11.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ آقای شهبازی شما درست میفرمایید...
🔻 اگر این خانهها به عنوان خوابگاه ساخته شود اصلا ایرادی ندارد، موضوعی که شما به آن توجه نکردید این است که طرحی که در ایران به عنوان خانه 25 متری بیان میشود نه به عنوان خوابگاه بلکه خانه دائمی است که از قضا خود شما هم نمیتوانیدآن را خریداری کنید! چون مبلغ همین لانهها 1میلیارد و 200 میلیون تومان است.
💠 واحد معماری و شهرسازی مصاف
📌 تلگرام | ایتا | اینستاگرام | توییتر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ سود شهرداری ها از افزایش قیمت مسکن
🔻 حسین راغفر در گفتگو با مسکننیوز:
یکی از ذینفعان مسکن، شهرداریها هستند و یکی از دلایل تخریب فضاهای عمومی و شهری و به وجود آمدن پدیده نامیمون ترافیک که نابود کننده میلیونها ساعت از عمر افراد است و آسیبهای محیط زیستی به همراه دارد، به خاطر شهرداری است که خود ذینفع است و تراکم میفروشد. آنها خودشان هم از افزایش قیمتها منتفع هستند.
پ.ن: و هم از پولهای طرح ترافیک منتفع میشوند!
💠 واحد معماری و شهرسازی مصاف
📌 تلگرام | ایتا | اینستاگرام | توییتر
6.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کليپ استاد #رائفی_پور
شهر امام زمان(عج)چه شکلی است؟
💠 واحد معماری و شهرسازی مصاف
📌 تلگرام | ایتا | اینستاگرام | توییتر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ مجسمه والریانوس در نقش رستم
🔻 ای کاش مسئولان به هویت ملی اهمیت میدادند
💠 واحد معماری و شهرسازی مصاف
📌 تلگرام | ایتا | اینستاگرام | توییتر
🔶 تاثیر نور بر احساس انسان
🔸 یکی از عواملی که باعث می شود انسان در برخی فضاها احساس شادی و شعف کند و بیشرین لذت را از بودن و ماندن در آن محیط ببرد یا بالعکس در فضاها و مکانهای غمگین، دل مرده، افسرده و بی قرار شود و یا اینکه احساس هویت و آرامش را به یک فضا القا کند و روابط اجتماعی را ارتقا بخشد نور است.
🔸 به همین دلیل در انتخاب شدت نور و رنگ نور در فضا خیلی دقت کنید، به عنوان مثال نور پذیرایی و اتاق خواب با توجه به کاربری متفاوتشان باهم فرق دارد.
💠 واحد معماری و شهرسازی مصاف
📌 تلگرام | ایتا | اینستاگرام | توییتر
هدایت شده از واحد معماری و شهرسازی مصاف
📣 فراخوان همکاری 📣
واحد معماری و شهرسازی موسسه مصاف، جهت تکمیل کادر خود از افراد واجد شرایط و علاقمند به معماری اسلامی، به صورت حضوری در بخشها و با شرایط زیر دعوت به همکاری مینماید:
1️⃣ معمار و طراح داخلی
- ترجیحاً دارای تحصیلات معماری داخلی
- فعالیت به صورت حضوری و تمام وقت
- مسلط به نرمافزارهای مدلینگ و رندرینگ
-علاقمند به معماری اسلامی
-خلاق و ایدهپرداز با ذوق هنری
-دارای روحیه کارِگروهی
2️⃣ کارآموز معماری
- فعالیت به صورت حضوری و تمام وقت
- آشنایی به نرمافزارهای معماری
-علاقمند به معماری اسلامی
-خلاق و ایدهپرداز با ذوق هنری
-دارای روحیه کارِگروهی
✅ برای ارسال پورتفولیو (رزومه و نمونه کار) به آیدی زیر مراجعه کنید.
https://t.me/c_masaf_memari
💠 واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memari
📚 کتابخانه مجازی معماری و شهرسازی اسلامی
🔸 واحد معماری و شهرسازی مصاف، مطالعات خود در زمینه معماری و شهرسازیاش را به طور منظم و مرتب در این کتابخانه مجازی منتشر کرده و پس از اینکه نسبتاً یک بانک اطلاعاتی خوبی در این زمینه جمعآوری شده است، به این نتیجه رسیدیم که این کتابخانه مجازی در دسترس عموم اساتید و دانشجویان معماری و شهرسازی قرار بگیرد.
📌 این کتابخانه به منظور آشنایی بیشتر خوانندگان با منابعی است که بیشتر با معیارهای اسلامی مطابقت دارد. کتابها و مقالات این کتابخانه با سلایق مختلف نگاشته شده است و بعضاً مورد تأیید واحد معماری و شهرسازی مصاف نیز هست اما نقدهایی نیز بر آن داریم.
💠 کانال کتابخانه مجازی واحد معماری و شهرسازی مصاف در تلگرام
💠 https://t.me/Masaf_ArchLibrary
⭕️ گزارش اختصاصی مسکننیوز از کسری زمین طرح نهضت ملی مسکن
🔻 طبق گزارش سازمان ملی زمین و مسکن وزارت راه و شهرسازي از ۶ میلیون و ۲۸۳ هزار متقاضی ثبتنامکننده طرح نهضت ملی مسکن، تنها یک میلیون و ۳۵۷ قطعه زمین تامین و حدود ۴ میلیون و ۹۲۶ هزار قطعه کسری اراضی وجود دارد.
🔻 البته همین اعداد و ارقام نیز نیاز به توضیح و تفسیر دقیقتری دارند. طبق جزییات اعلام شده در این گزارش، از ۶ میلیون ثبتنامی، تعداد افراد حائز شرایط (سه استعلام سبز)، ۴ میلیون و ۴۸۶ هزار نفر و افراد تایید شده نهایی تجمعی (۴ شرط) تنها یک میلیون و ۵۸۶ هزار نفر هستند.
🔻 به همین ترتیب متقاضیانی که آورده بالای ۴۰ میلیون تومان داشتهاند تنها ۶۰۰ هزار نفر بوده و زمین تامین شده برای این افراد نیز ۵۳۳ هزار قطعه عنوان شده است.
🔻یعنی با گذشت ۲ سال از شروع این طرح تا بحال (۸ مهر ۱۴۰۲) ۴۹۸ هزار و ۵۷۲ قطعه زمین برای متقاضیان تخصیص پروژه تامین شده و همچنان ۵۰ هزار قطعه زمین نیز کسری اراضی وجود دارد.
💠 واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memari
🔶 درهای روبروی هم
🔸 طبق آیات و روایات فراوان درباره اجازه گرفتن برای ورود به اتاق دیگران ـ به ویژه اتاق پدر و مادر در اوقات معینی از روز و شب (نور: ۵۸) و نیز نهی از نگاه بدون اجازه به اتاق دیگران باید ساختمان طوری باشد که اتاقها نسبت به همدیگر دید نداشته باشند.
🔸 همچنین خانهها باید طوری طراحی شوند که از دید ناظران بیرونی در امان بمانند و حریم خصوصی اهالی خانه رعایت شود.مسئلهای که امروزه با آن مواجه هستیم این است که درِ واحدهای مختلف، روبه روی هم قرار گرفته است و در صورت باز شدن، حریم خصوصی افراد به اشتراک گذاشته می شود.
💠 واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memari
18.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 نمادگرایی عجیب در جداره اتوبان امام علی(ع)
هاله آتش نماد شیطان است یا معصوم(ع)؟
🔺️هاله مقدس رنگین، نماد آتش است که از دوران مهرپرستی وجود داشته و بعدا وارد هنر اسلامی گشته لذا در واقع وقتی در هنر نگارگری دور سر شخصی هاله آتشین قرار میدهند یعنی تقدس برای او در نظر گرفته شده!
🔺️اما نباید شما موضوع استحاله و مصادره نمادها را لحاظ نکنید! سالیان سال است که هاله آتش دور سر، نماد ابلیسی بودن است! از فیلم و سریال و انیمیشنها که دائما بر سر شیاطین و یا کاراکترهای شیطان صفت هاله شیطان قرار میدهند گرفته تا روایات و آیات خودمان که دائما آتش را با ابلیس و جهنم گره زدهاند! پس لذا شما نمیتوانید نمادی که مصادره شده را به این سادگی استفاده کنید! چرا که سو برداشت میشود!
🔺️بطور مثال ستاره ششپر هگزاگرام یا ستاره داوود که هیچ ربطی به حضرت داوود ندارد و اصلا اولین بار در قرن ۷ توسط یَبوسین ها وارد فرهنگ انها شده بود را همکنون ستاره داوود میخوانند! و حتی رهبری از این ستاره به عنوان ستاره نحس داوود یاد میکند! چرا؟ خدای نکرده میخواهیم حضرت داوود را نحس کنیم؟! خیر! چون این نماد مصادره شده! لذا وقتی نمادی مصادره میشود دیگر شما حق براحتی استفاده کردن از آنرا ندارید!
🔺️الان شما از هر شخصی بپرسید هاله اتش بر سر نماد چیست میگویند نماد ابلیس! وقتی انقدر مصادره کاملی صورت گرفته شما با استفاده کردن آن، تنها خود را مضحکه قرار میدهید!
ضمنا این نماد در عرصه تخصصی هنر شاید همچنان نماد تقدس معنا شود ولی در معرض عموم جامعه جز هاله آتش و جهنم چیزی متبادر نمیشود!
تلگرام | ایتا | اینستاگرام | توییتر