مشکات هدایت
#نقد_ها_و_چالش_ها #توهین_به_پیامبر ❌ بزرگترین توهین به پیامبر(۸)❌ ✳️ با مراجعه به کتب اهل تسنن رو
❓سوال❓
👈آیا در نگاه هر مسلمان منصفی چنین روایتی موجب پایین آمدن جایگاه نبوت، رسالت و شخصیت حضرت محمد صلی الله علیه و آله نخواهد شد؟ چگونه اهل تسنن حاضر میشوند برای اثبات فضیلت و منقبتی برای خلفای خودشان اینچنین جایگاه پیامبر را زیر سوال برده و مورد اهانت قرار دهند؟
👈خداوند متعال در سوره «أحزاب آیه ۲۱» پیامبر اکرم را به عنوان الگویی نیکو معرفی می نماید. با توجه به این آیه اگر عمر بن خطاب پیامبر را الگویی کامل و مناسب می دانست، پس چرا در این رابطه مکرراً به پیامبر اکرم تذکر می داد؟ مگر اینکه بگوییم عمر بن خطاب پیامبر را به عنوان الگویی کامل و نیکو قبول نداشت.
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
#نقد_ها_و_چالش_ها #توهین_به_پیامبر ❌ بزرگترین توهین به پیامبر(۸)❌ ✳️ با مراجعه به کتب اهل تسنن رو
78.jpg
1.68M
📚اسکن کتاب « الأدب المفرد»
📚 اسکن کتاب « صحیح البخاری»
🆔@meshkatehedayat
#کتاب_شناسی #مناظره #توسل #تبرک
📚کتاب:
مناظره با علمای روسیه
📌مولف: آیت الله نجم الدین طبسی
📎ایشان در سال ۱۳۳۴ه.ش در شهر نجف اشرف متولد شدند. و از متخصصین مسائل فقه و اصول، کلام و حدیث تطبیقی می باشند. که در حال حاضر مشغول به تدریس خارج فقه، اصول، کلام و مهدویت در قم هستند.
🔺معرفی مختصر کتاب:
کتاب حاضر یکی از بحث های بسیار جذاب و مفید آیت الله نجم الدین طبسی با ۱۶ نفر از علمای روسیه که دارای تفکر وهابی بودند می باشد. که حتی بعضی از افراد حاضر در جلسه از فارغ التحصیلان عربستان بوده اند. در این بحث به موضوعاتی همچون توسل، تبرک، زیارت قبور، حدیث ثقلین و... بین طرفین پرداخته شده است.
این کتاب به شرح اتفاقاتی که در این جلسه دو ساعته افتاده است، می پردازد.
✅خواندن این کتاب جذاب را از دست ندهید.
✔️فایل PDF کتاب در پست بعدی مشاهده فرمایید.
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
#کتاب_شناسی #مناظره #توسل #تبرک 📚کتاب: مناظره با علمای روسیه 📌مولف: آیت الله نجم الدین طبسی 📎ایش
94-08-24با علمای روسیه.pdf
886.8K
📚 مناظره با علمای روسیه
📎مناظر کننده: آیت الله نجم الدین طبسی
🆔@meshkatehedayat
#شبهه #امام_عسکری #انگور
✍شبهه:
🔺وهابیت اشکالی در رابطه با لقب امام حسن عسکری مطرح می نمایند که «عسکری» لقبی برای افراد نازاست. همانگونه که انگور عسگری بمعنای انگور بی هسته است. و در نتیجه امام یازدهم شیعیان بخاطر اینکه عقیم بوده و اصلا فرزندی نداشته است به آن لقب «عسکری» داده اند.
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
#شبهه #امام_عسکری #انگور ✍شبهه: 🔺وهابیت اشکالی در رابطه با لقب امام حسن عسکری مطرح می نمایند که «ع
#پاسخ_شبهه #امام_عسکری #انگور
📌پاسخ: (قسمت اول)
✅ با توجه به قطعی بودن ولادت امام زمان علیه السلام، وهابیت و همفکران آنان متوسل به هر نوع از تزویر و دروغگویی می شوند تا بتوانند چنین مسأله ای را به گمانشان زیر سوال ببرند. یکی از آن فریبکاری و دروغگویی ها وارونه معنا نمودن کلمه «عسکری» برای امام یازدهم می باشد. در حالیکه علمای شیعه و اهل تسنن در جاهای مختلف تصریح نمودند که «عسکری» به معنای لشکر می باشد.
👈و از آن جهت که لشکر بزرگ بنی عباس در زمان امام یازدهم در شهر سامرا قرار داشته و از قضا بخاطر زندگی نمودن امام یازدهم در منطقه «عسکر سامرا» ایشان را «عسکری» نامیدند.
👈همانند شخصی که در مازندران یا خراسان زندگی می کند و به او مازندرانی یا خراسانی می گویند.
در ذیل به نمونه هایی از کلام علمای شیعه و اهل تسنن در رابطه با علت نامیده شدن امام حسن علیه السلام به لقب «عسکری» اشاره می نماییم:
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
#پاسخ_شبهه #امام_عسکری #انگور 📌پاسخ: (قسمت اول) ✅ با توجه به قطعی بودن ولادت امام زمان علیه السلام
#پاسخ_شبهه #امام_عسکری #انگور
1⃣ « إبن أثیر» از مورخین بزرگ اهل تسنن می نویسد:
«عسکری به مناطق متعدد نسبت داده می شود... سومین [منطقه از آن مناطق] عسکر (لشکر) سامرا می باشد. بخاطر اینکه معتصم [عباسی] لشکریانش را به سامرا انتقال داده به آنجا عسکر گفته شد. [اشخاص] بسیاری به آن منطقه نسبت داده می شوند. از جمله آنها... ابو محمد حسن بن علی بن محمد عسکری (یعنی امام یازدهم) به این منطقه نسبت داده شده است.
📚(اللباب فی تهذیب الأنساب،ج۲،ص۱۳۶)
2⃣ «یاقوت حموی» از بزرگان اهل تسنن در علم تاریخ و جغرافیا در رابطه با «عسکر سامرا» می نویسد:
«لشکر سامرا به معتصم [عباسی] منتسب می شود. و همانا از بزرگان به عسکر نسبت داده شده اند. که از آنها علی بن محمد بن علی بن موسی... بن علی بن أبی طالب می باشد. که به ابوالحسن الهادی کنیه داده شده است. در مدینه متولد شد و به سامرا انتقال داده شد. و پسرش حسن بن علی هم در مدینه متولد شد و به سامرا انتقال داده شد. پس هر دو نفر آنها به خاطر سکونت در عسکر سامرا به عسکریین نامیده شدند».
📚(معجم البلدان،ج۴، ص۱۲۳)
👈ادامه دارد...
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
#پاسخ_شبهه #امام_عسکری #انگور 1⃣ « إبن أثیر» از مورخین بزرگ اهل تسنن می نویسد: «عسکری به مناطق متع
79.jpg
1.28M
📚اسکن کتاب «اللباب في تهذیب الأنساب»
📚اسکن کتاب «معجم البلدان»
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
#پاسخ_شبهه #امام_عسکری #انگور 1⃣ « إبن أثیر» از مورخین بزرگ اهل تسنن می نویسد: «عسکری به مناطق متع
#پاسخ_شبهه #امام_عسکری #انگور
🔴قسمت دوم:
3⃣ «دهخدا» از لغت شناسان بزرگ زبان فارسی در رابطه با علت انتساب امام یازدهم به «عسکری» می نویسد:
«حسن بن علی بن محمد... مکنی به ابو محمد امام یازدهم شیعه ی اثنا عشریه. نسبت او به عسکر سُرِّ مَنْ رَأَیٰ [منظور شهر سامرا] است.
📚(لغت نامه دهخدا، ج۱۰، ص۱۵۸۸۵)
🔹اگر بخواهیم به تمام کلام علمای شیعه و اهل تسنن در رابطه با نسبت امام یازدهم به لقب «عسکری» که بخاطر زندگی حضرت در شهر سامراء بوده است را اشاره نماییم، بسیار طولانی خواهد شد که به همین مقدار بسنده می کنیم.
