افق
⚠️ ایدئولوژی داروینیسم (قسمت نهم)
🔸 یکی از گام هایی که طبیعت در این مسیر طولانی برداشته است، حرکت از گیاهان بازدانه Gymnosperm به گیاهان گلدار یا نهاندانگان یا َAngiospermها بوده است. هنوز نه از حرکت و گردش خون و تولید مثل جانوری و سیستم عصبی خبری هست، نه سیستم تعریق و استخوان بندی و هزاران نکته ظریف دیگر. به ناگاه طبیعت تصمیم میگیرد گامی بزرگ برداشته و طرح سیستم تولید مثل گیاهی را از آوند به گل تغییر دهد. برای کسی که چندان در موضوع عمیق نشده باشد، مسأله پیش پاافتاده و ساده ای به نظر میرسد، ولی مهندسی که یک ماشین کوچک طراحی کرده باشد، میداند به هم ریختن طرح، آن هم نه طرح یک نمونه منفرد بلکه طرحی که قرار است خود از خود تولید مثل کرده و نمونههای بیشتری تولید کند تا چه اندازه میتواند دشوار باشد. با این حال طبیعت در اثر الهام خدای کور انتخاب طبیعی طرح را به کلی مورد بازبینی اصولی قرار میدهد. سیستم آوند به گل تبدیل میشود. دانه ها در تخمکی پنهان میشوند که قرار است در ادامه حیات گیاه به میوه تبدیل شود. برگها از حالت سوزنی و فلسی به برگ های پهن و مسطح تغییر شکل میدهند و هزاران تغییر دیگر که نه تنها برای آنها نمیتوان شکل واسطهای و حالت گذاری پیدا کرد که واسطه بین گیاه بازدانه و نهاندانه باشد که هر کدام به خودی خود هیچ کارکردی در راستای بقای گیاه ایفاء نمیکنند که دست انتخاب طبیعت یکی را به دیگری برتری داده باشد تا اعجاز تکامل رخ داده و شاهد شکل دیگری از حیات باشیم.
❇️ حتی دانشمندانی که میلیاردها سال تکامل را تجربه کرده و صاحب شعور و هوش هستند، بعد از سالها نه تنها نمیتوانند اشکال میانی بین گیاهان نهاندانه و بازدانه را نه در گیاهان موجود که در قالب سنگوارهها نشان دهند، که حتی از تجسم و تصور مسیری که تکامل برای جهش از گیاهان نهاندانه به گیاهان بازدانه داشته است، عاجز ماندهاند.
پیتر آندره Peter Endress و جیمز دویل James Doyle در این خصوص نوشته اند:
The question of the structure and biology of the ancestral angiosperms, and especially their flowers, is an enduring riddle. Although we are continually gaining new insights from new fossils and new studies on phylogeny, morphology, 123 and developmental genetics in extant plants, we are still far from a final answer. There are gaps at different levels. First is the uncertainty concerning which other seed plants are the closest relatives of angiosperms, particularly extinct groups because most molecular analyses indicate that no living group of gymnosperms is any closer to angiosperms than any other. Second, even if known fossils can be recognized as angiosperm stem relatives, all such groups are morphologically well removed from angiosperms, so there is still a major gap that can only be filled by the discovery of closer stem relatives.
💠 مسأله ساختار و بیولوژی اجداد اولیه نهاندانگان، مخصوصاً گلهای آنها، یکی از معماهای ماندگار است. اگرچه همواره اطلاعات جدیدی از سنگوارههای جدید و تحقیقات جدید بر تکامل شناسی، شکلشناسی، یا ژنتیک رشد گیاهان موجود به دست آوردهایم، همچنان از پاسخ نهایی فرسنگها فاصله داریم. در سطوح مختلف فاصلههایی وجود دارد که باید پر شود. اولین مشکل این است که اصلاً نمیدانیم کدام دسته از سایر گیاهان دانه دار نزدیکترین خویشاوند نهاندانگان، مخصوصاً گونههای منسوخ آن هستند، زیرا بیشتر تحلیلهای ملکولی حاکی از آن است که هیچیک از گروههای بازدانگان نسبت به سایر گروهها قرابتی به نهاندانگان ندارند.
👈 حال با توجه به این اظهار عجز کمی بیشتر به ادعای داروینیستها توجه کنید. اولاً که نمیتوانند نمونهای زنده یا فسیلی از گونههای واسط بین بازدانگان و نهاندانگان ارائه کنند. از آن گذشته حتی نمیتوانند این گونههای میانی را با استفاده از تخیل خود تجسم کنند. با این حال ادعا میکنند تمامی این تغییرات گام به گام هر یک خود به تنهایی کارکردی در جهت بقای گیاه داشته است. اینجاست که ایدئولوژی داروین چیزی در حد افسانه بافیهای انسان عهد باستان میشود.
#داروینیسم
مشاهده قسمت قبل
🔆 کانال ادیان، فرق و قومیتهای مؤسسه مصاف (افق)
تلگرام| اینستاگرام | ایتا
🔅امام على عليه السلام:
ظُلمُ الظّالِمِ يَقودُهُ إلَى الهَلاكِ
ستمگرىِ ظالم، او را به هلاكت مى كشاند.
📚 المواعظ العددية ص۵۹
🔆 کانال ادیان، فرق و قومیتهای مؤسسه مصاف (افق)
🔆 @masaf_ofogh
افق
🔅 مناظره #امام_جواد علیه السلام با دانشمند مشهور
✳️ عباسیان از میان دانشمندان یحیی بن اکثم، یکی از دانشمندان نامدار زمان مامون را که در رشتههای گوناگون شهرت علمی بالایی داشت، انتخاب کردند. او در علم فقه تبحر بالایی داشت به طوری که مامون که خود از وزنههای علمی بود او را مشاور خود در امور مملکتی و قضایی قرار داد ولی از نظر معنوی بسیار ضعیف بود و فردی فخر فروش و برتری جو بود. مأمون جلسه ای برای سنجش میزان علم و آگاهی امام جواد ترتیب داد در آن مجلس یحیی رو به مأمون کرد و گفت اجازه میدهی سؤالی از این جوان بنمایم؟ مامون گفت: از خود او اجازه بگیر.
یحیی از امام جواد اجازه گرفت امام فرمود: هر چه میخواهی بپرس.
يحيى گفت: درباره شخصی که مُحرم بوده و در آن حال حیوانی را شکار کرده است، چه میگویید؟
💠 امام جواد علیه السلام فرمود: آیا این شخص شکار را در حِل (خارج از محدوده حرم) کشته است یا در حرم؟ عالم به حکم حرمت شکار در حال احرام بوده یا جاهل؟ عمداً کشته یا به خطا؟ آزاد بوده یا برده؟ صغیر بوده یا کبیر؟ برای اولین بار چنین کاری کرده یا برای چندمین بار؟ شکار او از پرندگان بوده یا غیر پرنده؟ از حیوانات کوچک بوده یا بزرگ؟ باز هم از انجام چنین کاری ابا ندارد یا از کرده خود پشیمان است؟ در شب شکار کرده یا در روز؟ در احرام عمره بوده یا احرام حج!؟
🔸یحیی بن اکثم از این همه فروع که امام برای این مسئله مطرح نمود متحیر شد و آثار ناتوانی و زبونی در چهرهاش آشکار گردید و زبانش به لکنت افتاد به طوری که حضار مجلس ناتوانی او را در مقابل آن حضرت نیک دریافتند. مامون گفت خدای را بر این نعمت سپاسگزارم که آنچه من اندیشیده بودم همان شد. سپس به بستگان و افراد خاندان خود نظر انداخت و گفت: آیا اکنون آنچه را که نمیپذیرفتید، دانستید!؟ مأمون گفت احسنت ای اباجعفر خدا به تو نیکی کند!
📚سیره پیشوایان، مهدی پیشوایی، ص۵۷۳
🔆 کانال ادیان، فرق و قومیتهای مؤسسه مصاف (افق)
تلگرام| اینستاگرام | ایتا
افق
✳️ ایدئولوژی داروینیسم (قسمت دهم)
⚠️ شاید پذیرش اینکه پرومتئوس انواع انسانها را از خاک و آب دهان زئوس آفریده راحتتر بوده با سهولت بیشتری قابل هضم باشد، تا پذیرش این ادعای داروینیستها که چنین طرح عظیمی حاصل طراحی خدایی کور و فاقد شعور بوده است که برای اعجاز خود تنها به زمان نیاز داشته است!!!
💠 گذشته از این اگر این نمونههای گذار که ما نه تنها از مشاهده و کشف آن که حتی از تصور آن عاجز هستیم، کارکردی در جهت بقاء ایفاء میکردند، قاعدتاً شانس ماندگاری آنها از نمونه مبدأ بیشتر بوده است و دلیلی وجود نداشته که دست روزگار نمونه مبدأ را حفظ کرده و این نمونه های گذار را حذف کند. یعنی اگر بپذیریم که طبیعت، در قالب نمونههای میانی، گام به گام خود را از بازدانگان به نهاندانگان رسانده است، پس حداقل برداشتی که وجود دارد این است که هر یک از این نمونههای میانی حداقل از اجداد بازدانه خود کارکرد بیشتری برای بقا داشته است و اگر به هر دلیلی طبیعت ترجیح داده است که این نمونه میانی را از صحنه روزگار حذف کند، به همان دلیل لازم بوده جد بازدانه او را پیش از او حذف کند.
🔸 از طرف دیگر اگر گامهای طبیعت را همواره در راستای بقا تفسیر کنیم، در این صورت طبیعی است که چنین انتظار داشته باشیم که نوپدیدهای هر گونه که مشخصه تمایز اصلی آن گونه از گونههای قبلی است، باید مهمترین نقش را در بقای آن گونه حیاتی ایفاء کند. ادعایی که به هیچ وجه با مشاهدات زیست شناسی تطابق ندارد و ردیه این ادعا را میتوان از زبان خود داروین نقل کرد:
It might have been thought… that those parts of the structure which determined the habits of life [adaptive features]... would be of very high importance in classification. Nothing can be more false… It may even be given as a general rule, that the less any part of the organization is concerned with special habits [adaptations] the more important it becomes for classification.
Charles Darwin, On the Origin of Species (1872), Chapter 14.
👈 ممکن است چنین پنداشته شود که آن بخشهایی از ساختار که تعیین کننده عادات حیاتی هستند (خصوصیات انطباقی) در طبقه بندی موجودات اهمیت بسیار بالایی دارند. هیچ ادعایی نمیتواند از این اشتباهتر باشد. حتی میتوان این قانون کلی را مطرح کرد که هر چه یک بخش از ساختار کمتر به عادات ویژه موجود (انطباقات) ارتباط داشته باشد، اهمیت بیشتری در طبقه بندی آن موجود پیدا میکند. چارلز داروین، درباره منشأ گونهها، فصل ۱۴.
#داروینیسم
🔆 کانال ادیان، فرق و قومیتهای مؤسسه مصاف (افق)
🔆 @masaf_ofogh
شناخت عرفه و اعمال شب و روز عرفه.pdf
486.5K
#پیشنهاد_دانلود
📥 شناخت عرفه و اعمال شب و روز عرفه
🔆 کانال ادیان، فرق و قومیتهای مؤسسه مصاف (افق)
🔆 @masaf_ofogh
⚠️ فرصت ویژه #روز_عرفه جهت استغفار و توبه
✳️ حَدَّثَنَا أَبِی رَحِمَهُ اللَّهُ قَالَ حَدَّثَنَا سَعْدُ بْنُ عَبْدِ اللَّهِ قَالَ حَدَّثَنَا یَعْقُوبُ بْنُ یَزِیدَ عَنِ ابْنِ أَبِی عُمَیْرٍ عَنْ هِشَامِ بْنِ الْحَکَمِ عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ: مَنْ لَمْ یُغْفَرْ لَهُ فِی شَهْرِ رَمَضَانَ لَمْ یُغْفَرْ لَهُ إِلَى قَابِلٍ إِلَّا أَنْ یَشْهَدَ عَرَفَةَ.
🔅 امام صادق علیه السلام فرمودند هرکس در ماه رمضان مورد آمرزش قرار نگیرد، آمرزیده نخواهد شد مگر آن که #عرفه را درک کند.
📚 الشیخ الصدوق، فضائل الأشهر الثلاثة، ص ۴۶۹، ح ۱۲۸
🔆 کانال ادیان، فرق و قومیتهای مؤسسه مصاف (افق)
🔆 @masaf_ofogh
قربانی در آیین زرتشتی.pdf
7.15M
📥 #پیشنهاد_دانلود
📔 کتاب «قربانی در آیین زرتشتی»
👤 مؤلف: غلامرضا نوادری
📄 تعداد صفحات: ۲۷۸ صفحه
🔸 مؤلف در این کتاب با بحثی تحقیقی و مستدل به اثبات وجود قربانی در آیین زرتشتی پرداخته و به ادعاهای نادرست و خلاف واقع باستانگرایان و مدافعان آیین زرتشتی در این زمینه پاسخ میدهد.
🔆 کانال ادیان، فرق و قومیتهای مؤسسه مصاف (افق)
🔆 @masaf_ofogh
🔸 حضور امام زمان عجل الله تعالی فرجه در حج، در بین مردم
👈 علامه محمد تقی مجلسی رضوان الله علیه (پدر علامه مجسی صاحب بحار الانوار) مینویسد:
✳️ و به اسانید صحیحه منقولست از عَمرى که حق سبحانه و تعالى از او خوشنود باد که گفت و الله که صاحب این امر امامت الحال در هر موسمى حاضر میشود او مردمان را میبیند و ایشان را مىشناسد و مردم او را مىبینند و لیکن نمىشناسند.
📚 محمد تقی المجلسی، لوامع صاحبقرانی المشتهر بشرح الفقیه ج۸ ص۳۵۰
✨عید قربان عید بندگی و ایثار در راه رضای خدا بر همه مسلمانان جهان مبارک✨
🔆 کانال ادیان، فرق و قومیتهای مؤسسه مصاف (افق)
تلگرام| اینستاگرام | ایتا