فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 یک جملهای #حاج_قاسم_سلیمانی دارد که ویران کننده است: «تا کسی #شهید نبود، شهید نمی شود. شرط شهید شدن، شهید بودن است. اگر امروز بوی شهید از رفتار و اخلاق کسی استشمام شد، شهادت نصیبش می شود. تمام شهدا دارای این مشخصه بودند».
چقدر دوریم ما 😭😭
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 آزادسازی نرخ ارز، سند براندازی نظام و فروپاشی ایران!
🔻به بهانه حذف #ارز_4200_تومانی
🔹تحلیل اتفاقات 12 سال اخیر در حوزه اقتصاد نشان می دهد تصمیمات کلانی که برای تغییر ساختارهای اقتصادی و رشد اقتصادی و عدالت اقتصادی از سوی دولت های مختلف گرفته شده، در عمل هیچکدام به اهداف خود نرسیده است. نه رشد اقتصادی را رقم زده، نه هم به عدالت اقتصادی انجامیده اند. در عوض فاصله طبقاتی را روز به روز بیشتر و معیشت مردم را با مشکلات جدی مواجه کرده اند.
🔸برای برنامه ریزی و تصمیمات جدید، نگاه به تصمیمات کلان گذشته بسیار ضروری است. تجربه خصوصی سازی بیش از 20 درصد کارخانجات و شرکت های بزرگ دولتی در دولت های مختلف، طرح تحول اقتصادی و هدفمندی یارانه ها و طرح مسکن مهر در دولت احمدی نژاد و ادامه آن سیاست ها در دولت روحانی از طریق افزایش مکرر حامل های انرژی خاصه بنزین، تصمیمات ارزی مثل #ارز_4200_تومانی که به #ارز_جهانگیری هم معروف شد و رانت حداقل 200 هزار میلیاردتومانی را به جیب اغنیاء واریز کرد، تصمیمِ افزایش عجیب قیمت بنزین در یک شب و سایر تصمیمات خرد و کلان دیگر، امروز پیش روی ماست.
🔹دولت جدید برای برای برنامه ریزی آینده می بایست این پرونده های عبرت را بازبینی و بازخوانی کند که واقعاً کدامیک منجر به رشد اقتصادی، عدالت و وسعتِ معیشت مردم گشته است؟ اگر به اهداف خود نرسیده اند چرا؟ موانع و ضعف ها و اشتباهات چه بوده؟
🔸بازخوانی دقیق هر کدام از این تصمیمات بزرگ و تحلیل پیوسته این اتفاقات، ما را بر آن می دارد که برای گرفتن تصمیمات جدید حتماً محتاطانه و عاقلانه عمل کنیم. بدون بازخوانی و عبرت گرفتن، یقین بدانیم که گره ای از مشکلات اقتصاد باز نخواهد شد بلکه مشکلات عمیق تر و فاصله طبقاتی بیشتر و بیشتر خواهد شد و جمعیت بیشتری از ملت به زیر خط فقر خواهند رفت.
🔹در روزهای اخیر مسئله #حذف_ارز_4200_تومانی در دولت و مجلس و مجامع کارشناسی و رسانه ای مطرح است. در کنار آن بحث افزایش قیمت بنزین نیز در فضای مجازی طرح شده است. موافقین حذف ارز 4200 تومانی، همانند موافقین همه طرح های این 10، 15 سال، هدف طرح را جراحی اقتصاد، تغییر ساختارها، جلوگیری از هدررفت منابع ارزی کشور، جلوگیری از فساد و عدالت اقتصادی می نامند.
🔸از آنان می پرسم نتیجه طرح تحول اقتصادی، هدفمندی یارانه ها، آزادسازی قیمت ها، افزایش قیمت بنزین، ارز دو نرخی و غیره تاکنون چه بوده؟ آیا این دور باطل نیست که هر یکی دوسال، به بهانه مدیریت منابع دولتی و به اسم حمایت از اقشار آسیب پذیر، تصمیماتی گرفته می شود ولی در عوض معیشت مردم به مشکلات عدیده دچار شده و فاصله طبقاتی هم افزایش می یابد؟ این دور باطل کی توقف می شود؟ این جراحی های خونین کی تمام می شوند؟ تا بیمار زیر تیغِ مکاتب نیاوران و شیکاگو بمیرد؟ آیا فکر می کنید با این #شوک_درمانی ها به اقتصاد و مردم خدمت می کنید؟
🔹آیا تصمیم فاجعه بار بنزینی #آبان98 را فراموش کرده اید و باز می خواهید مجدد مردم را به خیابان ها بکشید و نهایتاً قوه قهریه برود جمع کند؟! به نظر حقیر این تصمیم خطرناکِ آزادسازی قیمت ارز، سند براندازی جمهوری اسلامی و تجزیه کشور و فروپاشی نظام و ایران است.
🔻راه و چاره چیست؟
راه حل اقتصاد ایران از طرح های مکتب نیاوران و شیکاگو نمی گذرد؛ راه حل اقتصاد ایران اصلاح ساختار مالیاتی کشور، #شفافیت و #عدالت است. مادامیکه 70 درصد شرکت های کلان دولتی مالیات نمی دهند، دستگاههای غیردولتی و حاکمیتی مالیات نمی دهند، اقشار پردرآمد و ثروتمند مالیات نمی دهند، طبقات و دهک های بالای جامعه از مالیات فراری اند، مادامیکه مرکزگرایی و توجه به برخی استان ها و محرومیت اکثر استانها ادامه دارد، حال و روز اقتصاد ما همین است. اما لیبرال ها مدام از آزادسازی می گویند. وقتی درست نشد از سازش و کوتاه آمدن در برابر آمریکا می گویند!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 جالب است بدانید مردم #اهواز اولین کلانشهری بودند که در #هفت_دیماه ۱۳۸۸ به خیابان آمدند و اهانت فتنهگران به ساحت مقدس حضرت اباعبدالله علیهالسلام را محکوم کردند. مردم عزیز #تبریز در هشت دیماه و عموم شهرها #نه_دی به صحنه آمدند و آن حرکت تاریخی را رقم زدند.
🔻ما هیچوقت اهانت جریان #فتنه۸۸ به #عاشورا را نه میبخشیم نه فراموش میکنیم.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از نهضت شفافیت و عدالت
🔴 گفتگو درباره #حذف_ارز_۴۲۰۰_تومانی
#سیدمحمدرضا_اصنافی
کارشناس اقتصاد سیاسی و پژوهشگر اقتصادی
#داود_مدرسی_یان
کارشناس علوم سیاسی و مجری گفتگوی شفاف
سه شنبه، ۷ دیماه، ساعت ۲۲
#ارز_۴۲۰۰_تومانی
🔻پخش زنده از صفحه اینستاگرامی:
Instagram.com/nehzat_khz
❇️ نهضت شفافیت و عدالت:
https://eitaa.com/joinchat/3073048610C206b31e47c
🔴 امیرالمومنین علیهالسلام را چگونه به عنوان نماد #وحدت معرفی کنیم؟
🔹سخن گفتن از اختلافات شیعه و سنی و پرداختن به اهانتهای برخی ناصبیها به حضرات اهل بیت علیهم السلام و اهانتهای برخی شیعیان به مقدسات اهل سنت، بسیار سخت است.
🔸ما هم با جوانان غیور و متعصب شیعی مواجهیم که غرق در محبت و عشقِ علی علیهالسلام و اولاد علی علیهالسلام هستند و هم با اهل سنتی که اکثریت قاطع، حضرت امیرالمومنین را خلیفه چهارم میدانند و به ایشان و حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و سایر اهل بیت محبت دارند. اما چه باید کرد که همواره کسانی هستند در دو طرف، آگاهانه یا ناآگاهانه به مقدسات همدیگر اهانت میکنند!
🔻اما تکلیف ما چیست؟ کدام مشی را قبول داریم؟ چگونه باید عمل کنیم؟
🔹به نظر، فهم این مسئله بسیار پیچیده نیست که ما میتوانیم حضرت امیر را عامل وحدت و حاکم طراز معرفی کنیم. چگونه؟
🔸ما شیعیان، حضرت امیرالمومنین را جانشین برحق حضرت رسولالله(ص) و اولین امام میدانیم و اهل سنت حضرت امیر را بعنوان خلیفه چهارم قبول دارند و او را صحابی حضرت رسول و عاری از خطا و اشتباه میپندارند.
🔹حالا که حضرت امیر بعنوان فصل مشترک ما شیعیان با اکثریت جهان اهل سنت مطرح است بهترین راهبرد چیست؟ بهترین طرح و برنامه چیست؟
🔸بهترین راه این است که بیائیم بگوئیم ای شیعیان و ای سنیها؛ بیائید طریقه حکومت و حاکمیت علی بن ابیطالب(ع) را از حاکمین و حکومتهای خود مطالبه کنید. بیائید فرامین حکومتی حضرت امیر را از مدیران و مسئولین خود در کشورهای ایران، عربستان، امارات، مصر، پاکستان، افغانستان، بنگلادش، اندونزی، مالزی، ترکیه و غیره بخواهیم که سیره حکومتی علی بن ابی طالب(امام اول شیعیان و خلیفه چهارم اهل سنت) چه بود و چرا به آن سیره عمل نمیکنید؟
🔹بیائیم نهج البلاغه حضرت امیر و آن همه خطبه های سنگین در وصف #عدالت و عدالتخواهی را در جوامع شیعه و اهل سنت گفتمان کنیم و از حاکمین شیعه و سنی بپرسیم با این خطبهها چه کردید و چرا به این خطبهها عمل نمیکنید؟
🔸بیائیم حاکمین شیعه و سنی را امر به معروف و نهی از منکر کنیم چرا در مبارزه با فساد و تخلف و رانت و باندگرایی و قومیتگرایی و فامیلسالاری از روش علی بن ابیطالب (ع) استفاده نمیکنید؟ بیاییم نامه علی خلیفه چهارم اهل سنت به جناب مالک اشتر را در جوامع و مجامع اهل سنت و عالم تشیع بازخوانی کنیم.
🔹آیا این مدل معرفی امیرالمومنین، عامل وحدت نیست؟ آیا اینگونه سیره حضرت امیر را اگر نشر بدهیم بهتر است یا مدام به این فحش بدهیم و به آن لعن بفرستیم؟ آیا مجامع اخوت و تقریبی در بین شیعه و سنی اینگونه امام علی علیهالسلام را معرفی میکنند؟ اگر معرفی میکردند که امروز وضع این نبود!
🔸به جد معتقدم اگر دوره حاکمیت ۴،۵ ساله حضرت امیرالمومنین علیهالسلام را که فصل مشترک بین اهل سنت و شیعه است بازخوانی کنیم، شیرینی و حلاوت وحدت و اخوت حقیقی را همگان خواهند چشید. وگرنه مدام بر طبل اختلافات کوبیدن و خط و مشی برخی از منبریهای عزیز را ادامه دادن، جنگ مذهبی موردنظر انگلیس و آمریکا را در ایران و جهان اسلام شعلهور خواهد کرد!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 امیرالمومنین علیهالسلام را چگونه به عنوان نماد #وحدت معرفی کنیم؟ 🔹سخن گفتن از اختلافات شیعه و سن
اگر از دوستان، کسی نکته ای درباره این یادداشت دارد در تأیید این مدل یا نقد این مدل، به آیدی ارتباطی ارسال کند.
🔴 والله ما احترام رزمندگان و جانبازان عزیزمان را داریم ولی وقتی کسی به لحاظ جسمی جانباز باشد و بازنشسته هم باشد، توان کار ندارد و به طریق اولی نباید در مناصب قرار بگیرد. اینکه قرار است رزمندگان از این قانون مستثنی شوند یعنی قانون #ممنوعیت_بکارگیری_بازنشستگان را کاملاً بندازید دور!
عجیب است. باید دید چه کسی یا کسانی دنبال این مسئله هستند!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 در #نه_دی مردم به صحنه آمدند و بساط فتنهگری جمع شد. تا مردم وارد عرصههای اقتصاد،فرهنگ، نظارت بر مدیران ومبارزه با فساد نشوند مشکلات این حوزهها حل نخواهد شد.خیلی روشن است که وظیفه حاکمیت ودولت است که زمینه حضور مردم را فراهم کند. مردم باید درمدیریت و رهبری کشور نقش داشته باشند.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | روایت بغضآلود رهبر انقلاب از انتظار حاج قاسم سلیمانی پشت درب اتاق عمل جراحی و همراهی با خانواده دوست شهیدش
💻 @Khamenei_ir | #قهرمان
🔴 #مقاومت کی به نتیجه میرسد؟
🔻تجربه زیستهی کشورها در اعتماد به آمریکا
🌹به مناسب گرامیداشت سردار شهید و فرمانده محبوب حاج قاسم سلیمانی، یادداشتی برای مجله "رایات و روایات" نوشتم. به دوستان توصیه میکنم مطالعه بفرمائید.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 مقاومت کی به نتیجه میرسد؟
بخش اول
"اختصاصی مجله رایات و روایات"
به مناسبت گرامیداشت شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی
🔻این روزها پرسشهایی در فضای افکار عمومی در باب #منطق_مقاومت مطرح و مورد بحث قرار میگیرد؛ منجمله: مقاومت کی به نتیجه میرسد؟ مقاومت چگونه به نتیجه میرسد؟ آیا راهی برای کاهش هزینههای مقاومت وجود دارد؟ اساساً هزینه مقاومت بالاتر است یا سازش؟ آیا نمیتوان با سازش به اهدافمان برسیم؟ پاسخ به این پرسشها با ذکر مصادیق عینی و تجربههای پیش رو امکانپذیر است. باید تجارب تاریخی ملتها و دولتها مورد کنکاش قرار گیرد تا به پاسخی مشترک و قانعکننده دست پیدا کنیم.
🔹تجارب جهانی به ما میگوید مقاومت زمانی به پیروزی خواهد رسید که نقاط ضعف درونی برطرف شود. مادامیکه #ساخت_درونی_قدرت، مورد نقد و بررسی قرار نگیرد و ضعفهای درونی اصلاح نشود، دولت و پیکره جامعه در برابر فشارها و ضربات بیرونی مقاوم نبوده و زمینه پیروزی مقاومت فراهم نمیشود.
🔸جریانات حاکم بر کشور غالباً به دنبال راهحل خارج از موضوع برای پیروزی مقاومت هستند. راهحلهایی که نقاط ضربهپذیر را برطرف نمیکند، بلکه نقاط قوت را به ضعف تبدیل میکند تا شاید زمینه فشارها و تحریمها برچیده شود. نادانسته تبدیل نقاط قوت به ضعف یا همان «سازش» نه تنها مشکلات را برطرف نمیکند که زمینه فروپاشی را نیز فراهم میکند.
🔹ضعفهای درونی ما چیست؟ مهمترین ضعف درونی ما در برابر فشارهای خارجی، تفاوتهای سطح زندگی مردم با مدیران است که منجر به «فشار نابرابر» شده است. امروز بیشترین فشارها بر گرده تودههای متوسط و ضعیف جامعه وارد میشود و مردم احساس میکنند در این مبارزه تنها ماندهاند.
🔸این احساس وجود دارد که تحریمها تأثیری بر زندگی مدیران و مسئولین ارشد کشور و وزارتخانهها و استانداریها و ادارات و همچنین اقشار پردرآمد جامعه ندارد. حقوق بالا و معیشتشان تأمین است. تأمین هزینههای بهداشت و درمان، آموزش، مسکن و خوراک و پوشاکشان برقرار است و درکی از شرایط تحریمی و مشکلات جامعه ندارند. این بزرگترین ضعف درونی ما در برابر تحریمهاست.
🔹بیتردید تا زمانیکه این ضعف وجود دارد، مدیران کشور حاضر نیستند برای عبور از شرایط تحریمی به راهحلهای اساسی بیاندیشند که این راهحلها، همان راهبرد نجات کشور است. چنانچه زندگی فردی و اجتماعی مدیران کشور در عرصههای مختلف، همانند عموم مردم با چالشهای جدی مواجه شود، آن روز برای اصلاح ساختارها جدیت به خرج میدهند.
🔸اگر این اتفاق بیافتد و دولت جدید برای رفع این معضل که موجب سستی مردم در مقاومت میشود، اقدام عاجل و فوری کرده تا منابع کشور و درآمدها به صورت برابر و عادلانه در اختیار عموم جامعه قرار بگیرد و زمینه حضور مردم در اقتصاد فراهم شود، آن وقت اقتصاد کشور مقاوم خواهد شد و مقاومت به پیروزی خواهد رسید. چرا که راز پیروزی مقاومت در «قوی شدن ملت» نهفته است و ملت قوی نخواهد شد مگر با برقراری عدالت و دسترسی برابر به منابع عظیم زیرزمینی و روی زمین و استفاده برابر از امکاناتِ بهداشتی، آموزشی، مسکن و درآمد عادلانه.
🔹راهبرد خنثیسازی تحریمها در برابر رفع تحریمها، اساسیتر و پایدارتر و مؤثرتر است. مدیران و نخبگان کشور برای خنثیسازی تحریمها باید در همه حوزههای مدیریتی و اقتصادی کشور بنگرند و بیعدالتیها و تبعیضها را احصاء کرده و برای برقراری عدالت، طرحها و برنامهها را ارائه و اجرا نمایند. البته که این فرآیند یک، دو یا سه ساله نیست اما راهی است که دیر یا زود باید برویم و هرچه سریعتر شروع شود، خنثیسازی تحریمها هم شروع خواهد شد! مطالبه این راهبرد وظیفه تکتک ما مردم است.
🔸برای پیروزی نهایی مقاومت، مهمترین راهبرد، برقراری عدالت است. پیشرفت اقتصادی و رشد اقتصادی واقعی، از شاهراه عدالت میگذرد ولاغیر!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از لفظ قلم | زهرا محسنیفر
«هزار نامه نوشتیم برایت و هزار راه گشتیم سراغت. ما راه نمیدانیم؛ تو نامه نمیخوانی؟
بلند شو مرد! بلند شو ای شور شیرین این دنیای تلخ! برای ما مسلمانشدههای آن لبخند آسمانیات، دیری است که پیامی نفرستادهای. بلند شو و یکبار دیگر، برای ما که در کیش مهر تو هستیم و مات محبتت، بنویس: انه من سلیمان و انه بسم الله الرحمن الرحیم...»
🔴شماره دوم نشریه «رایات و روایات» منتشر شد.
به بهانه دومین سالگرد شهادت سیدالشهدای مقاومت شهید #حاج_قاسم سلیمانی
با نگاهی تبیینی به گفتمان جبهه مقاومت
صاحب امتیاز: مرکز فرهنگی رسانه بیداری
مدیرمسئول: شهرام رستمیفر
سردبیر: زهرا محسنیفر
دبیر تخصصی: رها عبداللهی
علاقهمندان جهت تهیه نسخه چاپی نشریه میتوانند از مسیرهای ارتباطی زیر اقدام نمایند:
🔻تماس با شمارههای:
۰۶۱۳۵۵۳۰۷۹۸
۰۹۳۰۵۶۱۹۵۶۵
🔻پیام به دایرکت صفحات اینستاگرام:
@majalebidari
@resanebidari_ir
✍#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
«هزار نامه نوشتیم برایت و هزار راه گشتیم سراغت. ما راه نمیدانیم؛ تو نامه نمیخوانی؟ بلند شو مرد! ب
دوستانی که اهل مطالعه مجلات قوی هستن این مجله رو تهیه و مطالعه بفرمایند.
واقعاً یک کار ملی هست. 👌
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 مقاومت کی به نتیجه میرسد؟ بخش اول "اختصاصی مجله رایات و روایات" به مناسبت گرامیداشت شهادت سردار
بخش دوم مطلب «منطق مقاومت»
به مناسبت شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی 👇👇👇
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 مقاومت کی به نتیجه میرسد؟ بخش اول "اختصاصی مجله رایات و روایات" به مناسبت گرامیداشت شهادت سردار
🔴 هزینه سازش بیشتر است یا #مقاومت؟
🔻سؤالی که باید پاسخ داده شود این است که اساساً هزینه مقاومت بالاتر است یا سازش؟ آیا نمی توان با سازش به اهداف مان برسیم؟ پیشتر گفتیم که کشور ضعف های درونی دارد، که با تحریم یا بدون تحریم به آنها دچار است و برای نجات کشور باید آن ضعف ها برطرف شود. چنانچه آن ضعف ها برطرف نشود و ما برای سازش از نقاط قوت خود عقب نشینی کنیم، چه اتفاقی می افتد؟ آیا مشکلات جامعه برطرف می شود؟ باید تجارب دیگر کشورها را بررسی کرد.
1️⃣ اول؛ تجربه رژیم پهلوی پیش روی ماست. رژیم پهلوی در برابر آمریکا و اروپا تسلیم محض بود. هزینه های کلان به دولت آمریکا و انگلیس پرداخت می کرد. امتیازات بزرگ می داد. نفت بطور کامل در اختیار غربی ها بود. هر باجی به آمریکایی ها می داد. منابع ملی با قراردادهای ننگین به غربی ها واگذار می شد. هر ننگی را اعم از قانون کاپیتولاسیون به جان پذیرفته بود؛ اما در قبال آن یک جامعه بی سواد، محروم از امکانات اولیه زندگی، غرق در فساد و تبعیض، عقب ماندگی مفرط علمی از جهان، وابسته محض اقتصادی و سیاسی و ... .
2️⃣ دوم تجربه سعودی؛ دولت سعودی چندین دهه است که جا پای پهلوی ایران گذاشته. پول و دلار می دهد؛ نفت می دهد؛ هزینه های سنگین حضور آمریکا در منطقه را تأمین می کند؛ مواضع خود را بر مبنای مواضع دولت آمریکا تنظیم می کند؛ روابط خود را با کشورها طبق نظر آمریکا ترسیم می کند؛ روابط درونی قدرت خود را بر مبنای سیاست های آمریکا مشخص می کند و آنکه آمریکایی ها می خواهند حاکم می شود. اما باز مدام تهدید و تحقیر می شوند. روسای جمهور آمریکا محترمانه یا تحقیرگونه می گویند اگر حمایت ما نباشد، شما چندساعت هم دوام نمی آورید! می گویند دولت سعودی گاو شیرده ماست!
🔹از زمان دیدار عبدالعزیز بن سعود، پادشاه اسبق عربستان و تئودور روزولت، رئیس جمهور وقت آمریکا در سال ۱۹۴۵، این سیاست پی ریزی شده است که آمریکا مجانی از حکومت سعودی حمایت نمی کند، بلکه هزینه ها باید بطور نقد پرداخت شود! لذا می بینیم علی رغم قراردادهای متعدد و متنوع، هر از چندگاهی دولت آمریکا از مقامات ریاض اعلام نارضایتی می کنند تا بلکه بیشتر امتیاز بگیرند!
🔸به عنوان مثال کاخ سفید بعد از آنکه مواضع غیرجانبدارانه در خصوص اقدام حاکمیت عربستان برای ترور جمال خاشقچی (روزنامه نگار منتقد عربستان) در کنسولگری این کشور در استانبول ترکیه اتخاذ کرده بود، در جریان سفر مایک پمپئو وزیر خارجه سابق امریکا به عربستان، موفق شد مبلغ ۱۰۰ میلیون دلار از سعودی اخاذی کند تا در قبال این پرونده سکوت نماید. این پول در ظاهر برای کمک به عملیات ارتش آمریکا در سوریه به واشنگتن پرداخت شده است.
🔹دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا در سخنرانیهای خود بارها با لحن تمسخرآمیز سخن گفته بود و سران کشورهای خلیج فارس، از جمله سران ریاض را به سخره گرفته و گفته بود که اگر حمایتهای آمریکا نباشد، آنها هواپیمای شخصی خود را از دست خواهند داد و همانند گردشگران به سفر خواهند رفت و ایران ظرف کمتر از ۱۲ دقیقه آنها را خواهد بلعید و منطقه به زبان فارسی صحبت خواهد کرد.
3️⃣ سوم؛ چین در سه چهار دهه قبل مشکلات عدیده اقتصادی داشت و همزمان هم مورد تحریم های آمریکا واقع شد. اما از زمانی¬که اصلاحات درونی را انجام داد، با برنامه ریزی و حمایت از تولید و ترویج فرهنگ کار و نظم، به قدرت دوم اقتصادی جهان تبدیل شد و بازار همه کشورها را در اختیار خود درآورد! تحریم های آمریکا هیچوقت با هیچ قراردادی رفع نشد، بلکه با قوی شدن چین، این تحریم ها کم کم خنثی شد.
4️⃣ چهارم تجربه مصر؛ در اکتبر 1973، انور سادات رئیس جمهور مصر فرمان حمله به رژیم صهیونستی را صادر کرد. کشور سوریه در این جنگ متحد مصر بود. رژیم صهیونیستی در سه روز اول دچار شکست واضحی شد. درست در زمانیکه اوضاع به نفع مصر و سوریه بود، رئیس جمهور آمریکا در تماس با انورسادات او را با وعده توسعه مصر به صلح دعوت می کند. انور سادات با وعده ی توسعه مصر به سازش با اسرائیل رسید. با این وعده، مصر به سوریه خیانت کرد و جلوی شکست اسرائیل گرفته شد. مذاکرات مخفیانه و آشکارا ادامه پیدا کرد.
🔹 5 سال بعد در تاریخ ۱۷ سپتامبر ۱۹۷۸، قرارداد کمپ دیوید در محل استراحت جیمی کارتر، بین «انورسادات» و «مناخیم بگین» نخست وزیر اسرائیل امضا شد. به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی و همکاری با طرح های آمریکا و اسرائیل، از مصر کشوری مطیع و رام ساخت. وعده آمریکا هیچوقت برای مصر محقق نشد و حالا که بیش از 40 سال از آن روزها و از امضای کمپ دیوید می¬گذرد، نه از توسعه مصر خبری هست نه از حل شدن مسائل منطقه.
ادامه 👇👇👇
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 هزینه سازش بیشتر است یا #مقاومت؟ 🔻سؤالی که باید پاسخ داده شود این است که اساساً هزینه مقاومت بالا
ادامه از بالا 👆👆👆
🔺مصری که روزی ام القرای اسلام و مؤثر در منطقه بود، امروز به یک کشور منزوی و عقب افتاده و دچار آشوب ها و کودتاها تبدیل شده است.
5️⃣ پنجم وعده آمریکایی ها به صدام و قذافی؛ به آنها گفته شد اگر با ما همراهی کنید، تحریم ها را بر می داریم و ... . هر دو با توجه به وعده های آمریکا، خودشان را خلع سلاح کردند. ولی نتیجه چه شد؟ آمریکا به وعده هایش عمل کرد؟ خیر بلکه با خلع سلاح آنها، زمینه حمله برق آسا به دو کشور عراق و لیبی را فراهم کرد. در این حملات، تمام زیرساخت های دو کشور را منهدم ساخت.
6️⃣ ششم تسلیم یاسر عرفات و جنبش فتح در برابر اسرائیل و وعده های آمریکا! سرنوشت یاسر عرفات یکی از آن سرنوشت های غم انگیز و عبرت انگیز است. یاسر عرفات در سال 1993 توافقنامه صلح اسلو را با «اسحاق رابین» نخست وزیر وقت رژیم صهیونیستی در کاخ سفید امضا کرد و پس از آن در رأس کادر سازمان آزادی بخش به فلسطین بازگشت و این توافقنامه را گام نخست برای تحقق رویای فلسطین برای بازگشت و استقلال قرار داد. صهیونیست ها هیچوقت به وعده های خود عمل نکردند. عرفات بعد از پشیمانی از این صلح و خلع سلاح فلسطین، مورد ترور بیولوژیکی قرار گرفت!
7️⃣ هفتم وعده آمریکایی ها در ماجرای آزادی گروگان های سفارت آمریکا که در تسخیر لانه جاسوسی 444 روز در ایران اسیر بودند؛ مجلس ایران طرحی را مصوب کرد که دولت بتواند از طریق مذاکره بحران گروگان گیری را حل کند. تیم ایرانی با مسئولیت بهزاد نبوی و وساطت الجزایر به مذاکره با آمریکایی ها پرداخت. توافق الجزایر امضا شد و گروگان های آمریکایی آزاد شدند، اما دولت آمریکا به هیچ کدام از وعده های خود که یکی از آنها رفع اموال بلوکه شده ایران بود، عمل نکرد!
8️⃣ هشتم؛ ژاپن چه زمانی بمباران شد؟ دقیقاً زمانی که شکست در جنگ جهانی را رسماً پذیرفت و رسماً این شکست را اعلام کرد و تسلیم شد. بعد از تسلیم، آمریکا با بمب اتمی به هیروشیما و ناکازاکی حمله کرد و صدها هزار نفر را در چند ثانیه قتل عام کرد.
9️⃣ نهم ماجرای گروگان های آمریکا در لبنان؛ در دهه 70 حزب الله لبنان تعدادی از جاسوس های آمریکایی را گروگان گرفت. با میانجی گری هاشمی رفسنجانی، دولت آمریکا وعده هایی داد تا گروگان ها آزاد شدند. مرحوم هاشمی رفسنجانی خود تعریف می کند که آمریکایی ها به هیچ وعده ای وفادار نبودند!
🔟 دهم وعده آمریکایی ها به اروپایی ها در مذاکرات سالهای 82 تا 84 در دولت سیدمحمد خاتمی؛ رئیس تیم مذاکره کننده حسن روحانی و معاون وی محمدجواد ظریف بود. به این وعده ها اضافه کنید وعده های آمریکایی ها را در ماجرای #برجام. که بعلت تکرار به آن نمی پردازم.
1️⃣1️⃣ یازدهم ماجرای دولت ترکیه و اتحادیه اروپا؛ بیش از دوسه دهه دولت ترکیه تمایل داشت عضو اتحادیه اروپا شود. اتحادیه اروپا شرایطی را برای عضویت ترکیه اعلام کرد. دولت ترکیه قریب 30 معاهده و قرارداد را امضا کرده و به تمام قواعد اروپایی ها اعلام پایبندی کرده است و ساختارهای فرهنگی و اقتصادی خود را متناسب با خواست دولت های اروپایی طراحی و برنامه های آنان را در ترکیه اجرا کرده است.
🔹ترکیه اقتصاد خود را به صورت غیرمستقیم در اختیار سرمایه گذاران خارجی در قالب شرکت های چندملیتی قرار داده است. بعد از دو سه دهه اما اتحادیه اروپا هر بار بهانه جدیدی را مطرح می کند. هر روز بامبول جدید، قرارداد جدید، ساختار جدید! با وعده ی عضویت در اتحادیه اروپا و برخورداری از امتیازات اقتصادی این اتحادیه! نتیجه این وابستگی و هضم در برنامه های اروپا کار را به آنجا رسانده که چنانچه یک بیستم تحریم هایی که آمریکا و اروپا علیه ایران به اجرا در آورده اند، علیه ترکیه اجرا کنند دولت این کشور سقوط خواهد کرد. اروپا و آمریکا تا کنون چندین بار از این حربه علیه دولت ترکیه استفاده کرده اند.
🔸تجربه تاریخی همه ملت ها به ما نشان می دهد هر زمان دولت – ملتی در برابر دشمنان خودشان صبوری به خرج دادند و مقاومت کردند، به پیروزی می رسند. اما هر وقت کشوری در برابر دشمنان خود سر تسلیم فرود آورد، نه تنها مشکلات اقتصادی اش مرتفع نشد بلکه دردهایش عمیق تر شد. مقاومت برخلاف تسلیم، موجب عقب نشینی دشمن میشود. در هیچ کجای تاریخ و هیچ کجای این کره خاکی، هیچ وقت تسلیم باعث عقب نشینی دشمنان ملت ها نشده است. آنچه منجر به عقب نشینی دشمنان از یک سرزمین شده، مقاومت و قوی شدن در داخل بوده است. مقاومت هزینه دارد اما هزینهی سازش و تسلیم از هزینهی مقاومت به مراتب بیشتر است. چرا که بعد از تسلیم، وضع اصلاح نمی شود بلکه بدتر خواهد شد.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 به قول یکی از دوستان، بعد از کودتای ۲۸ مرداد سال ۱۳۳۲، دومین ضربهای که آمریکا به غرور ملی ایرانیان وارد کرد، ترور #حاج_قاسم_سلیمانی بود!
🔻بعد از کودتای سال ۳۲، دیکتاتوری محمدرضاشاه برای ۲۵ سال تحکیم شد اگر #انتقام_سخت گرفته نشود، سلطه آمریکا بر منطقه ادامه و استمرار خواهد داشت.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 گفتمان های باطل و افعال قبیح خاسر؛ دو خطر جدی برای جامعه اسلامی
بخش اول
🔹دخت نبی اسلام، حضرت فاطمه سلام الله علیها در آخرین خطبه خود خطاب به مردم مدینه فرمود: مَعاشِرَ الْمُسْلِمينَ الْمُسْرِعَةِ اِلى قيلِ الْباطِلِ، الْمُغْضِيَةِ عَلَى الْفِعْلِ الْقَبيحِ الْخاسِرِ ... .
پس حضرت فاطمه(س) رو کردند به مردم و فرمودند: ای مسلمانانی که خیلی سریع به طرف «گفتههای باطل» رفتید و در مقابل «کار زشت زیانبار»، چشم خود را بر هم گذاشتید... .
🔸یعنی مردم و جامعه اسلامی بعد از وفات حضرت رسول الله(صل الله علیه و آله وسلم) دچار یک «گفتمان باطل» شدند و به سرعت به سمت این گفتمان باطل رفتند و در مقابل یک «فعل قبیح بسیار خسارت بار» غیرقابل جبران سکوت کردند. هم به سرعت به سمت حرف باطل رفتند و هم در مقابل یک عمل سکوت کردند.
🔹این «قیل باطل یا گفتمان باطل» چه بود؟ «فعل قبیح خاسر» چه بود؟
برای آن که بدانیم گفتمان باطل چیست باید گفتمان حق را بشناسیم. گفتمانی که پیامبر اسلام(ص) علمدار آن بود گفتمانِ «توحید» بود. گفتمان «لا اله الاالله». گفتمان نه به طاغوت و طواغیت زمانه؛ گفتمان نه به هر «اله»ی بجز الله. (اله یعنی هرچیز قابل پرستش بدون قید و شرط)
🔸این اله چه چیزهایی است که باید به آنها «نه» گفت و به آنان شرک ورزید و پیامبر اسلام، مردم را هم به «نه گفتن» به آنان ترغیب می کرد؟
🔹اگر یک انسان یا یک جامعه، کسی را یا چیزی را بی قید و شرط اطاعت کند، فرمان او را در زندگی خود، در جامعه خود، در دولت خود خود اجرا کند، یعنی او را عبادت کرده است. او را «اله» خود قرار داده. پس هرکسی که اطاعت کند از کسی، یا از چیزی، یا از قدرت سیاسی، یا قدرت مذهبی و حتی از عامل درونی مثل نفس، یعنی او را عبادت کرده است.
🔸آیا مصادیق این «اله» در جامعه قبل از اسلام، فقط بت های سنگی و گلی بودند؟ خیر؛ این «آلهه» شامل سنت های غلطی که بی قید و شرط پرستش می شدند هم بود. سنت های قومی و قبیله گرایانه، سنت های نژادپرستانه، سنت اشرافی گری و پرستش اشراف و سرمایه داران زالو صفت، سنت تبعیض، سنت شهروند درجه یک و شهروند درجه دو.
🔹پیامبر اسلام(ص) نه فقط علیه خدایگان سنگی و گلی شورید؛ بلکه سنت های شرک گونه را نفی کرد و مردم را به نفی هر طاغوت و هر سنت مشرکانه ای را دعوت نمود.
🔸یکی از سنت هایی که پیامبر اسلام علیه آن شورید این بود که سرنوشت عموم مردم و جامعه در دست افراد معدودی بود. در دست اشراف و سرمایه داران بود. اسلام این آزادی و قدرت را به فرد فرد جامعه داده بود که سرنوشت جامعه را خود به دست به گیرند.
🔹بعد از وفات پیامبر، اما عموم مردم از این سنت بازگشتند و مجدداً فقط عده ای از بزرگان در سقیفه جمع شدند تا سرنوشت جامعه اسلامی را رقم بزنند. عموم مردم به این گفتمان ها و سنت های غلط بازگشتند. اینکه مهاجرین برتر از انصار هستند؛ از بین مهاجرین، قریش برترند؛ اینکه بدریون برتر از سایر مجاهدین هستند و سهم آنان از بیت المال نسبت به سایر رزمنده ها و مجاهدین بیشتر است و سهم رزمنده ها از عموم مردم عادی بیشتر است و ...! مردم با سرعت به سمت این گفتمان های جاهلانه بازگشتند.
🔸غصب خلافت هم همان «فعل قبیح خاسر» ی است که مردم زمانه در برابر آن سکوت کردند. عمل خلاف عدالت سیاسی که منجر به ضرر جبران ناپذیری شد!
🔹حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیها هم در مقابل گفتمان های غلط ایستاد و هم مقابل «فعل قبیح خاسر» فریاد زد. دخت نبی اکرم(ص) ته ماجرا را می دانست. ته ماجرا این بود که گفتمان توحید و عدالت به کما می رود و ولایت زمین می خورد و جامعه اسلامی بعد از 50 سال کارش به عاشورای حسینی می کشد و فرزندانش یکی یکی به مقتل و مسلخ می روند؛ صالحٌ بعد صالح و صادق بعد صادق و ... .
🔸تکلیف ما امروز همین است که گفتمان حق را بشناسیم و مقابل سرعت گرفتن جامعه به سمت گفتمان های غلط بایستیم و اجازه ندهیم عده ای جامعه را به سمت گفتمان هایی که عدالت و آزادی و جمهوریت و استقلال را ذبح می کنند ببرند. اجازه ندهیم مدیریت کشور به گفتمان لیبرالیسم و غیره غش کند. کاری که مرحوم علامه مصباح(ره) در طرح ولایت و آن روشنگری های دهه 70 کردند.
🔹ما همچنین باید در برابر افعال و اقدامی که ولایت را تضعیف می کنند، بدنبال حذف نظام جمهوری اسلامی اند، یا بدنبال تهی کردن ولایت هستند و جمهوری اسلامی را بدون محتوا و بدون مکتب و بدون ارزش ها می خواهند، سکوت نکنیم. مقابل دشمنان ولایت بایستیم چرا که جمهوری اسلامی حرم است. کاری که حاج قاسم سلیمانی کرد.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3