⭕️تئوری سوسک در توسعه شخصی
Cockroach Theory for self development
💢داستانی در این رابطه وجود دارد که منسوب به ساندار پیچای (Sundar Pichai) است.
ساندار پیچای، یک مهندس و مدیر اجرایی هندی تبار در حوزه فناوری اطلاعات است که از دهم آگوست ۲۰۱۵ به عنوان مدیر عامل اجرایی شرکت گوگل و به جای لری پیج انتخاب شد.
این داستان را ساندار در سخرانی خود در گوگل I/O بیان کرده است و تئوری سوسک در توسعه شخصی از آن نشات می گیرد:
💢”در یک رستوران، یک سوسک ناگهان از جایی پر می زند و بر روی یک خانمی می نشیند. آن خانم از روی ترس شروع به فریاد می کند. وحشت زده بلند می شود و سعی می کند با پریدن و تکان دادن دست هایش سوسک را از خود دور کند.
واکنش او مسری بود و افراد دیگری هم که سر همان میز بودند وحشت زده می شوند. بالاخره آن خانم موفق می شود سوسک را از خود دور کند.
سوسک پر می زند و روی خانم دیگری نزدیکی او می نشیند. این بار نوبت او و افراد نزدیکش می شود که همین حرکت ها را تکرار کنند! پیشخدمت به سمت آنها میدود تا کمک کند. در اثر واکنش های خانم دوم، این بار سوسک پر می زند و روی پیشخدمت می نشیند.
پیشخدمت محکم می ایستد و به رفتار سوسک بر روی لباسش نگاه می کند. زمانی که مطمئن می شود، سوسک را با انگشتانش می گیرد و به خارج رستوران پرت می کند.
💢در حالیکه قهوهام را مزه مزه می کردم، شاهد این جریان بودم و ذهنم درگیر این موضوع شد. آیا سوسک باعث این رفتار هیستریک شده بود؟ اگر اینطور بود، چرا پیشخدمت دچار این رفتار نشد؟ چرا او تقریباً به شکل ایده آلی این مسئله را حل کرد، بدون اینکه آشفتگی ایجاد کند؟
این سوسک نبود که باعث این نا آرامی و ناراحتی خانم ها شده بود، بلکه عدم توانایی خودشان در برخورد با سوسک موجب ناراحتیشان شده بود.
🔻من فهمیدم این فریاد پدرم، همسرم یا مدیرم بر سر من نیست که موجب ناراحتی من می شود، بلکه ناتوانی من در برخورد با این مسائل است که من را ناراحت می کند.
💢این ترافیک بزرگراه نیست که من را ناراحت می کند، این ناتوانی من در برخورد با این پدیده است که موجب ناراحتیم می شود. من فهمیدم در زندگی نباید واکنش نشان داد، بلکه باید پاسخ داد. آن خانمها به اتفاق رخ داده واکنش نشان دادند، در حالیکه پیشخدمت پاسخ داد. واکنش ها همیشه غریزی هستند در حالیکه پاسخ ها همراه با تفکرند.
🔺این مفهوم مهمی در فهم زندگی است. آدمی که خوشحال است به این خاطر نیست که همه چیز در زندگیش درست است. او به این خاطر خوشحال است که دیدگاهش نسبت به مسائل درست است.”
#قدرت_شناختی
#نبرد_ادراکی
✅آرما(آرمان ناتمامم)
@Media_arma
⭕️پیوست رسانهای ترور!
🔻پایش رسانههای معاند؛ از ترور تا برجسته سازی روایت درستکاری شده
💢متعاقب ترور امروز عصر محسن فخری زاده از دانشمندان کشورمان در منطقه آبسرد، که زوایای مختلف آن در حال بررسی است، رسانه های فارسی زبان خارج از ایران در قالب #پیوست_رسانهای_ترور، اقدام به ساخت و ارائه روایت هایی با هدف تطهیر ترور، کاهش حساسیت افکار عمومی و توجیه پذیر کردن این عمل کرده اند.
💢این رسانه ها در کنار این خط خبری، تاکید دارند ترامپ در مدت باقی مانده اقداماتش را تشدید خواهد کرد!! دوگانه بایدن _ترامپ، برجام یک و دو، بازگشت به مذاکره راه تامین امنیت و... کماکان خط رسانه های معاند است.
#نبرد_ادراکی
✅آرما(آرمان ناتمامم)
@Media_arma
⭕️آنفولانزای نيويورکی حس نفرت و تحقیر هویت ایرانی
💢آنفولانزای نيويورکی ششمين دکترين از سلسله دکترين های آمريکا عليه ايران از سال ۱۳۸۰ تاکنون است . سر آغاز رونمايی از دکترين آنفولانزای نيويورکی در روز دوم فروردين سال ۱۳۸۶رقم خورد که آن روز ، کميسيون مالی کنگره آمريکا با دعوت از مسئول دفتر ايران وزارت امور خارجه آمريکا (معاون وزير امور خارجه ) آقاي نيکلاس برنز در مورد اينکه رفتار آينده آمريکا در برابر ايران چگونه خواهد بود از وی سوال نمودند که و در پاسخ به اين سئوال، دکترين جديد آمريکا نسبت به ايران را تشريح نمود.
🔺وی با اذعان به اين که اتحاد و انسجام و در صحنه بودن مردم ايران خنثی کننده دکترين های سابق ايالات متحده بوده و دکترين جديد ايالات متحده را حمله به اين مسئله دانست. لذا راه حل ارائه شده توسط نيکلاس برنز در کنگره ،با موضوع پاشاندن بذر نفرت در قلب مردم ايران ، مطرح شد و نام آنفولانزاي نيويورکي به خود گرفت.
💢ترور شهید قاسم سلیمانی و محسن فخری زاده در راستای ایجاد نفرت و حس تحقیر در تخریب هویت ایرانی باپیوست های عملیات روانی نمایش قدرت دشمن از مصادیق اجرایی این دکترین است
#نبرد_ادراکی
✅آرما(آرمان ناتمامم)
@Media_arma
⚪️ روایتی از مرد هستهای ایران
📈 دادهکاوی محتوای تولیدی پیرامون شهید محسن فخریزاده در توییتر فارسی و کانالهای تلگرام توسط سامانه لایفوب
🔹 ۹۱/۶/۱۲ معرفی مسئول برنامه ساخت سلاح اتمی ایران توسط جنبش #ما_هستیم
🔸 ۹۲/۲/۱۲ قرار گرفتن نام ۵ ایرانی در فهرست ۵۰۰ شخصیت قدرتمند جهان از سوی نشریه آمریکایی فارین پالیسی
🔹 ۹۶/۴/۹ انتشار لیست تحریمهای اتحادیه اروپا علیه ایران
🔸 ۹۷/۲/۱۰ اشاره نتانیاهو به تصویر مسئول برنامه هستهای پنهانی آماد
🔹 ۹۷/۲/۱۳ گزارش پایگاه خبری واللا اسراییل با موضوع تلاش ناموفق عوامل موساد برای ترور مسئول راکتور اتمی تهران
🔸 ۹۸/۱/۳ تحریم ۳۱ فرد و نهاد مرتبط با سازمان پژوهشهای نوین دفاعی(سپند) توسط آمریکا
🔹 ۹۸/۱/۱۵ افشاگری مرد مرموز هستهای ایران توسط کانال جعبه سیاه
🔸 ۹۸/۱۰/۲۸ گزارش روزنامه دیلیمیل در خصوص فعالیت هستهای ایران از سال 2002
🔹 ۹۸/۱۱/۸ گمانهزنی درباره مکان پیادهسازی پروژه آماد
🔸 ۹۹/۷/۲۵ تلویزیون ندای آزادی به نقل از کنفرانس شورای ملی مقاومت ایران سپند را مسئول ساختن بمب اتمی میداند.
#رصدخانه_آرما
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
سینماگران خطاب به شهید فخریزاده: کاش به قدر بدخواهان میشناختیمت
🔻در پی ترور ناجوانمردانه دانشمند شهید محسن فخریزاده جمعی از سینماگران با صدور بیانیهای از این اقدام ابراز تأسف کردند:
«به نام خدا
خطاب به تویی که نمیشناختمت
خبر ترور ناجوانمردانهات را شنیدیم و افسوس خوردیم که چرا به قدر بدخواهان میهنمان تو را نمیشناختیم. کمی دیر شده ولی به پاس یک عمر تلاش علمی بیمنت و بینام و نشان برای اقتدار کشور عزیزمان ایران، به تو افتخار میکنیم.
روحت شاد»
🔺امضاکنندگان این بیانیه عبارتند از؛ پرویز پرستویی، ابراهیم حاتمی کیا، کمال تبریزی، مجید مجیدی، همایون اسعدیان، منوچهر محمدی، منوچهر شاهسواری، مازیار میری، رضا میرکریمی، فرشته طائرپور، محمدمهدی عسگرپور، کامران ملکی، رسول صدرعاملی، مجتبی راعی، محمدحسین حقیقی، حسن برزیده، محمدعلی نجفی، حبیب احمد زاده، آتیلا پسیانی، فرهاد توحیدی، اکبر نبوی، فرهاد قائمیان، ایرج تقی پور، محمد داودی، عبدالحمید قدیریان، علی قائم مقامی، مهرداد فرید، نوید محمودی، بهمن اردلان، حافظ احمدی، محمد قاسمی و محمدحسین مهدویان.
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️تالی بن عودیا دبیر خبر و از بنیانگذاران گروه خبری شبکه های ۲ و ۱۰ اسرائیل و موسسین وبسایت یدیعوت آحارونوت:
🔺در سریال انفجار در قلب تهران که توسط رونن برگمن [ نویسنده وابسته به محافل امنیتی اسرائیل] و برنامه «زمان حقیقت» پخش شد ، ایهود اولمرت [نخست وزیر پیشین اسرائیل] تصمیم به ترور نخست فخری زاده گرفته بود در خلال اجرای این برنامه و در واپسین لحظات اولمرت به مئیر داگان [رئیس وقت موساد] می گوید که همه چیز متوقف شود.
☑️ پی نوشت : ایهود اولمرت از سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۰۹ نخست وزیر اسرائیل بود.
#نبرد_ادراکی
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️دستکاری افکار عمومی- سیاستگذاری رسانه ای
💢سیاستگذاران رسانه ای بیشترین دست کاری در افکار عمومی را از طریق تعیین خط مشی، رسالت، اهداف و ماموریت های رسانه ای به سرانجام می رسانند.
🔺نهاد رسانه، مرجع بالادستی سیاست های اصلی رسانه ای است. قوای اصلی و نخبگان حاکم بر هر کشور که کنترل جامعه و قدرت اصلی را در دست دارند، سیاست های رسانه های جریان اصلی را مطابق منافع خود تعیین می کنند. آنها معین می کنند که چه تفکرات و اندیشه هایی می توانند از دروازه رسانه ها عبور کنند و یا در پشت دروازه ها در انتظار دسترسی بمانند. آنها تعیین کننده مرزهای آزادی عقاید و اندیشه ها هستند.
🔺رسانه ها دارای منش ها و روش هایی هستند. منش های گوناگون موجب ظهور گونه گونی روزنامه نگاری مکتوب، صوتی و تصویری و چندرسانه ای است. سیاست های اصلی رسانه ها با گرفتن رنگ ایدئولوژی (سرمایه داری، کمونیستی و مذهبی و سایر) سوگیری شده و در چارچوب همان ایدئولوژی تعریف می شوند.
🔺منش رسانه ای مبین اهداف، ارزش ها و هنجارهای رسانه ای است. آزادی گرایی، توسعه بخشی، مسئولیت اجتماعی، مشارکت دموکراتیک، اقتدارگرایی و کمونیسم هنجارهای رسانه ای مرسوم هستند. روشها نیز به چهارچوب موضوعی فعالیت ها رسانه ها مانند فعالیت های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی اتلاق می شوند.
🔺رسانه های عمومی معمولا زیر نظر گروهی از سیاستگذاران حاکم فعالیت می کنند. سیاست گذاری کلان دایر بر اهداف، خط مشی و رئوس کلی فعالیت توسط دولت ها و قوای حاکم بر هر کشور تعیین می شوند و سیاستگذاری خرد در درون رسانه ها سامان می یابد.
🔺سیاستگذاری در رسانه های سنتی و اجتماعی متفاوت است.در رسانه های جدید، نقش دولت ها در سیاستگذاری رسانه ای تضعیف شده و دامنه مانور آنها محدود شده است.
🔺افشاگری هایی که در رسانه ها مرسوم هست و در ایام انتخابات ها به اوج می رسد. دستکاری در فرایند انتخابات ها از طریق تقویت جریان های همسو و از طریق تکرار نقاط قوت و تضعیف جریان های رقیب از طریق تکرار نقاط ضعف، از جمله دستکاری در افکار عمومی است.
🔺اصول اصلی سیاستگذاری رسانه ای که توسط فریدمن مطرح شده مثلث آزادی، منافع عمومی و تکثرگرایی هستند. تکثر رسانه ای دو وجه درونی و بیرونی دارد. وجه درونی دایر بر به رسمیت شناختن دیدگاههای متفاوت در درون رسانه عمومی و وجه بیرونی صدور اجازه فعالیت برای رسانه های با دیدگاههای متفاوت در عرصه عمومی است.
🔺اگر در رسانه های عمومی تنها افکار و اندیشه های گروههای محدودی از جامعه بازتاب داده می شوند و بجای منافع عمومی از منافع جناح و گروههای خاصی محافظت می شود. اگر تنوع دیدگاهها و تکثر سلیقه ها در رسانه عمومی برسمیت شناخته نشده است.بطور یقین در پشت درهایی که این چنین بسته نگهداشته شده است، دستکاری در افکار عمومی در اوج جریان دارد.
#سواد_رسانه_ای
#رسانه_شناسی
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️بازار داغ اخبار جعلی
🔺کشته شدن یک فرد اسرائیلی در روز گذشته خبر اصلی برخی از کانال ها با عنوان ترور یک افسر ارشد موساد بود ،در صورتی که این خبر صحت نداشت و صرفا یک قتل اتفاق افتاده است.
🌐لینک بررسی قتل
💢اما بدلیل عدم بررسی دقیق منابع خبری و شرایط ادراکی مردم نسبت به ترور شهید فخری زاده انتشار و گسترش این خبر میل اصلی مغز افکار عمومی است درحالیکه این قتل نوعی خبر جعلی بلکه غبارآلود کردن فضا و بی حس سازی ذهنی مخاطبانی است که بدنبال مجازات قطعی هستند.
🔺البته انتشار اخبار جعلی یک نوع فرآیند ادراکی زیست مجازی است نتیجه پژوهش ۱۱ ساله موسسه تکنولوژی "ماساچوست" بر روی ۱۲۶ هزار فیکنیوز (Fake News) منتشر شده در توییتر نشان داده که اشتیاق مردم برای باز نشر اخبار غیرموثق، 70 درصد بیشتر از اخبار واقعی است و بهطور نسبی اخبار واقعی به ندرت توسط ۱۰۰۰ نفر به اشتراک گذاشته میشود، در حالی که اشتراکگذاری محبوبترین اخبار غیرواقعی و کذب بیش از ۱۰۰ هزار بار است. باید توجه داشت، آن چیزی که کمترین ارزش را در بین مردم دارد این است که آیا خبری را که به اشتراک میگذارند حقیقت دارد و مستند است! آنچه برای مردم اهمیت دارد؛ رد و بدل کردن اطلاعات جذابی است که تنها دیده یا شنیدهاند.
پ.ن:برای جلوگیری از اشاعهی خبرهای دروغین، لازم است که مهمترین اخبار، با سرعتی دوچندان از سوی رسانههای رسمی انتشار یابند.
#سواد_رسانه_ای
#رسانه_شناسی
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
💢 شبکهوندان در عصر قدرت شبکهای
💢«نوام چامسکی» و «ادوارد هرمان»، پیش از تولد اینترنت، تئوریای داشتند تحت عنوان «فیلترهای خبری.» بر مبنای این نظریه، رسانهها با پنج فاکتور مجبور میشدند خود و مخاطبانشان را فیلتر کنند. از سیاست رسانه گرفته تا صاحبان آگهی و حتی گاه بازخوردهای خود مخاطبان شاکله این نظریه را تشکیل میداد.
💢امروز این تئوری بخش عمدهای از واقعیت خود را از دست داده است. رسانهها چه بخواهند و چه نخواهند، در جهان شیشهای دیده میشوند و «پشت صحنه آنان» نیز- که روزی با فیلترهای خبری رسانه را وادار میکرد مواضعی خاص اتخاذ کند- امروز در برابر دیدگان باز کاربران وب ۲ یا شبکههای اجتماعی، نه فقط بهروشنی دیده میشود که هیچ چیزشان پنهان نمیماند.
💢«مانوئل کاستلز» ارزیابی شایسته و متفاوتی از شبکههای اجتماعی مطرح کرد؛ وی بر این باور است که شبکههای اجتماعی، «قدرت شبکهای» ایجاد کرده و مسیری در جهان ارتباطات گشودهاند که میتوان بهمرور ایام شهروندان را «شبکهوندان» یاد کرد.
💢اینک جهان شبکهای قدرت، نیروی خود را از شبکههای اجتماعی میگیرد. از شبکهوندانی میستاند که تا دیروز حتی در وب ۱ به رسانههای اینترنتی وابسته بودند، اما امروز خود به یک رسانه، پیامآفرین، ارتباطگر و سرانجام به یک منتقد تبدیل شدهاند.
💢چنین جهانی را نه می توان فیلتر کرد و نه چنین جهانی می تواند ما را فیلتر کند و نبیند. امروز همه صداها در همهجای جهان قابل شنیدن است، حتی به طور غیر ارادی. شهروندان امروز یا شبکهوندان فردا، آزادی جریان اطلاعات را باور خواهند کرد، که نظم جهانی از «عرصه سیاست به عرصه فرهنگ» نقل مکان کند.
👤مجید رضائیان
#سواد_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️نسل سوم اینترنت
اتصال ۳۰ میلیارد دستگاه به اینترنت اشیا
💢در سال ۲۰۲۰ تعداد دستگاهها و وسایل مرتبط به #اینترنت_اشیا مانند خودروها، لوازم خانگی هوشمند، تجهیزات و ابزار صنعتی و غیره از تعداد ابزار غیر متصل به اینترنت اشیا مانند گوشیها، لپ تاپ ها و رایانهها پیشی گرفت.
💢یافتههای مؤسسه IoT Analytics نشان میدهد تا پایان سال ۲۰۲۰ بیش از ۲۱.۷ میلیارد وسیله و ابزار مختلف در سراسر جهان به اینترنت متصل خواهند شد که از این تعداد ۱۱.۷ میلیارد وسیله یعنی حدود ۵۴ درصد از آنها به اینترنت اشیا وصل میشوند. اینترنت اشیا نسل سوم اینترنت است که از طریق آن شبکه ای مرتبط از تقریباً تمامی ابزار و اشیا الکترونیک ایجاد میشود.
💢این موسسه بر این باور است رشد استفاده از حسگرها و ابزار و لوازم الکترونیک هوشمند خانگی و تجاری عامل اصلی این تحول است. استفاده از مچ بندهای ورزشی هوشمند و دیگر ابزار خانگی قابل اتصال به اینترنت نیز در سالهای اخیر رشد کرده و در بسیاری از شهرها نیز شاهد استفاده از زیرساختهای هوشمندی هستیم که به اینترنت اشیا متصل میشوند.
💢در سال ۲۰۲۰ بازار محصولات اینترنت اشیا ارزشی بیش از ۴۲۳ میلیون دلار داشت که انتظار میرود این رقم با رشدی قابل توجه تا سال ۲۰۲۵ به ۲.۵ میلیارد دلار برسد.
#رسانه_شناسی
#هوش_مصنوعی
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚦 تبلیغ جذاب ماشین لباسشویی با استفاده از تکنیک اقناعی طنز
#سواد_رسانه_ای
#تبلیغات
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️اخبار جعلی درباره سلامتی رهبر انقلاب از کجا آب میخورد؟!
🔺نیوزویک، هفتهنامه آمریکایی که پایگاه اطلاعرسانی آنلاینی هم دارد،بر اساس توییت جعلی یک اکانت عربی مدعی شد که آیتالله خامنهای به لحاظ جسمی در شرایط خوبی به سر نمیبرد و به همین دلیل قدرت را واگذار کرده است!
💢نیوزویک با علم بر اینکه این خبر کذب است، مطلب را به نقل از یک اکانت توییتری نقل کرده و پس از چند ساعت ذیل مطلب خود نوشت که نمیتواند این ادعای اکانت توییتری را تایید کند!
صفحه توییتری که نیوزویک خبر جعلی را به نقل از آن منتشر کرده بود، متعلق به یک فرد ساکن لندن و البته طرفدار جدائیطلبی در ایران است! برخی منابع از ارتباطات او با آلسعود در عربستان سعودی خبر میدهند.
💢بر همین اساس به نظر میرسد کل موضوع، یک پروژه سعودی است و به همین دلیل احتمالاً نیوزویک هم میخواسته از یک طرف از دلارهای سعودی پشت این شایعهسازی چشم نپوشد و هم با نقل از اکانت توییتری بگوید که نسبت به صحت و سقم آن مسئولیتی هم ندارد!
💢روز گذشته کیان عبداللهی روزنامهنگار و عضو تحریریه خبرگزاری تسنیم هم در واکنش به این شایعه در توییتر نوشته بود که: "شکستهای مداوم غربی ها از آیتالله خامنهای و ناکامی آنها در بازگرداندن ایران به عصر استثمار، رفته رفته وضع روحی آنان را وخیمتر میکند. مالیخولیای رسانهای پایگاهی مانند نیوزویک آنهم مبتنی بر مطلب سراسر کذب یک اکانت درجه چندم، از جدیدترین علایم این پریشانی است."
💢انتشار شایعات جعلی درباره سلامتی رهبر معظم انقلاب، پروژه باسابقه و البته سوختهای در رسانههای غربی است. پیشتر اجرای این پروژه در غرب بیش از دیگران برعهده فردی به نام مایکل لدین بود که هر از گاهی اخباری از این fd میکرد. به نظر میرسد با سوختن این منبع، منابع دیگری برای این جعلیات در غرب انتخاب شده است
#عملیات_روانی
#سواد_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️تاثیرخبرهای فیک بر افکار عمومی
🎥 لسانی کارشناس رسانه: اخبار فیک امنیت جانی و مالی افراد را با خطر مواجه می کند.
#سواد_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
🔺همدردی میترا حجار با #زم و تایید کتایون ریاحی
🔺برای شخصی که سالها به دشمنی مردم ایران برخواسته، به اعتقادات و مقدسات میلیونها نفر بی احترامی کرده، لیدر اغتشاشات بوده، دستش به خون جوانهای مردم آلوده شده، تمام اطلاعات کشور رو به دشمن میداده و خودش هم اعتراف کرده!
#سلبریتی_شناسی
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رد پای همکاری برخی از بازیگران با آمدنیوز
🔹دلیل ناراحتی میترا حجار، کتایون ریاحی، پرستو صالحی و سلبریدیهای دیگهای که نگران اعدام زم شدن را با دیدن این کلیپ کاملا میتوان درک کرد.
🔸مازیار مسئول فنی پروژه امدنیوز در این ویدئو گفت: محتویات گوشی و رایانه زم به دست سپاه افتاده و حتی خیلی از بازیگرها با ما همکاری میکردند و من نگران آنها هستم.
🔸بازیگرانی که این روزها دلیل عزادار شدنشان این است.
✅ @Masaf
⭕️سیاست چماق و هویج
💢کنش سیاسی در تغییر زمین بازی با مطرح نمودن مسائل حقوق بشری فرآیند ایجاد ادراک سخت شدن معیشت در ذهن مردم را دنبال می کند
به زبان ساده محروم کردن ایران از حقوق برخورد با جاسوس و مجرمین بهانه جدیدی برای ارسال پالس منفی در جهت وضعیت بد اقتصادی مردم است
#نبرد_ادراکی
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 مروری بر سریال بلندترین صدا
(داستان تشکیل شبکه فاکس نیوز)
👤 علیرضا پورمسعود
🔺بخشی از برنامه #بازگشت_پلاس شبکه جهانی ولیعصر (عج)
#سواد_رسانه_ای
#نبرد_ادراکی
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️فریب های استراتژیک و نقش رسانه ها
💢برای تبیین موضوع ضروری است تا چند خطی در مورد فریب و انواع آن قلم زده شود .
💢مترادف فریب در لغت نامه دهخدا: اغفال، اغوا، تزویر، تغابن، حقه، حیله، خدعه، دسیسه، دغا، دوزوکلک، ریا، ریب، زرق، عشوه، غبن، غدر، غش، فسون، فند، کید، گول، مکر، نیرنگ آورده شده است.
💢در واقع در حوزه علوم نظامی و جنگها برای فریب معنی خدعه ،گول ومکر به کار رفته است.اما فریب در یک جمله یعنی گمراه کردن و گول زدن دشمن به نحوی که متوجه هدف و نیت اصلی ما نشود.
💢انواع فریب :
۱_ فریب عملیاتی ۲_ فریب استراتژیک
🔻فریب عملیاتی هم در وسعت و هم در ماهیت در سطح پایین تری از استراتژیک قرار دارد که به لحاظ کاربردی می تواند در حوزه های مختلف مورد استفاده قرار بگیرد من جمله فریب عملیاتی در جنگها که نمونه ای از آن را می توانیم در زمان هشت سال دفاع مقدس و یا در موضوع داعش ببینیم.
🔻اما فریب استراتژیک هم در حوزه وسعت و هم در حوزه ماهیت و بکارگیری در سطح بالایی قرار دارد که می توان گفت در سطح ملی و منطقه ای و حتی بین المللی تاثیر زیادی دارد.
🔺برخی ازپیامدهای فریب استراتژیک:
🔺آسیب زدن به امنیت ملی
🔺کاهش سرمایه اجتماعی
🔺کاهش روحیه و اعتماد به نفس
🔺ایجاد بحرانهای اقتصادی وسیاسی
🔺کاهش ارزش و اعتبار سیستم های اطلاعاتی
🔺بی اعتمادی به مسئولین حکومت
💢نمونه آن را در موضوع کنترل جمعیت و جلوگیری از ازدیاد نسل در مورد کشور ایران مشاهده می کنیم و حضور پررنگ رسانه ملی در تایید موضوع، در واقع یکی از نسخه هایی که کشورهای غربی در اوایل انقلاب برای کشورهای در حال توسعه مانند ایران می پیچیدند موضوع کنترل جمعیت بود که خودشان در همان زمان برعکس عمل می کردند که تا حال نیز ا امه دارد حتی بین سلبریتی های غربی مانند رونالدو و مسی و جنیفر لوپز و دیگران، ولی برای ما شعار فرزند کمتر زندگی بهتر را مطرح کردند.
💢در واقع این کنترل جمعیت در نهایت باعث پیری جامعه ایران و قطعا تاثیرات اقتصادی و اجتماعی و مهمتر ازهمه امنیتی خواهد شد این همان فریب استراتژیک است که در مورد برجام و هسته ای نیز تکرار شد.
🔺 امروزه فریب فقط در حوزه جنگهای سخت و نیمه سخت نیست و ما شاهد فریب های عملیاتی و استراتژیک در حوزه جنگهای نرم و جنگ شناختی و عملیات روانی هستیم که بازیگر مهم و اصلی این صحنه رسانه ها هستند .
#سواد_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️ بحران تمام عیار سایبری در آمریکا؛ تحقیری که ماهها در جریان بود
💢وزارتهای خزانه داری و بازرگانی آمریکا به تازگی مورد حملات سایبری قرار گرفته اند؛ به نوعی که یک طرف خارجی احتمالا به اطلاعات ارتباطات داخلی آنها دست پیدا کرده است.
💢شرکت فایر آی که امنیت سایبری دولت آمریکا را تامین می کند، زمانی متوجه این مشکل شد که ابزار هک آن دزدیده شده بودند. خبرگزاری رویترز ادعا کرد هکرهای مورد حمایت یک دولت خارجی اطلاعات و ایمیل های وزارت خزانه داری آمریکا را به سرقت بردهاند.
💢به گفته منابع مختلف ایمیلهای کارکنان اداره ملی مخابرات و اطلاعات آمریکا برای ماهها مورد رصد قرار گرفته است. به دنبال افشای این خبر، رسانه های آمریکا اعلام کردند این اقدام هکری آن قدر جدی بوده که برای آن، نشست اضطراری شورای امنیت ملی در کاخ سفید برگزار شده است. در همین حال، آژانس امنیت اطلاعات آمریکا پس از هکشدن وبسایت خزانهداری خواستار قطع برق کامل نهادهای فدرال یا دولتی آمریکا شده بود.
⭕️بحرانی که گریبانگیر دولت جدید آمریکا هم خواهد بود
🔺این حمله هکری چالشی بزرگ برای جو بایدن بهعنوان دولت آتی خواهد بود چرا که مقامات مربوطه درباره اینکه چه اطلاعاتی به سرقت رفته و به چه منظور از آنها استفاده خواهد شد، تحقیق میکنند، این یک امر بدیهی است که تکمیل تحقیقات گسترده سایبری ماهها یا سالها زمان خواهد برد.
💢در عین حال، وزارت بازرگانی آمریکا نیز با انتشار بیانیهای اعلام کرد: می توانیم تایید کنیم که یک نفوذ اطلاعاتی در یکی از دفاتر ما وجود داشته است. ما از افبیآی و آژانس امنیت زیرساختی و امنیت سایبری خواستهایم تا درباره این حادثه تحقیق کنند. در شرایط کنونی نمی توانیم توضیح بیشتری بدهیم.
🔺نوک کوه یخ بحران سایبری
💢حمله به زیرساخت سایبری دولت آمریکا به قدری عظیم است که رویترز در گزارشی نوشت که مسئله دسترسی به ایمیل های وزارت خزانه داری شاید نوک کوه یخی باشد.
در این حمله هکری گفته می شود که سیستم دولتی مورد رخنه و نفوذ جدی قرار گرفته است.
⭕️فیلم ژانر وحشت
💢بی بی سی در گزارشی با اشاره به این حمله سایبری نوشت که این اتفاق درست شبیه تماشای فیلم های ژانر وحشت هست که نقش اول فیلم در زیرزمینی تاریک ایستاده باشد و با چراخاندن مشعل یک چیز شریرانه ای را ببیند.
💢هنوز ابعاد کامل این حمله سایبری مشخص نیست، اما ظاهرا هکرها به تمام کاربران سولارویندز دسترسی داشته اند. گفته می شود که تیم های سایبری دولت آمریکا الان در وضعیت بحران کامل هستند. زمانی که یک حمله سایبری لو می رود، معمولا کار از کار گذشته و بیش از حد دیر شده است. نهادهای امنیتی و فنی آمریکا هنوز به ابعاد ماجرا و پیچیدگی های آن پی نبرده اند و احتمالا ماهها و سالهای آینده مشغول رفع اشکالات باشند. آمریکاییها میگویند نمیدانند که چه ضربهای را دقیقاً از کجا خورده اند. در گمانه زنیهای رسانهای آمریکا انگشت اتهام به سمت روسیه رفته است.
#جنگ_سایبری
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️تاثیر رسانه و سیاست از نظر شبکه سی ان ان (CNN) امریکا
💢این نظریه معتقد است که رسانه های خبری می توانند در زمان فجایع و بحران های انسانی، حکومت را تکان دهند.
💢در این نظریه، رسانه ها نقش ابزار تبلیغات سیاسی دولت را بازی می کنند. رسانه ها با دفاع از سیاست خارجی، ارزش گذاری و ارزش سازی، برجسته سازی نسبت به مشروعیت بخشی به سیاست های حکومتی و رساندن پیام های دست اندر کاران دیپلماسی کشورها به افکار عمومی جهانی، نقش توجیه گر دولت را در عرصه سیاست خارجی ایفا می نمایند.
💢رسانه ها نقش اشاعه دهنده هنر، فرهنگ، عقاید، آرا و تبلیغات ایدئولوژی سیاست خارجی کشورها را به عنوان مهم ترین واسط قدرت در سیاست دارند.
#رسانه_شناسی
#سواد_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️چقدر به گوشی خود وابسته هستید؟
#نبرد_ادراکی
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️تکنیک مدیریت حواس در رسانه
🔻انحراف اذهان از موضوع اصلی و تغییر اولویت ها و دغدغه در ذهن مخاطب و افکار عمومی توسط جریان سازی رسانه ها از اصلی ترین متدهای مورد استفاده است
#سواد_رسانه_ای
📚پویش سواد رسانه ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
هدایت شده از افق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انتقاد حضرت آیه الله حسینی قزوینی به سخنان چندی پیش امجد
🌐 کانال ادیان، فرق و قومیتهای مؤسسه مصاف (افق)👇
🆔 @masaf_ofogh
⭕️چرا ترکیب اخبار جعلی و هوش مصنوعی خطرناک است؟
🔺ما در زمانی زندگی میکنیم که متأسفانه به طور فزاینده همه چیز آن چیزی نیست که به نظر می رسد یا آنچه که باید باشد.
از زمان شکلگیری مفهوم اخبار جعلی، فناوری به سرعت پیشرفت کرده است. در نتیجه، ما اکنون با نمونههایی از اخبار جعلی روبرو هستیم که چند ماه پیش اصلا قابل تصور نبودند. ویدئوهای دیپ فیک یکی از معضلات ترکیب هوش مصنوعی با اخبار جعلی است.
🔺دیپ فیک یا جعل عمیق، یک تکنیک برای ترکیب تصویر انسان مبتنی بر هوش مصنوعی است. جعل عمیق تصاویر و فیلمهای موجود را بر روی تصاویر یا فیلمهای منبع قرار میدهد. دیپ فیک فرد یا افرادی را درحال انجام یک کار در موقعیتی نشان میدهد که هرگز در واقعیت اتفاق نیفتاده است.
هر شخصی با استفاده از هوش مصنوعی میتواند یک دیپ فیک بسازد و برای این کار نیازی نیست که اصلاً شخص مورد نظر جملهای را ادا یا در مکان خاصی حضور پیدا کند.
🔺مورد خطرناک دیگر رباتهای دارای هوش مصنوعی هستند که می توانند حقیقت را مخدوش و محتوای دروغین را جای آن، جا بزنند. وقتی این رباتها هوشمندتر شوند، میتوانند با استفاده از دادههای موجود در دسترس عموم، صدا و دستخط هرکسی را تقلید کنند.
🔺اخبار جعلی عادی، به خودی خود خطرناک است؛ حال ترکیب آن با هوش مصنوعی، آن را به مراتب خطرناکتر خواهد کرد. تشخیص تفاوت بین جعل و واقعیت نیز به همان مراتب دشوارتر میشود.
⭕️دلایل زیادی برای خطرناک بودن اخبار جعلی مجهز به هوش مصنوعی وجود دارد؛ اما برجستهترین آنها از نظر عضو هیئتعلمی مؤسسه تحقیقات بلاکچین کانادا به شرح زیر است:
🔻اطلاعات و اخبار معتبر برای اداره جامعه بسیار مهم است. انسانها باید در مورد عملکرد خودشان مسئول باشند؛ اما اگر از وقوع این اقدامات توسط افراد اطمینان نداشته باشیم و نتوانیم تشخیص دهیم جعل کدام است و واقعیت کدام؛ انجام این امر بسیار مشکل خواهد بود.
🔻اخبار جعلی مجهز به هوش مصنوعی نه تنها تهدیدی برای دموکراسی است، بلکه بازارهای مالی را نیز تهدید میکند. چراکه به راحتی با انتشار اخبار جعلی درباره شرکتها و همچنین روند قیمتها، بر بازار سهام و قیمتها تاثیر میگذارد.
🔻مهمترین عامل «بیحسی نسبت به واقعیت» است که بر این اساس، مردم دیگر خسته شده و به اخبار هیچتوجهی نمیکنند؛ چراکه میدانند به هرحال بیشتر این اخبار، جعلی است و زمانی که چنین اتفاقی رخ دهد، سطح اساسی آگاهی مورد نیاز برای تحقق دموکراسی، بسیار ناپایدار خواهد بود.
#سواد_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma