🟢⚪️🔴 رشته توئیت مجمع دانشجومعلمان عدالتخواه دانشگاه فرهنگیان کرمان پیرامون بحث تعيين #حداقل_دستمزد_کارگران توسط شورای عالی کار برای سال آینده .
🖋🗒 جناب آقای رئیسی!
عیار مردمی بودن دولت شما در تصمیم امروز شورای عالی کار مشخص میشود، نه در تعدد سفرهای استانی و تکرار واژه مردم.
دولت مردمی بودن و خود را حامی محرومین خواندن، اگر تأثیر خود را در سفره طبقات پایین جامعه که امروز کارگران شریف این کشور بخش بزرگی از آن را تشکیل میدهند نشان ندهد، تنها بازی با کلمات است.
اگر خود را حامی محرومان میدانید انتظار میرود در این روزهای منتهی به سال جدید که شورای عالی کار در حال تصمیمگیری برای سفره حدود نیمی از مردم ایران در سال آینده است، قدمی در جهت تحقق عدالت و حمایت از معیشت کارگران که ستون فقرات تولید کشوراند بردارید و خود را حامی واقعی این مردم نشان دهید .
#حداقل_دستمزد
مجمع دانشجومعلمان عدالتخواه دانشگاه فرهنگیان کرمان
🆔️ https://t.me/edalat_khah
🆔 @edalatkhahi
May 11
🔻قابل توجه مریدهای احسان عبادی!
🔹️۵۰ نفر آدم غیرتمند دینی رفتن جلو نهاد ریاست جمهوری بدون ایجاد راهبندان و بدون خشونت تجمع کردن و دقیقا شعارهایی رو دادن که مطالبات رهبری هست پلیس اومده هلشون داده گفته متفرق بشید!
حالا این آدم داره یه تجمع ساده و بدون قانون شکنی و هنجارشنکی رو با عملیتهای تروریسی گروهک ضاله فرقان که هدفش برعندازی بود
یکی میدونه!
✍معین الدین
#فرقههای_ایتا
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
࿐჻ᭂ⸙@hojre_enghelab⸙჻ᭂ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻نتیجه ترکفعل آقا میری و شورای عالی فضای مجازی
➖چرا میگوییم استقلال در فضای مجازی؟!
چون نمیخواهیم بچه ها با سکوهای صهیونیستی تربیت بشن..
➖شاید اگه این اتفاق تو یه کشور اروپایی افتاده بود الآن سرپرستی بچه رو از خانوادهش گرفته بودند و اون خانواده هم جریمه شده بود؛
اما تو ایران اگه با این خانواده برخورد بشه میشه نقض حقوق شهروندی..
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
࿐჻ᭂ⸙@hojre_enghelab⸙჻ᭂ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
➖عباس قادری خطاب به ابراهیم رئیسی:
«چهلوپنج سال آرزوی چنین لحظهای را داشتم.»
▫️حضور «عباس قادری» خواننده قدیمی در دیدار جمعه شب ابراهیم رئیسی و اهالی هنر و موسیقی، و عکس های مشترک این خواننده و رئیس جمهور ایران و وزیر ارشاد، تاریخی است.
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
࿐჻ᭂ⸙@hojre_enghelab⸙჻ᭂ࿐
کاش بسیجیها هم فرصت همصحبتی با رئیسجمهور را پیدا میکردند
و به جای آنکه توسط مأموران آش و لاش شوند با استقبال گرم ریاست جمهوری مواجه میشدند..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 سخنان تکاندهنده امام خمینی(رحمة اللّه علیه) :
من خوف این را دارم که مردم به خاطر اطاعت از حرفهای ما بهشت بروند اما خود ما به خاطر اینکه مهذب نبودیم برویم جهنم...
