فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#طوفان_الاقصی
#طوفان_الاحرار
چرا ارتش اسرائیل وارد وضعیت نافرمانی از نتانیاهو شده است ؟
@taghaviniaa
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#انتخابات
#انتخابات_۱۴۰۳
#انتخابات_ریاست_جمهوری
#انتخابات_چهاردهم_ریاست_جمهوری
✳️ انتخاباتی فراگیر انتخابی دقیق
انتخابات زودهنگام ریاستجمهوری ایران، فرصت جدیدی را برای «بازشناخت» مأموریتها و «بازطراحی» سیاستهای اجرائی کشور در اختیار مردم ایران و نظام اسلامی قرار داده است و این شاید تنها عنصری باشد که التیامی بر جراحت شدید ناشی از شهادت آیتالله رئیسی و همراهان ایشان به حساب میآید. ایران پیش از این تجربه برگزاری زودهنگام دو انتخابات ریاستجمهوری را داشته است. وقتی به عقب نگاه میاندازیم درمییابیم که در هر دو مورد پیشین، نظام و مردم با قدرت بیشتری راه را ادامه دادهاند و مشکلی که پیش نیامد، فرصتهایی هم فراروی کشور قرار گرفت. این از یکسو به دلیل ذات انقلاب اسلامی است که توفنده به پیش میرود و از سوی دیگر پاداش انسانهای مخلصی است که در برابر رخدادها کمر خم نمیکنند و به تعبیر حضرت امیرالمؤمنین علیهالسلام «المُؤمِنُ کَالجَبَلِ الرّاسِخِ لاتُحَرِّکُهُ العَواصِفُ» مؤمن مانند کوه استوار است آنچنان که بادهای تند او را تکان نمیدهد (شرح اُصول الکافی: ج۹ ص۱۸۱). خداوند متعال وعده داده است که وقتی مؤمنان در کوران حوادث (مَسَّتْهُمُ الْبَأْسَاءُ وَالضَّرَّاءُ وَزُلْزِلُوا) استقامت ورزیدند، خداوند به آنان نصرت (و غلبه بر مشکلات) را عطا میفرماید. گاهی سختیها به جایی میرسد که مؤمنان به تردید میافتند (وَزُلْزِلُوا) و میپرسند پس کی وعده نصرت الهی محقق میشود (مَتَى نَصْرُ الله) اما به یکباره ندا میرسد که «أَلَا إِنَّ نَصْرَالله قَرِيبٌ»
(آیه 214 سوره مبارکه بقره).
انتخابات پیش روی جمهوری اسلامی یک فرصت مهم برای کشور به حساب میآید. در واقع این انتخابات میتواند بدینگونه فرمولبندی شود «کابینه جدید با ویژگیهای اقدامات برجسته و راهگشای کابینه شهید رئیسی، بدون نواقص آن». اگر این خروجی انتخابات 8 تیر ماه باشد، نتیجهای رقم میخورد که مورد رضایت شهید رئیسی ـ که حتماً کمک کار، حامی و ناظر تحولات جمهوری اسلامی است ـ قرار میگیرد و بر سرعت حرکت قوه مجریه میافزاید. اما در این خصوص گفتنیهایی وجود دارد:
1⃣ همه شواهد و قرائن بیانگر آن است که مشارکت مردم ایران در روز هشتم تیر ماه بیش از مشارکت در انتخابات ریاستجمهوری خرداد 1400 و نیز بیش از مشارکت در انتخابات 11 اسفند 1402 مجلس شورای اسلامی خواهد بود. بر این اساس این بار برخلاف دورههای قبل که دشمن برای شکست انقلاب و مردم بر طبل «عدم شرکت» میکوبید و گمان میکرد انتخابات به آن حد از بیرونقی میرساند که به ضد خودش تبدیل شود، این بار متقاعد شده است این حاجت برآورده شدنی نیست.
انتخابات 11 اسفند و مشارکت حدود 25 میلیون نفر در آن ـ که به اندازه جمعیت همه کشورهای حاشیه جنوبی خلیجفارس میباشدـ و تشییع پرشکوه پیکر «شهیدان جمهور» بسیار گویاتر از آن است که حتی گوشهای کمشنوا از دریافت آن عاجز باشند. به همین جهت بعضی افراد که در ایران به شاخص غربگرایی تبدیل شده و در انتخابات 11 اسفند رویه قهر با مردم را در پیش گرفتند و در واقع مراتب فرمانبری خود را به اربابان نشان دادند، این بار نه تنها روی حضور در انتخابات تأکید میکنند بلکه چندین کاندیدا هم به عرصه فرستادند تا بار دیگر «قدرت اجرائی» نظام جمهوری اسلامی را در اختیار بگیرند. این هم باز یک آشتی سازمانی و سلسله مراتبی است. بنابراین واضح است که انتخابات پیش رو نه به دلیل مشارکت طیفی که در انتخابات قبل روی قهر خود حساب باز کرده بود، بلکه به دلیل تأثیرات فضای معنوی ناشی از «طوفانالاقصی»، بالاخص عملیات «وعده صادق» و سپس شهادت رئیسجمهور و همراهان ایشان، با افزایش مشارکت مردم همراه خواهد شد.
اشتباه نشود، حضور همه جریانات سیاسی ـ اجتماعی کشور در انتخابات مغتنم و شایسته تقدیر است و باید به کاندیداهای آنان هم اهلاً و سهلاً گفت. حضور این جریانات هم در انتخابات تأثیر نسبی دارد و به افزایش مشارکت هم کمک میکند که البته درباره حد و حدود آن بحث و گفتوگو وجود دارد. این موضوع نباید با اغراق یا انکار توأم شود.
2⃣ با این وصف واضح است دشمنان که هیچگاه ایران را به دلیل اقتدار، موقعیت و تأثیر عینی که دارد، رها نمیکنند، این بار روی موضوعاتی که میتواند به «ایجاد شکاف» در جامعه ایران بیانجامد، تأکید داشته و آن را بستری برای موفقیتهای آینده خود میدانند.
💢 ادامه مطالب 👇👇👇👇👇
حدود سه ماه پیش در کنگره آمریکا جلسه استماع برگزار شد و وزیر خارجه آن «آنتونی بلینکن» ضمن ابراز نگرانی شدید از توسعه قدرت جمهوری اسلامی و اذعان به اینکه سیاست آمریکا علیه ایران تاکنون نتیجهبخش نبوده است، تصریح کرد «ما در ایران در حال گسترش ارتباط با گروهها و شخصیتهای خاص هستیم. مهم این است که بتوانیم از این طریق معبر دوگانگیها را در درون سیستم گسترش بدهیم».
بنابراین دشمن در این صحنه دنبال نوعی دیگر از مواجهه با انتخابات ایران است که میتوانیم آن را حرکت از مواجهه کمی به مواجهه کیفی بنامیم. البته این را هم میدانیم که به نسبت 15 سال و یا پنج سال پیش، قدرت مانور آمریکا در ایران بسیار کاهش پیدا کرده و با توجه به تحولات آمریکا، این امکان امروز برای مانور متقابل ایران فراهم گردیده است.
3⃣ انتخابات ریاستجمهوری در هر کشور صحنه رد و بدل شدن قدرت اجرائی کشور است و ماهیتی غیر از این ندارد و هر تعریف و تعبیر دیگری از ریاستجمهوری قاعدتاً «انحرافی» است. کاندیداهایی که به صحنه میآیند هم برای «برداشتن بار» اجرائی مردم به صحنه میآیند و اگر غیر از این باشد، اشتباه است. بنابراین کاملاً واضح است که در بادی امر، رنگ عقیدتی و ایدئولوژیک زدن به انتخابات و به کاندیداهای آن نادرست است. شورای نگهبان هم بر اساس مأموریتهایی اجرائی مذکور در قانون اساسی، صلاحیت افراد را بررسی و اعلام کرده و لذا «تأیید قانونی» شورای نگهبان هم مبتنی بر صلاحیتهای شخصی کاندیدا و نه دلبستگی او به یک ایدئولوژی خاص و یا انتساب به یک گروه مذهبی ـ سیاسی و یا یک تشکیلات حزبی صورت گرفته است. شورای نگهبان عدهای را بر اساس توان اجرائی در برداشتن بار مردم معرفی کرده است. پس در وضع طبیعی، انتخابات و منتخبین به این معنا ایدئولوژیک نیست. شورای نگهبان کاندیدا را برای اینکه کار سایر دستگاههای کشور را انجام دهد و نیز مردم برای اینکه منتخب به غیر از کار اجرائی به کارهای دیگری بپردازد، وارد فرآیند انتخابات نشدهاند. میدانیم که هر چند عقیده پاک دینی، مردم را به شرکت در انتخابات ترغیب کرده است، برای مدیریت یعنی واگذاری اختیار خود در امور عقیدتی به پای صندوق انتخابات نمیروند.
با این وجود با نگاه به تجربه انتخابات ریاستجمهوری دوم خرداد 1376 ـ که به پیروزی سیدمحمد خاتمی منجر شد ـ و انتخابات ریاستجمهوری 1388 ـ که به پیروزی محمود احمدینژاد منتهی گردید ـ سیاستها و دستهایی به کار افتادند تا خودساخته، رنگی ایدئولوژیک و تئوریک به رأی مردم بزنند. مثلاً یکی از افراد شاخص «مجمع روحانیون مبارز تهران»، در همان اوایل انتخاب شدن خاتمی، به وی گفته بود «برخلاف سخن شما که میگویید دولت باید وضع نابسامان اقتصادی کشور را سر و سامان دهد، شما اقتصاددان نیستید و مردم برای اقتصاد به شما رأی ندادهاند، مردم از شما نان و دین نمیخواهند، آزادی میخواهند!» بعد هم اتاقهای فکر در وزارتخانهها و دانشگاههای مختلف کشور تشکیل شدند تا «توسعه سیاسی» را به گونهای افراطگونه و در تضاد با اصول و ارزشهای نظام بهعنوان اولویت کشور به سرانجام برسانند. همین اتفاق نادرست در فاصله 88 تا 92 هم افتاد و یک حلقه که در اطراف رئیسجمهور وقت شکل گرفته بود، تلاش میکرد تا با ایدئولوژیک کردن سیاستهای دولت، وضع جدیدی پدید آورد و حال آنکه وظایف رئیس جمهور در قانون اساسی به وضوح آمده است و ایدئولوژیک کردن انتخابات به روال خاص این و آن بیرون از این دایره تعریف شده است. اما این هرگز به این معنا نیست که رئیسجمهور مسئولیتی در قبال امور دینی، مذهبی و سیاسی مردم ندارد، رئیسجمهور به اقتضای ریاست بر شوراهایی نظیر «شورای عالی امنیت ملی»، «شورای عالی انقلاب فرهنگی» و در اختیار داشتن نهادهای مختلف حتماً در امور فرهنگی و حتی دینی و مذهبی ایران مسئولیت داشته و باید نقشآفرینی کند. اما اینها همه در چارچوب نظام و اختیارات اجرائی است.
4⃣ انتخابات 8 تیر ماه یک فرصت مهم برای جهش کشور میباشد و همه چیز حکایت از آن دارد که اکثریت مردم خود را برای حمایت از این جهش آماده کردهاند و البته انتخابات تنها یکی از اینهاست. شرکت پرتعداد مردم در این انتخابات در حکم امضای سند حرکت شتابان به سمت قله است. در روز 8 تیر، کار تازه آغاز میشود.
✍ #سعد_الله_زارعی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#برجام
#برجامیان
#اندر_اطهارات_جواد_ظریف
🔶نکاتی درباره ادعای احیای برجام در اسفند ۹۹
✅ درباره اظهارنظر اخیر آقای ظریف که گفتند در اسفند سال ۹۹ امکان احیای برجام و رفع تحریمها وجود داشت اما قانون اقدام راهبردی مجلس شورای اسلامی نگذاشت چند سوال ساده و روشن وجود دارد:
✅ آیا صرف احیای برجام بدون اینکه انتفاع اقتصادی ملت ایران در آن تضمین شده باشد، ارزشی دارد؟ آیا متن و توافقی که آقای ظریف مدعی آن است در اسفند۹۹ دست یافتنی بود اما نگذاشتند، در آن انتفاع پایدار اقتصادی ایران ضمانت شده بود؟ پاسخ:هرگز
✅ آیا اینک برای ما نباید مهم باشد تا به گونهای متن توافق تهیه شود که لااقل ریسک خروج از برجام افزایش پیدا کند و رؤسای جمهور آمریکا آن کاری نکنند که ترامپ به آسانی کرد؟ آیا در متن اسفند۹۹ دولت روحانی، افزایش ریسک خروج از توافق برای طرفهای دیگر و مخصوصا آمریکا تضمین شده بود؟ پاسخ: خیر
✅ اینکه نهاد عالی امنیت ملی تا پیش از شهریور ۱۴۰۱ به دولت شهید رئیسی نیز_بدون تحقق انتفاع اقتصادی_ اجازه موافقت با متن توافق هستهای را نداده است، معنایش آن است که منطق این مخالفت ها ماهیت منافع ملی دارد و نه موضوعات جناحی و حزبی.
✅ درشهریور ۱۴۰۱ ایران با در نظر گرفتن منافع اقتصادی کشور، چارچوب متن احیای برجام را قابل دفاع دیده و آمادگی خود را برای احیای برجام اعلام کرد. اما طرف آمریکایی نخست بخاطر برگزاری انتخابات مجلس رژیم صهیونیستی و میاندورهای کنگره آمریکا وسپس امید بستن به اغتشاشات داخلی در ایران برای کسب امتیاز بیشتر، موافقت با توافق را به تأخیر انداخت که بنا به دلایلی تاکنون نیز ادامه دارد.
#عزیز_غضنفری
@ghazanfari58
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_12078667279.mp3
10.87M
🔗 آغاز بازی پزشکیان و پورمحمدی با توپ رقبا / جلیلی و قالیباف چگونه بازی خواهند کرد؟
🎙 نتایج نظرسنجی ها پس از پایان مناظرات تغییر خواهد کرد؟ آیا پورمحمدی و پزشکیان موفق به رشد بدنه ی رای خود خواهند شد؟ جلیلی و قالیباف چگونه بازی خواهند کرد؟ چه کسی رئیس جمهور بعدی ایران خواهد بود؟
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #پادکست_تصویری
🔶🔸 #دولت_لیبرال
🔹بررسی چگونگی روی کار آمدن دولت یازدهم و دوازدهم (بخش سوم)
🔸آیا #آقای_روحانی تابعیت انگلیسی دارند؟ حسن روحانی یا حسن فریدون!
🔹چرا مسئولین جمهوری اسلامی، رئیس جمهور فعلی که روی کار آمده است، وبیش از هفتاد سفر به انگلستان داشته است، نباید رفت و آمد ایشان به #انگلستان را مورد بررسی قرار می دادید؟ در مقطعی که ایشان بالاترین مقام امنیتی #جمهوری_اسلامی_ایران را داشته است؟
🔸#ناگفته های از پایان نامه ی دکترای آقای روحانی
🎙#استاد_مهدی_امینی
(مدرس، پژوهشگر حوزه علوم استراتژیک و رئیس اندیشکده راهبردی فتح)
#مطالبه_گری
#درست_انتخاب_کنیم
✅کانال رسمی اندیشکده راهبردی فتح
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_12081981840.mp3
3.53M
🔵گزیده ای از مهمترین اخبار و تحلیل های سیاسی
🔴#رادیو_اینترنتی_سیاست
با گرایش. #اصلاحات
چهارشنبه 1403/03/30
✅#گزارش_سیاسی؛ جزئیات زندگی همسر رهبر پیشین/بغدادی تحصیل در رشته شریعت یا همان احکام اسلامی را در دانشگاه بغداد به پایان رسانده است/بخش اول
❇️تجارتنیوز: گوش بازار سرمایه از شعار پر است! ۱۲۰ میلیارد دلار سرمایه مردم در بورس سوخت و آقایان سکوت کردند!/پوشالی بودن وعدههای نامزدهای انتخابات برای فعالان بورس روشن شده است/دشمنان بازار سرمایه در کنار قالیباف قرار گرفتهاند!/کلیگویی و جملات نامشخص درباره بازار سرمایه و اقتصاد پزشکیان دیگر به درد بازار سرمایه نمیخورد
❇️یک فیلیپینی در حمله حوثیها کشته شد
❇️ماجرای فایل صوتی منتسب به مرندی درباره وضعیت سلامتی آیت الله خامنه ای چه بود؟ و...
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_12090188209.mp3
10.94M
🔗 مشاور عالی رهبر ایران: در 100 ثانیه 100 موشک زدیم / اگر حماقتی بکنند تا آن سوی خلیج فارس آمریکا را تعقیب میکنیم
🎙 روایت جدید مشاور عالی رهبر ایران از حمله ی 4 ساعته ی ایران به اسرائیل / ابتدا آمریکایی ها را فرستادند تا هر طور شده ایران را منصرف کند. بعد که یقین پیدا کردند تصمیم ایران قطعی است آمریکا و چند کشور 250 فروند جنگنده به پرواز در آوردند. بعد از آن ایران در 100 ثانیه 100 موشک شلیک کرد...
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
هدهد حزب الله به صهیونیست ها چه پیامی داد ؟
#علیرضا_تقوی_نیا
حزب الله امروز تصاویری از پهپاد هدهد خود را به نمایش گذاشت که آزادانه و بدون مانع وارد سرزمین های اشغالی شده ، از تاسیسات راهبردی و نفتی و اقتصادی و نظامی صهیونیست ها فیلم تهیه کرده و با موفقیت و بدون آن که شناسایی شود، به خاک لبنان باز می گردد.
در این خصوص چند نکته باید گفته شود.
1️⃣ عبور پهپاد شناسایی حزب الله از سامانه های راداری و رصد اسرائیل و حرکت آن به عمق تا خلیج حیفا یک دستاورد بزرگ برای مقاومت لبنان و شکستی سهمگین برای صهیونیست ها به شمار می رود زیرا اشغالگران فلسطین مدعی بودند بهترین سیستم های پدافندی مانند گنبد آهنین را در اختیار دارند و امن ترین آسمان جهان متعلق به آنهاست.
2️⃣ برتری تکنولوژی مقاومت در برابر گران ترین سامانه های راداری و پدافندی دنیا برای اسرائیل گران تمام می شود زیرا شهروندان اشغالگر در ۷۶ سال گذشته با اتکا و اعتماد به ارتش مثلا قدرتمند و شکست ناپذیر صهیونیست در فلسطین مانده بودند و اگر این برتری از بین رود، آینده ای برای یهودیان در این سرزمین قابل تصور نخواهد بود.
3️⃣ پهپاد یک سلاح تاثیرگذار ، ارزان قیمت و کاملا متناسب با راهبرد جنگ نامتقارن حزب الله است که می تواند در صورت لزوم ضربات جبران ناپذیری به اسرائیل وارد کند ؛ همچنین ریزپرنده ها به یک متغیر جدید و موثر در نبردهای نوین تبدیل شده اند .
4️⃣ ایران به عنوان پشتوانه و عقبه استراتژیک محور مقاومت مرتبا در حال به روز رسانی تجهیزات حلقه های این محور است و جبهه های یمن ، عراق ، لبنان و ... همواره با تسلیحات جدید حمایت می شوند .
5️⃣ در جنگ آینده، نقش پهپادهای پیشرفته غیرقابل انکار است و بدون شک حزب الله از طریق پهپادهای پرشمار خود به شکار ادوات و تجهیزات اسرائیل بر روی زمین مبادرت خواهد کرد.
@taghaviniaa
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
4_6026287712737170482.mp3
10.64M
🔗 کارشناس تلویزیون عربستان: ایران یک نقشه ی طولانی دارد یک روز سلاح بر میدارد یک روز میآید گفتگو
🎙 حیرت کارشناس تلویزیون عربستان از رفتار ایران: آنها ملتی باهوش هستند و چه آن روز که شمشیر دست میگیرند و چه آن روز که دنبال صلح هستند فقط به این فکر میکنند که با هر دو به یک هدف که از قبل مشخص کردهاند نزدیک شوند.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#برجام
#برجامیان
#اندر_اطهارات_جواد_ظریف
✳️ چه کسی جز روحانی به ترامپ
برای خروج از برجام تضمین داد
ظریف در سخنان دیروز در برنامه میزگرد سیاسی عنوان داشت:«برخی روزنامهها و دوستان نوشتند اینکه ترامپ میگوید از برجام خارج میشود، جنگ زرگری است و او خارج نمیشود؛ بعد که خارج شد؛ پس چه شد؟ ترامپ میگفت برجام کلاه گشادی بود که ایرانیها سر ما گذاشتند؛ البته در اینجا هم برخی میگفتند برجام کلاه آمریکا بر سر ایران بود.»
کافی است ظریف نگاهی به سخنان موگرینی درباره تضمین روحانی به ترامپ برای خروج از برجام بیندازد.
پایگاه تحلیلی «پولیتیکو» به نقل از «فدریکا موگرینی» مسئول سابق سیاست خارجی اتحادیه اروپا نوشت:«از «حسن روحانی» رئیسجمهور ایران تضمین گرفته که این کشور علیرغم تصمیم «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا برای خروج از برجام و وضع مجدد تحریمها علیه ایران، همچنان در توافق میماند.»
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا که در اجلاسی در شهر فلورانس ایتالیا سخن میگفت، تصریح کرده است که «علیرغم تصمیم ترامپ برای خروج از برجام و وضع مجدد تحریمها علیه ایران، از رئیسجمهور ایران تضمین گرفته است که تهران همچنان در توافق میماند.»
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_12099023215.mp3
10.25M
🔗 کارشناس عرب خطاب به سازشکاران اعراب: کار را به ایران باید بسپاریم. دشمنی با آنها را کنا بگذارید
🎙 کارشناس عرب: سازشکاران به ایران حمله میکند. زمان واقع بینی است. ایران و یارانش قهرمانانه در حال نبرد هستند. ارتش های عربی کجا هستند؟ من طرف ایران هستم. این را صریح میگویم.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_12102682393.mp3
12.13M
🚨 تحلیل / فوری / دبیرکل مقاومت: به سلاحی جدید دست پیدا کردیم/ مقاومت لبنان یک کشور اروپایی را رسما تهدید جنگ به کرد
#شبنامه / تحولات فلسطین / دبیر کل مقاومت لبنان رسما قبرس را تهدید کرد: اسرائیل میداند باند فرودگاه هایش را بزنیم نمی تواند پرواز کند و میخواهد از پایگاه های شما استفاده کند، ما هشدار داده ایم / صد هزار رزمنده آماده ی نبرد هستند / به سلاحی جدید دست یافته ایم / قسمت ۱۶۰۷
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#انتخابات
#انتخابات_ریاست_جمهوری
#چهاردهمین_انتخابات_ریاست_جمهوری
✳️ نامزدها بگویند «کجا ایستادهایم؟!»
اولین مناظره نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری، دوشنبه شب
- 28 خرداد- از شبکه یک سیما پخش شد. یکی از تفاوتهای بارز این مناظره با مناظرههای دورههای قبل این بود که در این مناظره از تخریبها و بداخلاقیهای انتخاباتی خبری نبود و مخاطب صرفا شاهد برخی کنایهها و جدلهای کلامی محدود بود و این یک نقطه قوت در این مناظره بود.
اما، این مناظره یک نقطه ضعف بارز داشت و آن، این بود که هیچکدام از نامزدها دقیق به این مسئله نپرداختند که «ما اکنون در کجا ایستادهایم؟». بر همین اساس نگارنده در این وجیزه به تشریح پاسخ این سؤال خواهد پرداخت.
1⃣ ما در شرایطی قرار داریم که دولت سیزدهم، دوره 4 ساله خود را به پایان نرسانده و هنوز یکسال از عمر این دولت باقی مانده بود. دولت سیزدهم هر چند دوره چهار ساله خود را به اتمام نرساند اما کارنامه درخشانی بر جای گذاشت.
این در شرایطی بود که به گفته بسیاری از کارشناسان و صاحبنظران، در تاریخ دولتهای پس از انقلاب، هیچ دولتی به اندازه دولت سیزدهم و آیتالله رئیسی میراثدار مشکلات، ضعفها و کاستیهای برجای مانده از دولت پیش از خود نبود.
2⃣ تلاشهای شبانهروزی آیتالله سید ابراهیم رئیسی و پُرکاری و خستگیناپذیری وی در رفع مشکلات در کنار تحرک بالای دولت سیزدهم، امید را در دل مردم زنده کرد. به همین علت بود که سفرهای استانی آقای رئیسی با استقبال انبوه مردم مواجه شده و استقبال باشکوه و حماسی مردم، جزو لاینفک سفرهای استانی آیتالله رئیسی بود.
3⃣ وقتی آیتالله رئیسی دولت را تحویل گرفت، شیوع کرونا در اقصی نقاط جهان و از جمله ایران، وضعیت بغرنجی را پدید آورده بود. در تابستان ۱۴۰۰ میزان فوتیهای روزانه کرونا به بیش از ۷۰۰ نفر افزایش یافته بود.
به گفته دولتمردان، وقتی آقای رئیسی وارد اولین جلسه دولت شد که وزرا هنوز به دولت قبل اختصاص داشتند، رئیس بانک مرکزی وقت در آن جلسه گفت پول نداریم حقوق این ماه را بدهیم!.
تعطیلی کارخانهها و واحدهای تولیدی، قطع مداوم و گسترده برق، مشکل آبرسانی در استانهائی از قبیل خوزستان، سیستان و بلوچستان، کردستان و همدان، قطعی گاز در استانهای شمالی در فصول سرد سال، وجود بدهی سرسامآور به صندوقهای بازنشستگی، بدهی چندهزار میلیاردی بانک مرکزی، وضعیت نامناسب در صادرات نفتی و غیرنفتی، فشل بودن دیپلماسی اقتصادی، ضعف مفرط در دیپلماسی منطقهای، دیپلماسی التماسی در مواجهه با دولتهای غربی، بیاعتنایی به دیپلماسی چندجانبه.
همچنین حمایت از مفسدان اقتصادی دانهدرشت، رفتار توهینآمیز برخی دولتمردان با منتقدان و رکوردزنی در توهین به منتقدان، پرهیز برخی دولتمردان از حضور بیواسطه در میان مردم، سوءمدیریت فاحش در مواقع بروز سیل و زلزله، عدم اعتماد به جوانان و روی کار بودن کابینه پیر و خسته، عدم اعتنا به توان عظیم داخلی و تحقیر توانمندیهایی از جمله خودکفایی در کشاورزی، افتخار به نساختن مسکن برای مردم، رکوردزنی در تورم و گرانی و موارد متعدد دیگر که از حوصله این وجیزه خارج است. اینها همگی میراثی بود که آیتالله رئیسی تحویل گرفت.
4⃣ خب، آقای رئیسی با تحویل گرفتن این وضعیت بغرنج، در طول سه سال فعالیت و در شرایطی که هنوز یکسال تا پایان دولت سیزدهم فرصت باقی مانده بود، کار را به کجا رساند؟ بخوانید:
با مجاهدت دولت سیزدهم و بهکارگیری دیپلماسی مقتدرانه در کنار اعتماد به نخبگان و دانشمندان داخلی، واکسیناسیون سراسری به بهترین نحو اجرا شد و بارها رکورد روزهای بدون فوتی کرونا در تقویم کشور ثبت شد.
دولت رئیسی علاوهبر پرداخت بهموقع حقوق کارمندان، موفق شد حجم بزرگی از بدهیها و تعهدات دولت قبل را تسویه کند، از جمله: تسویه ۲۷۰هزار میلیارد تومان بدهی اصل و سود اوراق، تسویه ۱۰۰هزار میلیارد تومان بدهی به صندوقهای بازنشستگی، اختصاص ۴۰هزار میلیارد برای رتبهبندی معلمان و ۵۴ هزار میلیارد برای تسویه بدهی بانک مرکزی.
عضویت رسمی ایران در سازمان همکاریهای اقتصادی شانگهای، عضویت رسمی ایران در گروه بریکس، آزادسازی بخشی از پولهای بلوکه شده ایران، امضای موافقتنامه تجارت آزاد میان ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا، کنار رفتن دست اندازها و موانعی از جمله برجام و FATF، راهاندازی کریدور شمال- جنوب، امضای موافقنامه جامع همکاری اقتصادی با چندین کشور، کسب تراز تجاری مثبت در تعامل اقتصادی با ۸۴ کشور، اقدامات تحسین برانگیز در حمایت از مردم مظلوم فلسطین(به خصوص پس از عملیات طوفانالاقصی)، تحول در دیپلماسی منطقهای و روابط با کشورهای همسایه و...بخشی از کارنامه موفق دولت سیزدهم در حوزه سیاست خارجی است.
💢 ادامه مطلب👇👇👇👇👇
در دولت آقای رئیسی حدود ۸ هزار و ۸۰۰ کارخانه و واحد تولیدی در نهضت احیا به چرخه تولید بازگشتند و ۷۲۰ واحد راکد، نیمهفعال و غیرفعال نیز در حال احیا و بازگشت به چرخه اقتصادی کشور هستند. همچنین کاهش نرخ بیکاری به هشت و دو دهم که کمترین نرخ بیکاری پس از انقلاب است؛ در نتیجه افزایش رشد اقتصادی و احیای واحدهای تولیدی در دولت سیزدهم رخ داد.
در نیمه اول سال ۱۴۰۰ و در مقطعی که دولت قبل روی کار بود شاهد قطع مداوم و گسترده برق در شهرهای مختلف کشورمان بودیم. در همان مقطع رسانههای زنجیرهای مدعی شدند که قطعی برق ناشی از تحریمهاست. در این فقره نیز با تغییر دولت و تغییر ریلگذاری، شاهد تغییر و تحولات مهمی بودیم. به دلیل سوءمدیریت در دولت قبل، واحدهای نیروگاهی در اوج بار به دلیل تعمیرات نیروگاهی از مدار خارج میشدند. اما در دولت سیزدهم با مدیریت جهادی به نقطهای رسیدیم که هیچ واحد نیروگاهی، خارج از مدار قرار نداشت.
همچنین در دولت سیزدهم با امضا و اجرای قرارداد سوآپ گازی با همسایگان، گاز در استانهای شمالی در فصل سرما تأمین شد.
در دولت قبل حتی آب خوردن مردم نیز به تحریمها و اخم و لبخند دشمن گره خورد. این رویکرد تأسف برانگیز ضمن تشویق دشمن به تشدید گستاخی و فشار، مردم را نیز گلایهمند و آزرده خاطر کرد. کار به جایی رسید که در مناطقی از جمله غیزانیه در خوزستان، مردم با مشکلات زیادی در حوزه تأمین آب مواجه شدند.
اما در دولت سیزدهم با اینکه تحریمهای ظالمانه کنار نرفت، پروژههای عظیم آبرسانی در خوزستان و کردستان و همدان و سیستان و بلوچستان و دیگر نقاط کشور به بهرهبرداری رسید و آبرسانی به
۵ هزار روستا به مرحله اجرا درآمد.
5⃣ یکبار دیگر این سؤال را مطرح میکنیم؛ «ما اکنون در کجا ایستادهایم؟» ما اکنون در میانه دوران بهبود و درمان هستیم. درمان بیماریای که دولت مدعی تدبیر و امید- بخوانید دولت مدعیان اصلاحات- آن را به کشور تحمیل کرد و دولت رئیسی به بهبود آن پرداخت و شهادت رئیسجمهور و هیئت همراه، درمان این بیماری را نیمه کاره گذاشت.
تجربه دولت مدعی تدبیر و امید در کنار تجربه دولت شهید رئیسی، به ما میگوید که باید ضمن پرهیز از ادامه مسیر دولت دوازدهم، مسیر ناتمام دولت سیزدهم به سرمنزل مقصود برسد.
6⃣ اگر بخواهیم صریحتر بگوییم، ما با دو گفتمان در انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم مواجه هستیم، یکی «گفتمان ادامه دولت مدعی تدبیر و امید» است و دیگری «گفتمان ادامه دولت شهید رئیسی»؛ هر دو گفتمان مذکور در انتخابات جاری، دارای نماینده و به عبارتی دارای نامزد میباشند.
حال انتظار از نامزدهای جریان انقلاب این است که ضمن تشریح و تفکیک این دو گفتمان، صراحتا نظر خود را راجع به این دو بیان کنند. این به هیچ عنوان به معنای دامن زدن به دوقطبی نیست، بلکه به معنای انتخاب راه صحیح و تاکید بر این راه است.
✍ #مسعود_اکبری
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#انتخابات
#انتخابات_۱۴۰۳
#اننخابات_ریاست_جمهوری
#انتخابات_چهاردهم_ریاست_جمهوری
✳️ #مناظره
✳️ پیشنهادیکارساز به آقای جبلی
1⃣ برپائی میزگردها و مناظرههای انتخاباتی با حضور نامزدهای ریاست جمهوری چهاردهم را میتوان و باید از ابتکارات هوشمندانه سازمان صدا و سیما دانست که با هدف آگاهیبخشی به مردم برای شناخت بیشتر و دقیقتر نامزدها تدارک دیده شده و به اجرا درآمده است. تقسیم عادلانه وقت و زمان برنامهها نیز یکی دیگر از شاخصههای قابل تقدیر در این برنامهریزی است که در نوع خود بینظیر و تحسینبرانگیز است. اما، در این میان نقیصه و کمبودی دیده میشود که اگرچه شاید به صدا و سیما ارتباط چندانی نداشته باشد ولی این کمبود و کاستی میتواند شناخت مخاطبان از نامزدها را با اخلال جدی روبهرو کرده و به انتخاب گزینه مطلوب و شایسته از جانب آنها آسیب برساند. از این روی ترمیم آن ضرورتی حیاتی و تعیینکننده دارد که امید است جناب آقای دکتر جبلی، برادر عزیز و متعهدمان برای برطرف کردن این نقیصه پیشقدم شده و پیش از آن که فرصت از دست برود، دست به اقدامی بزنند.
و اما آن نقیصه چیست؟ بخوانید!
2⃣ متاسفانه برخی از نامزدها و یا مشاوران آنها در جریان مناظرهها و میزگردها به دروغگویی و تحریف واقعیات پلشت و سیاه کارنامه خود روی آوردهاند تا آنجا که بسیاری از سوابق سیاه و خسارتبار خود را که تنها با واژه فاجعه قابل بیان است، نه فقط نفی و انکار میکنند بلکه با ردیف کردن دهها دروغ و ادعای خلاف واقع، از خسارتها، دستاورد میسازند! وادادگیهای آشکار و دیپلماسی التماسی و شرمآور خود در برابر دشمنان تابلودار مردم را شجاعت دیپلماتیک جا میزنند، تعطیلی هزاران کارخانه و مرکز تولید را پیشرفت اقتصادی قلمداد میکنند! دوبرابر کردن تحریمها به جای لغو آن را به این یا آن جریان موهوم نسبت میدهند! و...
3⃣ بدیهی است که اگر این ادعاهای خلاف واقع و دروغبافیها با پاسخ مستند روبهرو نشود، میتواند به شناخت مردم از هویت واقعی کاندیداها که هدف اصلی از ابتکار انتخاباتی صدا و سیماست، آسیب جدی برساند و به مردم برای انتخاب گزینه مطلوب و شایسته، آدرس غلط بدهد. مخصوصاً آن که اینبار هم دقیقاً مانند ماجرای فتنه آمریکایی- اسرائيلی ۸۸ تمامی رسانههای بیگانه دروغهای یادشده را با جدیت پوشش میدهند و...
4⃣ با توجه به نکته فوق، از برادر عزیزمان
جناب آقای جبلی انتظار میرود -و انتظاری منطقی و قانونی نیز هست- که در برپایي میزگردها از کارشناسان برجسته و آشنا به امور نیز دعوت به عمل آورند تا در صورت مشاهده اینگونه دروغگوییها و ادعاهای خلاف واقع، با ارائه اسناد و مدارک و شواهد غیرقابل انکار، دروغ بودن اینگونه ادعاها را برای مخاطبان بازگو کنند و به خلافگویان اجازه ندهند با معرفی «سراب» به جای «آب»، در شناخت واقعی مردم شریف کشورمان خلل ایجاد کرده و به آنهاآدرس غلط بدهند.
✍ #حسین_شریعتمداری
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_12109959999.mp3
10.17M
🔗 سوال ساده کارشناس برانداز از هواداران پهلوی :چرا در این 45 سال نتوانستید براندازی کنید؟
🔴 دعوا در اردوگاه وطن فروشها / سوال ساده ی کارشناس برانداز که مغز هوادار رضا ربع پهلوی را قفل کرد: شما میگویید فقط رضا پهلوی میتواند حکومت را براندازی کند؟ قبول میکنم. فقط بگویید چرا در یکی از این 46 سال نتوانسته است؟
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#برجام
#برجامیان
#اندر_اطهارات_جواد_ظریف
✳️ 🔰همه چیز درباره «آن شش ماه تلخ»!
🔸احیای برجام درازای خیانت به صنعت موشکی وقدرت منطقهای/ پیشنهادات تحقیرآمیزتیم بایدن به دولت روحانی چه بود؟
🔸محمدجوادظریف که امروزمسعودپزشکیان رادربرنامه انتخاباتی اوهمراهی میکرد،در سخنانی مجدداتوهم احیای برجام ازسوی بایدن درسال ۱۳۹۹ راتکرارکرد.ادعایی که پیش ازاین نیزتوسط اووحسن روحانی مطرح شده بوداما این ادعا تا چه حد با حقیقت مطابقت دارد؟
1⃣ مذاکرات احیای برجام اساسا ازفروردین ۱۴۰۰ آغاز شدوتیم سیاست خارجی دولت روحانی هیچگاه به این سوال پاسخ نداده است که احیای برجام درشرایطی که مذاکرهای درجریان نبوده، ازچه طریقی وباکدام کانال ارتباطی بین دولت وقت باآمریکاپیگیری شده است؟
2⃣ آذر۱۳۹۶ فدریکا موگرینی دراظهاراتی گفت: امروز رازی رادرباره درخواست ایران دربرجام افشامیکنم. دربخش مقدمه (PREAMBLE) توافق هستهای ایران نیمجملهای بااین مضمون وجودداردکه خواستارقراردادن برجام به عنوان زیربنایی برای گفتوگو درباره مسائل دیگر است.به گفته مسئول وقت سیاست خارجی اتحادیه اروپا،این جمله به درخواست ایران دربخش مقدمه برجام گنجانده شده است و هدف ازآن رااستفاده دولت ایران ازاین بندبرای مناقشات داخلی میخواند!بدین معناکه دولت سابق برای پیشبرداهداف خوددربرجامهای تکمیلی درحوزه موشکی ومنطقهای،نیازمند استناداتی ازدرون برجام بودتابتواندحاکمیت را برای همراهی باچنین ایدهای مجاب کند.البته پیش ازآن نیزدرپیام نوروزی حسن روحانی در سال ۹۵ به وضوح ازلزوم طراحی واجرای برجام۲ سخن گفته شده بود.اوهمچنین در مناظرههای انتخابات ریاست جمهوری درسال ۹۶ صراحتا اعلام کرد که در صورت پیروزی برای برداشتن تحریمهای موشکی نیزاقدام خواهدکرد.سردارسلیمانی که به ندرت در رسانهها حضورمییافت ودرخصوص مسائل خارجی اظهارنظرمیکرد، درکنگره شهدای استان کرمان به صراحت به چنین روندی اینگونه واکنش نشان داد:«این که اصرارمیکنندبربرجام۲، برای این است که میخواهنداین تحرکی راکه ازایران اسلامی به جهان اسلام روح و جان داده، بخشکانند. اگر العیاذبالله مارفتیم ودربرجام۲ شرکت کردیم، تمام میشود؟نه،برجام اصلی درداخل ایران است. آنها برجام۳ هم خواهندداشت، چون معتقدندچشمه بایددرایران خشکانده شود.»
3⃣ تیم بایدن همواره ایران رامقصربه هم خوردن برجام معرفی کرده وبازگشت خودشان رامنوط به پایبندی ایران وهمچنین آغاز مذاکرات برجام دووسه میکردند.بلینکن، وزیر خارجه آمریکا در اظهاراتی گفت: «بایدن معتقد است که اگرایران به توافق بازگرددماهم به این توافق برگردیم، اماازاین مسئله برای دستیابی به یک توافق طولانیتروقویترورسیدگی به مسائل دیگربه خصوص مسئله موشکی و فعالیتهای بیثباتکننده ایران استفاده خواهیم کرد.»
4⃣ ظریف درحالی ادعای کذب تمایل بایدن به احیای برجام راتکرارمیکندکه وندی شرمن، مذاکره کننده ارشدایالات متحده آمریکادر مسئله برجام وایران اعلام کرده بود «دولت بایدن دیگر به دنبال توافق برجام نیست». او تاریخ ۱۴ اسفند ۱۳۹۹ اعلام کرد که «شرایط ژئوپلتیکی منطقه در ظرف شش سال پس از توافق برجام تغییر کرده و آمریکا به دنبال توافقی محکمتر از برجام است».
5⃣ تیم بایدن همواره ایران را مقصر به هم خوردن برجام معرفی کرده و بازگشت خودشان را منوط به پایبندی ایران میکردند. بلینکن، وزیر خارجه آمریکا در اظهاراتی گفت: «بایدن معتقد است که اگر ایران به توافق بازگردد ما هم به این توافق برگردیم، اما از این مسئله برای دستیابی به یک توافق طولانیتر و قویتر و رسیدگی به مسائل دیگر به خصوص مسئله موشکی و فعالیتهای بیثباتکننده ایران استفاده خواهیم کرد.»
6⃣ علی واعظ مسئول میز ایران در گروه آمریکایی بحران و از دوستان نزدیک رابرت مالی که مسئولیت تیم آمریکایی را در مذاکرات احیای برجام برعهده داشت، فاش کرد که آمریکا بهدنبال آن بوده تا در دولت روحانی تعلیق غنیسازی ۲۰ درصد در ازای آزادی تنها یک میلیارد دلار از اموال کشورمان را اجرایی کند. این پیشنهاد اهانتآمیز آمریکا به ایران نشان میدهد که تیم بایدن صرفا به دنبال بازگشتی نمایشی به برجام در ازای چند امتیاز پیش پا افتاده بوده است.
7⃣ با روی کار آمدن دولت سیزدهم، مشخص شد که ظریف و عراقچی در مذاکرات احیای برجام، به طرف آمریکایی تعهد داده بودند که در صورت بازگشت به توافق، راه «گفتگوهای آتی» درباره مسائل موشکی و منطقهای را باز کنند. تیم مذاکرهکننده دولت روحانی امروز بیش از آن که بخواهد دیگران را مقصر عدم احیای برجام معرفی کند، باید درباره این مساله توضیح دهد که با کدام مجوز، قول شرکت در مذاکرات موشکی و منطقهای را به طرف آمریکایی داده است؟
#رجانیوز
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#انتخابات
#انتخابات_۱۴۰۳
#اننخابات_ریاست_جمهوری
#انتخابات_چهاردهم_ریاست_جمهوری
✳️ جنجال مشاور فرهنگی دکتر پزشکیان
📣 #برایاطلاعدانشگاهیان و #فرهیختگانارجمند
:::✍گزارش و متن کامل گفتگوی طرفین در میزگرد فرهنگی آقای پزشکیان
👆در جریان برگزاری برنامه میزگرد فرهنگی، هنگامی که مسعود پزشکیان بحث برخورد با برخی اساتید دانشگاه را مطرح کرده بود.
اسفندیاری یکی از کارشناسان فرهنگی برای شاهد مثال خطاب به پزشکیان گفت: دکتر فاضلی که کنار شما هستند عضو هیأت علمی پیمانی دانشگاه شهید بهشتی بودند، طبق مقررات عضو هیأت علمی عضو پیمانی نه میتواند مأمور باشد نه خارج از دانشگاه سمت بگیرد. اما آقای فاضلی در ریاست جمهوری وقت و وزارت نیرو سمت داشتند و طبق گفته رئیس دانشگاه و مدیرگروه دو سال مراجعه و حضور در دانشگاه نداشتند، ۸ سال دوره پیمانیشان طول کشیده اخراج شدند! چه الم شنگهای در دانشگاهها و رسانهها راه انداختند. ۹۰ هزار عضو هیأت علمی داریم، به خاطر ۵ نفر حیثیت آموزش عالی ما را خدشهدار کردند. اینها بازی سیاسی است، مقهور بازیهای سیاسی نشوید.
🔹فاضلی در جواب گفت: رئیس دانشگاه دروغ میگوید، شما هم دروغ میگوئید.
🔸اسفندیاری: آیا شما پیمانی نبودید؟
🔹فاضلی: من پیمانی بودم.
🔸اسفندیاری: پس چطور سمت گرفتید؟
پزشکیان: اجازه بدهید. گفتید جواب بدهد دیگر.
🔸اسفندیاری: به من تهمت دروغ گویی زدید. حق ندارید تهمت دروغ گویی بزنید.
🔹فاضلی (با صدای بلند): شما نمیدانید. من پیمانی بودم، با مجوز هیأت امنای دانشگاه سمت گرفتم.
🔸اسفندیاری: آن وقت رئیس دانشگاه نمیدانست؟ چرا مجوز را منتشر نکردید؟
🔹فاضلی: به وزرات علوم بفرمائید فاضلی سه سال پیش شکایت کرده(یعنی در دولت روحانی)، سه سال است جرأت نمیکنند رسیدگی کنند!
🎤مجری: هم میکروفن دکتر فاضلی و هم میکروفن دکتر اسفندیاری را قطع کردیم چون انتظار رفتار فرهنگی داشتیم و این رفتار متناسب با شأن مخاطبان نیست.
پزشکیان: اجازه بدهید من صحبت کنم، همین رفتار نشان میدهد ما هنوز در فرهنگ مشکل داریم.
پزشکیان خطاب به فاضلی که قصد ترک برنامه را داشت: بشین آقای دکتر من به جای تو حرف میزنم.
🔹فاضلی: در رسانهای که ایشان به عنوان کارشناس با من مساله شخصی دارد، صحبت نمیکنم.
🔹وی خطاب به مجری که او را دعوت به آرامش کرد، گفت: «#بروبابا»!
🔸اسفندیاری خطاب به فاضلی: شما دنیا را به آتش کشیدید بخاطر این مسئله شخصی! تیتر تمام روزنامهها شدید بهخاطر این کار. مسئله شخصی است؟!
😳در نهایت فاضلی مشاور پزشکیان در یک اتفاق تلخ و توهینآمیز، صندلی خود را ترک کرد و با #پرتابمیکروفون به سمت پزشکیان از استودیوی برنامه خارج شد.
🎤مجری گفت: از رفتار مشاور فرهنگی آقای پزشکیان متأسفم. ما موظف هستیم در برابر رفتار عصبی مهمانانمان شکیبا باشیم.
🔹فاضلی بازگشت و خطاب به مجری گفت: شما موظفید کارشناستان را ادب کنید.
اگرچه پزشکیان سعی داشت وی را آرام کند اما این مشاور به حرفهای پزشکیان نیز توجه نکرد و برنامه را ترک کرد.
نکات تکمیلی:
1⃣ فاضلی بعدا در صفحه شخصی اش مطلبی منتشر کرد و پزشکیان را کاندید کوتاه قامت خطاب کرد و البته پس از مدتی آن مطالب را حذف کرد.
2⃣ برخی میگویند این رفتار با هدف مظلومنمایی و تغییر مسیر مناظره ها برنامه ریزی شده بوده، و برخی میگویند شانتاژ آفرینی، طبیعت ایشان و امثال ایشان است.
3⃣ حال نوبت فرهیختگان است که با تبین درست، ایران عزیز را از خطر دولت مردان بیادب و متکبر و قانون شکن و رفتارهای هیجانی و جوسازی و موج سواری هایشان نجات دهد.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_12055148775.mp3
7.94M
♨️صوت جلسه شماره ۱۷۶ پخش زنده سه شنبه ها گروه بصیرتی اهل البصر:
🔥موضوع : سناریوهای محتمل انتخابات
🎙کارشناس: محمدحسین دادخواه
💥کارشناس مسائل سیاسی
حجم صوت : ۷ مگابایت
ایتا و روبیکا
@ahlolbasar
#روشنگری | #ثامن
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#انتخابات
#رای_مردم
#فتنه۱۳۸۸
بازنشر به مناسبت ایام سالگرد نماز جمعه تاریخی ۲۹ خرداد
📹مدافع حق مردم؛ بررسی دلیل ایستادگی رهبر انقلاب در دفاع از رأی مردم
🔸ابطال یعنی زدن تو دهن مردم! چهل میلیون آدم آمدند پای صندوق رأی دادند، من بگویم شما غلط کردید رأی دادید؟
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#انتخابات
#انتخابات_۱۴۰۳
#اننخابات_ریاست_جمهوری
#انتخابات_چهاردهم_ریاست_جمهوری
✳️ فرق میکند چه کسی رئیسجمهور باشد
هرچه به زمان برگزاری چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نزدیک میشویم؛ فعالیت نامزدها و ستادهای انتخاباتی آنها بیشتر و پررنگتر میشود. برنامههای این نامزدها در رسانه ملی در قالبهای مختلف گفتوگوی کارشناسی، مناظره و... نیز سهم ویژهای در داغ شدن تنور انتخابات داشته است. در این مسیر هر کدام از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری سعی در جلب نظر و توجه مردم به سوی خود دارند و تلاش میکنند تا با تشریح برنامهها و دادن وعدهها و ترسیم راه رسیدن به شرایط مطلوبتر سبد رای خود را تقویت نمایند.
خوشبختانه فضای فعالیت نامزدها نیز تا اینجای کار در حد قابل توجهی در دایره برخوردهای اخلاقی و پرهیز از بداخلاقیهای سیاسی و حواشی و تنزل رقابت انتخاباتی به دعواهای تخریبکننده باقی مانده است.
اما این تلاش نامزدها و ستادهای انتخاباتی برای جلب توجه مردم و ترغیب آنها به سمت گرفتن رای نهائی یکسوی ماجراست. روی دیگر و تعیینکننده یا نیمه مهم دیگر این عرصه حساس را نه برنامههای تبلیغاتی خوش آب و رنگ یا شعارها و وعدهها بلکه مردم و چگونگی رای و نظر آنها شکل میدهد. اینجاست که رای تک تک افراد و عموم مردم از فعالیت هر ستاد و هر تبلیغاتی موثرتر و تعیینکنندهتر میشود.
این افتخار نظام جمهوری اسلامی است که بر خلاف دوران استبداد طاغوت و برخلاف بسیاری از کشورهای منطقه، در هر انتخاباتی نتیجه نهائی را رای و نظر مردم رقم میزند. شاهد این ادعا؛ نتایج متنوع در انتخابات مختلف و چرخش نتایج انتخابات در دورههای مختلف به سمت جریانهای گوناگون سیاسی است. درواقع این مردم بودهاند که همواره در دورههای مختلف در انتخابات مجلس، ریاست جمهوری، شورای شهر و... گاه به سمت یک جریان و گاه به سمت جریانی دیگر اقبال نشان دادهاند؛ امر مهمی که زنده بودن و پویایی انتخابات و اثرگذار بودن قطعی رای مردم را نشان میدهد.
از سوی دیگر تلاش چشمگیر نامزدها و جریانات سیاسی مختلف در ایام تبلیغات انتخاباتی برای جلب نظر مردم، خود شاهدی دیگر بر قطعی بودن نقش و اثر رای مردم کشورمان و اذعان همه جریانات سیاسی به این اصل افتخارآمیز است.
حال که همه اذعان داریم که به قول فرمایش امام راحل(ره)، «میزان، رای ملت است»؛ این امر وظیفه مردم در عرصه انتخابات را مثل همیشه سنگین و حساس میکند. مردم آگاه و سرد و گرم چشیده کشورمان، نیک میدانند که حضور آنها پای صندوقهای رای و نحوه رای دادن آنها تا چه حد در تعیین مسیر کشور در حداقل یک دوره چهار ساله اثر دارد. با تاکید بر این نقش و اثرگذاری است که حضور مردم را نیمه مهم و تعیینکننده دیگر عرصه انتخابات در کنار حضور و فعالیت و تبلیغ نامزدها و ستادهای آنها میدانیم.
به عبارتی مردم در هر دوره خود انتخاب کرده و میکنند که کدام نامزد انتخاباتی و کدام برنامه عرضه شده عهدهدار امورات کشور شود. با این نگاه، میتوان گفت خود مردم به نوعی در موفقیتهای پیشروی یک دولت مستقر یا دستاوردهای یک مجلس تشکیل شده نقش و سهم دارند و البته میتوان سهم مردم در حالت مقابل این موفقیتها را نیز مورد توجه قرار داد. البته نباید فراموش کرد که مردم همواره با حسن نیت و اعتماد و با امید به بهتر شدن شرایط به یک نامزد یا برنامه روی خوش نشان میدهند و هرگز دوست ندارند فرد یا دولت منتخب آنها دچار ضعف یا ناکامیشود. اینجاست که اهمیت دقت و حساسیت در رای دادن و انتخاب بعد از توجه به نکات ریز پیدا و پنهان در بررسی برنامهها یا اظهارات نامزدها و توجه دقیق به افراد حاضر در ستادهای تبلیغاتی و نزدیکان کاندیدای مورد نظر بیشتر خودنمایی میکند.
از آنجا که شخص رئیسجمهور بالاترین مقام اجرائی کشور و مسلط به بیشترین بودجه و امکانات و پیشبرنده کشور در عرصههای داخلی و خارجی است، انتخاب آگاهانه و پس از بررسیهای دقیق باید به سمت انتخاب بهترین وصالحترین گزینه باشد. در دورههایی دیدهایم که یک رئیسجمهور یا یک دولت چقدر باعث رشد کشور در عرصههای مختلف شده و گاه یک دولت یا رئیسجمهور خود تبدیل به مانعی برای پیشرفت و حل مشکلات کشور شدهاند.
البته در این میان شاهد نمونههایی از رفتارها و اظهارات متناقض و ریاکارانه برخی افراد و جریانات سیاسی هم هستیم که از یکسو برای پوشاندن ناکامی خود در زمان تصدی قدرت و فرار از انتقاد و مطالبه مردم، مقام مهم رئیسجمهور را تا حد «تدارکاتچی» یا «هیچکاره» تنزل میدهند و بعد از چند صباحی که گمان میکنند عملکردشان از ذهن مردم پاک شده است دوباره برای تصاحب همان جایگاه به قول خودشان «تدارکاتچی» یا «هیچکاره» از هر تلاش و تبلیغ و کوششی دریغ نمیکنند و برای نشاندن فرد همفکرشان بر این کرسی تمام قد وارد میدان میشوند.
💢 ادامه مطلب 👇👇👇👇👇
پس اکنون که شکی در اهمیت و جایگاه تعیینکننده رئیسجمهور در کشورمان نیست، این مردم هستند که باید با دقت در انتخاب و رای آگاهانه خود سکان مدیریت اجرائی کشور را به کسی بسپارند که از هر نظر بهترین گزینه باشد.
اینجاست که با مرور تجربه گذشته متوجه خواهیم شد که میتوان رئیسجمهوری را انتخاب کرد که کمترین تحرک و کندترین فعالیت را داشته باشد یا رئیسجمهوری انتخاب کرد که با خستگی بیگانه باشد و هر ساعت و هر روز تمام وقت و انرژی خود را برای حل مشکلات مردم بگذارد.
✅ انتخاب مردم تعیین میکند که رئیسجمهوری داشته باشیم که کمترین نگاه را به ظرفیتهای معطل مانده در داخل و بیشترین نگاه و امید را به دست بیگانگان و حتی دشمنان برای گرهگشایی از کشور داشته باشد یا رئیسجمهوری که تمام انرژی و هم و غم خود را معطوف به حرکت امکانات و ظرفیتهای مغفول مانده داخل کشور برای حل مشکلات مردم نماید و در عین حال با اتکا به پشتوانه داخلی قوی در عرصه بینالمللی نیز نه در شعار بلکه در عمل به دستاوردهای کمسابقه دست یابد.
✅ انتخاب مردم تعیین میکند که رئیسجمهوری بر سر کار باشد که حضور کمرنگی در بین مردم داشته باشد و حتی برای بررسی اوضاع کشور با نگاه به مردم و عابران از داخل خودرو - بهزعم خود- نظرسنجی کند یا رئیسجمهوری انتخاب شود که بارها و بارها تا دورترین نقاط کشور سفر نماید و پای صحبت مردمی که رئیسجمهور را در خواب نیز نمیدیدند بنشیند و در پایان نیز جان خود را در راه سرکشی به مناطق دوردست فدا کند.
✅ انتخاب مردم است که تعیین میکند رئیسجمهوری بر سر کار باشد که در سختترین دوران بیماری همهگیر، برخی اعضای دولت او واردات واکسن را به پیوستن به فلان سیستم نظارتی غربی و رفع تحریمها مرتبط کنند یا رئیسجمهوری سر کار بیاید که در اولین هفتههای فعالیتش بدون بهانهگیری با استفاده از ظرفیت تعامل و پیگیری، دهها میلیون دُز واکسن وارد کند و به لطف خدا مرگ روزانه 700 هموطن را به صفر برساند.
✅ انتخاب مردم است که تعیین میکند که رئیسجمهوری سر کار بیاید که در دوران او رکود و تعطیلیگریبان بسیاری از واحدهای تولیدی را بگیرد یا رئیسجمهوری انتخاب شود که در مدتی کوتاه انبوهی از واحدهای تولیدی زمین خورده را احیا نماید.
✅ انتخاب مردم است که تعیین میکند رئیسجمهوری سر کار بیاید که در دوران فعالیتش شاهد قطعی برق در زمستان و تابستان یا تنش آبی در چندین استان باشیم یا رئیسجمهوری سر کار بیاید که در کمترین زمان آب را به مناطق تشنه برساند و مشکل برق را حتی در اوج گرمای تابستان حل کند.
✅ انتخاب مردم است که تعیین میکند رئیسجمهوری سر کار بیاید که به اذعان خود صبح جمعه پس از بیدار شدن از خواب از گران شدن شوکآور بنزین مطلع شود یا رئیسجمهوری که جمعه و شنبه برای او در راه خدمت فرقی نکند.
✅ انتخاب مردم است که تعیین میکند رئیسجمهوری سر کار باشد که به جای پاسخگویی منتقدین را به باد انواع توهینها و برچسبها بگیرد یا رئیسجمهوری که صبورانه انواع تهمتها و توهینها را بشنود و سکوت کند و بارها با منتقدان و چهرههای مخالف خود نشست و جلسه مشورتی برگزار کند.
سخن کوتاه اینکه، «فرق میکند چه کسی رئیسجمهور شود» و این تفاوت جز با رای مردم رقم نخواهد خورد.
مردم این روزها باید بیش از پیش در انتخاب و رای خود دقت نمایند چرا که رای امروز آنها در سرنوشت سالهای آینده کشور و موفقیتها و پیروزیها یا شکستها و ناکامیها تاثیر مستقیم دارد.
و البته باید با بهرهگیری از تجربه خود دقت نمایند که کدام ستاد و کدام افراد جمع شده دور کاندیداها، کشور را به سمت رشد و کدام ستاد و افراد را به سمت تکرار تجربههای تلخ گذشته میکشانند.
چند روز قبل بود که رهبر انقلاب در دیدار جمعی از مدالآوران المپیادهای علمی فرمودند: «خب انتخابات خیلی مهم است و در درجه اوّل هم مشارکت مهم است که شما باید ـ چه در محیطهای دانشجویی، چه در محیطهای کاری، چه در محیطهای خانوادگی و مانند اینها ـ هر چه میتوانید تلاش کنید که مشارکت افزایش پیدا کند. بعد هم نگاه کنید ببینید چه کسی به ملاکهای انقلاب نزدیکتر است و توانایی کار در جهت ملاکهای انقلاب را دارد؛ اینها را اگر ملاحظه کنید، شاید بتوانید مثلاً یک انتخاب خوبی داشته باشید.»
✍ #عباس_شمسعلی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_12114086608.mp3
10.53M
🔗 افسر سیا: بدترین چیز این است که ایران فهمیده در روز مبادا نه آمریکا و نه اسرائیل نمی توانند حریفش شوند
🎙 افسر سابق سازمان سیا: از 9 ماه پیش تا کنون تقریبا هیچ چیز به نفع اسرائیل تغییر نکرده است. فقط یک واقعیت در خاورمیانه است که دست خوش تغییر شده و آن این است که ایران فهمیده هر وقت خواست میتواند اسرائیل را بزند و آمریکا و اسرائیل هم حتی در روز مبادا توان و جرات تقابل با او را ندارند.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#انتخابات
#انتخابات_۱۴۰۳
#اننخابات_ریاست_جمهوری
#انتخابات_چهاردهم_ریاست_جمهوری
✳️ ❌ ده تکنیک جنگ روانی در انتخابات❌
🔻برچسبزدن
رسانهها واژههای مختلف را به صفات مثبت و منفی تبدیل میکنند و آنها را به آحاد یا نهادهای مختلف نسبت میدهند و ایده، فکر یا گروهی محکوم شوند؛ بیآنکه استدلالی در محکومیت آنها آورده شود.
🔻توسل به ترس
از حربه تهدید و ایجاد رعب و وحشت میان نیروهای طرف مقابل و طرفدارانشان ، و تضعیف روحیه و سستکردن آنها استفاده میشود.
🔻تکرار
در این روش، با تکرار پیام، سعی در القای مقصودی معین و جاانداختن پیامی در ذهن مخاطب دارند؛ تکرار از لحاظ روانشناسی در تشکیل عادت، بسیار مفید است؛ بهویژه اگر با دقت توأم باشد.
🔻تظاهر به بیطرفی
بسیاری از رسانههای خبری برای القای بیطرفی خود به مخاطبان و در نتیجه جلب اعتماد آنان، از تاکتیک تظاهر به بیطرفی استفاده میکنند.
رسانه با حفظ پوشش بیطرفی، میتواند پیامهای خود را به آسانی به مخاطب القا کند و اهداف مورد نظر خود را تأمین سازد.
🔻اهریمنسازی
در تکنیک اهریمنسازی، مبلغ تلاش میکند تا تنفر و دشمنی جمعیت مخاطب را نسبت به عقیده گروه یا کشورهایی خاص برانگیزد؛ بهنحوی که اگر گروهی (از دیدگاه رسانه) سیاست خارجی را پشتیبانی کند، صرفنظر از درست یا نادرستبودن آن، وجهه منفی گروه حامی این سیاست را بزرگنمایی میکند و از این طریق، بر مواضع جمعیت مخاطب اثر میگذارد.
🔻ایجاد تفرقه و تضاد
رسانهها میتوانند با ایجاد یا تلقین درگیری میان اقلیتها، قومیتها، نخبگان و حاکمیت، وحدت را بین نیروهای طرف مقابل و طرفدارانشان متزلزل سازند.
🔻ترور شخصیت
سعی میکنند از طریق عوامل تبلیغاتی جنگ روانی و با استفاده از وسایل ارتباط جمعی شخصیتهای مطرح و مؤثر در جناح مقابل را به زیر ذرهبین کشیده و با بزرگنمایی نقاط ضعف، آنان را ترور شخصیت کنند.
🔻دروغ
تاکتیک قدیمی دروغ که هنوز هم برخی رسانهها بهطور فراوان از آن استفاده میکنند، عمدتا برای مرعوبکردن حریف یا حتی برای مرعوبکردن افکار عمومی مورد استفاده قرار میگیرد؛ بدین معنی که پیامی را که به هیچ وجه واقعیت ندارد، بیان میکنند.
🔻شایعه
«بهترین شیوه برای القای پیام مورد نظر فرستنده پیام، در زمانهایی که پخش پیام بهطور شفاف و روشن امکان پذیر نیست یا در مواقعی که فکر میکنند با مشکلات قانونی روبهرو میشوند، استفاده از کنایه و اشاره است.
🔻کلیگویی
محتوای واقعی بسیاری از مفاهیمی که از سوی رسانههای غربی مصادره و در جامعه منتشر میشود، مورد کنکاش قرار نمیگیرد. تولیدات رسانههای غربی در دو حوزه سیاست داخلی و خارجی، مملو از ارزشها و مفاهیمی مانند جهانیشدن، لیبرالیسم، اقتصاد باز، امنیت ملی، پلورالیسم، نظام نوین جهانی، حقوق بشر، دمکراسی، تروریسم و... است.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️