فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆رئیسجمهور
مدیر ارشد اجرایی کشور
نماینده ملت ایران در جهان،
تصمیمگیرنده برای تحقق عدالت و پیشرفت ایرانیان،
تأمینکننده شرایط آینده حیات اجتماعی و بهبود سبکزندگی و معیشتما؛
مقامیکه بعداز جایگاه امامتولیفقیه، شخصیت اول مملکت است، اینک تشخیص و گزینش او، در اختیار یکایک ماست🇮🇷
✅رئیسجمهور باید در دو حوزه ملی و بینالمللی، صاحب شناخت لازم نسبت به ظرفیتها، امکانات، موانع و مشکلات باشد و برای بهرهبرداری از فرصتها و ظرفیتها و عبور از تهدیدها و موانع، طرح و برنامه متناسب داشته باشد🌴
🎯فرماندهی موفق نیروهای انسانی، منوط به فرمانبری آنهاست که در ساختار نظامی_امنیتی تعاریف خاص خود را دارند؛ اما فرمانروایی در ساحت فرهنگ و سیاست و اقتصاد، نیاز به اِشراف علمی، توان الهامبخشی، داشتن برنامههای جامع و منسجم با ویژگی متقاعدسازی دانایان، همراه با انعطاف در پویایی روشها، در عین ثبات قدم برای طیکردن مسیر تا نیل به مقصد و مقصود دارد🌴
🔰مدیریت کلان مجموعههای پیشتاز در اداره خردمندانه مملکت و بهرهبرداری از تحولات بیسابقه بینالمللی در تأمین منافع ملی، محتاج به تفکرخلّاق برای شکوفایی همه استعدادهاست!
🔺و نیازمندبه اِشراف اطلاعاتی نسبت به سلطنت ساختارهای درهمتنیده بینالمللی بر سرنوشت جوامع بشری و داشتن جهانبینی توحیدی برای ارتباطگیری و اعتمادسازی با مدیران ملل در ایجاد مقاومت جمعی مقابل اشرارجهانی بمنظور تحقق چشمانداز مشترک نجات و سعادت همه ملتهاست🤲
📚بنابراین، مدیریت راهبردی رئیسجمهور، جایگاه تشخیص و تصمیم بههنگام و سرنوشتساز کشور را داراست🇮🇷
✍محمدعلی رامین:
eitaa.com/maramin
✍️محمدعلی رامین:
📚جریانشناسی انتخابات چهاردهم ریاستجمهوری
و سهاولویت نظام جمهوریاسلامی
✅ از ابتدای تأسیس جمهوریاسلامی، سه جریان درون حاکمیت باهم به رقابت پرداختهاند:
اول- غرب باورانی که نظام منتج از انقلاب اسلامی را «درون ساختار نظام بین الملل» تعریف کرده و هر گونه تمایز و تفاوت آن را با ساختارهای بینالمللی به زیان کشور دانسته و همواره در صدد تعدیل و اصلاح نظام بودهاند؛
از منظر این جریان، اسلامیت نظام و اصل ولایتفقیه صرفاً در چارچوب سکولاریسم (عدم تداخل دیانت با سیاست)، اومانیسم (نفی مشروعیتالهی حکومت) و لیبرالیسم (نفی هرنوع محدودیت شرعی و اخلاقی در فرهنگ و سیاست و اقتصاد) قابل تعریف و پذیرش است و بس؛
آنها طی ۲۷سال گذشته، خود را «اصلاح طلب» نامیده و طیف متنوعی را تشکیل میدهند.
دوم- باورمندان به اسلامیت حکومت و پذیرش اجمالی تفاوتهای جمهوری اسلامی با ساختار نظام بینالملل، همراه با اخلاص و حرمت و ارادت و محبت نسبت به اصل ولایت فقیه و اعتقاد به پیروی از ولیفقیه «در حد توان خود»، جریان موصوف به «محافظه کاران» را تشکیل میدهند که ابتدا عنوان «پیروان امام و رهبری» را بر خود گذاشتند و اخیراً نیز موسوم به «اصولگرایان» شدهاند؛ این طیف مؤمن و متعهد و سنتی، اندیشههای ولی فقیه را در «نظر»، تأیید می کند، اما در "عمل" بعضاً «غیرقابل اجرا» میداند و کارنامه موفق را از آنِ کسانی میداند که با نگرش «معتدل» و متکی به «عقلانیت ابزاری» و با کمک «تکنوکرات»های مسلمان، همواره در صدد ایجاد صلح و هماهنگی میان نظام اسلامی با قدرت های غربی بوده و هست.
خط قرمز و نهایت تلاش و مجاهدت افراد شاخص آن (مانند هاشمی رفسنجانی)، اجتناب از نارضایتی آمریکاوانگلیس است.
سوم- انقلابیون ولایتمدار که ولیفقیه را "امام امت اسلامی" دانسته و نظام "امت_امامت" را طرحی نو در عرصه سیاست جهانی میدانند و منظومه فکری امام خمینی و امام خامنهای را برای اصلاح ساختار نظام ظالمانه بینالملل، ضرورتی قطعی میشناسند که هم باعث تحقق عدالت و رشد و پیشرفت و عظمت جمعی ایرانیان است و هم با همراهی امت اسلامی و محوریت جبهه جهانی مقاومت، بستر تحقق ظهور منجی معصوم را فراهم میآورد.
این جریان انقلابی تابحال، همواره توسط «محافظه کاران» معتدل که خود را «عقل کل» میپندارند، هربار با یک مصلحتسنجی و به بهانهی جلوگیری از «پیروزی اصلاح طلبان»، از صحنه مدیریت کشور حذف شده؛ امروز نیز «بدون کارنامه» معرفی میشود تا حتی یکبار نتواند منویات امام خامنهای را در عرصه ملی و بینالمللی پیریزی و محقق کند.
📚اولویتهای نظام ولایی در صحنه انتخابات ریاستجمهوری چهاردهم، به ترتیب اهمیت عبارتنداز:
الف- فراهم کردن مشارکت متکثر و متنوع مردم در سیاست و اقتصاد و فرهنگ، با حضور حداکثری مردم در انتخابات
ب- حاکمیت اخلاق و آداب اسلامی و ظهور معنویت در تبلیغات انتخاباتی که منجر به حلول روحیه معنوی و برادری در مدیریت و ریاست اجرایی کشور شده و یک الگوی ممتاز برای جهانیانی خواهد شد که از ابتذال تبلیغات "دروغ و دغل و فحاشی و اهانت" در رقابت میان جوبایدن و دونالدترامپ خسته شده و در جستوجوی یک آلترناتیو و جایگزین مرام سیاسی هستند.
ج- انتخاب اصلح، رئیسجمهوری مغتنم، جهانشناس، متفکر در تراز انقلاب اسلامی، با برنامههایی برای تحول بنیادی در اقتصاد ملی، با انگیزه جوانگرایی و اعتماد به نیروهای انقلابی در عرصه ملی و جهان اسلام
🌴با این توضیحات مختصر، انتخابات حماسی و پرشور ایرانیان در هشتم تیرماه ۱۴۰۳ میتواند، نه فقط سرمایهگذاری ۴۵ساله جمهوریاسلامی در منطقه و جهان را در راستای آرمانهای انقلاب اسلامی به بهرهبرداری برساند، بلکه با همافزایی نهادهای حاکمیت برای بهرهگیری از امکانات داخلی و فرصتهای جهانی، ایران اسلامی را در قامت ابرقدرتی نوظهور، به اصلاح ساختار ظالمانه نظام بینالملل توانا سازد؛ ان شاءالله🇮🇷
#سعید_جلیلی
✍️محمدعلی رامین
eitaa.com/maramin
https://farsnews.ir/Mohammadali_Ramin
هدایت شده از جمهوری/ محمد صادق شهبازی
مرد سیاسی
#سارا_عاقلی
در انتخابات پیش رو به سعید جلیلی رای میدهم؛ چون در این #صحنه_سیاسی به دنبال #مرد_سیاسی میگردم و او در میان ۶ کاندیدا، به این مفهوم نزدیکتر است.
انسان سیاسی کیست و چرا باید در انتخاباتها به دنبال چنین کاراکتری باشیم؟!
پاسخ به این سوال آسان نیست؛ چون در طول انتخاباتهای گذشته، مفهوم عمران و جاده و تونل به جای #سیاست و #تصمیم نشسته و به عنوان دستاورد و نقطه قابل اتکای کاندیداها مطرح میشود. تا جایی که هنگام ثبتنام بر مهندس بودن و کارنامه عمرانی خود تاکید میکنند؛ نگاهی کمّی که میتوان در آن تعداد تونلها و متراژ آسفالت را انداره گرفت.
در حالی که انسان سیاسی برعکس نگاه مهندسی و رایج این روزها، حائز دو ویژگیِ #جهتمندی و #کلاننگری است.
جهت به معنای خنثی نبودن و داشتن هویت سیاسی؛ تا جایی که بدانیم قرار است به چه کسی و چه طرز فکری رای بدهیم.
مثال پررنگ و قابل لمس این ماجرا، مسئله سیاست خارجی است؛ مرد سیاسی میداند در سیاست خارجی و در انبوه مذاکرات و مراودات بینالمللی به دنبال چیست و چه چیزی را میخواهد تقویت کند و چه چیزی را تضعیف.
اگر چنین نباشد، او نه تنها رئیس و راهبرِ جمهور نمیشود که تبدیل به مصرفکننده ادبیات رایج جامعه میشود و رنگ زمانه را به خود میگیرد.
در دوره غلبه ادبیات مذاکره، از ضرورت مذاکره حرف میزند و در دوره اوج گرفتن جریان مقاومت، از ضرورت مقاومت.
جلیلی مصداق بارز جهتمندی در سیاست و به طور خاص سیاست خارجی است؛ و دقیقا بر همین اساس دوره حضور جلیلی در وزارت امور خارجه را با نداشتن خروجی زیر سوال میبرند؛ چون همان تصور کمّی و خروجی محور را از عرصه مهندسی و عمران با خود به سیاست خارجی آوردهاند و هر خروجی و توافقی را از بیتوافقی بهتر میدانند.
صاحب برنامه بودن جلیلی هم در سایه جهت سیاسی او معنا و ارزش پیدا میکند.
نقطه مزیت جلیلی، داشتن برنامه و مطالعه و تحقیق نیست که برخی طرفداران او، بر آن اصرار میکنند؛ بلکه مزیت او، جهتی است که برنامه و ایدههایش بر اساس آن کوک شدهاند.
چون برعکس تصور رایج، برنامه مُشتی راهحلِ خنثی نیست که نوشتنش را به یک اندیشکده سفارش داده باشیم و در قالب جزوه درآمده باشد و همه کاندیداها بتوانند از آن استفاده کنند.
وقتی قرار باشد میان برنامهها و راهحلهای نامزد الف با نامزد ب تفاوتی وجود نداشته باشد پس چه فرقی میکند کدام یک را انتخاب کنیم؟ در آن صورت اصلا چرا انتخابات برگزار میکنیم؟
راهحلی که نامزد ریاستجمهوری برای مشکلات پیشنهاد میدهد، نسبت او با جهان سیاست و بازیگران صحنه را آشکار میکند و همین ویژگی او را قابل شناسایی میکند و در معرض انتخاب ما قرار میدهد.
ما رئیس جمهور میخواهیم! نه اپراتور اجرای دستورالعمل کارشناسان! دولت اُپراتور در مواجهه با ایدههای متضاد کارشناسی با جهات مختلف، سردرگم میشود و در یک کلام اغتشاشِ هویت سیاسی به اغتشاشِ سیاستی هم میانجامد.
حال آنکه، صدر جلسات هیات دولت، جایگاه #مرد_سیاسی است تا از میان انبوه ایدهها، جرات #تصمیم و به خط کردن امکانات و نیروهای صحنه داشته باشد و #مسئولیت آن تصمیم را بپذیرد.
مردم هم در موعد انتخاب سیاسی، به سراغ افراد سیاسی با جهات و ایدههای گوناگون سیاسی میروند؛ نه غیرسیاسیها. این را انتخابهای متنوعشان در سالهای ۷۶ و ۸۴ و ۸۸ و ۹۲ و ۱۴۰۰ میگوید.
اینکه بتوانیم نامزد مورد نظرمان را به عنوان مرد سیاسی و ایدهاش را ایده امروز ایران، معرفی میکنیم، رسالت امروز ماست.
@enghelabemardom
🌍رئیسجمهورما در "دورانِ گذارِ جهانی"
🔰نگاه درونگرایانه بعضی از دوستان در مباحث انتخاباتی، غفلت عجيبی نسبت به تحولات بیسابقه بینالمللی را نشان میدهد که در این شرایط پرالتهاب جهانی، حسرتانگیز است!
✅ نظمِ ساختار بینالمللی که پیروزمندان جنگ دوم جهانسوز ایجاد کردند، بعد از ۷۹سال در حال فروپاشی است و فرصتهای بینظیری را در اختیار کشورهای مستقل و مقتدر قرار داده است که ایران اسلامی نیز با داشتن همدلی و انسجام جبهه بزرگ مقاومت، صاحب قدرتمندترین ایدئولوژی و برترین نظریه تمدنآفرین با طرح نظام امت_امامت است.
🌏هرکشوری که شرایط گذار کنونی را بهتر، دقیقتر و عمیقتر بشناسد و با داشتن «نقشه راه» و «برنامه جامع» بتواند مجموعه "اخلاق و علم و عقلانیت و معنویت و عدالت" را به مثابه ارکان سیاست، در نظریهای نوین به جهانیان ارائه دهد، در طراحی «جهان آینده» سهم فکری_فرهنگی بیشتری خواهد داشت و به تبع آن، از مزایای اقتصادی بالاتری برخوردار میشود.
🌎هرکشوری که بتواند سیاستی دوراندیشانه و متفاوت از غرب را ارائه دهد و از سدّ آموزههای تحمیلی غربی هوشمندانه عبور کند و از انگارههای غربی کمتر متأثر باشد، جذابیت بیشتری داشته و کشورهای بیشتری را میتواند پیرامون خود جمع کند و در آینده جهان، قطب برتر و شبکه جهانی قدرتمندتری را پدید آورد.
🌴انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران، از این جهت، قطعاً مهمترین انتخابات تاریخ جمهوری اسلامی است؛ زیرا رئیس جمهور منتخب، اگر صاحب اندیشهای ژرف، برنامهای جامع، تیم کاری منسجم و شناختی درست از تحولات جهانی باشد، خواهد توانست تمام سرمایه گذاری معنوی و سیاسی ۴۵ساله انقلاب اسلامی را به سودآوری برساند و ملت و کشور ایران را بر فراز افقی بلند قرار داده و نه تنها به سرعت نیازهای عادی جامعه و ضرورتهای روزمره اقتصاد جاری را تأمین کند، بلکه با جهشی سریع، مملکت اسلامی را به فراسوی قلههای شکوفایی همه جانبه در جهان برساند🇮🇷
🎯 این امر، نیاز به فهم مشترک نخبگان مذهبی و سیاسی دارد تا جامعه را به سوی گزینش یک رئیس جمهور داناوتوانای جهانشناس رهنمون شوند و این فرصت استثنایی تاریخ معاصر را با نگاههای حقیر داخلی تلف نکنند؛
📚البته نقشآفرینی رسانههای مستقل و کارآمد، در این کارزار مهم و آيندهساز جهانی که در قالب "انتخاب یک رئیسجمهور مناسب" در کشور عزیزمان در حال شکلگیری است، فوقالعاده تأثیرگذار میباشد🌴
#سعید_جلیلی
✍️محمدعلی رامین
eitaa.com/maramin
https://farsnews.ir/Mohammadali_Ramin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆این گزارش👆
🔰تعریضی به هیچیک از شخصیتهای محترم نیست؛ اما ضمن احترام به یکایک کاندیداها، پاسخی به بعضی از شبهات تکراری علیه برادرمان دکتر سعیدجلیلی است!
⁉️چرا ایشان حاضر به تغییر مواضع خود برای بهرهبرداری از فرصتهای رأیآوری و جلبنظر افکارعمومی نیست؟
⁉️چرا ایشان هرگز حاضر به فروختن آخرتش برای به دست آوردن مقام ریاست جمهوریاسلامی نیست؟
⁉️چرا ایشان هیچوقت حاضر نشده، از منافع ملی برای جلب رضایت غربیها بذل و بخشش کند؟
⁉️آیا عدم پذیرش دادوستد پشتپرده جرم است؟
⁉️آیا صداقت و نجابت در تبلیغات انتخاباتی و امانتداری در صیانت از منافع ملی، نباید بالاترین امتیاز یک خادم ملت باشد؟
از نظر بنده،
دکتر #سعید_جلیلی،
معیار حقوباطل نیست؛
نه یک سوپرمن است و نه یک قدیس؛
نه بههر قیمتی میخواهد رئیسجمهور بشود؛
نه اهل بدهبستان سیاسی با فرصتطلبان است؛
نه دنبال مریدپروری برای خویشتن است و نه خودش را برتر از دیگران میشمرد، اما چه کند که
🌴با آرمانهای امام خمینی رشد کرده، منظومه فکری امام خامنهای را دقیقا مطالعه نموده و معتقد است که همه این تفکرات، عمیقا در راستای منافع، مصالح و سعادت ملت ایران هستند و لذا نمیتواند مبانی اندیشهایی رهبران انقلاب را برای خوشایند این و آن، رها کند‼️
⁉️چه اشکالی دارد که یک داوطلب ریاستجمهوری، برای تهییج افکارعمومی "نقش" بازی نکند و آنچه باور دارد، به زبان بياورد و صادقانه خودش را عرضه کند و بعد هم به آراء مردم احترام بگذارد و هیچکس را متهم نسازد یا تخریب شخصیت نکند؟!
🌴سعیدجلیلی نقطه اتکاءنظام در تحولات جهانی است🇮🇷
✍️محمدعلی رامین
eitaa.com/maramin
📚اولویتهای دولت دکتر سعیدجلیلی، عمق بینش و گستره نگرش علمی و گرایش عملی او را برای ایجاد تحول همهجانبه نشان میدهد:
1️⃣ «انضباط مالی»، بسیار مهمتر از فسادستیزی است؛ اگر پیشاپیش جلوی ریختوپاش بیتالمال توسط مدیران نورچشمی و بذل و بخشش اموال عمومی به دوستان قدیم و جدید گرفته شود، سالانه حداقل ده_میلیارد دلار در صنایع نفت و گاز و پتروشیمی و فولاد و سیمان و غیره، عادلانه به سفره عموم مردم سرازیر خواهد شد🇮🇷
2️⃣«نقشآفرینی همهی مردم» در همهی امور مشترک اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و امنیتی، عدالت را در جامعه ما فراگیر خواهد کرد و جلوی رانتخواری را خواهد گرفت و رانتخواران محترم را محدود و نامحترم خواهد کرد🇮🇷
3️⃣«اقتصادهای پیشران» یعنی اقتصاد دریامحور، اقتصاد روستامحور و اقتصاد مبتنی بر فرصتهای بیسابقه جهانی که هم اکنون در دسترس نظام جمهوریاسلامی هستند، اما نیاز به دولتی دارند که با اشراف به شرایطگذار بینالمللی که قطبهای جدیدی از قدرتجهانی در حال ظهورند، سهم عظیم کشورمان را تشخیص داده و مدبرانه پیگیری و محقق کند🇮🇷
4️⃣«خیزشعلمی با رویکرد فناوری جهشآفرین»، تا بستر «زندگی دانشبنیان» متکی به معنویت و اخلاق شکل بگیرد؛ مانند سلطه بر فناوری "هوشمصنوعی" که به زودی بر تمام ارکان و اجزاء امور زندگی بشر، تأثیری اجتنابناپذیر خواهد داشت؛ رئیسجمهوری که هوشمندانه در صدد پیشرفت علوم و فنون در همه عرصههای زندگی ایرانیان باشد، افقهای وسیع و بلندی را فراروی نسلهای آینده قرار خواهد داد🇮🇷
🌴بنابراین، سعیدجلیلی شایستهترین است🤲
#دکترسعیدجلیلی
✍️محمدعلی رامین
eitaa.com/maramin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قالیباف: ما در جبهۀ انقلاب نیازمند وحدت هستیم
✅همتبلند ریاست مجلس شورایاسلامی برای ایجاد وحدت در جبهه انقلاب🌴
📚ندای وحدت در جبهه انقلابیون، توسط دکترقالیباف به منظور تأیید نامزد واحد، یک حرکت جهادی برای تشکیل دولتی انقلابی در کنار مجلس انقلابی است؛ تا دوباره کلام امام خمینی متجلی شود که:
‼️«مجلس در رأس امور است»!
👆دکتر محمدباقر قالیباف، رئیس محترم مجلس شورایاسلامی در جمع مسئولان ستادهای انتخاباتی خویش تأکید کرد:
💚اخلاق را باید در هر شرایطی حفظ کنیم🤲
✊تا قبل از ۸تیر باید زمینه رسیدن به وحدت را فراهم کنیم🇮🇷
✍️با تدبیر بزرگان جبهه انقلاب، میتوان در کنار مجلسی داناوتوانا که در رأس امور کشور قرار داشته باشد، دولتی منسجم و مقتدر و استکبارشناس در عرصه جهانی داشته باشیم که با صلابت و شجاعت و خردمندی، منافع ملی کشورمان را در منطقه و سراسرجهان تأمین کند تا جهش تولید با مشارکت مردم در داخل نیز میسر شود؛ ان شاءالله🤲
🎯دکتر قالیباف ثابت خواهد کرد که حقیقتاً «مجلس در رأس امور است»🌴
✅ما به هر دوی این عزیزان مخلص و مجاهد و فداکار، یعنی آقایان جلیلی و قالیباف، در رأس دو قوه نیاز داریم؛ حفظ حرمت آنها بر یکایک ما، فریضهای اخلاقی و انسانی و ملی است🇮🇷
#دکتر_سعید_جلیلی
#دکتر_محمدباقر_قالیباف
✍️محمدعلی رامین
eitaa.com/maramin
https://farsnews.ir/Mohammadali_Ramin
مناظره نمایندگان نامزدها 1.mp3
21.47M
توضیحات "امیرحسین ثابتی" در مناظره تبلیغات انتخاباتی با رادیو گفتگو:
🔺در دهه ۹۰ بیشترین رابطه و مذاکره مستقیم با امریکا را داشتیم اما بدترین دوره اقتصادی نیز دقیقا همین دهه بود
🔺مردم در انتخابات ۱۴۰۰ نشان دادند از رویکرد قفل شدن کشور به برجام و fatf عبور کرده اند و در این انتخابات باید همین مسیر ادامه یابد
🔻پزشکیان نماد ادامه مسیر غلط دولتی است که همه امورات کشور را به امضای رئیس جمهور امریکا گره زده بود
🔻آقای پزشکیان بعد از اینکه سالها وزیر و نایب رئیس مجلس بوده میگوید تخصصی ندارم! پس شما در چه حوزه ای تخصص داری؟ و فردا میخواهی چطور برای کشور تصمیم بگیری؟
🔺دکتر جلیلی تنها نامزدی است که ۳۵ سال به طور تخصصی در حوزه سیاست خارجی تجربه دارد؛ هم علوم سیاسی خوانده و هم تجربه عملی دیپلماسی دارد
🎯راهبرد جلیلی تنش زدایی نیست؛ تهدیدزدایی است
🔹طراحی و ادامه کریدورهای جدید، حتما در دولت جلیلی نیز ادامه خواهد یافت چون این کار پارادایم بازی با غرب را عوض میکند
🎯در دولت جلیلی، سفارتخانه های ایران در دنیا به بازوهای دیپلماسی اقتصادی کشور تبدیل خواهند شد
@sabeti ✅
پ.ن✍️ سفرا و رایزنهای فرهنگیما، اگر در دولت آینده، به شایستگی و با تناسب و توانمندی لازم انتخاب شوند، اعتبار جمهوری اسلامی را در میان ملل و دول جهان در شأن انقلاب اسلامی برجسته خواهند کرد؛ آقای امیرحسین ثابتی هم میتواند، کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس را در همافزایی با وزارت خارجه، به کانون تعاملات بینالمجالس جهان تبدیل کند؛ ان شاءالله🤲
✍️ محمدعلی رامین
eitaa.com/maramin
https://farsnews.ir/Mohammadali_Ramin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دکتر پزشکیان، استاد دانشگاه و جراح قلب:
🔺نمیتوان خودرویی به مردم داد که در هر ۱۰۰ کیلومتر ۱۲۰ لیتر بنزین مصرف کند(‼️) و قیمت بنزین را هم بالا ببریم...!
✔️جناب آقای دکتر پزشکیان حق دارد که در پاسخ به هر پرسشی بگوید:
🔻"من کارشناس نیستم و باید کارشناسان پاسخ بدهند"🔺
🔰البته رئیسجمهور باید اجمالا اطلاعات عمومی روزآمدی داشته باشد تا بتواند صحیح یا غلط بودن نظرات کارشناسان را از هم تشخیص بدهد و فریب نخورد.
#انتخاب_اصلح
#دکتر_سعید_جلیلی
#حامی_محرومان
#یاور_مستضعفان
✍️ محمدعلی رامین
eitaa.com/maramin
https://farsnews.ir/Mohammadali_Ramin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📚نشست صمیمانه هفتنفر اول انتخابات اخیر مجلس شورای اسلامی از شهر قم، به منظور حمایت از دکتر سعید جلیلی
⁉️چه ویژگیهایی در سعیدجلیلی وجود دارد که رقبای جدی چندی قبل انتخابات مجلس را به رفقای همفکر برای معرفی "اصلح" در انتخابات ریاستجمهوری هشتمتیر تبدیل کرده است؟
#سعید_جلیلی
#انتخاب_اصلح_جلیلی
عضو کانال شوید🔻
@entekhabeaslahjalili
✍️ محمدعلی رامین
eitaa.com/maramin
https://farsnews.ir/Mohammadali_Ramin
✍️محمدعلی رامین:
برداشتِ اول، از مناظرهی اول
📚برداشت اولیه از مواضع و نوع نگاه «داوطلبان دوره چهاردهم ریاست جمهوری»؛ با مراعات اسامی آقایان به ترتیب حروف الفباء:
1️⃣ پزشکیان؛ تکرار یک منتقد مؤدب و محتاطِ نظام با شیوه «مخالفت با همه چیز»؛ بدون تفکیک «بنبستتراشی روحانی_بنبستشکنی رئیسی»؛ بدون دیدن پیشرفتهای عظیم کشور در دورههای نهم و سیزدهم ریاست جمهوری؛ ظاهراً طرفدار جدی «علم و عقل کارشناسان»، اما معتقد به مراجعه و پذیرش نظر «مشاوران و کارشناسان خارجی» با نفی صریح یا ضمنی توانمندی نخبگان و سیاستمداران ایرانی که طرفدار استقلال کشور و مخالف سلطه غربیها هستند.
2️⃣ پورمحمدی؛ شبیه به پزشکیان، طرفدار «وفاق همه کارشناسان در همه امور تخصصی»؛ ارائه نگرش و گرایش «میانگین روش و منش هاشمی و روحانی» در نفی آرمانگرایی و نیز ناباوری جدی نسبت به توان انقلابیون و تخریب روحیه ملی با القاء بیاعتمادی مردم به نظام و اصرار بر «نیاز ایران به غرب» که البته وقتی با روشنگری زاکانی و قاضیزاده مواجه شد، جانب احتیاط را در پیش گرفت.
3️⃣ جلیلی؛ مثل همیشه «آرام»، بدون ورود به مجادلات رقباء؛ ارائه اولویتها و مصادیقی از برنامههای خویش؛ پرهیز از خودنمایی و احتیاط در بازگویی سه ویژگی ممتاز خویش نسبت به سایرین: تجربه ۳۵سال دیپلماسی با شناخت دقیق و گسترده از ساختار روابط بینالملل؛ شناخت میدانی از ظرفیتهای انسانی و طبیعی بلااستفاده در حدود ۴۰هزار روستا و شهرهای دورافتادهی کشور؛ داشتن برنامههای اجرایی برای بهرهبرداری از امکانات و ظرفیتهای ملی و جهانی.
4️⃣ زاکانی؛ نکتهسنج و تیزهوش در مهار سیاهنمایی حیرتانگیز و مشترک پزشکیان (نماینده اصلاحطلبان) و پورمحمدی (نماینده روحانیت مبارز تهران) و مقابله با ناامیدسازی جامعه توسط آنها؛ اجتناب از بداخلاقی در افشاگری مستقیم علیه رقباء؛ دفاع کلی از توانمندی نظام و شخص شهیدرئیسی؛ ارائه نمونههای موفق از تلاشهای خود در مدیریت شهرداری تهران، بخصوص در فسادستیزی داخلی و تعاملات تجاری با چین.
5️⃣ قاضیزاده؛ با ذهنی منسجم در بیان خوب مطالب و تبیین کلیات برنامههای خویش؛ با ذکر بعضی مصادیق برای جذب سرمایه گذاریهای خارجی؛ دفاع جوانمردانه از شهیدرئیسی و توفیقات بینظیری که نظام در دولتهای نهم و سیزدهم در پیشرفت کشور به همراه داشته؛ دادن پاسخ منطقی و معقول به شبههافکنی مشترک پزشکیان و پورمحمدی؛ ارائه یک شخصیت انقلابی و خردمند در مواجهه با رقباء.
6️⃣ قالیباف؛ آشنا به قوانین و آیین نامههای جاری کشور؛ متکی به تجربیات موفق پیشین خود در فرماندهی دفاع مقدس و حوزههای مختلف نیروهای مسلح و نیز مدیریت پرتلاش در شهرداری تهران؛ اصرار فراوان در اثبات «مدیرقوی» بودن خود و نیاز کشور به داشتن یک مدیرقوی؛ بدون ارائه مشخص برنامه اجرایی در تحقق سیاستهای کلان نظام؛ تلاش زیرکانه در جذب مخاطبان پزشکیان و پورمحمدی.
✍️ برداشت اول: حضور هر شش داوطلب ریاست جمهوری در تبلیغات انتخاباتی برای ارتقاء بینش و بصیرت سیاسی_اجتماعی جامعه اسلامی را باید «مغتنم» دانست؛ به ویژه از آن جهت که مجموعاً در حاکمیت نسبی «اخلاق تبلیغاتی»، ادب و فرهنگ «اسلامی_ایرانی» را کم و بیش مراعات کردند🌴
📚تا اینجا- «الگوی انتخاباتی جمهوریاسلامی» در مقایسه با تبلیغات مبتذل انتخاباتی آمریکا، یک "امتیاز فاخر" در افکارعمومی جهانیان بود. منتظر شناخت بیشتر از نگاه اسلامی_انقلابی، شخصیت انسانی و برنامههای اجرایی داوطلبان محترم هستیم🇮🇷
#مناظرات_تبلیغاتی
#انتخابات_ریاست_جمهوری
#هشتم_تیرماه_1403
#نامزد_اصلح
صفحاتمجازی محمدعلی رامین👇
eitaa.com/maramin
https://farsnews.ir/Mohammadali_Ramin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️انتخابات، حق است یا تکلیف؟
⁉️چرا تکلیفگریزان، خود را از حق مشارکت سیاسی محروم میکنند؟!
⁉️مگر محرومیت از مشارکت سیاسی، از بدترین ظلمها و شدیدترین مجازاتها در حقوق مدنی نیست؟!
👆نکتهای که استاد مهدی کلهر میگوید، برای فهم عموم جامعه، نکتهای کاملا درست است:
انتخابات، یک حق بزرگ برای هر شهروند ایرانی است که هیچکس نباید این حقانسانی را از خودش سلب کند...
✔️ما اساساً در تبیین این حقشهروندی، دچار تغافل شدیم؛ هرچند خلاف دیدگاه امام خامنهای، همواره عدهای با نگاه هاشمیرفسنجانی از مشارکت حداقلی جامعه استقبال کردهاند!
📚در تکمیل همین نکتهی مهمی که جناب استاد کلهر برای عموم شهروندان بیان میکند، نکتهای اعتقادی وجود دارد که مؤمنان متشرع و تکلیفمدار که به ارزش بندگی خداوند در تمام امور حیات و ممات خویش طبق دستورالعمل الهی (إِنَّ صَلاتِی وَ نُسُكِی وَ مَحْيایَ وَ مَماتِی لِلَّهِ رَبِّ الْعالَمِينَ) معترف و مفتخرند؛ برای آنها "تکلیف بودن مشارکت در تعیین سرنوشت خود و دیگران"، یک ارزش افزودهی عبادی با پاداش اخروی است که نظام اسلامی البته در هدایت جامعه به سوی فهم این حقیقت، مکلف و موظف است.
✅بنابراین میتوان گفت:
🌹انتخابات، برای همگان یک حقانسانی است؛
🌷برای متشرعین، یک تکلیف ملی و اسلامی است؛
🌹برای عالمان دین و اهل معرفت، حقوتکلیف، هردو لطف الهی به انسانیت انسان است.
🎯در هرحال، محروم کردن خود و دیگران از این حقشهروندی، ناشی از غفلت، جهل، ظلم یا خیانت است!
#انتخابات
#حق_انتخاب
#حق_تکلیف
صفحاتمجازی محمدعلی رامین👇
eitaa.com/maramin
https://farsnews.ir/Mohammadali_Ramin
هدایت شده از حمید رسایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ اگر شما هم جذب دیدگاه #کارشناس_محوری پزشکیان شدهاید، ببینید سابقه خود پزشکیان از این کار چیه! رئیس جمهور باید خودش کارشناس باشه...
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نخستین واکنش جلیلی به اظهارات امروز ظریف/شنیدم امروز فردی گفته است بایدن خودش اجازه داد تا ما نفت بفروشیم!
✅ @Rajanews_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
👆این تصاویر از ارتباط کاری سعیدجلیلی با شهیدرئیسی را میتوان با آرامش و برای آموزش "روابط مسلمانی"، چندین بار تماشا کرد:
❤️صفا و صمیمیت، علم و تقوا، صداقت و عقلانیت، تعهد و تخصص، محبت و ارادت، اعتماد به مشاورت، آگاهی و دانایی و اخلاص و ایثار، در چنین رابطهای برادرانه و مبتنی بر ایمان در راستای تقربالهی، موج میزند🤲
🌴هرکس بگوید: "دولت سعید"، تکامل "دولت شهید" است، بدون مبالغه، "حقیقت" را گفته است🇮🇷
#شهید_جمهور
#شهید_رئیسی
#سعید_جلیلی
#سعید_جمهور
صفحاتمجازی محمدعلی رامین👇
eitaa.com/maramin
https://farsnews.ir/Mohammadali_Ramin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
‼️رفتار توهینآمیز مشاور پزشکیان در سیما‼️
✔️در برنامه کارشناسی فرهنگی امروز، مشاور دکتر پزشکیان (محمد فاضلی) با بیاخلاقی تمام، هم با کارشناس برنامه درگیر شد و هم در توهینی آشکار به دکتر پزشکیان، میکروفون را به سمت تریبون وی پرتاب کرد‼️
‼️این میزان از ناشکیبایی یک مشاور فرهنگی که قطعا ضربهای حیثیتی به شخص داوطلب ریاستجمهوری بود، با رفتار نسنجیده خود در برابر ملت با فرهنگ ایران، نقطه سیاهی در تبلیغات انتخاباتی ما پدید آورد که موجب تأسف و تأثر شدید ماست‼️
📌آیا دوستداران غرب، حتمأ باید همهی رذائل اخلاقی و رفتارهای نابهنجار برخی از سیاسیون مبتذل را تقلید و در جامعه اسلامی ما ارائه دهند⁉️‼️
💥وقتی کسی به ساختارشکنی و هنجارشکنی خو بگیرد، دیگر هیچ حریم حرمتی را پاس نمیدارد و بیادبی را نشانه شخصیت خود میسازد🔻
صفحاتمجازی محمدعلی رامین👇
eitaa.com/maramin
https://farsnews.ir/Mohammadali_Ramin
‼️از نااُمیدیهای ستودنی!
✅بسیاری #سعید_جلیلی را به درستی «سفیر امید» میدانند؛ منتها کمتر دیدهام کسی به «نااُمیدیهای» او اشاره کند!
یکم. جلیلی هیچ امیدی به نظم و روابط جهانی نداشت و ندارد. یعنی برنامههای او از اساس هیچ ربطی به این ندارند که قدرتهای جهانی قرارست چه رفتاری در قبال ایران داشته باشند.
دوم. #جلیلی به همدلی، همداستانی و همسوییِ هیچ مخالفِ داخلی امیدی ندارد. بلکه اساساً اهل «طمع در خیرِ اغیار» نیست. او روی همراهی بیبصیرتها و بیبصرها حسابی باز نکرده و از همهی «ناگفتمانیها» ناامید است.
سوم. #جلیلی از وضع کنونی ناامید است! یعنی «تغییراتی» که او در وضع فعلی ضروری میداند، تغییراتِ «اختیاری» و «استحبابی» نیستند! ریشهی ارادهی او به «تغییرات اساسی و عمیق»، ناامیدیاش از بسیاری از روندهای رایج است.
چهارم. #جلیلی از برنامهها و طرحهای تقلیدی و غیربومی هم ناامید است. شاید خیلیها هنوز فکر میکنند «اول باید تمامِ تجاربِ غرب و شرق را عیناً کُپی کنیم؛ اگر جواب نداد، فکرِ چارهی دیگر بیفتیم!»؛ #جلیلی ولی اینکاره نیست! او «مسأله» را «مسألهی خودمان» میداند و راهحل را «محلی» و «خودی» میپسندد.
پنجم. #جلیلی از محبوبیت ناامید است! و این مسئله خیلی مهم است. اگر او «محبوبیتطلب» بود، دهسال منتظر جلب توجه مردم نمینشست. خیلی ساده میشد «حرفهای عامهپسند» زد و مشهور شد. منتها او «ریشهی امید به محبوبیت» را در خود و حتی در حامیانش خشک کرد؛ نتیجه این شد که «ریشهی امید به خدمت» در او حامیانش، مدام رشد کرد و عمیق شد.
ششم. #جلیلی حتی «امید به انتخاب شدن» را هم کنار گذاشت! کسیکه دلش مملو از «امید به اقبال مردم» باشد، آرامآرام و ناخودآگاه «رویکرد» و «پُشتکردِ» مردم برایش فرق خواهد کرد.
منتها «اعتبار مردم» در دل جلیلی با عدماقبالِ آنها کم نشد؛ چون او حتی در «استقبال مردم» هم امید نبسته بود!
🤲خداوکیلی فکرش را میکردید، بعضی از «ناامیدیها» بتوانند اینهمه فضیلت به بار بیاورند؟!
(محمدحسین امینی
۳۱ خرداد ۱۴۰۳)
https://eitaa.com/zakhm_bar_zakhm
✍پ.ن:
1⃣ تا زمانیکه امیدمان به ترحم دشمنان باشد، مستقل و مقتدر نمیشویم!
2⃣ تا زمانیکه با حرص و ولع به دنبال جلب آراء قشر خاکستری باشیم، نمیتوانیم با مردم و مخاطبان خود "صادقانه" حرف بزنیم و "شجاعانه" تصمیمات "حکیمانه" بگیریم!
3⃣ تا زمانیکه با غفلت از اراده پروردگار متعال و بدون در نظر گرفتن منافع ملی و مصالح امت اسلامی و بدون توجه به معیارهای امام خامنهای، تلاشمان بر ائتلافهای پشتپرده باشد، هرگز مورد تأیید امام زمان علیهالسلام واقع نمیشویم و مسابقه "تبلیغاتی" ما، چیزی جز خسران دنیا و آخرت نخواهد بود!
4⃣ محبت حقیقی و ارادت خالصانه #جلیلی به همه مردم ایران، بویژه به محرومترین دورافتادگان جامعه، هرگز برای استفاده انتخاباتی از آنها نبوده و نیست!
📚 معیار اصلحیت از منظر امام خامنهای:
🌴ببینید چه کسی به ملاکهای انقلاب نزدیکتر است و توانایی کار در جهت ملاکهای انقلاب را دارد🇮🇷
صفحاتمجازی محمدعلی رامین👇
eitaa.com/maramin
https://farsnews.ir/Mohammadali_Ramin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆باید پناه برد به خداوند از مشاوران عصبی و کارشناسان غربزده و مأیوس که بخاطر تغذیه مسموم فکری_روانی خودشان و متأثر از القاءآت دشمنان اسلام و دلبستگی به دشمنان مسلمانان، بهجان هموطنان خویش میافتند🤲
🌻حقیقتا باید از اکثر داوطلبان ریاستجمهوری ایران بخاطر مراعات اخلاق اسلامی، آداب اجتماعی و نزاکت رفتاری، قدردانی کرد؛ خاصه آنانکه نقزنی، یأسآفرینی و سیاهنمایی در جامعه نمیکنند🌹
🌻بخاطر اجتناب از دعواهای رایج در تبلیغات انتخاباتی غرب، دادن وعدههای پوچ، ترویج اکاذیب شاخدار، بیان مواضع تفرقهانگیز و ضداتحادملی و نیز بخاطر پرهیز از تحریک و توهین به یکدیگر، باید از عموم آقایان قدرشناسی کرد🌷
🌻باید از صداقت یک کاندیدای محترم که بارها تکرار کرده که هیچ برنامهای برای اجرا ندارد و هیچ تخصصی در تشخیص امور ندارد و همه تصمیمات خودش را به عهده کارشناسان میگذارد؛ و همچنین بدون سوءظن نسبت به عهدشکنی آمریکای جنایتپیشه، صراحتا معتقد به راضی کردن دشمنان ایران/به هرقیمتی است!، حتما باید سپاسگزاری کرد🌹
🌻از اینکه اکثریت داوطلبان ریاستجمهوری، از ورود عناصر فتنهانگیز، منافق، آشوبطلب و دغلباز به ستادهای انتخاباتی خود جلوگیری میکنند، جدا باید شکرگزاری کرد🌷
📚اینکه درنظام جمهوریاسلامی، همهی طیفهای اجتماعی، نامزدهای موردنظرشان را یافته و با اطمینان پای صندوق آراء بیایند، اولویت اول ماست🇮🇷
📚نظر امام خامنهای برای شناخت اصلح:
🌴ببینید چه کسی به ملاکهای انقلاب نزدیکتر است و توانایی کار در جهت ملاکهای انقلاب را دارد🇮🇷
✍محمدعلی رامین
eitaa.com/maramin
https://farsnews.ir/Mohammadali_Ramin
📚چند احتمال در انتخابات چهاردهمین دوره ریاستجمهوری (هشتم تیرماه ۱۴۰۳):
✅ بافرض اینکه پزشکیان+جلیلی+قالیباف، با هرترتیبی همچنان پیشتاز نظرسنجیها بمانند
1️⃣ هرسه باهم رقابت کنند و در دور اول یا دور دوم با هرترکیبی [پ_ق ؛ پ_ج ؛ ق_ج]:
▪️اگر پزشکیان رئیسجمهور شود؛ ریاست قالیباف بر مجلس بخاطر تشتت آراء اصولگرایان و انقلابیون، به خطر میافتد.
▪️اگر قالیباف رئیسجمهور شود؛ پزشکیان (باکمک همفکرانش) رئیسمجلس میشود
▪️اگر جلیلی رئیسجمهور شود؛ قالیباف (یا شاید هم پزشکیان) رئیسمجلس میشود
2️⃣ با فرض اینکه جلیلی بخاطر قالیباف کنار برود:
▪️اگر قالیباف رئیسجمهور شود، پزشکیان رئیسمجلس میشود
▪️اگر پزشکیان رئیسجمهور شود، قالیباف رئیسمجلس میماند
▪️احتمال دیگر اینکه اگر پزشکیان رئیسجمهور بشود، با شرایط جدید، قالیباف نتواند رئیسمجلس بماند
3️⃣ با فرض اینکه قالیباف بخاطر جلیلی کنار برود:
▪️اگر پزشکیان رئیسجمهور بشود، قالیباف همچنان رئیسمجلس میماند
▪️اگر جلیلی رئیسجمهور بشود، قالیباف هم رئیسمجلس میماند؛ در این صورت دو قوه در دست انقلابیون خواهد بود و نظام با حل مشکلات داخلی و افزایش قدرت منطقهای و جهانی، شرایط ممتازی خواهد یافت.
🔰تبصره: سبدآراء جلیلی و قالیباف مشترکاً جبهه انقلاب است و با سیاهنماییهای پورمحمدی، جلب آراءخاکستری توسط قالیباف بعید است؛ ضمن اینکه پزشکیان تلاش میکند تا بخشی از آراء انقلابیون را جلب کند!
🌍 بهرحال انتخابات ما تأثیر جهانی دارد🌴
⁉️نظروتحلیل شما چیست؟
✍️محمدعلی رامین
eitaa.com/maramin
https://farsnews.ir/Mohammadali_Ramin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️"مسئله جواد ظریف"
در ورای طرفداری از خاتمی و روحانی و پزشکیان یا مخالفت با احمدینژاد و شهیدرئیسی و سعیدجلیلی، شاید همان تعهدی باشد که برای مهار جمهوری اسلامی و صیانت از منافع آمریکا و اسرائیل بر دوش خود احساس میکند‼️
🔰ماجرای تعهدات ظریف به جوزف کوربل (Josef Korbel صهیونیست متعصب) پایه گذار دانشکده روابط بینالملل دانشگاه Denver، پدر مادلین آلبرایت (وزیرخارجه بیل کلینتون) و استاد کاندولیزا رایس (مشاور امنیت ملی-بعد وزیرخارجه جورج بوش پسر)، از کجا و چگونه شروع شده؟ دقیقاً معلوم نیست؛ زیرا جناب ظریف پرسشهای اساسی مربوط بهخود را پاسخ نمیدهد:
1️⃣دانشکده روابط بینالملل دانشگاه دنور که برای کارآموزی و پرورش نیروهای ملل مختلف برای گسترش فرمانروایی صهیونیسم جهانی تأسیس شده، با چه منطقی "جواد ظریف"، مقام رسمی وزارت خارجه جمهوری اسلامی را میپذیرد و در اوج نبرد همهجانبه میان ایران و آمریکا، او را فارغ التحصیل میکند؟
2️⃣ منطق جناب ظریف در نخستین اقدامش به عنوان وزیرخارجه روحانی، قبل از ورود به مذاکرات برجام که در چند توئیت با دختر نانسیپلوسی (رئیس وقت مجلس نمایندگان آمریکا)، سال نو یهودی را تبریک گفت و مدعای «هولوکاست» را تأییدکرد، اعلام بیعت با اسرائیل نبود؟
3️⃣ ظریف که خودش آشنای تحریمهای آمریکا علیه ایران بعد از فتنه۸۸، به سفارش خاتمی و هاشمی بوده، چرا وارونه نمایی میکند؟
4️⃣ ظریف که خبردارد در دولت خاتمی، با مشورت کاندولیزا رایس، شرق و غرب ایران محاصره نظامی شد و «محور شرارت» نامیده شدیم!
⁉️چرا نگران اقتدار ایران و فروپاشی اسرائیل است؟
✍️محمدعلی رامین
eitaa.com/maramin
هدایت شده از اخبار دکتر سعید جلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ دانشجویان حاضر در جلسه با شعارهای مختلف از حضور دکتر جلیلی استقبال کردند
🔹اکثر دانشجویان با پلاکاردهایی با مضمون شعارهای «به عقب بر نمیگردیم»، «جلیلی جلیلی حمایتت میکنیم»، «جلیلی رئیسی دیگر است» از نامزد مورد نظر خود حمایت کردند.
🔹ظرفیت سالن جابر بن حیان دانشگاه صنعتی شریف دقایقی قبل از حضور دکتر جلیلی به شکل کامل تکمیل شده است.
#جلیلی
#سعید_جلیلی
#انتخابات
✅ @Jalili_saeed
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ دکتر جلیلی در جمع شریفی ها/ ازدحام جمعیت دانشحویان در حیاط دانشگاه شریف
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📚بهترین تجربیات همگرایی ایران با آمریکا و نتایج آموزنده آنها
‼️مروری بر تلاش آقایان بازرگان، بنیصدر، هاشمی، خاتمی و روحانی برای سازش با دول ایالات متحده و پاسخ متقابل آمریکاییها به اعتمادصادقانه سیاستمداران طرفدارآمریکا
⁉️اما بالاخره ما میتوانیم مشکلاتمان را با آمریکا حل کنیم یا نه؟
‼️بعضیها بدون توجه به تجربههای گذشته، میگویند «میتوانیم با آمریکا سازش کنیم و در منطقه و جهان باهم رقابت داشته باشیم»؛ اما دیگران میگویند نمیشود؛ چون آمریکا هیچ رقابتی را از هیچ کس نمیپذیرد و فقط برده و مطیع و تابع میخواهد و بس...!
⁉️بالاخره حرف چه کسی را باور کنیم؟
⁉️و تا کِی قرار است با آمریکا دعوا داشته باشیم؟
⁉️آیا در این مباحث تبلیغاتی، ایراد از ماست یا اشکال در جای دیگری است؟
⁉️آیا بعضی از دواطلبان ریاست جمهوری چهاردهم در تبلیغات انتخاباتی خود به دنبال کشف یک آمریکای فرضی هستند یا ماهیت ایالات متحده را نمیشناسند یا واقعیات را از مخاطبان خویش کتمان میکنند؟
🎙خانم فرشته سادات رحیمی👆دانشجوی دکتری مطالعات آمریکا، خلاصه تحقیقات خود را از نتیجه تلاشهای صادقانه سیاستمداران برجسته کشورمان برای ارائه حسن نیت دولتمردان جمهوری اسلامی به دول مختلف آمریکا را در دوازده دقیقه کوتاه و گویا بیان کرده است که ارزش دیدن دارد👆
🌎ماجرای طولانی ابرقدرتی که افول میکند و ایرانی که روز به روز به قلههای اقتدار جهانی نزدیک و نزدیکتر میشود🇮🇷
#ایران_آمریکا
#تبلیغات_ریاست_جمهوری
#انتخاب_اصلح
✍️محمدعلی رامین
eitaa.com/maramin
https://farsnews.ir/Mohammadali_Ramin