#تاریخ_جادوگری:
1⃣1⃣ #قسمت_یازدهم
#فرعون:
✍خود فرعون در مصر خدا به شمار میرفت و پیوسته عنوان فرزندِ رَع را داشت و نه تنها از راه حق آسمانی فرمان میراند بلکه فرمانروایی وی متکی بر این بود که زاده خدایان است.
🗝رعَ ( این خدا بعدها به نام های هوروس و آمون نیز خوانده شد) خدای آفتاب یا خدای خورشید در مصر باستان است. او به شکل یک انسان با سر شاهین به تصویر کشیده شده است، با تاجی شبیه خورشید بر سرش که یک مار کبرا دور آن پیچیده است و "کلید زندگی" یا عنخ در دستان اوست.
🗿در واقع فرعون نماینده و نایبالسلطنه خدای رع است. چراکه در نظر مصریان فرمانروای واقعی مصر همان خدای رع بود.
⚰مصریان فرعون را چنان تصور میکردند که خدایی است و برای چندگاهی زمین را جایگاه خود ساخته. او پس از مرگ به جهان خدایان رفته و در آنجا ساکن می شود. او عنوان بزرگترین رئیس دینی را داشت و در اعیاد و مراسم باشکوهی که برای تعظیم و تکریم خدایان برپا می شد صدارت با وی بود. به همین دلیل بود که فرعون های مصری توانستند مدت های درازی را بدون تکیه داشتن بر نیروی نظامی عظیم حکمرانی کنند.
🔮مهمترین مدافعان و حامیان رژیم فرعون کاهنان یا همان ساحران بودند. کاهنان در طبقه دوم پس از فرعون قرار داشتند و قرآن به صراحت از ایشان به عنوان ساحر و جادوگر یاد میکند. میتوان گفت کاهنان در مصر پایه های لازم تاج و تخت و پاسبان های سری سازمان اجتماعی بودند.
🪦در واقع معبد آمون صرفاً مسئولیت تربیت مبلغ مذهبی را نداشت، آنان بزرگترین مشاوران پادشاه بودند و شواهد بسیار در دست است که برخی از فراعنه را مانند موم در دستان خود داشته اند و اکثر فراعنه ی قدرتمند نیز کاملا تحت تاثیر تعلیمات و اعتقادات سیستم کهانت عمل می کردند. با توجه به این شواهد، این سوال پیش می آید که آیا سلاطین واقعی مصر، فراعنه بودند؟!
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
#تاریخ_جادوگری:
2⃣1⃣ #قسمت_دوازدهم
#کابالا:
✍جلال الدین آشتیانی در کتاب مدیریت نه حکومت می گوید:گرچه به ظاهر گفته میشود فراعنه ی #مصر دارای قدرت بیبدیلی بودند و مردم همچون خدایان آنها را می پرستیدند،اما در واقع فراعنه سخت وابسته به کاهنان و عامل برنامه های ایشان بودند و گاهی حتی قربانی برنامههای کاهنان میشدند. کاهنان با استفاده از دین و سیاست هم بر مردم و هم بر #فرعون حکومت می کردند.۱
🧪عمده دانش آن روز که پزشکی بود و همچنین علوم خفیه به شکل انحصاری در اختیار کاهنان بود.آنها با استفاده از علوم مختلفی چون نجوم، ریاضیات، هندسه،#کیمیاگری، جادوگری،#طالع_بینی و علم حروف، بالاترین طبقه اجتماعی را در مصر #باستان به خود اختصاص داده بودند. در واقع #معبد فقط وظیفه دینی نداشت و معبد می توانست یک طبیعی دان یا ریاضیدان یا مورخ هم تربیت کند.
اما بازهم این همه قصه نیست و دانش و قدرت کاهنان مصری در این ها خلاصه نمی شود.در بیشتر جوامع سِری،عرفان و قدرت با هم همراه هستند.در مصر باستان هم اینچنین بود.کاهنان از عرفانی به نام کابالا پیروی می کردند که عرفانی بسیار پیچیده و راز آلود بود. تشکیلات کاهنان معبد آمون بسیار سری بود و سلسله مراتب بسیار پیچیده داشت تا بتواند با تمام وجود از ماهیت و حقیقت #عرفانِ کابالا دفاع کند. به همین دلیل ما هرگز نمی توانیم بفهمیم کابالا واقعا چه بوده است.
🗞محمد عبدالله عنان در کتاب تاریخ جمعیت های سری و جنبش های تخریبی مینویسد: کاهنان معبد آمون از مناسک و عقایدی خاص پیروی می کردند.آنان از صمیم قلب سوگند یاد می گردند که تعلیمات خود را از سایر مردم مخفی نگه دارند کاهنان به قدری در حفظ اسرار دقت داشتند که ما از شعائر و اعتقادات دقیق ایشان کمتر اطلاعاتی در دست داریم. آنان در این مسئله به حدی جدی بودند که دانشمندان دیگر کشور ها هم هراس داشتند در مورد این #اسرار خبری گزارش دهند.#هرودوت در مورد #مذهب اسرار آمیز کاهنان مصری مینویسد:من به واقعیت آنها آشنا هستم ولی مایلم امنیت خود را حفظ کنم.
📚منابع:
مستند فرقه های سری، قسمت دوم
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
AUD-20220831-WA0006.mp3
15.73M
#شيطان_شناسی ۵۱
یکی از بزرگترین گناهان،
اينه که،دنبال کشف و اصلاح عیوب اخلاقی و باطنی مون،نباشیم!
راستی؛
چرا اغلب ما،به این گناه،مبتلا هستيم؟
#استاد_شجاعی 🎤
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
سفر پر ماجرا 51.mp3
9.06M
#سفر_پرماجرا ۵۱
✈️برای یه سفرِ خوب آماده ای؟
برای راحتیِ سفرت، خیلـی زحمت کشیدی؟
🎀مبــارکه!
بــرایِ تو که آماده کردی خودتـو؛
انتقالت به برزخ،
لحظه راحت شدن از همه ی خستگی هاته
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
حاج حسین صنعتکار.mp3
12.58M
📗کتاب صوتی " نیمه پنهان ماه"
روایتی از زندگی شهدا به زبان #همسران_شهدا
شهید والامقام حاج حسین صنعتکار🕊🌹
─━━━⊱❅✿•❅•✿❅⊰━━━─
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
🔳دنیا، جادّهی لغزندهای است که اگر حواسّ انسان جمع نباشد، دستش به یک دستگیره محکم نباشد و پایش را بگذارد، سُر میخورد و میرود.
انسان نباید ادّعا کند و بگوید که من محکم هستم و هر چه که میخواهد بشود، ایمانم برای من مقدّمتر است.
نه، اگر واقعاً دست انسان، به یک دستگیرهی محکمی نباشد، قطعاً سُر میخورد.
▪️استاد اخلاق حاج آقا زعفری زاده حفظه الله تعالی
🍃
🦋🍃 https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
7.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پایان بخش برنامه کانال
#زمزمه دعای#فرج
#تصویری
شب خوش
التماس دعا
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c