فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 کمپانی عظیم #سامسونگ به دلیل تنوع محصولات هم در حوضهی تلفنهای همراه و هم در حوضهی لوازم خانگی، پتانسیل بسیار زیادی برای استفاده از تکنولوژی #اینترنت_اشیا دارد. در سالهای اخیر تقریبا تمام محصولات سامسونگ در بخش لوازم خانگی، از توانایی اتصال بیسیم به تلفنهای همراه برخوردار شدند.
🔹 مفهوم #خانه_هوشمند که سامسونگ در تلاش برای بهبود و ارتقای آن است، به این معنی است که بتوان با استفاده از تلفن همراه ، تمام جزئیات خانه مانند دما، رطوبت، موسیقی در حال پخش، شدت نور محیط و … را مدیریت کرد. از جهتی دیگر میتوان گفت که سامسونگ در حال ساخت «آینده» و زندگیای بهتر و #هوشمند تر برای انسانها است.
#کلیپ_کوتاه
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ پیرمرد پر حاشیه
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
🔺منبع: #هفته_نامه_نخست،
🔻پنجشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۱، شماره ۹۷۵
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ پیرمرد پر حاشیه
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
✅ آن قدر تیم ملی فوتبال و ملی پوشان درگیر مسائل حاشیه ای و شیطنت های رسانه های مغرض داخلی و خارجی شدند که فرصت تحلیل عملکرد فنی و مدیریتی آن ها کمتر فراهم گردیده است. هر چند موضع گیری های کارلوس کی روش در برابر سئوال های هدفمند برخی رسانه های خارجی قابل توجه و درخور تحسین بود اما از حیث فنی مرد پرتغالی از آمادگی ذهنی لازم برای هدایت تیم ملی در جام جهانی برخوردار نبود. نشان به آن نشان که مهم ترین عامل حذف و ناکامی تیم شاید بیشتر از آن که به حریفان یا بازیکنان مربوط باشد به ترس شخص سرمربی، لجبازی وی در تکرار اشتباهات و عدم توانایی ایجاد تغییر در روند ناکامی اختصاص دارد.
✅ دعوت و بازی دادن به بازیکنانی که تا قبل از آغاز مسابقات مصدوم بودند همچون سردار آزمون و علی کریمی، بازی دادن به بازیکنانی با سن بالا و عدم کارایی مناسب همچون احسان حاج صفی و نیمکت نشینی محض چهره های موثری همچون حسین کنعانی زادگان، شجاع خلیل زاده، وحید امیری و ... در برابر بازی دادن کامل به مهره ای ناآماده با عملکرد بسیار ضعیف همچون مجید حسینی همه حکایت از اشتباهات بزرگ کادر فنی تیم ملی فوتبال و شخص کارلوس کی روش دارد.
✅ البته آن چه در صدر این نوشتار گفتم هیچ یک تحلیل فنی نیست چون نگارنده سابقه ورزشی لازم برای اظهار نظر فنی در رابطه با این موضوع را ندارد اما مواردی که ارائه گردید آنچنان نیاز به تشخیص حرفه ای نداشت و از نگاه یک بیننده فوتبال هم قابل درک بود. اکنون بعد از پایان حاشیه های جام جهانی برای فوتبال ایران وقت آن رسیده است که با آنالیز دقیق رویدادها و تصمیم ها اقدامات موثری برای پیشرفت تیم ملی و کسب موفقیت در مسابقات پیش رو صورت پذیرد. در سال های اخیر این رشته ورزشی در کشور ما با چالش های فراوانی مواجه بوده است.
✅ چه در جایگاه مدیریتی که با وجود سوابق ناکامی های بزرگ عجیب ترین انتخاب رئیس فدراسیون را به همراه داشت و چه از منظر فنی که اسکوچیچ بسیار موفق را با دلایل خود ساخته کنار زدند و پیرمرد پرحاشیه پرتغالی را در رأس نیمکت قرار دادند. قطعاً اگر روند مدیریت ورزشی در کشور بر مدار طبیعی خود باشد باید تمامی این موارد از افرادی که در آن نقش داشته اند سئوال شود و مورد بازخواست قرار بگیرند. آن زمان که با رشادت و جسارت سرمربی موفق تیم ملی را کنار زدند و کار فنی تیم را به فردی سپردند که سال هاست توفیقات قابل ارائه ای در عرصه مربی گری نداشته است آن هم با هزینه های گزاف اکنون هم وقت پاسخگویی است.
✅ هر چند معمولاً مسئولان فدراسیون و خصوصاً شخص رئیس آن با اعتماد به نفس کاذب (بخوانید وقاحت) بار دیگر چنان از عملکرد خود دفاع خواهد کرد که گویی از این فرد شایسته تر برای مدیریت وجود ندارد اما بدون شک افکار عمومی در برابر این چنین رفتاری قانع نخواهد شد. باید روحیه پاسخگویی در بین آقایان افزایش یابد و با توجه به میلیاردها تومان پولی که هزینه کرده اند و ناکامی هایی که حاصل شده است روند قبلی و ناکارآمد خود را تغییر دهند. مگر می شود عده ای این گونه با احساسات مردم و هیجانات عمومی بازی کنند و پول بیت المال را هزینه کنند و دست آخر هم آب از آب تکان نخورد و به احدی پاسخ ندهند و مجدد با همان قدرت به مدیریت خود ادامه دهند. همه وظیفه دارند تیم ملی را در هر حالی حمایت کنند و پشت سر آن باشند اما این دلیل نمی شود کاستی ها و نقاط ضعف را نادیده بگیریم که در این صورت هیچ گاه پیشرفت قابل توجهی رخ نخواهد داد.
🔺منبع: #هفته_نامه_نخست،
🔻پنجشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۱، شماره ۹۷۵
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ مدیران تازه به دوران رسیده
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
🔺منبع: #هفته_نامه_نخست،
🔻پنجشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۱، شماره ۹۴۶
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ مدیران تازه به دوران رسیده
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
✅ مدیری که از جایگاهی که به دست آورده و پستی که بر آن تکیه زده بسیار خوشحال است و به جای آن که احساس مسئولیت نماید، استرس خدمت به مردم و کشور را داشته و نگران مراقبت از #بیت_المال باشد به فکر منافع و مصالح شخصی، تشریفات اداری و برخی از امکانات مدیریتی است، عبای آن پست به تنش گشاد است و لیاقتش را ندارد. در واقع جایگاه ها و مناصب مدیریتی اگر رویکردی جز رضای الهی و خدمت به مردم داشته باشد وبال و عذاب انسان است و هیچگونه ارزشی ندارد. آنچنان که حضرت امیر المومنین علی(ع) در اواخر خطبه سوم نهج البلاغه با بیانی فصیح و عبرت آموز به دلایل پذیرفتن خلافت اشاره دارد و می فرماید: «در روز بیعت فراوانی مردم چون یال های پرپشت کفتار بود. از هر طرف مرا احاطه کردند تا آنکه نزدیک بود حسنین (ع) را لگد مال کنند و ردای من از هر دو طرف پاره شود.
✅ سوگند به خدایی که دانه را شکافت و جان را آفرید اگر حضور فراوان بیعت کنندگان نبود و یاران حجت را بر من تمام نمی کردند، اگر خداوند از علما عهد و پیمان نگرفته بود که برابر شکم بارگی ستمگران و گرسنگی مظلومان سکوت نکنند، مهار شتر خلافت را بر کوهان آن انداخته رهایش می ساختم و آخر خلافت را به کاسه ی اول آن سیراب می کردم آنگاه می دیدید دنیای شما نزد من، از آب بینی بزغاله ای بی ارزش تر است.» با این که بسیاری از ما در زندگی بی ارزشی و بی وفایی دنیا را تجربه نموده ایم اما زمانی که در موقعیت خاصی قرار می گیریم گویی این مهم را فراموش می کنیم و انگار هرگز آن را ندیده و نچشیده ایم. افرادی که بر کرسی تصمیم گیری امور مردم می نشینند و تخت گاز می روند و از یاد می برند #خداوند در کمین است و می بیند هر آن چه آدمی انجام می دهد در دنیا و آخرت در گروه زیان کاران خواهند بود.
✅ بر اساس آموزه های اسلامی #مدیریت امانت و فرصت خدمت است نه طعمه ای برای لذت جویی و بهره برداری دنیایی. چه زیان کار خواهند بود افرادی که به خاطر چند روز مواهب دنیا از فرصت خدمت به مردم برا مطامع، منافع و مصالح فردی استفاده می کنند، خدا و مردم را از یاد می برند و خدایی ناکرده به بیت المال چنگ می اندازند. عمر انسان همچون برق و باد می گذرد و تا انسان بخواهد طعم لذت مواهب دنیا را بچشد باید آن را بگذارد و برود پس چگونه آدمی دچار غفلت می شود و فراموش می کند کجا قرار دارد و چه تکلیفی بر عهده اوست؟ هر کسی به جایگاهی رسید که امور مردم و بیت المال در اختیار او قرار گرفت باید مکرر به خود و اطرافیانش تذکر دهد، تمرین کند و خویشتن را محاسبه نماید که دچار غفلت نگردد و از امانتی که در دست دارد به نحو شایسته ای مراقبت و محافظت نماید و آن را به اهلش بسپارد.
✅ #مدیران تازه به دوران رسیده یا همان هایی که می خواهند همه کاستی های زندگی خود را در پستی که به دست آورده اند جبران نمایند شایستگی لازم برای مدیریت در جامعه اسلامی را ندارند. اگر وسواس ما نسبت به جایگاه های مدیریتی و حفظ بیت المال و منافع مسلمین افزایش یابد سلامت مدیریتی ایجاد می گردد و نظام اداری از انحرافات مالی و اداری مصون می ماند. این سیره مدیریت انقلابی و جهادی که بارها در توصیه های رهبر انقلاب مدیران کشور به آن ملزم گردیده اند. حق و حقیقت را یاری کند حتی اگر به زیان شما باشد که خداوند خود نیکوکاران را پاداش می دهد.
🔺منبع: #هفته_نامه_نخست،
🔻پنجشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۱، شماره ۹۴۶
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 #صفحه_کلید_پروژکشن_لیزری باعث می شود موبایل و تبلت شما در عرض چند ثانیه تبدیل به یک کامپیوتر شود و بتوانید در هر زمان و مکان کار کنید و می توانید هم تایپ و هم بازی را انجام دهید.
#کلیپ_کوتاه
#فناوری_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
6.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 اگر برق نبود
برگرفته از؛
@Froopy_lands
#کلیپ_کوتاه
#فناوری_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ مدیریت چیست؟
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
🔺منبع: #هفته_نامه_نخست،
🔻پنجشنبه ۱ دی ۱۴۰۱، شماره ۹۴۸
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ مدیریت چیست؟
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
✅ قصد دارم چند کلامی راجع به مدیریت و چیستی آن سخن بگویم. شاید این نوشتار بیشتر از آن که بر پایه یافته های علمی باشد تحلیلی عمومی و نظری و مبتنی بر شاخص های تجربی است. سئوالاتی جدی اساسی همواره در مطالعات مدیریت و اسناد علمی حاصل از آن وجود دارد که به راستی مدیریت علم است یا هنر، حرفه است یا شغل، #اکتسابی است یا ذاتی؟ و... پاسخ به مجموع این سئوالات هر چه که باشد بدون هر گونه قضاوتی در جای خود محترم است. زیرا هنوز بعد از سال ها بین نظریه پردازان مدیریت وحدت نظری در ارتباط با بسیاری از موارد ذکر شده وجود ندارد. بحث درباره مدیریت از گذشته های دور همواره مد نظر جامعه انسانی قرار داشته است؛ زیرا از لحظه ای که بشر پا به عرصه هستی گذارد و با خانواده، قوم و قبیله خویش زندگی جمعی را شروع کرد، اندیشه هدایت و مدیریت همان مجموعه کوچک را در ذهن خود پرورش داد.
✅ در عصر حاضر نیز که علوم مختلف، فناوری و دانش #پیشرفت چشمگیری داشته و سازمانهای بزرگ صنعتی و تولیدی ایجاد شده است، مهمترین مسئله، چگونگی ادارهی مجموعههای عظیم انسانی است. به نظر می رسد مدیریت قبل از هر چیزی یک «مدل ذهنی» است که کلیه فکرها، رفتارها و تصمیم های مدیران را تحت تأثیر قرار می دهد. بسیار اهمیت دارد که نگرش یک مدیر چگونه است و به میز مدیریت، منابع انسانی و امکانات و موقعیت های حاصل از مسئولیت چه نوع نگاهی دارد. به عنوان مثال این که مدیر خود را «ولی نعمت» کارکنان و مردم می داند و یا این که مردم را ولی نعمت خود می داند مسیر حرکت و نوع رفتارش را مشخص می کند. به این مورد می توان موارد دیگری را نیز افزود.
✅ این که #مدیریت در ذهن یک مدیر مجالی برای خدمت است یا فرصتی برای تأمین مصالح و منافع شخصی، جایگاه مدیریت را امانتی می داند برای خدمت به مردم یا غنیمتی برای بهره برداری شخصی، خود را «مسئول» می پندارد یا «مقام» و سایر مواردی که در چهارچوب ذهنی یک مدیر وجود دارد که تعریف وی را از مدیریت ترسیم می کند همه تعیین کننده مسیر و شیوه اعمال مدیریت خواهد بود. افراد بسیاری هستند که هنوز تعریف صحیح و منطقی از مسئولیت های سازمانی آن هم در قالب حکومت اسلامی ندارند. شاید به همین دلیل است که در آموزه های مدیریتی در شریعت و اخلاق تأکید بسیاری بر شناسایی و چهارچوب مسئولیت وجود دارد و بیت المال مسلمین و حق الناس به عنوان مهم ترین امانت هایی قلمداد می شود که به افراد مسئول واگذار می گردد.
✅ چقدر زیان کار است مدیری که #مسئولیت را نمی شناسد و از کوتاه بودن عمر دنیا غفلت می کند و زمانی که در منصبی قرار می گیرد چشمش را بر روی قانون، وجدان، اخلاق و شریعت می بندند و نسبت به رعایت حقوق مردم و امانت داری بیت المال اهتمام لازم را ندارد. شاید بسیاری از کسانی که در دوران مسئولیت خود خسارت های زیادی به نظام مدیریتی کشور وارد ساخته اند و یا عامل فساد مالی و اداری بوده اند در ابتدا چنین قصدی را نداشته اند. بلکه در مرور زمان که مزه قدرت را چشیده و موقعیت های آن را مصادره شخصی نموده به چنین مواردی آلوده شده اند. پس باید مکرر به خود و دیگران تذکر دهیم که بنا به تعبیر امیرالمومنین علی علیه السلام اگر مسئولیت و قدرت مدیر در خدمت به مردم، جامعه ی اسلامی و احیای حق خرج نشود از آب بینی بزغاله ای بی ارزش تر است. پس قبل از هر اقدامی لازم است ابتدا بدانیم مدیریت چیست، چه حدودی دارد و چگونه باید آن را اعمال نمود که مورد رضای الهی قرار گیرد.
🔺منبع: #هفته_نامه_نخست،
🔻پنجشنبه ۱ دی ۱۴۰۱، شماره ۹۴۸
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar