⭕ تنظیم بازار اسیبزا؛ تعرفه بالای صادرات کره تولید را صدمه میزند
🔹️سیداحمد مقدسی، رئیس انجمن صنفی گاوداران گفت: قیمت تمام شده هرکیلو شیرخام را ۲۰ هزارتومان است. با توجه به قیمت دستوری لبنیات، امکان تامین هزینه ها وجود ندارد و از طرفی دریافت مابه التفاوت ۱۵۰ هزارتومان به ازای صادرات هرکیلو کره، عملا صادرات را متوقف کرده است که استمرار این روند منجر به تعطیلی کارخانه های شیرخشک می شود.
🔹️ وی افزود: کمبودی در عرضه کره نداریم، بنابر آمار سالانه ۸۰ هزارتن کره تولید می شود که ۵۰ هزارتن آن در داخل مصرف و ۳۰ هزارتن مابقی باید صادر شود، چنانچه مازاد کره صادر نشود، دامداران و کارخانجات با چالش هایی روبرو می شوند چراکه مصرف سالانه از ۵۰ هزارتن بیشتر نیست.
🔹️مقدسی تاکید کرد: علی رغم آنکه در تولید و عرضه کره مشکلی وجود ندارد، اما متاسفانه برخی برندهای لبنی توزیع کره در بازار را کاهش دادند.
🔹️وی در انتها گفت: سالانه ۱۰ تا ۱۰ میلیون و ۲۰۰ هزارتن شیرخام در کشور مصرف می شود. بنابر آمار سالانه ۲.۵ تا ۳ میلیون تن شیرخام جذب کارخانجات شیرخشک می شود که در صورت عدم اصلاح تعرفه صادرات کره، میزان شیر جذب شده توسط کارخانجات شیرخشک سرگردان می شود. گفتنی است سالانه یک میلیون و ۵۰۰ هزارتن شیرخام پس از تبدیل به فرآورده های لبنی صادر می شود.
🖋 از جمله سمیترین موانع صادراتی ، ابلاغیهها و بخشنامههای خلقالساعه است که طبق قانون میبایست چند ماه قبل ابلاغ شود و نمیتوان آن را به یک باره اجرا کرد چرا که معادلات بازار و صادرکنندگان را به هممیریزد و ریسک از بین رفتن سرمایه را میافزاید.
#صادرات_محصولات_کشاورزی
#بی_ثباتی_در_قانون
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
🌸 ولادت حضرت زینب کبری، سلاماللهعلیها مبارک🌸
🔹️ حضرت زینب کبری سلام الله علیها فرمودند: أبَوا هِذِهِ الاْمَّهِ مُحَمَّدٌ وَ عَلی، یُقْیمانِ أَودَّهُمْ، وَ یُنْقِذانِ مِنَ الْعَذابِ الدّائِمِ إنْ أطاعُوهُما، وَ یُبیحانِهِمُ النَّعیمَ الدّائم إنْ واقَفُوهُما.
🔹️حضرت محمّد (صلی الله علیه و آله و سلم) و حضرت علی (علیهالسلام)، والِدَین این امّت هستند، چنانچه از آن دو پیروی کنند آنها را از انحرافات دنیوی و عذاب همیشگی آخرت نجات میدهند؛ و از نعمتهای متنوّع و وافر بهشتی بهره مندشان میسازند./بحارالأنوار، ج ۲۳، ص ۲۵۹، ح ۸
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نگهداری انگور در طول زمستان
🔹️ در این روش نگهداری انگور که در ترکیه مرسوم است، ساقه اصلی انگور در یک لیوان آب قرار داده میشود. همین مقدار آب تازگی میوه در طول زمستان را حفظ میکند.
#دیگران_چه_می_کنند
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اصلاحات زیست فناورانه در پرورش تیلاپیا
🔹سید حسین حسینی، رئیس سازمان شیلات گفت: به منظور برطرف شدن نگرانیهای سازمان حفاظت محیط زیست برای تولید و پرورش ماهی تیلاپیا در محیطهای بسته، اصلاحات زیست فناورانه روی این گونه صورت گرفته است.
#تیلاپیا
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕ حکمرانی ناعادلانه آب در آفریقای جنوبی؛ یادگار آپارتاید و تبعیض
🔹️ به گزارش واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف به نقل از The conversation، کم آبی یکی از مشکلات در آفریقای جنوبی محسوب میشود با این حال این مشکل ناشی از کمبود منابع آبی نیست، بلکه حکمرانی غلط، مسائل سیاسی و فعالیتهای انسانی عامل اصلی آن است.
🔹️ در آفریقای جنوبی، جامعه سیاهپوستان که حدود ۸۱ درصد از جمعیت این کشور را شامل میشوند برخلاف جوامع سفیدپوست این کشور دسترسی مناسبی به آب ندارند.
🔹️ ۳ میلیون نفر معادل ۵ درصد جمعیت این کشور دسترسی به آب تمیز لولهکشی ندارند و ۱۴ میلیون نفر نیز برای سرویسهای بهداشتی خود دسترسی به آب ندارند.
🔹️ طبق قوانین دسترسی به کرانههای رودخانهای و ساحلی مصوب در زمان آپارتاید، حدود ۹۸.۶ درصد از حقوق دسترسی به آب در دست سفیدپوستان است و تنها ۱.۴ درصد از این حقوق متعلق به سیاهپوستان است.
🔹️دسترسی به آب در آفریقای جنوبی توسط سفیدپوستان و جوامع بسته آن که زمینهای اطراف رودها را تملک کردهاند به طور کامل قبضه شده است. بدین ترتیب قوانین مربوط به مالکیت خصوصی املاک، دسترسی سایر زمینداران و بخشهای مسکونی به آب را عملا مختل کرده است.
🔹️ قوانین سالهای ۱۹۰۶ تا ۱۹۱۳ در آفریقای جنوبی که اکثرا برای تشویق بخش خصوصی به ایجاد سازههایی مانند سد، مخازن و کانال کشی تصویب شده است؛ نهایتا موجب محدود شدن مالکیت جمعیت سیاهپوستان به تنها ۷ درصد از مساحت این کشور شده است. این امر به نوبه خود، دسترسی سیاهپوستان به آب را محدود ساخته است.
#از_دنیا_چه_خبر
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کنترل بیولوژیک به جای سم؛ عنکبوت و زغالاخته
🔹️ در آمریکا برای کنترل آفات زغال اخته معمولا از تعداد زیادی عنکبوت برای شکار حشرات مضر استفاده میکنند.
🔹️ نکته جالب آن است که برداشت زغال اخته به روش غیر متداولی صورت میگیرد که در آن عنکبوتها در انتهای برداشت حذف میشوند. کشاورزان در آمریکا کل مزرعه را تا ارتفاع بالای بوتهها غرق آب میکنند. بدین ترتیب میوهها از ساقه جدا شده و به روی آب میآیند.
🔹️ در این فرآیند عنکبوتها هم میمیرند و از محصول جدا میشوند.
#از_دنیا_چه_خبر
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods