📚روز جمعه هفتم تیر ماه، عباس عراقچی، معاون سیاسی وزیر امور خارجه ایران در پایان نشست سه ساعت و نیمه کمیسیون مشترک برجام که با حضور نمایندگان گروه 1+4 و اتحادیه اروپا در وین برگزار شد، از عملیاتی شدن سازوکار مالی اینستکسINSTEX خبر داد. اما "اینستکس" که این روزها به کرات از آن نام برده میشود و به موضوعی بحث برانگیز تبدیل شده است، چیست؟
⁉️"اینستکس" را کوتاه و به زبان ساده در کلاسیار ببینید👇
http://ec.nahad.ir/index.php/lib/viewCourseDetails/Vz8FZwE5WzM-
شناسایی و طرح مساله پژوهش-دکتر نظری.pptx
109.8K
📚 #پاورپوینت (پرده نگار)
🔵 شناسایی و طرح مساله #پژوهش
📝 گردآوری: دکتر نظری
📄37 صفحه
🔰میزمعارف
@mizemaaref
جریانشناسی ضدفرهنگها-دکتر خسروپناه.pdf
3.18M
📚 #کتاب_الکترونیکی
🔴جریان شناسی #ضدفرهنگها
📝حجت الاسلام دکتر #خسروپناه
📄این #کتاب #معنویتهای_نوظهور، #شیطان_پرستی، #وهابیت، #فمینیسم، #بهائیت، #ابتذال_فرهنگی، #فراماسونری، #ناسیونالیسم، #موسیقی گرایی و #انجمن_حجتیه را تبیین و تحلیل کرده است.
مناسب برای استادان معارف اسلامی
🔰میزمعارف
@mizemaaref
کانال میز معارف
آموزش پاورپوینت.pdf
21.75M
📚 #کتاب_الکترونیکی
🔴آموزش #پاورپوینت (پردهنگار)
📝165 صفحه #آموزشی به همراه عکس
این کتاب برای ساخت پاورپوینت جهت ارائه جذاب و مطلوب محتوای درسی در کلاس مفید می باشد.
🔰میزمعارف
@mizemaaref
🎬 مجموعه #مستند
⁉️جامعه شناسی ایالات متحده #آمریکا در خصوص تبعیض های قومی و دینی نسبت به اقلیت های نژادی و مذهبی، نحوه اداره شرکت های بزرگ، انتخابات، بی خانمانی قشر متوسط و ضعیف، معضلات فرهنگی و اقتصادی در آمریکا، و...
📌پرونده ویژه #کلاسیار با عنوان "سیاست و جامعه در آمریکا" به آدرس:
http://ec.nahad.ir/index.php/lib/viewDocument/VDwEZgY3DGE-
🔰میزمعارف
@mizemaaref
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌پس از بیست روز :
⁉️چند درصد از کاربران ایرانی شبکه های اجتماعی از اقدام سپاه پاسداران احساس غرور کرده اند؟
🔰میزمعارف
@mizemaaref
✅ #معرفی_کتاب
شاید بسیاری از اساتید معارف بالاخص استادان محترم درس #دانش_خانواده به دلیل نبود فرصت کافی در کلاس درس برای هدایت فکری و رفتاری دانشجویان در زمینه مسائل روانشناسی و خانواده، گاهی اوقات نیاز به معرفی کتابهای خوب به مخاطب خود داشته باشند.
📝« #کلاسیار » بسته پیشنهادی بهترین کتابها برای مسائل خانواده و #فرزندپروری را یکجا در اختیار شما استاد گرامی قرار می دهد که حاصل مدتها کارِ کارشناسی گروهی از فعالان حوزه کتاب و کتابخوانی در زمینه مسایل #روانشناسی و علوم تربیتی است. پاسخ سوالات نسل جوان از روابط قبل از ازدواج تا بعد از ازدواج و حتی تربیت فرزند را از لابلای بهترین کتابها در لینک ذیل بخوانید:
http://ec.nahad.ir/index.php/lib/viewCourseDetails/B24BZQQzDWc-
🔰میزمعارف
@mizemaaref
📚استاد معارف گرامی
📝دوره های "مجازی فعالیت کلاسی دروس معارف " شما برای دانشجویانتان، برای ترم تابستان فعال شده است.
جهت اصلاح یا ویرایش آنها میتوانید به سامانه ec.nahad.ir مراجعه فرمایید.
📞 استادان محترم معارف، هرگونه سوال پیرامون دوره های آموزش مجازی معارف را با شماره 021-84222498 مطرح فرمایند.
🔰میزمعارف
@mizemaaref
#شرح_احادیث_اخلاقی_در_بیان_مقام_معظم_رهبری
موضوع : 🔅 اداء امانت🔅
بسماللهالرحمنالرحیم
الحمدلله ربّ العالمین
📝متن و شرح:
من وصیّته(امیرالمؤمنین) علیه السلام لکمیل بن زیاد:
یا کمیل! إفهم واعلم إنّا لانرخص فی ترکِ أداء الأمانة لأحدٍ من الخلق فمن روی عنّا فی ذلک رخصةً، فقد أبطل وأثم وجزاءُه النار بما کذب، اقسم لسمعت رسول اللّه (صلی الله علیه وآله وسلّم) یقول لی قبل وفاته بساعةٍ مراراً ثلاثاً: یا اباالحسن أدّ الأمانة إلی البرّ والفاجر فیما جلّ وقلّ حتی الخیط والمخیط.
اداء امانت از نظر اسلام بسیار مهم است. حتی اگر چیز ارزان قیمتی نزد انسان امانت باشد، باید در حفظ آن بکوشد و به صاحبش برگرداند خواه، آن شخص مؤمن باشد و خواه فاجر و حتی کافر.
لکن باید دانست که امانت تنها امانت مالی نیست بلکه وظیفهای که به دوش ما است و یا اسرار دیگران که نزد ما است همه امانت است و باید از آن نگهداری نمود.
تحفالعقول ص 175
📌نشانی اینترنتی: http://farsi.khamenei.ir/hadis-content?id=17158
#پژوهشگاه_فرهنگ_و_معارف_اسلامی
🔰#گزیده_بیانات_مقام_معظم_رهبری🔰
✅اهمیت ماه ذی القعده
ماه ذیالقعده است. مرحوم حاج میرزا جواد آقای ملکی (رضوان الله تعالی علیه) میفرمایند ماه ذیالقعده ماه توبه است، ماه رجوع الیالله است، ماه مراقبت از خود برای اینکه مبادا خدای نکرده با عمل خودمان، محاربهی با خدای متعال و رسول خدا بکنیم. ایشان میفرمایند ذیالقعده که ماه نشستن از جنگ با دشمنان خدا است، به طریق اولی بایستی ماهی باشد که انسان مراقب باشد که مبادا دچار محاربهی با خدای متعال بشود. و این عمل معروف یکشنبهی ذیالقعده را ایشان ذکر میکنند و تأکید میکنند، اصرار میکنند که این عمل را انجام بدهیم.
✅مرحوم حاج میرزا علی آقای قاضی (رضوان الله علیه) در ورود ماه ذیالقعده یک مکتوبی، نامهای دارند به دوستانشان، به مریدانشان و شاگردانشان که در این کتابی که شرح حال ایشان است، درج شده است. مرحوم آقای قاضی به عربی اشعار برجستهای دارند؛ به تعبیر مرحوم آقای طباطبایی شاعرٌمفلق (برجسته و ماهر)[بودند]؛ ایشان طبق تشخیص مرحوم آقای طباطبایی (رضوان الله علیه) شاعر برجستهای بودند. یک قصیدهی خیلی شیوایی ایشان انشاء میکند که اول آن این است: «تنبه فقد وافتکم الاشهر الحرم». این قصیده را ایشان مفصل [گفتهاند]؛ و توصیههایی دارند نسبت به شاگردانشان. فرصتی است برای ما، برای مردم که انشاءالله از برکات این ماه – که آغاز سه ماه متوالی حرام است – بهره ببریم. و البته ماه ذیالقعده، ماه حضرت ثامنالحجج (سلاماللهعلیه) هم هست که ولینعمت همه – بخصوص ما ایرانیها – هستند که از برکات مضجع ایشان و مرقد ایشان انشاءالله بهره ببریم، استفاده کنیم و انشاءالله خودمان را به ارزشهای رضوی نزدیک کنیم. (دیداربا اعضای مجلس خبرگان رهبری)
#پژوهشگاه_فرهنگ_و_معارف_اسلامی
#گفتار_پژوهی
از آنجا که اساتید معارف، علاوه بر دارا بودن بنیه ی علمی مناسب ، در شیوه کلاسداری و مهارت های تأثیر گذاری نیز باید از تسلط کافی برخوردار باشند از این رو پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی قم در راستای ارتقاء سطح تأثیرگذاری و تجارب اساتید معارف اسلامی و استفاده از تجربیات اساتید پیشکسوت و موفق در حوزه ی دروس معارف اسلامی اقدام به مصاحبه و جمع آوری تجربیات ایشان نموده است.
این سلسله مصاحبه ها با عنوان «بایسته های تدریس در بیان اساتید معارف اسلامی» تقدیم کاربران گرامی می گردد:
✅سرکار خانم اعظم عبادی
✅ عضو هیأت علمی گروه معارف اسلامی دانشگاه خوارزمی
✅ مدرس دروس معارف اسلامی در گرایشهای مبانی نظری اسلام، اخلاق اسلامی و دروس تخصصی در مقطع کارشناسی ارشد
📣به علت طولانی بودن متن مصاحبه، در سه بخش ارائه می گردد: (قسمت دوم)⬇️
📌فایل پیوست: محورهای اساتید ممتاز (سرکار خانم عبادی) ⬇️
#پژوهشگاه_فرهنگ_و_معارف_اسلامی
1_78394632.pdf
353.7K
#گفتار_پژوهی
✅سرکار خانم اعظم عبادی
✅ عضو هیأت علمی گروه معارف اسلامی دانشگاه خوارزمی
📣(بخش دوم)
#پژوهشگاه_فرهنگ_و_معارف_اسلامی
📚تازه های پژوهش
📕هستی شناسی ایمان
📌از جمله مباحث جدی در کلام جدید، تحلیل رابطه ایمان و معرفت است. با وجود اینکه این مسئله در تاریخ کلام مسیحی متولد شده است، در میان مسلمانان نیز با انگیزه ها و بیانهای متفاوت مطرح بوده است. کتاب هستی شناسی ایمان تلاش کرده است این مسئله را با رویکردی متفاوت تحلیل کند.
📝در این کتاب پس از تمایز میان تصدیق منطقی و تصدیق قلبی، نقش اراده در هرکدام روشن شده است. همچنین پس از بررسی دیدگاههای مختلف درباره رابطه ایمان و معرفت و عمل، برای ضرورت حضور معرفت در ایمان، پنج استدلال اقامه شده است. از جمله اینکه ایمان، از اقسام تصدیق قلبی است و تصدیق قلبی بدون تصدیق منطقی غیرممکن است.
🔰بخشی از کتاب به نقد آرای اصلی مخالفان ابتنای ایمان بر معرفت اختصاص دارد. از میان این افراد، کرکگور به عنوان نماینده ایمان گرایی افراطی، سیدبن طاووس نماینده تفکر ایمان فطری، غزالی نماینده مخالفت جدی با روش کلامی در ایمان انتخاب شده اند. در خلال بحث دیدگاه آقایان سروش، شبستری و خرمشاهی نیز بررسی شده است.
🖌فصل هفتم کتاب درباره نقدهای معرفت شناختی بر ابتنای ایمان بر برهان است. که برخی از استدلالهای آن در دفاع از مبناگروی برای نخستین بار مطرح شده است. رابطه گریزناپذیری و واقعیت، معیار اعتبار برهان، جایگاه پذیرش عمومی در اعتبار برهان برخی از سرخطهای این فصل هستند.
📌فصل هشتم و نهم کتاب به رابطه ایمان و شک در متون دینی پرداخته است. در این دو فصل روشن شده است، در متون دینی بین سوال و شک تفاوت نهاده شده و هیچگاه شک در ایمان ستایش نشده است. همچنین الگوی معصومان (ع) در مواجهه با ایمان مردم نیز بررسی شده است. بسیاری از مخالفان ابتنای ایمان بر معرفت، به روش معصومین (ع) استناد کرده اند که فصل اخر کتاب به بررسی این ادعا در دل متون دینی اختصاص دارد. #ایمان_معرفت #هستی_شناسی_ایمان 👤عبدالله محمدی، استادیار موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایرانhttps://eitaa.com/abmohammadi
📌امنیت ملی و دیپلماسی هسته ای
📌مروری بر پرونده و مذاکرات هسته ای در زمان مسئولیت حجت الاسلام حسن روحانی 9⃣3⃣
◀️ آغاز مذاکرات و زمینه ای برای ایجاد فرصت/ بخش دوم ▶️
🔸يکي از اهداف اساسي و اصلي در اين فرايند، اقناع و حتي اجماع ملي براي وضعيت منفي است، به نحوي که ملت ايران بپذيرد تمامي اقدامات ممکن براي جلوگيري از بحران توسط نظام انجام شده و قصور و تقصير از جانب اروپا و ناشي از لجاجت و بي منطقي آنها بوده است و بنابراين، گريزي جز پذيرش محدوديت ها و دشواري ها براي کسب نتايج بهتر و حفظ و ارتقاي فناوري نيست. (ص 391)
🔸آنچه تا کنون [اسفند 83] به طور قاطع به دست آورديم، عبارت است از:
1. اعتراف آژانس (مدير کل و شوراي حکام) به صلح آميز بودن فعاليت هاي گذشته ايران که اين دستاورد، به لحاظ حقوقي و حتي سياسي، بسيار مهم است؛
2. اعتراف آژانس به حق ايران همانند ساير کشورها براي فعاليت هاي صلح آميز هسته اي که به معناي عدم تأثير قصور گذشته نسبت به اين حق مهم است.
آنچه به طور موقت به دست آورديم، به قرار زير است:
1. دور شدن پرونده از شوراي امنيت سازمان ملل در طول يک سال و نيم گذشته؛
2. خروج پرونده از دستور شوراي حکام و به عبارتي، نزديک شدن به ختم پرونده. (ص 392)
🔸در اوايل اسفند 83، سفری به فرانسه و آلمان داشتم و با شيراک و با فيشر و شرودر ملاقات کردم. به طور مفصل با شيراک صحبت و از او گله کردم که چرا کار پيش نمی رود. درخواست من از او اين بود که در مرحله نخست، به مسئولين فرانسوي و سپس به دو کشور ديگر در مورد پيشرفت سريع کار توصيه هاي لازم را انجام دهد؛ چون ما با سه کشور توافق کرده بوديم که در مدت زمان معقولي به راه حلي منطقي برسيم. او [ژاک شيراک] با لحني نه چندان آرام پاسخ داد و گفت شما فکر نکنيد که مي توانيد غني سازي کنيد. ما 5 کشور عضو دائم شوراي امنيت، در اين زمينه نظر واحدي داريم و نمي توانيم تحمل کنيم که شما به فعاليت هاي هسته اي خود ادامه دهيد. شما مي خواهيد در منطقه رقابت تسليحاتي ايجاد کنيد. (ص 396)
🔸پيشنهاد ديگري ارائه دادم مبني بر اينکه ممکن است ايران و سه کشور درباره «تضمين عيني» به توافق نرسند، در نتيجه، بايد فرمول آن را به آژانس واگذار کنيم تا آژانس خود تضمين عيني را تعريف کند و بگويد چگونه مي توان صلح آميز بودن غني سازي در ايران را تضمين کرد. آيا اگر آژانس فرمولي را براي تضمين ارائه دهد، براي شما کافي است؟ شيراک در پاسخ گفت پيشنهاد خوبي است و تضمين آژانس مي تواند براي جامعه جهاني اطمينان آور باشد. اما وزير امور خارجه و معاون وي که در جلسه حضور داشتند، گفتند اين پيشنهاد قابل قبول نيست. شيراک واکنش تندي به آنها نشان داد و گفت به ما چه ربطي دارد؟ وقتي آژانس به عنوان نهادي بين المللي بگويد تضمين وجود دارد، ما بايد بپذيريم. سخنان شيراک مبني بر پذيرش اين پيشنهاد، بسيار دلگرم کننده بود و در واقع ما به هدف مورد نظرمان رسيديم. زيرا قبلاً با آژانس در اين زمينه مذاکره کرده بوديم. البرادعي نيز گفته بود اگر سه کشور از من بخواهند، من آمادگي دارم بسته اي را به عنوان تضمين عيني ارائه دهم. اينکه بسته البرادعي دقيقاً مورد نظر ما بود يا نه؟ اهميت چنداني نداشت؛ زيرا آژانس اصل غني سازي را پذيرفته بود و تنها مي خواست فرمولي را براي نظارت تعيين و ارائه کند. (ص 397)
📚 امنیت ملی و دیپلماسی هسته ای، دکتر حسن روحانی، انتشارات مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام
#پژوهشگاه_فرهنگ_و_معارف_اسلامی
#امنیت_ملی_و_دیپلماسی_هسته_ای
#حسن_روحانی
📌یادداشتهای عَلَم
📌برگهایی از یادداشت های روزانه امیراسدالله علم، نخست وزیر و وزیر دربار محمدرضا پهلوی 1⃣4⃣
◀️یادداشت های سال 1347/ بخش هشتم▶️
🔸 سه شنبه 47/5/15 تا دوشنبه 47/5/21
بايد بگويم شهبانو يک ملائکه است که خدا به ايرانيان داده است. با چه دلسوزي عجيبي به وضع مردم رسيدگي مي کند و ميل دارد واقعاً کاري براي مردم انجام شود.
