7.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕ فتنه ی تساهل و تسامح مدعیان انقلابی!
🔸 به واسطه کوتاهی ها، کوتاه آمدن ها، نفوذ و ایجاد اختلال در دستگاه نظام محاسباتی تحلیلی برخی خواص، مسئولان و بخشی از بدنه مومن و به اصطلاح حزب اللهی جامعه، امروز شاهد تثبیتشدن و هنجارشدنِ نسبیِ کشف حجاب، گسترشِ کمّیِ کشف حجاب و فراتر رفتن از کشف حجاب و عریانی سایر قسمتهای بدن هستیم.
🔸خروجی و نتیجه شخصیتی، کارکردی و عملی اقدامات و مواضع برخی مدعیان را اینگونه می فهمم؛ صلحکل بودن و دافعهنداشتن، تساهل و تسامح نسبت به اباحیگری، بیغیرتی نسبت به ولنگاری، تعطیلی فریضۀ امر به معروف و نهیازمنکر، فراموشی حجاب بهعنوان نماد هویّتی، بازگشت و قبول انگارۀ اسلام رحمانی، تندادن و به رسمیت شناختن غیریت های گفتمانی و اندیشه ای، اندولسیشدن جامعه، جرأتیافتن هرچه بیشتر بیحجابها، سست و رقیق شدن خطوط ارزشی و هنجاری جامعه و ... .
🔸عربدهی نفسانیت در خیابان، فرشتگان را رانده و شیاطین را فراخوانده. جنود جهل، جسارت خودنمایی یافته و شریعت را به بازی گرفتهاند. اقلیت نفسانی و اکثریت نظارهگر، ابر سیاه ظلمت را بر آسمان شهر گستردهاند. دملهای چرکین ترکیدهاند و به جان جامعه، عفونت پاشیدهاند. کی قرار است حزب الله از این خواب خرگوشی بیدار شود؟ چه زمانی می خواهد تارهای عنکبوتی تساهل و تسامحی که اطراف و اکناف او را فرا گرفته اند بزداید؟!
#علی_ریاحی_پور
#استاد_مصباح
@marghoomat
منشور روحانیت و خطه منا.pdf
2.76M
⭕ جزوه منشور روحانیت امام و #خطبه_منا_سیدالشهدا
▪️ترجمه خطبه منا توسط استاد رحیم پور ازغدی
#کپسول_مطالعاتی
@marghoomat
⭕ در تشکیلات منطق خودپرستی ممنوع!
🔺 #تشکل_حق تشکلی است که انحصار طلب نیست.
یعنی چه انحصار طلب نیست؟
یعنی این منطق #خودپرستانه و #ضدخداپرستی را ندارد که هرکس در این تشکیلات است، آدم خوبی است، هرکس در این تشکیلات نیست، آدم خوبی نیست. این تفکر، تفکر شیطانی است و نه رحمانی و نه یزدانی.
🔹تشکل خوب و سالم تشکلی است که یک نظام ارزشی را روشن و صریح مطرح میکند، میگوید ما پاسدار این نظام ارزشی هستیم.
پاسدار این ارزشها هستیم.
هرکه این #ارزشها را دارد، مورد #حمایت ماست.
خواه عضو تشکیلات ما باشد، خواه نباشد.
هرکس این ارزشها را ندارد، مورد #انتقاد ماست. خواه عضو تشکیلات ما باشد، خواه نباشد.
#سید_محمد_بهشتی
@marghoomat
🔺 این روزها وقتی فضای انتقادی بدنه جریان انقلابی خطاب به ریاست قوه قضائیه را می بینیم ناخودآگاه یاد نامه ای می افتم که دوسال پیش نگاشته شد اما انگار مال همین دیروز است و حرفش تازه تازه است. نامه ای که در جمعی چند نفره ایده اولیه اش مطرح شد و تبدیل به سندی ماندگار و تاریخی شد.
🔺از این رنج می برم که گفتیم و گوش شنوایی نبود. گفتیم سند تحول دستگاه قضایی به قهقرا خواهد رفت و کسی محل نگذاشت! پیش بینی مهمی که رهبر انقلاب در دیدار اخیر خود دست روی آن گذاشتند و از وضعیت اسف بار سند تحول گله کردند.
🔺 مثل روز برای ما روشن بود آنچه امروز رخ داده است؛ دلسوزانه مطرح کردیم و به تکتک اون تذکرات افتخار می کنیم. امروز که وضعیت قوه قضائیه را می بینم، فقط حسرت می خورم، از ماجرای حذف و به حاشیه راندن برخی نیروهای انقلابی و نشاندن برخی محافظه کاران و ناکارآمدان بر مناصب قدرت تا وضعیت احیای حقوق عامه و قصه پُر غصه لایحه حجاب و وضعیت فضای مجازی و انفعال و استخاره گرفتن ها در برخورد با جریان معارض و...
🔸 یکبار دیگر این نامه را بازنشر می کنم و شما را به خواندن مجدد این نامه مهم و ماندگار دعوت میکنم.
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
📝متن نامه بیش از ۷۰۰ نفر از ادوار و فعالین #جنبش_دانشجویی خطاب به روسای قوای #قضاییه و #مقننه:
« کاندیدا نشوید...»
❗️امیدواریم دلایل ما برخی از مهمترین چالشهایی را که حضور شما ایجاد میکند، روشنتر کرده باشد. بگذارید یکبار در کنار تمام دعوتهایی که از شما برای حضور در انتخابات میشود، ما شما را #دعوت_به_نیامدن کنیم. امید میرود که این نیامدنِ شما و تداوم بهبود عملکرد قوهی قضائیه و مقننه به دست شما، با قرار گرفتن در کنار یک #دولت_جوان_حزباللهی، فردایی روشن را برای کشور رقم بزند.
🔺 اسامی امضا کنندگان در فایل پایین..
@marghoomat
کاندیدا نشوید(1).pdf
672.9K
📝متن نامه بیش از ۷۰۰ نفر از ادوار و فعالین #جنبش_دانشجویی خطاب به روسای قوای #قضاییه و #مقننه:
« کاندیدا نشوید...»
❗️امیدواریم دلایل ما برخی از مهمترین چالشهایی را که حضور شما ایجاد میکند، روشنتر کرده باشد. بگذارید یکبار در کنار تمام دعوتهایی که از شما برای حضور در انتخابات میشود، ما شما را #دعوت_به_نیامدن کنیم. امید میرود که این نیامدنِ شما و تداوم بهبود عملکرد قوهی قضائیه و مقننه به دست شما، با قرار گرفتن در کنار یک #دولت_جوان_حزباللهی، فردایی روشن را برای کشور رقم بزند.
📌به همراه اسامی امضاکنندگان
@marghoomat
May 11
نان و ایمان.mp3
948.6K
🔺خدایا به من #زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است، #حسرت نخورم. و مُردنی عطا کن که بر بیهودگی اش #سوگوار نباشم.
🔺 خدایا تو چگونه #زیستن را به من بیاموز، چگونه #مُردن را خود خواهم آموخت.
🔺 خدایا رحمتی کن تا ایمان، #نام و #نان برایم نیاورد، قوتم بخش تا نانم را و حتی نامم را در خطر #ایمانمان افکنم.
#علی_شریعتی
@marghoomat
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
💠 شماره ۵۲۵ هفتهنامه ۹دی منتشر شد
👈فردا شنبه روی دكههای مطبوعات
🔻خاموشی نظارت بر سازمان اوقاف
🔹گزارش ۹دی درباره چرایی تعلل مجلس و سازمان بازرسی در نظارت، تحقیق و تفحص از سازمان اوقاف و امور خیریه
🔻قوه قضائیه با قوه قضائیه برخورد کند!
🔹آزادی طبری، فرار میمندینژاد و اعتباربخشی به سلاحورزی از مصادیق برهم زدن امنیت روانی و ذهنی جامعه است
🔸اتاق بازرگانی یا کانون فتنهگران علیه مردم؟!
🔸 تولید حداکثری گاز؛ بدون برجام بدون توتال
🔸خطای راهبردی در مواجهه با کشف حجاب
♨️ فروش نسخه pdf هفته نامه ۹ دی ♨️
با توجه به درخواست مکرر برخی علاقمندان داخلی و بویژه عزیزان خارج از کشور، از سال ۹۸ فروش نسخه دیجیتال ۹دی آغاز شد. برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/archives/9day
هفته نامه ۹ دی 👇
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
مدیر مسئول 👇
http://eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
...
🔴 استحاله عدالتخواهی و مرگ انقلابی گری!
🔺مروری بر پروژه ایتانیزه کردن جنبش دانشجویی!
بخش اول.
🔹اینکه رودخانه عدالتخواهی و تفوق امر سیاسی بر تشکل های دانشجویی و مجموعه های فعال انقلابی حاضر در صحنه در پشت سد ایتانیزه کردن اتمسفر فضای سیاسی چنان به دریاچه ای آرام و دلنشین مبدل می شود که گویی اصلا از ابتدا برای رسیدن به همین غایت پدید آمده بود را نباید موضوع ساده و بی اهمیتی در نظر گرفت. در واقع نه تنها ایتانیزه کردن جریان عدالتخواهی انقلابی یک حادثه طبیعی و عادی نیست بلکه برعکس، کمی فاصله گرفتن از آغاز و پایان این اتفاق این ذهنیت را القا می کند که اینها اساسا دوماجرای ماهیتاً متفاوتند که هریک در دل تاریخ مسیر خود را رفته اند و از سر حادثه مرگ یکی با تولد دیگری مقارن گشته است. جنبشی دانشجویی و انقلابی که با مفاهیم عدالت، برابری، جامعه طبقاتی، فساد ساختاری، دفاع از حقوق ملّت، مستضعفین، مردم، مستکبران، آزادی انتقاد، و در یک کلمه «آرمانخواهی» هویت یافت و سازمانی که با مفاهیم کارآمدی، توسعه، برنامه ریزی، تخصص، بهینه سازی و رشد اقتصادی و در یک کلمه «مدیریت» بر جای آن نشست.
🔹آنچه با آن مواجهیم را می توان با تحول از Politics به Policy یا از عمل سیاسی به سیاستگزاری توضیح داد. با بهره گیری از ادبیات جامعه شناختی و بویژه اندیشه ماکس وبر می توان مهمترین تمایز میان این دو را در این دانست که Politics از جنس عقلانیت ارزشی و Policy از جنس عقلانیت ابزاری است. موضوع اولی «اهداف» و موضوع دومی «وسایل» است. در Politics یا عمل سیاسی بحث اصلی درباره اعتبار آرمانها و ارزیابی ساختارها و اراده های سیاسی از حیث تطابق آن با ارزشها و اهداف است، اما Policy یا سیاستگزاری با مفروض گرفتن اهداف صرفا خود را دلمشغول ارتقاء کارکرد درونی یک سیستم می بیند. از منظر عمل سیاسی یک سیستم همواره به واسطه التهاب دائمی امر سیاسی و تحول در معانی و اهداف و نیاز به سنجش همیشگی ساختارها با آرمانها «در حال تأسیس» است اما از منظر سیاستگزاری هر سیستمی یکبار تأسیس می شود و پس از آن باید کوشید که کارایی آن نظام را حفظ کرد و یا ارتقاء بخشید. آرمانخواهان عامل سیاسی دلمشغول «تحول و تکامل» یک نظامند و سیاستگزاران دلمشغول «اداره» آن. از این حیث مردان سیاسی به سازندگان ماشین دولت شبیهند و سیاستگزاران به مکانیک ها و تعمیرکنندگان آن. از یک منظر دیگر زمانی که اهالی پلیسی درباره کارایی ماشین و زودتر به مقصد رسیدن و رفاه حال مسافران در طول راه و مدیریت مصرف سوخت برنامه ریزی می کنند، اهالی پلیتیکز از خودِ مقصد و صدق راه در رسیدن به هدف پرسش می کنند. در حالیکه سیاستگزاران به «توسعه» نظام موجود می اندیشند، سیاست ورزان در «تعالی» وضع سیاسی موجود چون و چرا می کنند.
🔹بنابراین وقتی می گوییم مجموعه هایی چون ایتان و بیان قرائتی خاص از «مسأله محوری»، از عدالتخواهی و انقلابی گری سیاست زدایی کرده است، مرادمان همین تبدیل و تبدل و استحاله Politics به Policy است. اینها را صرفا نباید دو رویکرد در تحلیل مسائل دانست، بلکه اینها را باید دو جهانبینی در فهم جامعه و سیاست و دولت و حتی چیستی مشکل و مساله تلقی کرد. سیاستگزار الزاما تاریخ، جامعه، سیاست و فرهنگ را چون ماشینی می بیند که اگر «خوب کار کند» هیچ حادثه ای رخ نخواهد داد. از این جهت است که به دو صفت جدید برای سیاستگزار مستقر در حاکمیت دست می یابیم: از آنجا که تلقی مکانیکی از حرکت تاریخ دارد و برای مهار آن قائل به مهندسی اجتماعی است، تکنوکرات است و از آنجا که هدف هدفستیز او «به سامانی» و صرفاً «نظم امور» است عمیقاً محافظه کار است. تکنوکرات سیاستگزاری می کند تا بی نظمی را مهار کند: او تغییر ایجاد می کند تا تغییر را از میان بردارد.
🔹در نگاه تکنوکرات، همه چیز به تکنیک و تکنولوژی فروکاسته می شود. مسأله مجموعه هایی چون ایتان کارآمدیِ «ماشین دولت» یا در مقیاس کلان تر «ماشین حاکمیت» است و همواره این کار را با بهبود «روش ها و تکنیکها» انجام می دهد. از این منظر تکنیک مانند تکنولوژی امری یونیورسال است و تنها کافیست که به انتقال آن اقدام کرد. «انتقال فناوری» استعاره ی بنیادین نحوه ی نگرش تکنوکراتهای مذهبی به جهان است که بر پایه آن اقتصاد، دانشگاه، علم، فرهنگ، جامعه، سیاست، مدرسه و یا به اصطلاح خودشان «سیستمهای اجتماعی» را در نسبت با «تجربیات جهانی» تحلیل و ارزیابی می کنند. با اینحال پاسخ در هر پرسشِ توسعه ای همواره یک چیز است: انتقال فناوری.
@marghoomat