مشکات هدایت
2⃣ پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمودند: «خداوند متعال فرمود: ... بنده ی من هميشه با انجام دادن
#پاسخ_شبهه #تهمت #کفر #غلو
🔴پاسخ حلی(قسمت دوم):
✳️ اعتقاد مسلم شیعه آنست که اصلا خداوند متعال دارای اعضا و جوارح به معنای ظاهری نمی باشد تا گفته شود که اهل بیت علیهم السلام همان زبان و چشم ظاهری خداوند هستند.
👈بلکه اگر شیعه اهل بیت علیهم السلام را «عین الله» و «لسان الله» و... معرفی می نماید، معنای مجازی آن را اراده می کند.
🔺مثلا در رابطه با «عین الله» از جمله معانی مجازی که شیعه ذکر نموده است آنست که همانطور چشم وظیفه اش نظارت است، اهل بیت علیهم السلام هم از جانب خداوند متعال وظیفه نظارت و محافظت از دین در مقابل تحریفات و بدعت ها و... را بر عهده دارند.
🔹«شیخ صدوق» در ذیل روایتی که امام علی علیه السلام خودشان را «عین الله» معرفی نمودند می نویسد:
«مقصود حضرت از عین الله این است که حافظ دین خدا هستم».
📚(التوحید،ص۱۶۴)
🔺همچنین در رابطه با «لسان الله» از جمله معانی مجازی که شیعه مطرح نموده است آنست که اهل بیت علیهم السلام بیان کننده احکام و معارف دین از جانب خداوند متعال می باشند.
🔹«علامه مجلسی» در این رابطه می نویسد:
«بر اهل بیت علیهم السلام لسان الله اطلاق شده است بخاطر اینکه آنان تعبیر کنندگان از خداوند هستند، که حلال و حرام و معارف الهی و سایر آنچه که خدا بیانش را برای خلق اراده می کند را بیان می کنند».
📚(مرآة العقول،ج۲،ص۱۱۶)
🔰ای کاش وهابیت ظاهر گرا و سطحی نگر بجای تهمت و تکفیر، به کتاب های شیعیان رجوعی نمایند تا از مراد شیعه درباره این کلمات آگاه شوند.
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
#پاسخ_شبهه #تهمت #کفر #غلو 🔴پاسخ حلی(قسمت دوم): ✳️ اعتقاد مسلم شیعه آنست که اصلا خداوند متعال دار
📚اسکن کتاب «التوحید»
📚اسکن کتاب «مرآة العقول»
🆔@meshkatehedayat
❌معاویه چگونه اسلام آورد؟❌
🔹آیا می دانستید بر اساس روایت معتبر اهل تسنن، «عبد الله بن عمر» صحابه پیامبر اکرم که از نظر اهل تسنن جایگاه بسیار بالایی دارد، اسلام آوردن «معاویه» را به زور شمشیر و از روی اجبار و اکراه می دانست؟
🔰در جریان حکمیت بین حضرت علی علیه السلام و معاویه، هنگامی که عبد الله بن عمر در بین مردم حاضر شد، گفت:
«به پیش مردم آمدم و اتفاق کردند که مرا سرپرست خودشان قرار دهند. معاویه که بر شتر سرخ مو تنومند [سوار بود] آمد، پس گمان کرد که من ولایت را حق خود می دانم و می گفت: چه کسی این امر را ذکر کرده است و بدان امید دارد (منظور سرپرستی بر مردم). سپس اراده کردم که به او بگویم: «کسی که به خاطر اسلام با تو و پدرت جنگید تا شما دو تا را وارد اسلام نمود در حالیکه 👈کراهت👉 داشتید». ولی به یاد بهشت و نعمت هایش افتادم و از گفتن آن منصرف شدم».
📚(المعجم لإبن الأعرابی، ص۸۰۰)
✳️ از فردی که اسلام آوردنش هم از روی اجبار و اکراه بوده، انتظاری غیر از آن نمی رفت که در مقابل امیرالمومنین علی علیه السلام شمشیر کشیده و با او جنگ نماید.
🔺بررسی سند روایت
#نقد_ها_و_چالش_ها #معاویه #اسلام
🆔@meshkatehedayat
🏴شهادت مولای متقیان امیرالمومنین علی علیه السلام را خدمت همه شیعیان و محبین ایشان تسلیت عرض می نماییم.🏴
🔺عمرو بن حبشی گفت:
«بعد از شهادت علی (عليه السلام)، حسن بن علی برای ما خطبه خواند و فرمود: ديروز مردی از شما جدا شد كه پيشينيان در علم بر وی پيشی نگرفتند و آيندگان نيز به مقام علمی او نخواهند رسيد. رسول خدا وقتی پرچم را به دستش می داد، تا پيروز نمی شد بر نمی گشت».
📚(مسند أحمد بن حنبل،ج۲،ص۳۴۴)
🆔@meshkatehedayat
#خیانت_قلم #طیر_مشوی
❌تحریف حدیث طیر مشوی❌
✳️یکی از روایات مشهوری که در منابع شیعه و اهل تسنن آمده است، حدیث «طیر مشوی» می باشد. این حدیث از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. زیرا در این حدیث پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله، امیرالمؤمنین علیه السلام را محبوبترین خلق خدا معرفی می کند.
📚در کتاب «المخلّصیات»، نوشته ابوطاهر المخلّص(از عالمان اهل تسنن) آمده است:
«...عن سفينةَ مَولى رسولِ اللهِ صلى الله عليه وسلم قالَ: أَهدت امرأةٌ مِن الأنصارِ إلى رسولِ اللهِ صلى الله عليه وسلم طائِرينِ بينَ رَغيفَينِ ولم يكنْ في البيتِ غَيري وغيرُ أنسٍ، فجاءَ رسولُ اللهِ صلى الله عليه وسلم [فدَعا بغذائِهِ] فقلتُ: يا رسولَ اللهِ، قد أَهدتْ لكَ امرأةٌ مِن الأنصارِ هديةً، فقدَّمتُ الطائِرينِ إليهِ، فقالَ رسولُ اللهِ صلى الله عليه وسلم: «اللهمَّ ائتِني بأحبِّ خَلْقكَ إليكَ وإلى رسولِكَ» ، 👈فجاءَ عليُّ بنُ أبي طالبٍ فضربَ البابَ ضرباً خَفيفاً فقلتُ: مَن هَذا؟ فقالَ: أبوالحسنِ، ثم ضربَ البابَ👉 ورفعَ صوتَه، فقالَ رسولُ اللهِ صلى الله عليه وسلم: «مَن هذا؟» فقلتُ: عليُّ بنُ أبي طالبٍ، قالَ: «افتحْ له»، ففتحتُ له، فأكَلَ مَعه رسولُ اللهِ صلى الله عليه وسلم مِن الطَّيرينِ حتى فَنيا».
📌ترجمه: «سفينه مى گويد: روزى زنى از انصار دو پرنده بريان را كه بين دو قرص نان قرار داده بود به پيامبر تقديم كرد. در خانه کسی نبود جز من و انس بن مالک. رسول خدا تشریف آوردند و غذا طلب کردند. گفتم: ای رسول خدا؛ زنی از انصار برایتان هدیه ای آورد. پس پرنده ها را نزد ایشان بردم. رسول خدا به درگاه خدا عرض كرد: خدايا! محبوب ترين خلقت را در پيشگاه خود و و رسولت، نزد من بفرست. 👈سپس علی آمد و آهسته در زد. گفتم: کیستی؟ گفت: ابوالحسن. سپس دوباره در زد و صدايش را بالا برد.👉 رسول خدا پرسيد: كيست؟ گفتم: على است. فرمودند: در را به رویش باز کن. پس در را باز کردم. علی همراه با رسول خدا از آن پرنده ها خورد تا تمام شدند».
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
#خیانت_قلم #طیر_مشوی ❌تحریف حدیث طیر مشوی❌ ✳️یکی از روایات مشهوری که در منابع شیعه و اهل تسنن آمده
🔰نکته ای که در این حدیث وجود دارد، این است که سفینه ابتدا در را به روی امیرالمؤمنین باز نکرد. اما وقتی امیرالمومنین در دفعه دوم صدایشان را بالا بردند و پیامبر صدا را شنیدند، دستور به باز کردن در داده، و سفینه در را باز کرد.
✂️این حدیث با سند و متن مشابه در کتاب «فضائل الصحابه» احمد بن حنبل هم آمده است. اما با این تفاوت که در کتاب «فضائل الصحابه» تحریفی صورت گرفته، و عبارات مربوط به 👈در زدن امیرالمومنین و باز نکردن در توسط سفینه👉 از متن حدیث حذف شده است.
در برخی از احادیث آمده است که علت باز نکردن در توسط افراد حاضر در خانه این بود که دوست داشتند نزدیکانشان وارد خانه شوند. با این حساب این حدیث با هدف حفظ آبروی اصحاب و پوشاندن اشتباهشان تحریف شده است.
🔺برای مشاهده اسکن مستندات به اینجا مراجعه فرمایید.
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
🔺اسکن مستندات 🆔@meshkatehedayat
tahrif--3-FINAL.png
7.07M
🔺اسکن کتاب «المخلصیات» بهمراه کتاب تحریف شده با کیفیت بالا
🆔@meshkatehedayat
#شبهه #خمس #غنیمت #انفال_۴۱
✍شبهه:
🔺اهل تسنن اشکال می کنند چرا شیعیان خمس در کسب و کار و... را واجب می دانند، در حالیکه خداوند در «آیه ۴۱ سوره انفال» فقط خمس در غنیمت های جنگی را واجب نموده و هیچ اشاره ایی به خمس در کسب و کار و... نکرده است؟
🔹«وَاعْلَمُوا أَنَّمَا غَنِمْتُمْ مِنْ شَيْءٍ فَأَنَّ لِلَّهِ خُمُسَهُ وَلِلرَّسُولِ وَلِذِي الْقُرْبَىٰ وَالْيَتَامَىٰ وَالْمَسَاكِينِ وَابْنِ السَّبِيلِ...»
📌ترجمه: «بدانید هرگونه غنیمتی به دست آورید، خمس آن برای خدا، و برای پیامبر، و برای ذی القربی و یتیمان و مسکینان و واماندگان در راه است».
👈به این شبهه چگونه باید پاسخ داد؟
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
#شبهه #خمس #غنیمت #انفال_۴۱ ✍شبهه: 🔺اهل تسنن اشکال می کنند چرا شیعیان خمس در کسب و کار و... را واج
#پاسخ_شبهه #خمس #غنیمت #انفال_۴۱
🔴پاسخ نقضی(قسمت اول):
✳️ اگر اهل تسنن بگویند چرا شیعه قائل به خمس در کسب و کار و... بوده، در حالیکه قرآن فقط به خمس در غنیمت های جنگی اشاره کرده است؛ در جواب می گوییم:
🔹چرا شما اهل تسنن خمس در گنج های دفن شده را واجب می دانید، در حالیکه قرآن هیچ اشاره ای به چنین خمسی نکرده است؟
👈در منابع معتبر اهل تسنن از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله نقل شده است که حضرت فرمودند:
«وَفِي 👈الرِّكَازِ👉 الخُمُسُ»
«اگر كسى 👈گنج مدفون شده👉 در زمین را پيدا كند، خمس آن را باید پرداخت نماید».
📚(صحیح مسلم، ج۳، ص۱۹۶)
👈از طرفی حنفی ها اشیای معدنی همانند طلا، نقره، آهن و... را هم جزئی از «ركاز» دانسته و در نتیجه خمس آن را واجب می دانند. «إبن مازه» از بزرگان حنفی مذهب اهل تسنن در این رابطه می نویسد:
«رکاز گاهی اوقات از آن معدن اراده و قصد می شود و گاهی اوقات از آن گنج اراده می شود. با این تفاوت که حمل رکاز برای معدن بصورت حقیقی و برای گنج بصورت مجازی می باشد. و اما در معدن... خمس آن واجب شده است».
📚(المحیط البرهاني، ج۳، ص۳۲۷)
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
#پاسخ_شبهه #خمس #غنیمت #انفال_۴۱ 🔴پاسخ نقضی(قسمت اول): ✳️ اگر اهل تسنن بگویند چرا شیعه قائل به خمس
🔺بنابراین همانطور که اهل تسنن مصادیق دیگر خمس را از روایاتشان ثابت می کنند، ما شیعیان هم بر فرض اینکه از آیات قرآن موارد متعدد خمس ثابت نشود، بنابر روایات فراوان و معتبر، خمس در کسب و کار و... را ثابت می نماییم. بجهت اختصار به یک روایت در منابع شیعه اشاره می نماییم:
🔹امام کاظم عليه السلام در رابطه با خمس فرمودند:
«در هر چيزى كه مردم بدست آورند، كم باشد يا زياد خمس هست».
📚(الکافي، ج۲،ص۷۲۹)
❌کلام آخر: چطور اهل تسنن اگر مصادیق دیگر خمس را فقط از روایات ثابت کنند هیچ اشکالی نداشته و بر تمامی مکلفین اهل تسنن هم واجب می شود که خمس آن را بپردازند؛ ولی اگر شیعه با استفاده از روایات فراوان مصادیق دیگر خمس را ثابت نماید موجب اشکال می شود؟
👈اعْدِلُوا هُوَ أَقْرَبُ لِلتَّقْوَىٰ (مائده آیه ۸)
ترجمه:«عدالت ورزيد كه به تقوا نزديكتر است»
🔰(إن شاء الله فردا از آیه ۴۱ انفال موارد متعدد خمس را ثابت می نماییم.)
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
🔺بنابراین همانطور که اهل تسنن مصادیق دیگر خمس را از روایاتشان ثابت می کنند، ما شیعیان هم بر فرض اینک
📚اسکن کتاب «صحیح مسلم»
📚اسکن کتاب «المحیط البرهاني»
📚اسکن کتاب «الکافي» به همراه تصحیح سند
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
🔺بنابراین همانطور که اهل تسنن مصادیق دیگر خمس را از روایاتشان ثابت می کنند، ما شیعیان هم بر فرض اینک
#پاسخ_شبهه #خمس #غنیمت #انفال۴۱
🔴پاسخ حلی(قسمت دوم):
✳️ آنچه که در این آیه باید مورد بررسی قرار
گیرد، معنای کلمه «غنم» می باشد. که بر اساس کتاب های لغوی غنم به معنای «هر آنچه که بدست آید» می باشد. «فیومی» از بزرگان علم لغت در این رابطه می نویسد:
«غَنِمْتُ الشَّيءَ: یعنی آن چیز را بدست آوردم».
📚(المصباح المنیر، ص۴۵۴)
👤و یا مثلا «آلوسی» از مفسرین بزرگ اهل تسنن درباره معنای کلمه «غنم» می نویسد:
«غنم به معنای سود است».
📚(روح المعاني، ج۱۰، ص۱)
👈بنابراین سود بدست آمده از هر چیزی را «غنم» می گویند. چه در غنیمت های جنگی باشد یا در کسب و کار یا هر چیزی دیگر.
در نتیجه کلمه «غنمتم» در آیه «۴۱ انفال» شامل انواع سود های بدست آمده چه در کسب و کار و چه در غنیمت های جنگی و... می شود. و منحصر نمودن این کلمه به معنای غنیمت های جنگی نادرست می باشد.
🔺اشکالی که اهل تسنن در این آیه مطرح می نمایند آنست که با توجه به سیاق آیات قبل و بعد آیه «۴۱ انفال» که مربوط به جنگ بوده، منظور از کلمه «غنمتم» در این آیه فقط غنیمت های جنگی می باشد.
🔹اما در جواب می گوییم: اگر اهل تسنن معنای کلمه «غنمتم» را با توجه به سیاق تنها در غنایم جنگی منحصر نمایند، پس قاعدتاً باید حکم وجوب خمس غنیمت های جنگی را فقط مربوط به جنگ بدر بدانند. زیرا که این آیه و این حکم به خاطر جنگ بدر نازل شده است.
👈(مستند نزول این آیه در جنگ بدر را در اسکن مشاهده فرمایید.)
🔹بنابراین اگر سیاق بتواند قرینه باشد و معنای عام «غنمتم» را در غنیمت های جنگی منحصر نماید، قطعا شأن نزول این آیه در جنگ بدر هم می تواند قرینه باشد و حکم عام خمس غنیمت های جنگی را منحصر در جنگ بدر قرار دهد.
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
#پاسخ_شبهه #خمس #غنیمت #انفال۴۱ 🔴پاسخ حلی(قسمت دوم): ✳️ آنچه که در این آیه باید مورد بررسی قرار گ
🔹در حالیکه بر اساس قاعده مسلم در نزد شیعه و اهل تسنن (العبرة بعموم اللفظ لا بخصوص السبب) اگر لفظی از جهت معنایی عام باشد، اما بمناسبت در یک موضوع یا واقعه ایی بکار برده شود، موجب نمی شود که آن لفظ عمومیت خود را از دست دهد.
👈مثلا شخصی که سرما خورده است نباید از غذای ترش استفاده کند. حال اگر دکتری به بیماری که سرما خورده بگوید برای درمان بیماری باید از خوردن غذا های ترش پرهیز نماید، آیا این دلیل می شود که فقط این شخص نباید از غذای های ترش استفاده کند؟ قطعا خیر؛ زیرا دکتر تنها بمناسبت رجوع این مریض دستور العمل عمومی بیماری سرماخوردگی را به او گفته و این حکم شامل همه سرما خورده ها می شود.
👈و یا مثال دیگری که میتوان نسبت به این قاعده مطرح نمود آیه «۲۱ سوره مبارکه احزاب» می باشد. که خداوند متعال پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله را بعنوان اسوه نیکو معرفی کرده است. درحالیکه با توجه به سیاق آیات قبل و بعد این آیه که درباره جنگ است، آیا می توان گفت پیامبر تنها در امور جنگی اسوه نیکو است؟ قطعا خیر؛ بلکه پیامبر صلی الله علیه و آله اسوه نیکو در تمام امور می باشد. ولی خداوند متعال بمناسبت جنگ، این حکم عمومی را مطرح نموده است.
🔰در نتیجه کلمه «غنمتم در آیه ۴۱ انفال» معنای عامی دارد که شامل هر گونه سود از کسب و کار و غنیمت های جنگی و... می شود. و از طرفی سیاق آیات و نزول آن در رابطه با جنگ بدر نمی تواند معنای عام آن را از بین ببرد.
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
🔹در حالیکه بر اساس قاعده مسلم در نزد شیعه و اهل تسنن (العبرة بعموم اللفظ لا بخصوص السبب) اگر لفظی از
📚اسکن کتاب «روضة الناضر لإبن قدامة المقدسي»
📚اسکن کتاب «المصباح المنیر»
📚اسکن کتاب«فتح الباري»
📚اسکن کتاب«روح المعاني»
🆔@meshkatehedayat
#خیانت_قلم #وهابیت #زیارت
❌وهابیت و تحریف زیارت قبر پیامبر❌
👤«ابوعثمان صابونی شافعی» (م. ۵ق) یکی از عالمان شافعی مذهب اهل تسنن، کتابی به نام «عقیدة السلف» با موضوع بیان عقائد اهل تسنن تألیف کرده است.
🔹صابونی در مقدمه کتاب خود می نویسد:
«فانی لما وردت آمد طبرستان و بلاد جیلان متوجها الی بیت الله الحرام و زیارة 👈قبر👉 نبیه صلی الله علیه و سلم...»
📌ترجمه: «آنگاه که وارد شهر آمل طبرستان و منطقه گیلان شدم در حالیکه برای دیدار بیت الله الحرام و زیارت 👈قبر👉 پیامبرش حرکت کردم...».
✳️نکته مهمی که در متن بالا باید به آن توجه شود، این است که صابونی به قصد زیارت قبر پیامبر صلی الله علیه و آله حرکت کرد. پس روشن می شود که او اعتقاد به جواز سفر به قصد زیارت قبر پیامبر را داشت. اما وهابیت این عمل را بدعت و حرام می داند.
✂️به همین دلیل محققان وهابی در مواجهه با این قسمت از متن، آن را تحریف کرده، و عبارت «و زیارة 👈قبر👉 نبیه» (بمعنای زیارت قبر پیامبر) را به عبارت «و زیارة 👈مسجد👉 نبیه» (بمعنای زیارت مسجد پیامبر) تغییر دادند.
🔰نکته مهم این است عبارت «و زیارة مسجد نبیه» در هیچ یک از نسخه های خطی این کتاب، نیامده است. و از طرفی محققان وهابی نیز برای چاپ این کتاب از همان نسخه ها استفاده کرده اند. اما بنابر نظر شخصی خودشان تصمیم به تحریف این عبارت گرفته اند.
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
#خیانت_قلم #وهابیت #زیارت ❌وهابیت و تحریف زیارت قبر پیامبر❌ 👤«ابوعثمان صابونی شافعی» (م. ۵ق) یکی
📚اسکن نسخه خطی کتاب «عقیدة السلف» به همراه چاپ تحریف شده
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
📚اسکن نسخه خطی کتاب «عقیدة السلف» به همراه چاپ تحریف شده 🆔@meshkatehedayat
tahrif--4.png
15.82M
📚اسکن نسخه خطی کتاب «عقیدة السلف» به همراه چاپ تحریف شده
🔺فایل با کیفیت بالا
🆔@meshkatehedayat
aksneveshte-1---4.jpg
10M
❌آیا می دانستید شیعیان به صورت رسمی در بقیع مراسم عزاداری برگزار نمودند؟
✳️خاطره ایی خواندنی از «میر سید احمد هدایتی» تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام در سال ۱۲۹۹ شمسی(چند سال قبل از تخریب قبور ائمه بقیع علیهم السلام)
👈عکس نوشته
🆔@meshkatehedayat