🔴 #یوسف یا فرعون؟
🔻 یوزارسیف؛ از احمدی نژاد تا روحانی!
🔹انگار همین دیروز بود که سر پخش سریال حضرت یوسف(ع) در سالهای 87-88، مدعیان اصلاحات عصبانی میشده و در روزنامهها مینوشتند که نظام با پخش این فیلم میخواهد احمدی نژاد را تبلیغ و محبوبیتش را بیشتر کند؛ استنادشان هم به سفرهای یوزارسیف در سریال به مناطق مختلف و حضور در بین مردم بود!
🔸آن هم فیلمی که ساختش از دوران دولت اصلاحات کلید زده شد؛ آنان میگفتند همین سفرهای یوزارسیف و اینکه به فکر مردم محروم است و ایستادگیاش در مقابل امثال آنِخمائو، تبلیغ احمدینژاد است! خلاصه یکی از دلایل اتهام تقلب در انتخابات به نظر این جماعت همچون نظریه داماد لرستان، پخش فیلم یوزارسیف بود!
🔹ناگفته نماند برخی از آنان قیافه رئیس جمهور قبل را مسخره کرده و به کنایه می گفتند یوزارسیف؛ در مقابل حامیان احمدینژاد تصویر مرحوم هاشمی را در کنار آنخمائو فوتوشاپ کرده و درتجمعات بالا میگرفتند!
🔸حالا در این دولت بالعکس است و برخی حامیان این دولت، رئیس جمهور را یوسف میخوانند؛ سخنران مراسم ختم خواهر رئیس جمهور مدعی است روحانی مثل یوسف است که برادرانش او را به چاه انداخته و به او و برادر دیگرش(حسین فریدون) تهمت دزدی می زنند!
🔹در این باره سوالات جدی مطرح میشود؛ آیا روحانی قیافه خوبی مثل یوسف دارد؟ مبارزه با نفسی مثل یوسف در برابر زلیخا داشته یا به زلیخای سیاست و دنیا پاسخ منفی داده؟ اخلاق و معاشرتش با مردم مثل یوسف است؟ عملکرد سیاسی و اقتصادیاش مثل مقام عزیزی مصر یوسف است؟ آیا ۷ سال ریاستجمهوریاش را همچون مدیریت یوسف در ۷ سال قحطی مدیریت کرده و همانند یوسف که با مفسدین و دزدان معبد آمون در افتاد، وی هم با فساد در افتاد؟ یا بعد از ۷ سال معلوم شد اکثر وزرایش ثروت بالای ۱۰۰۰ میلیارد دارند، برادرش مفسد در آمده، چندتن از وزرا و فرزندان و دامادهاشان دزد از آب در آمدند، چندتن از مدیران کل دولتش فاسد از آب در آمدند!
🔸اگرچه شأن رئیس جمهور عزیز اجل از این حرف ها و تعابیر غلط است و ما قصد جسارت و اهانت نداریم ولی آقایان شاید به اشتباه بجای فرعون یا آنخمائو از یوسف یاد میکنند چون اعمال و رفتار اشرافی گرانه و متکبرانه برخی افراد، خیلی به یوسف نمی خورد بلکه شبیه فرعون یا آنخمائو است!
🔹تا جائیکه ما در قرآن کریم راجع یوسف خواندیم، او آنقدر سلیم نفس بود که به درخواست زلیخا جواب منفی داد، با مفسدین معبد آمون در افتاد، با مردم و بین مردم بود، سیاست اقتصادی صحیحی در دوران زیادی نعمت و سپس قحطی به اجرا در آورد، با مردم خوش اخلاق و مهربان بود و این رفتارها را در برخی متکبران نمیبینیم!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
باسلام
جهت هماهنگی برنامهی شهرستانها و دانشگاهها، مشخصات زیر را به این آیدی ارسال کنید:
1⃣ موضوع پیشنهادی
2⃣ زمان
3⃣ مکان
4⃣ نوع، سطح و تعداد مخاطب
5⃣ مجموعه برگزار کننده کارگاه یا همایش
@Rah_Velayat
🔴 #دولت_فروریخته و خضر انقلاب
1️⃣ داستان اول:
🔹حضرت خضر و موسی(ع) باهم همسفر شدند. به روستایی رسیدند که اهالی آن روستا، از آن دو پذیرایی نکردند. نه آبی و نه نانی! از خستگی بر دیوار خرابه ای تکیه کردند. یهویی جناب خضر به موسی کلیم الله گفت برخیز؛ برخیز باهم این دیوار را تعمیر و بازسازی کنیم! حضرت موسی عصبانی و ناراحت؛ که چرا تعمیر و بازسازی این دیوار در حالی که مردم این روستا به ما جرعه ای آب ننوشاندند؟!
🔹عصبانیت موسی(ع) در سه جای این سفر رخ داد و خداوند متعال در قرآن این داستان را نقل می کند. خضر وقتی ناشکیبی موسی را مشاهده کرد به موسی گفت از اینجا دیگر راه من و تو از هم جدا می شود چون صبوری نکردی؛ اما حکمت آن سه اقدام را می گویم!
🔹خضر گفت اما چرا دیوار را تعمیر کردیم؟ «و اما آن دیوار متعلق به دو نوجوان یتیم در آن شهر بود، و زیر آن گنجى متعلق به آنها وجود داشت، و پدرشان مرد صالحى بود، پروردگار تو مىخواست آنها به «بلوغ» برسند، و گنجشان را استخراج کنند، این رحمتى از پروردگارت بود.» (کهف: 82)
2️⃣ داستان دوم:
🔸دولت داشت فرو می ریخت و اساساً فروریخت! در تصمیم گرانی بنزین ( #بنزین_روحانی)، هم ما می دانیم، هم خودشان می دانند (اگرچه به روی خود نمی آورند) و همه می دانند که دولت شیخ حسن روحانی نه تنها دچار سقوط محبوبیت شد بلکه به سقوط ساختاری نزدیک شد. همه مردم -صددرصد بلااستثنا - به تصمیم گرانی بنزین معترض بودند، سه تن از مراجع تقلید بیانیه دادند و خواستار توقف طرح شدند، نمایندگان مجلس به علت تعارض منافع در انتخابات پیش رو و گرفتن رأی از حوزه انتخابیه خود، هم گارد گرفته بودند که در یکشنبه 26 آبان ماه طرح را متوقف کنند.
🔸اینکه دولت عقب نشینی می کرد یا نمی کرد والله اعلم؛ اما دولت چه می پذیرفت و عقب نشینی می کرد چه هم قبول نمی کرد و شیخ استعفا می داد در هر دو حالت، نتیجه یکسان بود: یکم، فروریختن دولت و دوم، برهم خوردن نظم و مدیریت کشور به علت آشوب و اعتراض خیابانی!
🔸تصمیم امام جامعه اما خضرگونه بود. این ساختار قانونی و نظم جامعه باید بماند حتی با وجود ریاست افراد نالایق! چرا؟ تا جوانان انقلابی به بلوغ برسند و بر این ساختار سوار شده و مردم و نظام را از این مشکلات نجات دهند. شک نکنید چنانچه ساختار قانونی کشور متلاشی شود صدها سال دیگر هم مؤمنین دیگر به قدرت نمی رسند تا جامعه را اصلاح کنند. امام خمینی(ره) می فرماید: اگر اسلام سیلی خورد تا 1000 سال دیگر هم سربر نمی آورد!
❇️ همچون موسی(ع) نباشیم که نتوانست اقدامات حضرت خضر را درک کند؛ حضرت امیرالمؤمنین(ع) می فرماید: ألا و لایحمل هذالعلم، إلا اهل البصر و الصبر. کسی این پرچم را حمل نمی کند مگر اهل بصیرت و صبر.
🔹چه خوش گفت شاعر:
طی این مرحله بی همرهی خضر مکن/ظلمات است بترس از خطر گمراهی
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 #دولت_فروریخته و خضر انقلاب 1️⃣ داستان اول: 🔹حضرت خضر و موسی(ع) باهم همسفر شدند. به روستایی رسیدن
طی این مرحله بی همرهی خضر مکن/ظلمات است بترس از خطر گمراهی
🔴 #طرح_۲۴_آبان
🔹حذف کارت سوخت و عدم اجرای قانون هدفمندی یارانه انرژی، ۲۰۰ هزار میلیاردتومان به کشور خسارت زد، بیژن زنگنه متهم ردیف اول حذف کارت سوخت و افزایش قاچاق است و باید محاکمه شود. خوشبینانه بگوئیم لجبازی است واقعبینانه اما منافع برخی در میان بود!
🔸در ماجرای گرانی بنزین، مسئولین اجرایی را به خیانت یا نفوذی متهم نمیکنیم. اما دستهای نفوذیها در این ماجرا مشخص بود. نفوذیها در جایگاه تصمیمسازیها وجود دارند.
🔹اگر کسی میخواست بدتر از این شکل عمل کند نمیتوانست؛ چگونه آشوبگران از "طرح ۲۴ آبان" مطلع بودند اما مسئولین سیاسی و انتظامی و شوراهای تامین شهرستانها فقط از دو روز قبل مطلع شدند؟
🔸عموم مردم با وجود اینکه ناراضیاند اما به نجابت رهبری و تصمیم درست رهبری معترفاند برخی اما نجابت ندارند بگویند تصمیم ما بود ولی رهبری حمایت کرد؛ بلکه میگویند تصمیم نظام و رهبری بود!
✅ حوزه علمیه خواهران #ماهشهر/چهارشنبه ۶ آذرماه ۹۸
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 وقتی روحانی زحمت ما را کم کرد!
🔹خیلی باید زحمت میکشیدیم تا اثبات کنیم طرح #بنزین_روحانی توسط خود دولت برنامهریزی و اجرا شده و در جلسه سران سه قوه و شورای عالی اقتصاد فقط کلیات افزایش نرخ بنزین مصوب شد وگرنه جزئیات و زمان و نحوه اجرا بدست دولت بوده.
🔸جناب رئیس جمهور زحمت ما را کم کردند و گفتند: "بنده خودم روز جمعه فهمیدم که بنزین سهمیهبندی شده است. مسئولیت این کار را به وزیر کشور داده و گفته بودم زمان آن را حتی به من هم نگو!"
🔹اگرچه جناب روحانی میخواست ماستمالی کند و خودش را تبرئه کند که گند بیشتری به ماجرا زد آنجایی که میگوید من نمیدانستم که این هفته است یا آن هفته!
🔸ولی قرائن و شواهد میگوید جناب رئیس جمهور بطور کامل در جریان بوده و حتی صبح جمعه در دیدار با رهبری گفت که دیشب سهمیه بندی را شروع کردیم!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
ادامه قطعی نت، سوءتدبیری دیگر در کنار سوءتدبیر #بنزین_روحانی است!
خاک بر سر این تدبیر
«حفظ جمهورى اسلامى از حفظ یک نفر- ولو امام عصر(عج) باشد- اهمیتش بیشتر است.» (صحیفه امام(ره)؛ ج15، ص365)
به نظر شما چرا؟
باسلام
دوستان عزیز، طی ۱۰ روز گذشته بعلت قطعی نت جهانی، متاسفانه تحلیلها و تبیینهای مختلف رو نتونستیم به دست عموم مردم برسونیم.
متاسفانه عموم مردم در پیام رسانهای داخلی هم عضو نشدن!
حالا باتوجه به اتصال نت جهانی و بازگشایی برخی پیامرسانها، حتماً در نشر مطالبی که این چند روز تو کانال ارسال کردیم ما رو یاری کنید.
باتشکر
🔴 لیست مهمترین تحلیلهای حوادث اخیر کشور
#بنزین_روحانی
🔹 #قانون_یا_خیابان؟
https://eitaa.com/modaresian/1959
🔸 فقط با #ولایت_مداری آرام شوید
https://eitaa.com/modaresian/1960
🔹 #آشوبگر_مانع_مطالبات
https://eitaa.com/modaresian/1963
🔸 آیا رهبری باید در همه امور کارشناس باشد؟
https://eitaa.com/modaresian/1973
🔹 #گازانبری_روحانی
https://eitaa.com/modaresian/1974
🔸 #دزفول_زنجان ؛ الگوی مطالبه گری بدون آشوب
https://eitaa.com/modaresian/1975
🔹 #اغتشاش_قاتل_اعتراض
https://eitaa.com/modaresian/1977
🔸 لزوم طراحی مکانیزم قانونی برای تجمعات
https://eitaa.com/modaresian/1983
🔹 گناه خون های ریخته شده؛به گردن روحانی و مدعیان اصلاحات
https://eitaa.com/modaresian/1985
🔸 لزوم تدریس #مدل_حکومتداری_روحانی در دانشگاه ها
https://eitaa.com/modaresian/1986
🔹 از آتش به اختیار ها حمایت کنید !
https://eitaa.com/modaresian/1990
🔸 بر بی تدبیران شرم باد!
https://eitaa.com/modaresian/1993
🔹 بیشتر از شاه می توانی خدمت کنی؟
https://eitaa.com/modaresian/1995
🔸 دو طرح ماندگار #دولت_خسارت؛ از #بنرین_روحانی تا #دلار_جهانگیری
https://eitaa.com/modaresian/1997
🔹 ملت ایران کی #سیلی خورد؟
https://eitaa.com/modaresian/2002
🔸 #دولت_تخریب و خضر انقلاب
https://eitaa.com/modaresian/2007
#نشر_حداکثری
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 #آشوب_بی_سر در #عراق و روحانیت سکولار
🔹دو دهه است که رژیم بعث صدام در عراق سقوط کرده و قریب 15 سال است که نظام سیاسی فعلی عراق بصورت دموکراتیک بنا نهاده شده است و این زمان برای جبران بخشی از عقب ماندگی ها و محرومیت ها در عراق کافی بود اما عراق هنوز دچار محرومیت ها و مشکلات اقتصادی است.
🔸نسلی که اخیراً در عراق، لبنان و ایران به خیابان ها آمده و آشوب آفریدند عمدتاً نوجوانان و جوانان با محدود سنی 15 تا 30 ساله اند. نسلی که در عراق، دوران صدام را به چشم ندیدند و طعم دیکتاتوری و استبداد رژیم بعث عراق را نچشیدند و حالا با حضور در شبکه جهانی اینترنت و مشاهده پیشرفت های سایر کشورها و لمس کردن مشکلات عمیق اقتصادی و معیشتی خودشان، تحت تأثیر قرار گرفته اند که بالاخره این حکومت کی قرار است مشکلات اقتصادی کشورشان را حل کند.
🔹برآوردهای دستگاه های امنیتی نشان می دهد که عمده اعتراضات در مناطق شیعه نشین بوده و حداکثر جمعیت معترض در کف خیابان ها، در زمان اوج این اعتراضات (بعد از اربعین) به 50 هزار نفر نمی رسد اما اتصال این ها به شبکه های اجتماعی و اینترنت و یک قدرت رسانه ای مشکوک، تجمعات را بگونه ای نمایش داده می شوند که انگار جمعیت 30 میلیونی عراق به میدان آمده اند و دولت عراق توان قطع نت جهانی را هم ندارد.
🔸تحلیل اعتراضات عراق، لبنان و ایران و حتی جلیقه زردهای فرانسوی بیش از آنیکه امنیتی باشد تحلیل جامعه شناختی می طلبد چرا که اینگونه تجمعات رهبری خاصی نداشته بلکه در بستر نارضایتی مردمی از دولت ها شکل گرفته است. اگرچه مخالفین دولت ها یا عناصر فرصت طلب قصد دارند این تجمعات را به نام خود مصادره کنند.
🔹جریانات شیعی(خاصه مثلث حکیم – مقتدی صدر - العبادی) در حالیکه خود جزو پایه گذران دولت جدیداند سعی بر مصادره این تجمعات به نام خود کرده تا امتیازات بیشتری در تقسیم قدرت و وزارتخانه ها و بودجه ها بدست آورند. اما می بینید بیانیه هاشان هیچ تأثیری در کم کردن خشونت ندارد! تفاله های به جا مانده از رژیم بعث و همچنین عناصر داعشی پراکنده در شهرها نیز فرصت را غنیمت شمرده تا اهداف خود را در این تجمعات پیش ببرند؛ به این ها اضافه کنید نفوذی های سعودی و آمریکایی در عراق که سعی می کنند به تجمعات کوچک اما پرسروصدا بُعد فراملیتی ببخشند و از آن برای برهم زدن اتحاد ایران و عراق بهره ببرند.
🔸لذا اینگونه اعتراضاتی که در بستر شبکه های اجتماعی نیز شکل گیری شده چون بی رهبر و بی سر است و چون دست به آشوب و خشونت زده، به خشونت دولت و ارتش مشروعیت می دهد که برای امنیت، این اعتراضات را جمع کند و خطری نظام سیاسی را تهدید نخواهد کرد.
🔹ضمن هوشمندی نسبت به طرح امنیتی #آشوب_هوشمند آمریکا در منطقه، اما تحلیل جامعه شناختی و طیف شناسی این «آشوب بی سر» و شناخت زمینه های شکل گیری آن، به دولت کمک می کند تا برای سربرنیاوردن آن در آینده فکری کند. این راهبرد برای ایران هم صادق است. می بینید رفع تهدید امنیتی داعش باز این آسیب ها را از بین نبرده؛ چرا که داعش هم زمینه اجتماعی شکل گیری داشته و عراق فقط در حوزه امنیتی و سیاسی آن را سرکوب کرده.
🔸متأسفانه مرجعیت و روحانیت و حوزه های علمیه در عراق گرایش سکولاریستی شدید داشته و در مسائل اجتماعی و سیاسی به نفع مردم ورود نمی کنند. در جامعه ای که حداقل 60 درصد آن شیعه است مرجعیت فقط در زمانیکه خطر بیخ پیدا کند به میدان آمده و صرفاً با یک بیانیه و با ترغیب بخشی از مردم جلوی آشوب ها را می گیرد اما اصل خطر را از بین نمی برد.
🔹به نظر می رسد حوزه های علمیه و روحانیت عراق اگر می خواهد تمامیت ارضی عراق حفظ شده و نظام سیاسی بر مبنای مردم سالاری، عدالت و اقتصاد مردمی پیش رود چاره ای جز حضور مستمر و همه جانبه در عالم سیاست ندارد. نظام سیاسی عراق دینی نیست، اما چون شعار دینی دارد و برخی از حاکمانش جزو رجال دینی هستند در نتیجه مردم عراق –خاصه نوجوانان و جوانان- هرگونه ناکارآمدی را از ناحیه دین می بینند! آیا روحانیت عراق می خواهد سکولار بماند؟
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از عالَم سیاست || داود مدرسی یان
NazaratRahbari.mp3
5.6M
7⃣ بیاطلاعی از نظرات و دیدگاههای رهبری
#آسیب_شناسی_جریان_انقلاب
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 خطر #مشارکت_حداقلی در انتخابات مجلس!
🔹درصد مشارکت مردم در انتخابات یکی از شاخص های سنجش عملکرد دولت هاست. دولت ها معمولاً بالا بودن حضور مردمی در پای صندوق های رأی را جزو عملکرد خود محسوب می کنند.
🔸انتخابات مجلس یازدهم در پیش است و بناست اسفند 98 ملت ایران باز به پای صندوق های رأی آمده و وکلای خود را انتخاب نمایند. اما پیش بینی ها نشان می دهد درصد حضور مردم در انتخابات پیش رو با موانع جدی روبروست.
🔹عملکرد دولت تدبیر و امید در سالهای اخیر در عرصه اقتصاد و سیاست خارجه، نارضایتی های جدی در جامعه ایجاد کرده است که آخرین مورد آن آشوب هایی بود که در سراسر کشور شاهد و ناظر آن بودیم.
🔸اگرچه هر تحلیلگری برنامه ریزی دشمنان برای مصادره این تجمعات را انکار نمی کند اما عامل اصلی شکل گیری این اعتراضات و آشوب ها بی برنامگی و آشفته بازاری است که دولت در عرصه اقتصاد و معیشت مردم به نمایش گذاشته است.
🔹دولت روحانی عناصر مهم اقتصاد یعنی ارز، دلار، سکه، طلا، مسکن، بنزین و .. را دچار بی ثباتی و تورم 200-300 درصدی کرده و متأسفانه مجلسی مقتدر و کارآمد که بتواند این دولت را به ریل قانون بیاورد وجود خارجی نداشته است. تصور واقعی ملت از مجلس فعلی یک مجلس بی بخار و بی عرضه، بدون طرح و برنامه، بزدل و ترسو، مطیع دولتمردان، رانتخوار، منفعت طلب و در یک کلام ناکارآمد و بی تعهد است.
🔸مردم 4 سال قبل که به مجلس رأی دادند، امید داشتند این مجلس حداقل یک طرح برای اصلاح ساختارهای اقتصادی کشور و مرتفع کردن مشکلات معیشتی ملت داشته باشد! انتظار داشتند این مجلس یک طرح برای بهبود سیاست خارجه کشور با 600 میلیون نفر در همسایگی داشته باشد؛ امید داشتند این مجلس کمی عزت ملی را در ماجرای برجام حفظ نماید. اما واقعیت نشان می دهد این مجلس نه تنها در رأس امور نبود که پرده شرفش، زیر پای دولت لکه دار شد!
🔹پیش بینی مشارکت حداقلی در انتخابات پیش رو همه دلسوزان نظام اسلامی را نگران می کند؛ چرا که مقبولیت و معیّت مردمی نظام با خطر مواجه خواهد شد.
🔸اگرچه پیدا کردن گزینه مناسب برای انتخابات بسیار مهم است اما اصحاب رسانه و نخبگان فرهنگی و سیاسی می بایست برای دوسه ماه آینده به صورت جهادی برنامه ریزی کرده و قبل از اینکه چه کسی وارد مجلس شود، به فکر این باشند درصد مشارکت مردمی را در انتخابات بالا ببرند.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 اجرای مشکوکی که نباید فراموش شود
🔹روحانی در جلسه هیئت دولت، چهارشنبه ۲۲ آبان (یک روز قبل از افزایش نرخ بنزین) با واکنش و مخالفت وزرا مواجه شد.
🔸ظریف، زنگنه و وزیر اطلاعات شاخصترین وزرایی بودند که اعلام مخالفت کردند. حتی وزیر اطلاعات میگوید برآورد دستگاه امنیتی این است که وضعیت امنیتی کشور برای اجرای این طرح مناسب نیست.
🔹اما روحانی با تمام این مخالفتها کار خودش را انجام داد...
🔻سوال این است: روحانی دنبال کدام سود اقتصادی برای کشور و دولت بود که حاضر به این هزینه شد؟ حالا آیا به این سود رسیده؟ کارشناسانی که این اقدام را به روحانی پیشنهاد کردند چه کسانیاند؟ و دهها سوال از این دست...
🔹بپرسید و طرح کنید و راحت نگذرید از این اقدام و اجرای مشکوک!
#بنزین_روحانی
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 ضرورت تحلیل جامعهشناختی از اعتراضات مردمی!
🔹تا زمانیکه نتوانیم پدیدههای اجتماعی را از بعد جامعه شناسی و مردم شناسی تحلیل کنیم و صرفاً تک بعدی به مسائل نگاه کنیم، قطعاً نمیتوانیم یک بحران را حل نمائیم.
🔹در آشوبهای فتنه۸۸ فقط دستان دشمنان بیرونی و سران فتنه۸۸ و پشتپردهها را گفتیم، لذا شکاف اجتماعی درون جامعه عمیقتر و عمیقتر شد و اختلاف بین اقشار جامعه از بین نرفت. عدهای از حامیان نظام، از نظام بریدند.
🔹بعد از انتخابات۸۸ و حوادث ناگوار آن سال، رئیسجمهور سابق برای جذب ۱۳ میلیون نفر حامی میرحسین موسوی راهبردی انتخاب کرد که نه تنها ۱۳ میلیون نفر را جذب نکرد بلکه بخش جدی از ۲۴ میلیون حامی خودش -یعنی حزباللهیها و انقلابیها- را هم از دست داد!
🔹در حوادث دیماه ۱۳۹۶ هم نتوانستیم یا نخواستیم حرف اصلی اعتراضات مردمی را بشنویم و صرفاً به تحلیلهای امنیتی تکیه کردیم و صرفاً دستان دشمنان بیرونی و برخی فریب خوردگان داخلی و یا نیروهای گروهکی را دیدیم اما از تحلیل ۹۰ درصد دیگر معترضین جا ماندیم!
🔹حالا هم در تحلیل اعتراض و سپس آشوبِ بعد از #گرانی_بنزین، فقط دستان دشمنان خارجی و نفوذیهای داخلی و نیروهای سازمانی-گروهکی را دیده و تحلیل میکنیم و از جامعه شناسی اعتراضات و تحلیل فضای جامعه و مشکلات اصلی و آسیبهای اجتماعی و فرهنگی عقب ماندیم!
🔹به خیال خودمان فتنهها را خاموش کرده و آشوب را سرکوب کردهایم! اما نمیدانیم این آتش زیر خاکستر، شاید روزی بگونهای سر برآورد که هیچ چیزی جلو دارش نباشد! براستی چرا دشمنان برای طرح #آشوب_هوشمند روی خوزستان، سرمایهگذاری کردهاند؟ و چاره چیست؟
🔹چه باید کرد؟ و واقعاً چه باید کرد؟ چرا مسائل اصلی و زیرپوستی جامعه را نمیبینیم؟ چرا نمی بینیم یک نسل ۱۵-۲۰ میلیون نفری اساساً کاری به گرانی و مسائل اقتصادی ندارند و صرفاً دنبال آزادیهای اجتماعی و فرهنگی و بدنبال سرگرمیهای متنوع از جمله جنسی اند و دم انتخاباتها هم اینها تعیین کنندهاند؟ و برنامه ای برای اینها نداریم!
🔹براستی چه فکری برای سلبریتیها مثل مهناز افشار داریم که میلیونها نفر فالوور دارند و این فالوورها هم کاری به اقتصاد و معیشت و فساد اقتصادی و ... ندارند؟
🔹یا اینکه اعتراضات فعلی مردم به نحوه مدیریت کشور به کجا خواهد رسید؟ و در آینده چه میشود؟ این "جنبش بیسر" سر از کجا در میآورد؟ چرا میخواهیم با تحلیل های امنیتی و سیاسی، این جنبش بیسر که چندده میلیون نفر عضو افتخاری دارد را به سبد آرای برخی جریانات سیاسی میریزیم و میگوییم آنها توانستند این اعتراضات را بیافرینند!
🔹دهها و شاید صدها سوال مهم در این زمینه مطرح است که پاسخ صحیح به آنها باعث حل مشکلات اجتماعی، فرهنگی و سیاسی جامعه خواهد شد. باید جلسات حضوری نخبگان انقلابی شبانه روزی برای پاسخ به این سوالات برگزار شود تا زمانی ادامه یابد که از طوفان مغزها، مغزهایشان ترکیده و به سقف اتاق فکر بچسبد!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عاملان_وضعیت حالا نگران شدهاند!
یادشان رفته چقدر گفتیم این روحانی و این وزرا مملکت را به نابودی میکشانند!
#نتیجه_تکرار
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 آیا رهبری باید در همه امور کارشناس باشد؟
🔻یکی از بحث هایی که در جامعه شکل می گیرد این است: آیا کسی که رئیس جمهور یا رهبر می شود می بایست متخصص همه امور باشد؟
🔹عده ای بعد از بیانات رهبری که درباه #گرانی_بنزین فرمودند: «بنده در این قضیه سررشته ندارم یعنی تخصص این کار را ندارم، گفتم هم به آقایان؛ گفتم من چون نظرات کارشناسها هم در این قضیهی بنزین مختلف است، بعضیها آن را لازم و واجب میدانند بعضیها مضر میدانند، بنابراین من هم که صاحب نظر نیستم در این قضایا؛ لکن اگر سران سه قوه تصمیم بگیرند من حمایت میکنم»، می گویند رهبر باید خودش کارشناس باشد و چرا کارشناس نیست و ...!
🔸از شرایط اصلی رهبر، مدیریت و تدبیر است و منظور از مدیریت و تدبیر هم یعنی سیاستگذاری کلان و مدیریت کلان جامعه. بهمین علت عقلای علوم سیاسی می گویند یک رهبر باید بتواند جامعه را مدیریت کند تا به اهداف تعریف شده برسد. موضوع این مدیریت هم سیاست است. یعنی رهبر جامعه باید سیاستمدار باشد و بتواند همه تخصص ها و کارشناس ها را در جهت مدیریت بهتر کشور به کار بگیرد.
🔹در همه نظامات سیاسی دنیا و از منظر اندیشمندان، رهبر جامعه باید سیاستمدار باشد اما لازم نیست در همه علوم کارشناس باشد. معمول است رهبران سیاسی جوامع برای مدیریت جامعه از مشاوران و کارشناسان هر حوزه استفاده کنند و نظرات آنها را به کار ببندند.
🔸جدا از اینکه اختیارات بین قوا و مسئولین، تقسیم می شود، رهبران سیاسی معمولاً در اموری همچون بانکداری، تجارت، کامپیوتر، ادبیات، شعر، فلسفه، روانشناسی، جامعه شناسی، اقتصاد کلان و خرد، امور نظامی، مالیات و .... از کارشناسان آن حوزه استفاده می کنند و البته امکان دارد یک رهبر سیاسی در یک یا چند حوزه نیز متخصص باشد و یا نسبت به همه امور شناخت حداقلی داشته باشد.
🔹یک رهبر سیاسی هرچند در برخی امور متخصص هم باشد اما به علت مشغله های حکومتی و زمان کم، می بایست برخی از وظایف و اختیارات خود را به معاونین، جانشین ها، ساختارهای جایگزین و البته کارشناس ها محول کند تا امور پیش برود. او ناگزیر است که طرح و برنامه هایی که قرار است در کشور اجرا شوند را با نظر کارشناسان هر حوزه اجرا کند نه نظر خود. البته شناخت حداقلی نسبت به آن حوزه به او کمک می کند که در انتخاب طرح های مختلف، بهتر عمل کند.
🔸در انقلاب اسلامی، طی 41 سال اخیر هم امام خمینی(ره) و هم امام خامنه ای نشان داده اند که در این زمینه نظرات کارشناسان هر حوزه را صائب می دانند نه نظرات خودشان را. بطور مثال در عرصه نظامی و طراحی عملیات های نظامی، حضرت امام همیشه به نظر فرماندهان نظامی عمل می کرد و درستش هم همین بود. رهبر انقلاب نیز بعد از وی در عرصه نظامی، نظرات کارشناسان نظامی را به نظرات خود ترجیح داده است.
🔹در حوزه اقتصاد هم همینگونه است. هم امام خمینی(ره) و هم امام خامنه ای در حوزه اقتصاد هیچوقت بدون نظر کارشناسان امر مسئله یا طرح و برنامه اقتصادی را ابلاغ نکرده اند.
🔸اما در عرصه سیاست داخلی و خارجی، رهبری با تجربه 8 سال ریاست جمهوری و سی سال رهبری یک دشمن شناس و دنیاشناس با تجربه است که البته گاه به دیپلمات ها هم اعتماد می کند.
🔻چند نکته در رابطه با مسئله افزایش نرخ بنزین:
1️⃣ اولاً سران سه قوه، خود کارشناس مسائل اقتصادی و بحث افزایش نرخ حامل های انرژی خاصه بنزین نیستند بلکه از نظرات مشاورین اقتصادی و نهادهای مربوطه استفاده می کنند.
2️⃣ ثانیاً در بالا عرض کردیم هیچکسی در دنیا مدعی نیست که رهبر جامعه، جامع تمام تخصص ها باشد. بلکه باید از متخصصین و مشاورین استفاده کند و نظرات متخصصین در دولتی که با رأی مردم انتخاب شده این بوده.
3️⃣ ثالثاً اگر نقدی هم وارد است به همان نظرات کارشناسان و نحوه اجرای طرح #بنزین_روحانی است. بله ما می توانیم بگوئیم کارشناسان و متخصصین اقتصادی در دولت تدبیر و امور، اقتصاد کشور را متلاشی کرده اند. با نظریات اقتصاد باز و بازار آزاد و واردات بی رویه 60 درصد کارخانجات تولیدی را تعطیل کرده اند! با نظرات کارشناسان اقتصادی این دولت، قیمت ارز در یک هفته 5 برابر شد، قیمت کالاها از 100 درصد تا 300 درصد افزایش داشته اند و سکه 4 برابر شد.
🔹اما نمی توانیم بگوئیم چرا از نظرات این کارشناسان استفاده شده؟! چون مردم به این کارشناسان و به این تز رأی داده اند و در حال حاضر اقتصاد و وزارتخانه های اقتصادی مملکت با نظر و ایده ی اینها پیش می رود.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 #قربانیان_روحانی!
1⃣ علی لاریجانی را باید اولین قربانی همپیمانی با روحانی دانست که حالا اعلام کرده من دیگر در انتخابات شرکت نمیکنم! او در اوج خداحافظی نکرد بلکه خوب میداند که حذف شده؛ و حتی اگر در انتخابات شرکت کند رنگ مجلس را به چشم نخواهد دید!
2⃣ قربانی دوم روحانی، جریان مدعی اصلاحات است. جریانی که کاندیداهای خود را در حمایت از روحانی کنار کشاند(عارف در انتخابات ۹۲ و جهانگیری در انتخابات ۹۶) و حالا هیچ راه فراری از تبعات کارنامه روحانی ندارد!
🔹 وضعیت جریان مدعی اصلاحطلبی در کشور به حدی بغرنج شده که حتی عبور از روحانی هم چارهساز نیست! شاید بتوانید این بحران محبوبیت را در بین پادوهای اصلاحات و لیدرهای آنان در استانها و شهرستانها و دانشگاهها مشاهده کرد! امروز هیچ کدام از سران و تئوریسنها و عناصر میدانی مدعی اصلاحات حاضر به دفاع و مناظره بر سر کارنامه و عملکرد دولت تدبیر و امید نیست و این یعنی شکست!
🔸روزهای بعد از #بنزین_روحانی، مردم سکوت سران این جریان را دیدند که حاضر نشدند یک توئیت خالی در توقف گرانی بنزین بزنند! اما بعد از فروکش کردن اعتراضات، خاتمی به میدان آمد و پیام تسلیت صادر کرد در ادامه میرحسین موسوی علی رغم اینکه ادعا میشود در حصر است هم به میدان آمده و بیانیه صادر کرد!
3⃣ سومین قربانی روحانی، جامعه سلبریتیها(برخی بازیگران، بازیکنان، خوانندهها و ..) هستند که به دروغ شعار "هنر برای هنر" سر داده و مدعیاند سیاست نباید در هنر دخالت کند اما خود به پای روحانی سوختند.
🔹هم جامعه به این درک رسیده هم بخش جدی از سلبریتیها که دخالت آنها در سیاست، غیرتخصصی و غلط است و دیگر نباید له یا علیه کسی وارد میدان شوند! در همین ماجرای بنزین، اولاً یک هفته سکوت کردند ثانیاً هم بیانیهای مبهم صادر کردند!
🔸نه در بیانیه سیدمحمد خاتمی، نه در بیانیه میرحسین موسوی و نه در اطلاعیهی سلبریتیهای حامی روحانی، دفاعی از حق و حقوق مردم و اعتراض آنها به تورم، بیکاری، مشکلات اقتصادی، #گرانی_بنزین، بیثباتی ارز، دلار و سکه، فساد برادر روحانی و برادر جهانگیری و فرزندان و دامادها و عروسهای وزرای روحانی، ناکارآمدی مجلس اصلاحطلب و ... نبود!
🔹مردم این تحرکات را خوب میشناسند و خوب فهمیدند اصلیترین ایده مدیریتی اصلاحطلبان که همان تز #توسعه_وابسته و گدایی غرب است جوابگوی حل مشکلات کشور نیست!
🔸حالا آنها ماندهاند که انتخابات را تحریم کنند یا با روحانی و لاریجانی و ناطق بمانند یا مستقل وارد میدان شوند که در هر سه حالت، شکست آنها در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری پیش رو قطعی است!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 #قانون_یا_خیابان؟ 🔻تحلیلی از بیانات رهبری راجع #گرانی_بنزین 1️⃣ اولاً یادمان نرود مقصر اصلی وضع
🔴 #قانون_یا_خیابان؟
https://eitaa.com/modaresian/1959
👇👇
عکسنوشتههای زیر قابل استفاده در اینستاگرام و ...
🔴 #قانون_یا_خیابان؟ - 1
https://eitaa.com/modaresian/1959
👆👆 #نشر_حداکثری
در سایر پیام رسانها خاصه اینستاگرام
🔴 #قانون_یا_خیابان؟ -2
https://eitaa.com/modaresian/1959
👆👆 #نشر_حداکثری
در سایر پیام رسانها خاصه اینستاگرام
🔴 #قانون_یا_خیابان؟ - 3
https://eitaa.com/modaresian/1959
👆👆 #نشر_حداکثری
در سایر پیام رسانها خاصه اینستاگرام
🔴 #قانون_یا_خیابان؟ - 4
https://eitaa.com/modaresian/1959
👆👆 #نشر_حداکثری
در سایر پیام رسانها خاصه اینستاگرام
🔴 #قانون_یا_خیابان؟ - 5
https://eitaa.com/modaresian/1959
👆👆 #نشر_حداکثری
در سایر پیام رسانها خاصه اینستاگرام
🔴 #قانون_یا_خیابان؟ - 6
https://eitaa.com/modaresian/1959
👆👆 #نشر_حداکثری
در سایر پیام رسانها خاصه اینستاگرام
🔴 #قانون_یا_خیابان؟ - 7
https://eitaa.com/modaresian/1959
👆👆 #نشر_حداکثری
در سایر پیام رسانها خاصه اینستاگرام
🔴 #قانون_یا_خیابان؟ - 8
https://eitaa.com/modaresian/1959
👆👆 #نشر_حداکثری
در سایر پیام رسانها خاصه اینستاگرام
🔴 #قانون_یا_خیابان؟ - 9
https://eitaa.com/modaresian/1959
👆👆 #نشر_حداکثری
در سایر پیام رسانها خاصه اینستاگرام
🔴 #قانون_یا_خیابان؟ - 10
https://eitaa.com/modaresian/1959
👆👆 #نشر_حداکثری
در سایر پیام رسانها خاصه اینستاگرام
🔴 چرا اصلاح طلبان با بیانیه میرحسین موسوی همراهی نکردند
🔹قوه عاقله جریان مدعی اصلاحات معتقد است اگر میرحسین موسوی سال88 نتیجه صندوق رأی و جمهوریت را می پذیرفت و دست به فتنه و آشوب نمی زد و مملکت را دچار اختلاف نمی کرد در سال 92 حتماً کاندیدای اصلی جریان بود و اتفاقاً رأی می آورد.
🔸اما میرحسین موسوی بدترین ضربه حیثیتی را به آنان در سال 88 وارد آورده. آنان معتقدند که میرحسین باعث شد که نظام سیاسی و نهادهای انقلابی و عمده جریان روحانیت و بخشی از مردم نگاهشان به جریان اصلاحات تغییر کند و همه به آنان بدبین شوند.
🔹این بی اعتمادی و بدبینی باعث شده تا افراد اصلاح طلب شناسنامه دار جریانی شانس حضور در برخی مسئولیت ها را نداشته باشند و یا با مشکل عدم تأیید صلاحیت در انتخابات ها روبرو شوند و برای گرفتن پست ها و مسئولیت ها گرفتن استعلام مثبت برای آنان سخت شده است. اگرچه در این دولت حتی با استعلام منفی به وزارت و استانداری و فرمانداری هم رسیده اند اما مهر فتنه 88 تا ابد برروی پیشانی آنهاست که آنان پایبند به دموکراسی، جمهوریت، رأی مردم و قانون نبوده اند.
🔸می توان بخشی از حرف های این بخش از اصلاح طلبان را پذیرفت که فتنه88 باعث شد تا اختلاف عمیقی در جامعه ایرانی ایجاد شود و بحث های خطی سیاسی به اختلاف خانواده ها هم دامن بزند تا جائیکه برادر با برادر، برادر با خواهر، فامیل با فامیل و ... سر فتنه 88 و حمایت از نظام یا فتنه، حمایت از احمدی نژاد یا میرحسین موسوی از هم کدورت به دل دارند!
🔹تندروی میرحسین موسوی و لگد زدن به صندوق های رأی و نپذیرفتن قانون باعث شد تا جریان اصلاحات بسوزد و مجبور شود در انتخابات ها همانند سال 92 و 96 گزینه اصلی خود را کنار بکشد(عارف سال 92 – جهانگیری سال 96) تا کسی مثل روحانی پیروز انتخابات شود و حالا همان آبروی ته مانده آنها را هم به باد دهد!
🔸اگر جریان مدعی اصلاحات مدعی آزادی بیان و انتقاد پذیری است این نقد را باید بپذیرد که نباید سرنوشت خود را به دست افرادی همچون میرحسین موسوی یا شیخ حسن روحانی بسپرند؛ چرا که هر دو چوب حراج به مشروعیت و حیثیت پایگاه اجتماعی آنها وارد آوردند.
🔹شیخ حسن روحانی بعد از انتخاب در سال 92 تمام وزرای خود را از بین نیروهای ستادی و اطرافیان میرحسین موسوی انتخاب کرد. بیژن زنگنه، نوبخت، ربیعی، معصومه ابتکار، آخوندی، مولاوردی، نجفی و ... همه جزو نیروهای اصلی ستاد انتخاباتی میرحسین موسوی بودند و در صورت رأی آوری میرحسین در انتخابات 88 یا اینکه فتنه نمی کرد و در انتخابات 92 پیروز می شد، قطعاً وزرای او همین ها می شدند! اما آنها نشان دادند که در صحنه عملکرد میدانی اقتصاد و فرهنگ و سیاست خارجی مملکت را نابود کردند.
🔸حالا بعد از فاجعه #بنزین_روحانی و بعد از یک هفته از اعتراضات مردمی، میرحسین موسوی بیانیه داده و بدون اینکه به گرانی، تورم، مشکلات معیشتی، بی ثباتی ارز و گرانی بنزین اشاره ای کند نظام جمهوری اسلامی را متهم می کند! اما بدنه همراه جریان اصلاحات کمترین وقعی به این بیانیه نشان نداده چرا که معتقدند هم میرحسین موسوی و هم روحانی حیثیت آنان را به باد داده اند.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3