✅ انتشار کتاب «تربیت و سلامت جنسی؛ رویکردی اسلامی و روانشناختی»
🔹 این اثر با همکاری «دبیرخانه حمایت از پژوهشهای مورد نیاز نظام اسلامی»، «پژوهشگاه حوزه و دانشگاه» و «دانشگاه شاهد» منتشر شد.
🔸 درباره اثر: جنسینگی بخش مهمی از وجود انسان را تشکیل میدهد که همچون ابعاد دیگر نیازمند پرورش صحیح و سلامتبخشی به آن است. با توجه به نیرومندی بسیار میل جنسی، همواره به عنوان پرچالشترین مسئله در زندگی محسوب میشود که اگر به درستی مدیریت نگردد، فرایند رشد را با مشکل، تربیت را ناکارآمد و سلامتی را با اختلال مواجه میسازد.
💠 این کتاب که به مسئله تربیت و سلامت جنسی با رویکردی اسلامی و روانشناختی میپردازد، منطبق با یکی از سرفصلهای دکترای خانواده و سلامت جنسی است. از امتیازات آن، دیدگاه تخصصی، روزآمدی، جامعیت، مبتنی بر مبانی و آموزههای اسلامی و بهرهمندی از یافتههای علمی میباشد. ازاینرو، میتواند مورد استفادة اندیشهورزان در این عرصه قرار گیرد. نقطة ممتاز این اثر، نگاه تحولی و برنامهمحور به جنسینگی در تمام دوران زندگی و ارائه الگوها و روشهای تربیت جنسی سلامتآفرین، مبتنی بر نیازها، چالشها و تکالیف رشدی هرکدام از دورههای کودکی، نوجوانی، جوانی و پس از ازدواج است.
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#روانشناختی
#نشر
#تهران
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 نقش مردم؛ از جنگ تمام عیار نظامی تا جنگ تمام عیار اقتصادی
✳️ حجت الاسلام #مجتبی_امیری (دبیر جبهه مردمی اقتصاد مقاومتی)
🔹برشی از رویداد دانشافزایی اقتصاد مقاومتی 1402/07/13
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#اقتصاد
#ویدیو
#تهران
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
🛑 نشست «چالش های هوش مصنوعی برای خانواده» / با ارائه سرکار خانم دکتر فاطمه کنعانی، عضو محترم هیئت علمی پژوهشکده مطالعات فناوری
🎙💻 بصورت حضوری و مجازی
⏰شنبه ۲۸ بهمن ماه ساعت ۱۴
📍سعادت آباد، علامه شمالی، خیابان هجدهم غربی، پلاک۱۷، پژوهشگاه فضای مجازی
لینک ثبت نام حضوری:
https://evnd.co/hEKV5
لینک ورود به جلسه آنلاین:
https://www.skyroom.online/ch/csnc/csri
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#هوش_مصنوعی
#نشست_علمی
#تهران
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
✅ زن با حجاب می تواند زن بماند و زنانه زیست کند
🔻 مریم اردبیلی، مشاور امور بانوان شهردار تهران:
🔹 حجاب باعث میشود زن در هر دو محیطی که حضور دارد در محیط محرم و نامحرم و محیط باحجاب و بیحجاب و حتی درجات مختلفی از پوشش نزد محارم در سطوح مختلف که ظاهر میشود بتواند با عاملیت حداکثری خود نقش ایفا کند؛ این را اگر بتوانیم به درستی جا بیندازیم و حجاب توأم با کرامت و عاملیت زن فهم شود، به شدت جذابیتش را نه تنها برای جوانان و نوجوانان ما بلکه برای همه دختران و زنان جهان پیدا خواهد کرد.
🔹 وقتی ما برای دختران تنها راه مرئی شدن را زیبایی و تبرج جنسی معنا میکنیم و حتی با افراط در توصیف زیبایی دختر در محیط خانواده و جامعه برای او ابزار مهم دیگری برای بروز و ظهور و بازنمایی باقی نمیگذاریم طبیعی است که این فرد به سمتوسوی تبرج جنسی سوق داده میشود.
🔹 کم نیستند زنان متدینی که شب و روزشان درگیر توجه افراطی به ظاهر خودشان است و مخارج کلان و تجملات بیشماری را به خاطر این قضیه دامن میزنند و وقتی درگیر این فضا میشوند از جایگاه عبودیت خود فاصله میگیرند؛ دختری که از ابتدا به او گفته شده چه دختر خوشگلی و با این دیدگاه در جامعه توانسته خود را بازنمایی کند و آن وجه جنسی او به شدت پررنگ شده، اگرچه که وقتی تقیدات حجاب را رعایت میکند آسیبهای کمتری میبیند ولی باز هم او در محیطهای خانوادگی و اجتماعی سطوح دیگری از آسیب را تجربه میکند.
📝 متن کامل: https://ihkn.ir/?p=36799
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#حجاب
#گزارش_خبری
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
📚 کتاب حجاب و آزادی روابط منتشر شد.
💎 کتاب حجاب، با تأکید بر شناخت انسان و نقش آزاد او در هستی، مسئلهی حجاب را مورد کنکاش قرار داده است. در این اثر، نویسنده،، حجاب و احکام آن، روش برخورد با مسئلهی حجاب و مقدار و محدوده حجاب و نیز رعایت آن را مشروط به عشقی میداند که این عشق، برآمده از شناخت و آگاهی زن و مرد نسبت به یکدیگر و نسبت به مِلاکهای عمیق دینی و انسانی است و از این روست که در این کتاب، حجاب، معنایی مییابد گستردهتر از پوشش زن و مرد و فراتر از توصیههای سطحی!
🛒 برای ثبت سفارش این کتاب و سایر کتاب های استاد علی صفائی حائری با تخفیف ویژه 30 درصد وارد سایت انتشارات به آدرس زیر شوید:
🌐: einsad ir
(http://B2n.ir/ehijab)
و یا به آی دی زیر پیام دهید:
🤳🏻 : @einsadshop_ad
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#حجاب
#نشر
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
✅ حل مسایل کشور گرفتار مقاله نویسی شدهاست
🔻 حجتالاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی:
🔹 الگوی حکمرانی معنویت اسلامی در جامعه نداریم. به همین دلیل بطور دقیق نمیدانیم با چه فرایندی سیاستگذاری، تنظیمگری و تصدیگری تربیت معنوی را در نسل جدید ایجاد کنیم. فقر معنویت در لایههایی از جامعه ما باعث شده برخی از مسائل کشور حل نشوند. ما امروز در حل مسائل کشور از جمله معنویت، گرفتار مقالهنویسی شدهایم؛ در حالی که مهم حل مسأله است.
🔹 اگر معیشت مردم حل شود سرقت هم کم میشود؛ البته امر معیشت بیتأثیر نیست، ولی کم نیستند کسانی که صورت خود را با سیلی سرخ میکنند ولی حاضر نیستند مال دیگران را بخورند و سالم زندگی میکنند. از طرف دیگر هستند کسانی که مشکل مالی ندارند ولی در شغل خود امانتدار نیستند و مال حرام را به زندگیشان وارد میکنند. فقر معنویت زمینهساز بسیاری از این آسیبهاست. اگر کسی مؤمن و با معنویت باشد حتی نمیتواند تصور کند که به دیگری آزار برساند، حتی آسیب به محیطزیست و حیوانات را هم تاب نمیآورد.
📝 متن کامل: https://ihkn.ir/?p=36819
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#علوم_انسانی
#گزارش_خبری
#تهران
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
🔔 پژوهشکده علوم انسانی اسلامی دانشگاه قم با همکاری اندیشکده مستعدان و موسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا علیه السلام برگزار می کند:
🌀 كرسي علمی ترويجي:«امکان سنجی به کارگیری هوش مصنوعی در اجتهاد»
👤ارائه کننده اول: جناب آقای دکتر مجتبی رستمی کیا
👤ارائه کننده: حجتالاسلام والمسلمین سید مهدیار حسینی
👤ناقد:
حجت الاسلام والمسلمین دکتر علیرضا قائمی نیا
👤ناقد:
حجت الاسلام والمسلمین احمد قیصری
👤دبیر علمی:
حجت الاسلام والمسلمین مهران گودرزی
🗓 زمان: شنبه ۲۸ بهمن،
⏰ ساعت ۱۹
🔳 نحوه اجرای برنامه:
🏢حضوری: قم، خیابان صفائیه، کوچه ۲۱، بیت الزهرا سلام الله علیها، طبقه اول، سالن جلسات اندیشکده مستعدان
#مجازی:
🔗 پخش زنده ازطریق لینک:
https://room.gharar.ir/864c1f2a-392c-4680-820b-b02809ecf9e7
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#هوش_مصنوعی_اجتهاد
#کرسی_ترویجی
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
✅ انتخابات در امتداد مردم سالاری دینی است
🔻 حجت الاسلام دکتر سیدسجاد ایزدهی رئیس پژوهشکده نظام های اسلامی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی:
🔹 ولایت فقیه در فرآیند تمدنی نظام جمهوری اسلامی نمی تواند به بسیار از کشورها صادر شود، ولایت فقیه در جامعه شیعی که اکثریت شریعت مدار هستند شکل می گیرد.
🔹 ولایت فقیه سرپرستی شایسته ترین افراد جامعه است؛ فقیه در جامعه شیعه شایسته ترین فرد جامعه است و پذیرش رأی اکثریت مبتنی بر ارزش های اسلامی است.
🔹 می توان مردم سالاری دینی را در نظامات سایر کشورها اجرا کرد. این منطق مردم سالاری دینی می تواند بسیاری از ناهنجاری ها را برطرف و یا به هنجار تبدیل کند؛ با مردم سالاری دینی افرادی مانند ترامپ و هیتلر نمی توانند رأی بیاورند.
🔹 در دموکراسی غربی شرکت در انتخابات حق است و تکلیف نیست ولی در نظام مردم سالاری دینی شرکت در انتخابات حق و تکلیف است.
🔹 در نظام اسلامی جامعه هویت مستقل دارد و افراد جامعه اگر از حق خود استفاده نکنند به دیگران آسیب می رسانند همانگونه که ساکنین کشتی آسیب دیده در صورت کمک نکردن به دیگران آسیب می رسانند.
📝 متن کامل: https://ihkn.ir/?p=36794
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#انتخابات
#گزارش_خبری
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
✅ مدرسه #رایگان تنظیم گری فضای مجازی برگزار میشود ... (همراه با مزایای ویژه)
➖ با حضور اساتید خبره
🔳 #مزایای شرکت در دوره :
▫️دعوت از برگزیدگان برای همکاری
▫️همکاری پژوهشی
▫️اعطای گواهی معتبر
🗓 زمان: پنجشنبه ۱۷ اسفند ساعت ۸ صبح الی ۱۸
🏠 مکان: صفاییه کوچه۲۸ پلاک ۴۵ پژوهشگاه فضای مجازی (پردیس قم)
📉 جهت ,ثبتنام, اینجا کلیک نمایید.
نکته : هزینه کارگاه #رایگان می باشد . (۱۰۰ هزار تومان ودیعه)
✍🏻 کسب اطلاعات بیشتر : @pardisQom45
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#فضای_مجازی
#فراخوان
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
✅ نشست هماندیشی بایستههای شورای فقهی حقوقی زنان برگزار شد
💢 نشست هماندیشی بایستههای شورای فقهی حقوقی زنان با میزبانی دفتر امور زنان حوزه دستیار رئیس جمهور در پیگیری حقوق و آزادی های اجتماعی و با حضور سکینه سادات پاد دستیار رئیس جمهور در پیگیری حقوق و آزادی های اجتماعی، مجتهده طاهره سادات موسوی استاد ارشد فقه، عزت السادات میرخانی عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس، طوبی شاکری مدیر گروه مطالعات زنان دانشگاه تربیت مدرس، فرحناز خسروشاهی مستشار قضایی تدوین لوایح و امور مجلس قوه قضائیه و... در مرکز بررسیهای استراتژیک برگزار شد.
🔹 سکینه سادات پاد: این جلسه بسیار مهم و ضروری اما دیرهنگام بود. وی در ادامه تأکید کرد: من معتقدم که باید حضور جدی نخبگان در بطن و متن حکمرانی قرار گیرد و رویکرد من به عنوان دستیار رئیس جمهور که تکلیفم پیگیری حقوق مادی و معنوی زنان است که برگرفته ازبند یک اصل۲۱ قانون اساسی «احیای حقوق مادی و معنوی زنان» که یکی از اصول و ارزشهای قانون اساسی است، اجرا و پیگیری کنم.
🔸 خسروشاهی: اگر میخواهید که مشکلات زنان را بررسی کنید، به مدت یک هفته به دادگاه خانواده و مجتمع قضائی خانواده یک و دو مراجعه کنید. ببینید زنان چه میگویند. در حال حاضر چند زن خانهدار بیمه شدهاند؟ حمایت از مادران در دوران بارداری، حمایت از کودکان بی سرپرست و… از جمله مشکلات زنان است.
📝 متن کامل: https://ihkn.ir/?p=36837
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#زنان
#گزارش_خبری
#تهران
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
6️⃣3️⃣ سی و ششمین پیش نشست همایش بین المللی خانواده مقاوم: «ظرفیت های تبلیغ و خانواده مقاوم»
🔻 کارشناسان:
1️⃣ حجت الاسلام والمسلمین دکتر ناصر رفیعی
عضو هیئت علمی جامعة المصطفی(ص)
2️⃣دکتر فریبا علاسوند
عضو هیئت علمی پژوهشکده زن و خانواده
🔻 دبیر علمی نشست:
دکتر فهیمه زارع
عضو هیئت علمی پژوهشکده زن و خانواده
⏳ زمان: دوشنبه 30 بهمن
⏰ ساعت: 10:15
📍قم، بلوار الغدیر، کوچه 10 پلاک 5، پژوهشکده زن و خانواده، طبقه 6 سالن جلسات
🔹 پخش به صورت مجازی از طریق لینک
📎 live.wfrc.ac.ir
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
🌐سایت همایش
🌐https://familyconference.wfrc.ac.ir
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#خانواده
#نشست
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
✅ نظام ارزی و برنامه هفتم توسعه
🔻 اندیشکده رهیافت در مطلبی بررسی کرد؛
🔹 در برنامههای توسعه کشور با توجه به ضرورتهای تدوین آنها، لازم است برنامههای راهبردی در خصوص اهم مسائل کشور مطرح شود. از طرفی، نظام ارزی در اقتصاد ایران جایگاه ویژهای داشته و یکی از بخشهای اولویتدار اقتصاد کشور محسوب میشود.
🔹 در بند ت ماده ۴۴ وزارتخانههای نفت، نیرو و امور خارجه هر کدام به صورت جداگانه مکلفاند اقداماتی در خصوص افزایش ارزآوری از طریق اقسام روشهای تجاری با همسایگان انجام دهند. آیا بین این سه وزارتخانه با توجه به هدف مشترک تعریف شده نباید هماهنگی صورت بگیرد؟ اگر آری، طبق چه فرآیندی باید در این خصوص با یکدیگر هماهنگ شوند؟
🔹 در دو بند ب و پ ماده ۸۴ تکالیفی در حوزه مبارزه با قاچاق ارز بر عهده ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گذاشته شده است. این در حالی است که بانک مرکزی مهمترین نهاد مرتبط با بحث ارز و بازار آزاد آن است که در بند ۱۱ لایحه نیز به آن اشراف و تسلط بر تمام موجودیها و جریان درآمد ارزی و جواز هر نوع مداخله ارزی که از مهمترین لوازم کنترل قاچاق ارزی محسوب میشوند، داده شده است. سؤالی که در این قسمت پدید میآید این است که آیا در دو بند مذکور قانونگذار نمیبایست تعریف مشخصی از رابطه بین دو مهمترین نهاد مرتبط با قاچاق ارز ارائه میکرد؟
📝 متن کامل: https://ihkn.ir/?p=36840
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#اقتصاد
#یادداشت
#تهران
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
کرسی علمی_ترویجی عصرانه علمی:
🔶 جایگاه مردم در انتخاب کارگزاران حکومت اسلامی 🔶
🎙ارائه دهنده:
حجت الاسلام و المسلمین ذبیح الله نعیمیان زیدعزه
📅زمان: دوشنبه، 30 بهمن ماه 1402 ، ساعت ۱۳
📍مکان: قم، میدان معلم، مدرسه علمیه امام کاظم علیه السلام، اتاق 314
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#انتخابات
#کرسی_علمی_ترویجی
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
📚انتشار کتاب سیاستهای ارزی پیشنهادی محققان اقتصاد اسلامی به دولت سیزدهم
♦️ طرح تقویت ارزش پول ملی/احمدرضا صفا
♦️ چگونگی ایجاد ثبات در بازار ارز/ احمدعلی یوسفی
♦️ تعدیل و تثبیت ارزی از منظر اقتصاد اسلامی/ محمدجواد توکلی
♦️ جهشهای ارزی:آثار،علل و راههای کنترل/محمدطاهر رحیمی
♦️طرح تقویت ارزش پول ملی و کنترل بازار ارز/امید ایزانلو
♦️لایه های مختلف تحلیل رفتار نرخ ارز در اقتصاد ایران/محمد واعظ بارزانی
♦️ دوگانگی اقتصادی و چندگانگی در سیاست ارزی/مرتضی مرتضوی
♦️ مثلث رهایی/ رضا غلامی
♦️ ضرورت توجه به زیرساخت سیاست گذاری ارزی/حسن حسنخانی
♦️ریشهیابی بیثباتیهای اخیر در بازار ارز؛عوامل داخلی یا بیرونی/موسی شهبازی
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#اقتصاد
#نشر
#تهران
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
📣 انتشار مجموعه چکیده مقالات چهارمین همایش علمی انقلاب اسلامی و حقوق شهروندی
🔷 فایل پی دی اف مجموعه چکیده مقالات چهارمین همایش علمی انقلاب اسلامی و حقوق شهروندی منتشر شد. این همایش حول محور «سازوکارهای حقوقی موثر با فساد اداری و اقتصادی» با همکاری مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی و اندیشکده حقوق بشر و شهروندی زمستان ۱۴۰۲ برگزار شده است.
📃 فایل پی دی اف مجموعه چکیده مقالات
(https://iranthinktanks.com/wp-content/uploads/2024/02/Publication-of-the-collection-of-abstracts-of-the-fourth-scientific-conference-on-the-Islamic-revolution-and-citizenship-rights.pdf)
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#حقوق
#گزارش_خبری
#تهران
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
🔰فرهنگستان علوم اسلامی با همکاری کمیسیون مدیریت تحول علوم انسانی مجمع عالی علوم انسانی اسلامی برگزار می کند:
◀️ نگاهی به ایده ها و تجربه های مدیریتی در عرصه تحول علوم انسانی
⬅️ نشست دوم:
حجت الاسلام و المسلمین استاد محمدتقی سبحانی
علوم اسلامی در مسیر تحول تمدنی
(گام نخست: گونه بندی و شبکهشناسی)
🔻زمان و مکان:
|یکشنبه ۲۹ بهمن ساعت ۱۸:۳۰
|قم، بلوار الغدیر، کوچه 10
ساختمان مفید، دفتر فرهنگستان علوم اسلامی
🔗 حضور برخط:
https://gharar.ir/r/b2c42c5e
✅ شرکت بصورت حضوری
هماهنگی در بله یا ایتا با شماره: 09920509057
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#علوم_انسانی_اسلامی
#نشست
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
✅ کارگروه های آموزش و راهبری جدید تعیین شدند
🔻 در جلسه شماره 229 شورای تحول و ارتقای علوم انسانی مطرح شد؛
🔹تأکید بر اجرای تمامی وظایف دهگانه شورای تحول مندرج در آییننامه مصوب سال 88، ادغام 7 کارگروه تخصصی، بررسی تطبیقی عناوین کارگروههای جدید با وظایف دهگانه شورای تحول، عارضه یابی دقیق از وضعیت علوم انسانی و اجتماعی طی سالهای گذشته، اخذ گزارش آماری اعضای هیئت علمی، دانشجویان و دانشآموختگان در حوزههای علوم انسانی و اجتماعی از نهادهای مربوطه و ضرورت ارتباط نزدیک بین کارگروه های تخصصی بود.
🔹 اعضا بر اثربخشی علوم انسانی و اجتماعی و جهت دهی آن به سمت رفع مسائل و مشکلات جامعه، تقویت نگاه بین رشتهای در حوزههای علوم انسانی و اجتماعی، هدفمندسازی و جهت دهی پژوهش در علوم انسانی و اجتماعی، ادامه همکاری نزدیک کارگروههای تخصصی با شورای حوزوی، تولید محتوای ناب توسط اساتید دانشگاهی و پژوهشی و ایجاد نظام انگیزشی برای آنها به خصوص در فرایند تدوین آیین نامه جدید ارتقاء، ارتباط نزدیک شورای تحول با دانشگاهها و پژوهشگاههای فعال در علوم انسانی و اجتماعی و استفاده از ظرفیت آنها، تسریع در فرایند تألیف و چاپ کتب درسی با همکاری سازمان سمت، ضرورت پیشبینی ضمانت اجرایی مصوبات شورای تحول، ضرورت تدوین نقشه راه شورای تحول و تعیین اهداف مطلوب (مطابق با نگاه رهبری) و ضرورت استفاده از توانمندیها و ظرفیتهای موجود در دانشگاهها و مؤسسات آموزشی و پژوهشی، پژوهشگاه ها و انجمن های علمی تأکید کردند.
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#علوم_انسانی
#گزارش_خبری
#تهران
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
✳️ انجمن روانشناسی اسلامی با همکاری مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) برگزار میکند:
✅ تحلیل روانشناختی و جامعه شناختی مشارکت در انتخابات
👥 ارائه دهندگان:
1️⃣ حجت الاسلام دکتر علی ابوترابی، عضو هیئت علمی گروه روانشناسی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
2️⃣ حجت الاسلام دکتر ابراهیمی پور، عضو هیئت علمی گروه جامعهشناسی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
👤 مدیر علمی نشست:
🔹حجت الاسلام دکتر مهدی هادی، رئیس انجمن روانشناسی اسلامی
🗓 سه شنبه 1402/12/1 ⏰ 18:30
🏢مکان: قم، بلوار جمهوری، کوچه دوم، فرعی اول، انجمن روانشناسی اسلامی
🌐 حضور مجازی:
https://gharar.ir/r/bc854d24
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#انتخابات
#نشست
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
✅ پوشش زنان قبل و بعد از ظهور اسلام چگونه بوده است؟
🔻 ریحانه حقانی استاد جامعة الزهرا(س):
🔹 رعایت کردن پوشش توسط بانوان حرکت کردن بر مدار عقل و فطرت انسانی است. این جمله پیوستهای متعددی از آیات و روایات و نقلهای تاریخی دارد و خدایی که انسان را خلق کرده است حدودی را برای او ترسیم کرده؛ انسانی که سالم و پاک باشد و بر اساس فطرتش حرکت کند، میل و خیزش فطریاش به سمت پوشش و عفاف و حیا است.
🔹 این که برخی آزادی را به گونه دیگری معنی میکنند و فکر میکنند آزادی به معنای رها بودن از قیود و برهنگی است این معنا از آزادی مخالف عقل سلیم است.
🔹 کسی که پوشش دارد بر اساس عقل، فطرت رفتار میکند و ادله متعددی داریم که امر اسلام نیز بر این بوده که حجاب و پوشش بانوان در جامعه باید رعایت شود. در جامعه اسلامی ما حکومت اسلامی است و قانون ما نیز برگرفته از آموزههای دینی است؛ بنابراین رعایت کردن این قانون پایبندی انسان سالم و متشرع به مبانی دینی و اسلامی را نشان میدهد.
📝 متن کامل: https://ihkn.ir/?p=36850
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#زنان
#گزارش_خبری
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
✅گروه اقتصاد مرکز تحقیقات اسلامی مجلس با همکاری اندیشکده دین و قانون برگزار میکند؛
🔸هم اندیشی نظریه اقتصاد اسلامی و دلالتهای سیاستی آن
(جلسه دوم)
🎙 ارائه دهنده:
👤دکتر عطاء اله رفیعی آتانی رئیس و مدیر گروه اقتصاد مرکز تحقیقات اسلامی مجلس
🕰 📚 دبیر علمی: دکتر سعید کریمی
🗓زمان: چهارشنبه 2 اسفندماه 1402؛ ساعت ۱۰ تا ۱۲ صبح
🏢مکان: قم، بلوار سمیه، خیابان شهید رجایی، بین کوچه ۴ و۶، مرکز تحقیقات اسلامی مجلس، سالن جلسات
🔻 همراه با اعطای گواهی معتبر از سوی مجلس شورای اسلامی
📩جهت حضور در جلسه اطلاعات خود را در فرم اینترنتی زیر ثبت نمایید:
https://formafzar.com/form/inform1
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#اقتصاد
#نشست
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فرزین: باید ریال را جایگزین ارزهای دیگر در روابط با کشورهای همسایه کنیم/ مرزبان ریال هستیم کاری به دلار نداریم
رئیس کل بانک مرکزی در اختتامیه دهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی با عنوان «حکمرانی ارزی، ثبات و رونق اقتصادی»:
🔸حواس مان به ریال باشد اگر ریال آسیب ببیند کل نظام مالی مان آسیب خواهید دید.
🔸باید ریال را جایگزین ارزهای دیگر در روابط با کشورهای همسایه کنیم؛ چون چین و روسیه نیز از این تجربه استفاده کردهاند.
🔸در بانک مرکزی مرزبان ریال هستیم کاری به دلار نداریم دلار که پول ما نیست و باید ریال را تقویت، حکمرانی و حمایت کنیم.
🔸معضل ما ریال است دلار نیست باید روی ریال متمرکز شویم. دلار حکمران دیگری دارد.
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#اقتصاد
#ویدیو
#تهران
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فرزین: اصناف از دلار، شمش و رمزارز استفاده میکنند؛ نهاد قضایی باید ورود کند/ حق نداریم در مبادلات کشور از غیر ریال استفاده کنیم
رئیس کل بانک مرکزی در اختتامیه دهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی با عنوان «حکمرانی ارزی، ثبات و رونق اقتصادی»:
🔸ریال امروز جایگزین پیدا کرده است و خبرهایی میشنویم که فلان اصناف از دلار، شمش و رمزارز استفاده میکنند و با افتخار نیز اعلام میکنند؛ نهاد قضایی باید ورود کند.
🔸کسی حق ندارد در مبادلات کشور از ارزی غیر ریال استفاده کند باید از ریال استفاده کرد.
🔸مدام صحبت کردن از ارز موجب تضعیف ریال در کشور شده است.
🔸همه نهادهای کشور در حکمرانی ریال نقش دارند در صورت حاکمیت ریال میتوانیم حکمرانی ارزی داشته باشیم.
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#اقتصاد
#ویدیو
#تهران
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
📚 کتاب نقش آخرین وامدهنده بانک مرکزی منتشر شد
🔹کتاب نقش آخرین وامدهنده بانک مرکزی به شرح علل ناکارآمدی، کجکارکردهای اعطای تسهیلات بانک مرکزی به بانکها، تحلیل جامع و فقهی در خصوص موضوع اضافه برداشت بانکها، ارایه راهکارهای سیاستی جهت توسعه متناسب دانش بانکداری مرکزی با مختصات اقتصادی و بیان تجارب نظام بانکی اتحادیه اروپا و کشورهای آمریکا، ترکیه، سنگاپور و اندونزی در خصوص نقش آخرین وامدهنده میپردازد.
✍🏻 کتاب نقش آخرین وامدهنده بانک مرکزی به قلم دکتر محمدحسین قوام و سید محمدصادق شاهچراغ تالیف و توسط انتشارات دانشگاه امام صادق علیهالسلام به چاپ رسیده است.
🌐 پيوند خرید کتاب:https://B2n.ir/LastResultCB
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#اقتصاد
#نشر
#تهران
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
✅ یادداشت حجت الاسلام سید حسین حسینی، دبیر اسبق شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی
🔹 تحول علوم انسانی یک امر دستوری یا مکانیکی نیست؛ یک جریان علمی است که باید از بدنه جامعه علمی و از پائین اتفاق بیفتد. یک امر دستوری نیست که از بالا بگوییم بشود و بشود زیرا یک پروژه نیست، بلکه یک پروسه پیچیده و بسیار زمان بر است. تحول در صورتی روی میدهد که موانع آن در جامعه علمی برداشته شود.
🔹 ادعای تحول علوم انسانی با سیاستهای حذفی یک مضحکه است؛ آنهم حذف افراد و صاحب نظران، حذف نگاههای متفاوت، حذف سوابق و پیشینهها. شنیده شد این دوستان میگویند ما دنبال ارزیابی تاریخچه شورا بودیم که بدانیم قبلاً چه شده است.
🔹 این حرف با عملکرد مدیران کنونی این دوره سازگاری ندارد چراکه اشاره کردم مدیران کنونی هیچ اطلاعی از سوابق شورا ندارند، چه برسد به ارزیابی! کسانی که کل سوابق پیشین مجموعه ای حدوداً سی ساله را حذف میکنند معلوم است دنبال این نیستند که متوجه شوند سابق بر این چه اتفاقی افتاده است.
📝 متن کامل: https://ihkn.ir/?p=36816
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#علوم_انسانی
#گزارش_خبری
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com