#ولادت_امام_حسن_عسکری علیه السلام
💥حتی بیگانگان و اغیار، در مشکلات زندگی و فقر، به امام حسن عسکری علیه السلام پناهنده میشدند
➖عَلِيُّ بْنُ مُحَمَّدٍ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ إِبْرَاهِيمَ اَلْمَعْرُوفِ بِابْنِ اَلْكُرْدِيِّ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ عَلِيِّ بْنِ إِبْرَاهِيمَ بْنِ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ قَالَ: ضَاقَ بِنَا اَلْأَمْرُ فَقَالَ لِي أَبِي اِمْضِ بِنَا حَتَّى نَصِيرَ إِلَى هَذَا اَلرَّجُلِ يَعْنِي أَبَا مُحَمَّدٍ فَإِنَّهُ قَدْ وُصِفَ عَنْهُ سَمَاحَةٌ فَقُلْتُ تَعْرِفُهُ فَقَالَ مَا أَعْرِفُهُ وَ لاَ رَأَيْتُهُ قَطُّ قَالَ فَقَصَدْنَاهُ فَقَالَ لِي أَبِي وَ هُوَ فِي طَرِيقِهِ مَا أَحْوَجَنَا إِلَى أَنْ يَأْمُرَ لَنَا بِخَمْسِمِائَةِ دِرْهَمٍ مِائَتَا دِرْهَمٍ لِلْكِسْوَةِ وَ مِائَتَا دِرْهَمٍ لِلدَّيْنِ وَ مِائَةٌ لِلنَّفَقَةِ فَقُلْتُ فِي نَفْسِي لَيْتَهُ أَمَرَ لِي بِثَلاَثِمِائَةِ دِرْهَمٍ مِائَةٌ أَشْتَرِي بِهَا حِمَاراً وَ مِائَةٌ لِلنَّفَقَةِ وَ مِائَةٌ لِلْكِسْوَةِ وَ أَخْرُجَ إِلَى اَلْجَبَلِ قَالَ فَلَمَّا وَافَيْنَا اَلْبَابَ خَرَجَ إِلَيْنَا غُلاَمُهُ فَقَالَ يَدْخُلُ عَلِيُّ بْنُ إِبْرَاهِيمَ وَ مُحَمَّدٌ اِبْنُهُ فَلَمَّا دَخَلْنَا عَلَيْهِ وَ سَلَّمْنَا قَالَ لِأَبِي يَا عَلِيُّ مَا خَلَّفَكَ عَنَّا إِلَى هَذَا اَلْوَقْتِ فَقَالَ يَا سَيِّدِي اِسْتَحْيَيْتُ أَنْ أَلْقَاكَ عَلَى هَذِهِ اَلْحَالِ فَلَمَّا خَرَجْنَا مِنْ عِنْدِهِ جَاءَنَا غُلاَمُهُ فَنَاوَلَ أَبِي صُرَّةً فَقَالَ هَذِهِ خَمْسُمِائَةِ دِرْهَمٍ مِائَتَانِ لِلْكِسْوَةِ وَ مِائَتَانِ لِلدَّيْنِ وَ مِائَةٌ لِلنَّفَقَةِ وَ أَعْطَانِي صُرَّةً فَقَالَ هَذِهِ ثَلاَثُمِائَةِ دِرْهَمٍ اِجْعَلْ مِائَةً فِي ثَمَنِ حِمَارٍ وَ مِائَةً لِلْكِسْوَةِ وَ مِائَةً لِلنَّفَقَةِ وَ لاَ تَخْرُجْ إِلَى اَلْجَبَلِ وَ صِرْ إِلَى سُورَاءَ فَصَارَ إِلَى سُورَاءَ وَ تَزَوَّجَ بِامْرَأَةٍ فَدَخْلُهُ اَلْيَوْمَ أَلْفُ دِينَارٍ وَ مَعَ هَذَا يَقُولُ بِالْوَقْفِ فَقَالَ مُحَمَّدُ بْنُ إِبْرَاهِيمَ فَقُلْتُ لَهُ وَيْحَكَ أَ تُرِيدُ أَمْراً أَبْيَنَ مِنْ هَذَا قَالَ فَقَالَ هَذَا أَمْرٌ قَدْ جَرَيْنَا عَلَيْهِ.
✍🏻 راوی گويد: كار ما سخت و دشوار گرديد، پدرم بمن گفت: با من بيا نزد اين مرد يعنى ابومحمد (امام عسكرى عليه السلام) برويم، زيرا از او جوانمردى شنيده مىشود. گفتم: او را ميشناسى؟ گفت: نمیشناسم و هرگز او را نديدهام. سپس قصد رفتن نزد او كرديم، پدرم در بين راه بمن میگفت: چقدر احتياج به پانصد درهم داريم. اگر بما بدهد دویست درهمش را براى پوشاك، و دویست درهمش را براى بدهى، و صد درهمش را براى مخارج صرف میكنيم. منهم با خود گفتم: كاش بمن هم سیصد درهم بدهد كه با صد درهمش مرکبی بخرم، و صد درهمش براى خرجى، و صد درهم ديگرش براى پوشاك باشد، تا به كوهستان* بروم. چون بر درب خانه رسيديم، غلامش آمد و گفت: على بن ابراهيم با پسرش محمد بیايند. چون وارد شديم و سلام كرديم، به پدرم فرمود: اى على! چرا تا كنون نزد ما نيامدى⁉️ پدرم گفت: آقاى من! خجالت میكشيدم با اين وضع بملاقات شما آيم. چون از نزدش بيرون رفتيم، غلامش آمد و به پدرم كيسه پولى داد و گفت: اين پانصد درهم است، كه دویست درهم آن براى پوشاك و دویست درهم آن براى بدهى، و صد درهم آن براى خرجیات باشد. و كيسهای بمن داد و گفت، اين سیصد درهم است، صد درهمش براى خريد مرکب، صد درهمش براى پوشاك، و صد درهمش براى مخارجت باشد. و به كوهستان نرو، بلكه به سوراء** برو. او به سوراء رفت و با زنى ازدواج كرد، و اكنون هزار دينار عايدى املاك دارد، با وجود اين واقفى مذهب است (يعنى هفت امامى است و عقيده دارد موسى بن جعفر عليه السلام نمرده و او امام قائم است)❗️محمد بن ابراهيم گويد: به او گفتم: واى بر تو! مگر دليلى روشنتر از اين میخواهى بر امامت امام عسکری علیه السلام؟! او گفت: اين امریست كه بدان عادت كردهايم.‼️(يعنى كيش و مذهب خانوادگى ماست)
📚 الکافی، ط_الاسلامیه، جلد ١، صفحه ۵٠۶
* الجبل، همدان و قزوين و ما والاهما.
** و سوراء، كان بلد بقرب الحلة أو مكانها كما سمعت من مشايخي، و في القاموس: سورى كطوبى موضع بالعراق، و هو من بلد السريانيين.
📚 مرآة العقول، جلد ۶، صفحه ١۵٠
🖇 کانال علمی تحقیقی "منهاج الولاية"
@Menhajol_velayat
معنای ایمان.mp3
443.1K
#نکات_اعتقادی #معنای_ایمان
💠 معنای ایمان: اعتقاد لازم در هر عصر
➖ آیت اللّه العظمی سیّد موسی شبیری زنجانی
🖇 کانال علمی تحقیقی "منهاج الولاية"
@Menhajol_velayat
🏴 فرا رسیدن وفات کریمۀ اهلالبیت، حضرت فاطمه معصومه سلاماللهعلیها را به محضر مقدّس حضرت ولیّعصر عجّلاللهفرجهالشریف و همۀ شیعیان و منتظران تسلیت عرض مینمائیم.
از حضرت امام رضا علیهالسلام روایت شده است که فرمودند:
▪️«هر که فاطمه معصومه علیهاالسلام را با معرفت به حقّش زیارت کند، بهشت برای اوست.»
«عن سعد عن علي ابن موسى الرضا علیهماالسلام قال: قال: ياسعد عندكم لنا قبر. قلت: جعلت فداك قبر فاطمة بنت موسى؟ قال: نعم، من زارها عارفا بحقها فله الجنة.»
📕 بحار الأنوار ، جلد ۴۸، صفحهٔ ۳۱۶
يَا فَاطِمَةُ اشفَعِي لي فِي الجَنَّة...
🖇 کانال علمی تحقیقی "منهاج الولاية"
@Menhajol_velayat
#قرائت_قرآن #آداب_الشیعه
⚠️ کسب و کار و روزمرهها، نباید مانع از تلاوت قرآن شود
«اِبْنُ مَحْبُوبٍ عَنْ جَمِيلِ بْنِ صَالِحٍ عَنِ اَلْفُضَيْلِ بْنِ يَسَارٍ عَنْ أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ قَالَ: مَا يَمْنَعُ اَلتَّاجِرَ مِنْكُمُ اَلْمَشْغُولَ فِي سُوقِهِ إِذَا رَجَعَ إِلَى مَنْزِلِهِ أَنْ لاَ يَنَامَ حَتَّى يَقْرَأَ سُورَةً مِنَ اَلْقُرْآنِ فَتُكْتَبَ لَهُ مَكَانَ كُلِّ آيَةٍ يَقْرَؤُهَا عَشْرُ حَسَنَاتٍ وَ يُمْحَى عَنْهُ عَشْرُ سَيِّئَاتٍ»
💠 ترجمه:
«از امام صادق عليه السّلام روايت شده که فرمودند: چه عاملى تاجر را از اين عمل باز مىدارد؟ كه وقتى از تجارت فراغت يافته و به خانه بازگشت، نخوابد مگر آنکه سورهای از قرآن بخواند، تا برای هر آيهاى كه مىخواند ده حسنه برايش بنويسند و از او ده گناه محو شود.»
📕 الکافی، ط الاسلامية، جلد ٢ صفحه ۶١١
✍🏻 و جای تاسف دارد که برخی افراد، حتّی نماز را نیز فدای کسب و کار میکنند، چه رسد به قرائت قرآن!
ان شاء الله خداوند مارا عامل به احادیث اهل البیت علیهم السلام قرار بدهد.
🖇 کانال علمی تحقیقی "منهاج الولاية"
@Menhajol_velayat
#رجال #غلاة #تقیه
🗯 آیا برخی اصحاب أهل بيت عليهم السلام قابلیت دریافت مطالب خاص را نداشتند؟! اهل سِرّ نبودند؟! منکَر الحديث بودن آنان به چه معناست؟!
💠 آیت الله شبیری زنجانی حفظه الله:
● از یکی از فضلاء که تحت تأثیر کتب سُنیها و امثال آن بود نقل شده است که میگفته در بین اصحاب ائمه دو مکتب جداگانه وجود داشته است. یک دسته افراد مُلا و با سواد بودند مانند زراره و محمد بن مسلم و مانند آن. گروه دیگر افرادی مانند معلی بن خنیس و یونس بن عبد الرحمان و جابر جُعفی و مفضل بن عمر و محمد بن سِنان و امثال آنها بودند که سِنخ روایات آنها با دیگران فرق دارد و عباراتی دارند که به نظر بعضی غلو آمیز بوده است. نتیجه اینکه او میگفت که این دسته از افراد یا از باب جهالت و بی سوادی و یا از باب جهالت احادیثی نقل کرده اند که افراد دستهی اول آن را نقل نمی کنند بنا بر این روایات این دسته قابل استناد و عمل نیست❗️
✏️ جواب این است که این مطلب که گروه دومی روایاتی نقل کرده اند که گروه اول این سنخ از روایات را نقل نکرده اند کلام درست است، ولی علت اینکه یک دسته از احادیث تندی که دستهٔ دوم نقل میکنند در احادیث طائفهٔ اول نیست به این جهت نیست که گروه اول امانت دارد بودند ولی گروه دوم نبودند، بلکه به سبب این است که گروه اول، در جایگاهی بودند که با جایگاه گروه دوم فرق داشته است. ☜ زراره از خاندان سُنی بوده است، دو برادر او تا آخر عمر سُنی بودند و بعدها بیت زراره شیعه شده است، یعنی ابتدا خواهر یا یکی از برادرهای او (بنا بر اختلافی که در این مورد وجود دارد) شیعه شدند و بعد تشیع وارد بیت آنها شده است. همچنین محمد بن مسلم نیز در میان سُنیان بوده است و ابن خَرّبوذ کسی است که سُنیان شاید بیشتر از شیعه از او روایت کرده اند.
اما کسانی بودند که با مخالفین سر و کار نداشتند، در نتیجه با مسائل تقیه و مانند آن درگیر نبودند. به این جهت امام علیه السلام نمی توانسته برخی احادیث را به زراره و گروه اول بیان کند، در نتیجه امام علیه السلام برخی از مطالب سِرّی را به گروه اول نمیفرمودند.
🔍 مثلا در رجال کشّی آمده است که امام علیه السلام پسر زراره (عبید الله بن زراره) را طلب میکند و میفرماید: سلام من را به پدرت برسان و بگو: انما أعیبک دفاعا منی علیک، و اینکه مَثَل تو مَثَل سفینه خضر است که خضر آن را خراب کرد تا اصل آن محفوظ بماند و توسط سلطان غصب نشود. بنا بر این امام علیه السلام به سبب خطری که در مورد گروه اول وجود داشت برخی از مطالب را به آنها نمی گفت، زیرا چه بسا ممکن بود نتوانند آن را مخفی نگه دارند و بیان کنند و در نتیجه در خطر بیافتند. بنا بر این اگر امام علیه السلام برخی از عبارات را به گروه اول بیان نمی کرده به سبب همین مطلب بوده است، نه اینکه آنها را اهل سِرّ نداند و یا اینکه گروه دوم در این امر دچار غلو شده باشند. بنا بر این اگر ابن غضائری در مورد کسی میگوید که او منکَرات را نقل میکند به این جهت بوده است که او روایات مخفی را که دیگران بی خبر بودند نقل میکرد. از این رو ثابت نیست که صرف منکر الحدیث بود و یا اهل غلو بودن موجب قدح باشد و ما به آن ترتیب اثر دهیم.
🎙 خارج رجال، سال ۶٢_۶٣، جلسه ۳۳
🖇 کانال علمی تحقیقی "منهاج الولاية"
@Menhajol_velayat
#قرائت_قرآن #آداب_الشیعه
☑️ حدّأقل قرائت قرآن در شبانه روز، از ده آیه تا پنجاه آیه میباشد.
• طبق روایتی از امام باقر عليه السّلام: اگر مسلمانی بخواهد از غافلان و بیخبران نباشد، باید شبانه روز حدّاقل ده آیه از قرآن بخواند.
📚 الکافی ط الاسلامية جلد ٢ صفحه ۶۱۲
👈🏼 و عجیب اینکه برخی از مردم، ساعتها مشغول فیلم و سریال و فضای مجازی هستند، ولی موفّق به قرائت همان ده آیه نیز نمیشوند و نامشان در زمره غافلان ثبت میگردد.
🖇 کانال علمی تحقیقی "منهاج الولاية"
@Menhajol_velayat
شب جمعه است هوایت نکنم میمیرم💔
گریه ام از دوری شماست... 😭
✏️ محمد بن مسلم محضر امام باقر علیه السلام مشرف شد و ایشان از او پرسید :
چرا گریه میکنی؟
گفت: گریه ام از دوری شماست؛ راهم دور است نمیتوانم زیاد پیش شما بمانم
🔹 امام علیه السلام فرمودند : همین که دوست داری نزدیک ما باشی همین که دوست داری ما را ببینی و نمیتوانی، بدان که خدا از حال دلت خبر دارد ، پاداش این حسرت با خداست...
➖ النص : فَقَالَ لِي وَ مَا يُبْكِيكَ يَا مُحَمَّدُ قُلْتُ جُعِلْتُ فِدَاكَ أَبْكِي عَلَى اغْتِرَابِي... 👈🏻 وَ أَمَّا مَا ذَكَرْتَ مِنْ حُبِّكَ قُرْبَنَا وَ النَّظَرَ إِلَيْنَا وَ أَنَّكَ لَا تَقْدِرُ عَلَى ذَلِكَ فَاللَّهُ يَعْلَمُ مَا فِي قَلْبِكَ وَ جَزَاؤُكَ عَلَيْهِ
📔 کامل الزيارات باب ۹۱ حدیث ۷
@Menhajol_velayat
#مهدویت #مهم
⚠️ نگرانی اهل بیت علیهم السلام از اوضاع شیعیان در عصر غيبت
✍🏻 در روایات فراوانی به فضای غبارآلود و حیرت دینی در دوره غیبت حضرت مهدی عجّل الله فرجه اشاره شده است. حزن و اندوه و حتّی اشک امام برای شیعیانش در این دوره، حاکی از شدّت تحیّر و غربال است. در روایات ذیل، فضائی که امام از دوره غیبت به دست میدهند، بسیار قابل تأمل و حتّی الان برای ما ملموس است. فضايی نگرانکننده از سرگردانی و بیسروسامانی و یتیمی شیعیان؛
