استاد علی صفایی(ره):
مادامی که فقیری هست، تو باید به اندازه تمام یهودی ها بکوشی و کمتر از هر یهودی برداری.
#رونق_تولید
#تولید_ثروت
@meh_shekan
💠 نقش امیر المومنین(ع) در تولید ثروت
موضوع تلاش حضرت علی علیه السلام در اقتصاد و تولید ثروت بر کسی پوشیده نیست. ایشان به منظور بالانس شدن سرمایه و گردش عادلانه ی خدمات در جامعه، دست به تولید ثروت زدند.
میزان ثروت تولید شده توسط امام علی بسیار بود، چنانچه امام صادق (ع) فرمود: درهم هایی که علی (ع) در یک بار از فروش خرمای شخصی خود بین نیازمندان تقسیم کرد، صد هزار درهم بود. (کافی ج۶، ص۴۳۹)
همچنین می توان اسامی برخی از املاک و زمین ها و دارایی هایی که حضرت تولید و ایجاد کردند نام برد:
۱ـ الأحْمر، ۲ـ أدْبِیَة، ۳ـ أُذَیْنَة، ۴ـ الاَسْحَن، ۵ـ بِئْرالمَلک، ۶ـ البُغَیْبِغَة، ۷ـ البُغَیْبِغات، ۸ـ البَیْضاء، ۹ـ دَیمَة، ۱۰ـ ذاتُ کمات، ۱۱ـ رعیه، ۱۲ـ عین أبی نَیْزر، ۱۳ـ عین موات، ۱۴ـ عین فاقة، ۱۵ـ عین یَنبُع، ۱۶ـ فَقْرَین، ۱۷ـ القُصَیْبَة، ۱۸ـ وادی القُری
برخلاف تصور برخی که ورود متدیّنین و علما و روحانیون را در تولید ثروت مذموم می دانند، اما سیره ی اقتصادیِ امام علی علیه السلام خلاف این ذهنیت را نشان می دهد. منتها آنچه در این سیره نمود دارد، وجود چتر عدالت و شفافیت بر تولید و توزیع و مصرف است به گونه ای که خود امام(ع) به حداقل بهره مندی دنیوی بسنده می کرد و به نیازمندان و محرومین می رسید و از طرفی میزان ثروت حضرت اعم از موقوفات و املاک و دارایی ها شفاف و مشخص، و کیفیتِ توزیع و مصرف آن برای افراد معلوم بود.
بنابراین با توجه به منش علوی و در سایه ی عدالت و شفافیت، امروزه ورود افراد متعهد و دغدغه مند در تولید ثروت، امری ضروری و لازم به نظر می آید.
#سعیدحیدری
@meh_shekan
💠 چرا با وجود تجربه های مختلف و عقل و علم و روانشناسان و... باز همچنان احتیاج به دین داریم؟!
🔺به چند جهت نمی شود دین و وحی را از زندگیِ خویش حذف کرد:
1. عقل و علم و تجربه ثابت می کنند که ما انسان ها محدود به این دنیا و پیرامون خویش نیستیم بلکه بر اساس شواهدی مانند نیاز به جاودانه زیستن و میل به نامحدودی و... همچنان بعد از این دنیا، استمرار خواهیم داشت هرچند محتمل باشد. لذا شناختی از زندگی بعد از این دنیا نداریم.
2. جهان، پُر از روابط پیچیده است. از ارتباط خود با درون خویشتن گرفته تا ارتباط با همنوعان و محیط اطراف و عوالم دیگر. و از طرفی هم روابط، دارای ضوابط و قانون هستند ولی ما به جهت محدودیت عقل و تجربه، مسلط و آگاه به تمام ضوابط جهان نیستیم.
3. ما انسان ها هرچه قدر هم تجربه و دانش کسب کنیم، علم ما به اندازه ی علمِ خالق و آفریدگار خویش نیست و اصلا قابل مقایسه نمی باشد. لذا خداوند مسائل و چیزهایی را می داند که ما نمی دانیم.
4. ما انسان ها دارای فطرت خداجویی و نیاز به ارتباط با پروردگار خویش هستیم و این نیاز و خواسته، همیشگی است و هیچگاه انکار شدنی و قابل کتمان نیست.
♻️حال، با توجه به این چهار جهت (که قابل تأمل و تطبیق بر خویش اند) ما انسان ها در همه ی زمان ها و در هر شرایطی، نیاز و احتیاجِ واقعی به دین و راهنمایی خداوند داریم.
#سعیدحیدری
@meh_shekan
کار زیبای هموطنان شیرازی برای مسافران سیل زده.
مهربانی هست، زندگی جاری است
#سعیدحیدری
@meh_shekan
💠 سوءاستفاده از احساسات مردم
این روزها عده ای در فضای مجازی با سوء استفاده از احساسات مردم، به دنبال توهین به روحانیت و عصبانی کردن افکار عمومی هستند.
در تصویر شماره1 دو نمونه از اکانت های فیک با مطالب جعلی و مُضحک منتشر کرده اند. در حالی که نمایه ها، تصویر حجت الاسلام الهی و دیگری از شهید مطهری هست!
اما آن طرف ماجرا، در تصویر شماره2 که کمک رسانی طلاب و روحانیون در سیلاب هست را نادیده می گیرند و چشم دیدن چنین اقداماتی را ندارند.
به یکی از دوستان گفتم، صرف نظر از واقعی و جعلی بودن یک مطلب، اگر با مسلّماتِ عقل و شرع و قانون مخالف بود چنین پست هایی اصلا اعتباری ندارند چه برسد به اینکه برخی از نوشته ها دروغین بودن آنها روشن است.
#سعیدحیدری
@meh_shekan
جناب محسن رنانی اقتصاددان، با گله مندی گفته است: حاکمیت، ما را تحویل نمی گیرد و از طرح هایی که می دهیم استقبال نمی کند!
اگر منظور ایشان از حاکمیت، راس آن یعنی مقام معظم رهبری است، ( چنانچه برخی دیگر نیز همین مسئله را مطرح می کنند که چرا رهبر از طرح های نخبگانی چون او استفاده نمی کند؟! ) باید به آقای رنانی و دیگر دوستان یادآور شد که رهبری همواره از پیشنهادها و نظرهای افرادِ کارشناس استقبال کرده اند و به مسئولینِ مربوط، سفارش و تاکید بر به کارگیری طرح های مؤثر آنان داشته اند.
اتفاقا همین چند ماه پیش، ایشان به نامه 38 اقتصاددان به رئیس جمهور، تصریح و از راهکارهای ارائه شده استقبال کردند و آنها را مناسب و دقیق دیدند.
اما جالب اینکه یکی از همان 38 نفر، خود جناب رنانی بوده است!
بنابراین رهبر انقلاب همیشه پذیرای نظریه ها و راهکاری افراد با سلایق متفاوت بوده اند. اما اینکه چه میزان دولت و دیگر مسئولین توجه کنند بحث دیگری است.
#سعیدحیدری
@meh_shekan
✒مـــــه شکن
💠 سوءاستفاده از احساسات مردم این روزها عده ای در فضای مجازی با سوء استفاده از احساسات مردم، به دن
یکی از همین افراد( با پروفایل شهید مطهری ) ذیل پست پرویز پرستویی مجدد حرف های مضحک زده است!
هدف این افراد مشخص است.
💠 سال ٩٨ فتنه ای در کار نیست!
فرصت ها را دریابیم
مدت هاست برخی از دوستان، شروع به نظریه پردازی در مورد سال ٩٨ کرده اند و سال را سال فتنه و آشوب و تهدید در نظر داشته اند.
استناد برخی، به هر ده سال یکبار آشوب و فتنه در این چند دهه است. لذا بعد از سال ٨٨، منتظر فرا رسیدن سال ٩٨ و فتنه ی آن هستند. ( یعنی حتی فتنه و آشوب های دی ماه ٩۶ را نادیده می گیرند، چون مقدار عددی٩۶ با ده سال یکبار، جور در نمی آید!! )
استناد برخی دیگر، به سخن چند ماه پیش رهبر انقلاب است که گفتند: «ممکن است جنجال را برای سال ٩٧ بکنند، نقشه را برای سال ٩٨ بکشند؛ مِنباب مثال.»
پس بر اساس این گمانه ها و ممکن بودن ها، تحلیل ها و نظریه ها پیرامون سال ٩٨ و وقوع فتنه در آن صورت گرفته است.
اما این ممکنات و ظنّیاتِ در سال جدید، توسط رهبر انقلاب ابطال گردید و بهصورت قطعی - و نه حدس و گمان - بروز فتنه و تهدید و درگیری و... را رد کردند.
ایشان ابتدای امسال در جمله ای به صراحت - از آنجایی که آخرین و کاملترین کلام یک متکلم، حجت و مبیّنِ ابهامات است - فرمود:
« بعضی از گویندگان یا نویسندگان یا صاحبنظران یا اظهارنظرکنندگان دربارهی سال ۹۸ اظهار نظر کردهاند که این سال، سال تهدیدها است. بنده مطلقاً این را قبول ندارم؛ من معتقدم سال ۱۳۹۸ به توفیق الهی سال فرصتها است؛ سال امکانات و سال گشایش. البتّه آن کسانی که اظهار نظر دیگری می کنند و دائم تهدید به رخ این و آن می کشند، دانسته یا ندانسته تحت تأثیر رجزخوانیهای دشمنان این ملّتند.»
ملاحظه می کنید که سخنان قبلی ایشان که در حد ممکن بودن و صرفا از باب مثال بود، ولی با این سخنان اخیر و با تعبیر «مطلقا قبول ندارم»، آن ابهامات روشن و توضیح گردید.
بنابراین از دوستانِ عزیز تقاضا می شود به جای وقت تلف کردن و مصداق سازی برای فتنه و توقیت در وقوع آن، به فکر حل مشکلات اساسی مردم و عملی کردن شعار سال - یعنی رونق تولید- باشیم و طبق آنچه رهبری گفتند از فرصت هایی که امسال پیش روی ماست، نهایت استفاده و بهره را ببریم. تهدید آنجایی است که ما از فرصت ها غافل شویم و وظایف خود را انجام ندهیم.
#سعیدحیدری
@meh_shekan
« انتظار فرج » از منظر رهبر انقلاب.pdf
1.58M
💠اگر میخواهیم معنای دقیق وصحیح از انتظار فرج داشته باشیم.
💠اگر میخواهیم وظیفه ی خود را برای زمینه سازی ظهور بشناسیم.
🔺کتاب«انتظار فرج امام زمان» ازدیدگاه مقام معظم رهبری را حتما مطالعه کنیم.
پ. ن: پیشنهاد می کنم حتی اگر شده نگاهی گذرا به فهرست کتاب داشته باشیم تا دقت نظر و نکات مهم را در اندیشه و کلام ایشان مشاهده کنیم.
اللّهم عَجل لولیکَ الفرَج
#سعیدحیدری
@meh_shekan
#اول_چه_بایدکرد؟
این همه باور و اعتقاد و فرقه و سبک زندگی و سلیقه و...، خب کدامشان را انتخاب کنیم؟؟!
دو راه وجود دارد:
۱. بیاییم همه آنها را یکی یکی تجربه کنیم! و در طول زندگی با آنها باشیم،... اما این راه نه کفاف عمر انسان را می دهد... نه با عقل و وجدان جور در می آید...و نهایت به شکست و پوچی می رسیم.
۲. ابتدا بیاییم اندازه و قدرِ وجودی خود را بشناسیم آنگاه سراغ موردِ متناسب با این اندازه رویم.... و این راه بهترین راه هست چون بدون آنکه متحیر و ناامید شویم هدف خود را به خوبی شناخته و انتخابش کرده ایم.
اینجاست که ابتدا باید #خودشناسی را مد نظر گیریم.
کسی که ابتدا خود را شناخت، یعنی به اندازه و ظرفیت خویش واقف شد، می تواند بهترین مسیر زندگی را در پیش گیرد.
#سعیدحیدری
@meh_shekan
#خاطره_تجربه
یادم میاد سال ۷۸ پنجم دبستان بودم، یکی از بهترین و خاطره انگیز ترین دوران دبستانم بود. معلم ما آقای هاشمی - که هر جا هست خدا به او توفیق دهد - ابتکارات جالبی برای این دوره تحصیلی ما گذاشته بود. شاید هم به خاطر اینکه قرار بود از دوره دبستان به دوره راهنمایی پا گذاریم روی ما بچههایِ کلاس حساب دیگری باز کرده بود.
مثلا یکی از طرح های جالب و اثر گذارش این بود که هرکس در خانه اش کتاب داستان یا علمی که ظاهرا قابل استفاده نیست، بیاره سر کلاس. بعد از جمع شدن تعداد زیادی از کتاب های متنوع و جالب، یک کتابخانه نُقلی گوشه کلاس درست کرد، و قرار شد هرکس هر کتابی را که دوست داره مدتی برداره و مطالعه کنه.
عجیب بود، خیلی از ما که اهل مطالعه کتاب های غیر درسی نبودیم آنچنان رغبت و شوقی در بین ما افتاد که همه صف کشیده بودیم تا کتاب های مورد علاقه خود را بگیریم و مطالعه کنیم، با این ابتکار کار به جایی رسید که حتی اون کتابی که تو خونه داشتیم و رغبت ورق زندنش هم نداشتیم ، به طور کامل خوندیم!
فهمیدم اگر همدلی و تعاون و رقابتِ سالم باشه، نسبت به چیزهایی که توجه به آنها نداشتیم، تمایل و رغبت پیدا می کنیم.
#سعیدحیدری
@meh_shekan
اندیشه های پنهان.mp3
5.13M
💠 #اندیشه_های_پنهان، آغازی دوباره برای تفکر
🔺این فایل پیش رو، از صحبت هایی است که می تواند به تدبر و اندیشیدن در مورد معرفت و دین شناسی و اهداف زندگی به همه ی ما کمک کند.
استاد اسکندری که از شاگردان مرحوم استاد علی صفایی( ره) هستند، در این چند دقیقه، دریچه هایی در ذهن مخاطب باز می کند که افق های جدیدی پیش روی خود می بیند.
برخی از عناوین مطرح شده در این فایل عبارتند از:
-ضرورت فهم دین
-انواع دین داری
-ویژگیهای دین اصیل
-آزادی قبل از تفکر
-طرح کلی مذهب
-نقطه آغازین دین
-انواع نظام های زندگی
-تحول در اهداف
و...
🔻پیشنهاد می کنم با هر سلیقه ای، این صوت کوتاه را با تامل و دقت گوش دهیم و به سایر دوستان و آشنایانِ خود نیز ارسال کنیم.
#سعیدحیدری
@meh_shekan
💠 دیالوگی ماندگار از فیلم آژانس شیشه ای:
عباس: «حاجی گِلوم مِسوزه… میشه دستاتو بذاری رو گلوم؟!»
حاج کاظم: (با اکراه دست خونیش رو عقب میکشه) «آخه!»
عباس: «نِه حاجی!..همی دستارو بذار… میخوام همینا باشه…»
@meh_shekan
#سفره_حکمت_کاظمی
💠 در محضر سخنان نورانی و حکمت آمیز امام کاظم علیه السلام:
🔺كم گويي، حكمت بزرگي است ، بر شما باد به خموشي كه آسايش نيكو و سبكباري و سبب تخفيف گناه است.
🔺مشورت با خردمند خيرخواه ، يمن و بركت و رشد و توفيق از جانب خداست ، چون خردمند خيرخواه به تو نظري داد ، مبادا مخالفت كني كه مخالفتش هلاكت بار است.
🔺چيزي نيست كه چشمانت آن را بنگرد ، مگر آن كه در آن پند و اندرزي است.
🔺صبر بر تنهايي ، نشانه قوت عقل است.
🔺به راستي كه با ارزش ترين مردم كسي است كه دنيا را براي خود مقامي نداند ، بدانيد بهاي تن شما مردم ، جز بهشت نيست ، آن را جز بدان مفروشيد .
🔺بهترين چيزي كه به وسيله آن بنده به خداوند تقرب مي جويد ، بعد از شناختن او ، نماز و نيكي به پدر و مادر و ترك حسد و خودبيني و به خود باليدن است.
🔺همنشيني با اهل دين ، شرف دنيا و آخرت است.
🔺نماز نافله راه نزديك شده هر مؤمني به خداوند است.
🔺كمك كردنت به ناتوان از بهترين صدقه است.
🖇 منبع: تُحف العقول.
@meh_shekan
💠 به مناسبت تلاقی شهادت امام کاظم علیه السلام با روز جمهوری اسلامی ایران، جا دارد مروری بر ماجرای آن حضرت با صفوان داشته باشیم:
« ابومحمد صفوان بن مهران اسدی کاهلی مشهور به صفوان جَمّال(شتردار)، از اصحاب امام کاظم علیه السلام بود. او شترهای زیادی داشت که از کرایه دادن آنها، معیشت و زندگی خود را می گذراند و از همین جهت به او جمّال میگفتند. روزی خدمت امام موسی علیه السلام رسید؛ آن حضرت به او فرمودند: همه چیز تو خوب و نیکوست جز یک چیز!
پرسید: فدایت شوم! آن چیست؟
امام فرمودند: اینکه شتران خود را به این مرد (یعنی هارون، خلیفه وقت عباسی) کرایه میدهی.
صفوان گفت: من از روی حرص و شکم سیری و لهو، چنین کاری نمی کنم. چون او به حج رفته است شتران خود را به او کرایه دادهام. خودم هم خدمت او را نمی کنم و همراهش نمی روم، بلکه غلام خود را همراه او می فرستم.
امام فرمودند: آیا از او کرایه طلب داری؟
گفت: آری!
امام فرمود: آیا دوست داری او زنده بماند تا کرایه ات به تو برسد؟
صفوان گفت: آری!
حضرت فرمودند: کسی که دوست داشته باشد بقای" طاغوت" را، از آنان خواهد بود و هر کس که از آنان باشد، جایگاهش دوزخ خواهد بود./ وسائل الشیعه. ج۱۷، ص۱۸۲»
🔺از ویژگی های طاغوت این است که نه توجه به نظرِ عامه ی مردم و جمهور دارد و نه توجه به دین الهی. بلکه از روی هوا و هوس و خودکامگی، حدود خدا و حدود مردم را زیر پا می گذارد.
"جمهوری اسلامی"، دقیقا نقطه ی مقابل طاغوت و هر تفکر و رفتار طاغوتی است.
اگر مردم ما به جمهوری اسلامی (نه یک کلمه کم و نه یک کلمه زیاد) رای دادند به این جهت بود که معیار و ملاکی باشد تا همواره هرکس و هر مسئولی در این نظام، خود را با آن بسنجد. اگر فردی بدون توجه به نظر جمهورِ مردم و نظر اسلام تصمیمی بگیرد بدون شک مظهر طاغوت است.
بنابراین طبق سیره ی امام کاظم علیه السلام هر یک از ما برای لحظه ای نباید راضی به طاغوت باشیم.
#سعیدحیدری
@meh_shekan
#بخوان_به_نام_نامی_توحید
خاطره ای دارم از چندین سال قبل. فکر کنم نزدیک به ایام مبعث بود... یک روز صبح خواستم در هوای خوش صبحگاهی قدمی بزنم و نان گرمی هم از نانوایی گرفته باشم. کتابی خریده بودم به نام «خدا کند تو بیایی» از سید مهدی شجاعی، همان صفحه اولش درباره بعثت پیامبر رحمت بود. زیبا و تاثیر گذار نوشته بود... در آن هوای خنکِ صبح، کتاب را می خواندم و با شور و شعف قدم می زدم. یعنی اصل نمی شد نشست خواند بلکه می بایست بایستی بخوانی... حالا بخشی از آن متن ادبی و ماندگار را برایتان تقدیم می کنم:
بخوان به نام نامی توحید.
بخوان به نام رهایی! بخوان به نام بلوغ.
بخوان به نام صاعقه در التهاب شب.
بخوان به نام ساقه امید در پهندشت یأس.
بخوان به نام خالق خورشید و عشق را به اسم اعظم معشوق، از پس یلدای بی تنفس دیجور، نور باران کن.
بخوان نبی گرامی! بخوان رسول عشق و امید! بخوان به نام نامی توحید!
تو که خواندی، هرم صدای تو که قندیلهای سکوت را ذوب کرد، آوای مهربان تو که فضای میان زمین و آسمان را عطرآگین نمود، بوی خوش عشق که ملائک بی تاب را به طواف حرا کشانید انبیا انگشت حسرت به دندان گزیدند.
ابراهیم و اسماعیل از آن که حرا بود و ما به مرمت کعبه ایستادیم و موسی از آن که به طور، چرا رفتیم و عیسی از آن که آنچه در زمین یافتنی بود، در آسمان چرا میجستیم و در این میانه، تنها خاطر خدا بود که راضی بود چرا که رحمت واسعه خویش را نمود عینی بخشیده بود.
فرشتگان برخی به رضایت بی سابقه خدا سجده میبردند بعضی عرق از جبین پیامبر میستردند عدهای گوش به لطافت این معاشقه میسپردند و برخی از آن که معشوق خداوند را در زمین میدیدند نه در میان خویش، خون دل میخوردند.
جبرئیل چه ذوق کرده بود که پیام عاشق و معشوق را بر بال امانت خویش به یکدیگر میرساند.
آری، تو که خواندی، آسمانیان، زمینیان اهل دل را به پایان شب سیاه بشارت دادند. عرشیان که هلهله میکردند، فرشیان را مژده آوردند که: «قد جائَکم مِن الله نورٌ». خداوند زمین را نورباران کرده است.../سید مهدی شجاعی
#سعیدحیدری
@meh_shekan
💠 وقتی واژه « بعث » و مشتقات آن را در قرآن جستجو کنیم، به اهداف بعثت انبیاء مواجه خواهیم شد. برخی از آنها عبارتند از:
1⃣ عبد خدا بودن
2⃣ اجتناب از طاغوت
3⃣ یادآوری آیات الهی
4⃣ تزکیه نفوس
5⃣ تعلیم وحی
6⃣ یاد دادن حکمت
7⃣ انذار از عذاب
8⃣ بشارت به رحمت
#سعیدحیدری
@meh_shekan
امام حسین(ع) قیام خود را در ایام بعثت رسول الله(ص) از مدینه آغاز کرد. یعنی همه بدانند قیام منِ حسین از جنس بعثت است. آنهم برای مبارزه با جهالت و ضلالت، که در زیارت اربعین می خوانیم:
وَ بَذَلَ مُهْجَتَهُ فِيكَ لِيَسْتَنْقِذَ عِبَادَكَ مِنَ الْجَهَالَهِ وَ حَيْرَهِ الضَّلاَلَهِ. خدایا، حسین خون پاكش را در راه تو به خاك ريخت تابندگانت را از جهالت و حیرتِ گمراهی نجات دهد.
#سعیدحیدری
@meh_shekan
💠 آنچه در پست فوق مطرح شده، نامناسب و خلاف وحدت است.
به چند علت:
یکم خود سفر حامل شعار « اسلام، پیام آور مهربانی و صلح » بود. که این پیام در مقابل افکار داعش و وهابیت است. و اینکه نمایندگان مختلف کشورهای مسلمان از جمله ایران هم حضور داشتند.
دوم اینکه مفتی چچن (صلاح مژیف) هم در تقابل با افکار وهابیت و سلفی است.
مانند نمونه ی زیر که ایشان درخواست به منع گسترش افکار وهابیت در روسیه شده:
http://yon.ir/HLWcx
#سعیدحیدری
@meh_shekan
ماه شعبان المعظّم رسید.
یکی از اعمال در این ماه عزیز، کمک رسانی به افراد محتاج است.
امروز مردم سیل زده حقیقتا نیازمند به کمک و یاریِ من و شما هستند.
آنچه توان مالی برای کمک به هم وطنان خود داریم دریغ نکنیم.
واریز مبلغ به سازمان هلال احمر با شماره گیری کد:
*780*112#
از همگی قبول حق باشد.
@meh_shekan
#اشک_و_لبخند
در ماه مبارک شعبان، مناجات بسیار مهم و جامعی که اهل بیت علیهم السلام زیاد به آن سفارش کرده اند، مناجات شعبانیه است.
یکی از قسمت های این دعا و نیایش که احساس می کنم خوف و رجا، ترس و امید، اشک و لبخند را در خود به همراه دارد این بخش از مناجات است:
إِلَهِي إِنْ أَخَذْتَنِي بِجُرْمِي أَخَذْتُكَ بِعَفْوِكَ وَ إِنْ أَخَذْتَنِي بِذُنُوبِي أَخَذْتُكَ بِمَغْفِرَتِكَ وَ إِنْ أَدْخَلْتَنِي النَّارَ أَعْلَمْتُ أَهْلَهَا أَنِّي أُحِبُّكَ .
خدای من!
اگر مرا به جُرمم مؤاخذه کنی، تو را به عفوت می گیرم و اگر مرا به گناهانم مؤاخذه كني، تو را به بخشايشت بازخواست می كنم.
و در نهایت اگر مرا وارد آتش جهنم کنی، فریاد زنم و به اهل دوزخ می گویم:
ای خدا دوستت دارم...
#سعیدحیدری
@meh_shekan
💠 سلسله مباحث باور و عقیده در هفت گام
🔺از آنجایی که تمام تصمیمات و رفتار و زندگی ها، بر پایه اعتقاد و باور است. و از طرفی نیز همه به دنبال بهترین باور هستند.
از این رو می خواهیم بر اساس #عقل_و_فطرت، تلاش کنیم تا به #بهترین_باور برسیم. تا دراین دنیای پرآشوب به اعتقادی مطمئن، نزدیک شویم.
🔻پس سلسله مباحث باور و عقیده را در #هفت_گام، دنبال کنیم:
🔖گام اول، عقیده داشتن همه انسان ها حتی انکار کنندگان:
https://eitaa.com/meh_shekan/708
🔖گام دوم، شناخت ظرفیت و اندازه ی خویش:
https://eitaa.com/meh_shekan/711
🔖گام سوم، دور شدن از تعصب، تقلید، تلقین، هوا و هوس و... برای شناخت صحیح:
https://eitaa.com/meh_shekan/713
🔖گام چهارم، دو معیار مهم برای شناخت خویش:
https://eitaa.com/meh_shekan/722
🔖گام پنجم، درک واقعیت خود و دنیا:
https://eitaa.com/meh_shekan/729
🔖گام ششم، ضرورت نیاز به مذهب اصیل:
https://eitaa.com/meh_shekan/745
🔖گام هفتم، همیشه بودنِ حجت الهی و امام معصوم:
https://eitaa.com/meh_shekan/747
#سعیدحیدری
@meh_shekan
💠 سپاه و تروریست ها
بی علت نیست که معاندین خارجی و منافقین داخلی، مدام علیه سپاه عقده گشایی می کنند و هزار و یک تهمت و تخریب بر آن روا می دارند! چرا که وقتی سپاه دقیقا دارد طبق وظیفه ی خود یعنی حفظ انقلاب و دستاوردهایش و برقراری امنیت و ثبات در جامعه، عمل می کند و در برابر زالو صفتانی که امنیت جانی و مالی مردم را تهدید می کنند، تمام قد ایستاده است، انتظاری جز تخریبِ سپاه پاسداران توسط دشمنان و کینه توزان نیست. خصوصا این روزها که سپاه بعد از موفقیت در تثبیت امنیت جانی مردم و مقابله با تروریست های منطقه ای، سراغ تروریست های اقتصادی در داخل کشور رفته و برای امنیت و آرامش مالی و اقتصادی مردم در تلاش است.
بنابراین با وجود اشکالات و کاستی هایی که این نهاد محترم مانند هر نهاد دیگری می تواند داشته باشد اما به جهت اصل کارآمدی و موفقیت و کارنامه درخشان سپاه - که برخی از آنها را در اینجا می بینید 👈 http://yon.ir/GTD5x - دور از انتظار نیست که از هر طریقی هجمه به این نهاد داشته باشند. لذا از این شیر مردان عرصه ی جهاد و مبارزه خواستاریم راه روشن خود را با قوت بیشتر ادامه دهند که حقد و کینه ی دشمن، دلیل بر درستی و اخلاص کار شماست.
#سعیدحیدری
@meh_shekan
💠 برای امام زمان، عباس باشیم
🔺چند خصوصیتِ حضرت عباس از زبان امام صادق علیهما السلام که می تواند برای منتظرین و کسانی که می خواهند برای امام زمان(عج) همچون حضرت عباس باشند، مورد توجه قرار گیرد:
قالَ الصّادقُ عَلیه السَّلام: كانَ عَمُّنَا العَبّاسُ بنُ عَلِيٍّ نافِذَ البَصيرَةِ صُلبَ الإيمانِ جاهَدَ مَعَ أبي عَبدِاللّه و أبلى بَلاءً حَسَنا و مَضى شَهيدَا؛
عموى ما عبّاس، داراى
بينشى ژرف،
ايمانى راسخ بود،
همراه با امام حسين عليه السلام جهاد كرد،
و نيك آزمايش داد،
و به شهادت رسید./عمدة الطّالب، ص۳۵۶
#سعیدحیدری
@meh_shekan
💠انتظار فرج از نظر آیت الله خامنه ای
🔺ما که منتظر امام زمان هستیم، باید در جهتی که حکومت امام زمان ـ علیه آلاف التحیه والثناء ـ تشکیل خواهد شد، زندگی امروز را در همان جهت بسازیم و بنا کنیم. البته، ما کوچکتر از آن هستیم که بتوانیم آن گونه بنایی را که اولیای الاهی ساختند یا خواهند ساخت، بنا کنیم؛ اما باید در آن جهت تلاش و کار کنیم. 68/12/26
🔺انتظار فرج… یعنی، انتظار حاکمیّت قرآن و اسلام. شما به آنچه فعلاً جهان در آن قرار دارد، قانع نیستید. حتّی به همین پیشرفتی هم که با انقلاب اسلامی به دست آوردید، قانع نیستید. میخواهید باز هم به حاکمیت قرآن و اسلام، نزدیکتر بشوید. 60/3/29
🔺ملت ایران به فضل پروردگار، با هدایت الاهی، با کمکهای معنوی غیبی و با ادعیه زاکیه و هدایتهای معنوی ولی الله الاعظم ـ ارواحنافداه ـ خواهد توانست تمدن اسلامی را بار دیگر در عالم سربلند کند و کاخ با عظمت تمدن اسلامی را برافراشته نماید. این، آینده قطعی شماست. جوانان، خودشان را برای این حرکت عظیم آماده کنند. نیروهای مؤمن و مخلص، این را هدف قرار دهند. 76/5/29
پی نوشت: امروزه دقیق ترین نگاه به انتظار و تحقق شرایط و زمینه سازی ظهورِ ولی عصر(عج)، رهبر انقلاب دارند. جا دارد به منظومه فکری ایشان در این موضوع توجه کنیم.
#سعیدحیدری
@meh_shekan
در پاسخ به شخصی که گفته بود دین از حکومت و دخالت در حکومت داری باید جدا باشد ولی از سیاست جدا نیست. لذا در آخر قایل به سکولاریسم هست
با سلام
نسبت به این پست شما بالاخره باید روشن شود اگر می فرمایید سکولاریسم پس باید هیچ جایگاهی نسبت به احکام اجتماعی دین قایل نباشید چون نمی شود یک حکم اجتماعی باشد اما ضمانت اجرایی برای آن در نظر نگیرید... لذا در صحبت شما پارادوکسیکال و تناقض هست.
چون دین اسلام به عنوان آخرین و جاودانه دین، یک دینِ فردی فقط نیست بلکه دین اجتماعی است.
باز شما توجه به سیره رسول خدا و امیر المومنین و... داشته باشید. اگر دین از حکومت جدا بود پس چرا رسول خدا حکومت تشکیل دادند و احکام الهی را جاری ساختند ووو
منتها می توان یک نتیجه گیری و جمع بندی کرد که در اصل و اساس، دین از حکومت و دولت جدا نیست، به دو جهت:
اول همان ضمانت اجرایی داشتن احکام اجتماعی دین
دوم اینکه حکومت جزیی از سیاست است و وقتی قایل به عدم جدایی دین از سیاست شویم، پس معنا ندارد که بگوییم حکومت چیزی غیر از سیاست است!
ولی با شما موافق هستم که برخی از عملکرد دولت ها و حکومت ها در طول تاریخ قابل نقد بوده و با سیره ی حکومت داری پیامبر اکرم ص در تضاد می باشند.
یعنی عملکردها را با سیره رسول خدا به عنوان شاخص، لحاظ نمود.
ممنون و متشکر
#سعیدحیدری
@meh_shekan