🔖امام علی علیه السلام از دیدگاه دانشمندان غیرمسلمان
🔺مادام دیالافوا ـ سیاح فرانسوی ـ گوید:
« احترام علی ( علیه السلام ) در نزد شیعه به منتهی درجه است، و حقاً هم باید این طور باشد؛ زیرا این مرد بزرگ علاوه بر جنگ ها وفداکاری ها که برای پیشرفت اسلام کرد، در دانش ، فضایل، عدالت و صفات نیک بی نظیر بود، و نسلی پاک و مقدس هم از خود باقی گذارد.»
🔺ژنرال سرپرسی سایکس ـ از مشاهیر خاورشناسان انگلیسی ـ می گوید:
« او [ علی بن ابیطالب ( علیه السلام ) ] از میان خلفا به شرافت و بزرگواری نفس مشهور، و به غایت مراقب حال زیردستان خود بود. القائات فرستاده ها و نماینده هادر او تأثیری نداشت.»
🔺جانین ـ شاعر آلمانی ـ گوید:
« علی ( علیه السلام ) را جز آنکه دوست بداریم و شیفته او باشیم چاره ای نداریم؛ زیرا جوان شریف و بزرگواری بود، وجدان پاکی داشت که ازمهربانی و نیکی لبریز بود، و قلبش مملو از یاری و فداکاری بود.»
🔺پروفسور استانسیلاس ـ گوریارد ـ فرانسوی: « علی پس ازپیغمبر اسلام ( صلی الله علیه و آله ) بزرگ ترین، شجاع ترین، پرهیزگارترین، فاضل ترین، و خطیب ترین افراد عرب به شمار می رفت.»
🔺بارون کاردایفو ـ دانشمند فرانسوی ـ گوید:
« علی ( علیه السلام ) مولود حوادث نبود، بلکه حوادث را او به وجود آورده بود؛ اعمال او مخلوق فکر و عاطفه و مخیله ی خود اوست؛ پهلوانی بود در عین دلیری دلسوز و رقیق القلب، وشهسواری بود که هنگام رزم آزمایی، زاهد از دنیا گذشته بود.»
🔺ایلیا پاولویچ ـ پطروشفسکی مورخ و خاور شناس روسی ـ گوید:
« علی ( علیه السلام )، پرورده ی محمد ( صلی الله علیه و آله ) عمیقاً به وی در امر اسلام وفادار بود . علی ( علیه السلام ) تا سر حد شور و عشق پای بند دین ، صادق وراستگو بود. در امور اخلاقی بسیار خرده گیر بود. هم سلحشور بود و هم شاعر، و همه ی صفات لازمه ی اولیاء الله در وجودش جمع بود.»
🔺بارون کارادوو ـ مورخ و محقق فرانسوی ـ گوید:
« علی ( علیه السلام ) آن شجاع هبی همتا و قهرمان یکه تازی بود که پهلو به پهلوی پیامبر می جنگید. و به اعمال برگزیده ومعجزه آسایی قیام نمود؛ و اما پیامبر ( صلی الله علیه و آله )، او را بسیار دوست می داشت و به او بسی وثوق داشت. روزی به سوی علی ( علیه السلام ) اشاره کرد و گفت: « من کنت مولاه فعلی مولاه.»
🔺جرج جرداق ـ نویسنده ی مسیحی عرب ـ می گوید:
« در نظر من، فرزند ابوطالب ( علیه السلام ) نخستین مرد عرب بود که باروح کلی ، یار و همنشین بود؛ علی ( علیه السلام ) شهید عظمت خود شد ؛ او در حالی جان سپرد که نماز را در میان دو لب داشت، او با دلی سرشار از عشق خدا در گذشت... ای دنیا چه می شود اگر تمام نیروهای خودرا فشرده سازی، و در هر زمان مردی چون علی را، با خرد و قلب و زبان و ذوالفقارش بیاورید.»
🔺کارلایل ـ فیلسوف بزرگ انگلیسی ـ می گوید: « ما را نمی رسد جز آن که علی ( علیه السلام ) را دوست بداریم و به او عشق بورزیم، چه او جوان مردی است بس عالی قدر و بزرگ نفس، از سرچشمه ی وجدانش خیر و نیکی می جوشید.»
🔺ویل دورانت ـ خاورشناس مشهور انگلیسی ـ می گوید: « علی ( علیه السلام ) در جوانی، نمونه کامل تواضع، تقوا، نشاط و اخلاص، در راه دین است . خوش منظر و نیکو خصال، و پر اندیشه و درست پیمان بود.»
📎منابع: اکبر، اسد علیزاده ، امام علی علیه السلام از نگاه اندیشمندان غیر شیعه./
محمد ابراهیم سراج، امام علی علیه السلام خورشید بی غروب.
#حیدری
@meh_shekan
🚩 هر روز، یک آیه درباره امام زمان علیه السلام
🔸امام مهدی(عج) در آینه ی قرآن
📝جزء بیست و سوم/ سوره یس، آیه ۳۳
« وَآيَةٌ لَهُمُ الْأَرْضُ الْمَيْتَةُ أَحْيَيْنَاهَا وَأَخْرَجْنَا مِنْهَا حَبًّا فَمِنْهُ يَأْكُلُونَ »« زمین مرده برای آنها آیتی است، ما آن را زنده کردیم و دانههای (غذایی) از آن خارج ساختیم که از آن میخورند ».
از امام سجّاد علیه السلام روایت است که فرمود:
حضرت قائم (عجل الله تعالی فرجه) گروهی از ستمکاران مدینه را مجازات می کند و سپس با لشکری از مدینه بیرون میآید تا به "اجفر" میرسد در آنجا لشکر دچار گرسنگیِ سختی میشوند؛ فوراً به صورت اعجاز آمیز، میوه برای آنها روییده میشود و آنها هم از آن میخورند و از آن توشه میگیرند این است معنی آیهی شریفه: « وَ آیَةٌ لَهُمُ الْأَرْضُ الْمَیْتَةُ أَحْیَیْناها وَ أَخْرَجْنا مِنْها حَبًّا فَمِنْهُ یَأْکُلُونَ »
آنگاه حرکت نموده تا به قادسیّه میرسد در آن موقع مردمانی در کوفه اجتماع نموده و با سفیانی بیعت کردهاند.
تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۲، ص۵۲۰/بحار الأنوار، ج۵۲، ص۳۸۷
یاد امام زمان( عج) در:
جزء اول / جزء دوم / جزء سوم / جزء چهارم / جزء پنجم / جزء ششم / جزء هفتم / جزء هشتم / جزء نهم / جزء دهم / جزء یازدهم / جزء دوازدهم / جزء سیزدهم / جزء چهاردهم / جزء پانزدهم / جزء شانزدهم / جزء هفدهم / جزء هجدهم / جزء نوزدهم / جزء بیستم / جزء بیست و یکم / جزء بیست و دوم
@meh_shekan
NoorHadith(Ver.1.0.8).apk
13.63M
🔖نرم افزار بسیار مفید
#جامع_الاحادیث همراه
این نسخه موبایلیِ پایگاه اینترنتی جامع الاحادیث است که برای استفاده در تلفنهای همراه با سیستم عامل اندروید تهیه شده و به صورت آنلاین و هوشمند از آن پایگاه سرویس میگیرد. در این نرم افزار علاوه بر عرضۀ مجموعه روایات موجود در 199 عنوان از مصادر حدیثی شیعه شامل حدود 400 هزار روایت و ترجمهها و شروح نگاشته شده بر آنها، احادیث مرتبط و اطلاعات مربوط به اسناد روایات نیز ارائه شده است. همچنین امکانات متنوع پژوهشی از قبیل جستجوی مناسب، انتخاب و دسته بندی احادیث دلخواه، ایجاد قفسه کتاب، درج نمایه بر احادیث و .... برای کاربران فراهم آمده و کاربران میتوانند پس از قطع ارتباط با شبکه، به صورت آفلاین از اطلاعات ذخیره شده در نرم افزار همراه خود استفاده نمایند.
@meh_shekan
🔖 #خاطرات خودنوشتِ رهبر معظم انقلاب به همراه تصاویر کمتر دیده شده
از دوران کودکی تا دوران مبارزه و انقلاب
📎قسمت دوازدهم
منبع: کتاب خون دلی که لعل شد.
@meh_shekan
✒مـــــه شکن
🔖 #خاطرات خودنوشتِ رهبر معظم انقلاب به همراه تصاویر کمتر دیده شده از دوران کودکی تا دوران مبارزه و
به نظر میاد تاریخ شهادت شهید روحانی فرد ١٣۶۴ باشد که کتاب جابجا چاپ کرده
تفاوت
برخی در مقام نظریه پردازی! می گویند بالاترین دین انسانیت است و تفاوتی بین مسلمان و کافر نمی کند!
اما به این افراد باید گفت وقتی معادله ی 2+2 می شود 4
حالا اگر یه نفر بیاید بگوید خیر می شود 5
یکی دیگر بگوید می شود 3
به نظرتان نباید تفاوت بین این افراد گذاشت؟ یا بگوییم همه ی اینها چون انسان هستند و نظر متفاوت دارند پس کسی حق ندارد تفاوت بگذارد!
آیا این عدم تفاوت منطقی است یا تفاوت گذاشتن؟!
با همین سوال و معیار، می توان سراغ انسان بت پرست و موحد یا انسان مسلمان و کافر رفت.
آیا نباید تفاوت بین موحّد با بت پرست گذاشت یا بگوییم چون همه انسان هستند حق تفاوت گذاشتن ندارید؟!
اما سوال اینجاست پس فلسفه ی آمدن رسولان الهی و تایید نکردن بت پرستی و مبارزه با آن، برای چه بود؟!
بله، اینکه در برخی امور مثل کمک رسانی و نجات جان و مواقع ضروری می توان نگاه انسانی و انسان دوستانه داشت.... ولی در مجموع، آیا بین کسی که خود را تسلیم خدا و اوامر الهی کرده با کسی که بنده ی هوای خویش است و عمداً از حقّ چشم پوشی کرده، تفاوتی نیست؟!
#حیدری
@meh_shekan
🚩 هر روز، یک آیه درباره امام زمان علیه السلام
🔸امام مهدی(عج) در آینه ی قرآن
📝جزء بیست و چهارم/ سوره فصلت، آیه۵۳
« سَنُرِيهِمْ آيَاتِنَا فِي الْآفَاقِ وَفِي أَنْفُسِهِمْ حَتَّىٰ يَتَبَيَّنَ لَهُمْ أَنَّهُ الْحَقُّ ۗ أَوَلَمْ يَكْفِ بِرَبِّكَ أَنَّهُ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ شَهِيدٌ »« به زودی نشانههای خود را در اطراف جهان و در درون جانشان به آنها نشان میدهیم تا برای آنان آشکار گردد که او حق است؛ آیا کافی نیست که پروردگارت بر همه چیز شاهد و گواه است؟! ».
ابوبصیر از امام صادق علیه السلام درباره این آیه پرسید.
امام فرمود:« خداوند هنگام ظهور حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه) به بسیاری از مردم نشان میدهد که چقدر از هویت انسانی خود فاصله گرفته و مسخ شده اند.
منظور از آیات در آفاق هم این است که هنگام ظهور قائم(عج) تغییرات زیادی در اوضاع کواکب و آسمانها رخ خواهد داد و خدا قدرت خود را به آنها خواهد نمود.»
ابوبصیر معنای «حتی یَتبیّن لَهم انّه الحَق» را پرسید؟
امام فرمود:« حق، قیام قائم(عج) از جانب خداست و خدا به مردم نشان خواهد داد که وقوع آن حتمی و ناگزیر است.»
📎الکافی، ج۸، ص۳۸۱/ بحارالانوار، ج۵۱، ص ۶۲
یاد امام زمان( عج) در:
جزء اول / جزء دوم / جزء سوم / جزء چهارم / جزء پنجم / جزء ششم / جزء هفتم / جزء هشتم / جزء نهم / جزء دهم / جزء یازدهم / جزء دوازدهم / جزء سیزدهم / جزء چهاردهم / جزء پانزدهم / جزء شانزدهم / جزء هفدهم / جزء هجدهم / جزء نوزدهم / جزء بیستم / جزء بیست و یکم / جزء بیست و دوم / جزء بیست و سوم
@meh_shekan
🔖 #خاطرات خودنوشتِ رهبر معظم انقلاب به همراه تصاویر کمتر دیده شده
از دوران کودکی تا دوران مبارزه و انقلاب
📎قسمت سیزدهم
منبع: کتاب خون دلی که لعل شد.
@meh_shekan