👈از طرف دیگر اگر لقب «عسکری» طبق گفتار بی اساس وهابیت برای افراد عقیم بکار می رود، پس چرا اشخاص متعددی که صاحب فرزند بودند هم، ملقب به لقب «عسکری» شدند؟
👈از جمله کسانی که به لقب «عسکری» نامیده شده است «امام هادی علیه السلام» می باشد. در این رابطه به کلام «یاقوت حموی» در پست قبلی مراجعه فرمایید. و یا «عثمان بن سعید» نائب اول امام زمان علیه السلام هم به این لقب نسبت داده شده است. «شیخ طوسی» در این رابطه می نویسد:
«او (عثمان بن سعید) را عسکری هم گفته اند، به دلیل این که اهل منطقه عسکر در شهر سُرِّ مَنْ رَأَیٰ (منظور شهر سامراء) بود».
📚(الغیبة، ص۲۲۰)
✅ درحالیکه امام هادی علیه السلام و عثمان بن سعید (فرزندش محمد بن عثمان نائب دوم امام زمان می باشد) صاحب اولاد بوده اند، ولی بخاطر زندگیشان در شهر سامراء به لقب «عسکری» منتسب شده اند.
🔺ادامه دارد...
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
#پاسخ_شبهه #امام_عسکری #انگور 🔴قسمت دوم: 3⃣ «دهخدا» از لغت شناسان بزرگ زبان فارسی در رابطه با علت
80.jpg
863.3K
📚 اسکن کتاب «الغیبة»
📚 اسکن کتاب «لغت نامه دهخدا»
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
#پاسخ_شبهه #امام_عسکری #انگور 🔴قسمت دوم: 3⃣ «دهخدا» از لغت شناسان بزرگ زبان فارسی در رابطه با علت
#پاسخ_شبهه #امام_عسکری #انگور
🔴قسمت آخر:
✅ در قسمت اول و دوم، علت ملقب شدن امام حسن به لقب «عسکری» را مطرح نمودیم و بیان کردیم که افراد متعددی به خاطر زندگی نمودن در «عسکر سامراء» به این لقب نامیده شدند. مطلب دیگری که باید در این پست بدان اشاره نماییم آنست که ادله ولادت امام زمان علیه السلام آنچنان واضح و روشن است که علاوه بر کتب شیعه حتی علمای متعددی از اهل تسنن هم بدان اشاره نمودند. که این خود بهترین جواب برای رد کلام شبهه کنندگانی است که می گویند امام حسن عسکری عقیم بوده است. به علت زیاد بودن گفتار اهل تسنن در این رابطه فقط به دو مورد از آن اشاره می نماییم:
1⃣ «ذهبی» از علمای مشهور اهل تسنن می نویسد:
«حسن بن علی بن محمد...(منظور امام حسن عسکری) به ایشان به خاطر سکونتش در سامراء حسن عسکری گفته می شود... و پسرش م_ ح_ م_ د بن حسن که شیعیان او را به عنوان قائم، امام، حجت می خوانند، در سال ۲۵۸ به دنیا آمده است».
📚(تاریخ الاسلام،ج۱۹،ص۱۱۳)
2⃣ «إبن طولون» از نسابه شناسان حنفی مذهب اهل تسنن در مورد فرزند امام حسن عسکری می نویسد:
«دوازدهمین نفر از آنان پسر عسکری م_ ح_ م_ د بن حسن می باشد... که ولادتش رضی الله عنه در روز جمعه نیمه شعبان سال ۲۵۵ بوده است. هنگامیکه پدرش از دنیا رفت رضی الله عنهما پنج ساله بود».
📚(الائمة الاثنی عشر،ص۱۱۷)
👈کاربران عزیزی که در رابطه با ولادت امام زمان علیه السلام در کتب اهل تسنن و شیعه علاقمند هستند که بیشتر تحقیق نمایند، به کلاس های مجازی استاد ابوالقاسمی در لینک های زیر مراجعه نمایند:
https://eitaa.com/meshkatehedayat/892
https://eitaa.com/meshkatehedayat/903
https://eitaa.com/meshkatehedayat/930
https://eitaa.com/meshkatehedayat/945
https://eitaa.com/meshkatehedayat/971
https://eitaa.com/meshkatehedayat/987
🆔 @meshkatehedayat
مشکات هدایت
#پاسخ_شبهه #امام_عسکری #انگور 🔴قسمت آخر: ✅ در قسمت اول و دوم، علت ملقب شدن امام حسن به لقب «عسکری»
81.jpg
528.1K
📚 اسکن کتاب «تاریخ الاسلام»
📚اسکن کتاب «الائمة الاثنی عشر»
🆔@meshkatehedayat