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
࿐჻ᭂ⸙@hojre_enghelab⸙჻ᭂ࿐
امشب به همراه جمعی از منتخبان مجلس دوازدهم، میهمان دکتر خاندوزی در وزارت اقتصاد بودیم. در ابتدا ایشان به همراه یکی دیگر از مسئولان وزارتخانه گزارشی را درباره آخرین تحولات و آمارهای اقتصادی مطرح کرد و پس از آن هرکدام از میهمانان نکات خود را بیان کردند.
من هم به دو نکته اساسی اشاره کردم؛ اول اینکه با وجود تلاشهای دولتمردان برای حل مشکلات اقتصای و معیشتی مردم، هنوز گفتمان و دست فرمان واحد اقتصادی در کشور وجود ندارد و همین باعث شده تا برخی مشکلات ادامه دار باشد و دوم اینکه دو سال و نیم از آغاز به کار دولت سیزدهم گذشت اما هنوز بعضی اقدامات زیربنایی برای تحول در اقتصاد کشور رخ نداده.
در ادامه تاکید کردم که در بحث ناترازی ها، یکی از مهمترین موضوعات ناترازی انرژی است و برای حل این معضل اساسی که هر سال بودجه فراوانی از کشور را نیز هدر میدهد باید همان ابتدای دولت سیزدهم تصمیمات بزرگ و اساسی طوری که حتی فشار آن به مردم وارد نشود گرفته میشد و شخصا به همراه تعدادی دیگر از منتخبان مجلس دوازدهم آمادگی داریم تا برای حل این مشکل، اقدامات لازم را در مجلس انجام دهیم. حتی اگر نتیجه بعضی از تصمیمات در کوتاه مدت همراه با برخی نارضایتی ها باشد اما در دراز مدت آن تصمیم به نفع مردم و کشور باشد باید آن کارهای اساسی را انجام داد چون اداره کشور با روزمرگی و انجام ندادن تصمیمات مبنایی، خیانت به مردم و یک حق الناس دسته جمعی است.
در پایان وزیر اقتصاد نیز پاسخ سوالات و نکات مطرح شده را بیان کرد و از اینکه در فرصت باقی مانده حرکت دولت و مجلس جدید به سمت اقدامات تحولی و راهبردی باشد، استقبال کرد.
@Sabeti ✅
https://virasty.com/Mahdijamshidi/1710605691753432023
🗒 بند میم وصیتنامهی امام و آتشبهاختیاری یعنی:
🖇تقدم امر اجتماعی بر امر سیاسی
🖇جبران خلاء کارکردی حاکمیت
🖇جامعهی مدنی اسلامی
🖇حلقههای میانی
🖇نهضت کمکهای مؤمنانه
🖇گروههای خودجوش فرهنگی
🖇همیاری به کارگران هفتتپه
🖇حجاببانی در مترو
🖇جنبش یادداشتنویسی رسانهای
🖇جهاد تبیین و روایتسازی
https://virasty.com/Mahdijamshidi/1710605691753432023
وصیتنامه حضرت امام خمینی(ره)/بند "میم" :
از آنچه در نظر شرع حرام و آنچه برخلاف مسیر ملت و کشور اسلامی و مخالف با حیثیت جمهوری اسلامی است به طور قاطع اگر جلوگیری نشود، همه مسئول می باشند. و مردم و جوانان حزب اللهی اگر برخورد به یکی از امور مذکور نمودند به دستگاههای مربوطه رجوع کنند و اگر آنان کوتاهی نمودند، خودشان مکلف به جلوگیری هستند.
#ملتقوی✊🇮🇷
🆔@MellateGhavi
⚡️حجت الاسلام استاد محسن قنبریان:
برای فریضه نهی از منکر نیازمند دیالیز عمومی در جامعه هستیم/ انجام هر تکلیف اجتماعی با توجه به اصل «واقع - رسانه – واقع» باشد
🔹رابطهی دنیای گذشته رابطهی واقع - واقع بوده است، اما در دنیای ما الان رابطه، رابطهی واقع - رسانه - واقع شده است، یعنی هر واقعیتی اتفاق بیافتد، ابتدا به رسانه میرود و رسانه آن را دوباره به مردم برمیگرداند و یک واقعیت تازهای را ممکن است خلق کند. لذا از آن تعبیر به برساخت رسانه میکنم. اینجا ممکن است تعمیم دهد، اینجا ممکن است تحریف کند که این را باید خیلی جدی بگیریم. همین مسئله در دنیای ما موجب شده که حجاب واقعا یک دوقطبی در جامعهی ما بسازد، با ضرب این مسئله که ما دچار واقع - رسانه - واقع شدهایم. این حتی به نحوهی انجام تکلیفها اثر میکند که لازم است خیلی به آن توجه کنیم که انجام تکلیف در چنین دنیایی با این خصوصیات، ظرایف و لطایف بیشتری دارد تا دنیای گذشتهای که شما یک منکری را در خیابان میدیدید، وارد میشدید.اینجا حتی ممکن است یک تذکر سادهای هم چون ضرب در رسانه میشود و برساخت آن دوباره به جامعه برمیگردد و جامعه را فاصله میدهد و یا همراه میکند، در اینجا آن انجام تکلیف حتما باید به خوبی رعایت شود.
🔹توجه کنیم که همه به خصوص رسانههای داخلی و افراد صاحب رسانه به وضعیت دنیای کنونی و به خصوص مختصات ما با دشمن که واقع - رسانه - واقع است و کار دشمن هم تعمیم و برساختسازی است دقت کنند. اینجا ما در قضاوت شتاب نکنیم. بله، میتوانیم از جهاتی سؤال کنیم. مثلا آیا واقعا این روحانی فیلم یا عکس گرفته است؟ مثل اینها را میتوانیم پرسش کنیم، اما اینکه یکباره قضاوت کنیم و دوقطبی شدیدی بسازیم، واضح است که این گسست اجتماعی را بیشتر میکند که به سود هیچ طرفی نیست.
🔹تبعیض یا احساس تبعیض ممکن است گسستها را بیشتر کند. مثلا از طرفی امکان عکسبرداری از یک بیحجاب را به ناظر داده که یک برنامهای تعریف کرده که بتواند از طریق موبایلش عکسی بگیرد و به عنوان ناظر بفرستد، اما از طرف دیگر اگر انتشار عمدی یا حتی غیرعمدی اموال مسئولین کرد، این جرمانگاری شده است، حتی در صورت غیرعمدی هم جرمانگاری است.
🔹اگر جامعه دید که دور اموال، یک ویلا، باغ یا دارایی مسئولی طوری فنس کشیده که اگر کارمندی که قانونا برای ثبت از این مطلع میشود، غیرعمدی این را منتشر کرد، دچار جرم باشد، اما در مقابل آن برای آحاد هیچ جرمی ندارد که ما از باب نهی از منکر و اینها عکسبرداری کنیم. این احساس تبعیض میکند که گویی طبقهی فرمانفرمایی هست که نیازی نیست مردم هیچ اطلاعی از او داشته باشند، بلکه اگر کسی هم مردم را از اموال و داراییهای او و امثال اینها مطلع کرد، او دچار جرم شده است ولی مقابلش اینطور نیست. گسلی را درست میکند که بعدا نهی از منکر را دچار سختی میکند.
🔹ولاء طرفینی یعنی«بَعْضُهُمْ أَوْلِياءُ بَعْضٍ» را واقعا باید به شکل متناسب در جامعه برقرار کنیم. یعنی یک طبقه نهی کننده و طبقهی دیگر نهیپذیر نشوند. ما یک منکر به نام حجاب - که البته حرام است و حرام سیاسی هم هست - وسط بگذاریم، خب واضح است، متشرعین و باحجابها و متدینین، امر کننده میشوند و یک طبقهی بزرگی هم فقط نهیپذیر میشوند. اینجا واضح است که این رفتار در طول زمان جامعه را دو طبقهای و دو قطبی میکند و اثرات منفی میگذارد. راهکار این است که امر سیاسی، نهی از منکر حاکمان و سایر منکرات بزرگی که گاهی اوقات در طبقهی ما متدینان هم ممکن است پیدا شود، آن هم باز گذاشته شود. یعنی همان خانم بیحجاب بتواند منِ روحانی را نهی از منکر کند و این راه را باز میگذارد و در جامعه دیالیز عمومی صورت میگیرد. او حاکم را نهی میکند، او ما به عنوان روحانیون را نهی میکند و ما هم او را به خاطر بیحجابی نهی میکنیم و این چون متقابل است، در واقع جامعه را دو قطبی و دو طبقهای نمیکند.
