فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰|🎥 حباب در دمای منفی ۳۰ درجه!
✅ @masaf_foods
⭕️وضعيت بارندگي كشور از اول مهر تا ۱۰ ارديبهشت سال آبي ۹۸-۹۷:
بارش هایی دلچسب!
✅ ارتفاع كل ريزشهاي جوي از اول مهر لغايت ۱۰ ارديبهشت سال آبي ۹۸-۹۷ بالغ بر ۳۱۷ ميليمتر ميباشد. اين مقدار بارندگي نسبت به ميانگين دورههاي مشابه درازمدت (۲۱۰ ميليمتر) ۵۱ درصد افزايش و نسبت به دوره مشابه سال آبي گذشته (۱۳۳ ميليمتر) ۱۳۸ درصد افزايش نشان ميدهد.
‼️حجم بارش اول مهر تا پايان ۱۰ ارديبهشت معادل ۵۲۲.۴ ميليارد مترمكعب ميباشد. این درحالی است که سدهای کشور چیزی حدود ۶۵ میلیارد متر مکعب آب را ذخیره کرده اند!
#بحران_مدیریت_آب
#آبخیزداری
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰|🎥 سختە باورش ولی واقعیت داره!
🔹حشره برگی» (Phyllium spp.) حشره ای است که در مناطق جنوب و جنوب شرقی آسیا به سمت استرالیا زندگی میکند. این حشره به خاطر نوع استتارش شهرت دارد زیرا با توجه به شباهتی که با برگ درختان دارد یکی از بی نظیرترین انواع استتارها در بین حیوانات جهان را داراست.
🔹 فرم و رنگ بدن این حشره به شکلی است که درک تفاوت آن با یک برگ واقعی بسیار دشوار است و برخی از گونه های این حشره در کناره های بدن خود دارای لبه های قهوه ای رنگ نامنظمی هستند که آنها را دقیقا شبیه به برگ های جویده شده نشان میدهد. این شباهت خارق العاده فقط در ظاهر آنها خلاصه نمیشود بلکه نحوه حرکت آنها نیز به شکلی است که کاملا به یک برگ در حال حرکت و تکان خوردن، شبیه هستند!
✅ @masaf_foods
5.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 این داستان کبوتر نامه بر!
‼️این #طنز_تلخ این روزهای مدیریت کشور است که #هشدار ابر سیل توسط یکی از امنیتی ترین دستگاههای دولتی به متولی منابع آب یعنی #وزارت_نیرو با سه واسطه و با تاخیر چند روزه میرسد!
‼️مدیریت واحد بحران، آب و... مسئله اساسی است که باید فکری برای آن کرد
#بحران_مدیریت_آب
#وزارت_نیرو
✅ @masaf_foods
🔰همراه با گوجه سبز آب بخورید!
🔹گوجه سبز مقادیر زیادی اگزالات دارد و می تواند در سیستم کلیوی بدن تجمع کرده و سنگ های ادراری تولیدکند، کسانی که سابقه سنگ هایی از جنس اگزالات دارند بهتر است در خوردن گوجه سبز احتیاط کنند؛ از طرف دیگر افراد دیگری هم که به خوردن گوجه سبز آن هم به مقدار زیاد علاقه دارند بهتر است همراه با آن مقداری هم آب بخورند تا اگزالات موجود در گوجه سبز رفع شود و با تولید سنگ های ادراری برای آنها ناراحتی ایجاد نکند.
✅ @masaf_foods
⭕️ رسانه ملی و ایجاد دوگانههای کاذبِ انحرافی
⁉️در نظرسنجی امروز #برنامه_مناظره شبکه یک سوال شده که کدام گروه موافقان یا مخالفان سدسازی نظر منطقیتری دارند؟!
‼️این سوال نشان میدهد دست اندرکاران این برنامه درک صحیحی از شبکه مسائل مدیریت منابع آب در کشور ندارند و با طرح یک سوال اشتباه مخاطبان و مسئولین را در مقابل یک دوگانه کاذب قرار می دهند.
‼️ساخت سد در کشور اشتباه نیست بلکه افراط در سدسازی و تکیه صرف بر سازههای مکانیکی برای مدیریت منابع آب در کشور یک اشتباه راهبردی بود. افراط در سدسازی منجر به فراموش شدن روشهای کم هزینه و سازگاربا اقلیم کشور نظیر #آبخیزداری و توسعه پوشش گیاهی شد و منابع مالی و انسانی را از این رویکرد منحرف کرد.
‼️افراط در ساخت این سازه و تکیه بر آن برای مدیریت منابع آبی یک اشتباه راهبردی بود که منجر به برهم خوردن چرخه آب شد و اختلال در توزیع آب شد.
‼️اما اینکه از اساس ساخت سدها را غلط بدانیم، به دلایل متعدد که در این مقال نمی گنجد، باز هم رویکرد اشتباهی است.
⚠️ قرار دادن دو موضوع و ایجاد یک تضاد غیر منطقی بین آنها، منجر به ایجاد دوگانههای انحرافی در کشور شده که در نهایت باعث قربانی شدن منابع ملی خواهد شد.
#دوگانه_انحرافی
#بحران_مدیریت_آب
#آبخیزداری
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
🎥 اثرات زیان بار تشکیل دوباره #وزارت_بازرگانی ‼️پاپیزاده: مدیران وزارت بازرگانی به چیزی جز واردات
#توییت
🔴 توییت عجیب یکی از کاربران توییتر در مورد تشکیل #وزارت_بازرگانی!
‼️کمیسیونهای مجلس با تهدید و تطمیع دولت یکی یکی در حال چرخش موضع هستند...
#وزارت_بازرگانی
#نه_به_وزارت_بازرگانی
#نه_به_رانت
#نه_به_فساد
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
⭕️ رسانه ملی و ایجاد دوگانههای کاذبِ انحرافی ⁉️در نظرسنجی امروز #برنامه_مناظره شبکه یک سوال شده
⭕️ آیا عمل جراحی خوب است؟
🔹تصور کنید در حال گذر از خیابانی هستند که ناگهان عده ای برای انجام یک نظرسنجی با این سوال به سراغ شما می آیند:
⁉️"از نظر شما آیا عمل جراحی خوب است؟"
گزینه 1- بلی گزینه 2- خیر
طبیعتاً اولین سوالی که به ذهن شما می رسد این است که عمل جراحی برای چه بیماری ای؟ و بعد از آن عمل جراجی برای چه بیماری (نوزاد، نوجوان، میانسال یا مسن)؟ و سوالات متعدد دیگر.
برای مثال، فردی ممکن است دچار سرماخوردگی باشد، فردی ناراحتی قلبی داشته باشد، فردی دچار سرطان و فرد دیگر دچار بیماری دیابت. بدون شک، انجام عمل جراحی نسخه و گزینه مناسب برای همه این افراد نیست و تنها برای بخشی از این بیماران مناسب و برای بخش عمده ای از این افراد نامناسب و دارای تبعات بسیار جدی است و این افراد باید با رویکردهای دیگر از جمله #پیشگیری مداوا شوند (فصیحی، 1396).
اما این افراد اصرار دارند که شما سوالی نپرسید و تنها به صورت دو گزینه "بلی" یا "خیر" به این سوال پاسخ دهید. از نظر شما، قطعا این سوال نادرست است و از نظر علمی نمی توان به نتایج آن هیچ استنادی کرد.
🔹اما نگرانی شما در مورد چرایی این پرسش زمانی تشدید می شود که متوجه شوید سیاستگذاران حوزه سلامت کشور بخواهند بر اساس نتایج این سوال نادرست، تغییری در ساختار سیاستگذاری حوزه سلامت کشور ایجاد کنند و یا قصد دارند بودجه ریزی سال های آتی را در دو حوزه "پیشگیری" و "درمان" بر اساس نتایج این پرسش و نظرسنجی غلط انجام دهند! بدون شک، این مسأله برای شما غیرقابل باور و تصور است.
🔹 پس از #سیل اخیر که مناطق مختلفی از کشور را در بر گرفت، متأسفانه مشابه مسأله فوق در کشور رخ داد و یک #دوقطبی #غلط و #کاذب (آیا #سدسازی خوب است؟) در کشور ایجاد شد. عده ای از مدیران و طرفداران رویکرد سازه ای بویژه #سدسازی، پس از سال ها سکوت در برابر تبعات غیرقابل دفاع افراط در رویکرد سازه ای در مدیریت اب، فرصت را مناسب دیدند تا بهترین ماهیگیری را ازاین آب گل آلود کنند و در این بحران که کشور را فراگرفته است، مدام بر طبل #سدسازی و لزوم احیا مجدد رویکردهای صرفاً سازه ای می کوبند. آنها در این مدت مدام بر این گزاره ساده انگارانه تأکید می کنند که اگر فلان سدها در کشور ساخته می شد شاهد این خسارات در کشور نبودیم. در این بین، گروه دوم نیز مقابل گروه اول قرار گرفتند.
🔹پس از ایجاد این دوقطبی شدید، حال یک نظر سنجی در کشور در حال انجام است که سوال آن این است:
⁉️"از نظر شما آیا سدسازی خوب است؟"
گزینه 1- بلی گزینه 2- خیر
حال شما هر چه سوال کنید سدسازی برای چه هدف، چه مسأله و مشکل و چه منطقه ای؟ اما به شما اصرار می کنند فقط به این سوال به صورت بلی و خیر پاسخ دهید. بدون شک، همانطور که سوال اول از اساس اشتباه است این سوال نیز اشتباه است و افرادی که این دوقطبی های کاذب را مطرح می کنند از دانش ابتدایی در حوزه آب بی اطلاع و یا کم اطلاعند.
🔹 اما نگرانی اصلی از این دوقطبی های کاذب، زمانی تشدید می شود که در خیرها می خوانید که برخی سیاستگذاران و سیاست مداران کشور در دولت، مجلس و سایر نهادهای سیاستگذاری می خواهند بر اساس این افراط و تفریط، اقدام به سیاستگذاری در حوزه اب در کشور نمایند.اظهار نظرهای مقامات مسوول مختلف کشور در این چند ماه گواهی بر این ادعا و نگرانی است.
🔹فراموش نکنیم که سیل بویژه سیل اخیر یک مسأله #بدخیم و ترکیبی درهم تنیده از مسائل طبیعی-انسانی بود که تقلیل دادن آن صرفا به مسایل طبیعی و ایجاد دوقطبی های نادرست برای آن، از جمله خطاهای فاحش برای مطالعه و مدیریت آن است. مراقب باشیم در دام دوقطبی سازی های کاذب و نادرست گرفتار نشویم.
🔹 بدون شک، مدیریت #سیل یک #فرایند ترکیبی از رویکردها و اقدامات سازه ای و غیرسازه ای است که افراط در هر یک سبب ناپایداری و در نهایت شکست خواهد شد. اما آنچه که سبب نگرانی شدید اساتید و خبرگان کشور در این حوزه شده است تمرکز و توجه صرف سیاستگذاران و مدیران کشور تنها بر رویکردها و اقدامات سازه ای است. اگر در حوزه بهداشت، فردی بر رویکرد "پیشگیری" نسبت به "درمان" تأکید می کند به معنای انکار کلیه اقدامات "درمان_محور" برای اصلاح و بهبود روند سیاستگذاری بهداشت در کشور نیست. بلکه این نگرانی ها، ناشی از تمرکز صرف و مطلق سیاستگذاران، تنها بر مسأله درمان است. و این همان نگرانی است که عمده خبرگان و دانشگاهیان از نظام سیاستگذاری آب در کشور دارند.
✍️ #حجت_میان_آبادی
🌐 WaterDiplomacy
#بحران_مدیریت_آب
#دوگانه_انحرافی
#دوقطبی_کاذب
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سیستم مدرن برداشت محصول درختان، که با استفاده از دستگاه ویبراتور تنه درخت را تا حد فرکانس طبیعی آن به لرزش در آورده و در زمانی بسیار کوتاه محصول جمعآوری میشود
#صنعت_در_خدمت_کشاورزی
#صنعت_کشاورزی
✅ @masaf_foods