♦️در تحقیقات مشخص شده خوابهای نامنظم تمرکز و یادگیری را پایین میآورد و اضطراب و عصبانیت را افزایش میدهد.
💢درست کردن سیستم به هم ریخته خواب کار راحتی نیست و اینکه والدین فکر کنند که کودک در طول تابستان میتواند تا دیر وقت بیدار باشد سپس در ابتدای پاییز به دنبال تغییر خواب فرزند به شکل سابق باشند اشتباه است، به این دلیل که ممکن است تنظیم خواب دانش آموز برای بازگشت به حالت طبیعی دو تا سه ماه طول بکشد.
@moshaveremava
🔈🔈🔈 قابل توجه والدین، مربیان و فعالان محترم فرهنگی:
👌بسته ویژه تحصیلی رسید.
☎️ لطفا برای خرید و یا کسب اطلاعات بیشتر با شماره های زیر تماس بگیرید:
02532911126
02532113122
✅مرکز مشاوره مأوا✅
@moshaveremava
May 11
🔴کمی صبر داشته باشید!
📌تغییر مدرسه و رفتن دانش آموز به مقاطع بالاتر در سال جدید تحصیلی ممکن است مشکلاتی برای دانش آموز پیش آورد .
📌مثلا ممکن است در مقطع جدید معلم های بیشتری داشته باشند، شیوه آموزش و درس خواندن آنها هم با سال قبل تفاوت خواهد کرد و... .
📌والدین و معلم ها باید با تحمل، صبوری و همراهی بیشتری به دانش آموز کمک کنند تا با شرایط جدید بخوبی کنار آید.
@moshaveremava
#خبر_و_عدد
♦️40: هر 40 ثانیه، یک نفر در جهان خودکشی میکند.
♦️6: میزان خودکشی در ایران بین 6 تا 9 نفر در هر 1000 نفر اعلام شد.
♦️18000: سالانه حدود هجده هزار ایرانی در تصادفات جادهای کشته میشوند.
♦️1: ایران در جراحی زیبایی بینی در دنیا رتبه اول را دارد.
♦️10: ایران جایگاه دهم تولید تخممرغ را در جهان داراست.
♦️72 و 74: امید به زندگی تا سال ۱۳۵۹ برای زنان ایرانی، ۵۴ سال و برای مردان هموطن ما، ۵۶ سال بود. درحالیکه این میزان اکنون برای مردان ۷۲ سال و برای زنان ۷۴ سال است.
♦️3: سیگار فعلاً هر شش ثانیه یک قربانی میگیرد، اما در آینده هر سه ثانیه!
@moshaveremava
🔹#حدیث روان شناختی هفته:
👈امام صادق(علیه السلام): هر گاه کسی را #دوست داشتی به او خبر بده، چرا که این کار، #دوستی میان شما را #استوارتر می سازد.
(اصول کافی، ج 2، ص644)
✅مرکز مشاوره مأوا✅
@moshaveremava
📌ورشكسته واقعي
🔹حجتالاسلام عالي
حقالناس، علاوه بر اینکه حق مردم است، حق خدا هم هست. زیرا خدا امر کرده است و آن فرد، مخلوق خداست و کسی حق ندارد به مخلوق خدا بیاحترامی کند. پس حقالناس نوعی تمرد از خدا و ضایع کردن حق خدا هم هست و به خاطر همین مهمتر است. پیامبر(ص) فرمود: مفلس کسی است که در عرصه قیامت با اعمال خیر میآید و در مرصاد (موقفي در قيامت) وقتی میخواهد طلبکارانش را راضی کند آنها میگویند که باید اعمال خیر خودت را به ما بدهی. اگر اعمال خیر او تمام شد از بدهیهای طرف برمیدارند و به دوش او میگذارند، این مفلس و ورشکسته واقعی است. حقالناس علاوه بر قیامت در دنیا هم عقوباتی دارد. بعضی از ظلمها در دنیا به سرعت پاسخ داده میشود. امام صادق(ع) میفرماید: از ظلم کردن به کسی که جز خدا یاوری ندارد بترس زیرا عقوبت آن سریع دامن شما را میگیرد. عالمی در زمان ناصرالدینشاه نقل میکند که قحطی شده بود و جوان یهودی به نانوا التماس میکرد که نانی به او بدهد. نانوا او را کشید و به طرف تنور برد و مقداری سنگریزههای داغ را بر پشت گردن او ریخت. جوان سوخت و نفرین کرد و رفت. مدتی بعد خود نانوا فریاد میزد که سوختم و وقتی او را گرفتند، دیدند که تا پایین گردن او تاولهای بزرگی زده است. دکتر گفت که جوان یهودی را بیاورید. به او گفتند که هرچقدر پول بخواهی به تو میدهیم تا تو از نانوا بگذری. جوان گفت: آن حالی که من آن موقع داشتم و نفرین کردم الان ندارم که برای او دعا بکنم تا مؤثر باشد. چند ساعت بعد نانوا از دنیا رفت. البته اینکه تمام ظلمهایی که در دنیا میشود حتماً جزایش در همین دنیا باشد، کلیت ندارد. دنیا، دنیای عمل و عکسالعمل است. اینجا عالمی است که اگر شما بزنید، میخورید زیرا خدا حسیب است. حسیب بودن خدا به این معنا است که هیچ عملی رها و مهمل نمیماند. پس هر عملی عکسالعملی دارد ولی الزاماً عکسالعمل آن در این دنیا نیست. بخشی از عالم وجود دنیا است ولی بخش مهمتر عالم وجود، آخرت است.
@moshaveremava
#پرسش_و_پاسخ
⁉️ با حسادت کودکانمان چه کنیم؟
✅ کودکان کم سن و سال معمولا توانایی بیان احساسات خود در قالب کلمات را ندارند و دقیقاً به همین دلیل که نمیتوانند با زبان، احساسات خود را ابراز کنند، سعی میکنند با اعمالشان ناراحتی خود را نشان دهند.
✅مثلاً آنها به جای اینکه بگویند من از توجه و محبت شما به خواهر کوچکترم ناراحتم، ممکن است به او حمله کنند یا موهای او را بکشند یا رفتارهای پرخاشگرانه دیگری انجام دهند مانند آسیب رساندن به وسایل.
✅والدین باید تلاش کنند به کودکان بیاموزند که احساسات خود را بشناسند و از طریق کلمات آن را بیان کنند. مثلا میتوانید به او بگویید: «میدونم از اینکه ما برای برادر کوچکت وقت زیادی صرف میکنیم و دیگه مثل قبل نمیتونیم برای تو وقت بذاریم، عصبانی هستی اما کتک زدن اون مشکل رو حل نمیکنه. هر وقت عصبانی هستی بیا با من حرف بزن»
✅یا بگویید: «فکر میکنی اون نمیذاره من تو رو دوست داشته باشم؟ از دستش ناراحتی؟ من همیشه تو رو دوست دارم اما خواهرت چون کوچک تره، به مراقبت بیشتری نیاز داره.»
@moshaveremava
🖊یادداشت مشاور
🔹حجت الاسلام ابراهیم اخوی (مدیر مرکز مشاوره مأوا)
🔷نوجوانی فصل تغييرات بسيار است و نوجوانان با تحولات فراوانی روبهرو هستند که گاهی موجب پدیدآیی تنش در ارتباط با والدین میشود.
🔷پدر و مادرهای آگاه، تحولات دوره نوجوانی را درك ميكنند و در رويارويي با آن روشهای مؤثری را پیش میگیرند که به آرامش در کنار اقتدار منتهی شود، ولی والدین ناآگاه، تنشهای خرد ارتباطی نوجوان را تبدیل به نبرد قدرت مینمایند.
🔷نوجوان، هم به جدیت و ابهت والدین نیاز دارد و هم به صمیمیت و رفاقت آنها. ازاینرو «مذاکره» یکی از بهترین جایگزینهای «مشاجره» در ارتباط با نوجوانان است.
🔷 البته لازم است ظرفیت شخصیتی نوجوان بهخوبی لحاظ شود تا مذاکره را تفسیر به ضعف والدین ننماید.
🔷همچنین داشتن درک مناسب از روحیه و شخصیت نوجوان میتواند به بهتر شدن شرایط و ایجاد مسیر مطمئنتر برای مدیریت این دوره سنی کمک كند.
@moshaveremava
31.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈توضیحات آقای دکتر محمد مهدی #عباسی_آغوی در مورد:
🔹ضرورت #مشخص کردن #هدف شغلی و تحصیلی.
🔹ابزار #تعیین هدف.
🔹#ارزش هر انسان به اندازه #همت اوست.
✅مرکز مشاوره ماوا✅
@moshaveremava
#فضای_مجازی
📵حریمها در شبکههای مجازی، زودتر شکسته میشوند و خبر بد اینکه متاسفانه مقدمهای میشوند تا ما در دنیای واقعی هم به چنین دیوارشکنیهایی اقدام کنیم.
@moshaveremava