➖ الف) در روایتی، صقر بن أبي دُلَف از امام جواد علیه السّلام دربارهٔ امامان بعد از ایشان سؤال میکند، امام وقتی به معرّفی حضرت مهدی عجّل الله فرجه میرسند، به شدّت گریه میکنند! صقر علّت اشک امام را میپرسد. امام میفرمایند: او غیبتی طولانی دارد که اکثر قائلین به امامتش از عقیده خود باز میگردند، بسیاری درباره او شکّ میکنند، ذکر و نامش از یادها میرود، یاد کنندگانش را مسخره میکنند و عجلهکنندگان درباره او هلاک میشوند. «کمال الدین، جلد ٢ صفحه ٣٧٨»
➖ ب) در گزارشی أبیغانم، دوره غیبت حضرت مهدی عجّل الله فرجه را از لسان مبارک امام حسن عسکری علیه السّلام اینگونه توصیف میکند که امام فرمودند: "شیعیان در آن دوره متفرّق و سرگردان میشوند." أبیغانم گوید: پس از شهادت ایشان، شیعیان متفرّق شدند، برخی به جعفر کذاب مایل شدند، برخی متحیّر و سرگردان شدند، برخی بر دین خود ثابت ماندند و برخی هم گمراه شدند. «کمال الدین، جلد ٢ صفحه ۴٠٨»
✅ و امام صادق علیه السّلام همین فضا را مدنظر داشتند که به عبدالله بن سِنان فرمودند:
بزودی شبههای به شما روی خواهد آورد و امامی که هدایت کند در بین شما نیست. تنها کسانی از این شبهه نجات خواهند یافت که دعای غریق را بخوانند. گفتم: دعای غریق چگونه است؟ فرمودند: می گویی: یا الله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ. «کمال الدین،جلد ٢ صفحه ٣٥١»
یا رب فرج امام مارا برسان...💔
🖇 کانال علمی تحقیقی "منهاج الولاية"
@Menhajol_velayat
06-«جهاد» اَشکال مختلف دارد.mp3
4.86M
#مهم #پیشنهاد_دانلود
✅ تبیین اجمالی مفهوم «جهاد»
➖ حجت الاسلام حامد کاشانی حفظه الله تعالی
● کسی که جهاد نرفته و در دل خود محبتی نسبت به جهاد نداشته باشد، منافق است❗️
● آیا مؤمن اهل جهاد است، یعنی اهل جنگ است!؟
● جهاد يعنی مبارزهٔ سخت و دائمی علیه دشمن خدا
● جهاد أقسام مختلفی دارد
● اشکال سخيف زیدیه به امام سجاد علیه السلام
🖇 کانال علمی تحقیقی "منهاج الولاية"
@Menhajol_velayat
#آداب_الشیعه #حدیث_روز
🔴 عقوبت حضور در جایی که به یک امام توهین میشود
✏️ شیخ کلینی أعلیاللهمقامه در کتاب شریف کافي روایت کرده با إسنادش از جناب زراره، از حضرت امام محمد باقر عليهالسّلام که فرمود:
مُحَمَّدُ بْنُ سَعِيدٍ قَالَ حَدَّثَنِي اَلْقَاسِمُ بْنُ عُرْوَةَ عَنْ عُبَيْدِ بْنِ زُرَارَةَ عَنْ أَبِيهِ عَنْ أَبِيجَعْفَرٍ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ قَالَ: مَنْ قَعَدَ فِي مَجْلِسٍ يُسَبُّ فِيهِ إِمَامٌ مِنَ اَلْأَئِمَّةِ يَقْدِرُ عَلَى اَلاِنْتِصَافِ فَلَمْ يَفْعَلْ أَلْبَسَهُ اَللَّهُ عَزَّ وَجَلَّ اَلذُّلَّ فِي اَلدُّنْيَا وَعَذَّبَهُ فِي اَلْآخِرَةِ وَسَلَبَهُ صَالِحَ مَا مَنَّ بِهِ عَلَيْهِ مِنْ مَعْرِفَتِنَا
➖ ترجمه:
هر كس در مجلسى بنشيند كه در آن به امامى از ائمه ناسزا گفته میشود و اين شخص بتواند به دفاع برخيزد و چنين نكند، خدای عزّ وجلّ در دنيا جامۀ ذلت و خوارى بر تنش کند و در آخرت عذابش نماید و هر معرفت و علم نیکویی را که از علوم و معارف ما به او داده بود، از او سلب میکند.
📔 الکافي، ط - الاسلامية جلد ۲، صفحه ۳۷۹
🖇 کانال علمی تحقیقی "منهاج الولاية"
@Menhajol_velayat
#آداب_الشیعه #ذکر
🕋 برای سجدهٔ آخر در نماز، کدام یک از اذکار، مستند و توصیه شده است؟!
➖ استاد سیّد محمد جواد شبیری زنجانی حفظه الله:
🟤 یکی از رسمهای شایع در میان مؤمنان، دعا کردن در سجده آخر نماز، به ویژه در نماز جماعت است. در این سجده، دعاهای چندی مرسوم است، از جمله:
• یا ولی العافیة نسألک العافیة، عافیة الدنیا و الآخرة
• یا لطیف ارحم عبدک الضعیف
• یا من له الدنیا و الآخرة ارحم من لیس له الدنیا و الآخرة
❌ هیچ یک از این دعاها مأثور ( روائی ) نیست، نه در خصوص سجده و نه در جای دیگر. لذا پیشنهاد میشود به جای این دعاها در سجده، دعاهای وارد شده در احادیث، به ویژه احادیث معتبر خوانده شود. ما در اینجا دو دعا را که در خصوص سجده نماز واجب و در سجده به طور کلّی وارد شده نقل میکنیم...
✓ دعای اول:
يَا خَيْرَ الْمَسْئُولِينَ وَ يَا خَيْرَ الْمُعْطِينَ ارْزُقْنِي وَ ارْزُقْ عِيَالِي مِنْ فَضْلِكَ [الْوَاسِعِ] فَإِنَّكَ ذُو الْفَضْلِ الْعَظِيمِ
الکافي، ط - الاسلامية جلد ۲ صفحه ۵۵۱
✓دعای دوم:
اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ الرَّاحَةَ عِنْدَ الْمَوْتِ وَ الْعَفْوَ عِنْدَ الْحِسَابِ
الکافي، ط - الاسلامية جلد ۳ صفحه ۳۲۳
🖇 کانال علمی تحقیقی "منهاج الولاية"
@Menhajol_velayat
#پیشنهاد_مطالعه #طلب_علم
🌟 چيزی از دانش جعفر علیهالسلام
✍🏻 مشایخ ثلاث - کلینی، صدوق، طوسى رحمهالله - روایت کردهاند از امام صادق سلاماللهعليه در باب ويژگی قاضی، فرمود:
«اُنْظُرُوا إِلَى رَجُلٍ مِنكُم يَعلَمُ شَيئاً مِن قَضائنا»
➖ ترجمه:
بنگريد به شخصی از شما که چيزی از قضاوتهای ما را میداند
وسائل الشیعة، ط - آل البيت جلد ۲۷، صفحه ۱۳
🔸 آیت الله خویی رحمهالله در این زمینه مینویسد:
علوم آل محمّد علیهمالسلام آنقدر بیکران است که اگر کسی بخواهد مصداق حدیث فوق گردد باید مقدار قابل اعتنائی از قضاوتهای ایشان را بداند تا این عبارت «یعلم شیئاً مِن قضایاهم» بر او صدق کند مباني تکملة المنهاج جلد ۱ صفحه ۸
🔹 در این باره حکايت جالبی از لحظهی وفات مرحوم صاحب جواهر نقل شده:
نقل شده است زمانی که سکرات مرگ بر صاحب جواهر قدّسسرّه شدّت گرفت، به حالت إغماء رفته بود. بعد از اينکه از آن حالت به هوش آمد گفت: فرشتهای را ديدم که به ملک الموت میگفت: «ارفق والطف به، فإنّ عنده شيئاً من علم جعفر عليهالسلام» با او ملايمت و ملاطفت کن زيرا که چيزی از دانش جعفر عليهالسلام نزد اوست!
و معلوم است که آن چيزی که نزد صاحب جواهر بوده فينفسه بسيار زياد بوده ولی در واقع تنها «چيزی از دانش جعفر علیهالسلام» بوده است!
الرسائل الأربع، جلد۳ صفحه ۲۱۹
🖇 کانال علمی تحقیقی "منهاج الولاية"
@Menhajol_velayat