🔹مستحضر هستید فقهای بزرگ شرط امر به معروف و نهی از منکر را عدالت نمیدانند، پس حتی یک مشروبخوار میتواند در یک منکر دیگری که خودش دچار نیست، نهی از منکر کند. یک دختر بیحجابی میتواند منِ روحانی را در بعضی از عیوبی که دارم نهی از منکر کند، بعضی از آقایان را به خاطر اشرافیت مذهبیشان نهی از منکر کند. این راه را باید باز بگذاریم تا جامعه، جامعهی پیوستهای باشد و نهی از منکر در آن ارجمند باشد، تا یکی از نهی از منکرها که حجاب هست هم در آن محترم بماند.
#کامل_بخوانید
#درمانگاه_قم
🔸مشاهده متن کامل گفت وگو:
https://mobahesat.ir/24315
🔻🔻🔻
@mobahesat
☑️ @m_ghanbarian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 شهیدی که هر روز به مادرش کمک می کند
⭕️ مصداق بارز شهدا زنده اند و نزد پروردگارشان روزی میخورند در گفتگو با مادر شهید در برنامه #همسفره
🌐 www.ofoghtv.ir
🆔 @ofogh_tv
#نقد_و_نظر
⭕️حمله به پلیس صحیح نیست. اما آن پلیس هم حق ندارد جلوی یک تجمع قانونی را بگیرد. برگزاری تجمع قانوناً نیازی به اخذ مجوز ندارد. پلیس حق ندارد به تجمعکنندگان حمله کند. یا قانون اساسی را تغییر دهید یا به حق قانونی مردم احترام بگذارید.
🀄️حمزه شکریان
#twitter
May 11
🔻 واکنش رئیس دانشگاه قم به موضوع #درمانگاه_قم
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
࿐჻ᭂ⸙@hojre_enghelab⸙჻ᭂ࿐
🔰 انتقاد شدید آیت الله علم الهدی از وضعیت عفاف و حجاب شهر و کشور/
بلاتکلیفی لایحه عفاف و حجاب، ننگ و عار مجلس یازدهم
🔺عضو مجلس خبرگان رهبری در آخرین نماز جمعه سال ۱۴۰۲ با تأکید بر ضرورت مدیریت جریان بی حجابی به عنوان یکی از آفات اغتشاشات سال ۱۴۰۱ گفت:
🔹در سال ۱۴۰۱، توطئه دشمن در اغتشاشات اجرا شد و معلول آن، یک جریان فرهنگی نفوذی در کشور بود که بی حجابی و بدحجابی را توسعه می داد.
🔹امام جمعه مشهد افزودند: متأسفانه در سال ۱۴۰۲ ما نتوانستیم جلوی این توسعه را بگیریم.
این یک عدم موفقیت است برای دستگاه های مسئول، چه در دولت چه در مجلس
🔹نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی ابراز داشتند: پیرو همین نقطه، اگر بنا باشد مجلس یازدهم تمام شود و رسیدگی به مسئله حجاب صورت نگیرد، این یک ننگ و عار برای مجلس یازدهم خواهد بود و متاسفانه باید اذعان کرد که تا به امروز هنوز این معضل فرهنگی حل نشده و دولت و مجلس باید توجه جدی در این عرصه داشته باشند.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat