26.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحبت امام جمعه بغداد درمورد نقش مقام معظم رهبری در دفع داعش از سامرا !
هدایت شده از مسجد،مدرسه علمیه و کتابخانه عمومی صاحب الزمان علیه السلام شهرضا(پایگاه مقاومت بسیج شهید ردانی پور)
حجت الاسلام و المسلمین محمد ابراهیم کفیل.mp3
18.14M
سخنرانی صبحگاهی
حجت الاسلام و المسلمین #محمد_ابراهیم_کفیل_زیدعزه
شنبه27صفر1441 چهارم آبان1398
—————————————————————————
#مسجد_مدرسه_علمیه_و_کتابخانه_عمومی_صاحب_الزمان_علیه_السلام_شهرضا
@hsa_shahreza
هدایت شده از سرائر | مجله دین و روحانیت
📜کوروشستیزی؛ آری یا خیر!
🔻احمد فربهی در کانال خود نوشت:
🔹کسانی که با جریان کوروش مخالفاند بر چند نکته تأکید دارند؛
🔹(1) کوروش همان ذوالقرنین نیست، زیرا ذوالقرنین یکتاپرست بوده، اما منابع تاریخی، کوروش را به عنوان یکتاپرست معرفی نمیکنند؛ بلکه همچنانکه در استوانهی کوروش آمده، او خود را فرستادهی مردوک خدای بابلیان میدانست.
🔹(2) منشور کوروش، نکات خاصی در بر ندارد؛ بخشی از آن به جهت شکستگی استوانهی کوروش، نامفهوم، و بخشی دیگر دربارهی مردوک خدای بابلیان، و نیز معبدها، و بخشی دربارهی سرِ تسلیم فروبردن افراد در مقابل کوروش، و بخشی از آن دربارهی رفتارهای خوب کوروش است که بسیاری از پادشاهان، ادعا دارند اینچنین بودهاند؛ عدالتگستر، راستگو، امنیتآور؛ اما نکات حکیمانهای که نشاندهندهی حکمت کوروش باشد، در آن دیده نمیشود، بهخلاف شخصیتهایی همچون ارسطو که نظامهای فکری گستردهای به جامعهی بشری ارائه کردهاند.
🔹(3) شاعران بزرگی همچون سعدی، حافظ و مولوی که برخی از آنان به داستانِ شاهان و سلاطین پرداختهاند، و یا فردوسی که شاهنامه نوشته، دربارهی شاهان بزرگ ایران؛ چه پیش از کوروش و چه پس از کوروش، سخنها گفتهاند اما دربارهی کوروش سخنی نگفتهاند؛ این نشان میدهد کوروش، درخششی که عدهای در عصر حاضر ادعا کردهاند، ندارد.
🔹(4) یاد کردن از کوروش و ستایش او؛ بهخودی خود عیبی ندارد، اما تبدیل آن به نماد پادشاهی، برای زندهنگهداشتن حکومتهای شاهنشاهی در ایران، نوعی استفاده ابزاری از داستان کوروش و فریب دادن جامعه است.
🔹(5) اگرچه در منشور کوروش میتوان سخنانی دربارهی ارزشهای انسانی از قبیل عدالت، صداقت و امنیت یافت اما بدون شک، آن سخنان، ظرفیت ندارد تا تبدیل به کوروشپرستی شود، زیرا محوریت دادن به آن توصیهها، نوعی ارتجاع به شمار میآید؛ امروزه سخنانی بسیار متعالیتر توسط ادیان آسمانی و فلسفههای بشری ارائه شده که میتواند محور زندگی انسانی در عصر حاضر باشد؛ سخنان کوروش صرفا میتواند بخشی از تاریخ ایرانزمین به شمار میآید.
🔹(6) اسلام، غیر از پیامبران الهی، انسانهایی که در یکی از جلوههای حق و حقیقت درخشش داشتهاند را ستوده و آنها را تا ابد زنده نگهداشته، کوروش نیز از این قاعده مستثنی نیست او نیز به هر اندازه که دارای جلوههای حق و حقیقت باشد، قابل ستایش است اما ترجیح او بر اسلام و یا مبارزهکردن با فرهنگ اسلام به اسم اصالتدادن به ایرانیت و به اسم مبارزه با عربیت، تبدیلکردن کوروش به ابزاری برای دینستیزیاست؛ کوروش؛ بنابه نقل برخی منابع تاریخی، انسان دینستیزی نبوده، بلکه فرستادهی خدای بابلیان و یا یهوه بوده، اما در عصر حاضر عدهای او را وسیلهای برای دینستیزی قرار دادهاند.
🔹(7) برخی از کوروشستایان، زندهکردن کوروش را نمادی برای زندهکردن آباء، اجداد و یا بزرگان این سرزمین؛ به صرف اینکه پدران و یا بزرگان این سرزمین بودهاند، قرار دادهاند، در صورتی که زندهکردن پدران و بزرگان، و غفلت از تأکید بر ارزشهای آنها، گونهای از بتپرستی است؛ ما باید بر این باور تأکید کنیم که کوروش، به همان اندازه که یکتاپرست و عدالتپیشه بوده قابل ستایش است.
🔹(8) گاه ستایش کوروش، با نجات و بازگشت یهودیان به اورشلیم همراه میشود و زمینهای برای مشروعیت بخشیدن به تشکیل اسرائیل بزرگ میگردد؛ و عدهای از افراد، کوروش را با همین عناوین زنده میکنند در حالیکه زندهکردن کوروش با این عناوین، ترویج تفکر صهیونیستی و کمک به ظالمانی است که عدهای از مسلمانان را از سرزمینهای خود بیرون راندهاند.
🔹(9) با اینکه کوروشِ کبیر، فرستادهی یهوه خدای آسمان بوده و اجرای ارادهی یهوه، فرمانی بوده که خدا به کوروش داده، اماعدهای از افراد آنرا وسیلهای برای سکولاریزهکردن حاکمیت قرار میدهند.
🔹(10) برخی از سخنانی که به کوروش نسبت میدهند فاقد سند است لذا در نشریات و فضاهای مجازی نیز بدون سند ذکر میشود، برخی از ترجمهها نیز سخنان سکولاریزه شدهای به نام ترجمهی استوانهی کوروش هستند که برای تقویت جریان سکولار بیان میشوند در صورتی که نه انتساب آن سخنان و رفتارها به کوروش سند دارد و نه برخی از ترجمهها معتبر است(ویکیپدیا ذیل واژهی منشور کوروش).
🔹اینها سخنانی است که در کلام مخالفان کوروش دیده میشود؛ برخی از مخالفان، کاملا تاریخی سخن گفتهاند (ویکیپدیا، ذیل واژهی کوروش و منشور کوروش) و برخی دیگر سیاسی و گاه انگیزهای؛ آنچه بنده به عنوان کوروشستیزی دیدهام بیان همین سؤالات و اشکالات بودهاست.
@saraeer
هدایت شده از مسجد،مدرسه علمیه و کتابخانه عمومی صاحب الزمان علیه السلام شهرضا(پایگاه مقاومت بسیج شهید ردانی پور)
حجت الاسلام و المسلمین محمد ابراهیم کفیل 29صفر1441.mp3
18.29M
سخنرانی صبحگاهی
حجت الاسلام و المسلمین #محمد_ابراهیم_کفیل_زیدعزه
#29صفر1441_ششم_آبان_1398
——————————————————————-
#مسجد_مدرسه_علمیه_و_کتابخانه_عمومی_صاحب_الزمان_علیه_السلام_شهرضا
@hsa_shahreza
هدایت شده از مسجد،مدرسه علمیه و کتابخانه عمومی صاحب الزمان علیه السلام شهرضا(پایگاه مقاومت بسیج شهید ردانی پور)
حجت الاسلام و المسلمین محمدابراهیم کفیل زید عزه 30صفر1441.mp3
21.4M
سخنرانی صبحگاهی
حجت الاسلام و المسلمین #محمد_ابراهیم_کفیل_زیدعزه
#شهادت_حضرت_علی_بن_موسی_الرضا_علیه_السلام
#سی_ام_صفر_1441_هفتم_آبان_1398
———————————————————————-
#مسجد_مدرسه_علمیه_و_کتابخانه_عمومی_صاحب_الزمان_علیه_السلام_شهرضا
@hsa_shahreza
هدایت شده از کانال رسمی مرکز مدیریت حوزه های علمیه
تفسیر قرآن.mp3
7.64M
#تفسیر_قرآن
🔺موضوع: 👈 ❓آیا پیامبر صلی الله علیه و آله با عهد شکنان پیمان مجدد می بست؟
🔸استاد رستم نژاد، معاون آموزش حوزه های علمیه سراسر کشور؛ 22/8/98 ، مسجد مرکز مدیریت حوزه های علمیه
💥کانال رسمی مرکزمدیریت حوزههای علمیه👇
http://eitaa.com/joinchat/329121809Cc8e3511428
هدایت شده از بیداری طلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️افشاگری بی سابقه تاریخ نگار انقلاب اسلامی علیه حسن روحانی
🔻چرا حوزه علمیه از سیره فاطمی و علوی فاصله گرفته است❓
🔻چرا حوزویان مقابل این شیخ کذّاب سکوت کرده اند❓
♨️رسانه مستقل خبر حوزه
🔻🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3516137473Cc9d671e336
هدایت شده از کانال رسمی مرکز مدیریت حوزه های علمیه
💠درسهایی از #رفتار_سیاسی پیامبر(ص)
📝شدید با #پیمانشکنان
🔰از همان ابتدایی که #حکومت_پیامبر(ص) در #جامعهی_نوپای مدینه شکل گرفت، دشمنان آن هم شروع به کار کردند. پیامبر(ص) در دوران حکومت خود، حداقل با سه گروه دشمن مواجه بود:
1️⃣دشمن اول، قبایل نیمه وحشی: که اطراف مدینه زندگی میکردند «و تمام زندگی آنها عبارت از جنگ و خونریزی و غارت و به جان هم افتادن و از همدیگر قاپیدن است.» 28/2/80 پیامبر «در هر کدام از آنها اگر نشانهی صلاح و هدایت بود، #پیمان بست ... و بر #عهد و پیمان خودش، بسیار پافشاری میکرد و پایدار بود.» 28/2/80 اما آنهایی که شریر و #غیرقابل_اعتماد بودند، «پیغمبر سراغ آنها رفت و آنها را منکوب کرد و سر جای خودشان نشاند..»
2️⃣دشمن دوم، #اشراف_مکه و اهل قریش: «پیغمبر احساس کرد اگر بنشیند تا آنها سراغش بیایند، یقیناً آنها فرصت خواهند یافت؛ لذا سراغ آنها رفت؛ منتها به طرف مکه حرکت نکرد. راه کاروانىِ آنها از نزدیکی مدینه عبور میکرد؛ پیغمبر تعرّض خودش را به آنها شروع کرد، که جنگ بدر، مهمترینِ این تعرّضها در اوّلِ کار بود. پیغمبر تعرّض را شروع کرد؛ آنها هم با تعصّب و پیگیری و لجاجت به جنگ آن حضرت آمدند. تقریباً چهار، پنج سال وضع اینگونه بود؛ یعنی پیغمبر آنها را به حال خودشان رها نمیکرد؛ آنها هم امیدوار بودند که بتوانند این مولود جدید - یعنی نظام اسلامی - را که از آن احساس خطر میکردند، ریشه کن کنند. #جنگ_اُحد و جنگهای متعدّد دیگری که اتّفاق افتاد، در همین زمینه بود.» آخرین جنگ پیامبر(ص) با این دشمنان، #جنگ_خندق بود و پس از آن، ماجرای #صلح_حدیبیه پیش آمد و پیامبر(ص) با آنان پیمان صلح امضا کرد. اما سال هشتم بعثت، «که کفّار #نقض_عهد کرده بودند، پیغمبر رفت و مکه را فتح کرد، که فتحی عظیم و حاکی از تسلّط و اقتدار آن حضرت بود.»
3️⃣دشمن سوم، یهودیها: «یعنی #بیگانگانِ_نامطمئنی که علیالعجاله حاضر شدند با پیغمبر در مدینه زندگی کنند؛ اما دست از موذیگری و اخلالگری و تخریب برنمیداشتند... پیغمبر تا آنجایی که میتوانست، با اینها مدارا کرد؛ اما بعد که دید اینها مدارابردار نیستند، مجازاتشان کرد. هرکدام از این سه قبیله عملی انجام دادند و پیغمبر بر طبق آن عمل، آنها را مجازات کرد. اوّل، #بنیقینقاع بودند که به پیغمبر خیانت کردند؛ پیغمبر سراغشان رفت و فرمود باید از آنجا بروید؛ اینها را کوچ داد و از آن منطقه بیرون کرد و تمام امکاناتشان برای مسلمانها ماند. دستهی دوم، #بنینضیر بودند. اینها هم خیانت کردند لذا پیغمبر فرمود مقداری از وسایلتان را بردارید و بروید؛ اینها هم مجبور شدند و رفتند.
🔰 دستهی سوم #بنیقریظه بودند که پیغمبر امان و اجازهشان داد تا بمانند؛ اینها را بیرون نکرد؛ با اینها پیمان بست تا در جنگ خندق نگذارند دشمن از طرف محلاتشان وارد مدینه شود؛ اما اینها ناجوانمردی کردند و با دشمن پیمان بستند تا در کنار آنها به پیغمبر حمله کنند!... بعد که قریش و همپیمانانشان شکست خوردند و از خندق جدا شدند و به طرف مکه رفتند، پیغمبر به مدینه برگشت. همان روزی که برگشت، نماز ظهر را خواند و فرمود نماز عصر را جلوِ قلعههای بنیقریظه میخوانیم؛ راه بیفتیم به آنجا برویم؛ یعنی حتّی یک شب هم معطل نکرد؛ رفت و آنها را محاصره کرد. بیستوپنج روز بین اینها محاصره و درگیری بود؛ بعد پیغمبر همهی مردان جنگی اینها را به قتل رساند؛ چون خیانتشان بزرگتر بود و قابل اصلاح نبودند.» بنابراین در هیچکدام از این قضایا، پیغمبر #نقض_عهد نکرد اما در مقابل نقض عهد آنان، ساکت نماند و پاسخ خیانتشان را با #اقتدار کامل داد.
💥کانال رسمی مرکزمدیریت حوزههای علمیه👇
http://eitaa.com/joinchat/329121809Cc8e3511428
هدایت شده از بیداری طلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️واکنش تند آیت الله تحریری به اظهارات یکی از مسئولین ارشد
🔻امروز افرادی برای اغراض سیاسی خود لاطائلاتی را به نبی مکرم اسلام نسبت می دهند و ضعف خود در برابر دشمن را با نامهای زیبای صلح طلبی و اسلام رحمانی، توجیه می کنند
♨️رسانه مستقل خبر حوزه
🔻🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3516137473Cc9d671e336
بسم الله
پاسخ به 20 ادعای حامیان FATF
از کاوش در Google https://www.mashreghnews.ir/news/1009949/%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE-%D8%A8%D9%87-%DB%B2%DB%B0-%D8%A7%D8%AF%D8%B9%D8%A7%DB%8C-%D8%AD%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%A7%D9%86-FATF
بسم الله
السلام علیک یا رسول الله و علی الامام المظلوم المعصوم جعفر بن محمد الصادق علیهما السلام
بسم الله السلام علیک یا رسول رب العالمین و السلام علیک یا جعفر بن محمد
عَنْ أَبِي هَارُونَ مَوْلَى آلِ جَعْدَةَ قَالَ: كُنْتُ جَلِيساً لِأَبِي عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام بِالْمَدِينَةِ فَفَقَدَنِي أَيَّاماً ثُمَّ إِنِّي جِئْتُ إِلَيْهِ فَقَالَ لِي لَمْ أَرَكَ مُنْذُ أَيَّامٍ يَا أَبَا هَارُونَ فَقُلْتُ وُلِدَ لِي غُلَامٌ فَقَالَ بَارَكَ اللَّهُ فِيهِ فَمَا سَمَّيْتَهُ قُلْتُ سَمَّيْتُهُ مُحَمَّداً قَالَ فَأَقْبَلَ بِخَدِّهِ نَحْوَ الْأَرْضِ وَ هُوَ يَقُولُ مُحَمَّدٌ مُحَمَّدٌ مُحَمَّدٌ حَتَّى كَادَ يَلْصَقُ خَدُّهُ بِالْأَرْضِ ثُمَّ قَالَ بِنَفْسِي وَ بِوُلْدِي وَ بِأَهْلِي وَ بِأَبَوَيَّ وَ بِأَهْلِ الْأَرْضِ كُلِّهِمْ جَمِيعاً الْفِدَاءُ لِرَسُولِ اللَّهِ ص لَا تَسُبَّهُ وَ لَا تَضْرِبْهُ وَ لَا تُسِئْ إِلَيْهِ وَ اعْلَمْ أَنَّهُ لَيْسَ فِي الْأَرْضِ دَارٌ فِيهَا اسْمُ مُحَمَّدٍ إِلَّا وَ هِيَ تُقَدَّسُ كُلَّ يَوْم. (الكافي (ط - الإسلامية) ؛ ج6 ؛ ص39)
هدایت شده از تهذیب و تربیت مدرسه علمیه حقانی
Ostad Kafil 98.08.28.mp3
31.53M
🌹﷽🌹
سلام علیکم🌹
◀️◀️ سخنرانی استاد کفیل (25-08-98)
✳️✳️ موضوع: مقدمه ای درباره قرآن
✅@tahzib_haghani
هدایت شده از تهذیب و تربیت مدرسه علمیه حقانی
Ostad Kafil 98.08.26.mp3
26.64M
🌹﷽🌹
سلام علیکم🌹
◀️◀️ سخنرانی استاد کفیل (26-08-98)
✳️✳️ موضوع: طهارت نفس باعث استفاده بیشتر از قرآن.
🆔@tahzib_haghan
هدایت شده از مدرسه علميه الهادی علیه السلام
استاد کفیل کلاس حدیث خوانی سه شنیه 21 آبان ماه
کتاب ایمان وکفر اصول کافی 👇👇👇
هدایت شده از مدرسه علميه الهادی علیه السلام
حدیث خوانی استاد کفیل ج 2 تاریخ 28 آبان 98👇👇👇👇