کارهايي که انجام گرفته است غير قابل تصور است. همه جا سپاهيان انقلاب را در دور افتاده ترين نقاط ديديم. سپاهي دانش، بهداشت و ترويج که با نهايت علاقمندي به خدمت مشغول بودند. اين سپاهيان انقلاب را موقعي که من نخست وزير بودم و اتفاقاً شاهنشاه همين نقاط آذربايجان غربي و کردستان را بازديد مي فرمودند پيشنهاد کردم و شاهنشاه آن قدر خوششان آمد که فوري قبول فرمودند و دستور فرمودند.
... سر و وضع دهاتي ها... خوب است، يعني صاحب ملک و زمين شده است و خوب درآمد دارد. اين هم نتيجه و ثمره انقلاب شاه است هنگامي که من نخست وزير بودم. در اين سفر تقريباً هيچ گدا نديديم. البته عريضه زياد تقديم شد. تقريباً نه هزار، ولي تقاضاي بيشتر طلبي بود نه گدايي.
کارهاي عمران و آبادي بزرگي انجام يافته است. مثلاً راه کرمانشاه به سقز آسفالت شده. راه هاي ديگر زيادي ساخته شده است. همه جا را که با طياره به واسطه کمي وقت رفتيم، ممکن بود با هليکوپتر برويم. فرودگاه بزرگي در رضاييه ساخته شده. فرودگاه سنندج در دست ساختمان است. سد مهاباد، سد زرينه رود و سد ارس در دست ساختمان است. مجموع اينها 9 برابر آبگيري [سد] کرج، آب تهيه مي کند. يعني در حدود يک ميليارد و هشتصد ميليون متر مکعب (کلنگ سد مهاباد را مندر زمان نخست وزيري زده بودم). دو کارخانه قند در دست ساختمان است. يکي در خوي، يکي در بانه. به امر بهداشت و دامپروري و دام پزشکي توجه زياد شده است. من که شش سال [پيش] در مقام نخست وزيري همين مناطق را بازديد کرده بودم واقعاً اين همه پيشرفت را نمي توانستم باور کنم. خدا شاه را عمر زيادتري بدهد که واقعاً در کشور کار مي شود.
🔸سه شنبه 47/5/22
در مورد منطقه نفتي ما به الاختلاف بين ايران و عربستان سعودي، [دکتر منوچهر] اقبال مسافرتي به عربستان کرده بود کلاه عجيبي بر سرش گذاشته اند که نفت زيرزميني را مشاع اعلام نموده اند. بنابراين در موقع اسختراج ما با زحمت مواجه مي شويم و اصولاً تجارتي نخواهد بود. مدتي بحث با دکتر [رضا] فلاح و نماينده شرکت پان امريکن (اين منطقه را آنها استخراج مي کنند) داشتم که چه جور حُمق اقبال را جبران کنيم.
🔸شنبه 47/5/26
بعدازظهر در عوض در رکاب مبارک گردش رفتيم. سه ساعت طول کشيد و بسيار خوش گذشت.
امشب من خودم قدري براي تفريح خارج شدم. يک چيزي ديدم که در تمام عمر تا حالا که 49 سال دارم نديده بودم و آن اين بود که واقعاً يک زن جوان در هنگام طلب هيستريک مي شود. اول خيال مي کردم بازي در مي آورد، بعد که به گريه افتاد، باور کردم.
🔸دوشنبه 47/5/28
عجب قصه اي است. وقتي سن خانم ها بالا مي رود، همه جا يک جور هستند. زن، زن است و ناقص العقل. به خصوص وقتي سرمايه اصلي، يعني جواني، را از دست مي دهد. درست آن موقعي که بايد انسان را روحاً تحت تأثير بگذارند، يعني موقع تمام شدن علاقه هاي جسماني، عمل آنها معکوس مي شود. البته روي complex و حسادت است و همين مطلب است که هر دو کار را خراب مي کند. يعني علاقه جسماني که نيست، روحاً هم انسان منزجر و متنفر مي شود و زندگي جهنم. اما چه بايد کرد؟ براي سعادت بچه ها بايد سوخت و ساخت.
📚 یادداشتهای امیر اسدالله علم، دفتر اول، انتشارات مازیار
#پژوهشگاه_فرهنگ_و_معارف_اسلامی
#یادداشتهای_علم
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه معارف اسلامی:
دانشگاه معارف اسلامی برای نیمه دوم سال تحصیلی 99- 98 در مقطع دکتری مدرسی معارف اسلامی دانشجوی بدون آزمون (استعدادهای درخشان) جذب می نماید.
داوطلبان گرامی پس از مطالعه دقیق اطلاعیه پذیرش، (مندرج در سایت دانشگاه معارف اسلامی) در صورت داشتن شرایط لازم نسبت به ارسال مدارک اقدام نمایند.
دفتر استعداد های درخشان دانشگاه معارف اسلامی
۳۲۹۴۶۰۲۶ ـ ۰۲۵ (داخلی ۱۲۰ و ۱۲۱)
📚#معرفی_درس مجازی
✅ عنوان : پیدا و پنهان
(بررسی تغییرات اجتماعی و فرهنگی در ایران)
📝این درس با محوریت تحول شیوه نفوذ از روش کهنه به روش نوین است. در این روش کشورهای استعمارگر قدیم با استفاده از شخصیتهای خودباخته و ایجاد شرکتهای به ظاهر تجاری به نفوذ در جوامع مختلف می پردازند.
لینک ورود به درس:
http://ec.nahad.ir/index.php/course/View/XjMBYAUx
🔰میزمعارف
@mizemaaref
📚 #معرفی_درس مجازی
✅عنوان: انقلاب اسلامی؛ انقلابی تمدن ساز
📄نکته تمایز ایدئولوژی انقلاب اسلامی با سایر انقلابها در زمینه اتصال به دین و خداوند است. امری که در سایر انقلابها با توسل به دانش محدود بشری به شکست منجر شده است ..
لینک درس:
http://ec.nahad.ir/index.php/course/View/VjtXNQE4
🔰میزمعارف
@mizemaaref
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥چرا رهبر انقلاب با درخواست #ترامپ برای #مذاکره مخالفت کرد؟
📌حسین آرین، افسر پیشین نیروی دریایی ایران در گفتگو با بیبیسی:
🔴اینکه آیت الله خامنهای گفتگو با #آمریکا و ترامپ را «سمّ مهلک» میخواند یک مساله بدیهی است چون هدف آمریکا این است که ایران با امضای مطالبات 12 گانه آمریکا تسلیم شود و این خودکشی سیاسی برای جمهوری اسلامی است.
🔰میزمعارف
@mizemaaref
gharbzadegi .pdf
1.97M
📚 #کتاب_الکترونیکی
📄عنوان #غربزدگی
📝نوسنده: #جلال_آل_احمد
✅غرب زدگی آفتی است که ار غرب میآید و ما کشورهای جهان سومی و از #پیشرفت وامانده را مانند طاعون گرفتار و بیمار میکند. آدم غرب زده ریشه و بنیادی ندارد، هرهری مآب و سرتاپا از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید میکند.
🔰میزمعارف
@mizemaaref