✅✅✅#رویدادهای_علوم_انسانی
📝 برگزاری نخستین همایش ملی " #مواجهه_با_آسیب_های_اجتماعی_از_دیدگاه_اسلام"
💫 نخستین همایش مواجهه با آسیب های اجتماعی از دیدگاه #اسلام، مقابله و پیشگیری با حضور رحمانی فضلی وزیر کشور، حجت الاسلام والمسلمین دکتر رضا غلامی رئیس مرکز پژوهش های علوم انسانی اسلامی صدرا، کامیار ثقفی رئیس دانشگاه شاهد، حجت الاسلام والمسلمین دکتر احمدحسین شریفی دبیر علمی همایش و کارشناسان و محققان در عرصه آسیب های اجتماعی صبح امروز ۲۶ تیرماه در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما آغاز شد.
▫️با توجه به تاکیدات اخیر رهبر معظم انقلاب درباره تلاش برای رفع معضل آسیب های اجتماعی، دانشگاه شاهد با همکاری برخی از مراکز علمی و پژوهشی و با مشارکت و حضور اندیشمندان و صاحبنظران دانشگاهی و حوزوی اولین همایش ملی "مواجهه با آسیب های اجتماعی از دیدگاه اسلام" را برگزار می نماید.
▫️وجه تمایز این همایش با همایش های مشابه در این زمینه، بررسی آن از دیدگاه اسلامی است. آســیب های اجتماعی اگر به موقع و به هنگام شــناخته شده و پیشگیری شود، احتمال کاهش خسارتها افزایش خواهد یافت. اما اگر نسبت به آن غفلت شود؛ ممکن اســت بنای جامعه را متزلزل کند. طبق آمارهای سازمان جهانی بهداشت، انواع آسیب های اجتماعی به شکل نگران کننده ای در تمامی جوامع روبه افزایش است و اختلالات روانی، اعتیاد، رفتارهای ضد اجتماعی، بزهکاری و بی بند و باری جنسی به ویژه در نسل جوان روند صعودی پیدا کرده است و این آسیب ها لطمات شدید اقتصادی، اخلاقی و اجتماعی را بر پیکره جوامع وارد ساخته است.
▫️مقام معظم #رهبری چند آسیب اجتماعی را به عنوان آسیبهای اولویتدار مطرح کردهاند ( #اعتیاد، #حاشیه_نشینی، #نقاط_بحرانی_شهری، #فساد_اخلاقی و #طلاق) که ضروری است مراکز علمی نیز به نوبه خود در راستای پیشگیری و کنترل آن گام های موثری بردارند. باتوجه به اهمیت موضوع و همچنین نقش سازنده آن در جامعه امید است این رویداد علمی امکان تبادل آخرین دستاوردهای مرتبط با محورهای همایش را فراهم ساخته و کانونی برای بحث و تبادل نظر در مورد وضعیت آسیب ها و ارائه راهکارهایی باشد.
http://cipsh.shahed.ac.ir/
🌳#مدرسه_علوم_انسانی_اسلامی_صدرا
🌐 @moees_ir
✅✅✅#رویدادهای_علوم_انسانی
📝 اختتامیه همایش ملی مواجهه با آسیب های اجتماعی از دیدگاه اسلام برگزار شد.
💫به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، آیین اختتامیه نخستین همایش ملی مواجهه با آسیب های اجتماعی از دیدگاه اسلام (پیشگیری و مقابله) عصر روز سه شنبه 26 تیر ماه با حضور دکتر تقی رستم وندی رئیس سازمان امور اجتماعی و معاون وزیر کشور، حجت الاسلام والمسلمین رضا غلامی رییس مرکز پژوهشهای علوم انسانی اسلامی صدرا، دکتر کامیار ثقفی رئیس دانشگاه شاهد و جمعی از محققان و پژوهشگران عرصه آسیب های اجتماعی در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار شد.
▫️در ابتدای این مراسم روسای کمیسون ها، حجت الاسلام و المسلمین دکتر شریفی و دکتر رستم وندی در جایگاه حاضر شدند و به بحث و گفتگو در خصوص موضوعات ارائه شده در کمیسیون های علمی این همایش پرداختند.
▫️در پایان مراسم از پژوهشگران شش مقاله برتر این همایش با اهدا لوح تقدیر و هدایا تجلیل به عمل آمد.
▫️ اسامی پزوهشگران مقالات برتر به شرح ذیل می باشد:
🔸آقای قاسم ابراهیمی پور با مقاله" نسبت جامعه پذیری و آسیب های اجتماعی با تاکید بر پدیده طلاق "
🔸آقای عباس محمدی و دکتر سید رضا بلاغت با مقاله "بررسی تاثیر آموزش فلسفه براساس مبانی اسلامی در پیشگیری ازآسیب های اجتماعی"
🔸آقای محمد مهدی قربانی با مقاله "آسیب های فرهنگی فضای مجازی "
🔸آقای صالح قاسمی با مقاله "بازخوانی تاثیر متقابل کاهش نرخ فرزند آوری بر افزایش نرخ طلاق در ایران"
🔸دکتر اسماعیل چراغی و دکتر علی اکبربیاری با مقاله" ساز و کار تاثیر باورهای دینی در کاهش آسیب های اجتماعی "
🔸دکتر سید رسول علم الهدی با مقاله "تربیت عفیفانه در ارتقا اخلاق جنسی "
▫️نخستین همایش همایش ملی مواجهه با آسیب های اجتماعی از دیدگاه اسلام (پیشگیری و مقابله) در عصر روز سه شنبه ۲۶تیرماه ۱۳۹۷در مرکز همایش های بین المللی صداوسیما بامعرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد.
http://cipsh.shahed.ac.ir/news_268.html
🎓 #مدرسه_علوم_انسانی_اسلامی_صدرا
🌐 @moees_ir
✅#یکشنبه_ها
✅✅#مقالات_دانش_پژوهان_مدرسه_صدرا
📄گزیده ای از مقاله با موضوع: وظایف همسران نسبت به هم بر محورهای #اخلاقی، #حقوقی، #فقهی
💠نویسندگان:
زهرا برزگر، زهره رخ، مائده تهرانی، نیلوفر شفیعی
🔶مقدمه:
ذات حق تعالی زن و مرد را از جهت جسمی و روحی به گونه ای آفرید که بدون هر یک نه پیدایش و بقای آنان امکان پذیر است و نه نیازهای جسمی و روحی هر یک، بدون دیگری به طور کامل برآورده می شود و نه تکامل روحی و دینی هر یک به صورت فردی و اجتماعی امکان پذیر می باشند. گویا هر یک پاره ای از یک موجود کامل اند و بدون هم ناقص و نسبت به هم #مکمل اند.
◀️تعریف سبک زندگی
هر مجموعه منسجمی از الگوهای رفتاری برآمده از آموزه های دینی را می توان سبک زندگی دینی به شمار آورد که در چارچوب معین شده از طرف دین قرار داشته باشد.
⏪سبک زندگی اسلامی
الگوگیری از #اسلام به عنوان جامع و کامل ترین دین و پیاده سازی آن در #تمامی مراحل زندگی
◀️ازدواج از دیدگاه اسلام
ازدواج فرایندی است که از کنش #متقابل بین دو فرد، یک مرد و یک زن که برخی شرایط قانونی را تحقق بخشیده اند و عمل آنان مورد پذیرش قانون قرار گرفته است، اطلاق می شود.
◀️معیارهای ازدواج و همسرگزینی
🌷اصالت و شرافت خانوادگی
🌷ایمان و دین داری
🌷عقل و هوش
🌷رعایت اصل کفویت
🌷سلامت جسمی و روانی
🌷شغل
◀️وظایف همسران
⏪وظایف اخلاقی
🌷اظهار محبت به شوهر
[امام علی (ع): هرگاه به رخسارش( حضرت زهرا س)، نظاره می کردم تمام غصه هایم برطرف می شد و درد هایم فراموش می شد.]
🌷احترام به شوهر
🌷رضایت شوهر
⏪وظایف حقوقی
🌷وظایف مشترک زن و مرد
الف) خوش رفتاری و خوش رویی
ب) همکاری و همراهی
ج) پرورش فرزند
د) عدم رابطه نامشروع با دیگران
🌷وظایف مردان در برابر زنان
الف) رفتار نیکو با زنان
ب) وظایف مالی و پرداخت نفقه
⏪وظایف شرعی
🌷وظایف زن نسبت به شوهر
الف) تمکین
ب) اجازه خروج از منزل
ج) اجازه گرفتن جهت تصرف در مال شوهر
🌷وظایف شوهر نسبت به زن
الف) محبت به همسر
ب)احترام به همسر
ج) خوشرویی و خوش خلقی
د) ایجاد آسایش و توجه به نیاز های خانواده
ح) احساس غیرت نسبت به همسر
و) رعایت عدالت
ز) بخشش لغزش های زن
💫 برگزاری اولین مدرسه تابستانی «فلسفه علوم شناختی» در مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفة ایران
▫️برگزاری این دوره در سه روز متوالی از شنبه 27 مرداد تا دوشنبه 29 مردادماه 97 در سالن کنفرانس مؤسّسه
▫️مهلت ثبت نام حداکثر تا تاریخ 10 مردادماه 97
http://www.irip.ir/Home/Single/66250
🎓 #مدرسه_علوم_انسانی_اسلامی_صدرا
🌐 @moees_ir
✅✅✅#رویدادهای_علوم_انسانی
📝 برگزاری اولین مدرسه تابستانی «فلسفه علوم شناختی» در مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفة ایران
💫اوّلین #مدرسه_تابستانی_فلسفه_علوم_شناختی، به همّت گروه مطالعات علم مؤسّسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران برگزار میشود. این مدرسه در سه روز متوالی از شنبه 27 مرداد تا دوشنبه 29 مردادماه 97 با حضور اساتید و پژوهشگران برجسته این عرصه، در سالن کنفرانس مؤسّسه برگزار خواهد شد.
🔻فلسفه علوم شناختی به طور کلّی عناوین فلسفی مرتبط با مطالعه علمی شناخت (Scientific Study of Cognition) را در بر میگیرد و جزو شاخههای جدید فلسفی به شمار میرود. این شاخه از مطالعات فلسفی، بیش از آنکه با مفاهیم پیشینی و مستقل سر و کار داشته باشد، ناظر به یافتههای تجربیای است که دستاوردهای علوم شناختی (علوم اعصاب، هوش مصنوعی، و ...) به ارمغان آوردهاند.
🔻اوّلین مدرسه تابستانی فلسفه علوم شناختی اما مجموعه 9 ارائه از عناوین تخصّصی این حوزه مطالعاتی است تا آغازی باشد برای طرح گستردهتر مباحث فلسفه علومشناختی در محافل فلسفی داخل کشور، و زمینهسازی برای پژوهشهای جدّی و متعدّد در این زمینه.
▫️جزئیات برنامه ارائهها در این مدرسه، به شرح ذیل است:
- برای ثبت نام در مدرسه تابستانی لازم است فرم اطلاعات اوّلیه متقاضی را از بخش مستندات سمت چپ همین صفحه دانلود کرده و حداکثر تا تاریخ 10 مرداد 97 به Philocog@irip.ir ارسال فرمایید. (لطفاً علاوه بر تکمیل این فرم، تصویر آخرین مدرک تحصیلی یا کارت دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی یا مدارک حوزوی نظیر آن را ضمیمه فرمایید).
- پذیرش یا عدم پذیرش داوطلبان حداکثر تا تاریخ 13 مرداد از طریق ایمیل، به اطلاع ایشان خواهد رسید.
- پذیرفتهشدگان تا تاریخ 20 مرداد مهلت دارند با واریز شهریه شرکت در مدرسه تابستانی، ثبت نام خود را قطعی نمایند. اطلاعات مربوطه در ایمیل اعلام پذیرش در مدرسه، خواهد آمد. لازم به ذکر است شهریه مدرسه تابستانی 1000000 ریال معادل صد هزار تومان میباشد.
- اقامت در تهران برای فراگیران غیر تهرانی، بر عهدهی خود ایشان میباشد. همچنین امکان پذیرایی ناهار به عهده خود شرکتکنندگان است. در صورت تمایل شرکت کنندگان محترم میتوانند برای این منظور از اغذیه فروشیهای اطراف مؤسّسه، غذای خود را تهیه نمایند.
- در پایان دوره، گواهی رسمی شرکت در مدرسه تابستانی برای فراگیرانی که به طور منظّم در کلاسها شرکت داشتهاند، صادر خواهد شد.
http://www.irip.ir/Home/Single/66250
🎓 #مدرسه_علوم_انسانی_اسلامی_صدرا
🌐 @moees_ir
📢📢📢 توجه توجه📢📢📢
◀️ اطلاعیه مختصات کلی دوره تابستانه «مدرسه علوم انسانی اسلامی صدرا» شامل
✅ مکان دوره
✅ زمان بندی دوره
✅ مدارک و لوازم مورد نیاز
✅ فرایند پژوهشی و تشکیلاتی دوره
✅ تعهدات دانشجویان حاضر در دوره
✅ هزینه های مربوط به دوره
◀️ دانش پژوهان عزیز حتما جزءجزء اطلاعیه زیر را دقیقا مطالعه کنید.
اطلاعیه ویژه پذیرفته شدگان سال 97.pdf
339.2K
✅✅✅ اطلاعیه مختصات کلی دوره تابستانه
«مدرسه علوم انسانی اسلامی صدرا» شامل
🔅 #گزارش_تصویری
💠افتتاحیه سومین دوره مدرسه علوم انسانی اسلامی #صدرا غروب جمعه ۹۷/۰۵/۱۲ با حضور دکتر مهدی #گلشنی ، استاد برجسته دانشگاه صنعتی شریف و دکتر رضا #غلامی(دبیر شورای فرهنگی بیت مقام معظم رهبری و همچنین رئیس مرکز پژوهش های علوم انسانی اسلامی صدرا) در اردوگاه سید شهداء آبعلی برگزار شد.
🎓 #دوره_تابستانه_مدرسه_علوم_انسانی_اسلامی_صدرا
#تابستان_97
🌐 @moees_ir
#گزارش_خبری
💠در مراسم افتتاحیه سومین دوره #مدرسه_علوم_انسانی_اسلامی صدرا مطرح شد:
✅خطری که کشور را تهدید می کند #نفوذ غرب است🔸نقطه امید در تولید علوم انسانی اسلامی دانشجویانند
💠دکتر #مهدی_گلشنی اظهار داشت :
خطری که کشور را تهدید می کند #نفوذ غرب است، غفلت های عمومی ونهادها و مدیرانی که در برخی شرایط حساس، خوابند از عوامل اصلی #نفوذ هستند.
ایشان ضمن توضیح درمورد سیر و تاریخچه تحول علوم انسانی در #غرب افزودند جهان اسلام نیز پس از ورود علوم #یونانی از همان تقسیم بندی #اصول ارسطویی پیروی می کردند( در زمان ارسطو اصول به دو بخش #متعارفه و #موضوعه تقسیم می شدند)
پس از آن #علوم_انسانی وارد دوران "علم جدید"شد.
این گفته #نیوتن که، من فرضیه نمی سازم وهیچ اصلی را به کار نمی برم مگر اینکه مبتنی بر تجربه باشد، غلبه روح حس گرایی و نگاه پوزیتویستی را در علوم غربی تا اواخر قرن ۲۰ نشان می دهد.
اما در قرون جدید برخی اندیشمندان در غرب همچون #انیشتین به غلبه #متا_فیزیک به علوم اذعان کرده اند اما در ایران همچنان شاهد غلبه روح پوزتویستی بر نهادهای دانشگاهی هستیم.
و از نفوذ نرم فلسفه ی تاریخ گذشته غرب ، بر نهادهای علمی کشورمان غفلت کردیم.
🔸لذا ایشان با تاکید بر نقش مهم تاثیر گذار نسل #جوان در #تحول_علوم_انسانی از #سکولار به #اسلامی ، نقطه امید خود را در تولید علوم انسانی اسلامی دانشجویان معرفی کردند.
🎓 #دوره_تابستانه_مدرسه_علوم_انسانی_اسلامی_صدرا
#تابستان_97
🌐 @moees_ir
#گزارش_خبری
💠در مراسم افتتاحیه سومین دوره #مدرسه_علوم_انسانی_اسلامی صدرا مطرح شد:
✅عدم شکل گیری #جهاد_علمی همه جانبه و بدفهمی ها و #سطحی_نگری و شعارزدگی و غفلت از کاربردها از جمله چالش های پیش روی علوم انسانی اسلامی است
💠دکتر #رضا_غلامی به برخی از چالش های پیش روی علوم انسانی اسلامی اشاره کردند از جمله:
🔸بدفهمی از مساله علوم انسانی اسلامی موجب شده تعاریف متفاوت و متعددی در این زمینه وجود داشته باشد
🔸 سطحی نگری و شعارزدگی در علوم انسانی ؛ حتی اگر فهم صحیح باشد دیدگاه کم عمق میتواند یکی از چالش های مهم باشد
🔸 تقدس دادن به علوم انسانی اسلامی
🔸 عدم شکل گیری جهاد علمی همه جانبه
🔸 غفلت از کاربرد علوم انسانی اسلامی ؛ این مورد بعنوان حلقه ی مفقوده ایست که نیازمند یک متدولوژی مناسب برای انتقال علوم انسانی به حوزه عمل یعنی نیاز به دستگاه مبدل داریم
🔸تابوسازی نسبت به نظریه های رایج علمی و تبدیل آنها به هنجارها
🔸گرفتن میدان های علمی از علوم انسانی اسلامی بعنوان مثال در حوزه اقتصاد اسلامی خیلی حرف برای گفتن داریم اما میدان عمل نمیدهند.
🔸کج فهمی و سومدیریت در جریان بخشی به علوم انسانی اسلامی
🔸 تنها و بی حامی رها کردن اصحاب علوم انسانی
ایشان در انتها افزودند، این ها بخشی از چالش ها بوده و قطعا چالش های بیشتری پیش رو است.
🎓 #دوره_تابستانه_مدرسه_علوم_انسانی_اسلامی_صدرا
#تابستان_97
🌐 @moees_ir
🗨 #گزارش_تصویری
#نشست
نشست با موضوع "جنش نرم افزاری و رسالت بسیج دانشجویی" با حضوردکتر محمدجواد نیک روش؛ مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور کشور با دانشپژوهان شرکت کننده در سومین دوره علوم انسانی اسلامی صدرا برگزار شد.
🎓 #دوره_تابستانه_مدرسه_علوم_انسانی_اسلامی_صدرا
#تابستان_97
🌐 @moees_ir
💢 #گزارش_خبری
💠 در نشست با موضوع "جنبش نرم افزاری و رسالت بسیج دانشجویی" مطرح شد:
✅همه انتظاراتی که از بسیج دانشجویی می رود، در دو حوزه خلاصه میشود:
۱-تربیت نیروی #تراز_انقلاب اسلامی
۲-نقش آفرینی در عرصه های ضروری
🔸 نیک روش در این نشست اظهار داشت:" همه انتظاراتی که از بسیج دانشجویی می رود، در دو حوزه خلاصه میشود:
۱-تربیت نیروی #تراز_انقلاب اسلامی
۲-نقش آفرینی در عرصه های ضروری(علوم انسانی و ...)
دکتر محمد جواد #نیکروش در نشست با دانش پژوهان سومین دوره مدرسه علوم انسانی اسلامی #صدرا ، بیان کرد : "هنر ما این است که دغدغه های مختلفی که از سوی امامین انقلاب مطرح شده را با توجه به علایق و توانایی و جایگاه خود وکسانی که در این مسیر با ما مشترک هستند (#هسته_مقاومت) پیگیری کنیم."
ایشان تاکید داشتند: "با فهمیدن جایگاه خودمان(#علوم_انسانی_اسلامی_صدرا) و درست عمل کردن در این حوزه ، می توانیم ادعا کنیم که به یکی از فرمایشات #حضرت_آقا در زمینه #جنبش_نرم_افزاری پایبند بوده ایم."
نیکروش بیان کرد:" طرح #امام برای امت سازی و ظهور ، شجره طیبه بسیج بوده است ، که یک بسیجی در کنار شایستگی های عمومی ؛ چون #بصیرت و روحیه جهادی و...، در حوزه هایی که اهمیت ویژه ای دارد، که #علوم_انسانی یکی از همین حوزه ها است نیاز به یگان سازی تخصصی دارد."
و در آخر به #نصرت_الهی اشاره کرد و گفت:" همان طور که در هشت سال #دفاع_مقدس با وجود کمبود ها پیش رفتیم و در ازای آن یک قدم، خداوند صد قدم کمک خواهد کرد، پس بدون شک میتوان قله های علوم انسانی اسلامی را با #نصرت_الهی فتح کرد."
🎓 #دوره_تابستانه_مدرسه_علوم_انسانی_اسلامی_صدرا
#تابستان_97
🌐 @moees_ir
#گزارش_تصویری
#همایش
همایش با موضوع "خرمشهر علوم انسانی" با حضور حاج عظیم ابراهیم پور، مسوول قرارگاه پیشرفت و آبادانی در سومین دوره مدرسه علوم انسانی اسلامی صدرا برگزار شد.
🌐 @moees_ir
💠 #همایش
✅چکیده ای از همایش خرمشـهر #علوم_انسانی
🔸سخنران :حاج عظیم ابراهیم پور ؛ مسؤول قرارگاه پیشرفت و آبادانی
🔰در سوم خرداد سال ۹۵ رهبری از دو عنوان #خرمشهرها و #جهاد_کبیر نام بردند
واژگانی که بیش از پیش بر مسئولیت جوانان تکیه داشت.
#جهاد کبیر در آیات ابتدایی سوره احزاب شامل موارد زیر میشود :
1⃣ تقوای جمعی
2⃣عدم تبعیت از کفار و منافقین
3⃣تبعیت از نظام الهی
4⃣توکل به خـدا
🔻از طرفی رهبری در دیدار با مردم خراسان شمالی ؛ دنیا را در آستانهی یک پیچ تاریخی دانستند که انقلاب نقش محوری در این پیچ دارد و #مدیریت پیچ تاریخی بر عهدهی #نخبگان جامعه است.
نخبه کسیاست که انقلاب را به آرمانهایش نزدیک میکند.
در دیدار #نخبگان بجنورد ایشان از تمدن نوین اسلامی صحبت به میان میآورند که دارای دو بخش نرم افزار به مثابه سبک زندگی و سخت افزار به مثابه اقتدار علمی و فن و نوآوری است.
🔻 جهت نیل به این مدل نخبگان و جوانان فعال مدیران پازل سبک زندگی و اقتدار علمی هستند.
بدون وجود این طرح والگوی اسلامی ایرانی پیشرفت تحقق دولت اسلامی و در ادامه آن تمدن نوین اسلامی امکان پذیر نیست.
🔻الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت شامل ۴ وجه زیر است :
🔸فکر و نظریه ؛ که بر عهده حوزویون است
🔸 تولید علم و نظام سازی ؛ دانشگاه باید در این بخش ورود پیدا کند.
🔸 زندگی؛ مجموع دومورد قبلی باید زندگی را بدهد.
🔸 معنویت
💬 ادامه دارد....
💠 فرمول تولید علم طبق صحبتـهای رهبری :
#کاربست_کلان
🔸مقام فکر و نظریه که باید توسط حوزه انجام گیرد
🔸تولید علم و نظام سازی توسط دانشگاهیان
🔸کاربست خرد
🔸گفتمان سازی
طبق این فرمول گروهی به نمایندگی آقای واسطی #استراتژی_نان_دراسلام را طراحی کردند.
ضمن این طرح ؛
نان گندم (۸۰درصد)و جوی سبوس دار (۲۰درصد) زکات داده شده خانهپز توسط حوزه مطرح شد .
خانه پز بردن نان طبق روایتی از امام محمدباقر (ع) که میفرمایند اگر نان را بخــری و وارد خانه کنی برکت از خانه میرود.
بعد از طرح استراتژی دانشگاه باید نحوهی کشت گندم و جو و نحوهی درو کردن , آسیاب کردن نحوهی خمیر و.. را بررسی کند
و دستگاهی برای این امر تولید شود که در مرحله کاربست خرد قرار میگیریم
وظیفهی رسانهای کردن و تبلیغ این دستگاه هم به گفتمان سازی میپردازد.
💠 وظیفهی جوانان انقلابی چیست؟؟
باتوجه به اینکه بین نیازهای مردم و آرمانهای انقلاب فاصله وجود دارد؛
نقطهی ایستادن ما دقیقأ باید متناسب با موضوعات جهت سازیست که توسط مقام معظم رهبری مطرح میشود ؛ مثل #مهندسی_فرهنگی و #اقتصاد_مقاومتی
اینجا نقطه ایستادن ماست برای اینکه ضمن توجه به آرمانها به رفع نیازهای مردم بپردازیم.
🔸سانترفیوژ غنیسازی انسانها در #انقلاب اسلامی ؛ حضور در معرکهی جبهه حق و باطل تحت امر ولـی است .
ما همواره بایستی در حال جـهاد باشیم
در حکمت ۳۱ نهجالبلاغه #جــهاد ملزوماتی دارد :
1⃣ امر به معروف و نهی از منکر
2⃣ صداقت در هر حال
3⃣ مبارزه با فاسقان
🎓 #دوره_تابستانه_مدرسه_علوم_انسانی_اسلامی_صدرا
#تابستان_97
🌐 @moees_ir
#گزارش_تصویری
بخشی از فعالیت های فرهنگی و هنری دانش پژوهان مدرسه علوم انسانی اسلامی صدرا به روایت تصویر
🎓 #دوره_تابستانه_مدرسه_علوم_انسانی_اسلامی_صدرا
#تابستان_97
🌐 @moees_ir
💬#گزارش_تصویری
#برنامه_های_فرهنگی
گزارش تصویری برنامه زیارتی #قم_#جمکران، سومین دوره مدرسه علوم انسانی اسلامی صدرا
💠گمان کنم که زمانش رسیده برگردی
به ساحت شب قدر ای سپیده برگردی
هزار بیت #فرج نذر میکنم شاید
به دفتر غزلم ای قصیده برگردی
اللهم عجل لولیک الفرج
🎓 #دوره_تابستانه_مدرسه_علوم_انسانی_اسلامی_صدرا
#تابستان_97
🌐 @moees_ir