعیت باشد. ۲- اینکه خوارج گروه منحرفی بودند و باید برحذر باشیم که مبادا به ویژگی های آنها مبتلا شویم هم درست است. ۳- اینکه خوارج علم کافی نداشتند و خشک مغز بودند هم قابل قبول است. ۴- اما اینکه خوارج به دنبال عدالتخواهی بودند صرف ادعا و نیازمند اقامه دلیل از سوی مدعی است! زیرا؛《البینة علی المدعی》.
در هیچیک از متون تاریخی یا دینی، تقابل خوارج با امام علی ع برای مطالبه عدالت معرفی نشده است و تاریخ دانان نیز چنین برداشتی از رفتار و مواضع آنها نداشته اند. ما سندی سراغ نداریم که خوارج مثلا به علی ع خرده گرفته باشند که چرا عدالت را در جامعه اجرا نمی کنی! یا داعیه عدالت و شعار مبارزه با فساد و اشرافیت داشته باشند! بلکه شعارشان 《لا حکم الا لله》 بود...آنها در صفین پس از نیرنگ قرآن بر نیزه کردن، فریب خوردند و پذیرش حکمیت را بر علی ع تحمیل کردند ولی پس از چندی پشیمان شدند و از امام خواستند تا از خطایی که در پذیرش حکمیت پیش آمده توبه کند! آنها با شعارِ «لا حُکمَ إلاّ للهِ» بندگان را فاقد صلاحیت داوری دانستند! و گفتند که علی (ع)، افراد را داور در دین خدا قرار داد، در حالی که داوری مخصوص خداست و او چنین حقی نداشت! و در ادامه این کار را گناه کبیره و ارتکاب کبیره را موجب خروج از دین دانستند! و در نهروان با امام جنگیدند و شد آنچه شد...
با مراجعه به برخی کتب مانند تاریخ یعقوبی و تاریخ طبری و شرح نهج البلاغه ابن ابی الحدید و متن خطبه های نهج البلاغه (خطبه های ۳۶، ۴۰، ۵۸، ۵۹، ۶۰، ۶۱، ۹۱، ۱۲۱، ۱۲۲، ۱۸۱، ۱۸۲ و...) می توان به شاخصه های رفتاری و پنداری این جماعت پی برد که مهمترین آن؛ فقدان بصیرت، فقدان قدرت تحلیل سیاسی، ساده لوحی و ظاهرگرایی، تکفیر دیگران، تعصب در فهم دینی و تحجر و جمود بوده است.
رضا حیدری ۱۴۰۳/۰۱/۰۷_ اهواز
🌐 کانال حجت الاسلام و المسلمین استاد رضا حیدری
@Heydari_org
هدایت شده از علی صمیمی
🔰 میشود، میتوانیم، پس ادامه میدهیم!
🔶 در کنارِ آه و افسوسهایی که برای حقوق کارگر و زمین ماندن اصل ۴۳ میخوریم و در کنار مطالباتمان از دولت و مجلس و قوه قضائیه برای روی آوردن به تحول در کشور!
🔰 اما سال گذشته نشان دادیم فشار رسانه و مردم میتواند مؤثر باشد و میتوانیم به کلام حضرت امیر(ع) نزدیک شویم که فرمود:«لا تصلح الولاة إلّا باستقامة الرّعيّة» والیان اصلاح نمیشوند الا با استقامت مردم(روی آرمانها).
💠 این فشار مردم و رسانه بود که زاکانی حکم دامادش را لغو کرد و گفت
«میخواهم برای مردم نوکری کنم و شهر با رای و نظر مردم اداره شود. با احترام به نظر این ولینعمتان انقلاب حکم صادره برای آقای حیدری را ملغی میکنم.»
💠 این فشار و مطالبات مردم بود که
«پس از تشکیل پرونده و برگزاری دادگاه فرزندان معاون اول قوه قضاییه، حجت الاسلام مصدق برای جلوگیری از ایجاد هرگونه شائبه اعمال نفوذ یا تاثیرگذاری در پرونده مطروحه استعفای خود از این سمت را تقدیم رییس قوه قضاییه کرد.»
💠 بله فشار رسانه ای وحتی مطالبه قانون برای افزایشِ مطلوب و ایده آلِ دستمزدِ کارگران به درِ بسته خورد هرچند همین مطالبات موجب این شد که «در ۳ سال دولت سیزدهم متوسط سالانه افزایش دستمزد کارگران به بیش از ۳۹ درصد برسد در حالی که در دولت گذشته کمتر از ۲۴ درصد بود.»
🔶 یک کلام!
میشود، میتوانیم، پس ادامه میدهیم!
✍علی صمیمی
🔰@ali_samimi71
بسم اللّه الرّحمٰن الرّحیم .
🗒 آخرى كه انسان مىخواهد ارتحال كند، مىآيند شياطينى كه مىخواهند نگذارند آدم، موحد از اين عالم بيرون برود؛ مىآورند جلوى رويش چيزهايى را كه دوست دارد. ميزان دنيا، علايقى است كه انسان به اشياء دارد؛ و اين علايق، ممكن است آن دم آخر، دشمنى بياورد با خدا .
👤 #مام_خمینی (ره)
📚 تفسیر سورهی حمد
#توحید #دنیا #تعلقات #مرگ
#تفسیر
| مَنْ یَنْتَظِر | 🕊️
https://eitaa.com/manyantazer1
7.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شما هم تو دوستا و فامیلاتون از این آدمای پرچونه دارید؟😄 😂
اصلن تو فرهنگ لغات این آدم ها "نمیدانم" وجود نداره !
چون همــــه چی رو میدونن😁
پ.ن :
جالبه که بعد از اون همه حرف زدن ، وقتی تو یک دقیقه دهنتو باز میکنی که حرف بزنی اصلا گوش نمیدن و توجهی نمیکنن و معمولن هم در و دیوارو نگاه میکنن😂
#سخن_و_سکوت
#نمیدانم
| مَنْ یَنْتَظِر | 🕊️
https://eitaa.com/manyantazer1
هدایت شده از احمدحسین شریفی
🟢برکات مسجد در کلامی از امام حسن مجتبی(ع)
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸امام حسن مجتبی علیه السلام درباره آثار و برکات اعتقادی، معرفتی، اجتماعی و اخلاقی ارتباط مستمر با مسجد میفرماید:
✔️مَنْ أَدَامَ الِاخْتِلَافَ إِلَى الْمَسْجِدِ أَصَابَ إِحْدَى ثَمَانٍ؛کسی که ارتباطی پیوسته با مسجد داشته باشد [دست کم] یکی از این هشت چیز را نصیب خواهد برد:
1.آيَةً مُحْكَمَةً؛ نشانهای محکم؛
2. وَ أَخاً مُسْتَفَاداً؛ برادری قابل استفاده؛
3. وَ عِلْماً مُسْتَطْرَفاً؛ دانشی تازه؛
4. وَ رَحْمَةً مُنْتَظَرَةً؛ رحمتی مورد انتظار؛
5. وَ كَلِمَةً تَدُلُّهُ عَلَى الْهُدَى؛ سخنی که او را به راه هدایت راهنمایی کند؛
6. أَوْ تَرُدُّهُ عَنْ رَدًى؛ یا سخنی که او را از هلاکت باز دارد؛
7. وَ تَرْكَ الذُّنُوبِ حَيَاءً؛ ترک گناهان از روی شرم؛
8. أَوْ خَشْيَةً؛ یا ترک گناهان از روی ترس مقدس.
🔻نکته اول: درباره اینکه منظور از « آيَةً مُحْكَمَةً» چیست، تفاسیر مختلفی قابل طرح است، اما میتوان آنگونه که #میرداماد و #ملاصدرا گفتهاند، منظور از آن را معرفت نظری به باورهای بنیادین مثل خداشناسی و جهانشناسی و پیامبرشناسی و امثال آن دانست. (میرداماد در تعلیقه بر اصول کافی، ج۲، ص۶۶-۶۷) و یا آنگونه که #امام_خمینی(ره) گفتهاند، منظور از آن را «علوم عقلیه»، «عقاید حقه» و «معارف الهیه» دانست. (شرح چهل حدیث، ص۳۸۵-۳۹۶)
🔻 نکته دوم: امام مجتبی علیه السلام در این حدیث به صورت ضمنی کارکردها و کارویژههای مورد انتظار از مسجد را هم بیان کردهاند.
#مسجد
#امام_حسن
🆔https://eitaa.com/ahmadhoseinsharifi
🌹