🍀
دَخَلْتُ عَلَي أَبِي عَبْدِ اللَّهِ(علیه السلام) وَ الْبَيْتُ غَاصٌّ بـِأَهـْلِهِ فِيهِ الْخُرَاسَانِيُّ وَ الشَّامِيُّ وَ مِنْ أَهْلِ الْآفَاقِ فَلَمْ أَجِدْ مَوْضِعاً أَقْعُدُ فِيهِ فَجَلَسَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ(علیه السلام) وَ كَانَ مُتَّكِئاً ثُمَّ قَالَ يَا شِيعَةَ آلِ مُحَمَّدٍ اعْلَمُوا أَنَّهُ لَيْسَ مِنَّا مَنْ لَمْ يَمْلِكْ نـَفـْسـَهُ عِنْدَ غَضَبِهِ وَ مَنْ لَمْ يُحْسِنْ صُحْبَةَ مَنْ صَحِبَهُ وَ مُخَالَقَةَ مَنْ خَالَقَهُ وَ مُرَافَقَةَ مَنْ رَافـَقَهُ وَ مُجَاوَرَةَ مَنْ جَاوَرَهُ وَ مُمَالَحَةَ مَنْ مَالَحَهُ يَا شِيعَةَ آلِ مُحَمَّدٍ اتَّقُوا اللَّهَ مَا اسْتَطَعْتُمْ وَ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ
ابي الربيع شامي گويد: وارد شدم بر حضرت صادق(علیه السلام) ديدم كه اطاق پر از جمعيت است از خراساني و شامي و ساير بلاد و من جايي كه بنشينم نيافتم، حضرت صادق(علیه السلام) تكيه كرده بود پس روي دو پا نشست و فرمود: اي شيعه آل محمد آگاه باشيد كه از ما نيست آن كس كه هنگام خشم نتواند خودداري كند، و (از ما نيست) كسي كه با هم نشين خود خوشرفتاري نكند، و با هم خوي خود خوش خلقي نكند، و با رفيق خود رفاقت نكند، و با همسايه خود خوش همسايگي نكند، و با هم خوراك خود مراعات خوراك نكند، اي شيعه آل محمد تا بتوانيد از خدا بپرهيزيد و لا حول و لا قوة الا بالله
🌹@moshavereh_alborz🌹
⚘⚘⚘
🌹 سبک همسرداری بزرگان
✍️همسر #آیتالله_مرعشی نقل کرده است که مدت شصت سال با ایشان زندگی کردم و در این مدت هیچگاه نسبت به من با تحکّم سخن نگفت و با من رفتاری تند و خشونتآمیز نداشت و با تندی با من صحبت و رفتار نکرد. تا آن زمان که قادر به حرکت کردن و انجام کاری بود، نمیگذاشت دیگران کاری برایش انجام دهند. حتی هنگامی که تشنه میشد، برمیخاست و به آشپزخانه میرفت و آب میآشامید و به من نمیگفت. وی غیر از اینکه همسر خوب و مهربان و دوست داشتنی بود، برای من مانند یک #رفیق صمیمی و همکاری غمخوار نیز بود و در کارهای منزل به من کمک میکرد.
🔹بسیاری از اوقات در کارهای آشپزخانه از قبیل درست کردن غذا، پاک کردن سبزی و شستن میوه و وسایل آشپزخانه به من کمک میکرد و رفتارشان برای تمامی افراد خانه الگو بود.
📚مجلهطوبی، اسفند ۱۳۸۴، شماره۳
🌷@moshavereh_alborz🌷
🌹
📖تحصیلی
#هدف گذاری:
گام های هدف گذاری در تحصیل
هدف وضعیتی است که میخواهیم در آینده داشته باشیم و به آن برسیم و موفقیت مسیری است برای دستیابی به اهداف خاص.
🔴همانطور که داشتن هدف در انسان تولید انگیزه و نشاط میکند نداشتن هدف نیز باعث کسالت، رخوت، افسردگی، وسواس، افکار مزاحم و منفی میشود.
برای موفقیت در هر کاری از جمله تحصیل باید هدف داشته باشیم.
♻️ مراحل رسیدن به هدفها:
✅لیست کردن هدف ها: همهی کارهایی را که میخواهید انجام دهید به صورت یک لیست درآورید.
✅زمانبندی کردن هدفها: تعیین کنید که برای رسیدن به هر هدف چه مقدار زمان نیاز دارید.
✅ اولویتبندی کردن هدفها: هدفها را به ترتیب اهمیت اولویتبندی کنید.
✅ برنامهریزی برای رسیدن به هدفها: برنامهای تهیه کنید که شما را به هدف نزدیک کند، البته میتوانید کسانی را که قبل از شما به اهداف شما رسیدهاند الگوی خود قرار دهید و از آنها ایده بگیرید.
🔴اقدام و حرکت در مسیر هدفها: #تلاش مستمر برای رسیدن به هدف
استاد حسنی نژاد
🌹@moshavereh_alborz🌹
📂 #برنامهریزی؛ راه رسیدن به #هدف
🔴بر مدار نظم:
ما در زندگی هدفهای متنوع و زیادی داریم که میخواهیم به آنها برسیم. از درس #خواندن و #ورزش کردن گرفته تا #شغل و کار در آینده؛ زندگی عرصه رسیدن یا #تلاش برای رسیدن به هدفهاست و آنچه میتواند ما را به اهدافمان برساند یا نزدیک کند، توجه و دقت در برنامهریزی است.
#تحصیلی
🌹@moshavereh_alborz🌹
17.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑️پرفسوری با موهای بلند.
#پیشنهاد_دانلود
😭فضای لاییک فرانسه او را روح او را آرام نکرد.
✊🏾علت برچیده شدن برده داری، انسانیت نبود بلکه بنزین بود.
✍🏼علت ضعف شیعه در تبلیغ ، مخالفت با پدیده های جدید است.
🌷@moshavereh_alborz🌷
✅✅✅✅✅✅✅✅
#تربیتی
#بند_ناف
#کودک_وابسته
سه بندناف:
۱. از سه بند نافی که مادر و کودک بین خود دارند اولین آن با زایمان جدا می شود.
۲. دومین بند ناف، بند ناف وابستگی است که حدود دو سالگی باید پاره شود.
بند ناف دوم با جدا کردن محل خواب، رفتن به مهد و تسهیل کردن محیط کودک به گونه ای که خودش کارهایی را که قادر به انجام آنهاست انجام دهد، پاره خواهد شد.
۳. بند ناف عاطفی، سومین بند ناف یا رابطه ای است که برای اجتماعی شدن و شکل گیری هویت در اوایل نوجوانی باید پاره شود
بند ناف سوم با به رسمیت شناختن نوجوانی و مراحل اجتماعی کردن و ارتباط گرفتن نوجوان با دوستانش و رعایت حریم نوجوانی ایجاد خواهد شد.
ادامه در پیام بعدی کانال👇👇
🌷@moshavereh_alborz🌷
⚘⚘⚘
#پرسش_پاسخ
❓❓❓با سلام وخسته نباشيد. برادر من حدود 1 ماه پيش از همسرش جدا شده و يك پسر 6 ساله داره كه الان با برادرم زندگي ميكنه .همسرش بخاطر مشكلات اخلاقي وفساد انها رو ترك كرد و با فردي ديگر فرار كردن.الان روحيه برادرم و بچش مناسب نيست.با اينكه پدر و مادرم الان از بچه مراقبت ميكنند و به او محبت ميكنند ولي برادر زادم بسيار پرخاشگر و عصبي شده و زود به گريه ميافتد لطفا راهنمايي بفرماييد تا چگونه با انها رفتار كنيم و ايا تجديد فراش برادرم به صلاح است يا نه؟
👇پاسخ 🌹🌹🌹
با سلام و اظهار تأسف برای مسائل پیشآمده
1️⃣🌹هوشمندی، قدرت سازگاری با شرایط است و هر قدر شرایط سختتر باشد، فرصتی برای رشد و تکامل خواهد بود. در شرایط دشواری که برادر شما با آن روبرو هستند، کمکهای عاطفی و رسیدگی دیگر اعضای خانواده برای عبور از این بحران میتواند یاریگر مناسبی باشد. با گذشت زمان به تدریج از سطح استرس ناشی از این اتفاق کم خواهد شد و شرایط به حالت عادی خود باز خواهد گشت. درباره سؤالات شما یادآوری چند نکته ضروری است:
به دلیل روحیه بدی که ممکن است از این جدایی ایجاد شود، طبیعی است که برادرتان در نقش پدری خود فعلا فردی کامل و آرام نخواهند بود، پس در نگهداری و سرگرم کردن برادرزاده خود وقت بیشتری صرف کنید و او را به شیوههای متنوع مشغول نگهدارید.
2️⃣🌹پرخاشگری و عصبیشدن پس از جدایی از مادر، مسئلهای قابل پیشبینی است. با فراهم کردن فعالیتهای مفید و ترجیحا بدنی سعی کنید از سطح استرس کودک بکاهید. مشغول ساختن کودک با بازیهای رایانهای، سیدی و تماشای بیش از حد تلویزیون، وضعیت را بدتر میکند. با او بازی کنید، او را به پارک ببرید، به او هدیه بدهید و زمینه بازی با همسالان را برای فراهم کنید.
3️⃣🌹مراقب باشید برادرزاده شما از بدیهای مادرش باخبر نشود. در گفتگوهای تلفنی، گپهای خانوادگی، مهمانیها و مانند آن درباره مادرش بدگویی نکنید.
4️⃣🌹ه تدریج کودک را آماده پذیرش شرایط جدید کنید. اطمینانبخشی پدر برای کودک میتواند جایگزین خوبی برای کمبود مهر مادری باشد. از برادرتان بخواهید که زمان مفید بیشتری را با فرزندش داشته باشد.
5️⃣🌹تجدید فراش با وضعیت کنونی و صرفا برای حل تنهایی کودک به صلاح نیست. لازم است تا زمان عبور نسبی از بحران صبر کنید و پس از کنار آمدن و پذیرفتن این مسئله تلخ از طرف برادرتان، دست به اقدام برای تشکیل زندگی دوباره بزنید.
6️⃣🌹توکل برخداوند میتواند شما را کانون آرامش کند. مشکلات مهمان ما هستند و کلیدهایی که در دست خداست، قفل همه دربهای بسته را خواهد گشود. از او بخواهید که در گذر شما از این بحران و جایگزینی زندگی بهتر، برای شما برنامهریزی کند. موفق باشید.
🌷@moshavereh_alborz🌷
┄═❁✨❈[﷽]❈✨❁═┄
#ختم_روزانه
✨پیامبر اسلام (ص) فرمودند:
در قیامت نزدیک ترین مردم به من کسی است که بیشتر بر من صلوات بفرستد.✨
📚 کنز العمال، ج ۱، ص ۴۸۹.
قرار ما هر روز نفری حداقل ۱۴ صلوات، به نیت تعجیل در ظهور و سلامتی امام عصر (عج)
دوستان لطفا مشارکت کنید که با هم، هر روز ختم چند هزار صلواتی هدیه به ساحت مقدس امام عصر (عج) داشته باشیم.🙏🌷
#التماس_دعا_برای_ظهور
🌷@moshavereh_alborz🌷
✅✅✅✅✅✅✅✅
#تربیتی
#کودک_وابسته
پارگی سه #بند_ناف:
پارگی این بند ناف ها توسط مادر زمانی اتفاق می افتد که رابطه امنی با همسر خود تجربه کند.
اگر نباشد چنین مادری معمولا ترس ها و ناتوانی های خود را به کودک نسبت می دهد و کارهای او را انجام می دهد و بخاطر دلسوزی های مادر که ناشی از نگرانیهای اوست، کودکش به او وابسته خواهد شد.
مادری که رابطه عاطفی مستحکمی نیز با همسر خود نداشته باشد احتمال بیشتری دارد که اجازه پاره شدن بند ناف به کودکش ندهد.
همچنین رشد هر دو ( مادر و کودک) به لحاظ روانی و اجتماعی متوقف شده و هویت این دو با یکدیگر گره خواهد خورد.
🌷@moshavereh_alborz🌷
#کودک
#بازی
وقتی کودک در حال انجام کاری و لذت بردن از آن است، مثل پریدن روی مبل، اگر بیست بار هم بگویید « نپر، نکن» فایده ای ندارد !!
⁉️پس چه باید کرد؟
به او پیشنهاد بازی و کاری بدهید که همان لذت را به او بدهد. مثلا اگر بازی حرکتی هیجانی انجام میدهد، پیشنهاد شما هم باید حرکتی هیجانی و پر جنبوجوش باشد.مثل گرگی، قایم موشک ، بالا بلندی، پریدن روی بالش، پریدن از روی طناب...
🔰اگر به جای آن، به او بگویید بیا اینجا بشین رنگآمیزی کن، او در آن لحظه هرگز حاضر نیست آن لذت و هیجان را رها کند، پس به حرف شما گوش نمیدهد.
▶️پس آگاهانه او را از کار خطا بازدارید.
🌹@moshavereh_alborz🌹
🧐 #حل_اختلافات_زناشویی چه #قواعد و #اصولی دارد؟ 🧐
1️⃣ زمان و مکان #مناسبی را برای صحبت در باره اختلافتان در نظر بگیرید.😊
🔻وقتی که خسته، گرسنه یا عصبانی هستید زمان مناسبی برای گفت و گو و حل مشکل نیست❌. همچنین در محیط های پر سر و صدا و یا در حضور دیگران به ویژه فرزندانتان از بحث کردن اجتناب کنید.👌
2️⃣ احساس #منفی خود را بیان کنید.👌
🔻گاهی اوقات زوجین هنگام اختلاف و مشکل به جای بیان ناراحتی و خشم خود، آن احساس را به نمایش می گذارند. مثلا اخم میکنند، حرف نمی زنند،❌ داد و فریاد می کنند و… نکته مهم این است که اگر ناراحتی خود را به زبان نیاورید❌، همسرتان متوجه نمیشود که شما چه احساسی دارید.👌 به جای نمایش احساسات با رفتارهای ناسنجیده با کلمات مناسب احساس خود را بیان کنید. با بیان احساسات خود، زمینه مناسبی را برای حل مشکلی که چنین احساساتی را در شما به وجود آورده است، فراهم می کنید.✅
3️⃣ مراقب #کلام خود باشید.😊
🔻تحقیر، توهین، تهدید، سرزنش و پرخاشگری نکنید. ❌ اگر صدایتان بلندتر شده یا تند و با پرخاشگری صحبت میکنید کمی #مکث کنید تا آرام شوید و سپس به صحبت هایتان ادامه دهید.
4️⃣ اختلافات گذشته را به میان نکشید.❌
🔻آن چه که در شرایط معمول مانع از حل اختلاف می شود آن است که معمولا پس از بروز یک اختلاف، زوجین مشکلات قبلی و قدیمی را هم به میان می آورند. این موقعیت تنها باعث پیچیده تر شدن مشکلات می شود، طوری که دیگر هیچ راهی برای حل مشکل اصلی باقی نمی ماند. سعی کنید هر دفعه درباره یک موضوع بحث کنید و تنها روی آن موضوع تمرکز داشته باشید.👌
✼═══┅💖💖┅═══✼
🌷@moshavereh_alborz🌷
💖
🌸پیامبر مهربانی(ص)
بهترین #زنان شما زنی است که برای #شوهرش #آرایش و خودنمایی کند، اما خود را از #نامحرم بپوشاند.🌹
📗بحار؛ 103:235
✼═══┅💖💖┅═══✼
🌷@moshavereh_alborz🌷
🔰🔰🔰🔰
#تأمين_آسايش_خانواده😍
✍️ مرد كه در بيرون خانه مشغول كار و تلاش است، #سزاوار است زمان رفت و آمد خود را #تنظيم نموده و بر طبق برنامه عمل #نموده و بدون علت، تأخير در بازگشت به منزل #نداشته باشد كه باعث نگرانى و اضطراب
خانواده نشود.❌
✍️ مرد بايد خود را ملزم بداند كه بعد از فراغ از كار براى استراحت به كانون گرم خانواده بازگردد و نسبت به آنان بى توجهى نشان ندهد.❌
❣️ از امام صادق (علیه السلام) نقل شده كه: «بر مرد سزوار نيست در شهرى كه خانواده اش آنجا زندگى مى كند، جاى ديگرى به استراحت بپردازد».[۶]👌
💚 رسول اكرم (صلی الله علیه وآله) مى فرمايد: 👇👇
«نشستن مرد در كنار خانواده اش، نزد خداى بزرگ دوست داشتنى تر از اعتكاف [و نشستن] در اين مسجد من است.»[۷]☺️
♦️ اين به جهت تأمين نيروى عاطفى زن است. خانواده هر كس، چشم اميدشان به او است؛
♦️ پدر در عين اين كه پدر و مدير بوده، همسر است، بايد دوست و دلسوز براى خانواده باشد و اگر ثروتى دارد، از آن ها است و اگر زحمتى مى كشد، براى راحتى آنان است.😇
♦️ پس بايد در خانواده به گونه اى عمل كند كه همسر و فرزندان، در رفاه و آرامش باشند.👌
هر گونه خشونت و سخت گيرى و يا بى توجهى به خواست خانواده، ممكن است زندگى را #تلخ و محبت را از دل خانواده بيرون ببرد😢.❣️
✼═══┅💖💖┅═══✼
🌷@moshavereh_alborz🌷
🔴 #همسر داری
💠هر چند وقت یکبار، از همسرتان بپرسید چگونه همسری برای او هستید؟ آیا توانستهاید بخشی از خواستههای همسرتان را محقق کنید؟
از او بخواهید صادقانه رفتارهای مثبت و منفی شما را بگوید.
💠 و شما از انتقاداتش استقبال ویژه کنید نه اینکه سبب مشاجره شود.
#انتقادپذیری، شما را نزد همسرتان محبوب و تو دل برو میکند.
🌹@moshavereh_alborz🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹خانم عزیز وقتی می خواید با شوهرتون حرف بزنید؛سعی کنید از موضوعاتی حرف بزنید که همسرتون هم علاقمند باشه در موردش صحبت کنه و حرفاتونو کلی و مختصر بیان کنید .
🌷@moshavereh_alborz🌷
⚘⚘⚘
# تحصیلی
# تکنیکهای # مطالعه
🗣مطالعه ثمربخش از ۲ عامل متاثر است.
🌹1️⃣ علاقه نسبت به مطلب خواندنی
✅علاقه نسبت به مطالب خواندنی
علاقه نسبت به مطالب خواندنی سبب میشود تا شخص به مطالعه بیشتر بپردازند، مطالعه بیشتر منجر به بهتر شدن فنون مطالعه می شود.
🌹2️⃣ کاربرد ماهرانه تکنیک های مطالعه
✅ کاربرد فنون بهتر، مطالعه را آسانتر، سریعتر و لذت بخش تر می سازند ، در نتیجه علاقه خواننده نسبت به مطالعه افزایش مییابد و سبب می شود تا او به مطالعه بیشتر بپردازد، از خواندن مطالبی که نباید بخواند دوری نکند و در زمان کمتر مطالب بیشتری را بخوانند.
🌹 پی نوشت: سیف علی اکبر؛ روش های یادگیری و مطالعه
🌹@moshavereh_alborz🌹