فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️ #پرسش:
آیا تنها در کتب شیعه روایات تأکید بر احیای شب نیمه شعبان وجود دارد؟
🔅 #پاسخ:
✍ روایات تأکید بر #احیای شب #نیمه شعبان در منابع فریقین (شیعه و اهل سنت) وجود دارد و حتی روایتی در این زمینه از پیامبر صلی الله علیه وآله نقل شده است که منابع هر دو مذهب آن را نقل کردهاند:
قال رسول الله صلى الله عليه وآله من أحيى ليلة العيد وليلة النصف من شعبان لم يمت قلبه يوم تموت القلوب.
🔸 ترجمه: پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله فرمودند: هرکس شب عید و شب نیمه شعبان را به احیای بگذراند، روزی که قلبها میمیرند، قلب او نمیمیرد.
✅منابع شیعه:
📚 وسائل الشيعة (آل البيت) - الحر العاملی - ج ۷ ص ۴۷۸
📚 إقبال الأعمال - السيد ابن طاووس - ج ۳ ص ۳۵۴
✅منابع اهل سنت:
📚 كنز العمال - المتقي الهندي - ج ۸ ص ۵۴۸
📚 مواهب الجليل - الحطاب الرعيني - ج ۲ ص ۵۷۴
🔆 کانال ادیان، فرق و قومیتهای مؤسسه مصاف (افق)
🔆 @masaf_ofogh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔅 ای حضرت باران برگرد...
✨ میلاد با سعادت یگانه منجی عالم بشریت حضرت #صاحب_الزمان مبارک ✨
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🔆 کانال ادیان، فرق و قومیتهای مؤسسه مصاف (افق)
🔆 @masaf_ofogh
🔸 ایدئولوژی داروینیسم (قسمت اول)
🔰 در سال 1831 چارلز داروین، طبیعیدان انگلیسی، بر روی عرشه کشتی اعلیحضرت ویلیام چهارم به نام Beagle سوار شد و راهی سفری شد که دورافتادهترین نقاطی را که تا آن زمان از چشم بشر دورمانده بود در بر میگرفت و با بازگشت او به لندن در سال 1836 خاتمه یافت. سفری که تأثیری عمیق بر اندیشه بشری داشت. بخش اعظم این سیاحت علمی پنجساله صرف گردآوری شواهدی شد که بعدها به عنوان مستندات نظریه متهورانه او مورد استفاده قرار گرفتند.
💠 برای اینکه اندیشه داروین را بهتر بشناسیم بهتر است سری به مجمع الجزایر گالاپاگوس بزنیم که در این سفر مورد بازدید چارلز داروین قرار گرفت. اگر از ساحل کشور اکوادور امروزی، در شمال غربی آمریکای جنوبی حدود 700 کیلومتر به سمت شرق حرکت کنیم، به مجمعالجزایر گالاپاگوس میرسیم که در میانه اقیانوس آرام واقع شده است. این مجمعالجزایر از مجموعهای از جزایر آتشفشانی تشکیل شده است که از تمامی قارههای اصلی جدا افتادهاند و طبیعت منحصربفرد آن توانست افقهای جدیدی را پیش روی اندیشه بشر برای رازگشایی از معمای حیات باز کند.
آنچه در این مجمع الجزایر الهام بخش داروین شد، گونههای مختلف فنچ هایی بودند که در جزایر متعدد این مجمعالجزایر زیست میکردند. اگرچه تمامی این فنچها مشترکات فراوانی با هم داشتند، با این حال هر جزیره میزبان گونه منحصر بفردی از فنچ بود که از نظر رفتار تغذیهای، شکل پرها، شکل منقار مختص جزیره خود بودند. به عنوان مثال در یکی از جزایر نوک فنچ درازتر بود تا بتواند پوسته کاکتوس را سوراخ کرده و شیره آبدار آن را بمکد، در حالیکه در جزیره دیگر نوک فنچ کوتاه بود تا ابزار مناسبتری برای شکار حشرات باشد.
❇️ این مشاهدات، داروین را بر آن داشت که این نظریه را مطرح کند که تمامی این فنچها دارای جد مشترکی بودند و در طول زمان مکانیزمی که کشف آن را رسالت خود میدانست باعث شده است، با محیط جزیره خود منطبق شوند و رفته رفته اشکال متفاوتی پیدا کنند. او بیست سال عمر خود را صرف کشف این مکانیزم کرد و بالاخره در سال 1859، کتاب مشهور خود را تحت عنوان درباره منشأ گونهها به نگارش درآورد و نظریهاش را تحت عنوان نظریه انتخاب طبیعی به عنوان مکانیزم انطباق اشکال مختلف حیات با محیط مطرح کرد.
✴️ نظریه انتخاب طبیعی به عنوان مثال در خصوص فنچهای مجمعالجزایر گالاپاگوس چنین مطرح میکند که تمامی این فنچها، روزگاری جد مشترکی داشتهاند و رفته رفته در طول زمان در اثر تصادف دچار انحرافاتی جزئی در مشخصههای خود نسبت به والدین خود شدهاند. طبق نظریه انتخاب طبیعی آن دسته از انحرافات که کارکردی در راستای بقای موجودات ایفاء میکردند، کارکرد بیشتری برای بقا یافته و به تدریج غالب میشدند و بدین ترتیب گونه جدیدی از دل گونه مادر خلق میشود که قابلیت بیشتری برای بقا در محیط متغیر زمین در اختیار دارد. این نظریه که در ادامه بیشتر درخصوص آن صحبت خواهیم کرد به خوبی میتوانست توضیح دهد چرا فنچهای مجمع الجزایر گالاپاگوس هر یک دارای شکل منحصربفردی بودند که با محیط آن جزیره بیشترین سازگاری را داشته است.
💢 این فکر بدیع، بدون شک میتوانست یکی از بزرگترین اکتشافات مغز بشری تلقی شود که توانسته بود یکی از مهمترین مولفههای تنوع اشکال حیات یعنی انتخاب طبیعی را در پیشگاه دانش بشری مطرح کند. اگر داروین به این بسنده میکرد، جا داشت که شمایلش را به عنوان یکی از بزرگترین دانشمندان عرصه زیستشناسی در تالار بزرگان این دانش به نمایش درآورند که سهم قابل توجهی در پیشرفت این دانش ایفاء کرده است. اما ظاهراً این جایگاه برای او بسنده نبود و او دعوی پیامبری داشت!
#داروینیسم
🔆 کانال ادیان، فرق و قومیتهای مؤسسه مصاف (افق)
🔆 @masaf_ofogh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 بُطلان ادعاهای درمانی حلقه
👤 حجت الاسلام و المسلمین شمشیری
#فرق
#عرفان_حلقه
🔆 کانال ادیان، فرق و قومیتهای مؤسسه مصاف (افق)
🔆 @masaf_ofogh
افق
✨ ایدیولوژی داروینیسم (قسمت دوم)
🔸 وی به دنبال آن بود که مکانیزم انتخاب طبیعی را به عنوان تنها مکانیزمی مطرح کند که تنها مسئول شکل امروزین جهانی است که در آن به سر می بریم و این ادعایی نبود که دامنه آن به دانش زیستشناسی محدود بماند. چنین ادعایی به معنای آن بود که تمامی حیات میتواند نتیجه تصادفی کور باشد. چنین جهانبینی به معنای آن بود که بپذیریم این جهان شگفت و دقیقی را که در آن به سر میبریم را نه شاهکار یک ساعتساز دقیق و ذیشعور که پیامد تصادفی حرکات بیمعنای خدایی کور و فاقد شعور بدانیم.
❇️ به عبارت دیگر داروینیسم تنها یک نظریه علمی نیست که دست و پای خود را به اندازه گلیم زیستشناسی فراخ کند، بلکه یک ایدئولوژی و جهان بینی است که نظریه خود را به تمام عرصههای دانش بشری گسترانده است و در صدد است اثبات کند که هیچ دلیلی ندارد که چنین قلمداد کنیم که موجود ذیشعوری پشت پرده آفرینش این جهان وجود داشته است، بلکه همه شاهکار آفرینش که به چشم میبینیم حاصل تاسی بوده است که به اتفاق جفت شش آمده است.
💠 طبیعی است که یک ذهن دانشمند نمیتواند بپذیرد که تاس جهان همواره به تصادف خوب بنشیند، اما پاسخ ایدئولوژی داروینیسم به این سوال این است که این که میبینیم تاس جهان آفرینش همواره خوب نشسته است به دلیل آن است که تاس آنقدر ریخته شده است که بالاخره جفت شش آمده است و مکانیزم انتخاب طبیعی تنها آنچه جفت نشسته است را بر تخته جهان ماندگار کرده و از سایر ترکیبات تاس چیزی به جانمانده که ما آن را مشاهده کنیم.
💢 این جهانبینی هر چقدر هم که در آن زمان بدیع و هیجانانگیز به نظر میرسید، ولی هر چه بشر بیشتر آن را مزمزه کرد، در کامش تلختر و تلختر شد. داروینیسم بر آن بود که در ذهن بشر خداوند صاحب شعور، بی عیب و نقص، هدفمند، حکیم، قدسیمآب و پر از لطف و مرحمت را که همواره برای بشر منبع الهام و اخلاق بوده از عرش خدایی به زیر کشیده و جای آن را به خدایی کور و بیاحساس و تصادفی بدهد. این جهان بینی، انسان را که در قصر خیالی خود در کانون جهان ایستاده و جهان را نظاره میکرد، به عنصری پیرامونی و حاشیهای تبدیل میکرد که گویا قرابتی خونی نیز با میمون و شامپانزه داشته است.
🔸 تنها قطعیت حقیقت و شواهد علمی است که میتواند انسان را وادار کند که چنین حقیقت تلخی را بپذیرد. در این جستار قصد داریم که بدون جانبداری و پیشداوری، جهانی را که ایدئولوژی داروین برای ما ترسیم میکند به محک تجربه و استدلال بگذاریم و ببینیم پای چوبی که استدلال خود را بر آن چیده است، تا چه اندازه تاب ادعای تلخ، عبوس و دور از ذهن آن را دارد.
#داروینیسم
🔆 کانال ادیان، فرق و قومیتهای مؤسسه مصاف (افق)
🔆 @masaf_ofogh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 نقد زیبای نویسنده مسیحی به آتئیستها!
🔸 جاستین برایرلی (نویسنده و گوینده رادیویی #مسیحی) آتئیسم را زیر سوال میبرد:
💠 #آتئیست ها همانند ما، انسان های معتقدی هستند. تنها تفاوت شون، تفاوت در روایتگری از مفهوم زندگیست.
🔆 کانال ادیان، فرق و قومیتهای مؤسسه مصاف (افق)
🔆 @masaf_ofogh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اتفاق ویژهای که در شب اول ماه رمضان میافتد!
🔆 کانال ادیان، فرق و قومیتهای مؤسسه مصاف (افق)
🔆 @masaf_ofogh
🔅 آیه مهدوی «جزء اول» قرآن کریم
✨ ذَٰلِكَ الْكِتَابُ لَا رَيْبَ ۛ فِيهِ ۛهُدًى لِّلْمُتَّقِينَ الَّذِينَ يُؤْمِنُونَ بِالْغَيْبِ وَيُقِيمُونَ الصَّلَاةَ وَمِمَّا رَزَقْنَاهُمْ يُنفِقُونَ.
(سوره بقره آیات ۱ تا ۳)
💢 در برخی از روایات ائمه علیهم السلام غیب در این آیه به امام غائب تفسیر شده است.
❇️ «اَلَّذِینَ» آن پرهیزکارانى که «یُؤْمِنُونَ بِالْغَیْبِ» اى یؤمنون بما غاب عنهم یعنى ایمان مىآورند به آنچه غایب است از نظر ایشان ... و مىتواند که از جملۀ ما غاب عنهم امامت قائم آل محمد صلوات اللّٰه علیه و آله و خروج آن حضرت در آخر الزمان باشد؛ عن جابر عن ابى جعفر علیه السلام: «الغیب هو البعث و النشور و قیام القائم علیه السّلام» و از این حدیث معلوم مىشود که مراد از غیبت اعمّ از کل واحد این امور است و فى کمال الدین و تمام النعمة عن الصادق علیه السّلام: «المتّقون شیعة علىّ علیه السلام و الغیب هو الحجة الغائب»
📚 برگرفته از تفسیر شریف لاهیجی
#آیات_مهدوی
🔆 کانال ادیان، فرق و قومیتهای مؤسسه مصاف (افق)
تلگرام| اینستاگرام | ایتا
افق
⁉️ #پرسش
آیا چهارشنبه سوری از جشن های ایران باستان است؟!
👈 #پاسخ
از زبان موبد موبدان ايران، جهانگير اوشيدری:
«شک نیست که افتادن این آتشافروزی به شب آخرین چهارشنبه سال، پس از اسلام است، چه، ایرانیان باستان شنبه و آدینه نداشتند. چون روز چهارشنبه نزد اعراب روز شوم و نحسی بود لذا برای رفع نحسی اقداماتی میکردند. بنابراین چهارشنبه سوری جزو جشنهای ایران باستان نیست.»
📚 جهانگير اوشيدری، دانشنامه مزدَیَسنا، تهران: نشر مركز، 1389، ص ۳۳۳، ذیل عنوان «سوری»
⁉️ #پرسش
آیا این جشن یک مراسم زرتشتی است؟!
👈 #پاسخ از زبان دکتر مزداپور، پژوهشگر زرتشتی:
«خیلی از آنها (جشنها) هرگز زرتشتی نبوده اند، مثل چهارشنبه سوری.»
📚 مجلهی هفت آسمان، بهار ۱۳۸۴، شماره ۲۵، صفحه ۱۸
⁉️ #پرسش
ارتباط روز چهارشنبه با این مراسم چیست؟!
👈 #پاسخ
در گاهشماری زرتشتی، هفته موضوعيت ندارد. به تعبيری صريحتر، در گاهشماریهای بومی ايرانی؛ هفته وجود داشت، اما در تقويم مذهبیِ زرتشتی، هفته وجود نداشته و ندارد و اگر بخواهيم دقيقتر بنگريم، ورود هفته به تقويمهای ايرانی در اثر نفوذ فرهنگ سامی به فرهنگ ايران بود.
📚 مری بويس، زرتشتيان، باورها و آداب دينی آنها، ترجمه ع.بهرامی، تهران: نشر ققنوس، 1391، ص 99
⁉️ #پرسش
چه ارتباطی بین مقدس بودن آتش نزد برخی ایرانیان باستان و چهارشنبه سوری وجود دارد؟!
👈 #پاسخ
از زبان موبد نیکنام، آخرین مترجم گاتاها:
«سعی کردند بر روی آتش پای گذارند و از روی آن بپرند که اين موضوع در فرهنگ ما درست نيست و بی احترامی به هويت نيک اين سرزمين جايز نيست.»
📚 گفت و گو موبد کوروش نیکنام با رادیو فردا، ۲۸/اسفند/۱۳۸۶
🔆 کانال ادیان، فرق و قومیتهای مؤسسه مصاف (افق)
🔆 @masaf_ofogh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨ نازل شدن تمامی کتب الهی در ماه مبارک #رمضان
🔆 کانال ادیان، فرق و قومیتهای مؤسسه مصاف (افق)
🔆 @masaf_ofogh
❇️ آیه مهدوی «جزء دوم» قرآن کریم
✨ إِنَّ اللَّهَ مُبْتَلِيكُم بِنَهَرٍ فَمَن شَرِبَ مِنْهُ فَلَيْسَ مِنِّي
🔸 خداوند شما را به وسیله رودخانهای خواهد آزمود. پس هر کس از آن بنوشد از [پیروان] من نیست.
سوره بقره آیه ۲۴۹
🔅 از امام صادق علیه السلام در ذیل این آیه نقل شده که اصحاب امام زمان علیه السلام هم، مانند یاران طالوت، امتحان و آزمایش میشوند.
💠 امام صادق علیه السلام درباره این آیه چنین میفرمایند: یاران طالوت به آن نهر امتحان شدند که خدای تعالی دربارهاش فرموده: «إِنَّ اللّهَ مُبْتَلِیکُم بِنَهَرٍ فَمَن شَرِبَ مِنْهُ فَلَیسَ مِنِّی» و همانا اصحاب قائم علیه السلام نیز به مانند آن آزمایش خواهند شد.
ابتلا و آزمایش در سپاه طالوت به این علت بود که مؤمنین واقعی مشخص گردند و نتیجه آزمایش این شد که بیشتر سپاهیان طالوت در امتحان مردود شدند در سپاه حضرت مهدی علیه السلام نیز چنین امتحان دشواری صورت میگیرد که یاران و مؤمنین خالص ایشان شناخته شوند.
#آیات_مهدوی
🔆 کانال ادیان، فرق و قومیتهای مؤسسه مصاف (افق)
🔆 @masaf_ofogh
🔅 آیه مهدوی «جزء سوم» قرآن کریم
💠 وَلَهُ أَسْلَمَ مَن فِي السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ طَوْعًا وَكَرْهًا وَإِلَيْهِ يُرْجَعُونَ
هر كه در آسمانها و زمين است خواه و ناخواه سر به فرمان او نهاده است و به سوى او بازگردانيده مىشوید.
سوره آل عمران، آیه ۸۳
📔 در روایتی از امام صادق علیه السلام، این آیه به ظهور امام زمان و بواسطه آن هدایت همگان به سوی کلمه توحید اشاره دارد.
✅ در روایت دیگری ابن بُكَير گويد: از امام موسى بن جعفر علیه السلام منظور از آيه «وَ لَهُ أَسْلَمَ مَنْ فِي السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ طَوْعاً وَ كَرْهاً» را سؤال كردم. فرمود:
اين آيه در شأن قائم علیه السلام نازل شده است، هرگاه كه خروج كرد بر يهود و نصارا و زنادقه و صابئين و اهل ردّ (مرتدها) و كفّار در شرق و غرب عالم، اسلام را بر آنها عرضه مىدارد...
📚 تفسیر عیاشی، ج ۱، ص ۱۸۳
#آیات_مهدوی
🔆 کانال ادیان، فرق و قومیتهای مؤسسه مصاف (افق)
🔆 @masaf_ofogh
✨ آیه مهدوی «جزء چهارم» قرآن کریم
💠 يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اصْبِرُوا وَصَابِرُوا وَرَابِطُوا وَاتَّقُوا اللَّـهَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ
▫️اى كسانى كه ايمان آوردهايد، صبر كنيد و ايستادگى ورزيد و مرزها را نگهبانى كنيد و از خدا پروا نماييد، اميد است كه رستگار شويد.
سوره آل عمران، آیه ۲۰۰
🔅 در روایتی از امام باقر علیه السلام، به وظایف منتظران از جمله مرابطه با امام زمان عجل الله تعالی فرجه اشاره شده است.
💢 از حضرت ابو جعفر محمّد بن علی باقر (علیه السلام) درباره فرموده خدای (عزّ وجلّ): «ای کسانی که ایمان آوردهاید صبر کنید و یکدیگر را به صبر وادارید و بپیوندید»، فرمود:
بر ادای فرایض صبر کنید و با دشمنتان پایداری کنید و به امامتان که منتظرش هستید بپیوندید.
📚 الغیبه نعمانی، ص ۳۴
#آیات_مهدوی
🔆 کانال ادیان، فرق و قومیتهای مؤسسه مصاف (افق)
🔆 @masaf_ofogh
افق
✳️ایدئولوژی داروینیسم (قسمت سوم)
✍انکار داروین به معنای انکار تکامل نیست.
قبل از آنکه وارد جزئیات نظریه داروین شویم، لازم است به تأسی از دانشمندان عرصه بیولوژی، نظریه او را زیر تیغ جراحی برده و عناصر مختلف تشکیل دهنده نظریه او را از هم تفکیک کنیم.
🔰آنچه مخاطب عام آن را داروینیسم تلقی میکند، نظریه تکامل است که در مقابل نظریه خلقت دفعی قرار میگیرد. طرفداران نظریه تکامل یا تکامل گرایان Evolutionist ها ادعا دارند که جهان به عبارت عام و نظام موجودات زنده به طور خاص، همواره به این شکلی نبوده است که ما امروزه در آن به سر میبریم بلکه در طول زمان دچار تطور و تغییر شکل یا به عبارت دقیقتر فرگشت یا evolution قرار گرفته است.
⚠️در مقابل خلقتگرایان (Creationist) اعتقاد دارند جهان از ابتدا به همین شکلی که امروز وجود دارد توسط خداوند خلق شده است.
مطمئناً مبدع نظریه تکامل شخص داروین نبوده است و افراد بسیاری پیش از او چنین ایدهای را حال در عرصه بیولوژی یا سایر عرصههای کیهانشناسی مطرح کرده بودند و همانطور که در ادامه به آن خواهیم پرداخت و حتی میتوان متون کهن ادیان اصلی معاصر مانند اسلام و مسیحیت را به گونهای تفسیر کرد که به تلویح با نظریه تکامل حیات منطبق باشد و حتی در مقاطعی آن را مورد تصریح قرار داده باشد. اما نظریه تکامل تنها بخشی از نظریه داروین را تشکیل میدهد که اتفاقاً دلیلی ندارد که با آن مخالفت کنیم. بخش منحصربفرد نظریه داروین آن دلیلی است که برای سیر تکامل مطرح میکند و آن را نظریه انتخاب طبیعی میدانیم.
💠آنچه در این جستار به دنبال راستیآزمایی آن هستیم نظریه انتخاب طبیعی است، نه نظریه تکامل و مخاطب ما نباید از انکار نظریه داروین چنین تلقی کند که ما به دنبال رد نظریه تکامل هستیم. کسی که قرآن یا به عنوان مثال نهج البلاغه را مطالعه کرده باشد بعید است که با این برداشت بدیهی مخالفتی داشته باشد که جهانی که در آن به سر میبریم همواره در حال تغییر و تبدل بوده است. اما آیا نظریه انتخاب طبیعی میتواند تمامی این سیر را در همه عرصهها توجیه کند؟ در این جستار به دنبال پاسخ این سوال هستیم.
🔹پس بهتر است ابتدا نظریه انتخاب طبیعی داروین را شرح دهیم. شاید یک مثال بتواند کار ما را آسان کند. فرض کنیم تمام جمعیت کنونی اروپا را به سرزمینهای استوایی آفریقا انتقال دهیم. گذشته از سایر پیامدهایی که چنین تغییری میتواند به دنبال داشته باشد، یک جنبه خاص که در این مثال مورد نظر ما است این خواهد بود که پوست سفید مردمان اروپا مخصوصاً مردم ساکن اسکاندیناوی به هیچ وجه تحمل آفتاب مستقیم استوایی کشورهایی مانند لیبی و مالی را نخواهند داشت. در نتیجه در طول زمان آن دسته از مردمان اروپا که پوست سفیدتری دارند، در اثر سرطان پوست حاصل از تابش عمودی آفتاب از دنیا خواهند رفت در حالیکه این نسبت مرگ و میر در میان اروپاییانی که پوست تیرهتر دارند کمتر خواهد بود.
❇️رفته رفته پس از گذشت سالها به تدریج در اثر دست انتخاب طبیعت که در مناطق آفتابی سفید پوستان را حذف و سیاه پوستان را ابقاء میکند، اعقاب اروپاییان سفید پوست، به تدریج سیاه پوست میشوند.
🔸دستی که در این میانه از میان دو برادر روشن پوست و تیره پوست انتخاب کرده است، دست طبیعت بوده که به هیچ وجه گرایشات نژادپرستی، اخلاقی یا انسانی ندارد، بلکه تنها آن را که بیشترین امکان بقا را دارد در طبیعت حفظ میکند. این خلاصه نظریه داروین است که سیاه شدن پوست سفید پوستان، دراز شدن منقار پرندگان، بلند شدن گردن زرافه و راهراه شدن پوست ببر را حاصل از این میداند که پرندهای که منقار بلند دارد، انسانی که پوست سیاه دارد، زرافهای که گردنی فراز دارد و ببری که پوستش راهراه است شانس بیشتری برای بقا دارد و به همین دلیل آنچه در طبیعت باقی میماند و دست غدار آفرینش او را از صحنه گیتی محو نمیکند، آنی است که بیشترین سازگاری را با محیط دارد.
ادامه دارد...
مشاهده قسمت اول و دوم
#داروینیسم
🔆 کانال ادیان، فرق و قومیتهای مؤسسه مصاف (افق)
تلگرام| اینستاگرام | ایتا
✨ آیه مهدوی «جزء پنجم» قرآن کریم
🔸 وَمَن يُطِعِ اللَّهَ وَالرَّسُولَ فَأُولَـٰئِكَ مَعَ الَّذِينَ أَنْعَمَ اللَّـهُ عَلَيْهِم مِّنَ النَّبِيِّينَ وَالصِّدِّيقِينَ وَالشُّهَدَاءِ وَالصَّالِحِينَ ۚ وَحَسُنَ أُولَـٰئِكَ رَفِيقًا
▫️كسانى كه از خدا و پيامبر اطاعت كنند، در زمره كسانى خواهند بود كه خدا به آنان نعمت داده [يعنى] با پيامبران و راستان و شهيدان و شايستگانند و آنان چه نيكو همدمانند.
سوره نساء، آیه ۶۹
🔰 در روایتی از پیامبر و امام صادق علیهما السلام، حسن اولئک رفیقاً به امام زمان تفسیر شده است.
❇️ رسول خدا صلی الله علیه وآله در مورد این آیه «اولئک الذین أنعم الله علیهم...» فرمود از «نبیین» محمد صلی الله علیه و آله از «صدیقین» از «شهدا» حمزه و از «صالحین» حسن و حسین از «حسن أولئک رفیقا» قائم آل محمد صلی الله علیه و آله است.
📚 شواهد التنزیل، حاکم حسکانی ج ۱، ص ۱۹۷
#آیات_مهدوی
🔆 کانال ادیان، فرق و قومیتهای مؤسسه مصاف (افق)
تلگرام| اینستاگرام | ایتا
افق
🔅 آیه مهدوی «جزء ششم» قرآن کریم
💠 وَقَوْلِهِمْ إِنَّا قَتَلْنَا الْمَسِيحَ عِيسَى ابْنَ مَرْيَمَ رَسُولَ اللَّهِ وَمَا قَتَلُوهُ وَمَا صَلَبُوهُ وَلَٰكِنْ شُبِّهَ لَهُمْ ۚ وَإِنَّ الَّذِينَ اخْتَلَفُوا فِيهِ لَفِي شَكٍّ مِنْهُ ۚ مَا لَهُمْ بِهِ مِنْ عِلْمٍ إِلَّا اتِّبَاعَ الظَّنِّ ۚ وَمَا قَتَلُوهُ يَقِينًا
▫️و گفتارشان که: «ما، مسیح عیسى بن مریم، پیامبر خدا را کشتیم»! در حالى که نه او را کشتند، و نه بر دار آویختند؛ لکن امر بر آنها مشتبه شد. و کسانى که در مورد (قتل) او اختلاف کردند، از آن در شک هستند و علم به آن ندارند و تنها از گمان پیروى مى کنند؛ و قطعاً او را نکشتند.
سوره نساء، آیه ۱۵۷
🔸 بر اساس روایت امام صادق علیه السلام، چنین اتفاقی در خصوص امام مهدی علیه السلام هم رخ میدهد (رخ داده است).
❇️ امام صادق (علیه السلام) فرمود: «خداوند متعال سه چیز را که در مورد پیغمبران عملی ساخت، در خصوص قائم ما (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نیز عملی میسازد... غیبتش را چون غیبت عیسی (علیه السلام)...
🔻 غیبت عیسی (علیه السلام) نیز بدینگونه بود: یهود و نصاری گفتند وی کشته شده، ولی خداوند آنها را تکذیب فرمود: «وَ ما قَتَلُوهُ وَ ما صَلَبُوهُ وَ لکِنْ شُبِّهَ لَهُمْ»؛ غیبت قائم ما (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نیز چنین است. زیرا امّت اسلام بهواسطهی طولانیشدن غیبتش وجود او را انکار میکنند. بعضی خواهند گفت. هنوز متولّد نشده، و گروهی میگویند: متولّد شده و وفات کرده. و طایفهای میگویند: امام یازدهم عقیم بوده...
📚 الغیبه شیخ طوسی ص۱۷۰
#آیات_مهدوی
🔆 کانال ادیان، فرق و قومیتهای مؤسسه مصاف (افق)
🔆 @masaf_ofogh
❇️ آیه مهدوی «جزء هفتم» قرآن کریم
💠 فَلَمَّا نَسُوا مَا ذُكِّرُوا بِهِ فَتَحْنَا عَلَيْهِمْ أَبْوَابَ كُلِّ شَيْءٍ حَتَّىٰ إِذَا فَرِحُوا بِمَا أُوتُوا أَخَذْنَاهُمْ بَغْتَةً فَإِذَا هُمْ مُبْلِسُونَ
▫️هنگامى که آنچه را به آنها یادآورى شده بود فراموش کردند، درهاى همه چیز (از نعمتها) را به روى آنها گشودیم؛ تا خوشحال شدند؛ ناگهان آنها را گرفتیم؛ در این هنگام، همگى مأیوس شدند؛
سوره انعام، آیه ۴۴
🔅 امام باقر علیه السلام مصداق غافلگیری متنعمینِ غافل را، ظهور امام زمان معرفی کرده اند.
🔅 امام باقر (علیه السلام) فرمودند: حَتَّی إِذا فَرِحُوا بِما أُوتُوا أَخَذْناهُمْ بَغْتَةً فَإِذا هُمْ مُبْلِسُونَ، منظور قیام قائم (عجل الله تعالی فرجه) است.
📚 بصائر الدرجات شیخ صفار ص۹۸
#آیات_مهدوی
🔆 کانال ادیان، فرق و قومیتهای مؤسسه مصاف (افق)
🔆 @masaf_ofogh
هدایت شده از مهدیاران | mahdiaran
📌 پویش همگانی #لحظه_طلایی
⏰ لحظه تحویل سال همه دعای فرج (الهی عظم البلاء) را به نیت تعجیل در فرج و رفع گرفتاری از مردم قرائت میکنیم.
🖼 لطفا این عکس زیبا و پیام را تا میتوانید در تمام شبکههای مجازی منتشر کرده و بهعنوان #پروفایل خود قرار دهید.
🔸 دانلود کیفیت بالا پوستر (پروفایل)
🔸 دانلود کیفیت بالا پوستر (استوری)
✅ واحد مهدویت مصاف (مهدیاران)
@Mahdiaran