هدایت شده از 🇮🇷 مجموعهی فرهنگی سنگر 🇮🇷
9.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚫️آیت الله مصباح در کلام رهبر حکیم انقلاب
#علامه_مصباح_یزدی
#عمار_انقلاب
#یاور_رهبر
#آیتالله_مصباح_یزدی
#آیت_الله_مصباح
#مالک_اشتر سید علی
#علامه_مصباحیزدی =========================
🆔 🇮🇷@sangar_1🇮🇷
🇮🇷مجموعهی فرهنگی سنگر🇮🇷
هدایت شده از 🌹گاھ نوشٺھاے يڪ طلبھـ ـ ـ
❌ سپاه عمر سعد هم پس از جنایت کربلا خوشحال بودند❗️
❌قاتلان اسرائیلی هم پس از جنایت صبرا و شتیلا خوشحال بودند❗️
❌تروریستهای داعش هم پس از جنایت اسپایکر خوشحال بودند❗️
❌ ترامپ و بایدن ملعون هم پس از شهادت حاج قاسم خوشحال بودند❗️
❌ #رادیوفردا و #BBC و البته #اصلاحطلبان هم امروز خوشحالند ...
✍بسیاری از دشمنان آقای مصباح هیچ شناختی از ایشان ندارند و متأثر از #جنگ_رسانهای معاندان با ایشان ابراز مخالفت میکنند
#مصباح_دوستان
#عمار_انقلاب
🌹گاھ نوشٺ هاے یڪ طلبھـ ـ
🍀 @besmellaherrahmanerrahimm
هدایت شده از حجره انقلاب
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💬رسانه مستقل
*نمیدانم ولی احساس میکنم برجام چیز خوبی است!*
⭕️📹 محسن رفسنجانی در برنامه
جهانآرا:
🔸برجام خوب بود چون دیگر تحریم سازمان ملل نیستیم!
🔻ثابتی: برای حرف شما مثال نقض وجود دارد، در قطعنامه ۲۲۳۱ که متن مکمل برجام است، برخی از تحریم های قبلی شورای امنیت باقی مانده
(رفسنجانی) :
🔸تخصص من اینقدر نیست، احساسم این بود که برجام چیز خوبی بود!
🔻ثابتی: چرا از چیزی که تخصص ندارید دفاع میکنید؟!
مشکل کشور همین احساسات است.
🏴ظاهرا پدر جریان تحمیل در استخر طاغوت غرق شد، اما کماکان بخشهای زیادی از نهادهای حکومتی و جمهوریتی به وسیله فرزندان نَسَبی و معنوی رفسنجانی و با طرز تفکر مرحوم مغروق مدیریت میشود
✅صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
https://eitaa.com/joinchat/3579904023C946fc9deba
هدایت شده از تبیین
⭕️ #امام_حسین عليه السلام:
💠إنّ أجْوَدَ النّاسِ مَن أعطى مَن لا يَرجو.
🔷همانا بخشنده ترين مردم، كسى است كه به آن كه به او چشم اميد نبسته، بخشش كند.
📕كشف الغمّة ۲/۲۴۲
#امام_حسین
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
هدایت شده از نهضت جهانی مقاومت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴لحظاتی از آخرین حضور حاج قاسم در ساختمان فرماندهی نیروی قدس
🌎نهضت جهانی مقاومت🌍
http://eitaa.com/joinchat/1357578243Cf32533097a
هدایت شده از طوفان توئیتری «فخر ایران»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جوانی که یقه حاج قاسم را گرفت!
حاج قاسم: من خیلی آتش گرفتم😔😭
🔥طوووووفااااااان توئیتری🔥
#برای_سرباز #HERO
🌏@tofantwitteri
🌏@tofantwitteri
هدایت شده از @AntiBBC
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این قدر طرف غرب سجده نکنند
امام خمینی(ره): چرا استشهاد به یک قول اجنبی میکنی تا روح جوانهای ما را افسرده کنی و اینها را از قالب خودشان بیرون بکنی.
@EMAM_COM
هدایت شده از @AntiBBC
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر ما بترسيم ديگر از ايمانمان كاری ساخته نيست..
اما سربازان امام زمان (عج) از هیچ چیز جزء گناهان خویش نمیترسند
شهید سید مرتضی آوینی
#مرد_میدان #حاج_قاسم
@AntiBBC
هدایت شده از قاسم روانبخش
💢 آیا قهر مدعيان اصلاحات از انتخابات، موجب كاهش مشاركت ميشود؟
✍ قاسم روانبخش
🔹 قسمت اول
اين روزها سردمداران مدعيان اصلاحات در سايتها و كانالهاي خودشان تهديد مي كنند كه اگر شوراي نگهبان در انتخابات رياست جمهوري، عناصر اصلي ما را از گردونه رقابت حذف كند از انتخابات خداحافظي كرده، زنگ تحريم انتخابات خاموش را به صدا در خواهيم آورد. آن ها اين گونه وانمود مي كنند كه نظام در انتخابات 1400 با مشاركت حداقلي مواجه خواهد شد و اين كاهش مشاركت، معلول قهر آن هاست. چنان كه در انتخابات مجلس در سال 98 كه اين جريان از رقابت هاي انتخاباتي كنار گذاشته شد، مشاركت كاهشي شد و به پايين ترين ميزان مشاركت در ده دوره انتخابات مجلس(42درصد)رسيد. پيش بيني آن ها در اين دوره از انتخابات رياست جمهوري، نيز به مراتب كمتر از 42درصد است. برخي از آن ها تهديد ديگري نيز در ادامه مطرح مي كنند كه در صورت كاهش مشاركت، ايران با چالش هاي امنيتي نيز مواجه خواهد شد.
درباره ادعاهاي فوق چند نكته به نظر مي رسد:
1. مقايسه انتخابات مجلس شوراي اسلامي با انتخابات رياست جمهوري و حتي انتخابات شوراها(زماني كه جداگانه برگزار مي شد) اشتباه است. در انتخابات رياست جمهوري در هيچ دوره اي چنين نبوده است كه اصلاح طلبان از انتخابات قهر كرده باشند بلكه همواره در انتخابات حضور داشته و در اكثر ان ها هم پيروزي از آن خود كرده اند. در دوره هاشمي رفسنجاني و دو دوره خاتمي و دو دوره روحاني مواضع ان ها مشخص بوده و از اين نامزدها طرفداري كرده اند. تنها در انتخابات نهم و دهم بود كه به مخالفت با احمدي نژاد برخاستند و در انتخابات 88 نيز به رغم شكست سنگين، فتنه انگيزي كردند. آمار مشاركت مردم درانتخابت ده دوره نشان مي دهد كه غالب روساي جمهوري در دور دومشان از اراي كمتري برخوردار شده اند. بالاترين امار مشاركت مربوط به دور سوم كه به رياست جمهوري آيت ا... خامنه اي انجاميد 74درصد و دور هفتم رياست جمهوري خاتمي 79 درصد و دور دهم رياست جمهوري محمود احمدي نِژاد 85 درصد بوده است در بقيه موارد، آمار ها مشاركت بين 50 در صد تا 65 درصد را نشان مي دهد.
2. مشاركت سياسي مردم در انتخابات مجلس، در ده دوره يعني از مجلس اول تا مجلس دهم از 52 درصد تا 71 درصد بوده است جدول ذيل نشان مي دهد كه ميانگين مشاركت مردم در انتخابات مجلس شوراي اسلامي 62 در صد بوده است و بالا رفتن يا پايين آمدن درصدي در برخي انتخابات معلول برخي شاخص ها و شرايط خاص سياسي اجتماعي و اقتصادي بوده، و قهر و آشتي برخي جريانات سياسي در آن، تاثير چنداني نداشته است. به عنوان نمونه مي توان به انتخابات مجلس هفتم اشاره كرد كه اصلاح طلبان با تحصن در مجلس به دنبال تحريم انتخابات بر آمدند و با استعفاهاي دسته جمعي استانداران، به دنبال تعويق ياحذف انتخابات بر آمدند كه با موضع گيري قاطع مقام معظم رهبري مواجه شده مجبور به برگزاري انتخابات شدند. از اين انتخابات برغم تحريم اين جريان سياسي مشاركت 51درصدي رقم خورد كه نسبت به مشاركت در مجلس ششم(67درصد) كه اوج فعاليت اصلاح طلبان بوده است تنها 16درصد كاهش را نشان مي دهد. كه در صورت پذيرش اين كه قهر جريان اصلاح طلبي به عنوان تنها شاخص كاهش مشاركت، مي توان گفت پايگاه اجتماعي مدعيان اصلاحات در كشور 16درصد است. البته گذر زمان اين ميزان محبوبيت آنها را كاهش داد زيرا زماني كه در انتخابات مجلس نهم(سال1390) همين جماعت انتخابات را تحريم كردند مشاركت سياسي از 55 درصد مجلس هشتم با ۸درصد رشد به ۶۴درصد رسيد. در انتخابات مجلس نهم، رقابت جدي ميان دو جريان جبهه پايداري انقلاي اسلامي و جبهه متحد اصولگرايان بر قرار شد و اصلاح طلبان به گوشه عزلت خزيدند.اين آمار نشان مي دهد كه جريان اصلاحات در گذر زمان پايگاه اجتماعي خودش را از دست داده است به طوري كه قهر آن ها از صندوق آراء، نه تنها موجب كاهش مشاركت نشده بلكه افزايش 8 درصدي نيز به دنبال داشته است.نمونه ديگري كه مي توان بر اين مدعا شاهد آورد كاهش مشاركت مردم در انتخابات شوراها بود كه در انتخابات اول شوراها مردم با 64 درصد شركت كردند ولي در انتخابات دوم شوراها برغم حضور چشمگير اصلاح طلبان و حتي ليست جداگانه نهضت آزادي49 درصد مردم در انتخابات شركت كردند و مردم تهران تنها 22 درصد به پاي صندوق هاي راي آمدند و ليست نهضت آزادي تنها 2 درصد آرا را به خود جلب كرد اين درحالي بود كه نظارت بر انتخابات دور دوم به عهده نمايندگان مجلس ششم بود كه گفته بودند«ما تنها وابستگان به كومله، دمكرات و منافقين آن هم در صورت ارائه اسناد جديد از سوي وزارت اطلاعات را رد صلاحيت كرديم».
👈 ادامه در پیام بعدی کانال
🔻متن کامل این مطلب را در اینجا مطالعه کنید.👇
http://partosokhan.ir/page.asp?Number=1008&Category=363
✅ #روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
هدایت شده از قاسم روانبخش
💢 آیا قهر مدعيان اصلاحات از انتخابات، موجب كاهش مشاركت ميشود؟
✍ قاسم روانبخش
🔹 قسمت دوم
3. اگر بخواهيم واقعيت مطلب را بيان كنيم افزايش مشاركت و كاهش مشاركت ارتباطي به قهر و صلح جريانات سياسي ندارد مردم به نظام اسلامي معتقدند و با توصيه و تاكيد ولايت و مراجع عظام شركت در انتخابات را وظيفه شرعي خودشان مي دانند. ولي افزايش و كاهش مشاركت بيشتر به عملكرد دولت ها بر مي گردد؛ هر گاه دولتي بر سركار آمده كه به جاي خدمت به مردم به مسائل حاشيه اي و سياسي و بي ارتباط با زندگي مردم پرداخته است، مشاركت مردمي روند كاهشي طي كرده است. ولي زماني كه دولتي پركار و پرتلاش به سركار آمده و به جاي مسايل حاشيه اي، به حل مشكلات مردم پرداخته است مشاركت مردمي را افزايش يافته است. نمونه آن را مي توان در مقايسه دولت دوم خاتمي و مجلس ششم با انتخابات مجلس هفتم مشاهده كرد. انتخابات مجلس هفتم را دولت آقاي خاتمي برگزار كرده است ولي به دليل عملكرد منفي و حاشيه اي آن دولت و مجلس هماهنگ با آن، مردم در انتخابات، 16 درصد كاهش مشاركت داشتهاند ولي در دولت نهم به دليل فعاليتهاي گسترده عمراني و خدمات رساني به مردم در انتخابات مشاركت افزايش داشته و از 51 درصد به 55 درصد در مجلس هشتم و سپس به 64 درصد در مجلس نهم ارتقا يافته است. در انتخابات شوراي شهر نيز به دليل عملكرد منفي شوراهاي اول كه عمدتا از جناح اصلاح طلبان انتخاب شده بودند روند كاهشي طي شد و در انتخابات شوراهاي دوم از 64 درصد به 49 درصد نزول كرد. البته اين كاهش در تهران بسيار چشمگير بود زيرا تهراني ها مشاركت 22 درصدي را تجربه كرده بودند. مي توان كاهش مشاركت مردم در انتخابات 96 را معلول عملكرد دولت اول آقاي روحاني دانست. اين عملكرد نامطلوب كار را به جايي رساند كه ميزان مشاركت را از 62 درصد به 42 درصد رساند. و البته اگر در اين دوره اين روند كاهشي ادامه يابد باز هم معلول مديريت ضعيف و ناكارآمد دولت مورد تاييد اصلاح طلبان است كه در اين دو دوره حاكميتش بدترين نوع مديريت را بر كشور اعمال كردند. افزايش قيمت ارز و سكه و طلا و تورم كمر شكن و گراني كالاهي اساسي در حد بيش از سه الي 5 برابر چنان فشاري بر گرده مردم آورده كه در هيچ دوره اي از دوره هاي رياست جمهوري بعد از انقلاب مردم آن را تجربه نكرده اند. بنابر اين اين جريان به دنبال تحريف واقعيت هاست و با دادن آدرس عوضي به جاي پذيرش واقعيت ها مي خواهند كاهش مشاركت را به گردن نظارت استصوابي شوراي نگهبان بياندازند.
4. در انتخبات 98 نيز هر چند اصلاح طلبان به ظاهر با انتخابات قهر كردند ولي در اكثر شهرها و استان ها نامزد داشتند و در تهران نيز ليستي با سرليستي مجيد انصاري ارائه كردند و آقاي خاتمي نيز در انتخابات شركت كرد و راي خودش را به صندوق انداخت. ولي ميزان راي مجيد انصاري با ۶۹ هزار و ۱۵۱ رأي كسب كرده كه از لحاظ درصدي ۳.۷۵ درصد آراء را شامل مي شود، به نفر 31 رسيد. هر چند ميزان مشاركت مردم كل كشور در انتخابات98، بيش از ۴۲.۵۷ درصد بود و از طرفي ۲۶ درصد تهراني ها در انتخابات مشاركت كردند. ولي در اين انتخابات هم چنين نبود كه اصلاحاتي ها انتخابات را واقعا تحريم كرده باشند. ليست تهران با سر ليستي مجيد انصاري خود گواه بر این مدعاست.
✅ #روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
هدایت شده از قاسم روانبخش
8.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥فیلمی از بازدید مرحوم آیتالله مصباح یزدی از جنوب لبنان
#مصباح_انقلاب
#عمار_انقلاب
@madare0120
#روانبخش
http://partosokhan.ir/page.asp?Number=1008&Category=363