هدایت شده از مطالب ویژه
🕋 هماکنون؛ #تیتر_یک سایت Khamenei.ir
📝 پیام رهبر انقلاب به مناسبت فرارسیدن ایام #حج:
🔹️ دلها از غربت کعبه احساس غربت میکند
🔸️ این محرومیّت، بحول و قوّهی الهی دیر نخواهد پایید.
📝 متن کامل پیام👇
https://farsi.khamenei.ir/message-content?id=46127
💌💌💌💌💌💌💌
🍃@matalebevijeh
هدایت شده از لب المیزان
🌸 #پرسش_و_پاسخ
💠سوال شماره28568
💠جایگاه ولی فقیه
🔵استاداصغرطاهرزاده
⁉️سلام خدمت استاد عزیز: سوال من در ارتباط با ولایتمداری مالک اشتر هست. اخیرا مقاله ای منتشر شده و عموما طرفداران مشائی از اون استفاده می کنند برای اینکه احمدی نژاد مشائی مدار، را به گونه ای نشون بدن که در چارچوب ولایتمداری جا بشه. گویا با این بیان تونسته اند شخصیت مالک را در حد شخصیت احمدی نژاد تنزل دهند و الان مشکل عملکرد احمدی نژاد نیست بلکه این رهبری ست که رفتارش با عملکرد صحیح یک رهبر دینی همخوانی نداره. مشابه جمله آیت الله جوادی را اگر بخواهیم بگوییم اینکه اخمدی نژاد را نتوانستند به مرتبه مالک برسانند ولی مالک را تونستند به مرتبه احمدی نژاد تنزل دهند. نظر شما رو در این خصوص می خواستم جویا شوم. مقاله عینا نقل می شود
با مالک چه می کردید؟
سلمان کدیور
فکرش را بکنید تنها چند روز از آغاز حکومت مولانا امیرالمؤمنین گذشته و حضرت استانداران نقاط مختلف را تعیین کرده اند، که ناگهان نامه اعتراضی مالک اشتر به حضرت امیر منتشر می شود.
نامه ای که در آن به برخی عزل و نصب های حضرت انتقاد شده است. اعتراض به نصب فرزندان عباس، با این مضمون که ما تو را به خلافت انتخاب کردیم چرا که میدانستیم اقوام و خویشان خودت را به دیگران ترجیح نمی دهی، پس چرا همه پسر عموهایت را به حکومت گمارده ای؟
یا چند روز بعد اعتراض می کند به حضرت وقتی ایشان قصد عزل ابوموسی اشعری از عمارت کوفه را داشتند، که «جناب آیت الله ابوموسی انسان مومن و انقلابی است، چرا تغییرش می دهید؟». و این اعتراض سبب ابقای آیت الله می شود تا ایشان در قائله جمل به امام خیانت روا بدارند.
یا در جنگ جمل وقتی مالک در حال تعقیب فراریان است، نامه امیرالمومنین به سویش می آید و از او می خواهد از تعقیب دست بکشد و جنگ را تمام کند، منتها او نامه را باز نکرده، به تعقیب ادامه می دهد و سبب ساز مشکلاتی بزرگ می شود.
یا پیش از صفین، امام (ع)، عقیده دارد که پیش از جنگ، باید با معاویه مذاکره و اتمام حجت کنند و ناگهان مالک را میبینیم که اعتراض می کند و اصرار بر آغاز نبرد دارد.
بحث را اینجا هم تمام نمی کند و وقتی امام، جریر ابن عبدالله بجلی را برای این امر سفیر خودشان قرار می دهند، مالک باز به حضرت اعتراض می کند که «جریر را نفرست چرا که او دلش با پسر هند است». و جالب این است که سخن و پیش بینی اشتر درست واقع می شود و بعد با این مضمون به امام می گوید اگر سخن مرا می پذیرفتید بهتر بود.
یا در بحبوحه جنگ صفین وقتی دستور امام به او مبنی بر عقب نشینی می رسد، در وهله نخست اطاعت نمی کند و جنگ را ادامه می دهد تا جان امام در معرض خطر خوارج قرار گیرد.
