🔴 یک حساب سرانگشتی برای اثبات ناکارآمدی طرح ترسیب کربن
خبر: مدیرکل امور بیابان سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت: از زمان آغاز اجرای #طرح_ترسیب_کربن در ۱۸ استان کشور، نزدیک چهارهزار اشتغال پایدار و نیمه پایدار ایجاد شده است.
yon.ir/w2y8P
👈حساب سرانگشتی
مدت شروع طرح ترسیب: ۱۴ سال
تعداد استانهای اجرا شده: ۱۸ استان
تعداد شغلهای ایجاد شده: ۴ هزار
۴۰۰۰ ÷ ( ۱۸×۱۴ )= ۱۵.۸
⚠️این یعنی چی؟
یعنی نهایت اشتغال سالانه طرح ترسیب کربن در هر استان (نه در هر روستا!!) کمتر از ۱۶ عدد بوده!!! آن هم پایدار و نیمهپایدار!!
⛔️ این همه سروصدا و #خودخفنپنداری مجریان این طرح و فقط این تعداد اشتغال!!؟
#طرح_نفوذ
#تغییر_الگوی_زندگی_روستاییان
#وابستگی
✅ @pkeshavarzi
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
⭕️ کویر مسیله قم ؛ از بهترین مراتع استپی برای دام ها از جمله شتر
🔹 وسعت کویر مسیله بیش از 10 هزار هکتار می باشد و درحال حاضر قسمتهای عمده آن پوشیده ازدرختان گز و تاغ می باشد و درحقیقت یکی ازمراکز کویری جنگلی ایران محسوب می شوند.
🔹 در روزگار نه چندان دور حدود 50 سال پیش دشت مذکور دارای یکی ازبهترین مراتع استپی ودشتی بوده به گونه ای که محل چرای اسبهای دولتی درآن زمان بوده و نیز رمه های بزرگ گوسفند وشتر در دشت مذکور به چرا پرداخته اند.
⁉️حال اینکه چرا از این ظرفیت بزرگ مرتعی کشور هم اکنون استفاده ای نمی شود جای سوال از مسئولین شهری و استانی قم دارد!
#دام_راهبردی
#پرورش_شتر
Mk
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
⭕️ پاسخ سازمان غذا و داروی آمریکا به شبهه وارد شده به #ماهی_تیلاپیا که عنوان شده مصرف این ماهی در رفرنسهای مختلف برای خانمهای باردار، کودکان و افراد آسیبپذیر ممنوع شده است!
🔰 سازمان غذا و داروی آمریکا: ماهی هایی برای (تغذیه مادران باردار) انتخاب شوند که محتوای جیوه پایین تری در آنهاست. بسیاری از متداول ترین ماهی ها جهت مصرف خوراکی جیوه پایینی دارند. از جمله آنها می توان به : میگو، ماهی سالمون، قزل آلا، پولاک، تن، #تیلاپیا، گربه ماهی و ماهی کاد اشاره کرد.
#ماهی_تیلاپیا
#تیلاپیا
#بازی_در_زمین_دشمن
#بازی_دو_قطبی
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ربات پیوند گیاهان 😐 👆
#دانش_کاربردی
#صنعت_کشاورزی
#محصول_فناوری
#کشاورزی_صنعتی
#فناوری
✅ @masaf_foods
🔴 #سازمان_دامپزشکی سیاهچاله ایی برای بلع منابع مالی یا مسئول پیشگیری، کنترل و ریشه کنی بیماری های دام؟؟
⁉️آیا میدانید به اذعان مسئولین افزایش قیمت شدید تخم مرغ در سال گذشته ناشی از دست دادن یک چهارم گله های تخم گذار مرغ بر اثر بیماری بود ؟
آیا میدانید فقط در سال ۹۶ برای اجرای عملیات معدومسازی حدود ۱۲ میلیون قطعه مرغ بیمار ، نزدیک به ۲۰ میلیارد تومان هزینه و جدا از این مبلغ، یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به صنعت مرغ داری خسارت وارد شد‼️
⁉️سؤال اینجاست که چرا این هزینههای مالی و سیاسی که دولتها بابت ناکارآمدی سازمان دامپزشک میپردازند، منجر به اصلاح نظام سلامت دام و طیور نمیشود؟
🔍سازمان دامپزشکی به دلیل وجود تعارض منافع درون خود از بیماری شایع شده بهنوعی نفع میبرد.🔒👇
👈 مسئول تولید و واردات واکسن و داروهای این بیماریها خود سازمان دامپزشکی است (البته مسئولیت اجرایی تولید را غالباً به موسسه تحقیقات رازی و گاها به بخش خصوصی واگذار کرده ولی همچنان در ساختار دولت، مسئول عالی سازمان دامپزشکی است)؛ یعنی میتواند طبق قانون از بودجهای که به این امور اختصاص دارند منتفع شده و در این حوزه انحصار داشته باشد.
🚫به همین دلیل بدنه سازمان انگیزه ای برای تبدیل رویکرد درمانگرایانه به رویکرد پیشگیرانه ندارد و نخواهد داشت و تصمیمات صحیح در این حوزه با مقاومت مراکز ثروت و قدرت مواجه میشود.
⛔️این سازمان با اهمال در ماموریت های حوزه پیگیری از قبیل پایش و شناسایی کانون های بیماری در داخل و خارج از کشور به منظور تشخیص و اقدام سریع و به موقع، پس از بحرانی شدن سیستم با عملیات واکسیناسیون سعی در کنترل اوضاع دارد که در اکثر موارد کار از کار گذشته و خسارات سنگینی به دامداران و به خصوص روستاییان نیاز به حمایت بیشتری دارند، وارد شده است.😠
🎯 واقعا چه افراد یا جریانی از گردش مالی سنگین در حوزه واردات واکسن های خارجی منتفع می شود؟
🎯آیا درون بدنه اجرا و تصمیمگیر افراد از بستر غیر شفاف و فساد خیز سود می برند؟
⚠️نیاز جدی به شفاف سازی از سوی مسئولین سازمان
⚠️اجرا نشدن قانون افزایش بهرهوری بخش کشاورزی مصوب سال ۱۳۸۹
⚠️عدم تنفیذ اختیارات و مسئولیت سازمان دامپزشکی به تشکل صنفی نظام دامپزشکی در مورد نظارتهای جزئی
👈منجر به کاهش کارآمدی سازمان دامپزشکی و ورود به جزئیات و درگیریهای با دامداران و مرغداران شده و علاوه بر شکلگیری فسادهای فراگیر امکان نظارت عالیه را برای سازمان سلب کرده است.
♨️نتیجتا تجارت واکسن همواره با تغییر سویه های بیماری رونق گرفته است. تا زمانی که آسیب پذیری کشور در مقابل ورود و کنترل بیماری های دامی و انسانی کاهش نیابد، تمرکز صرفاً روی واکسیناسیون مانند سیاهچالهای منابع ملی را به درون خود خواهد کشید...
#یادداشت
#سازمان_دامپزشکی
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ۵ نفر در اثر ابتلا به تب کریمه کنگو جان خود را از دست دادند
#سازمان_دامپزشکی
#بازی_دو_قطبی
✅ @masaf_foods
🔹 برخورد امام علی علیه السلام با اخلالگر بازار
امام على عليه السلام ـ هنگامى كه آن حضرت ، خيانت ابن هَرمَه ، مأمور بازار اهواز را دريافت ، به رفاعه چنين نوشت ـ : هنگامى كه نامه ام را خواندى ، ابن هرمه را از بازار ، بركنار كن و او را به خاطر [ حقوق ]مردم از كار ، باز دار و سپس زندانى نما و خبر آن را اعلان عمومى كن و به كارگزارانت بنويس و نظرم را به آنان ابلاغ نما . درباره ابن هرمه ، غفلت يا كوتاهى نكنى كه نزد خداوند ، هلاك شوى و من هم به بدترين شيوه بركنارت خواهم كرد كه از اين كار ، تو را به خدا پناه مى دهم . هنگامى كه جمعه شد ، او را از زندان بيرون آر و 35 تازيانه بر او بزن و در بازارها بچرخان . اگر كسى از او شكايت كرد و شاهد آورد ، او را به همراه شاهدش سوگند ده و از درآمد ابن هرمه ، طلبى را كه شاهد آورده ، به او بپرداز . فرمان ده تا او را با خوارى و زشتى و فرياد كشيدن بر سرش ، به زندان ببرند ، با طنابى پاهايش را ببند و وقت نماز او را بيرون آور . اگر كسى برايش غذا ، آشاميدنى ، لباس و زير اندازى آورد ، مانع مشو . مگذار كسى بر او وارد شود تا به او چاره اى تلقين كند يا به آزادى اميدوارش سازد . اگر برايت روشن شد كه كسى مطلبى را به او القا كرده كه به مسلمانى زيان مى رساند ، او را با تازيانه تأديب نما و زندانى كن تا توبه نمايد . و دستور بده كه شب ها زندانيان را براى هواخورى به حياط زندان بياورند ، جز ابن هرمه را ، مگر اين كه ترس از تلف شدنش داشته باشى ، كه او را نيز شب ها همراه با زندانيان به حياط زندان بياور . اگر در او طاقت و توان ديدى ، پس از سى روز ، 35 تازيانه ديگر ، افزون بر 35 تازيانه قبلى ، بر او بزن . براى من گزارش كارَت در بازار را بنويس و اين كه چه كسى را پس از آن خائن برگزيدى . حقوق ابن هرمه خائن را هم قطع كن
📗 دعائم الإسلام ج 2 ص 532
✅ @masaf_foods
💬 وزیر نیرو: مطمئنترین منبع آب در کشور پساب است. تنها ۲۰ درصد پساب در کشور استفاده میشود که این اصلا مناسب نیست.
💤 من از شما عذر می خوام جناب وزیر 😐
#وزارت_نیرو
#بحران_مدیریت_آب
#آب_هست_اما_ول_است
#مدیریت_پساب
✅ @masaf_foods
⭕️ لایحه حفاظت از خاک یا تخریب خاک؟!
🔹برای شکل گیری یک فعالیت تولیدی کشاورزی وجود خاک، آب و بذر حیاتی است. بدون یکی از این سه رکن اساسی کشاورزی نا ممکن خواهد بود. البته این موضوع از اهمیت سایر نهاده ها از قبیل کود، سموم و ماشین آلات نمی کاهد ولی این نهاده ها صرفاً به بهبود فرایند کشاورزی و افزایش عملکرد کمک مستقیم می کنند. اما از بین سه نهاده اصلی و پایه ای تولید کشاورزی، خاک از اهمیت ویژه تری برخوردار است. خاک برخلاف تصور عامه صرفاً از خرد شدن فیزیکی سنگ های زمین شکل نمیگیرد و تحت تاثیر عواملی همچون اقلیم، زمان، ناهمواری های زمین، جنس سنگ بستر و نوع پوشش گیاهی قرار دارد. اهمیت ویژه دیگر خاک به علت توانایی ذخیره سازی آب درون خود است به طوریکه خاک به شکل طبیعی به شکل اسفنج عمل کرده، آب را در اختیار گیاه قرار داده و یا ذخیره و هدایت می کند.
🔹رهبر انقلاب در ۱۷ اسفند ۱۳۹۳ در دیدار با مسئولان و فعالان محیط زیست، منابع طبیعى و فضاى سبز اظهار در خصوص اهمیت خاک اظهار داشتند. «فرسایش خاک در کشور بر اثر سهلانگاریها و بدعملکردنها و ندانمکاریها؛ فرسایش خاک چیزی نیست که بعد بشود بهآسانی جبرانش کرد. قضیّهی خاک از قضیّهی آب مهمتر است؛ ما مشکل آب هم داریم، مشکل بزرگی هم هست، لکن برای تهیّهی آب راههای فراوانی وجود دارد؛ برای تهیّهی خاک حاصلخیز این راهها دیگر وجود ندارد.» این بیانات دقیق و کارشناسی رهبری در خصوص خاک نشان داد ایشان از اهمیت بسیار ویژه خاک برای بخش کشاورزی و محیط زیست کشور آگاهی کامل دارند و به درستی مسیر را در این حوزه به مسئولین و مردم نشان دادند.
🔹مهم ترین عامل از دست رفتن این منبع حیاتی در ایران به گفته انجمن علوم خاک ایران، فرسایش خاک است. فرسایش خاک یعنی جایجایی نا مطلوب و نا بجای ذرات خاک توسط عوامل باد و آب که به میزان ۲ میلیارد تن در سال که در حال حاضر از تمامی کشور های جهان بالاتر است.
🔹کلیات لایحه حفاظت از خاک چهارشنبه ۶ تیرماه ۹۷ در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید. در برخی از بندهای این لایحه اشکالات جدی وجود دارد که در صورت عدم اصلاح می تواند ضمن از بین بردن فرصت های اقتصادی، در حفظ و احیای خاک هم عکس عمل کند! مهم ترین ایراد وارده به این لایحه تشریک غیر منطقی سایر دستگاههای اجرایی و نظارتی مثل وزارت نیرو و یا سازمان محیط زیست با وزارت جهاد کشاورزی در تصمیم گیری های حوزه بهره برداری خاک است.
🔹 ایرادات وارده به لایحه مذکور از سه منظر قابل طرح است. اول اینکه برای حل مشکلات خاک می بایست خاک را درکنار آب و باهم دید. از آنجا که منابع عظیمی از آب در حال هدر رفت از طریق رواناب ها هستند، خاک نیز در این میان قربانی می شود. برای حل این مسئله می بایست متولی آبخیزداری یعنی سازمان جنگل ها مراتع رو آبخیزداری بر اساس این لایحه متولی امور خاک و آب در تمامی اراضی خاک و آب این نهاد باشد.
🔹دوم اینکه در لایحه مذکور اختیارات زیادی به سازمان حفاظت محیط زیست داده شده است. یعنی سازمانی به عنوان یک متولی نظارتی بر اساس این لایحه اختیارات اجرایی پیدا خواهد کرد که این بر خلاف قانون است. ضمن اینکه زیرساختها و ابزارهای لازم برای امور اجرایی مربوطه در این لایحه نیز در اختیار این سازمان نظارتی نیست که انجام وظیفه محوله را بیشتر گره خواهد زد.
🔹مورد سوم که باید مورد توجه قرار بگیرد این است که دولت با اجرای این لایحه, نظارت مجلس از روی خود را خواهد کاست چراکه وقتی اختیارات مربوط به حفاظت از خاک ذیل وزارت خانه نباشد و به سازمانی ذیل ریاست جمهوری اعطا شود در صورت کاستی در اجرای وظایف محوله این سازمان, طبق قانون دیگر مجلس قادر به استیضاح یا سوال از رییس سازمان نخواهد بود!
#یادداست_اختصاصی
#لایحه_خاک
#مدیریت_واحد_آب_خاک
✅ @masaf_foods
⭕️حمایت ۱۲ میلیارد دلاری دولت آمریکا از کشاورزان
🔹دولت آمریکا قصد دارد به منظور کاهش زیان احتمالی کشاورزان خود به دلیل آغاز جنگ تجاری با چین، یک برنامه حمایتی با سرمایه ۱۲ میلیارد دلاری را اجرایی نماید. در این برنامه در کنار پرداخت یارانه مستقیم به کشاورزان، سیاست های دیگری همچون خرید محصولات کشاورزی توسط یک نهاد دولتی و کمک به بازاریابی در بازارهای خارجی در نظر گرفته شده است
📢 رویترز
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️بزرگترین پروانه جهان پروانه هرکول استرالیایی نام دارد که فاصله دو نوک بالهای آن در حالت گسترده ۳۵ سانتی متر است.
Mk
✅ @masaf_foods
#توییت
بابام رفت قصابي گوشت بگيره بعد ديدم دست خالي اومد تو ماشين رفت جلو يه كتابفروشي؛ رفت تو و ديدم با كتاب فوايد گياهخواري اومد گفت زودتر بخونيد تمومش كنيد تا از گشنگي نمرديم
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
⭕️ حداقل ۱۰ میلیون ایرانی دیابت دارند
🔹 با درنظر گرفتن این مسئله که شیوع دیابت در برخی شهرهای ایران به ۲۰ درصد می رسد باید گفت، که مهم ترین بیماری غدد در کشور دیابت است و به علت کم تحرکی و رژیم غذایی نامناسب هرساله بر تعداد افراد مبتلا به دیابت (یا همان مرض قند) اضافه می شود.
‼️ شیوع دیابت در مناطق روستایی به علت تغذیه سالم و تحرک بیشتر شیوع آن به ۴ تا ۸ درصد کاهش می یابد اما روند رو به گسترش این بیماری در کشور بسیار نگران کننده است.
🐫 شیر و به خصوص شیر شتر، از جمله فاکتور های مفید و ضروری در پیشگیری و بهبود دیابت است. به علت وجود مقادیر زیاد انسولین و ترکیبات مشابه انسولین مانند (half-cystine) شیر شتر اثر هیپوگلیسمی داشته و همین ویژگی آن موجب شده است که گزینه مناسبی برای درمان افراد دیابتی و رژیمی باشد.
#دام_راهبردی
#پرورش_شتر
Mk
✅ @masaf_foods
🔴 در کشوری که دولت قدرت ندارد بین نقدینگی و کالا تعادل برقرار کند، کاهش ارزش پول ملی پدیده طبیعی است.
⛔️ در کشوری که ارزش پول آن دائماً کاهش می یابد، تکیه بر تولیداتی که عمده نهادهها را از خارج تأمین میکند، اشتباه راهبردی است. تجربه ۱۰ سال گذشته صنایع خودرو و لبنیات در اثرپذیری آنی از تغییرات نرخ دلار مؤید این مطلب است.
‼️دولتمردانی که توان مدیریت نقدینگی را ندارند، با توسعه صنایع واردات محور هدیهای جز گرانی را برای مردم به ارمغان نمی آورند.
👤 H_H
#اقتصاد_مقاومتی
#دلار_۱۲_هزارتومانی
#حمایت_از_مدیران_داخلی
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
🔵 #طلای_سبز_بیابان (۱)؛ #سالیکورنیا
🔸 بیش از دو سوم پهنه اراضی ایران را اراضی بیابانی با سطوح مختلف محدودیت شوری تشکیل می دهد که به دلیل محدودیت در آب شیرین و وجود مقادیر زیاد املاح، كشاورزي مرسوم در آن جریان ندارد. با این وجود در سراسر دنیا این نوع اراضی برای کشت گیاهان هالوفيت (شورپسند) استفاده می شود که نه تنها باعث بیابان زدایی می شوند بلکه مزایای اقصادی فراوانی به همراه دارند.
🔸سالیکورنیا شناخته شده ترین گیاه شورپسند جهان است. این گیاه آبدار و یکساله، ۳۰ سانتی متر ارتفاع دارد و از خانواده اسفناجیان است. محلهای مناسب رشد آن نمکزارها، سواحل دریا، باتلاقها، مردابهای شور می باشد. در ایران استانهای تهران، سمنان، قم، اصفهان، فارس، یزد، خوزستان، بوشهر، هرمزگان، گرگان، آذربایجان شرقی و غربی زیست گاه های مناسب این گیاه هستند. مزارع سالیکورنیا می تواند با آب دریا، آبهای شور و آب زهکشی مزارع ابیاری شوند.
⁉️ موارد استفاده #سالیکورنیا:
1️⃣ سبزی خوراکی انسان: سالیکورنیا دارای طعم نمکی و سرشار از پروتئین، اسیدهای امینه و مواد معدنی است که به صورت خام یا پخته در اروپا و آمریکا مصرف میشود.
2️⃣ استخراج روغن: این گیاه ۲۸ % روغن دارد که حاوی ۷۵ ٪ لینولئیک اسید بوده و مقاوم در برابر چاقی است. کیفیت بسیار بالا این روغن وخواص آن مشابه روغن گران قیمت گلرنگ (کافشه) می باشد.
3️⃣ خوراک دام: پس از روغن گیری، کنجاله گیاه حاوی ۴۳ % پروتئین است و میتواند جایگزین مناسب یونجه باشد.
4️⃣ سوخت زیستی: از هر هکتار این گیاه میتوان تا ۲۵۰ گالن سوخت ديزلي و يا الکل زيستي استخراج کرد.
5️⃣تولید دارو: سالیکورنیا دارای خاصیت ضد سرطان، ضد التهاب، ضد دیابت، ضد تصلب شراین، تقویت کننده سیستم ایمنی است.
6️⃣ تولیدات صنعتی: جوش شيرين، مکمل غذاي آبززیان، هیزم، ساخت مواد سازگار با محيط زيست،خمير كاغذ، اتانول سلولزي
7️⃣ بیابان زدایی و پاکسازی کننده زمینهای آلوده نفتی
⁉️ موارد استفاده #سالیکورنیا:
1️⃣ برداشت گياه تازه : از خرداد تا تيرماه (۲۰-۱۵ دلار به ازای ۳۵۰ گرم)
2️⃣ تولید بذر: ۲ تا ۳ تن در هکتار (استخراج ۶۰۰ کیلوگرم روغن از دانه در هکتار)
3️⃣ ماده خشک: ۲۲ تن در هکتار (جهت تولید کاغذ و اتانول وخوراک دام)
✍ #ستاره_سروش
#یادداشت_اختصاصی
#سالیکورنیا
#طلای_شوره_زار
#گیاهان_هالوفیت
#گیاهان_شورپسند
#بیابان_زدایی
#خوراک_انسان
#دانه_روغنی
#خوراک_دام
#سوخت_زیستی
#گیاهان_دارویی
#سوخت_دیزل
#الکل_زیستی
#پاکسازی_زمینهای_نفتی
✅ واحد مطالعات امنیت غذایی مصاف
@masaf_foods