♦️جالب بدونید درگروه خونی O نگرانی و عصبانیت زیاد دیده میشود، افراد دارای گروه خونی AB سرسخت، منطقی و بدون نگرانی هستند
در گروه B سخت گیری کمتری دیده میشود اما گروه A مهربانترین گروهند
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1587282263C0d5a85f158
شايد وقتى در برابر آينه قرار مى گيريد احساس زشتى بكنيد اما جالبه بدونید
👈🏻 طبق تحقيقات صورت گرفته، ظاهر شما به چشم افرادی که شما را میبینند 40%زیباتر و جذاب تر از آنچه خودتان میبینید است!
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1587282263C0d5a85f158
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنج اشتباه که جلوی رشد رو میگیره!
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1587282263C0d5a85f158
💫 تشویق نوجوانان به ورزش
به نظر بسیاری از کارشناسان، مشغولشدن نوجوانان به ورزش و فعالیتهای بدنی منظم، یکی از پادزهرهای اضطراب ناشی از سبک زندگی امروزی و فعالیتهای بیتحرک دیجیتال است.
اما روشهایی که برای تشویق نوجوانان به ورزشکردن در پیش میگیریم بسیار مهم است، زیرا نوجوان به دنبال هویتیابی است و ممکن است در برابر توصیهها و تشویقها مقاومت نشان دهد. در عین حال از آنجایی که ورزش ارادهای قوی میطلبد و به برنامهریزی منظم نیاز دارد، پشتیبانی پدرومادرها و حمایت آنها برای ادامهی این مسیر، بسیار لازم و مؤثر است.
چند پیشنهاد برای تشویق نوجوانان به ورزش:
🔹پشتیبانی از نوجوان برای شرکت در فعالیتهای ورزشی گروهی
یکی از نیازهای نوجوانان این است که احساس کنند به «گروه» تعلق دارند. این احساس تعلق، نشاط و انگیزهی فراوانی در آنها ایجاد میکند. پیوستن به گروههای ورزشی و شرکت در فعالیتهای تیمی این نیاز را تأمین میکند و فرصت مطلوبی برای برقراری ارتباط با همسالان فراهم میکند.
🔹فراهمکردن تجهیزات مناسب
داشتن تجهیزات مناسب و امکانات ورزشی استاندارد، انگیزه و اعتمادبهنفس نوجوانان برای تمرین و پیشرفت را بیشتر میکند. تا حد توان تلاش کنید این امکان را برای فرزندتان فراهم کنید.
🔹کمک به انتخاب ورزش
به فرزندتان کمک کنید تا ورزشی را پیدا کند که واقعاً به آن علاقه دارد. ممکن است چند ورزش را امتحان کند و هیچکدام را انتخاب نکند. به نظر او احترام بگذارید و اجازه دهید علاقهی واقعیاش را با آزمون و خطا پیدا کند.
🔹الگو بودن
اگر خودتان، در جایگاه پدر یا مادر، ورزش کنید و سبک زندگی سالمی داشته باشید، احتمالاً فرزندتان نیز به ورزش علاقهمند میشود.
🔹دوستی با علاقهمندان به ورزش
فرزندتان را هدایت کنید تا با افرادی تعامل کند که به ورزش علاقه دارند. ارتباط و همنشینی با ورزشدوستان انگیزهی او را افزایش میدهد.
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1587282263C0d5a85f158
💫ایجاد عادت های خواب نوزاد:از تولد تا سه ماهگی
در چند هفته اول بعد از تولد، نوزادتان حتی ممکن است هیجده ساعت در شبانهروز بخوابد. اما مقدار خواب او در هر بار بیشتر از دو سه ساعت نیست، چه روز باشد و چه شب. دلیلش این است که نوزاد خیلی زود گرسنه میشود و نیاز به شیرخوردن پیدا میکند.
معمولاً نوزادان وقتی به شش تا هشتهفتگی میرسند، مدت خوابشان روزها کمتر و شبها بیشتر میشود. البته هنوز هم شبها برای شیرخوردن بیدار میشوند.بعضی از نوزادان حتی از هشتهفتگی شب را کامل میخوابند و برای شیرخوردن بیدار نمیشوند. البته همه نوزادان مثل هم نیستند.
از ششهفتگی به بعد میتوان به ایجاد عادتهای مناسب خواب در نوزاد کمک کرد. از این سن به بعد بدن نوزاد کمکم چرخه طبیعی شب و روز را تجربه میکند، که مهمترین زمینه برای تنظیم عادتهای خواب و بیداری است. شما هم میتوانید با استفاده از راهکارهایی به تنظیمشدن ریتم خواب نوزادتان کمک کنید.
📍برای خواندن ادامه مطلب اینجا کلیک کنید.
#خواب
👫صفر تا سه ماهگی
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1587282263C0d5a85f158
💫ایجاد عادت های خواب نوزاد:از سه تا شش ماهگی
در سن سه تا ششماهگی، نوزاد کمکم روزها کمتر و شبها بیشتر میخوابد، و الگوی خواب او ثبات بیشتری پیدا میکند. این سن زمان بسیار خوبی است که در او عادتها و برنامههای ثابت قبل از خواب ایجاد کنید.
در سهماهگی، نوزادان معمولاً حدود شانزده تا هجده ساعت در شبانهروز میخوابند. از این مقدار، ممکن است هشت ساعت یا بیشتر را شب بخوابند، و بقیه آن را هم سه نوبت در روز بخوابند. البته وقتی کودک به ششماهگی نزدیک میشود، دفعات خواب روز کمتر میشود.
تحقیقات نشان داده است که کودکان حتی از سهماهگی هم این توانایی را دارند که بدون کمک دیگران خودشان به خواب بروند. بنابراین اگر فرزندتان در طول شب از خواب بیدار شد، ممکن است خیلی به دخالت شما نیاز نداشته باشد و خودش دوباره به خواب برود. البته این که کودک از این توانایی استفاده کند یا نه به شما و به عادتهایی که در او ایجاد میکنید بستگی دارد.
👇👇👇
#خواب
https://eitaa.com/joinchat/1587282263C0d5a85f158
💫آیا هر کودکی که سروصدا یا شیطنت کند بیشفعال است؟
بیشفعالی در کودکان معمولاً به رفتارهایی از جمله حرکتهای دائمی، نداشتن تمرکز، حرکات تکانشی مثل عصبانیشدن، فریادهای ناگهانی، پرخاشگری، زدوخورد فیزیکی با همسالان، دویدن و فرارکردن و رفتارهای مشابه اشاره دارد.
فقط متخصصان و درمانگران کودکان میتوانند تشخیص دهند که آیا ویژگیهای رفتاری یک کودک در سطح اختلال بیشفعالی قرار میگیرد و نیازمند درمان است یا نه، در غیر این صورت ممکن است پدر یا مادر، رفتارهایی از فرزندشان را که در سطح اختلال نیست، اختلال در نظر بگیرند و بسیار نگران شوند.
یکی از معیارهای تشخیصی مهم این است که رفتار کودک با مرحلهی رشدی او مرتبط نباشد. مثلاً کودک سهسالهای که توانایی تمرکز چنددقیقهای روی یک داستان را ندارد، لزوماً بیشفعال نیست، یا پسربچهی هفتسالهای که انرژی بالایی دارد و از بازیهای حرکتی لذت میبرد، اختلال بیشفعالی ندارد. در این مثالها، هر دو کودک ویژگیهای مرتبط با مرحلهی رشدی خودشان را دارند. درواقع، بسیاری از اوقات پدرومادرها به دلیل خستگی و کمبودن صبر و تحملشان، به فرزندشان برچسب بیشفعالی میزنند و برای آرامکردن او بهسرعت سراغ دارودرمانی میروند.
#چالشهای_رفتاری
👫سه تا دوازده سالگی
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1587282263C0d5a85f158
💫چگونه به فرزندمان بیاموزیم که منظم باشد؟👇
1️⃣فرزندتان را تا حد امکان در کارها مشارکت دهید
ممکن است گاهی وسوسه شوید که خودتان اتاق فرزندتان را مرتب کنید، اما پیشنهاد میکنیم به جای این کار، با فرزندتان وقت مشترکی را به مرتبکردن اتاق اختصاص دهید. میتوانید ابتدا از قسمتهایی شروع کنید که فرزندتان هر روز از آنها استفاده میکند؛ مثلاً اول کشوی لباسها را مرتب کنید و بهمرور به بخشهای دیگر اتاق نظم بدهید.منظمبودن اتاق بچهها یکی از راههای مؤثر برای نظمبخشیدن به ذهن آنهاست.
2️⃣نظمدهی را ابزاری برای تنبیه فرزندتان ندانید
اگر میخواهید فرزندتان واقعاً تمیزکردن اتاق و #نظمدادن به وسایلش را دوست داشته باشد، این کار را به تنبیه و جریمه تبدیل نکنید. اینکه از فرزندتان بخواهید به خاطر کار اشتباهش به اتاقش برود و آن را تمیز کند، دقیقاً نتیجهی عکس خواهد داد.
3️⃣منظمبودن را به عادت خانوادگی تبدیل کنید
اگر این کار را به صورت گروهی انجام دهید، نتایج مثبتتری به دست خواهید آورد. پس به جای اینکه فرزندتان را به تنهایی برای نظافت اتاقش بفرستید، این کار را با هم انجام دهید.
4️⃣انتظارات شفاف داشته باشید
یادگیری یک عادت خوب مثل یادگرفتن یک زبان جدید یا یادگیری نواختن یک ساز است. بچهها هم مثل بزرگترها نیاز دارند که مهارتها را با تکرار و تمرین به عادت تبدیل کنند. پس در این مسیر صبور باشید و انتظارات خودتان را از چگونگی مرتب نگه داشتن اسباببازیها، لباسها و سایر وسایل بهروشنی بیان کنید.
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1587282263C0d5a85f158
💫تابآوری در کودکان؛ 8 روش برای تقویت تابآوری کودک
کودکان از طریق تجربهکردن میتوانند #تابآوری را بیاموزند. هر بار که فرزندتان بر مشکلی غلبه میکند، برای مقابله با مشکل بعدی اعتمادبهنفس بیشتری پیدا میکند.
در این پست، چند راه پیشنهاد دادهایم که میتوانید به کمک آنها تابآوری فرزندتان را تقویت کنید:
1️⃣به فرزندتان اجازه دهید خودش با مشکلاتش روبهرو شود.
2️⃣به فرزندتان کمک کنید احساساتش را شناسایی و مدیریت کند.
3️⃣به فرزندتان اجازه دهید که اشتباه کند.
4️⃣فرزندتان را تشویق کنید تا چیزهای جدید را امتحان کند.
5️⃣از حل مسئله کمک بگیرید.
6️⃣به فرزندتان کمک کنید عزتنفس خود را بسازد.
7️⃣به فرزندتان کمک کنید تغییر را بپذیرد.
8️⃣همراه با فرزندتان به طبیعت بروید.
#مهارتهای_زندگی
👫سه تا دوازده سال
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1587282263C0d5a85f158
📘 داگلی بغلی عیدت مبارک!
مهمترین رسالت رسمورسوم کشورها نزدیککردن آدمها به یکدیگر است. مراسم سال نو یکی از رسوم زیبایی است که تجدید دیدارها، دور هم جمعشدنها، نزدیکی اقوام و دوستان، دورریختن غصهها و پاکی دلها و خانهها را به همراه دارد.
همهی آدمها به برقراری ارتباط با دیگران نیاز دارند و کودکان هم باید این مهارت مهم را یاد بگیرند. شرکت در مراسمی مثل مراسم تحویل سال و رسم دیدوبازدید به تقویت این مهارت ارزشمند کمک میکند.
کتاب داگلی بغلی عیدت مبارک شور و نشاط روزهای پایانی سال و برگزاری مراسم عید را در قالب داستانی ساده و دوستداشتنی نشان میدهد. در این داستان به ارزش روابط دوستانه، گذراندن اوقات خوش کنار دوستان و پیداکردن دوستان جدید پرداخته شده است.
#معرفی_کتاب
👫گروه سنی: یک تا سه سال
📖تعداد صفحات: ۳۴
✍️نویسنده: دیوید ملینگ
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1587282263C0d5a85f158
✔️ قبل از خواب 1 قاشق عسل بخورید !
فواید:
⚡️کاهش وزن
⚡️پاکسازی کبد
⚡️خواب راحت
⚡️تقویت سیستم ایمنی
⚡️ احساس شادابی در صبح
⚡️ پاکسازی دستگاه گوارش
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1587282263C0d5a85f158