💠 سلام صبح بخیر .....😊🙋
امروز سه شنبه:
* * * * * * * * *
🌹همراه با چند جمله الهام بخش و زیبا برخیزید و بدرخشید...........
🌹روزی مملو از آرامش دوستی و موفقیت براتون آرزو میکنم..........
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
از وقتتان برای کار استفاده کنید ،
زیرا کار ، بهای موفقیت است ،
از وقتتان برای تفکر استفاده کنید ،
زیرا تفکر، سرچشمه قدرت است ،
از وقتتان برای مطالعه استفاده کنید ،
زیرا مطالعه،منبع عقل و دانش است ،
از وقتتان برای دوستی استفاده کنید ،
زیرا دوستی ، جاده ی خوشبختی است ،
از وقتتان برای عشق استفاده کنید ،
زیرا عشق، لذت زندگی است.....
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
💠 جمله تاکیدی امروز :
من از وقتم برای خنده شادی استفاده می کنم ،
زیرا خنده ، موسیقی ، شادی ، و آهنگ روح زندگی منه......
خدایا شکرت......🙏
* * * * * * * * * * *
روزتان پر از انرژی های مثبت و زیبای زندگی ..🍃 🍂 🌱
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1587282263C0d5a85f158
*ظرف درونتان را خالی کنید*
جایگزین کردن باورهای صحیح
نیازمند تهی بودن است
زمانیکه وجودتان پر از نفرت،
کینه و رنجش است جایی برای
افکار مثبت باقی نمی ماند
و ذهن مقاومت زیادی در برابر
این افکار نشان میدهد
زمانیکه به خاطرات بد می اندیشید
یعنی دارید افکار منفی تان را
تقویت می کنید و ظرف وجودتان
همچنان جایی برای افکار مثبت
نخواهد داشت.
بنابراین وجودتان را از چیزهای
منفی خالی کنید...
رنجش ها و کینه ها را رها کنید
به معنای واقعی توکل کنید
خاطرات بد را تکرار نکنید.
خودتان را ببخشید.
ناسپاسی نکنید.
گله و شکایت نکنید.
دست از کنترل دیگران بردارید.
#اسکاول_شین
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1587282263C0d5a85f158
✅۷ راهکار ساده برای پیشگیری از بد غذایی کودکان👇
1️⃣مشارکتدادن کودکان
#کودکان زمانی که محترمانه در برنامهی صرف غذا شرکت داده میشوند، مانند هر مسئلهی دیگر، بیشتر همکاری میکنند. حتی کودکان نوپا نیز میتوانند در شستن و جداکردن برگ کاهوها یا چیدن بشقابها روی میز کمک کنند. بچههای بزرگتر میتوانند در خریدن مواد لازم و آمادهکردن غذا نیز مشارکت کنند.
2️⃣ دادن حق انتخاب
وقتی کودکان به سه یا چهارسالگی رسیدند، به آنها اجازه دهیم تا در برنامهریزی برای وعدههای غذایی شرکت کنند، چون احتمال اینکه غذایی را که خودشان انتخاب کردهاند، بخورند خیلی بیشتر است.
3️⃣ورود تنقلات به خانه ممنوع!
از آوردن خوراکیهای ناسالم به خانه خودداری کنیم. مطمئناً زمانی که بچهها شکم خود را با تنقلات و خوراکیهای ناسالم پر کردهاند، دیگر میل ندارند وعدههای غذای معمولی خود را بخورند.
4️⃣کاهش مصرف قند و شکر
اجازه ندهیم بچهها محصولاتی را که شکر دارند مصرف کنند. شکر میل طبیعی بدن به غذاهای مناسب را از بین میبرد.
5️⃣میانوعدههای سالم به جای خوراکیهای ناسالم
اگر #فرزندمان به دلیل خوردن نان و پنیر، هویج یا دیگر میانوعدههای سالم از خوردن غذا سر باز بزند، ایرادی ندارد. چه کسی گفته غذای خوب فقط باید در وعدههای اصلی غذا صرف شود؟
6️⃣فهرست غذاهای ساده
غذاهای سادهای که کودکان معمولاً از آنها لذت میبرند مثل اسپاگتی، ماکارونی، ماهی تن، همبرگر، پورهی سیبزمینی و سیبزمینی تنوری، آبگوشت، سالاد میوه و ساندویچ پنیر را در برنامهی غذایی خود بگنجانیم. بیشتر بچهها از غذاهای سنگینی که بزرگسالان از آن لذت میبرند، خوششان نمیآید.
7️⃣ حق انتخاب با پذیرش مسئولیت
به کودکان یاد بدهیم ساندویچهایی را که دوست دارند، خودشان درست کنند. علاوه بر این، آنها را در برنامهریزی و تهیهی غذاها شرکت دهیم. به آنها بگوییم که میتوانند بین خوردن غذایی که سر میز است یا درستکردن ساندویچهایی که دوست دارند، یکی را انتخاب کنند. و در چنین موقعیتی بدون هیچ اعتراضی اجازه دهیم آنها خودشان انتخاب کنند. وقتی که از غذای سفره شکایت کردند، از آنها بپرسیم: «در این شرایط چه کار باید بکنی؟»
#تربیت_فرزند
#فرزندپروری
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1587282263C0d5a85f158
✅چگونه مسئولیتپذیری را وارد زندگی فرزندانمان کنیم؟👇
1️⃣نشست خانوادگی
دربارهی وظایف و کارها در نشست خانوادگی گفتوگو کنید؛ طوری که بچهها در برنامهریزی مشارکت داشته باشند. بچهها مسئولیتهایی را که خودشان در بهعهدهگرفتن آن نقش داشتهاند، بهمراتب راحتتر از وظایفی انجام میدهند که صرفاً به آنها ابلاغ میشود.
2️⃣عینیسازی با چرخ گردان
برای کودکان سه تا چهار ساله چرخ گردان درست کنید. عکسهایی پیدا کنید که نشاندهندهی کارهایی از قبیل گردگیری، چیدن ظروف روی میز، درآوردن ظرفها از ظرفشویی، تمیزکردن ظرفشویی یا گذاشتن لباسها در لباسشویی باشد. آنها را روی کنارههای یک صفحهی گرد بچسبانید. وسط آن را سوراخ کنید و مرکز آن را از تکه مقوای لولهشدهای عبور دهید؛ طوری که تصاویر به دور آن بچرخد. بچهها با چرخاندن آن درمییابند که چه کاری را باید در آن روز انجام دهند.
3️⃣قرعهکشی مسئولیتها
برای کودکان ۴ تا ۶ ساله فهرستی از کارهای روزانه متناسب با سن آنها تهیه کنید. هر کار را روی تکهکاغذی بنویسید و آنها را برای هر سطح سنی داخل یک جعبه بگذارید. در بخشی از نشست خانوادگی اجازه دهید بچهها یک یا دو کار را که باید در آن هفته انجام دهند انتخاب کنند. آنها میتوانند در نشست خانوادگی بعدی کارهای جدیدی انتخاب کنند؛ طوری که هیچکس مجبور نباشد همیشه یک کار را انجام بدهد.
4️⃣چکلیست خودارزیابی
برای بچههای ۶ تا ۱۴ ساله از یک صفحه کاغذ یا مقوا استفاده کنید و فهرستی آماده کنید از کارهایی که باید در آن روز انجام شود؛ دستکم دو کار برای هر یک از بچهها.
هر کدام از بچهها کارهایی را انتخاب میکند که دوست دارد انجام دهد و پس از انجامدادن آن، روی چکلیست علامت میزند.
#تربیت_فرزند
#فرزندپروری
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1587282263C0d5a85f158
نتایج بررسی ها نشان می دهد، زردچوبه نسبت به آسپرین یا ایبوپروفن در تسکین درد 3 برابر موثرتر است زیرا کورکومین آن ، آنزیمهای تولید کننده هورمونهای درد زا را متوقف میکند
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1587282263C0d5a85f158
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام صبح بهاری تون بخیر 🌺🌹🌸
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1587282263C0d5a85f158
✅با بددهنی کودکان چطور برخورد کنیم؟👇
1️⃣واکنش نشان ندهیم.
دشنامها معمولاً با واکنش دیگران مواجه میشوند. به جای اینکه با نفرت یا خشم واکنش نشان بدهیم، بهتر است به سادگی و با آرامش بگوییم که «این طرز حرفزدن نامناسب است چون محترمانه نیست.»
کودکان از هر رفتاری که با واکنش روبهرو شود، استفاده خواهند کرد.
2️⃣قاطعانه اما بدون خشونت رفتار کنیم.
با کودکان پیش از دبستان، قاطع و مهربان باشیم. بگوییم: «ما این کلمات را در خانهمان به کار نمیبریم.» کودکی را که دشنام میدهد به آرامی به اتاقی دیگر راهنمایی کنیم و از او بخواهیم هر وقت تصمیم گرفت کلمات خوب و مناسب به کار ببرد، پیش ما برگردد.
3️⃣ ذهن را منحرف کنیم.
پیشنهاد دیگر، رفتار غیرمنتظره است. وقتی بچههای بسیار کوچک دشنام میدهند یا از کلمات نامناسب استفاده میکنند، میتوانیم یک بازی کلامی را با آنها شروع کنیم به این صورت که کلمات بیادبانهی او را به کلمات بیربط و هموزن تغییر دهیم مثل: «خر، سر، در، بر.» آنها به سرعت کلمات اصلی را فراموش خواهند کرد و با اصوات یا کلمات هماهنگ و مشابه سرگرم خواهند شد یا کلمات بیمعنی درست خواهند کرد.
4️⃣به شوخی بگیریم.
گاهی میتوانیم از شوخطبعی خود استفاده کنیم. از آنجا که واقعاً نمیدانیم فرزندمان کلمات و واکنشها را چقدر درک میکند، میتوانیم واکنش متفاوتی به آنها نشان بدهیم.
5️⃣از احساس خودمان بگوییم.
وقتی فرزندانمان بدزبانی میکنند، به آنها بگوییم که این کار چه تأثیری روی ما میگذارد: «وقتی دشنام میدهی، احساس ناراحتی میکنم. اگر کلمات دیگری برای بیان احساست انتخاب کنی، خوشحال میشوم.»
6️⃣ از شوخی و بازی کمک بگیریم.
با کودکان کمسال، موقعیت را با شوخطبعی تغییر دهیم. مثلاً نقش غول قلقلک را بازی کنیم و بگوییم: «غول قلقلک دارد میآید تا بچههای کوچک را آنقدر قلقلک بدهد که حرفهای خوب بزنند.
7️⃣ همدلی و احترام را فراموش نکنیم.
اگر فحاشی و بددهنی فرزندمان ناشی از خشم یا عصبانیت بود، به احساسات او احترام بگذاریم.
8️⃣ دربارهی رفتار خودمان تصمیم بگیریم.
دربارهی آنچه خودمان انجام خواهیم داد تصمیم بگیریم نه دربارهی کاری که فرزندمان باید یا نباید انجام دهد. ممکن است وقتی فرزندمان دشنام میدهد تصمیم بگیریم بدون گفتن کلمهای اتاق را ترک کنیم. بعد طی یک نشست خانوادگی یا زمانی آرام، دربارهی مسئله بیشتر گفتوگو کنیم.
#تربیت_فرزند
#فرزندپروری
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1587282263C0d5a85f158
✅چگونه اعتمادبهنفس نوجوانان را تقویت کنیم؟👇
1️⃣عملگرا باشید.
2️⃣به فرزندتان فرصت انجام کارهای جدید بدهید.
3️⃣فرزندتان را به مداومت و تلاش ترغیب کنید.
4️⃣الگوی او در اعتمادبهنفس باشید.
5️⃣فرزندتان را ترغیب کنید مثل آدمهای با اعتمادبهنفس رفتار کند.
6️⃣مهارتهای اجتماعی را تمرین کنید
7️⃣تلاشهای فرزندتان را تحسین کنید.
نوجوانان برای آن که بتوانند با اعتمادبهنفس با چالشهای دوره نوجوانی مواجه شوند نیاز به ارتباط قوی با والدین خود دارند. تلاش کنید میان خود و نوجوانتان اعتماد و رابطه صمیمی ایجاد کنید و پیوندتان را با او حفظ کنید.
#فرزندپروری
#تربیت_فرزند
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1587282263C0d5a85f158
✅با استفاده از راهکارهای زیر میتوانید به رشد تفکر فرزند نوجوانتان کمک کنید:👇
🔸او را به همدلی ترغیب کنید. درباره احساسات با او حرف بزنید – احساسات خودتان، احساسات او، احساسات دیگران. بگویید که آدمهای مختلف شرایط مختلفی دارند و مسائل را از زاویههای مختلفی میبینند. بگویید که یک تصمیم یا کار کوچک میتواند بر عده زیادی اثر بگذارد.
🔸او را به پیامدهای کوتاهمدت و بلندمدت کارها توجه دهید. یادتان باشد که آن بخش از مغز او که باید درباره آینده فکر کند (یعنی بخش جلویی مغز یا همان کورتِکس پیشینی) هنوز به طور کامل رشد نکرده است. وقتی توجه او را به پیامد کارهایش در زمان حال و در زمان آینده جلب میکنید، درواقع به رشد ناحیه جلویی مغز او کمک میکنید.
🔸سعی کنید مسائل مختلف را با زبانی متناسب با سطح فهم فرزندتان برایش توضیح دهید. برای آن که مطمئن شوید منظورتان را رساندهاید از او بخواهید آنچه را فهمیده به زبان خودش برایتان توضیح دهد.
🔸به او کمک کنید مهارتهای تصمیمگیری و مهارتهای حلمسأله را در خود پرورش دهد. برای حل مسائل مختلف، این فرایند را با هم انجام دهید: مسأله را تعریف کنید، گزینههای مختلف را فهرست کنید، و ببینید نتیجه کدام انتخاب باعث رضایت همه میشود. البته یادتان باشد که او نحوه برخورد شما با مسائل خودتان را هم میبیند، پس شما الگوی او هم هستید.
#تربیت_فرزند
#فرزندپروری
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1587282263C0d5a85f158
✅تقویت مغز کودک با استفاده از کتاب👇
مغز کودک، زمانیکه به دنیا میآید، 25 درصد مغز بزرگسالان است. تحریک حواس بهعلاوهی قرارگرفتن در معرض تجربههای جدید، موجب تشکیل سیناپسهای مغزی میشود. درواقع حجم سیناپسهای مغزی قدرت و ظرفیت مغز را تعیین میکند.
در پایان سهسالگی، مغز کودک 80 درصد مغز فرد بزرگسال است. نکتهی شایان توجه ظرفیت اتصال سیناپسهای مغزی در دو سال ابتدای زندگی است؛ ظرفیتی معادل 20 برابر سالهای دیگر زندگی!
پس برای تقویت مغز فرزندتان، در هنگام خواندن کتاب، از تمام حواس خود استفاده کنید و سعی کنید کودک را در معرض انواع و اقسام تجربیات گوناگون قرار دهید.
نوزادانی که برایشان کتاب خوانده میشود، یاد میگیرند که کتابخواندن سرگرمکننده است و میتواند حواس مختلف را درگیر کند و درمییابند که کتاب پر از تجربیات جدید است.
لمس کاغذ، استشمام بوی کتاب، دیدن عکسها و تصویرسازیهای کتاب و شنیدن صدای مادر یا پدری که با صدای بلند میخوانند، همه میتوانند بخشی از این تجربیات ناب باشند.
#کتاب
#تربیت_فرزند
#فرزندپروری
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1587282263C0d5a85f158
اگر کودک در طول روز بیشتر مواد با شاخص قندی پایین بخورد تا شاخص قندی بالا، کمک میکند سطح انرژی و تمرکز بهتری داشته باشد.
کربوهیدراتهای با شاخص قندی پایین احساس سیری طولانیمدتتری ایجاد میکنند. بنابراین کمک میکنند کودک کمتر احتیاج به خوردن پیدا کند و دچار اضافهوزن نشود.
اگر فرزندتان ورزشهای استقامتی انجام میدهد (مانند دو در مسافت طولانی)، غذاهایی با شاخص قندی پایین به تأمین و حفظ انرژی او کمک شایانی میکنند.
هنگام انتخاب مواد غذایی به وجود نماد سیب سلامت روی آن توجه کنید. جدول ارزش غذایی را مطالعه کنید. ماده غذایی مناسب مادهای است که شاخص قندی پایین داشته باشد و میزان انرژی، چربی و سدیم (نمک) آن در سطح سالم باشد. اگر حاوی فیبر و کلسیم است میزان این مواد هم لازم است متعادل و استاندارد باشد.
#تغذیه
👫شش تا دوازده سالگی
#فرزندپروری
#تربیت_کودک
👇👇👇https://eitaa.com/joinchat/1587282263C0d5a85f158
💠 سلام صبح بخیر.....😊🙋
امروز یکشنبه :
* * * * * * * * *
🌹همراه با چند جمله الهام بخش و زیبا برخیزید و بدرخشید...........
🌹روزی مملو از آرامش دوستی و موفقیت براتون آرزو میکنم..........
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
اگر چیزهای بزرگ تری می خواهید ، شما باید تبدیل به انسان های بزرگ تری شودید ؟
برای تغییر چیزهای اطرافتان ، ابتدا شما باید تغییر نمایید ،
برای بهتر شدن چیزهای اطرافتان ، شما باید بهتر شوید ،
برای بهبود وضعیت و چیزها ، شما باید بهبود پیدا کنید ،
اگر رشد نمایید ، همه چیزهای اطرافتان برای شما رشد خواهند کرد........
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
💠 جمله تاکیدی امروز :
با اعتماد به نفس در مسیر رویاهای خودم گام بردارم ، و آن گونه که فکر میکنم زندگی می کنم .....
خدایا شکرت......🙏
* * * * * * * * * * *
روزتان پر از انرژی های مثبت و زیبای زندگی ... 🍃 🌸 ✨
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1587282263C0d5a85f158
خودترو به جریانِ تکرار زندگی نسپار و اوندسته
کارهاییرو بکنکه انتخابِ خودته و حالِت
رو میتونه، خیلیخوب کنه و مسیری رو ادامه بده
که بهش علاقه داریحتی"اگر مجبور باشی خلافِ"
جریانِرود شنا کنی، "سخته، ولی با ارزشه"
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1587282263C0d5a85f158
#انگیزشی
🗯 هم حسرت خوردن درد داره هم تلاش کردن
این تویی که انتخاب میکنی کدوم درد رو تحمل کنی ولی بنظر من حسرت خوردن دردش خیلی بیشتره.. اگه بهت بگن هر چی بخوای همون میشه میدونی دقیقا چی میخوای؟! با ریزِ جزئیات؟! اگه میدونی که بهش میرسی ولی اگه نمیدونی هنوز وقت هست؛ بنظرم زندگی بدون هدف مثل یه خونه پارچه ایه همونقدر بی ثبات همونقدر لرزان.! اگه خواستی یه چارچوب و قانون برای زندگیت داشته باشی یادت باشه موفق شدن "بایدِ" زندگیت باشه! حاضری چشمتو رو موارد پوچ ببندی جز رویات؟! تا حالا به شکست فکر کردی؟! یا شایدم تجربه ش کردی! تلخه نه؟! حاضری تمام زندگیت با یه تلخی تباه شه؟! هیچ وقت تو مسیر رویاهات احساساتتو نادیده نگیر اونا علامت هایین که میتونی با فهمیدن معنی شون مسیر درستو پیدا کنی ✅
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1587282263C0d5a85f158
اگر نگران پرخوری فرزندتان هستید، میتوانید روشهای زیر را امتحان کنید:
✅مقدار کمتری از حد معمول به فرزندتان غذا بدهید. اگر آن مقدار را کامل خورد، میتوانید بخش کم بعدی را هم در اختیارش بگذارید. این روش به معده و مغز فرزندتان کمک میکند که غذا را بهتر دریافت کند.
✅اگر فرزندتان سبزیجات یا مواد دیگری از غذا را کنار میگذارد، به انتخاب او احترام بگذارید، اما بهتر است غذای دیگری را به او پیشنهاد ندهید. برای مثال برای جبران مصرفنکردن سبزیجات به او گوشت ندهید.
✅غذای فرزندتان را در بشقاب کوچک بریزید. با این روش میزان مناسبتری از وعدهی غذایی را دریافت میکند و در عین حال این احساس را دارد که یک بشقاب کامل خورده است.
✅موقع صرف غذا، فرزندتان را از تلویزیون و اسباببازی دور نگه دارید تا حواس او پرت نشود و بتواند بر اشتهای خود تمرکز کند.
#فرزندپروری
#تربیت_کودک
#تربیت_فرزندان
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1587282263C0d5a85f158
کمک به دیگران افسردگی را کاهش می دهد».
آلفرد آدلر به بیماران افسرده می گفت:
هر روز فكر كنید چطور مى توانید یك نفر دیگر را خوشحال كنید زیرا اندیشه خوشحال كردن دیگران ما را از تفكر درباره خودمان باز میدارد و بزرگترین عامل نگرانى، ترس و اندوه اندیشیدن درباره خود است...
شادمانى انسان و شادمانى دیگران به یكدیگر بستگى دارد.
ارسطو به این نوع برخورد "خودخواهى روشنگرانه "میگوید.
خیرخواهی، دوستی و عشق ویژگی انسان است. لازم نیست مصلح اجتماعى باشید كه بتوانید دنیاى بهترى بسازید بلكه همین كه دنیاى خصوصى خودتان را بهتر كنید خدمت بزرگى كرده اید
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1587282263C0d5a85f158