🔸 #امام_حسین(ع) درمانگر بیماری #مرگ_اراده امت
⚪️ بزرگترین بیماریهای امت اسلام در عصر ائمه علیهم السلام بیماری شک در حقانیت رهبر الهی و برنامههای او بود که با واقعه سقیفه بذر آن ایجاد شده بود. این شک تا آنجا تنومند شد که در دوره امام حسن(علیهالسلام) بهحالتی بیمارگونه تبدیل شد که دیگر حتی با فداکاری هم درمان نمیپذیرفت و برای امام حسن(علیهالسلام) مقدر شده بود تا بیماری شک در امت اسلام را درمان کند. در کنار این رسالت امام حسن علیه السلام، مقدر بود که امام حسین(علیهالسلام) بیماری بزرگ دیگری را درمان کند و آن، بیارادگی در عین روشنی راه بود.
⚪️ اگر کوفیان در حالی که میگریستهاند حسین(علیهالسلام) را کشتهاند، پس این خطر بزرگ هست که ما هم بههمان بدبختی دچار شویم... یعنی حسین(علیهالسلام) را بکشیم در حالی که بر او گریه میکنیم. گریستن بهاین معنا نیست که ما از قاتلان حسین(علیهالسلام) نیستیم، بنابراین عمر بنسعد هم گناهی نکرده ، چون او خود نیز بهشدت بر حسین(علیهالسلام) گریست.
⚪️ بنابراین گریه بهتنهایی ضامن نیست، عاطفه بهتنهایی ضامن نیست تا ثابت کند صاحب عاطفه در موقعیتی قرار ندارد که امام حسین(علیهالسلام) را یا اهداف امام حسین(علیهالسلام) را بکشد. باید آزمود، باید تأمل کرد، باید اندیشید، تا بلکه مطمئن شویم که ما از قاتلان حسین(علیهالسلام) نیستیم. همین که امام حسین(علیهالسلام) را دوست بداریم، همین که ایشان را زیارت کنیم، همین که بر ایشان بگرییم، همه اینها کارهای ارزشمندی است، این کار ارزشمند، لازم است ولی کافی نیست تا ثابت کند که ما در قتل امام حسین(ع) همدست نیستیم.
🔸 پیشگام در تقابل با #محافظهکارى و محافظهکاران (2)
⚪️ امروزه در ادبیات سیاسى کشورمان، از واژه مصلحت دو معناى مثبت و منفى برداشت مىشود، که معناى منفى آن در بسیارى از مصادیق، معادل و مترادف با همین واژهى محافظهکارى است.
⚪️ رهبر حکیم انقلاب ضمن اینکه مصلحت را از ارکان سهگانه در پیچیدهترین نوع ارتباط - یعنى ارتباطات دیپلماتیک و بینالمللى - مىدانند و تصریح مىکنند: «عزت و حکمت و مصلحت، یک مثلث الزامى براى چارچوب ارتباطات بینالمللى ماست»
⚪️ «من این نکته را بگویم که مصلحتاندیشى، بد، منفى و ضدّارزش نیست. مصلحتاندیشى یعنى دنبال مسألهاى که مصلحت است، رفتن. اینکه موضوع بدى نیست. اینرا بدانید که دستگاه اجرایى کشور در تعامل بسیار دشوار خود در دنیا، بر سر دوراهىهایى قرار مىگیرد که مجبور مىشود مصالحى را در نظر بگیرد؛ چون اداره کشور و کار اجرایى، کار خیلى سختى است.... دانشجویان نباید آرمانگرایى را رها کنند. توقّع من از شما عزیزان این است که پایههاى معرفتى خودتان را در همه زمینهها عمیق و مستحکم کنید.»
⚪️ امام خامنهاى: «... طبیعى است که مصلحتاندیشى و رعایت مصالح نظام، واقعاً یک اصل است؛ در اینکه شکّى نیست. یک وقت مصلحت یک کشور و مصلحت یک ملت، یک اقدام و حرکتى را اقتضاء میکند. طبعاً مصلحت چیز مهمّى است و نباید آنرا ندیده گرفت؛ اما اینکه بهبهانه مصلحت، ما دائماً کار بد بکنیم و آنرا استمرار دهیم، این البته خیلى غلط است. من یک نکته را اوّل بگویم و آن این است که بهنظر من بایستى بهمسؤولانِ شناختهشده نظام و کسانىکه بارهاى سنگینى بر دوش دارند، اعتماد کرد.»
5. محافظه کاری.docx
49.4K
🔵فایل word
🔸 پیشگام در تقابل با #محافظهکارى و محافظهکاران (2)
https://eitaa.com/mizeavval
5. محافظه کاری.pdf
188.4K
🔴 فایل pdf
🔸 پیشگام در تقابل با #محافظهکارى و محافظهکاران (2)
https://eitaa.com/mizeavval