🔴شیوع بیماری مرگبار شبیه سارس در چین
🔹نوعی بیماری کشنده تنفسی در چین شیوع پیدا کرده و در حال سرایت به کشورهای دیگر است. این بیماری که موجب نگرانی شدید مسئولان چینی شده است شبیه سارس است و تاکنون موجب جان باختن دو نفر شده است .
🔹این ویروس به ژاپن و تایلند هم رسیده و پیش بینی شده در روزهای آینده موارد بیشتری از ابتلا به این بیماری در کشورهای دیگر گزارش شود. آمریکا اعلام کرده است در سه فرودگاه خود به پایش مسافرانی می پردازد که از چین وارد آمریکا می شوند تا از سالم بودن آنها از نظر ابتلا به این بیماری اطمینان یابد.
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تایم لپس بسیار زیبا از بارش برق سنگین برف در کانادا و مدفون شدن خودرو
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رئیس سازمان غذا و دارو: وجود سم آفلاتوکسین در محصولات لبني تکذيب ميشود.
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
🎥رئیس سازمان غذا و دارو: وجود سم آفلاتوکسین در محصولات لبني تکذيب ميشود. ✅ @masaf_foods
#فوری
🔴 دکتر کیانوش جهانپور سخنگوی سازمان غذا و دارو هم اکنون در شبکه ۲ سیما از شایعات اخیر مربوط به لبنیات میگوید
✅ @masaf_foods
امیرالمؤمنین عليه السلام:
هر كس تو را به چيزى كه توانش را ندارى مكلّف سازد، حكم نافرمانى تو از خودش را صادر كرده است
مَن كَلَّفَكَ ما لا تُطيقُ فقد أفتاكَ في عِصيانِهِ
غررالحكم، حدیث ۹۱۳۷
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تصاویری هولناک از طوفان شنی که شهری کوچک در استرالیا را در بر گرفت.
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥وقتی افغانستان در مبارزه با زمینخواری، از ایران جلوتر است!
🔹طرح کاداستر یا حدنگاری طرحیه که با اون، زمین ها برای شناسایی و جـلوگــیـری از زمینخواری، نقشه برداری میشن.
🔹 سازمان ثبت اسناد متولی اجرای طرحه و با وجود اینکه در سه سال اخیر، بیش از ۳ هزار میلیارد بودجه گرفته ولی هنوز یک سوم طرح رو هم بهره برداری نکردن!
🔹جالبه بدونید سه سال پیش این طرح در افغانستان اجرا شد و بوسیله این طرح، شناسایی زمین ها و زراعت در افغانستان داره کنترل میشه.
#حدنگاری_اراضی
#زمینخواری
✅ @masaf_foods
⭕️ تولید ثروت در دل آبهای سرد قطبی؛ تجریه نروژ در تولید ماهی در قفس
2️⃣ بخش دوم تجربه #نروژ
🔹نروژ یکی از کشورهای اسکاندیناوی با جمعیت ۵ میلیون نفری است که در شمال اروپا واقعشده است. نروژ بعد از چین دومین صادرکننده محصولات شیلاتی در جهان محسوب میشود. بر اساس آمار فائو، ارزش میانگین سالیانه صادرات محصولات شیلات نروژ بین سالهای 2008 تا 2017 به 9 میلیارد دلار میرسد. این کشور با اتکا به مزیت خود یعنی سواحل گشترده و آبهای سرد، ماهیان سردابی و با کیفیتی نظیر سالمون و قزل آلا تولید می کند. اولین تلاشها برای تولید ماهی در قفس در کشور نروژ در دهه 1950 صورت گرفت سپس در دهه 1970 به کشورهای اسکاتلند و ایرلند نیز بسط یافت به همین جهت بزرگترین تولیدکننده ماهی در قفس، نروژ است البته کشورهای اسکاتلند و ایرلند در تعقیب نروژ میباشند.
🔹نروژ به دلیل داشتن وضعیت جغرافیایی و اقتصادی خاص مانند داشتن خط ساحلی طولانی، رودخانههایی که به اقیانوس میریزد و جریان آب گرم گلف استریم دارای مزیتهای ویژهای جهت تولید ماهی است. نروژ در حال تبدیل شدن به اصلیترین تولید کننده ماهی قزلآلا جهان است، نروژیها به دلیل داشتن مدیریت تولید و بازرگانی واحد ذیل دستگاه متولی تولید، زیرساختهای تجارت ، صنایع تبدیلی و شبکه توسعه یافته ترابری و حمل و نقل در حال فتح کردن بازارهای ماهی آمریکا، اروپا و همچنین ژاپن هستند. صادرات ماهی در نروژ در حال تبدیل شدن به دومین قلم صادراتی مهم نروژ پس از نفت و گاز است ، همچنین نروژ از سال 1980 مشغول صادرات تجهیزات و فناوریهای این صنعت و سایر صنایع ماهیگیری به کانادا و ایالات متحده آمریکا و شیلی هستند.
🔹یکی از علل رشد صادرات و بهتبع آن رونق تولید ماهی در قفس در نروژ، سپردن وظایف بازرگانی و بازاریابی به بخش تولید بوده است. متولی تولید و بازرگانی شیلات در نروژ، وزارت شیلات و امور سواحل این کشور میباشد. ذیل این وزارتخانه اداره بازرگانی (Marketing) قرار دارد که تمامی امور مربوط به زنجیره تولید تا عرضه محصولات از قبیل نظارت و کنترل کیفیت، سلامت و تغذیه آبزیان و سایر امور تنظیم گری را بر عهده دارد.
#پرورش_ماهی_در_قفس
#فناوری_راهبری
#یادداشت
🔗 کانالهای واحد مطالعات امنیت غذایی
👈 تلگرام | سروش | آیگپ | بله | ایتا
✅ @masaf_foods