⭕ تولید پایدار گوشت گاو در برزیل
🔹️ برزیل از حدود ۵۰ سال پیش تولید وسیع گوشت گاو را در دستور کار خود قرار داده است.
🔹️در این مدت صنعت دامپروری (گوساله) برزیل ه حدود ۱۴۶٪ افزایش تولید گوشت در واحد kg/ha/Y ( کیلوگرم در هکتار در سال) را داشته است و از ۱.۶۳ کیلوگرم در هر هکتار به ۴.۰۱ کیلوگرم در هر هکتار رسیده است. این نشان دهنده افزایش بهرهوری در صنعت دامپروری این کشور است.
🔹️ از حدود ۵۰ سال پیش حدود ۲ میلیون هکتار از مراتع چرای گوساله در این کشور کم شده است که حدود ۱۳٪ از کل را شامل می گردد با این حال رشد گلههای گوساله حدود ۳٪ بوده است که نشان دهنده افزایش بهره وری مراتع که حاصل سیستم یکپارچه سازی محصول کشاورزی-پرورش دام- جنگلداری (ICLF) میباشد.
🔹️این سیستم موجب غنی سازی خاک به وسیله کود دامی در مراتع میگردد. همچنین در این سیستم کشاورزان بخشهایی از زمین را دوباره به حالت جنگلی در میآورند تا از مزایای خنکی محیط آن برای استراحت گلههای گاو استفاده کنند.
🔹️ حدود ۹۰ درصد از گوشت گاو تولیدی در برزیل از گوسالههای مرتعی حاصل شده و باقی آن از گوسالههای غیر مرتعی و صنعتی تولید میشود. این سیستم (ICLF) موجب حفظ جنگلهای آمازون نیز شده است.
#از_دنیا_چه_خبر
#امنیت_غذایی
#بهره_برداری_صیانتی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️ مدیریت ضعیف یا سناریوی وابسته سازی؟
🔷️ دو سناریو در یک سال اخیر که منجر به وارد شدن ضربات جبران ناپذیر به دو صنعت مادر در پرورش مرغ و دامداری شده است.
🔹️ دولت در این سالها تمام تلاش خود را برای عدم اجرای #قانون_تمرکز و واردات رانتی با ارز ۴۲۰۰ تومانی کرده است.
🔹️هر چه بیشتر پیش میرویم اینطور به نظر میرسد که این سناریوها اصلا اتفاقی نیست.
⁉️شما این سناریو ها را چطور ارزیابی میکنید ؟
📞 با ما در ارتباط باشید.
🔗 @a_masaf_foods
#خیانت
#ارز_پاشی_رانتی
#محاکمه_مسئولین_ناکارآمد
#نه_به_ارز_دونرخی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
⭕ دامپروری در مراتع برزیل 🇧🇷
🔹️دامپروری مرتعی در برزیل به همان شیوه سنتی آمریکایی یا به اصطلاح cowboy (کابوی) انجام میشود و حدود ۹۰ درصد از تولید گوشت برزیل را شامل میشود.
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️ پرورش شتر تجارت سود آور در دل کویر
🔹علیرضا راشکی، مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: بزرگترین مجتمع پرورش و نگهداری شتر داشتی کشور با سرمایه گذاری ۳۰ میلیارد تومانی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و با مشارکت اداره کل جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان در نیمه بهمن ماه سال جاری در روستای «لواریاب» شهرستان زاهدان کلنگ زنی شد.
#پرورش_شتر
🌐 https://www.mehrnews.com/news/5146262
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕ شیلات؛ بخش مغفول در تولید
🔷️ با توجه به نرخهای مختلف راندمان تولید در دامهای اهلی، ضریب تبدیل ماهی نسبت به سایر جانوران بسیار بهتر بوده و تقریبا به صورت یک کیلو گوشت به ازای هر کیلو خوراک میباشد.
🔹️ از این میان در بین ماهیهای مختلف ماهی تیلاپیا با داشتن مزیت نسبی تحمل آب شور، توقع پایین تغذیهای و تناسب با شرایط اقلیمی کشور ما با رعایت شرایط محیط زیستی میتواند نقش پررنگی در جهش تولید و امنیت غذایی کشور ما داشته باشد.
#تیلاپیا
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
🕊 توئیت واحد امنیت غذایی موسسه مصاف:
🔹تخصیص ارز دو نرخی و ۴۲۰۰ تومانی برای واردات محصولات اساسی نه تنها منافع مصرف کننده را تامین نکرد بلکه با ایجاد یک بازار فسادزا و غیر شفاف زمینه را برای قاجاق معکوس محصولات اساسی همچون دارو و خوراک دام فراهم نمود. این سیاست غلط ، ظرفیت صادراتی تولید را خاموش کرده است.
#ارز_پاشی_رانتی
#فساد_فی_الارز
#محاکمه_مسئولین_ناکارآمد
🔗 https://twitter.com/masaf_foods/status/1409775417125396480?s=1005
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕ نکاتی کلیدی در مورد سمپاشی مزارع و باغات
🔹️علف کش ها در دمای بالای ۱۵ درجه بهتر عمل میکنند.
🔹️در هوای گرم و آرام با سرخرطومی یونجه مبارزه کنید.
🔹️در هوای خنک، سمپاشی علیه سن گندم را انجام دهید.
🔹️سمپاشی باغات را در هوای خنک (اول صبح یا عصر دیر هنگام) انجام دهید.
🔹️سعی کنید در صورت امکان یک روز بعد از سمپاشی باغ، آبیاری را انجام دهید.
🔹️بعد از استفاده از محلولپاشی کلسیم در باغ، حتما آبیاری را انجام دهید.
🔹️از اختلاط سموم بدون توصیه کارشناسان گیاهپزشکی پرهیز کنید.
🔹️در جریان سمپاشی حتما باید همزن سمپاش فعال باشد.
🔹️به رعایت زمان اصولی مبارزه علیه آفات، اهمیت بدهید.
🔹️ از سمپاشی بی رویه پرهیز کنید.
🔹️به دوره ماندگاری سموم اهمیت زیادی بدهید لذا از سمومی که ماندگاری زیادی دارند در میوههایی که مصرف تازه خوری دارند مانند هلو، گیلاس، زردآلو، سبزیجات و ... پرهیز کنید.
دقت داشته باشید که هدف از سمپاشی ازبین بردن همه حشرات نيست.
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕ کمک دولت چین به شرکتهای فرآوری آبزیان
🔷️ با شیوع ویروس کرونا نظارتها و بازرسیهای گمرکی در چین افزایش یافته و این امر باعث طولانیتر شدن فرآیند واردات و صادرات شده است.
🔷️دولت چین برای تشویق و کمک به شرکتهای فرآوری آبزیان تعرفه وارداتی آبزیان را از ۵ درصد به ۲ درصد کاهش داده است و از طرف دیگر تعرفه صادراتی را نیز از ۷ درصد به ۵ درصد کاهش داده است.
#دیگران_چه_می_کنند
#از_دنیا_چه_خبر
#صادرات_محصولات_کشاورزی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️ برزیلیها به دنبال توسعه آبخیزداری و گسترش جنگلها
🔹برزیل دارای ثروت ذاتی از زیرساخت های طبیعی است. جنگل انبوه مناطق گرم و پر باران آمازون به مثابه یک تنظیم کننده (Regulator) قدرتمند الگوهای بارندگی هستند. علاوه بر این درختان این مناطق با گذشت زمان خود تعیین کننده تحولات جوی و زمان و مکان و میزان بارش هستند. جنگل انبوه مناطق گرم و پر باران اقیانوس اطلس، منابع اصلی تامین آب برای ۶۳ میلیون شهروند برزیلی محسوب می شود.
🔹هنگامی که جنگل ها(درختان) بریده می شوند، درختان قادر به تنظیم جریان آب زیر زمینی نیستند و رسوب ها را در همان محل نگهداری می کنند و در آسمان نیز چرخه هیدرولوژیکی مختل می شود. همزمان با از دست رفتن این ۱۲ درصد از جنگل ها، زیست بوم های سرادو، کاتینگا و پامپا بیش از یک میلیون هکتار از گیاهان بومی خود را در سال از دست دادند، که محدوده آن حدود ۷ برابر شهر سائوپائولو است.
🔹این زمین های پست، خانه هزاران گونه بومی هستند و سرچشمه برخی از مهمترین منابع آبی برزیل همچون آبخیز (حوضه های آبریز) گوارانی و آمازون محسوب می شوند بحران آب ناشی از این اختلالات، اقتصاد ملي و محلی را فلج کرده و سبب خاموشی برق در بسیاری از مناطق شده و تظاهرات های مردمی را به همراه داشته است.
🔹مسئولین کشور برزیل به اهمیت زیرساخت های طبیعی در این کشور پی برده اند و به همین منظور در تلاشند تا ۱۲ میلیون هکتار از جنگل های خود را احیا، تولید محصولات کشاورزی را افزایش و جلوی قطع درختان جنگلی به صورت غیرقانونی را تا سال ۲۰۳۰ بگیرند. اما این کارها ممکن است نتواند به طور کلی حجم بالای بحران آب در این کشور را از بین ببرد.
🔹فرصت های دیگری برای احیای جنگل به منظور حفظ مزایای آبی در برزیل، به ویژه در حوضه های آبی اطراف شهرهای بزرگ این کشور وجود دارد. شهرهای برزیل که اکثر جمعیت این کشور در آن ها زندگی می کنند، به دلیل بحران های آب و هوایی اخیر به شدت تحت تاثیر قرار گرفته اند اما حفاظت از اراضی وسیع در اطراف این شهرها، علاوه بر فراهم کردن معیشت و امکانات تفریحی برای هزاران برزیلی، می تواند منافع اقتصادی و زیست محیطی را فراهم آورد.
🔴 سه شهر بزرگ برزیل در آینده با #مشکلات_آبی مواجه خواهند شد و استفاده از زیرساخت های طبیعی یکی از مهم ترین روش های پیش روی آن ها برای پیشگیری و مقابله با این بحران ها خواهد بود.
1️⃣ ویتوریا: این شهر که یکی از بنادر برزیل است با خشکسالی های شدید و فوران سیلاب ها مواجه بوده است. به همین دلیل شرکت آب محلی این شهر قصد دارد یک مخزن ذخیره آب را برای تامین امنیت آب در فصل های خشک ایجاد کند. اما این مخزن و کل سیستم آب هنوز در معرض رسوب و جریان آب متغیر هستند. بنابراین به نظر می رسد احیای حوزه های آبی(آبخیز) جنگلی که اطراف ویتوریا را احاطه کرده، ممکن است این رسوبات را از بین ببرد و به تنظیم زمان جریان آب، تصفیه مقرون به صرفه آن و حفاظت از مخزن کمک کند.
2️⃣ سائوپائولو: در این شهر نیز علاوه بر خشکسالی، رسوب و آلودگی، کیفیت آب شهرستان و هزینه های آب را تهدید می کند. تخریب سریع جنگل های اقیانوس اطلس در سائوپائولو وضعیت را وخیم تر کرده است. به همین دلیل این شهر می تواند علاوه بر سرمایه گذاری در گزینه های سنتی تصفیه آب، آب و فاضلاب ممکن است به سمت احیای جنگل به منظور مقرون به صرفه کردن تصفیه آب، کاهش فرسایش و بهبود جریان آب حرکت نماید.
3️⃣ ریودوژانیرو: این شهر نیز به دنبال احیای جنگل ها برای بهبود کیفیت آب مصرفی شهروندان خود است. جنگل های فراوان برزیل ابزاری ضروری برای تأمین امنیت آب این کشور محسوب می شوند؛ آن ها آب را تصفیه و تنظیم می کنند، مزایای زیست محیطی را افزایش می دهند و ابزاری برای حل بحران آب هستند. به همین دلیل برزیل باید از جنگل های خود محافظت کند تا جنگل ها نیز برزیل را از کم آبی نجات بدهند.
#آبخیزداری
#گسترش_پوشش_گیاهی
#بحران_مدیریت_آب
#وزارت_نیرو
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
7.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 برداشت و بستهبندی موز
🔹️به دلیل بعد مسافت صادراتی، موزها را به صورت سبز برداشت و بستهبندی میکنند تا در مقصد به اصطلاح برسد و زرد شود.
البته مزه این موزها به پای مزه موزهای سیستان و بلوچستان خودمون نمیرسه 😎
#صنعت_کشاورزی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods