فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رد پای همکاری برخی از بازیگران با آمدنیوز
🔹دلیل ناراحتی میترا حجار، کتایون ریاحی، پرستو صالحی و سلبریدیهای دیگهای که نگران اعدام زم شدن را با دیدن این کلیپ کاملا میتوان درک کرد.
🔸مازیار مسئول فنی پروژه امدنیوز در این ویدئو گفت: محتویات گوشی و رایانه زم به دست سپاه افتاده و حتی خیلی از بازیگرها با ما همکاری میکردند و من نگران آنها هستم.
🔸بازیگرانی که این روزها دلیل عزادار شدنشان این است.
✅ @Masaf
⭕️سیاست چماق و هویج
💢کنش سیاسی در تغییر زمین بازی با مطرح نمودن مسائل حقوق بشری فرآیند ایجاد ادراک سخت شدن معیشت در ذهن مردم را دنبال می کند
به زبان ساده محروم کردن ایران از حقوق برخورد با جاسوس و مجرمین بهانه جدیدی برای ارسال پالس منفی در جهت وضعیت بد اقتصادی مردم است
#نبرد_ادراکی
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 مروری بر سریال بلندترین صدا
(داستان تشکیل شبکه فاکس نیوز)
👤 علیرضا پورمسعود
🔺بخشی از برنامه #بازگشت_پلاس شبکه جهانی ولیعصر (عج)
#سواد_رسانه_ای
#نبرد_ادراکی
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️فریب های استراتژیک و نقش رسانه ها
💢برای تبیین موضوع ضروری است تا چند خطی در مورد فریب و انواع آن قلم زده شود .
💢مترادف فریب در لغت نامه دهخدا: اغفال، اغوا، تزویر، تغابن، حقه، حیله، خدعه، دسیسه، دغا، دوزوکلک، ریا، ریب، زرق، عشوه، غبن، غدر، غش، فسون، فند، کید، گول، مکر، نیرنگ آورده شده است.
💢در واقع در حوزه علوم نظامی و جنگها برای فریب معنی خدعه ،گول ومکر به کار رفته است.اما فریب در یک جمله یعنی گمراه کردن و گول زدن دشمن به نحوی که متوجه هدف و نیت اصلی ما نشود.
💢انواع فریب :
۱_ فریب عملیاتی ۲_ فریب استراتژیک
🔻فریب عملیاتی هم در وسعت و هم در ماهیت در سطح پایین تری از استراتژیک قرار دارد که به لحاظ کاربردی می تواند در حوزه های مختلف مورد استفاده قرار بگیرد من جمله فریب عملیاتی در جنگها که نمونه ای از آن را می توانیم در زمان هشت سال دفاع مقدس و یا در موضوع داعش ببینیم.
🔻اما فریب استراتژیک هم در حوزه وسعت و هم در حوزه ماهیت و بکارگیری در سطح بالایی قرار دارد که می توان گفت در سطح ملی و منطقه ای و حتی بین المللی تاثیر زیادی دارد.
🔺برخی ازپیامدهای فریب استراتژیک:
🔺آسیب زدن به امنیت ملی
🔺کاهش سرمایه اجتماعی
🔺کاهش روحیه و اعتماد به نفس
🔺ایجاد بحرانهای اقتصادی وسیاسی
🔺کاهش ارزش و اعتبار سیستم های اطلاعاتی
🔺بی اعتمادی به مسئولین حکومت
💢نمونه آن را در موضوع کنترل جمعیت و جلوگیری از ازدیاد نسل در مورد کشور ایران مشاهده می کنیم و حضور پررنگ رسانه ملی در تایید موضوع، در واقع یکی از نسخه هایی که کشورهای غربی در اوایل انقلاب برای کشورهای در حال توسعه مانند ایران می پیچیدند موضوع کنترل جمعیت بود که خودشان در همان زمان برعکس عمل می کردند که تا حال نیز ا امه دارد حتی بین سلبریتی های غربی مانند رونالدو و مسی و جنیفر لوپز و دیگران، ولی برای ما شعار فرزند کمتر زندگی بهتر را مطرح کردند.
💢در واقع این کنترل جمعیت در نهایت باعث پیری جامعه ایران و قطعا تاثیرات اقتصادی و اجتماعی و مهمتر ازهمه امنیتی خواهد شد این همان فریب استراتژیک است که در مورد برجام و هسته ای نیز تکرار شد.
🔺 امروزه فریب فقط در حوزه جنگهای سخت و نیمه سخت نیست و ما شاهد فریب های عملیاتی و استراتژیک در حوزه جنگهای نرم و جنگ شناختی و عملیات روانی هستیم که بازیگر مهم و اصلی این صحنه رسانه ها هستند .
#سواد_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️ بحران تمام عیار سایبری در آمریکا؛ تحقیری که ماهها در جریان بود
💢وزارتهای خزانه داری و بازرگانی آمریکا به تازگی مورد حملات سایبری قرار گرفته اند؛ به نوعی که یک طرف خارجی احتمالا به اطلاعات ارتباطات داخلی آنها دست پیدا کرده است.
💢شرکت فایر آی که امنیت سایبری دولت آمریکا را تامین می کند، زمانی متوجه این مشکل شد که ابزار هک آن دزدیده شده بودند. خبرگزاری رویترز ادعا کرد هکرهای مورد حمایت یک دولت خارجی اطلاعات و ایمیل های وزارت خزانه داری آمریکا را به سرقت بردهاند.
💢به گفته منابع مختلف ایمیلهای کارکنان اداره ملی مخابرات و اطلاعات آمریکا برای ماهها مورد رصد قرار گرفته است. به دنبال افشای این خبر، رسانه های آمریکا اعلام کردند این اقدام هکری آن قدر جدی بوده که برای آن، نشست اضطراری شورای امنیت ملی در کاخ سفید برگزار شده است. در همین حال، آژانس امنیت اطلاعات آمریکا پس از هکشدن وبسایت خزانهداری خواستار قطع برق کامل نهادهای فدرال یا دولتی آمریکا شده بود.
⭕️بحرانی که گریبانگیر دولت جدید آمریکا هم خواهد بود
🔺این حمله هکری چالشی بزرگ برای جو بایدن بهعنوان دولت آتی خواهد بود چرا که مقامات مربوطه درباره اینکه چه اطلاعاتی به سرقت رفته و به چه منظور از آنها استفاده خواهد شد، تحقیق میکنند، این یک امر بدیهی است که تکمیل تحقیقات گسترده سایبری ماهها یا سالها زمان خواهد برد.
💢در عین حال، وزارت بازرگانی آمریکا نیز با انتشار بیانیهای اعلام کرد: می توانیم تایید کنیم که یک نفوذ اطلاعاتی در یکی از دفاتر ما وجود داشته است. ما از افبیآی و آژانس امنیت زیرساختی و امنیت سایبری خواستهایم تا درباره این حادثه تحقیق کنند. در شرایط کنونی نمی توانیم توضیح بیشتری بدهیم.
🔺نوک کوه یخ بحران سایبری
💢حمله به زیرساخت سایبری دولت آمریکا به قدری عظیم است که رویترز در گزارشی نوشت که مسئله دسترسی به ایمیل های وزارت خزانه داری شاید نوک کوه یخی باشد.
در این حمله هکری گفته می شود که سیستم دولتی مورد رخنه و نفوذ جدی قرار گرفته است.
⭕️فیلم ژانر وحشت
💢بی بی سی در گزارشی با اشاره به این حمله سایبری نوشت که این اتفاق درست شبیه تماشای فیلم های ژانر وحشت هست که نقش اول فیلم در زیرزمینی تاریک ایستاده باشد و با چراخاندن مشعل یک چیز شریرانه ای را ببیند.
💢هنوز ابعاد کامل این حمله سایبری مشخص نیست، اما ظاهرا هکرها به تمام کاربران سولارویندز دسترسی داشته اند. گفته می شود که تیم های سایبری دولت آمریکا الان در وضعیت بحران کامل هستند. زمانی که یک حمله سایبری لو می رود، معمولا کار از کار گذشته و بیش از حد دیر شده است. نهادهای امنیتی و فنی آمریکا هنوز به ابعاد ماجرا و پیچیدگی های آن پی نبرده اند و احتمالا ماهها و سالهای آینده مشغول رفع اشکالات باشند. آمریکاییها میگویند نمیدانند که چه ضربهای را دقیقاً از کجا خورده اند. در گمانه زنیهای رسانهای آمریکا انگشت اتهام به سمت روسیه رفته است.
#جنگ_سایبری
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️تاثیر رسانه و سیاست از نظر شبکه سی ان ان (CNN) امریکا
💢این نظریه معتقد است که رسانه های خبری می توانند در زمان فجایع و بحران های انسانی، حکومت را تکان دهند.
💢در این نظریه، رسانه ها نقش ابزار تبلیغات سیاسی دولت را بازی می کنند. رسانه ها با دفاع از سیاست خارجی، ارزش گذاری و ارزش سازی، برجسته سازی نسبت به مشروعیت بخشی به سیاست های حکومتی و رساندن پیام های دست اندر کاران دیپلماسی کشورها به افکار عمومی جهانی، نقش توجیه گر دولت را در عرصه سیاست خارجی ایفا می نمایند.
💢رسانه ها نقش اشاعه دهنده هنر، فرهنگ، عقاید، آرا و تبلیغات ایدئولوژی سیاست خارجی کشورها را به عنوان مهم ترین واسط قدرت در سیاست دارند.
#رسانه_شناسی
#سواد_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️چقدر به گوشی خود وابسته هستید؟
#نبرد_ادراکی
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️تکنیک مدیریت حواس در رسانه
🔻انحراف اذهان از موضوع اصلی و تغییر اولویت ها و دغدغه در ذهن مخاطب و افکار عمومی توسط جریان سازی رسانه ها از اصلی ترین متدهای مورد استفاده است
#سواد_رسانه_ای
📚پویش سواد رسانه ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
هدایت شده از افق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انتقاد حضرت آیه الله حسینی قزوینی به سخنان چندی پیش امجد
🌐 کانال ادیان، فرق و قومیتهای مؤسسه مصاف (افق)👇
🆔 @masaf_ofogh
⭕️چرا ترکیب اخبار جعلی و هوش مصنوعی خطرناک است؟
🔺ما در زمانی زندگی میکنیم که متأسفانه به طور فزاینده همه چیز آن چیزی نیست که به نظر می رسد یا آنچه که باید باشد.
از زمان شکلگیری مفهوم اخبار جعلی، فناوری به سرعت پیشرفت کرده است. در نتیجه، ما اکنون با نمونههایی از اخبار جعلی روبرو هستیم که چند ماه پیش اصلا قابل تصور نبودند. ویدئوهای دیپ فیک یکی از معضلات ترکیب هوش مصنوعی با اخبار جعلی است.
🔺دیپ فیک یا جعل عمیق، یک تکنیک برای ترکیب تصویر انسان مبتنی بر هوش مصنوعی است. جعل عمیق تصاویر و فیلمهای موجود را بر روی تصاویر یا فیلمهای منبع قرار میدهد. دیپ فیک فرد یا افرادی را درحال انجام یک کار در موقعیتی نشان میدهد که هرگز در واقعیت اتفاق نیفتاده است.
هر شخصی با استفاده از هوش مصنوعی میتواند یک دیپ فیک بسازد و برای این کار نیازی نیست که اصلاً شخص مورد نظر جملهای را ادا یا در مکان خاصی حضور پیدا کند.
🔺مورد خطرناک دیگر رباتهای دارای هوش مصنوعی هستند که می توانند حقیقت را مخدوش و محتوای دروغین را جای آن، جا بزنند. وقتی این رباتها هوشمندتر شوند، میتوانند با استفاده از دادههای موجود در دسترس عموم، صدا و دستخط هرکسی را تقلید کنند.
🔺اخبار جعلی عادی، به خودی خود خطرناک است؛ حال ترکیب آن با هوش مصنوعی، آن را به مراتب خطرناکتر خواهد کرد. تشخیص تفاوت بین جعل و واقعیت نیز به همان مراتب دشوارتر میشود.
⭕️دلایل زیادی برای خطرناک بودن اخبار جعلی مجهز به هوش مصنوعی وجود دارد؛ اما برجستهترین آنها از نظر عضو هیئتعلمی مؤسسه تحقیقات بلاکچین کانادا به شرح زیر است:
🔻اطلاعات و اخبار معتبر برای اداره جامعه بسیار مهم است. انسانها باید در مورد عملکرد خودشان مسئول باشند؛ اما اگر از وقوع این اقدامات توسط افراد اطمینان نداشته باشیم و نتوانیم تشخیص دهیم جعل کدام است و واقعیت کدام؛ انجام این امر بسیار مشکل خواهد بود.
🔻اخبار جعلی مجهز به هوش مصنوعی نه تنها تهدیدی برای دموکراسی است، بلکه بازارهای مالی را نیز تهدید میکند. چراکه به راحتی با انتشار اخبار جعلی درباره شرکتها و همچنین روند قیمتها، بر بازار سهام و قیمتها تاثیر میگذارد.
🔻مهمترین عامل «بیحسی نسبت به واقعیت» است که بر این اساس، مردم دیگر خسته شده و به اخبار هیچتوجهی نمیکنند؛ چراکه میدانند به هرحال بیشتر این اخبار، جعلی است و زمانی که چنین اتفاقی رخ دهد، سطح اساسی آگاهی مورد نیاز برای تحقق دموکراسی، بسیار ناپایدار خواهد بود.
#سواد_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️تکنیک مدیریت حواس در رسانه
🔻انحراف اذهان از موضوع اصلی و تغییر اولویت ها و دغدغه در ذهن مخاطب و افکار عمومی توسط جریان سازی رسانه ها از اصلی ترین متدهای مورد استفاده است
#سواد_رسانه_ای
📚پویش سواد رسانه ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️تله شناسی سایبری
❓چگونه شبکه های اجتماعی ما را به دام خود می اندازند؟
🔺اهداف مصنوعی
🔺رسانه های بدون اصطکاک
💢سایتها و شبکههای اجتماعی مختلف جوری طراحی شدهاند که وقت بیشتری از ما را بگیرند. البته سود آنها در استفاده بیشتر ما از این برنامهها است برای همین مدام چیزهای جالب و گزینههای جدیدی به فضاهای خود اضافه میکنند تا ما را به استفاده هرچه بیشتر از خود ترغیب کنند. دو قلاب اصلی که تحقیقات این حوزه به آن پرداختهاند یکی اهداف مصنوعی است و دیگری رسانههای بدون اصطکاک.
💢اهداف مصنوعی شامل موضوعاتی مانند بازیهای دیجیتال، تعداد لایک و دنبال کننده میشود. واقعیت این است که اینها همیشه اهدافی هستند که آخر ندارند. یک بازی دیجیتال میتواند سالها ادامه داشته باشد و به پایان نرسد، تلاش برای جلب لایک و دنبال کننده هم حد نهایت ندارد برای همین تا بینهایت میتوان زمان ما را به خود اختصاص دهد.
💢مفهوم رسانههای بدون اصطکاک هم به آن دسته از رسانهای مانند یوتیوب گفته میشود که بعد از تمام شدن یک ویدئو بهصورت خودکار ویدئوی بعدی را نمایش میدهد. یکی از بزرگترین کارهایی که بسیاری از شرکتها انجام دادهاند حذف نشانههای توقف است. تمام شدن یک متن یا یک ویدئو یعنی شروع شدن بعدی و این یعنی تا بینهایت میتوان به تماشا نشست. برای همین بهتر است انواع کانالها و فضاهای غیرضروری که در آنها عضو هستیم را خاموشکنیم تا مدام در معرض پیامهای وسوسه کننده برای دیدن کلیپ، تصویر یا محتوای جدید قرار نگیریم.
#رسانه_شناسی
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
📌۸۰ درصد ایرانیها از اینترنت استفاده میکنند
سعیدرضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی
🔸طبق آخرین آمارها، ۸۰ درصد مردم ایران یعنی جمعیتی بالغ بر ۶۷ میلیون نفر از اینترنت استفاده می کنند.
🔸براساس نتایج موج سوم پیمایش سبک زندگی توسط پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات
تقریباً ۷۰ درصد از مردم در اوقات فراغت موسیقی گوش میدهند، ۲۲درصد فیلمهای ایرانی تماشا می کنند و ۱۹.۸ درصد سریالهای خانگی میبینند، البته این آمار در تلویزیون اینترنتی متفاوت است که ۵۰درصد استفاده میکنند و باید دادهکاوی انجام گیرد.
پ.ن: این آمار نشان می دهد فرآیند ایجاد جریان و هدایت افکار عمومی به سمت و سوی خاص توسط رهبران فکری جریان ها می تواند بزرگترین عامل تعیین سرنوشت کشور در حوزه های فرهنگ ، سیاست ، اقتصاد و ... باشد
#سواد_رسانه_ای
#نبرد_ادراکی
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️تحقیر هویت ایرانی توسط روزنامه های حامی دولت در دوگانه FATF و واکسن کرونا
🔻محورهای عملیات روانی صورت گرفته:
از آ نجایی که دولت و حامیان آن درپی فشار به مجمع تشخیص برای تصویب هر چه سری عتر فاتف هستند، بحث عدم امکان خرید واکسن به دلیل عدم پیوستن ایران به فتف م یتوانست به بهترین دلیل برای فشار به مجمع تشخیص تبدیل شود .
🔻در واقع شروع کننده این ماجرا علی مطهری بود که در توییتی نوشت سهمیه ی واکسن ایران ب هخاطر عدم واریز پول باطل شده است و علت عدم واریز نیز رد لوایحه ی فتف در مجمع تشخیص بوده است. در ادامه علی ربیعی وارد ماجرا شد و تایید توییت مطهری به آتش این ادعا دمید.
در این بین بودند افرادی مانند عباس آخوندی و علی شریعتی عضو اتاق بازرگانی ایران که با انتشار یادداش تهای در زمین اهداف دولت بازی کردند.
۱. تلاش برای سوءاستفاده از تهیه واکسن کرونا برای به تصویب رساندن FATF (روزنامه آرمان)
۲. القای بازی کردن مخالفان تصویب FATF با معیشت و سلامت مردم(سایت انتخاب)
۳. متهم کردن رد کنندگان لایحه ی FATF به خیانت(سایت انتخاب)
۴. ادعای ب یسوادی افرادی که می گویند با پذیرش FATF ، مسیرهای دور زدن تحریم لو می روند (سایت انتخاب)
۵. ادعای هشدار دولت نسبت به عواقب رد FATF به مجم عتشخیص(روزنامه اعتماد)
۶. تحقیر مردم ایران به خاطر رسیدن واکسن به کشورهای محرو م تر از ایران از جمله عراق و عدم دسترسی مردم ایران به این واکسن (روزنامه آرمان)
#رصدخانه_آرما
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️کاربران فجازی و دو هفته محدودیت کرونایی
🔹همزمان با تایید طرح محدودیتهای کرونایی از هفته گذشته، موجی از محتوا دراین باره در شبکههای اجتماعی منتشر شد.
📊براساس رصد دیتاک طی هفته اخیر در این موج ۳۴.۸ هزار توئیت، ۴.۹ هزار پست اینستاگرام و ۱۸۳ هزار پست کانال تلگرام منتشر شده است.
🔹تحلیل احساسات کاربران شبکههای اجتماعی نشان میدهد که به ترتیب:
1️⃣ عمدهی آنان احساس غم و ناراحتی از عواقب روانی و اقتصادی قرنطینه و عملکرد نامناسب دولت دارند.
2️⃣ کاربرانی نیز به ابراز خشم و عصبانیت نسبت به قصد دولت از قرنطینه (نظیر درآمدزایی از جریمهها) پرداختهاند.
3️⃣ تعدادی از کاربران نیز با انتشار اخبار و جزییات طرح بدون هیچ احساسی واکنش نشان دادهاند.
4️⃣ برخی با انتشار محتوای طنز تمسخرآمیز به بیفایده بودن این طرح و اوضاع روحی حاصل از آن اشاره داشتهاند.
5️⃣ تعداد محدودی نیز با تحسین و رضایت از این طرح استقبال کرده و به بهبود شرایط بیماری امیدوارند
📚دیتاک
#رصدخانه_آرما
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️جنگ شناختی
⛔️ برای خبر فوت ۱۸۷ نفر و ابتلای ۶ هزار نفر در ایران عکس هولناک قبرستان و قبرهای خالی رو گذاشته.
🔹برای خبر فوت ۴۸۹ نفر و ۲۸ هزار ابتلا، عکسی که میبینید!
🔸در ایران «مرگ» است، در انگلیس «جانباخته»؟
واژه ها و تصاویر انتخابی در جنگ شناختی و #عملیات_روانی، کارکرد بزرگنمایی و تشویش یا کوچک نمایی و تسکین را انجام می دهند.
رسانه بیطرف و حرفهای!
#نبرد_ادراکی
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️اصول وقاعدههای اقناع مخاطب
🔻راه های ایجاد اقناع در مخاطب
💢معمولااقناع دیگران زمانی اتفاق میافتد که شنونده،خواننده وبیننده پیام، انگیزه و توانایی فکر کردن در مورد پیام را داشته باشد. وازنظرمادی ومعنوی نیز بامنافع وی سازگاری و همراهی داشته باشد.
🔺️بنابراین در پیامهای اقناعی دو متغیر اصلی وجود دارد:
۱.انگیزش و درگیر شدن:
💢خبرنگاران ،دبیران ،سردبیران ،مدیران اتاق خبر و... حتمابه این مهم توجه دارند. وقتی که موضوع پیام برای شنونده مهم باشد یا فکر کند که به او ربط دارد، میکوشد تا آن را درک کند.
💢هر چه شنونده درگیری بیشتری با موضوع پیام داشته باشد، به همان اندازه انگیزهی مضاعفی برای فکر کردن به پیام نیز دارد .
🔺️۲.توانایی همراهی ودرک متقابل :
البته بایدبدانیم انگیزه به تنهایی نمیتواند تضمین کند که اقناع اتفاق خواهد افتاد.
💢مخاطبان پیام باید اطمینان کامل ازدرستی مطالب ،رعایت انصاف درروایت ،توجه به نکات هم مثبت وهم منفی،مبرابودن ازهرگونه جانبداری سیاسی-گروهی-حزبی وسلیقه ای، وسازگاری باشرایط روزجامعه راداشته باشد وگرنه نمیتواند با دقت پیام را دریافت کندوازاطلاعات ومطالب ماقانع شود.
🔺️بنابراین اقناع مخاطب زمانی اتفاق می افتد که :
✔️مخاطب حس کند رسانه ازآن اوست.
✔️هرآنچه میگوید درخدمت فقط منافع اوست.
✔️ارایه راه کارها فقط ازسردلسوزی ورفع مشکلات موجود آورده شده است.
✔️راه کارونسخه رفع مشکل هم ارایه شده باشد.
✔️گزارش به نتیجه عینی وملموس منتج شود.
✔️منابع خبری درگزارش فقط افراد مسئول ومشهور نباشند وکارشناسان وکسانی که ذی نفع هستند به عنوان منبع ومرجع اظهار نظرکنند.
✔️امکان دریافت بازخورد وعکس العمل مخاطبان درسانه فراهم شده باشد.
✔️ازتکنیکهای اقناع به درستی استفاده شده باشد.
✔️مخاطب محوری درصدر سوژه-سناریو نویسی ودکوپاژفرآورده خبری باشد.
#سواد_رسانه_ای
#عملیات_روانی
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️پروپاگاندا یا تبلیغات سیاسی
❓پروپاگاندا یعنی چه؟
🔺گونهای ارتباط است که در آن، اطلاعات هماهنگ و جهتدار برای بسیج افکار عمومی از طریق تبلیغات سیاسی پخش و فرستاده میشود. پروپاگاندا برخلاف تهیه اطلاعات غیر جانبدارانه، در اصلیترین معنای خود، دادن اطلاعات با هدف نفوذ بر مخاطب است. در این راستا، اغلب اوقات، واقعیتها به طور گزینشی بیان و بازنمایی میشوندتا از سوی مخاطب، واکنش و رفتاری احساسی و نه آگاهانه و خردمندانه سربزند.
🔻روش های رایج برای موفقیت پروپاگاندا
✔️برچسب زدن: برانگیختن وحشت یا تعصب افراد جامعه علیه یک گروه.
✔️شعارهای فریبنده: دادن شعارهایی با مفهوم مبهم و کلّی.
حمله شخصی: حمله کردن به شخصیت فرد؛ اتهام روابط نامشروع یا خیانت به کشور به جای رد کردن منطقی افکار و سخنان او.
✔️تکرار: تکرار بی وقفه یک حرف، مخصوصاً اگر یک شعار ساده باشد، باعث می شود که کم کم به عنوان یک حقیقت بدیهی پذیرفته شود.
✔️توسل به اکثریت: القای این حس که اکثریت مردم پیرو این فرد یا حزب هستند و پیروزی آن قطعی است.
✔️دروغ بزرگ: بیان دروغی چنان بزرگ که هیچ کس فکرش را هم نمیکند که کسی آنقدر بی شرم باشد که چنین گستاخانه حقیقت را تحریف کند، در نتیجه همگان آن دروغ را باور خواهند کرد.
🔺هر چه به ایام انتخابات نزدیک تر می شویم با نمونه های پروپاگاندا بیش از پیش مواجه خواهیم شد. از حالا به گفتمان ها و دو قطبی ها دقت کنیم.
#عملیات_روانی
#سواد_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️دستکاری افکار عمومی- اتاق خبر
💢در رسانه های خبری «اتاق خبر یا نیوزروم» به عنوان پلتفرمی دیجیتال، مرکز هدایت، کنترل و نظارت بر فرایندها و فعاليت هاي خبری مشتمل بر سوژه یابی؛ گردآوری اطلاعات؛ تنظیم و پردازش؛ و انتشار اخبار هست.
💢در اين سامانه هوشمند، يكپارچه و پرسرعت، کلیه فعاليت کادرهای خبری از جمله خبرنگاران، گزارشگران، دبیران اخبار و سردبیران، گويندگان، مجريان اخبار و عوامل هنری مانند تصويربرداران و گرافيست ها و ساير عوامل سامان می یابد.
💢اتاق خبر زير سيستم هايي مانند ذخیره و پردازش و بازیابی اطلاعات دارد. پردازش هر فایل متنی، صوتی، تصویری و جلوه های ویژه گرافیکی در اين سامانه انجام مي شود. دستکاری در افکار عمومی در اتاق خبر از طریق ویرایش و کم و زیاد کردن اطلاعات به مفهوم عام آن يعني تصوير، صدا و متن و کاربست مجموعه ای از تاکتیک ها و تکنیک ها و متناسب با سياست ها و اهداف رسانه انجام می شود.
💢بی اعتنایی به ارزش های خبری، دستکاری در عناصر خبر، دستکاری بار عاطفي كلمات و جايگزين كردن تفسيرهاي شخصي بجاي ارزش هاي خبري و بكارگيري دهها تاكتيك و تكنيك جنگ رواني در زمره روش های دستکاری در افکار عمومی است.
💢صنعت ديجيتال امكان دستكاري در صدا و تصوير را به شدت افزایش داده است. با انواع نرم افزارها می توان تحريف نامحسوس در صدا و تصوير انجام داد. امروزه هر يك از كاربران با انواع عكس هاي فيك فتوشاپي آشنايي دارند.
💢دستکاری در افکار عمومي در بسته هاي خبري در پاره ای از اخبار رویدادهای چالش برانگيز رخ می دهد. زیرا اخبار خنثی نه تنها ضرورتی به دستکاری در آنها نیست بلکه ظرفیت دستکاری نیز ندارند. دستکاری در اخبار اصولا در مواردی رخ می دهد که امکان وارسی و داوری برای افکار عمومی دشوار است.
💢فلسفه ذاتي رسانه های جمعی نمایندگی افکار عمومی براي تامين نیازهای شهروندان با هدف شناخت درست محيط و تصمیم گیری دقيق و بهنگام است. شوربختانه در رویدادهایی که به علت فقدان اطلاعات، محل مناقشه افکار عمومی هستند، گاهی فشارهای بیرونی و درونی رسانه ها موجب می شوند، اصحاب خبر، بجای تنظیم اطلاعات و داده های رخدادها مطابق ابعاد و جوانب واقعیات، اخبار تحریف شده در اختیار مخاطبان و کاربران قرار دهند و گاه اصلا اخبار پاره ای از رویدادها شانسی برای انتشار پیدا نکنند.
💢خبر سازی در اتاق خبر نه بر اساس ترجیحات مخاطبان، بلکه بر اساس طرح و سلیقه کنترل کنندگان رسانه انجام می پذیرد. بویژه در رسانه هایی که از منابع عمومی استفاده می کنند و دغدغه ای برای تامین منابع مالی خود ندارند.
💢امروزه افزون بر ۲۰۰ نوع تکنیک، تاكتیک و فراتاكتيك جنگ رواني در رسانه های خبری استفاده مي شود كه تشخيص آنها چندان سهل نیست. تكنيك هايي كه ساده ترين آنها مواردي مانند كوچك نمايي، بزرگنمايي، ماساژ پيام، دست چين كردن پيام، كلي گويي، مبالغه و ادعا و مواردي از اين دست است.
👤حجت اله عباسی
#سواد_رسانه_ای
#رسانه_شناسی
دستکاری افکار عمومی- سیاستگذاری رسانه ای
دستکاری در افکار عمومی – منابع خبری
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
#توییت_آرما
ژنرال سلیمانی،تمام جهانیان را با تمدن مهدوی آشنا کرد او یک ابر رسانه است .
General soleimani introduced the propel of the world to mahdavi civilization. He is a super media
#HERO
#برای_سرباز
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️چرا باید از اینفلوئنسرها دوری کرد؟
👤نیکول ماچئیوسکا
🔺دنیای اینفلوئنسرها به بهشت میماند، بهگونهای که اعتمادبهنفس ما را از بین میبرد. این مسئله باعث میشود که ترس از دست دادن فرصتها در ما تقویت شود و اضطراب ما را بیشتر کند.
🔺واقعیت این است که اینفلوئنسرها فقط آن جنبههایی از زندگیشان را به ما نشان میدهند که میخواهند ما ببینیم: میخواهند ببینیم که بعد از شکست چه زیبا و خوشخیال به نظر میرسند، تعطیلات اخیرشان چقدر فوقالعاده بوده است و لباسهایی که ما از پس خریدشان برنمیآییم چه به تنشان نشسته است.
🔺اینفلوئنسرها بر ما تأثیر میگذارند: با رشد شبکههای اجتماعی ما به نسل «شیفتۀ تصویر» یا «در تسخیر تصویر» بدل شدهایم که آمادهایم در صورت نرسیدن به آرزوهایمان بهآسانی تسلیم شویم. آنها میتوانند از قدرتشان استفاده کنند تا شما را وادار به خرید چیزی کنند که به آن نیازی ندارید.
🔺اینفلوئنسرها بر محیطزیست نیز تاثیر مخربی داشتهاند؛ عموما صنعت فست فشن را تبلیغ میکنند که با تولید انبوه و ارزان سعی دارند به سودی بیشتر دست یابند و شما را به مشتری دائمی خود تبدیل کنند. البته موضوع فقط ترویج مصرفگرایی میان جوامع نیست بلکه پای محیطزیست، ایجاد آلودگیهای مختلف و استثمار کارگران هم در میان است.
#سواد_رسانه_ای
#رسانه_شناسی
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
هشتک #Hero ترند جهانی شد
🔹کاربران شبکههای اجتماعی در نقاط مختلف جهان در سالگرد شهادت سردار قاسم سلیمانی ارادت خود را به این فرمانده رشید مقاومت نشان دادند.
🔹طبق اطلاعات موجود در شبکه اجتماعی توئیتر، تاکنون هشتگ «hero#» (قهرمان) در کشورهای مصر، بحرین، عمان، قطر، کویت، امارات، عراق و چند کشور اروپایی ترند شده است.
این ترندینگ گام نخست عملیات ادراکی برای مردم جهان است
معرفی شاخص های تفکر #HERO بصورت مستمر، پایه تمدن مهدوی را محکم می کند
#نبرد_ادراکی
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
29.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️گفتگو با سردار حجازی جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران در دفتر کار شهید حاج قاسم سلیمانی
🔺تصاویر خاص و ویژه از آخرین حضور "حاج قاسم سلیمانی" در دفتر کارش، چند روز قبل از شهادت.
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
آرما مدیا
⭕️دستکاری افکار عمومی- اتاق خبر 💢در رسانه های خبری «اتاق خبر یا نیوزروم» به عنوان پلتفرمی دیجیتال،
⭕️دستکاری افکار عمومی- انتشار اخبار
💢هفتمین خوان دستکاری افکار عمومی در فرایند رسانه های خبری، انتشار اخبار است. مجموعه و بولتن خبري به تعدادي خبر و گزارش اطلاق و راس ساعت معيني پخش مي شوند. تعيين اولويت آيتم ها برای پخش را چينش اخبار گويند.
🔺در اطلاع رساني حرفه اي، ارزش هاي خبري ميزان اهميت و اولويت در چینش اخبار را تعيين مي كنند. در رسانه های جریان اصلی اخبار مهم قاعدتا در ابتداي خبرها پخش مي شوند و خلاصه اخبار نيز معمولا به اخبار مهم اختصاص مي يابند.
🔺دستكاري در افكار عمومي در رسانه های عمومی به اين صورت رخ مي دهد كه اولويت بندي خبرها نه بر اساس ارزش های خبری بلکه تحت ملاحظات ديگري تعيين شود. خبرهاي كم اهميت در صدر اخبار راديو وتلويزيون جاخوش كنند و يا بر تيتر اصلي مطبوعات جریان اصلی نقش بندند.
💢در رسانه های جریان اصلی چنانچه خبر مهمي به انتهاي كنداكتور مجموعه خبري انتقال يابد در صدد القای کم اهمیت بودن آن خبر نسبت به سایر اخبار مجموعه است. یکی از شگردهای دیگر دستکاری افکار عمومی، فوریت بخشیدن مصنوعی به پاره ای از اخبار در یک مجموعه خبری است.
💢مطبوعاتی که رسالت اصلی آنها انتشار اخبار است؛ چنانچه اخبار مهم بجاي نيم صفحه بالايي صفحه اول، آنهم با تيتر و با فونت و سایز درشت، به صفحات ديگر و با فونت و سایز ريز منتقل شود، دستکاری در افکار عمومی است.در مطبوعات از طريق صفحه آرايي، فونت، سایز و رنگ بندي متفاوت می توان در افکار عمومی دستکاری کرد.
💢بعد ديگری از دستكاري، از طريق اجرا و گويندگي در اخبار راديو و تلويزيون انجام می شود. در پخش اخبار، گویندگان و مجریان می توانند از طریق ارتباطات غیر کلامی، لحن و فراز و فرود و تاکید بر کلمات ماهیت اخبار را تغییر داده و بر افکار عمومی تاثیر گذارند. لابد شنيده ايد در عبارت "بخشش لازم نيست اعدامش كنيد" مکث کوتاه بعد از "بخشش" یا بعد از "نیست" دو معنای بسیار متضاد ایجاد می کند.
💢پيچيده ترين دستكاري افكار عمومي از طريق تصوير انجام ميگيرد. از طریق کادربندی دوربین می توان با کوچک نمایی یا بزرگ نمایی، حذف واقعیات مهم و پاره حقیقت گویی در افکار دست برد. همچنین عکس و گرافیک ظرفیت قابل توجهی برای دستکاری در افکار عمومی دارند.
💢پخش زنده اخبار، مدعی حذف دروازه بانی اطلاعات و هر گونه سانسور در اخبار است. چینش متفاوت فریم های تصویر بویژه هنگام پوشش خبری با واحدهای سیار چند دوربینه، معانی متضادی را ایجاد می کند.
🔺برای خنثی کردن جنگ روانی رسانه های جمعی، اخبار خود را از رسانه های معتبر، متنوع، متکثر و با روش و منش متفاوت دریافت کنید تا در چنبره دستکاری افکار عمومی گرفتار نشوید.
👤حجت اله عباسی
#سواد_رسانه_ای
#رسانه_شناسی
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma