مجموعه ویدئو نوشته در مسیر حسین(ع)
امام حسین علیه السلام در کلام اندیشمندان غیر مسلمان👇
45.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در مسیر حسین(ع)
ادوارد براون
https://eitaa.com/mohtavayetablighJameaAlZahra/29667
45.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در مسیر حسین(ع)
ادوارد گیبون
https://eitaa.com/mohtavayetablighJameaAlZahra/29668
47.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در مسیر حسین(ع)
توماس ماساریک
https://eitaa.com/mohtavayetablighJameaAlZahra/29668
45.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در مسیر حسین(ع)
کارل بروکلمان
https://eitaa.com/mohtavayetablighJameaAlZahra/29668
#حسینیه
#ولایت_فاطمی
#جلوات_ولایت_فاطمی_در_کربلا
⚫️جلوات ولایت فاطمی در کربلا:
🏴 حضرت علی بن الحسین الاصغر (علیهما السلام)
▪️مصیبت شهادت حضرت الطفل الرضیع (علیه السلام) تجلّی و ظهورِ مصیبت شهادت حضرت محسن (علیه السلام)؛ در وجوه مختلفی همچون:
. مصداق أتم قتل موؤدة
. نحوه شهادت؛ در آغوش پدر و بطن مادر
. سن شش ماهگی
. مثَل زده شدن حرمتشان به «ناقة الله»
. کنز (گنج) والدین و احتجاج به وجود مبارکشان به جهت رجوع امّت به فطرت
⚫️⚜️▪️✨
⚜️▪️✨
▪️✨
✨
#ولایت_فاطمی
#جلوات_ولایت_فاطمی_در_کربلا
⚫️ ولایت فاطمی (سلام الله علیها)
🏴 جلوات ولایت فاطمی در کربلاء
⬅️حضرت علی بن الحسین الاصغر (علیهما الصلوة والسلام)
ا❁﷽❁ا
✨{و إِذَا الْمَوْؤُدَةُ سُئِلَتْ* بِأَيِّ ذَنْبٍ قُتِلَتْ}
«و هنگامیکه از مؤودة سوال شود که به کدامین گناه کشته شد»
(سوره مبارکه تکویر آیات ۸ و ۹)
ا═✧❁ 🏴❁✧═ا
🔳آنچه که حضرت قرآن در وصف نقطه وحدت و آغازین عظائم و کُبَر و مصائب یعنی «إنَّها لَإِحْدَى الْكُبَرِ» (سوره مبارکه مدثر آیه ۳۵) بیان می نماید که به وجود مبارکه حضرت أم الائمه الاطهار (سلام الله علیها) تفسیر می شود «يَعْنِي فَاطِمَةَ علیها السلام» (۱)؛ و همچنین کلام حضرت مولانا الصادق (علیه السلام) که «لا كَيَوْمِ مِحْنَتِنَا بِكَرْبَلَا وَ إِنْ كَانَ .. قَتْلِ مُحَسِّنٍ بِالرَّفْسَةِ لَأَعْظَمُ وَ أَمَرُّ لِأَنَّهُ أَصْلُ يَوْمِ الْعَذَاب» (۲)، دلالت دارد بر اینکه اصل و ریشه مصائب کربلا به مصیبت حضرت أم الائمه الاطهار صدیقه کبری (سلام الله علیها) برمی گردد و از آن نقطه نشأت می گیرد. از آن جمله است مصیبت شهادت حضرت علی بن الحسین الاصغر (علیهماالسلام) که تجلّی و ظهورِ مصیبت شهادت حضرت محسن بن علی (علیهما السلام) در بطن حضرت مادر (سلام الله علیها) است.
🖋این تجلّی و ظهور از وجوه مختلفی قابل بررسی است که در ادامه بدان می پردازیم.
⏪مؤودة
«قتل موودة» که در کربلای حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام): «و إِذَا الْمَوْؤُدَةُ سُئِلَتْ* بِأَيِّ ذَنْبٍ قُتِلَتْ» یعنی الحسين عليه السلام (۳) و با شهادت حضرت الطفل الرضیع (علیه السلام) محقق گردید، جلوه و مظهری از جسارت به حضرت ناموس کبریا در به قتل رساندن حضرت محسن بن فاطمة (علیهماالسلام) می باشد؛ چرا که اصل و ریشه «موودة» به موّدتِ واجب شده بر خلق یعنی مودّت ذوی القربای رسول اکرم (صلی الله علیه و اله) برمی گردد (۴) و لذا همانطور که تصریح فرموده اند تفسیر «قتل موؤدة» در نقطه وحدت، به حضرت محسن (علیه السلام) اختصاص می یابد: «هذِهِ الْآيَةُ هِيَ لَنَا خَاصَّةً فِي الْكِتَابِ وَ هِيَ مُحَسِّنٌ عليه السلام لِأَنَّهُ مِنَّا» (۵).
⏪شَهید في بَطن أمّه؛ المَذبوُح فِي حِجر أبيه
از رزایای مصرع کربلا، نحوه شهادت حضرت علی اصغر (علیه السلام) است که در آغوش پدر بزرگوارشان حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) رخ داد: «السَّلَامُ عَلَی عَبْدِ اللهِ بْنِ الْحُسَینِ، الطِّفْلِ الرَّضِیعِ وَ الْمَرْمِی الصَّرِیعِ.. الْمَذْبُوحِ بِالسَّهْمِ فِی حَجْرِ أَبِیهِ» (۸)؛ که این امر در خصوص حضرت محسن (علیه السلام) در بطنِ حضرت مادر (سلام الله علیها) بوقوع پیوست.
✔️البته این دو رزیه عظیم، نه مشابه و در عدل همدیگر، بلکه یکی جلوه و مظهری از دیگری می باشد؛ چرا که یکی از آثار شهادت حضرت علی اصغر (علیه السلام) انقطاع نسلِ حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) از طریق ایشان بوده است، اما آنچه که در مصیبت حضرت أم الائمه الاطهار رخ داد، امری بس عظیم تر است که حضرت صادق آل محمد (علیهم السلام) فرمودند: «لَوْ أَنَّ فَاطِمَةَ عَلَيْهَاالسَّلَامُ وَلَدَتْ أَلْفَ وَلَدٍ ذَكَرٍ لَكَانَ كُلُّ فَرْدٍ مِنْهُم إِمَاماً»(۹): «اگر مادرم فاطمه علیهاالسلام هزار فرزند پسر به دنیا میآورد، همگی ایشان امام میشدند». به عبارت دیگر از حضرت مشکات امامت فاطمة (سلام الله علیها) هر مولودی که به ظهور می رسید، «امام» بود. لذا این امر نیز از مؤیداتی است که اثبات می نماید مصائب رخ داده در مصرع کربلا، ظهور یافته و تکثّر یافته ی مصائب حضرت أم عالَم امکان صدیقه کبری (سلام الله علیها) می باشند.
⏪ستة أشهر
وجود نازنین حضرت علی اصغر (علیه السلام) در کربلا، شش ماهه بودند که حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) در وداعی که با اهل حرم داشتند، به خواهر بزرگوارشان فرمودند: يا اخْتاهُ اوُصيكِ بِوَلَدي الصَّغيرَ خَيْراً، فَانَّهُ طِفْلٌ صَغيرٌ وَ لَهُ مِنَ الْعُمْرِ سِتَّةُ أَشْهُرٍ (۶): ای خواهرم! تو را در مورد فرزند کوچکم توصیه به خیر می کنم که او تنها شش ماه دارد. نشان و مظهری از شش ماهگی حضرت محسن (علیه السلام): «هي حاملة بمحسن لستّة أشهر و إسقاطها» (۷) که البته جسارت اعداء لعین به حضرت مادر (سلام الله علیها) مانع از به ظهور رسیدنِ حضرت محسن (علیه السلام) گردید.
✨
▪️✨
⚜️▪️✨
⚫️⚜️▪️
⚫️⚜️▪️✨
⚜️▪️✨
▪️✨
✨
#ولایت_فاطمی
#جلوات_ولایت_فاطمی_در_کربلا
⏪ناقة الله
«ناقة الله» مَثلی است که حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) به جهت دلالت قوم بر عظیم بودن جسارت و عصیانشان در شهادت حضرت علی اصغر (علیه السلام) بکار بردند: «وَاللّه لَأَنتَ أكرَمُ عَلَى اللّه مِنَ النّاقَةِ، ولَمُحَمَّدٌ أكرَمُ عَلَى اللّه مِن صالِحٍ! » (۱۰): «به خدا قسم! تو [ای علی اصغر (علیه السلام)] یقینا نزد خدا گرامی تر از ناقه صالح هستی و حضرت محمد (صلوات الله علیه) نزد خداوند از صالح نبی گرامی تر و والاتر است»
✔️این کلام مبارک، مظهری است از کلام حضرت صدیقه کبری (سلام الله علیها) که مصیبتِ اعظم جسارت به وجود مبارکشان و حمله به بیت وحی و سقط شدن حضرت محسن (علیه السلام) را به پی کردن ناقة صالح مَثل زده و فرمودند: «وَ لَأَصْرُخَنَّ إِلَى اللَّهِ تَبَارَكَ وَ تَعَالَى فَمَا نَاقَةُ صَالِحٍ بِأَكْرَمَ عَلَى اللَّهِ مِنِّي وَ لَا الْفَصِيلُ بِأَكْرَمَ عَلَى اللَّهِ مِنْ وُلْدِي» (۱۱):.. در برابر خدا فریاد خواهم زد! یقین بدانید که ناقه صالح، در نزد خدا از من گرامی تر نبود، و بچه آن ناقه نیز از فرزندان من، گرامی تر نبود!
⏪کنز (گنج)
احتجاج به وجود مبارک حضرت علی اصغر (علیه السلام) در روز کربلا، پس از احتجاج به حضرت قرآن و رسالت حضرت ختمی مرتبت (صلی الله علیه و اله) و پس از ایراد تمامی خطبات و وعظ و نصائح رخ داد و به بیانی دیگر حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) بواسطه عطش حضرت علی اصغر (علیه السلام) خواستار رجوع آن قوم به فطرتشان شدند تا بلکه برانگیخته شده و متنبّه گردند: « يا قوم إن لَم تَرحَموني فَارحَموا هذا الطّفل!» (۱۲)
✔️این حقیقت جلوه ای است از آنچه که در جریان غصب ولایت امیرالمومنین علی (علیه السلام) رخ داد که حضرت سیدة نساء العالمین (سلام الله علیها) پس از تمامی احتجاجات [ایراد خطبه فدک ؛ مراجعه ی شبانه به منازل مهاجرین و انصار در معیت حضرت مولا و ..]، بنفسه با وجود حامل بودن به حضرت محسن (علیه السلام) به پشت درب بیایند تا فطرت امّت بیدار و برانگیخته شده و مانع جسارت اعداء لعین گردند؛ همان فطرت هایی که بر حبّ به حضرت مادر (سلام الله علیها) سرشته شده بودند؛ «أن هذا الكنز هو ولده المحسن وهو السقط الذي ألقته فاطمة صلوات الله عليها لما ضغطت بين البابين» (۱۳)
✨
▪️✨
⚜️▪️✨
⚫️⚜️▪️
⚫️⚜️▪️✨
⚜️▪️✨
▪️✨
✨
#ولایت_فاطمی
#جلوات_ولایت_فاطمی_در_کربلا
⏪حضرت خاتون رباب (سلام الله علیها)
از مظاهر و جلوات ولایت فاطمی در کربلا، می توان به وجود مبارک حضرت رباب (سلام الله علیها) اشاره نمود؛ وی که بانویی عالمة، فاضلة، از بهترین زنان عصر خویش در جمال و ادب و عقل، اهل فصاحت و بلاغت بود، به سبب خصائص و فضائل فاطمی شان آنقدر مورد محبت و محبوب حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) بودند که در خصوصشان شعر می سروده و بیان می فرمودند نه تنها حضرت رباب، بلکه هر خانه ای که در آن رباب (سلام الله علیها) باشد را [به سبب متبرک شدن به وجودش] دوست می دارند (۱۴). این بانوی مکرمة که از اعاظم مستقرین در ولایت فاطمی بود، تمام هستی خویش را فدای حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) نمود، نه تنها طفل شرخوارش را، بلکه خود نیز در تمامی منازل اسارت در معیت و از حافظانِ حریمِ حضرت عقیلة زینب کبری (سلام الله علیها) بود و در نهایت نیز از شدّت بکاء و حزن و اندوه بر مصائب کربلا جان سپرد؛ آنچنان که به فرموده حضرت صادق (علیه السلام) به جهت قوّت یافتن در استمرار بر بکاء، تدبیری برای خشک نشدن اشک چشمانش اندیشه بود تا حزن وی مدام و علی الدوام باشد (۱۵).
▪️وا حُسینَا فَلا نسیتُ حسینا** اقصَدَتْهُ اسِنَةُ الاعداء
▪️غادَروُهُ بِکربلاء صریعا** لا سقی الله ُ جانبی کربلاء
[از اشعار منسوب به حضرت رباب در بیان مصائب کربلا]
ا┅═✧❁ منابع❁✧═┅ا
(۱).تفسير القمي ؛ ج۲ ؛ ص۳۹۶؛ البرهان في تفسير القرآن ؛ ج۵ ؛ ص۵۲۸؛ بحار الأنوار ؛ ج۲۴ ؛ ص۳۳۱؛ تفسير كنز الدقائق و بحر الغرائب ؛ ج۱۴ ؛ ص۲۷
(۲).عوالم العلوم و المعارف، ج ۱۱، ص ۵۶۷؛ نوائب الدور، ج ۳،ص۱۹۴؛ الهداية الکبری،ص۴۱۷
(۳).لبرهان في تفسير القرآن ؛ ج۵ ؛ ص۵۹۳؛ تأويل الآيات الظاهرة ص۷۴۲؛ تفسير كنز الدقائق و بحر الغرائب ؛ ج۱۴ ؛ ص۱۴۹
(۴).تفسير كنز الدقائق ج ۱۴؛ ص۱۴۷؛ مناقب آل أبي طالب عليهم السلام (لابن شهرآشوب) ؛ ج۴ ؛ ص۸۴
(۵).الهداية الکبری، ص۴۱۸؛ بحارالأنوار ،ج ۵۳ ،ص۲۳
(۶).معالى السبطين،ج۱ ،ص۴۱۸
(۷).عوالم العلوم والمعارف ج۱۱ ص۷۴۹؛الهداية الکبرى ج۱ ص۳۹۲
(۸).المزار الکبیر ج۱
(۹).الأنوار العلویة، ص ۴۳۳
(۱۰).مقتل الحسين (للمقرم) ج۱ ص۲۸۵؛وقعة الطف ج۱ ص۲۴۶؛ مسند الإمام الشهيد أبي عبد الله الحسين بن علي(علیه السلام) ج۲ ص۱۳۶
(۱۱).بحار الأنوار ؛ ج۲۸ ؛ ص۲۰۶؛ مجمع النورین، ج۱ ص۸۳؛ تسلیة المجالس ج۱ ص۵۳۰
(۱۲).نفس المهموم، ص ۳۴۹
(۱۳).معاني الأخبار ج۱ ص۲۰۶؛ مستدرک سفينة البحار ج۹ ص۱۳۹
(۱۴).اعیان الشیعة ج۶، ص۴۴۹
(۱۵).الکافی، ج۱، ص۴۶۶.
✨
▪️✨
⚜️▪️✨
⚫️⚜️▪️✨
📜 حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی طی حکمی، با تنفیذ رأی ملت ایران در انتخابات، جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان را به عنوان ریاست جمهوری اسلامی ایران منصوب کردند.
💻 رسانه KHAMENEI.IR تصویر این حکم با امضای رهبر انقلاب اسلامی را منتشر میکند.
✏️بسماللهالرحمنالرحیم
والحمدلله رب العالمین و صلی الله علی محمد و آله الطاهرین سیما بقیةالله فی العالمین
✏️سپاس پروردگار دانا و توانا را که بار دیگر ایران اسلامی را سرافراز و چهرهی ملت عظیمالشأن را درخشان ساخت؛ آزمون سرنوشتساز انتخابات ریاست جمهوری به همّت مردم و مسئولان، در شرائطی دشوار، با آرامش و متانت به سرانجام رسید و شخصیت برگزیدهی ملت برای ادای مسئولیتی بزرگ آماده گشت.
✏️چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری، پس از دورهی ناتمامْماندهی رئیسجمهور فقید شهید، یکی از افتخارات ملت ایران، و نشانهی استقرار نظام پایدار اسلامی، و حاکی از عقلانیت و متانت فضای سیاسی کشور است. نگاه به برخی پدیدههای ناپسند در برخی از آزمونهای مشابه در برخی از مناطق جهان، نشاندهندهی برجستگی ایران و ایرانی است.
✏️اکنون اینجانب با تشکر از همهی کسانی که در خلق این افتخار نقش آفریدهاند، به پیروی از ملت بزرگ، رأی آنان به شخصیت فرزانه، و صادق، و مردمی، و دانشمند جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان را تنفیذ و ایشان را به ریاست جمهوری اسلامی ایران منصوب میکنم. و با دعا و آرزوی صمیمانه برای موفقیت ایشان، یادآوری میکنم که رأی ملت و تنفیذ اینجانب تا هر زمان که مشی همیشگی ایشان در پیمودن صراط مستقیم اسلام و انقلاب برقرار باشد، ادامه خواهد داشت.
والسلام علی عبادالله الصالحین
سید علی خامنهای
۷/مرداد/۱۴۰۳
📜 #تنفیذ_چهاردهم
4_5850581756004013199.mp3
19.82M
🎧 صوت کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در مراسم تنفیذ حکم چهاردهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران. ۱۴۰۳/۵/۷
📜 #تنفیذ_چهاردهم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨ به مناسبت تنفیذ رئیس جمهور محترم
یادی کنیم از مردی که آرزو داشت در روز تنفیذ خودش، دست رهبرش را ببوسد امّا نتوانست💔🥀
#تنفیذ
#شهید_رئیسی
به باوری که در اعماق چشمانشان است قسم
هنوز رفتنشان را باور نمیکنم...😔💔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سلام بر مهدی (علیهالسلام)
روزِ من... با نام تو شروع میشود.
مولای من …
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا خَلِيفَةَ اللّٰهِ وَناصِرَ حَقِّهِ،
سلام بر تو ای خلیفه خدا و یاور حقّش،
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حُجَّةَ اللّٰهِ وَدَلِيلَ إِرادَتِهِ،
سلام بر تو ای حجّت خدا و راهنما به سوی ارادهاش،
امام صادق علیه السلام:
🔹أنَّ زَائِرَهُ لَيَخْرُجُ مِنْ رَحْلِهِ فَمَا يَقَعُ فَيْئُهُ عَلَى شَيْءٍ إِلاَّ دَعَا لَهُ فَإِذَا وَقَعَتِ اَلشَّمْسُ عَلَيْهِ أَكَلَتْ ذُنُوبَهُ كَمَا تَأْكُلُ اَلنَّارُ اَلْحَطَبَ وَ مَا تُبْقِي اَلشَّمْسُ عَلَيْهِ مِنْ ذُنُوبِهِ شَيْئاً فَيَنْصَرِفُ وَ مَا عَلَيْهِ ذَنْبٌ.
🔸زائرِ حسین(علیه السلام) وقتى به قصد زیارت از خانهاش خارج میشود، سایهاش بر چیزى نمیافتد، مگر اینکه آن چیز برایش دعا میکند. و هنگامى که آفتاب بر او بتابد، گناهانش را از بین میبرد، همانطور که آتش هیزم را از بین میبرد.
📚 کامل الزیارات (باب الثالث عشر)
جلد ۱ صفحه ۲۹۷
#زیارت_اربعین
📢 هر روز #یک_صفحه_قرآن بخوانیم
🔹️امروز؛ صفحه ۱۰۷قرآن کریم
سوره مبارکه البقرة
✏️ توصیه مهم حضرت آیتالله خامنهای:
هر روز حتماً قرآن بخوانید حتّی روزی نیم صفحه، روزی یک صفحه بخوانید، امّا ترک نشود. در دنیای اسلام هیچ کس نباید پیدا بشود که یک روز بر او بگذرد و آیاتی از قرآن را تلاوت نکند.
https://eitaa.com/mohtavayetablighJameaAlZahra
امام زمان 104.mp3
5.48M
❤️فقط قلبی که بزرگ شده،
و به بزرگتر شدن، فکر میکنه؛
یه خلاء بزرگ رو، در دنیای درون و بیرون، احساس میکنه.
خلاء کسی که
میتونه به وسعت بینهایت بزرگش کنه!
یادداشت هایی در مورد کربلا
#امام_حسین_علیه_السلام
#استاد_طاهر_زاده
🍂🍃🍂🍃🍂
https://eitaa.com/mohtavayetablighJameaAlZahra
🍃🍂🍃🍂
اینفوگرافیک آثار تربیت فردی در زیارت اربعین.jpg
6.87M
فایل با کیفیت اینفوگرافیک آثار تربیت فردی در زیارت اربعین
قابل چاپ در ابعاد بزرگ https://eitaa.com/mohtavayetablighJameaAlZahra/29694