و قس علی هذا از این موارد را می شود پیرامون برخی دیگر صحابه خوش نام امیرالمومنین ذکر کرد.
کاری به مضمون این ماجراهای تاریخی ندارم که شرح و فلسفه هر کدام مفصل است، اما تصورش را بکنید در آن مقطع زمانی نیز مثل امروز:
بولتن نویسان سازمانی، تئوریسین های تکفیری که هرگونه مخالفت یا اختلاف نظر با امام معصوم را خروج از ولایت او بخوانند، جماعتی که هر فکر متفاوتی را چون نمی پسندند حذف کنند، وجود داشت، با مالکی که با علی اختلاف نظر داشت چه می کردند؟ او را ضد امام و ضد پیامبر و ضد ولایت میخواندند و با لعن و تکفیرش منزوی اش می ساختند. مالکی که علی (ع) در وصفش فرمود کاش بجای همه سپاهم، چند نفر چون مالک داشتم.
✅باسمه تعالی: سلام علیکم: در مورد جناب مالک تا حدّی قضیه از این قرار بوده است. البته اگر از عظمتهای جناب مالک چشمپوشی کنیم. آری! در آن سالها هنوز جایگاه امامان در آن حدّ که شیعه به مرور متوجه شد، روشن نبوده. لذا اگر مثلاً بحثهایی که در «زیارت جامعه» است و به مرور روشن شد ائمه در چه مقام و جایگاهی هستند، در آن سالها مطرح میشد؛ میگفتند در مورد امامان غلوّ میشود. و این مشکل در آن سالها بود، ولی در حال حاضر که ولیّ فقیه با پشتوانهی آنهمه معارف و سیره، حکم میکند چرا باید برای عدم هماهنگیِ خود با احکام و رهنمودهای مقام معظم رهبری، مالک اشتر را بهانه کرد؟! در حالیکه امام خمینی«رضواناللّهتعالیعلیه» میفرمایند حکم ولیّ فقیه در حدّ حکم رسول اللّه «صلواتاللّهعلیهوآله» است. در این مورد خوب است به جواب سؤال شمارهی ۲۸۵۳۳ رجوع فرمایید. موفق باشید
🌐http://lobolmizan.ir/quest/28568
🔻کانال لب المیزان
📱 @lobolmizan
🔻کانال صدای لب المیزان
📱 @sound_lobolmizan
هدایت شده از مطالب ویژه
سند (1) (3).pdf
137.2K
هدایت شده از مطالب ویژه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ این صحبت #امام_خمینی ره درباره حضرت آقا شنیدنیه ... .
👤 علی بالاشهری 🇮🇷
💗#امام_خامنهای
🌸@matalebevijeh
💌💕💌💕💌💕💌
هدایت شده از مطالب ویژه
📔 #کتاب_خوب_راه_گشاست 💡
#معرفی_کتاب | فرهنگ مدرنیته و توهم
🍃توسط سایت رهبری
🤔 در غرب بعد از رنسانس چه اتفاقی افتاد....
➕ نقد گوشهای از تاریخ عقاید و اندیشههای غربی؛ برای کسانی که دوست دارن بیشتر بخونن
🎃 #غرقاب
💫 نو+جوان، انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_Khamenei
هدایت شده از مطالب ویژه
خلاصه بحث پشت پرده کرونا- حجت الاسلام مهدوی ارفع.mp3
4.71M
#تحلیل
🔊پشت پرده کرونا
🗣#چهار_نفر کثیفی که پشت قضیه #کرونا هستند؟!!
♨️علت کشته های موج دوم کرونا چیست؟!!
🎙حجت الاسلام مهدوی ارفع☝️☝️
🔸🔻🔸🔻🔸🔻
@matalebevijeh
هدایت شده از مطالب ویژه
گذري بردعاي عرفه.mp3
16.67M
💕#استاد_طاهرزاده
🍃گذری بر دعای #عرفه ...
🌐http://lobolmizan.ir/post/1243
🌐http://lobolmizan.ir/sound/1159#2960
💌 @matalebevijeh | مطالب ویژه
هدایت شده از مطالب ویژه
💠 برگزيدهای از دعای امام حسين عليه السلام در #روز_عرفه
❇️ ستايش حق تعالی:
ستايش سزاوار خداوندی است كه كس نتواند از فرمان قضايش سرپيچد و مانعی نيست كه وی را از اعطای عطايا، باز دارد. و صنعت هيچ صنعتگری به پای صنعت او نرسد. بخشنده بیدريغ است. اوست كه بدايع خلقت را به سرشت و صنايع گوناگون وجود را با حكمت خويش استوار ساخت... .
❇️ تجديد عهد و ميثاق با خدا:
پروردگارا به سوی تو روی آورم. و به ربوبيت تو گواهی دهم. و اعتراف كنم كه تو تربيت كننده و پرورنده منی. و بازگشتم به سوی توست. مرا با نعمت آغاز فرمودی قبل از اين كه چيز قابل ذكری باشم... .
❇️ خود شناسی:
و قبل از هدايت مرا با صنع زيبايت مورد رأفت و نعمتهای بیكرانت قرار دادی. آفرينشم را از قطره آبی روان پديد آوردی. و در تاريكیهای سه گانه جنينی سكونتم دادی: ميان خون و گوشت و پوست. و مرا شاهد آفرينش خويش نگرداندی و هيچ یک از امورم را به خودم وانگذاشتی... .
❇️ راز آفرينش انسان:
ولی مرا برای هدفی عالی يعنی هدايت (و رسيدن به كمال) موجودی كامل و سالم به دنيا آوردی. و در آن هنگام كه كودكی خردسال در گهواره بودم، از حوادث حفظ كردی. و مرا از شير شيرين و گوارا تغذيه نمودی. و دلهای پرستاران را به جانب من معطوف داشتی. و با محبت مادران به من گرمی و فروغ بخشيدی... .
❇️ تربيت انسان در دانشگاه الهی:
تا اين كه با گوهر سخن، مرا ناطق و گويا ساختی. و نعمتهای بیكرانت را بر من تمام كردی. و سال به سال بر رشد و تربيت من افزودی. تا اين كه فطرت و سرنوشتم، به كمال انسانی رسيد. و از نظر توان اعتدال يافت. حجتت را بر من تمام كردی كه معرفت و شناختت را به من الهام فرمودی... .
❇️ نعمتهای خداوند:
آری اين لطف تو بود كه از خاک پاک عنصر مرا بيافريدی. و راضی نشدی ای خدايم كه نعمتی را از من دريغ داری. بلكه مرا از انواع وسائل زندگی برخوردار ساختی. با اقدام عظيم و مرحمت بیكرانت بر من و با احسان عميم خود نسبت به من، تا اين كه همه نعماتت را درباره من تكميل فرمودی... .
❇️ شهادت به بی كرانی نعمتهای الهی:
الهی! من به حقيقت ايمانم، گواهی دهم و نيز به تصميمات متيقن خود و به توحيد صريح و خالصم
و به باطن ناديدنی نهادم. و پيوستهای جريان نور ديدهام و خطوط ترسيم شده بر صفحه پيشانیام، و روزنههای تنفسیام، و نرمههای تيغه بينیام. و آوازگيرهای پرده گوشم و آنچه در درون لبهای من پنهان است... .
❇️ ناتوانی بشر از بجا آوردن شكر الهی:
گواهی میدهم ای پروردگار كه اگر در طول قرون و اعصار زنده بمانم و بكوشم تا شكر يكی از نعمات تو بجا آورم، نتوانم مگر باز هم توفيق تو رفيقم شود، كه آن خود مزيد نعمت و مستوجب شكر ديگر، و ستايش جديد و ريشهدار باشد... .
❇️ ستايش خدای يگانه:
بنابراين من با تمام جد و جهد و توش و توانم تا آنجا كه وسعم میرسد با ايمان و يقين قلبی گواهی میدهم. و اظهار میدارم:
حمد و ستايش خدايی را كه فرزندی ندارد تا ميراث برش باشد. و در فرمانروايی نه شريكی دارد تا با وی در آفرينش بر ضديت برخيزد و نه دستياری دارد تا در ساختن جهان به وی كمک دهد... .
❇️ خواستههای يک انسان متعالی:
خداوندا، چنان كن كه از تو بيم داشته باشم، آنچنان كه گويی تو را میبينم و مرا با تقوايت رستگار كن! اما به خاطر گناهانم مرا به شقاوت دچار مساز! مقدر كن كه سرنوشت من به خير و صلاح من باشد. و در تقديراتت خير و بركت به من عطا فرما!
❇️ سپاس به تربيتهای الهی:
خداوندا! ستايش از آن توست كه مرا آفريدی. و مرا شنوا و بينا گرداندی! و ستايش سزاوار توست كه مرا بيافريدی و خلقتم را نيكو بيا راستی. به خاطر لطفی كه به من داشتی والا... .
❇️ نيازهای تربيتی از خدا:
و مرا بر مشكلات روزگار، و كشمكش شبها و روزها ياری فرمای! و مرا از رنجهای اين جهان و محنتهای آن جهان نجات بده و از شر بدیهايی كه ستمكاران در زمين میكنند نگاه بدار... .
❇️ شكايت به پيشگاه خداوند:
خدايا! مرا به كه وا میگذاری؟ آيا به خويشاوندی كه پيوند خويشاوندی را خواهد گسست؟ يا به بيگانه كه بر من بر آشفتد؟ يا به كسانی كه مرا به استضعاف و استثمار كشانند؟ در صورتی كه تو پروردگار من و مالك سرنوشت منی؟
❇️ ای مربی پيامبران و فرستنده كتب آسمانی:
ای خدای من و ای خدای پدران من! ابراهيم، اسماعيل، اسحاق و يعقوب، و ای پروردگار جبرائيل، ميكائيل و اسرافيل. و ای تربيت كننده محمد، خاتم پيامبران و فرزندان برگزيدهاش. ای فرو فرستنده تورات، انجيل زبور و فرقان ... .
❇️ تو پناهگاه منی:
تو پناهگاه منی، به هنگامی كه راهها با همه وسعت، بر من صعب و دشوار شوند و فراخنای زمين بر من تنگ گردد. و اگر رحمت تو نبود من اكنون جزء هلاک شدگان بودم. و تو مرا از خطاهايم باز میداری. و اگر پرده پوشی تو نبود از رسوايان بودم.
🌷🍃@matalebevijeh
🍃🌷🍃🌷
هدایت شده از مطالب ویژه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 شبکه اسرائیلی i24 news : رهبر ایران قطعا به دنبال انتقام ترور ژنرال سليمانی است
📍 | اخبار مرتبط با شهید حاج قاسم سلیمانی|
🌷🍃@matalebevijeh
هدایت شده از مطالب ویژه
shahid kazemi75425.mp3
999.9K
صدای آسمانی شهید احمد کاظمی
🍃 یکی از شاخصهی مهم راهی که شهدا
رفتن راه معنویت، دلدادگی و راه معامله باخداست...
اللّهم ارزقنا...💔
💠💠💠 @matalebevijeh
🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮
هدایت شده از مطالب ویژه
🔻انتشار برای نخستین بار؛ گزیدهای از بیانات رهبرانقلاب درباره دعای عرفه
#امام_خامنهای:
🔰هر کس دعای عرفه را تا آخر بخواند متحول میشود
💠رهبرانقلاب: دعای عرفهی امام حسین پُر از معارف است؛ یعنی واقعاً این را من با قاطعیّت به شما عزیزان عرض میکنم و بپذیرید که هر کسی مثلاً دعای عرفه را با توجّه به معنایش بخواند، از وقتی که این دعا را شروع میکند به خواندن تا به آخرش برسد، بکلّی تغییر میکند [نسبت] به آن آدمی که قبل از خواندن دعا بود؛ ولو دَهبار قبلاً خوانده باشد این دعا را؛ این جور معارفی در این دعاها هست. دعاهای صحیفهی سجّادیّه همین جور است؛ دعاهای صحیفهی سجّادیّه درس زندگی است؛ در همین دعاهایی که حضرت به حسب ظاهر، با گردن کج نشستهاند، گریه کردهاند و این دعا را خواندهاند، منش سیاسی یک آدم سیاستمدار در دنیای امروز فهمیده میشود؛ یعنی همان هویّت لازمِ یک انسان والای با شخصیّتِ قویّ فعّالِ پیشرو که در همهی زمینهها میتواند چنین آدمی پیش برود؛ در علم، در سیاست، در صنعت، در جنگ، در همه چیز. تمام این [دعاها] این هویّت را به انسان میبخشد.
۱۳۷۹/۱۰/۲۷
🌼🍂
🍂🌼
-------------------------<><>
🌼-|@matalebevijeh
-------------------------<><>
هدایت شده از مطالب ویژه
107- معناي كبرو درمان آن.MP3
11.34M
هدایت شده از مطالب ویژه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸#استاد_طاهرزاده:
🍀راستی را! آن جهان چه جهانی بود که این رزمندگان آن را یافتند و در آن قرار گرفتند؟! جهانی که به گفتهی خودِ آن عزیزان، انسان به جای آنکه در شهرها میلیمتری به خدا نزدیک شود، در آن جهان کیلومتر، کیلومتر به خدا نزدیک میشود. آیا آن جهان از ما روی برگردانده، یا ما از آن روی برگرداندیم؟! آنچه میفهمم هنوز 🌾سید علی خامنهای در آن جهان حاضر است و به همین دلیل از شهدا روی برنگردانده. باشد اگر که ما بخواهیم کیلومتر، کیلومتر به خدا نزدیک شویم، از آن 🎋سیّد روی برنگردانیم.
🌼🍂
🍂🌼
-------------------------<><>
🌼-|@matalebevijeh
-------------------------<><>
هدایت شده از مطالب ویژه
🌠☫﷽☫🌠
🌷یکی از شئون عاقبت به خیری «نسبت شما با جمهوری اسلامی و انقلاب» است.
🌷والله والله والله از مهمترین شئون عاقبت به خیری همین است.
🌷والله والله والله از مهمترین شئون عاقبت به خیری، رابطه قلبی و دلی و حقیقی ما با این حکیمی است که امروز سکان انقلاب را به دست دارد.
#سردار_سلیماني
فتــ🇺🇸ـنـــ🇬🇧ــ️ـه
╲\╭┓
╭🌺🍂🍃
┗╯\╲
#رهبرم
╔═••⚬🇮🇷⚬••══╗
@matalebevijeh
╚══••⚬🌍⚬••═╝
هدایت شده از لب المیزان
🌸 #پرسش_و_پاسخ
💠سوال شماره28600
💠در آن صورت، خودمان نخواهیم بود.
🔵استاداصغرطاهرزاده
⁉️سلام علیکم
وقتی پیام حضرت آقا بمناسبت حج امسال و تعابیر بلند و این بینش کلان و تمدنی و جامعه ساز ایشان ویژه ناظر به شرایط عالم_که حضرتعالی هم در مقاله حضور انقلاب در صحنه های اخیر جهان،اشاراتی راجع به آن داشتید_و اینکه با صراحتب بسیار امیدوار کننده و رشد دهنده و شجاعانه فرمودند امروز بحمدالله عزم و ظرفیت عبور از تمدن مدرنیته در بین امت اسلام ویژه ایران انقلابی هست و چه بسیار افراد و اندیشمندان مسلمانی که نظریات و زیرنظام های تمدن غرب را به چالش و نظریات و مبانی و جایگزین های اسلامی داده اند،یک شور و شعف عجیب و البته تکلیف سنگینی در عین حال بر دوش خودم حس کردم.این میزان امیدواری صادقانه و که حقیقتا مصداق تحدیث نعمت است و این بینش بسیار ظریف که اشاره دارند ریشه مشکلات امت اسلام برمیگردد به عدم تمدن سازی و ادامه حیات و حضور تاریخی در بستر ساحت مدرن در عین اهتمام ها و مناسک و عبادات شرعی که انجام میشود و به دقت شما هم در صوت تفسیر اخیرتان درباره سوره ممتحنه فرمودید. در عین این شور و شعف و حس اینکه در آینده ای خود را ببینم که ان شاء الله آرزوی دیرین امام مبنی بر تحقق پرچم لا اله الا الله بر قلل عزت و کرامت انسانها و حرکت بسوی تمدنی قدسی که محورش انسان خدامحور و عبد است،محقق گردد.البته در عین این شعف و شادمانی،احساس سنگین تکلیفی برای همه مان هست که در این جهاد کبیر حاضر شویم و خود را وقف ساخت و پردازش جایگزین ها و بدیل های اسلامی در راستای تمدن سازی کنیم و قطعا این امر هم خود به صبر و تحمل و حضور ملت صبار و شکوری دارد که زمینه ساز این امر باشد و ان شاء الله ما در این زمره وارد شویم و بفهمیم آنچه که در این تاریخ ما را بسوی خود میکشد و زمینه تفکر حقیقی ماست،انقباب عزیزمان و تمدن نوین اسلامی است.
✅باسمه تعالی: سلام علیکم: زمانشناسی و زمانشناسی زیرا که وقتی میدانی اینچنین گسترده در این تاریخ به ظهور آمده، امر فوقالعاده مهمی است. با شناخت شرایط است که میتوانیم بفهمیم چه کاری باید کرد و چگونه و با چه چهرهای باید اسلام را نشان دهیم که معلوم شود توان جایگزینی در مقابل فرهنگ مدرنیته را دارا میباشد. از یک طرف باید بدانیم با پدیدهی جدیدی به نام شهر، روبهروئیم که روحِ حاکم بر آن، تعارضِ منافع است و ابداً نمیتوان با زیستجهانِ دورانهای گذشته که شهر به عنوان یک جامعهی انسانی، امکانِ زندگانی هرکس را جدای ارتباط با بقیه به انسان داده بود. حال در این شهرِ جدید و یا به اصطلاح جامعهی مدنی، چه باید کرد وقتی نمیتوان در زیستجهانِ گذشته زندگی کرد؟ اگر اسلام با همان هویتی که حضرت امام و مقام معظم رهبری نشان دادند، به ظهور نیاید، با چیزی روبهرو خواهیم بود که امروز در جامعهی خود با آن روبهروئیم و فکر میکنیم با این کنترلهای اداری و بخشنامهای و یا توصیههای سادهی اخلاقی، میتوان جامعهی مدرن را به مدینة النّبی تبدیل کرد. آری! مسلّم امکان مدینة النّبی فراهم است ولی نه با جریان اصلاحطلبی که دل در گرو جامعهی مدرن دارد، و نه با جریان اصولگرایی که هنوز در زیستجهانِ گذشته میخواهد شهر را اداره کند. همّتی به همّت حضرت امام«رضواناللّهتعالیعلیه» و مقاومتی به پشتکار رهبر معظم انقلاب«حفظهاللّه»، و آرامشی به آرامش حاج قاسم و دغدغهای برای مؤثربودن در این تاریخ به دغدغهی شهید حججی، و کلامی فاخر به کلام شهید آوینی در میان میآید. ما باید مواظب باشیم از این تاریخ بیرون نیفتیم وگرنه یا اصلاحطلبِ اصطلاحی و یا اصولگرایِ اصطلاحی هستیم که در آن صورت، خودمان نخواهیم بود. موفق باشید
🌐http://lobolmizan.ir/quest/28600
🔻کانال لب المیزان
📱 @lobolmizan
🔻کانال صدای لب المیزان
📱 @sound_lobolmizan