هدایت شده از راهبر مربی
▫️ توفیق درک لذّت مناجات و عوامل سلب آن
بخش سوم
عوامل سلب توفیق
۳. رویگردانی از یاد خداوند
«أَوْ لَعَلَّكَ رَأَیتَنِی مُعْرِضاً عَنْكَ فَقَلَیتَنِی»: شاید دیدهای از تو رویگردانم؛ بدینسبب بر من غضب کردهای.
إعراض مصدر باب افعال از ریشۀ «عرض» به معنای رویگردانیدن است. رویگردانی از یاد خدا در دنیا پیامدهای فراوانی دارد که مهم ترین آنها، قساوت قلب و سنگدلی است. خداوند میفرماید: «أَ فَمَنْ شَرَحَ اللَّهُ صَدْرَهُ لِلْإِسْلامِ فَهُوَ عَلى نُورٍ مِنْ رَبِّهِ فَوَیلٌ لِلْقاسِیةِ قُلُوبُهُمْ مِنْ ذِكْرِ اللَّهِ أُولئِكَ فیضَلالٍ مُبینٍ»: آیا کسى که خدا سینهاش را براى اسلام گشاده کرده است و بر فراز مرکبى از نور الهى قرار گرفته [همچون کوردلان گمراه است؟] واى بر آنان که قلبهایى سخت در برابر ذکر خدا دارند؛ آنها در گمراهى آشکارى هستند. بنابراین یکی از مهمترین وظایف مؤمنان، یاد خداست؛ چنانکه خداوند میفرماید: «یا أَیهَا الَّذینَ آمَنُوا اذْكُرُوا اللَّهَ ذِكْراً كَثیراً»: اى کسانى که ایمان آوردهاید، خدا را بسیار یاد کنید.
آیتالله جوادی آملی میگوید:
یک وقت عازم زیارت بیتالله الحرام بودم، میخواستم به مکه مشرف شوم. مصادف با زمستان بود، آن روز هم هوا سرد بود و برف میبارید. برای عرض سلام و تودیع و خداحافظی محضر علامه طباطبایی رفتم. در زدم، تشریف آوردند دمِ در. عرض کردم: عازم بیت اللَّه هستم، خداحافظی میکنم. بعد عرض کردم: نصیحتی بفرمایید که به کار من بیاید و در این سفر توشه راه من باشد. این آیه مبارکه را به عنوان نصیحت و به عنوان زاد راه قرائت کردند و فرمودند: خدای سبحان میفرماید: «فاذکرونی اذکرکم» [: به یاد من باشید تا به یاد شما باشم.] فرمود: به یاد خدا باش تا خدا به یادت باشد. اگر خدا به یاد انسان بود، انسان از جهل نجات پیدا میکند. اگر در کاری مانده است، اگر خدای قدیر به یاد انسان بود، هرگز انسان عاجز نمیشود و نمیماند. اگر در مشکل اخلاقی گیر کرد، خدایی که دارای اسمای حسنی است و متصف به صفات عالیه به یاد انسان خواهد بود. گره اخلاقی را هم میگشاید و انسان را از آن مشکل رهایی میبخشد. این بود که فرمودند: این آیه را به یاد داشته باشید که خدا فرمود: «فاذکرونی اذکرکم».
●◎ تبلیغ دانش آموزی ◎●
🌱___-کلیک کنید☝️-___🌱
هدایت شده از راهبر مربی
بخش چهارم
. قرارداشتن در زمرۀ دروغگویان
«أَوْ لَعَلَّكَ وَجَدْتَنِی فِی مَقَامِ الْكَاذِبِینَ فَرَفَضْتَنِی»: شاید دیدهای که در جایگاه دروغگویانم که از چشمات مرا انداختهای.
دروغگو از نظر قرآن کریم از هدایت خداوند دور است: «إِنَّ اللَّهَ لَا یَهْدِی مَنْ هُوَ مُسْرِفٌ کَذَّابٌ»: خداوند اسرافکار و دروغگو را هدایت نمیکند.یکی از مصادیق دروغ، دروغگویی در اظهار بندگی است. علمای اخلاق گفتهاند: «کسى که [هنگام نماز یا هر زمان دیگری] مىگوید: "وَجَّهْتُ وَجْهِيَ لِلَّذِي فَطَرَ السَّماواتِ وَ الْأَرْضَ" [: روى خود را به سوى کسى کردم که آسمانها و زمین را پدید آورده است] و در دلش غیر این است یا مىگوید: "ایّاک نعبد و ایاک نستعین" [: فقط تو را مىپرستیم و تنها از تو مدد میجوییم]؛ درحالیکه با دلبستگى به دنیا آن را مىپرستد، چنین شخصى دروغگوست». این دروغگویی سبب سلب توفیق میشود.
5. ناسپاسی
«أَوْ لَعَلَّكَ رَأَیتَنِی غَیرَ شَاكِرٍ لِنَعْمَائِكَ فَحَرَمْتَنِی»: شاید مرا ناسپاس در مقابل نعمتهایت یافتهای که محرومم داشتهای.
در آیات «وَاللَّهُ لَا یحِبُّ كُلَّ كَفَّارٍ أَثِیمٍ» و «إِنَّ اللَّهَ لَا یحِبُّ كُلَّ خَوَّانٍ كَفُورٍ» بهصراحت بیان شده است خداوند ناسپاسها را دوست نمیدارد. محرومیت از محبت الهی به معنای ورود به دایرۀ کسانی است که دوزخ آنها را در بر گرفته است؛ چراکه تنها اهل امنیت و آرامش دنیوی و اخروی محبوب خدایاند و کسانی که خداوند بر آنان خشم گرفته و محبوب خدا نیستند، در دوزخ فراق در دنیا و دوزخ آتش در قیامت خواهند سوخت؛ ازاینرو در روایات به سپاسگزاری از خداوند تأکید شده است. امام سجاد(علیه السلام) به فرزندانش توصیه مینمود: «یا بُنَیَّ اُشْكُرِ اَللَّهَ فَمَنْ أَنْعَمَ عَلَیكَ وَ أَنْعِمْ عَلَى مَنْ شَكَرَكَ فَإِنَّهُ لاَ زَوَالَ لِلنِّعْمَةِ إِذَا شُكِرَتْ وَ لاَ بَقَاءَ لَهَا إِذَا كُفِرَتْ»: اى فرزندم، در برابر كسى كه در حق تو احسان نموده، شكر خداوند را بهجاى آور و در قبال كسى كه از تو تشكر میكند، احسان كن كه اگر سپاس نعمت انجام شود، ادامه یافته و از دست نمیرود و اگر كفران نعمت شد، بقا و دوام نخواهد یافت.
امام باقر(علیه السلام) در حدیثی مىفرمایند: رسول خدا(صلی الله علیه و آله) شبى نزد عایشه بودند [و پیوسته مشغول عبادت بود]. عایشه گفت: چرا اینقدر خود را به زحمت مىافكنى؛ درحالىكه خداوند گذشته و آینده تو را بخشوده است. پیامبر(صلی الله علیه و آله) فرمود: اى عایشه، «اَلاّ اَكُونَ عَبْداً شَكوُراً»: آیا من بنده شكرگزار خدا نباشم.
از این تعبیر معلوم مىشود انگیزه عبادت اولیاءاللّه، شكر نعمتهاى او بود. هشام بن احمر ـ از اصحاب امام موسى بن جعفر(علیه السلام) ـ مىگوید: همراه حضرت در اطراف مدینه بودم، ناگهان دیدم امام از مركب پیاده شده و به سجده افتادند؛ سجده حضرت طولانی شد، سپس سر از سجده برداشته و سوار بر مركب شدند. عرض كردم فدایت شوم، سجدۀ طولانی بهجا آوردید؟ فرمودند: «إِنَّنِی ذَكَرْتُ نِعْمَةً أَنْعَمَ اللَّهُ بِهَا عَلَیَّ فَأَحْبَبْتُ أَنْ أَشْكُرَ رَبِّی»: من به یاد نعمتى افتادم كه خداوند به من ارزانى فرمود، دوست داشتم شكر پروردگارم را بهجا آورم. بنابراین شکر خدا سبب توفیق و ناسپاسی سبب سلب توفیق است.
#اعتکاف
#درسنامه
#ادب_بندگی
#لذت_مناجات
●◎ تبلیغ دانش آموزی ◎●
🌱___-کلیک کنید☝️-___🌱
هدایت شده از راهبر مربی
۶. مجالستنکردن با علما
«أَوْ لَعَلَّكَ فَقَدْتَنِی مِنْ مَجَالِسِ الْعُلَمَاءِ فَخَذَلْتَنِی»: شاید مرا در مجالس عالمان نیافتهای که خوارم نمودهای.
در روایات معصومین بر حضور در مجالس علما تأکید زیادی شده است. رسول اعظم(صلی الله علیه و آله) میفرماید: «لا تَجْلِسوا إلاّ عندَ كُلِّ عالِمٍ یدْعوكُم مِن خَمْسٍ إلى خَمسٍ: مِن الشَّكِّ إلى الیقینِ، و مِن الرِّیاءِ إلى الإخْلاصِ، و مِن الرَّغْبَةِ إلى الرَّهبَةِ، و مِن الكِبْرِ إلى التّواضُعِ، و مِن الغِشِّ إلى النّصیحَةِ»: تنها در محضر دانشمندانى بنشینید كه شما را از پنج چیز به پنج چیز فرا مىخوانند: از دودلى به یقین، از ریا به اخلاص، از دنیاخواهى به دنیاگریزى، از تكبّر به فروتنى و از ناخالصى به خلوص. امام علی(علیه السلام) میفرمایند: «جالِسِ العلماءَ یَزْدَدْ علمُكَ و یَحْسُنْ أدبُكَ وَ تَزكُ نَفْسُكَ»: با علما همنشین باش تا علمت زیاد و ادبت نیکو و جانت پاک گردد. بنابراین کمتوجهی به علما و استفادهنکردن از محضر نورانی آنها منجر به سلب توفیق میشود.
#اعتکاف
#درسنامه
#ادب_بندگی
#لذت_مناجات
●◎ تبلیغ دانش آموزی ◎●
🌱___-کلیک کنید☝️-___🌱
هدایت شده از راهبر مربی
8. شرکت در مجالس گناه
«أَوْ لَعَلَّكَ رَأَیتَنِی آلِفَ مَجَالِسِ الْبَطَّالِینَ فَبَینِی وَ بَینَهُمْ خَلَّیتَنِی»: شاید مرا از جمله شرکتکنندگان در مجالس مفسدان دیدهای که رهایم کردهای.
یکی از دلایل کمتوفیقی، همنشینی با اهل باطل است. این همنشینی هیچ ردۀ سنّی را نمی شناسد؛ میتواند از کودکی آغاز گردد یا حتی در سنین پیری اتفاق بیافتد و پیامدهای متناسب با همنشینان را در پی داشته باشد. قرآن مجید یکی از عوامل جهنمیشدن را مجالست با اهل باطل میداند: «وَکُنَّا نَخُوضُ مَعَ الْخَائِضِینَ»: و با اهل باطل در سخنان باطل فرو مىرفتیم.
تا توانی مـی گریز از یـار بد
یار بـد بدتـر بود از مـــار بـد
مار بد تنها همی بر جان زنـد
یار بد بر جان و بر ایمان زند
متأسفانه بسیاری از مجالسی که امروزه توسط برخی افراد و خانوادهها برگزار میشود، مصداق مجالس گناه است؛ مانند برخی مجالس عروسی، مجالس جشن تولد، جلسات مربوط به جشن فارغالتحصیلی و ... . اسلام با مجالس شادی مخالف نیست، بلکه با مجالس گناه مخالف است. ممکن است مجلسی، مجلس شادی باشد؛ ولی در آن گناهی صورت نپذیرد که اسلام نیز با چنین مجالسی موافق است و ممکن است مجلسی حتی برای عزاداری باشد؛ اما شرکتکنندگان در آن مجلس به گناه مشغول شوند. در برخی از مجالس به جای پندگیری و یادآوری مرگ و روز قیامت، شرکتکنندگان در کنار یکدیگر نشسته و به غیبت و گاه تهمت دیگران مشغولاند. مجالسی که ذکر خدا و اهلبیت در آن نباشد، موجب حسرت و سبب سلب توفیق میشود.
9. گناه
«أَوْ لَعَلَّكَ لَمْ تُحِبَّ أَنْ تَسْمَعَ دُعَائِی فَبَاعَدْتَنِی»: یا شاید دوست نداشتى دعایم را بشنوى، از درگاهت دورم كردهاى.
خدایی که عاشق بندگانش و «أَسْمَعَ السَّامِعِینَ» [:شنواترین شنوایان] است، گاهی به دلیل گناه و ارتکاب اعمال زشت بندهاش دوست ندارد صدایاش را بشنود. امام صادق(علیه السلام) میفرماید:
«همانا بندهای دعا کند؛ پس خدای عزوجل به دو فرشته میفرماید من دعای او را به اجابت رساندم؛ ولی حاجتش را نگه دارید؛ زیرا من دوست دارم آواز او را بشنوم و همانا بندهای هم هست که دعا کند؛ پس خدای تبارک و تعالی فرمایدزود حاجتش را بدهید که آوازش را دوست نمیدارم».
#اعتکاف
#درسنامه
#ادب_بندگی
#لذت_مناجات
●◎ تبلیغ دانش آموزی ◎●
🌱___-کلیک کنید☝️-___🌱
هدایت شده از راهبر مربی
10. مجازات اعمال زشت
«أَوْ لَعَلَّكَ بِجُرْمِی وَ جَرِیرَتِی كَافَیتَنِی»: یا شاید به جرم و گناهم مكافات كردهای.
امام صادق(علیه السلام) میفرماید: «یقولُ اللّهُ تَعالی: إِنَّ أَدْنی ما أصْنَعُ بِالْعَبْدِ إذا اثَرَ شَهْوَتَهُ عَلی طاعَتی أنْ اُحَرِّمَهُ لَذیذَ مُناجاتی»: خداوند متعال میفرماید: هنگامی که بندۀ من خواهشهای نفسانی خویش را بر طاعت من ترجیح دهد، کمترین کیفری که در حق او روا میدارم، آن است که او را از لذت مناجات خودم محروم میسازم.
در روایتی قدسی آمده است: «حضرت موسی(علیه السلام) به مناجات میرفتند؛ آدم سنگدل بیحیایی به حضرت موسی(علیه السلام) گفت به این خدایات بگو چقدر گناه کنم، اما تو مرا عقوبت نکنی؟ حضرت رفتند و مناجاتشان که تمام شد، میخواستند برگردند، خطاب شد: چرا پیغام بندهام را نمیدهی؟ گفت: خدایا خجالت میکشم که نقل کنم. خطاب شد: به او بگو که بالاترین بلا را به تو دادم، اما متوجه نیستی. مگر تو از مناجات من، از رابطه با من لذت میبری؟ همین که شیرینی مناجاتم را از دلت بردم، این بالاترین بلاست. این بالاترین مصیبت است».
این داستان را مولوی در اشعار خود برای حضرت شعیب(علیه السلام) آورده است:
آن یکی میگفت در عهد شعیب
که خدا از من بسی دیدست عیب
چند دید از من گناه و جرمها
وز کرم یزدان نمیگیرد مرا
حق تعالی گفت در گوش شعیب
در جواب او فصیح از راه غیب
که بگفتی چند کردم من گناه
وز کرم نگرفت در جرمم اله
عکس میگویی و مقلوب ای سفیه
ای رها کرده ره و بگرفته تیه
چند چندت گیرم و تو بیخبر
در سلاسل ماندهای پا تا بسر
11. بیحیایی نسبت به خداوند
«أَوْ لَعَلَّكَ بِقِلَّةِ حَیائِی مِنْكَ جَازَیتَنِی»: یا شاید به بىشرم و حیایى از حضرتت مجازاتم نمودهاى.
یکی از مصادیق حیای ممدوح، حیا از خداست. پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) فرمود: «اسْتَحْیُوا مِنَ اللَّهِ حَقَّ الْحَیَاءِ»: از خداوند چنان که شایسته است، حیا داشته باشید. کسی به پیغمبر(صلی الله علیه و آله) عرض کرد: چه کسی از خدا آنطور شرم میکند که سزاوار شرمکردن از او است؟ فرمود: «مَنِ اسْتَحْیَا مِنَ اللَّهِ حَقَّ الْحَیَاءِ فَلْیَکْتُبْ أَجَلَهُ بَیْنَ عَیْنَیْهِ وَ لْیَزْهَدْ فِی الدُّنْیَا وَ زِینَتِهَا وَ یَحْفَظُ الرَّأْسَ وَ مَا حَوَى وَ الْبَطْنَ وَ مَا طَوَى وَ لَا یَنْسَى الْمَقَابِرَ وَ الْبِلَى»: حیاداشتن از خداوند آن است که سر و آنچه را در سر میگذرد و شکم و آنچه را در بر دارد، حفظ کنی و مرگ و بلا را یاد کنی و هر آنکه آخرت را میخواهد، باید زینت دنیا را رها کند. پس هر که چنین کند، از خداوند چنانکه سزاوار اوست، حیا کرده است. بنابراین بیحیایی از عوامل سلب توفیق است.
مطابق این فراز از دعای ابوحمزه، کسانی که خواهان مناجات با حضرت دوست هستند و میخواهند مناجاتشان با لذت و نشاط قرین باشد، باید با عوامل سلبکنندۀ توفیق وداع کنند.
#اعتکاف
#درسنامه
#ادب_بندگی
#لذت_مناجات
●◎ تبلیغ دانش آموزی ◎●
🌱___-کلیک کنید☝️-___🌱
هدایت شده از راهبر مربی
محتوای کلاس: استفاده از فرازهای مناجات های مختلف متناسب با بحث ارائه شده در کلاس بسیار مفید و تاثیر گذار است.
در دبیرستان ها می توان در پایان کلاس به عنوان یک برنامه ثابت هفتگی انس با خدا از این مناجات ها استفاده کرد.
در واقع ادب گفتگو با خدا را در این مناجات ها می توان انتقال داد.
هدایت شده از راهبر مربی
مناجات شعبانیه نیز فراز های بسیار جذابی دارد.
پیشنهاد می شود خود مربی با این مناجات ها انس بگیرد و فرازهایی را انتخاب کند و در کلاس بیان کند.
هدایت شده از کانال رسمی ستاد مرکزی اعتکاف
🔰 فقط ۲۴ ساعت تا پایان ثبت نام اعتکاف در قم وقت باقی مانده است
مهلت زمانی برای ثبت نام اعتکاف سال 1402 که با شعار "اعتکاف، معنویت تمدنساز" در حال انجام است تا پایان روز 26 دی ماه 1402 در سامانه ستاد مرکزی اعتکاف کشور برقرار است.
🔻لینک ثبت نام:
https://itikaf.ir/?p=4122
•┈┈┈•✾•◈💠◈•✾•┈┈┈•
#اعتکاف_معنویت_تمدن_ساز
🔻اخبار اعتکاف کشور را از
«کانال رسمی ستاد مرکزی اعتکاف»
www.Itikaf.ir
در ایتا دنبال کنید:
@itikaf_ir
هدایت شده از بانک درسنامه
منشور-یک-طرح-کارا-2.pdf
1.81M
🌸محتوای اعتکاف
📜عنوان: اعتکاف برتر
📖موضوع: طرحها و ایدههایی برای برگزاری اعتکاف برتر
⭕️ ضرورت برنامه ریزی برای اعتکاف
⭕️ نکات پیشنهادی پیش از شروع اعتکاف
⭕️برنامه های پیشنهادی در زمان اعتکاف و پس از اعتکاف
✍️ به کوشش حجت الاسلام مهدوی ارفع و همکارانشان
#اعتکاف
#رجب
#ماه_رجب
🌸به کانال #بانک_درسنامه ملحق شوید:
@DarsnamehM
هدایت شده از معاونت تبلیغ و امور فرهنگی امیربیان استان قم
#حتی_یک_رای
#مسؤلیم!
عملیات تبلیغی ، بصیرت افزایی و دعوت مشارکت حداکثری در انتخابات مجلس شورای اسلامی..
📌بسته های محتوایی:
🔸چندرسانه ای
🔸مکتوب
🔸حلقه مباحثه کتب مرجع: سعود چهل ساله ، دکل و..
📌بستر اعزام به تمام نقاط کشور :
🔸مساجد
🔸دانشگاه
🔸ادارات و..
جهت اعلام آمادگی نام و شماره تماس خودتون رو به آی دی @Seyed_q
ارسال کنید
┅══❉💠❉══┅
♦️ معاونت تبلیغ موسسه امیربیان قم
💠 کانال ما در ایتا:
🌐 @amirebayan_tabligh
1_1040365477.pdf
1.8M
🚨📗 فایلpdf
⭕️ عنوان کتاب: شبهات انتخابات
👈چرا رای بدهیم؟با این اوضاع مملکت چرا رای بدهیم؟
👈چرا رای بدهیم وقتی نظام خودش انتخاب میکند؟
👈چرا نظام، خود را به رفراندوم نمیگذارد؟
🗳 | #انتخابات
هدایت شده از راهبر مربی
etakaf-1401-11-14.pdf
2.36M
💠 منتشر شد...
📚 کتاب "سه روز تا بینهایت"
🔹 طرح و ایده و محتوای ناب و عملیاتی اعتکاف دانش آموزی
🔺 ویژه طلاب و فعالین فرهنگی سطح کشور
#اعتکاف
#رجب
#ماه_رجب
🌸به کانال #بانک_درسنامه ملحق شوید:
@DarsnamehM
هدایت شده از محتوای ویژه اعتکاف
گنجینه قهرمانینو.pdf
633.2K
🔖 ضمیمه کتاب «خلوت قهرمان ساز»
📜 برگه گنجینه قهرمانینو
🏷 ویژه برنامه پیشنهادی اعتکاف نوجوانانه
📕 جهت آشنایی با این ویژه برنامه، به بخش مربوطه در کتاب، مراجعه فرمایید.
•┈┈┈•✾•◈💠◈•✾•┈┈┈•
#اعتکاف_معنویت_تمدن_ساز
🔻اخبار اعتکاف کشور را از
«کانال رسمی ستاد مرکزی اعتکاف»
www.Itikaf.ir
در ایتا دنبال کنید:
@itikaf_ir
و محتوای کاربردی برای برگزاری اعتکاف را در کانال ایتایی ملاحظه فرمایید.
@itikaf_mohtava
.
هدایت شده از مهدی دهبان
مسابقه لیگ حدیث.pdf
404.9K
رفقای زیادی که کار با نوجوانان را انجام می دهند، مسابقه *لیگ حدیث* را از ما شنیده اند و اجرا کردند و بازخوردهای فوق العاده ای دریافت کرده اند، برخی از دوستان پیشنهاد دادند چون ایام تبلیغی و کار فرهنگی با نوجوانان است، در قالب یک فایل لیگ حدیث معرفی شود.☝☝
رهبری همیشه می فرمایند: کار فرهنگی باید جریان ساز باشد.
بریم برای جریان سازی☝☝
https://eitaa.com/dehban_ir
هدایت شده از ۱۳۵۷صراط | علی بختیاری
⭕️محتوای جامع در مورد شخصیت شهید نواب صفوی :
۱.شناخت شناسنامه ای شهید نواب صفوی
۲.معرفی کالا های ایرانی توسط شهید نواب
۳.خاطره رهبر انقلاب از اعتراض شهید نواب به کراوات و کلاه شاپو
۴. بیان رهبری در مورد شهید نواب ۱
۵.مکاشفه یک ولی خدا درباره شهید نواب
۶.بیان رهبری درمورد شهید نواب ۲
۷.برشی از کتاب زندگی و مبارزه ی نواب صفوی
۸.اسلام به چه افرادی نیاز دارد ... خاطرات محمد مهدی عبد خدایی
۹. ✍یادداشت : کجایند نواب ها
۱۰.کلیپ | حجت الاسلام عالی : رهبر انقلاب ، غیرت دینی را از شهید نواب الگو گرفت ...
۱۱.جواب شهید نواب به بازجوی پرونده
۱۲.✍یادداشت | •عباس بابائی : روحانی مبارزی که آرزوی رفتگری حکومت اسلامی داشت
۱۳ . روایتی از مبارزه با بی حجابی فدائیان اسلام
۱۴.گفته ای از شهید نواب
✅@Serat1357talabe | صراط
May 11
هدایت شده از پاتوق بچه شیعه ها
TEXT_V06_final.pdf
10.75M
📔کتاب کار اعتکاف دانشجویی✨
به همت مرکز اقامه نماز دانشگاهیان،کتاب کار اعتکاف دانشجویی تدوین ومنتشرگردید...
در اصل برای فضای دانشجویی نوشته شده ولی به درد همه اقشار میخوره
احکام اعتکاف
روشهای کار فرهنگی در اعتکاف
روشهای ثبت نام و نظم دهی
بهداشت اعتکاف و ...
بفرستید برای معتکفین
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
👌 رسانه «پاتوق بچه شیعهها» را در شبکههای اجتماعی ایتا، بله، اینستا، تلگرام، واتساَپ، روبیکا و سروشپلاس دنبال کنید:
👉 zil.ink/shia_patogh 👈
در ایتا
🆔 https://eitaa.com/joinchat/317194240C38f5bdcffb
شبهات انتخابات راجی.pdf
2.17M
شبهات انتخابات راجی
🔺محتوای تبلیغی صراط :
@mohtavatablighSerat
هدایت شده از بسیج مدرسه علمیه معصومیه قم
روایت مجلس انقلابی، خضریان، ۱_۲۰۲۴_۰۱_۱۹_۰۹_۵۹_۱۱_۰۹۰.aac
12.69M
گزارش صوتی| مجلس یازدهم؛ ضعف ها و قوت ها
جناب آقای دکتر خضریان، نماینده محترم مجلس، سخنگوی کمیسیون مجلس
قسمت اول
روایت اهم عملکرد مجلس انقلابی
#کارگروه_سیاسی
#پرونده_انتخابات
✊بسیج مدرسه معصومیه قم:
@basij_masoumieh
هدایت شده از بسیج مدرسه علمیه معصومیه قم
روایت مجلس انقلابی، خضریان، ۲_۲۰۲۴_۰۱_۱۹_۱۰_۰۲_۰۶_۴۹۶.aac
9.46M
گزارش صوتی| مجلس یازدهم؛ ضعف ها و قوت ها
جناب آقای دکتر خضریان، نماینده محترم مجلس، سخنگوی کمیسیون مجلس
قسمت دوم
روایت بخشی از ساختار و فرآیندهای حاکم در مجلس و پرسش و پاسخ طلاب
#کارگروه_سیاسی
#پرونده_انتخابات
✊بسیج مدرسه معصومیه قم:
@basij_masoumieh
هدایت شده از موسسه مطالعات راهبردی مسریٰ
فلسطین-و- هشتاد-سال-مقاومت.pdf
6.25M
🔰#معرفی_کتاب | فلسطین و هشتاد سال مقاومت؛ از قسام تا حماس
🔹...در سال ۱۹۸۷ میلادی، حماس اعلام موجودیت کرد. جنبش #حماس توسط گروهی از رهبران اخوان المسلمین در فلسطین، به عنوان شاخه فلسطینی #اخوان_المسلمین تاسیس شد. حماس معتقد به مبارزه مسلحانه و مقاومت تا آزادی کامل سرزمین #فلسطین میباشد...
✍️ محمد هنر آموز
✍🏻این کتاب به صورت خلاصه تاریخ فلسطین را از اشغال تا امروز بررسی می کند
#معرفی_کتاب
#فلسطین_و_هشتاد_سال_مقاومت
🌐 موسسه مطالعات راهبردی مسریٰ
https://eitaa.com/flastiin
هدایت شده از موسسه مطالعات راهبردی مسریٰ
برای فلسطین چه کرده ایم.pdf
1.29M
📖 جزوهٔ «برای فلسطین چه کردهایم؟»
💎 با محوریت بازخوانی سخنان امام موسی صدر در مورد صهیونیستها
#معرفی_کتاب
#امام_موسی_صدر
#برای_فلسطین_چکردهایم؟
🌐 موسسه مطالعات راهبردی مسریٰ
https://eitaa.com/flastiin