✔️این چند روز که مشغول عتبات و اربعین بودیم، چند تا نکته را بهش نپرداختیم. ان شاء الله به تدریج خدمتتون مطالبی را یا از خودم یا از دیگر رفقا تقدیم میکنم👇🌹
🔴 استفسار از محضر مرجعیت معظم
سلام علیکم
🔸(فارغ از نامه آیت الله یزدی) و با احترام به مقام منیع مرجعیت، چند سوال از محضر حضرت آیت الله العظمی شبیری زنجانی (زید عزه) :
🔻۱. علت حضور مرجعیت محترم در منزل فردی که به اتهام توهین به مقدسات، نشر اکاذیب، اقدام علیه امنیت ملی، در دادگاه ویژه روحانیت محکوم به زندان شده است، چیست؟ حضور در جمعی که حداقل دو نفر از آنها (عبدالله نوری و کرباسچی) سابقه محکومیت و زندان در جمهوری اسلامی (دقت شود) را دارند، چیست؟
🔻۲. ملاقات با فردی (خاتمی) که با اتهام دروغ بزرگ تقلب به جمهوری اسلامی و دستور و حمایت از اردوکشی خیابانی فتنه گران، این نظام مقدس را حدود ۹ ماه به لبه پرتگاه بردند و تاکنون نیز از آن اقدام تبری نجسته است، آیا توجیهی دارد؟
🔻۳. سابقه عملکردی خاتمی در زمان وزارت ارشاد، ریاست جمهوری، بنیاد باران و... نشان می دهد جریان غربگرا و #شریعت_ستیز در کشور به صورت غیرمستقیم و مستقیم توسط وی حمایت شده اند. از موارد مکرر توهین به مقدسات اسلامی که توسط حلقه روشنفکرنمایان اطراف خاتمی صورت گرفته بگذریم؛ آیا مرجعیت بزرگوار موارد شبهه پردازی ها و خلاف شریعت گویی های شخص خاتمی را به خاطر مبارک دارند؟
🔸حال :
با توجه به موارد فوق الذکر، آیا معظم له مراوده با این اشخاص و افراد مشابه را از جهت شرعی؛ عقلی و اخلاقی جایز شمرده و توصیه می فرمایند؟ آیا اگر در موارد فوق حتی اگر یقین نباشد؛ از نظر شرعی حداقل از باب احتیاط و دفع ضرر محتمل لازم نیست از مراوده اجتناب گردد؟
🔸بدنه متدین و انقلابی، حفظ شئون مرجعیت را بر خود فرض می داند و البته با #صبر_هوشمندانه از دامن زنندگان به شکاف مرجعیت و نظام اسلامی تبری جسته و در کنار آن با #بصیرت_انقلابی با تمام وجود از این نظام الهی و آرمان های امام راحل و رهبری معظم دفاع و حفاظت خواهد کرد.
⭕ به نقل از #کانال_تبیین.
@mohamadrezahadadpour
من به رئیسجمهور چه گفتم
محمد فاضلی
این نوشته در روزنامه ایران روز چهارشنبه دوم آبان 1397 منتشر شده است.
--------------------------------
✅ رئیسجمهور روز سهشنبه میزبان نزدیک به سی نفر از اصحاب علوم اجتماعی ایران بود. جلسه حدود سه ساعت طول کشید و قریب به دو تا سه دقیقه زمان من برای گفتن حرفهایم بود. حرفم را در چند گزاره مشخص و در پاسخ به سؤال ایشان که پرسیدند تبیین شما از وضع موجود و بانشاط نبودن جامعه ایران چیست ارائه کردم.
✅ اول، ایران کشوری متوسط در بین کشورهای جهان است، با دستآوردها و کاستیهایش، که نه سوئیس است و نه سومالی. اگر وقت کافی داشتم ادامه میدادم که هیچ سیاستمدار و اندیشمندی هم نباید تلاش کند کشور را به یکی از این دو قطب بچسباند و دستآوردها و کاستیها را بیشتر و بزرگتر از واقعیت تصویر کند.
✅ دوم، ما ایرانیان از زمان انقلاب مشروطه تاکنون به دنبال ساختن دولت مدرن بودهایم. دولت مدرن حداقل دو پایه دارد. پایه اول، کارآمدی در حکمرانی نظیر اثربخش بودن در بهبود کیفیت زندگی مردم و حل مسائلشان و مبارزه با فساد. پایه دوم دولت مدرن، بهرسمیت شناختن گروههای اجتماعی است. گروههای اجتماعی در دولت مدرن دیده میشوند، صدا دارند و نادیده گرفته نمیشوند. دولت مدرن شمولیت دارد. حکومت در ایران هر بار گروههایی را نادیده میگیرد، میراند و صدایشان را نمیشنود.
✅ سوم، اقدامات دولت و حکومت دائم گروههای نادیده و ناشنیده ایجاد میکند. زنان، جوانان، سلبریتیها، فقرای شهری، گروههای شغلی مختلف و همین طور الی آخر، بر شمار نادیدهگرفتهشدگان افزوده میشود. سیاستها، برنامهها و پروژههای دولتها هم همین نقش را ایفا میکنند.
✅ چهارم، سیاستها، برنامهها و اقدامات دولتها بدون ارزیابی تأثیرات اجتماعی آنها انجام میشود، فرقی هم نمیکند ساختن سد باشد یا اجرای هدفمندی یارانهها یا اجرای طرح کارت یا کوپن سوخت. بنابراین به دولت دستور دهید که پیآمدهای اجتماعی اقدامات خود را ارزیابی کنند و اصحاب علوم اجتماعی متخصصان این کار هستند.
✅ پنجم، ما دو مسیر پیش رو داریم. مسیر اول آنکه «آینده به مردم بفروشیم» و مسیر دوم اینکه «آینده مردم را بفروشیم.» نظام سیاسی و با ایفای نقش مهم دولت است که تعیین میکند آنچه انجام میشود «آینده فروختن به مردم» است یا «آینده مردم را فروختن». اعتماد وقتی خلق میشود که مردم احساس کنند نظام سیاسی آیندهای تضمینشده را به ایشان میفروشد.
@mohamadrezahadadpour
دلنوشته های یک طلبه
🔴 استفسار از محضر مرجعیت معظم سلام علیکم 🔸(فارغ از نامه آیت الله یزدی) و با احترام به مقام منیع م
به دنبال ملاقات آیت الله #شبیری_زنجانی با سران فتنه، و نقد آیت الله یزدی از اقدام ایشان، رادیو آمریکا هم نگران جایگاه مقام مرجعیت در ایران شده است!!
احتمالا باید منتظر حمایت ترامپ و نتانیاهو هم باشیم!
خط و ربطها را باید جست....
#داستان_کف_خیابون
#نورمن_لامونت در #قم چی میخواد؟!!
دیدار با بعضی #نخبگان_حوزوی؟!
اونم دیدار #محرمانه؟!
@mohamadrezahadadpour
💠 آخرالزمونه
نگرانم
در کربلا و لحظه لحظه خدمت در موکب خدام الحسین علیه السلام زیر لب میگفتم:
"چون بید بر سر ایمان خویش میلرزم"
يَا مُقَلِّبَ القُلُوبِ
ثَبِّت قَلْبِي عَلَى دِينِكَ🙏😔
#حدادپور_جهرمی
#کانال_دلنوشته_های_یک_طلبه
@mohamadrezahadadpour
سلام و روز شما بخیر🌹
روزهای آخر ماه صفر هست و از شما خواهشمندم #صدقه برای سلامتی امام عصر و حضرت آقا و سلامتی همه شیعیان امیرالمومنین فراموش نشود.
دلنوشته های یک طلبه
✔️گاهی فقط میشینم و این جملات حضرت آقا را میخونم و فکر میکنم👇
🔶بعضی ها واضح ترین امور را هم متوجه نمی شوند!
🔹من معتقدم در همهی کارها، اگر انسان سیاسی نباشد، درست نمیتواند حقایق را بفهمد. سیاست یک عطر و بوی خاصّی است. مثل این است که شما گلی را میبرید پیش کسی که شامّه ندارد. همه چیز را از این گل میفهمد، اما یک چیز را نمیفهمد.
🔹آدمهایی که شامّه ندارند، بعضیشان تا آخر عمر نمیفهمند که شامّه ندارند. یک چیزی ببینند، میگویند «بوی خوبی دارد»، اما درک درستی از این قضیه ندارند. سیاست، چنین چیزی است. یک حقیقت است که در یک پدیده به وجود میآید و آن را آدمی که بینش سیاسی دارد میبیند. اصلاً نمیشود آن را به کسی که بینش سیاسی ندارد، نشان داد.
🔺ما سرِ یک قضیهای با آقایی که مرد محترمی هم بود، بحث میکردیم. من دیدم واضحترین امور را به او میگویم و او ملتفت نیست. او تعجّب میکرد که من چرا این حرفها را میزنم؛ من هم تعجّب میکردم که او چرا نمیفهمد!
📅 ۱۳۷۲/۰۳/۳۱
✅ جهت اطلاع و تهیه مجموعه آثار لطفا به سایت زیر مراجعه فرمایید:
Www.haddadpour.ir
ی کم حرف میزنم
از دردها و فکرهای پراکندمه
نمیتونم همشو باز کنم برات
اما از هر کدومش یکی دو جمله کشکولی میگم و رد میشم👇
🔸ای دل تو دمی مطیع سبحان نشدی
وز کار بدت هیچ پشیمان نشدی
صوفی و فقیه و زاهد و دانشمند
این جمله شدی ولی مسلمان نشدی
#حضرت_مولانا
🔸زمانی آرامش پیدا میکنی که بفهمی نیازی نیست به هرچیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی
🔸نیمی از نگرانیها و اضطرابهای ما مربوط به «نظر دیگران» است، ما باید این خار را از بدن خود بیرون بکشیم!
نظر دیگران، تصوری خام یا یک وهم است که هر لحظه میتواند تغییر کند.
نظر دیگران به نخی بند است
و ما را بردهی آنان میکند؛
بردهی نظراتشان
و بدتر، بردهی آنچه وانمود میکنند به نظرشان میرسد!
📚درمان شوپنهاور
👤اروین د یالوم
و اما مطلب آخر:
شماره معکوس برای به بازار آمدن کتاب #نه آغاز شد☺️
منتظر باشید
بالاخره مقاومت و صبر جواب داد
از همه شما که باعث قوت قلبم هستین و در طول ۱۰ ماهی که اذیت شدم همراهیم کردید ازتون بی نهایت تشکر میکنم🌹
#مستند_داستانی
#نه
✅ ﺍﮔﺮ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﻮﺩ ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ ﻓﺮﺯﻧﺪﻡ ﺭﺍ ﺑﺰﺭﮒ ﮐﻨﻢ:
ﺍﻧﮕﺸﺘﻢ ﺭﺍ کمتر ﺑﻪ ﻧﺸﺎﻧﻪ ﺗﻬﺪﯾﺪ ﺑﻪ ﺳﻮﯼ ﺍﻭ میگرفتم...
ﮐﻤﺘﺮ ﺑﻪ ﺍﺩﺏ ﮐﺮﺩﻥ ﺍﻭ ﻣﯽ ﺍﻧﺪﯾﺸﯿﺪﻡ
ﮐﻤﺘﺮ ﺑﻪ موبایل و تلوزیون ﻧﮕﺎﻩ میکرﺩﻡ ﻭ ﭼﺸﻢ ﻫﺎﯾﻢ ﺭﺍ بیشتر ﺑﺮﺍﯼ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﺮﺩﻥ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺑﻪ ﮐﺎﺭمیگرفتم.
ﺑﺎ ﺍﻭ بیشتر ﺑﻪ ﮔﺮﺩﺵ میرفتم، ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﻫﺎﯼ بیشتری ﺑﻪ ﺁﺳﻤﺎﻥ میفرستادم..
ﮐﻢ ﺗﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺟﺪﯼ میگرفتم ،ﺍﻣﺎ ﺟﺪﯼ ﺗﺮ ﺑﺎ ﺍﻭ ﺑﺎﺯﯼ میکردم .
مسیر بیشتری ﺑﺎ ﻭﯼ ﻣﯽ ﭘﯿﻤﻮﺩﻡ ﻭ ﺳﺘﺎﺭﮔﺎﻥ بیشتری ﺭﺍ ﺑﺎ ﺍﻭ ﺗﻤﺎﺷﺎمیکردم .
ﮐﻢ ﺗﺮ ﺍﻭ ﺭﺍ ﻣﯿﮑﺸﯿﺪﻡ ﮐﻪ ﺗﻨﺪﺗﺮ ﺭﺍﻩ ﺑﺮﻭﺩ .
ﻭ ﺑﯿﺶ ﺗﺮ ﺩﺭ ﺁﻏﻮﺷﺶ ﻣﯽﮐﺸﯿﺪﻡ .
ﺭﻓﺘﺎﺭ ﺧﺸﮏ ﻭﺳﺨﺖ ﮔﯿﺮﺍﻧﻪ ﺍﻡ ﺭﺍ ﮐﻢ ﺗﺮ ﺑﻪ ﮐﺎﺭ میبردﻡ ﻭ ﺩﺭﻋﻮﺽ ﺑﯿﺶ ﺗﺮ ﺣﻤﺎﯾﺘﺶ میکردم .
ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﻓﮑﺮ ﮐﺮﺩﻥ ﺑﻪ ﺳﺎﺧﺘﻦ ﺧﺎﻧﻪ، ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﺑﻪ ﻧﻔﺲ ﺍﻭﺭﺍبهتر میساختم.
ﻭﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﻋﺸﻖ ﺑﻪ ﻗﺪﺭﺕ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺷﺪ ﺩﻫﻢ ، ﻗﺪﺭﺕ ﻋﺸﻖ ﻭﺭﺯﯾﺪﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺧﻮﺩ ﭘﺮﻭﺭﺵ میدادم...
دلنوشته های یک طلبه
✅ ﺍﮔﺮ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﻮﺩ ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ ﻓﺮﺯﻧﺪﻡ ﺭﺍ ﺑﺰﺭﮒ ﮐﻨﻢ: ﺍﻧﮕﺸﺘﻢ ﺭﺍ کمتر ﺑﻪ ﻧﺸﺎﻧﻪ ﺗﻬﺪﯾﺪ ﺑﻪ ﺳﻮﯼ ﺍﻭ میگرفتم... ﮐﻤ
متن ارسالی دوستان👇
✅ چند توصیه در رابطه با همراه کردن فرزندان با خود:
1️⃣ به شدت از امر و نهی های زیاد از حد و غیرضروری به فرزند بپرهیزید
2️⃣ بیشتر با اعمال خود سعی کنید فرزند را به خوبی ها دعوت کنید تا خودش حتی علاقه مند شود با شما همراهی کند مثلا مسواک زدنی که عملی باشد
3️⃣ وقتی یک کاری از کودک خواستید و انجام نداد دوباره درخواست را تکرار نکنید که لجبازی صورت گیرد
4️⃣ با داستان ها او را به خوبی و حرف شنوی دعوت کنید
5️⃣ او را با کسی مقایسه نکنید که سرخورده شود
6️⃣ با محبت و زبان شیرین از او بخواهید کاری انجام دهد و شرایط او که الآن خسته است یا بازی می کند را در نظر بگیرید
7️⃣ گاهی خواسته هایی از او داشته باشید که راحت بتواند انجام دهد یا حتی به نفعش باشد؛ مثلا: برو یه خوراکی خوشمزه تو یخچال گذاشتم بخور
8️⃣ در فرزندان بزرگتر سعی کنید خود را به او نزدیک کنید و با همدلی مشکلاتش را حل کنید
9️⃣ رفتار شما با والدینتان بسیار تاثیرگذار بر اوست! مثلا کسی که مدام با والدین خود مشکل دارد یا توقعات بالا دارد و آن ها را به بدی یاد می کند چه طور انتظار دارد که فرزندانش با او یکدل باشد؟
🔟 البته تذکرها و امر و نهی های مهم و جای خود باید توسط والدین برای فرزندان باشد ولی نباید افراط و تفریط صورت بگیرد و همیشه با محبت و در قالب کارهای فکر شده باید عمل کرد
1️⃣1️⃣ نقش روزی حلال بر فرزندان بسیار مهم است
2️⃣1️⃣ اگر کار اشتباهی از او سرزد او را نفرین نکنیم بلکه دعا کنیم به راه درست هدایت شود و البته برایش همیشه دعا کنیم
خلاصه اینکه این حدیث دامنه ای بسیار وسیع دارد که تفکر در این موضوع به عهده شماست ...
سلام و ارادت
با توجه به افزایش نجومی و بی سابقه هزینه کاغذ و چاپ، و عدم حمایت از سوی هیچ نهاد و ارگان خاص، برای چاپ کتاب #نه به مشکل جدی مالی برخورد کردیم. اگر خیّر هستید و یا سراغ دارید لطفا به پی وی مراجعه کنید.
سلام و صبحتون بخیر
هیچ عذاب وجدانی باعث تغییر گذشته و هیچ نگرانیای باعث تغییر آینده نمیشه.
پس حالتو دریاب😌
امیدوارم حال و روزتون عالی باشه🌹
💠 استاد فاطمی نیا در سخنرانی چند روز قبلشون مطالبی فرمودند که یکی از مخاطبین آذری زبان عزیز کانال ارسال کردند👇
ببینید خدا چند گناه را نمی بخشد: اول عمدا نماز نخواندن. دوم به ناحق آدم کشتن. سوم عقوق والدین. چهارم آبرو بردن.
این گناهان این قدر نحس هستند که صاحبانشان گاهی موفق به توبه نمی شوند. پسر یکی از بزرگان علما که در زمان خودش استادالعلما بود، برای من تعریف می کرد: به پدرم گفتم : پدر تو دریای علم هستی ، اگر بنا باشد یک نصیحت به من بکنی چه می گویی؟ می گفت : پدرم سرش را انداخت پایین ، بعد سرش را بالا آورد و گفت : آبروی کسی را نبر!
الان در زمان ما هیئتی ها، مسجدی ها و مقدس ها آبرو می برند ؛ عزیز من ، اسلام می خواهد آبروی فرد حفظ شود. شما با این مشکل داری ؟ دقت کنید که بعضی ها با زبانشان می روند جهنم. روایت داریم که می فرماید اغلب جهنمی ها، جهنمی زبان هستند. فکر نکنید همه شراب می خورند و از دیوار مردم بالا می روند. یک مشت مومن مقدس را می آورند جهنم. ای آقا تو که همیشه هیئت بودی! مسجد بودی! بله. توی صفوف جماعت می نشینند آبرو می برند.
💠یک تجربه جالب💠
چند هفته پیش که برای سخنرانی در یادواره شهدای دانشگاه پزشکی جهرم دعوت شده بودم، خیلی با خودم فکر کردم که چی بگم که هم کلیشه نباشه و هم به درد حال و آینده انقلاب بخوره و صرفا احساسی نباشه؟!
توجه داشته باشین که مخاطبان جلسه فقط دانشجویان و اساتید و مدیران نبودند و از عموم مردم هم دعوت شده بود و ماشالله جمعیت خیلی خوبی در جوار شهدای گمنام دانشگاه جمع شده بودند.
تا اینکه تصمیم گرفتم موضوعم را کمی تخصصی تر در زمینه #جنگ_شناسی و #جامعه_شناسی_جنگ و انواع گروه های هدف و نقاط ضعف نسل ما در این عرصه بررسی کنم.
باورتون نمیشه!
اولا جمعیت با اینکه در فضای سرپوشیده نبود، اما کاملا ساکت بودند و کل ۴۰ دقیقه را فقط گوش دادند! با وجود اینکه معمولا ساکت کردن مردم در فضای سر باز کار راحتی نیست.
ثانیا سوالات جالبی بعدش مطرح شد که باعث نشاط و تشویق بیشترم شد و فضای تعریف و تمجید و به به و این چیزا پیش نیومد.
ثالثا اصلا وارد روضه نشدم و حتی وقت هم کم آوردم و بنظر میرسید که اگر نیم ساعت دیگه به وقتمون افزوده میشد، بازم میشد جلسه را اداره کرد و مشکلی هم پیش نیاد.
بخاطر همین از اون شب دیگه با خودم تصمیم جدی گرفتم که هم خودم و هم بقیه رفقایی که سخنران و مجری اینطور برنامه ها هستند را دعوت کنم به بحث های تخصصی تر و کاربردی تر!
چرا که یک دقیقه فکر کردن، از هفتاد سال عبادت و گریه و تکیه بر بار احساسی صرف ارزشش بیشتره.
حتی میخوام یه تجدید نظر حسابی روی مباحث راهیان نورم داشته باشم و بازم از سالای گذشته عمیق تر و مفهومی تر ورود کنیم.
اون شب از همیشه بیشتر به من و دست اندرکاران جلسه ثابت شد که چقدر لازمه بعضی مسائل را الکی طبقه بندی محرمانه نکنیم و با مردم درمیون بذاریم.
شما طلبه یا کارشناس عزیز هم امتحان کن و در حوزه تخصصی تری وارد بشید و با مردم بر اساس ضرورت ها و نیازمندی های حال و آینده انقلاب گفتگو کنید.
باور بفرمایید ضرر نمیکنید.
مخصوصا اینکه بعد از جلسه، از یکی از پدران معظم شهدای نسل سوم مدافع حرف بشنوی که: 《خدا خیرت بده! دلمون گرم تر شد.》
#حدادپور_جهرمی
#دلنوشته_های_یک_طلبه
@mohamadrezahadadpour
هرگز اجازه ندهیم کسی که از رویاهایش دست کشیده است
ما را هم از روياهایمان باز بدارد ...
درود خدا بر شما دوستان عزیزم❤️
صبح زیبایتان بخیر و نیکی🌹
در پناه نگاه خدا باشیم☺️