🔘 یاریشدگان دو دنیا
▫️ مادر: یاری شده در قیامت
امام صادق(ع) از پدران بزرگوار خویش از رسول الله(ص) نقل میکنند که از جبرئیل پرسیدند که: چرا حضرت زهرا(س) در آسمان منصوره و در زمین فاطمه نامیده شده است؟ که جواب میدهند:
«او را در زمین فاطمه نامیده اند؛ چرا که شیعیانش را از آتش دور کرده و نجات می دهد و دشمنانش هم از محبّت او بی نصیب می مانند و در آسمان منصوره است. به استناد این فرموده خداوند متعال که «در آن روز مؤمنان با یاری خدا شادمان می شوند؛ چرا که [خداوند] هر که را بخواهد یاری می کند» که منظور از [آیه]، همان یاری کردن فاطمه(س) برای دوستدارانشان [در قیامت] است.»
این است معنای منصوره: یاری شده در قیامت از سوی خداوند برای حمایت از دوستدارانش.
▫️ فرزند: یاری شده در دنیا
امام باقر(ع) ذیل آیه ی «هر كس مظلوم كشته شود، به سرپرست وى قدرتى دادهايم، پس [او] نبايد در قتل زياده روى كند، زيرا او [از طرف شرع] يارى شده (منصور) است» فرمودند:
«...آنکه مقتول نامیده شده، حسین(ع) است و ولیّ او قائم(ع) است... همانا دنیا به پایان نمی رسد تا اینکه مردی از خاندان رسول خدا(ص) [مردم را به] یاری بطلبد که زمین را از قسط و عدل آکنده سازد، همچنان که از جور و ظلم پر شده است.»
و این معنای منصور است: یاری شده برای انتقام از خون به ناحق ریخته شده ی اجدادش.
📚 « #امام_مهدی_و_بانوان_حریم_ولایت »
📬 خرید از یاران شاپ b2n.ir/448824
#یوسف_زهرا
#دو_بی_نشان
@mouood_org
هدایت شده از معرفی آثار موسسه موعود
📷 #تصویر_کتاب
📚 #سحرنامه
📲 @mouood_org
📲 @mouood_asaar
🌐 mouood.org
🌐 yaranshop.ir
هدایت شده از معرفی آثار موسسه موعود
💠 معرفی کتاب سحرنامه
🔸مجموعه اشعار مهدوی
🔹«سحرنامه» پنجره ای به باغ دلگشای شعر ارجمند مهدوی است. پنجرهای که روحمان را به تنفّس عطر حضور و چشمامان را به تماشای خورشید ظهور دعوت می کند. از قاب این پنجره روشن میتوان به آبی آسمان نگاه کرد و دل به مهربانی خدا سپرد؛ خدایی که در همین نزدیکی است. «سحرنامه» مژده آمدن مسیحا نفسی است که با آمدنش، از جان و جهان روزهامان عید و امید میبارد. «سحرنامه» حدیث انتظاری شیرین و امیدبخش است در گوش زمین و زمان و رمزگشایی شاعران از این دقیقه حافظانه:
که به خورشید رسیدیدم و غبار آخر شد...
ژ
🔸«سحرنامه» مجموعه غزلها، چارپارهها، رباعیها و سرودههای سپید استاد «رضا اسماعیلی» است با مقدّمهای خواندنی با عنوان «شعر آئینی و آینده موعود» درباره تأثیر شعر در تبلیغ اندیشه مهدوی.
🔹در بخشی از این مقدّمه آمده است:
شعر و ادبیّات موعود، با شبچراغ شعر و شعور، به دنبال ردّ پای انسان کامل است؛ انسان آزاد و سربلندی که به مدد انتخاب مسئولانه، از زندانهای غفلت و عادت و طبیعت سر بر آورده و ردایی از جنس رسالت و تعهّد بر دوش دارد؛ انسانی که «ماه» را «آه» میکشد و ما را به «دیدار صبح» فرا میخواند و به «بیعت با بیداری» دعوت میکند:
دوباره بر میخیزیم
به راه میافتیم
رفتن به راه میپیوندد
ماندن به رکود.
و اینگونه است
که من همیشه از بیداری میگویم در شعر
وقتی که شهر خوابیده بود، بیدار بودم
و از بیداری گفتم
از راه، از حرکت
همیشه از بیداری میگویم...
🛍 این کتاب در فروشگاه اینترنتی یارانشاپ و همچنین کتابخوانهای معتبر قابل تهیه است.
🌐 لینک در فروشگاه اینترنتی یارانشاپ:
🔸https://b2n.ir/616815
🌐 لینک محصولات موعود در کتابخوانهای:
🔹طاقچه:
🔸taaghche.ir/publisher/832/انتشارات-موعود
🔸taaghche.ir/publisher/835/انتشارات-هلال
🔹کتابراه:
🔸ketabrah.ir/publisher/موعود-عصر
🔹 فراکتاب:
🔸faraketab.ir/content/person/13973/موعود-عصرعج
🔹پاتوقکتاب:
🔸patogh.mobi/publisher/2639
📋 #معرفی_آثار
🖋️ #رضا_اسماعیلی
📚 #سحرنامه ||
🔖 #انتشارات_موعود
📲 @mouood_org
📲 @mouood_asaar
🌐 mouood.org
🌐 yaranshop.ir
هدایت شده از چندرسانهای موسسه موعود عصر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 هالیوود و یهود، بخش چهارم
1️⃣ اوّلین فیلم برجسته هالیوود چه بود؟
2️⃣ نسبت و رابطه بین هالییود و بنیاسرائیل چگونه است؟
3️⃣ چگونه رؤیای آمریکایی، فرهنگ جهانی شد؟
📚 #هالیوود_و_یهود
📬 لینک خرید از یاران شاپ b2n.ir/743001
@mouood_org
@mouood_multimedia
هدایت شده از چندرسانهای موسسه موعود عصر
22.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘 خلاصه نشست ۱۳۸ - بخش دوم
🔺 دکتر ابومحمد عسگرخانی: از طریق قوانین نرم میخواهند امنیت، اقتصاد و فرهنگ ما را مهار کنند. نابودی سپاه را در مجلس امضا کردیم!
#سلسله_نشستهای_ماهانه_فرهنگ_مهدوی
@mouood_org
@mouood_multimedia
1️⃣3️⃣
🔘 #معرفت، مقدمه #محرمیت
🔹 ادعیه و زیارات وارده شده از حضرات معصومان(ع)، ابواب گشوده #معرفت_الله و معرفت #باب_الله هستند. یعنی از زبان حضرت معصوم، طالب مستعد و صمیمی را متوجّه خداوند متعال میسازند و پنجرههایی را بر #قلب آنان میگشایند و هم از #زبان ایشان، دربارة حجج الهی و اولیای ایشان سخن میگویند تا طالبان معرفت، بر شئون اولیای خدا و مقامات ایشان، نزد خداوند متعال آگاهی بیابند.
🔹 اولیای الهی، از خاندان رسول خد(ص) به چنان درجهای از معرفت و #قرب به حضرت باریتعالی رسیدهاند که از آنان، به عنوان #امین_اسرار_خدا و #حافظ اسرار خداوند متعال یاد میشود.
🔹 صحابی عالیمقام حضرات معصومان(ع)، در قدر و مرتبه یکسان نبودند، چه بسا برای برخی اسراری مکشوف میشده که برای دیگری نمیشده است.
🔹 میزان انس و معرفت، بر میزان صمیمیت و محرمی صحابی میافروده است تا آنجا که شخص شخیصی، همچون حضرت #سلمان_فارسی، مخاطب این عبارت میشود که دربارهاش فرمودند:
🔹 «سَلْمَانُ مِنَّا أَهْلَ الْبَيْت؛
سلمان [فارسی] از ما اهل بیت است.»
🔹 سینههای آلیس، آکنده از اسرار خداوند متعال است. به همین نسبت، معرفت یافتن درباره این ذوات مقدّسه، گام به گام، #زائر مخلص را پیش میبرد تا آنجا که به محرمی میرسد و قلبش آکنده از #نور و اسرار میشود.
📚 کتاب « #آل_یاسین» اثر #اسماعیل_شفیعی_سروستانی از مجموعه #حریم_یار
📬 خرید از یاران شاپ https://b2n.ir/YaSin
#دعای_مهدوی
#زیارت_آل_یاسین
@mouood_org
هدایت شده از چندرسانهای موسسه موعود عصر
8.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘 خلاصه نشست ۱۳۸ - بخش سوم
🔺 دکتر ابومحمد عسگرخانی: در مقدمه برجام محرومیت هستهای الیالابد برای ایران ذکر شده که آن را امضا کردیم.
#سلسله_نشستهای_ماهانه_فرهنگ_مهدوی
@mouood_org
@mouood_multimedia
🔘 یاریشدگان دو دنیا
▫️ محروم از فدک
مهمترین میراثی که برای حضرت زهرا(س) میشناشیم فدک است. همان فدکی که نگذاشتند به حقدار برسد.
به دنبال فتح فدک به دست حضرت رسول(ص) و امیرمؤمنان(ع)، وقتی آیه «به نزدیکانتان حقّشان را بدهید» نازل شد، جبرئیل امین(ع) به رسول خدا(ص) عرض کرد: «فدک را به فاطمه ببخش» پیامبر اکرم(ص) هم نزول آیه و امر الهی را به حضرت فاطمه(س) ابلاغ فرمودند: «دخترم! فدک مال توست، در آن تصرّف کن، هر چند میدانم که پس از من آن را غصب میکنند و از دست تو میگیرند.»1
▫️ فرزند: محروم از میراث
تمام مال و منالی که امام حسن عسکری(ع) داشتند میبایست به تنها فرزندشان میرسید. امّا با شهادت امام حسن عسکری(ع)، عموی حضرت مهدی(عج) بر اموال برادرشان چوب حراج زدند و نااهلان، با ورود به خانه امام حسن عسکری(ع)، اموال پسرشان را غارت کردند و بردند.
امام حسین(ع) در این رابطه فرمودند:
«قائم این امّت نهمین فرزند از نسل من است، همو که پردهنشین غیبت است و در حال حیاتش میراث او را تقسیم میکنند.»2
▫️ پینوشتها:
1. «مناقب آل ابی طالب»، ج 1، ص 123
2. «الزام النّاصب»، ص 67.
📚 « #امام_مهدی_و_بانوان_حریم_ولایت »
📬 خرید از یاران شاپ b2n.ir/448824
#یوسف_زهرا
#دو_بی_نشان
@mouood_org
🔘ایثار و انفاق حضرت فاطمه(س)
💧با هجرت پیامبر اکرم(ص) به «مدینه»، مسلمانان و پیروان حضرت نیز به این شهر مهاجرت کردند. تنگناهای اقتصادی و سیاسی، مسلمانان را در شرایط بسیار سختی قرار داد.
💧انصار هر چه داشتند به دستور پیامبر(ص) در نهایت اخلاص و فداکاری با مهاجران تقسیم کردند. غنیمت های جنگی نیز که گاهی به دست می آمد، آنقدر نبود که نیاز جامعه نو پای اسلام را بر طرف سازد.
💧پیامبر بزرگوار(ص) مسلمانان و فقرای مسلمان را بر خود، خانواده و بستگانش ترجیح می داد و امام علی(ع) و حضرت فاطمه(س) نیز در اجرای این رسالت اخلاقی، اجتماعی بیش از توان معمول بر خود سخت می گرفتند. آنها علاوه بر تحمّل مشکلات طاقتفرسا، در ایثار و انفاق نیز بر همه پیشی گرفته بودند.
💧خانه حضرت فاطمه(س) محلّ مراجعه نیازمندان و فقیران بود. هر کس به آنجا مراجعت می کرد، ناامید بر نمی گشت و پیامبر اکرم(ص) نیز در موارد زیادی نیازمندان را به ایشان ارجاع می داد.
💧پیامبر اکرم(ص) به فردی فرمودند:
«ما اَجِدُلَکَ شَیْئاً، اِنْطَلِقْ اِلی مَنْزِلِ مَنْ یُحِبُّ اللهَ وَ رَسُولَهُ وَ یُحبُّهُ اللهُ وَ رَسُولُهُ، یُؤْثِرُ اللهَ عَلی نَفْسِهِ، اِنْطَلِقْ اِلی حُجْرَةِ فاطِمَةَ؛
چیزی برای تو نمی یابم. به در خانه کسی برو که هم او خدا و رسولش را دوست دارد و هم خدا و رسولش او را دوست دارند، او خدا را بر خودش مقدّم می دارد. به خانه فاطمه(س) برو.»
💧آنگاه پیامبر(ص) به بلال فرمود که او را به منزل حضرت فاطمه(س) برساند. بلال با او آمد و قضیه را به عرض حضرت زهرای مرضیه(س) رساند.
💧حضرت زهرا(س) گردنبندی را که دختر عمویش، فاطمه، دختر حمزه سیّدالشّهداء(ع) به او هدیه داده بود، از گردن در آورد و به آن مرد فقیر داد و فرمود:
«خُذْهُ وَبِعْهُ فَعَسَی اللهُ اَنْ یُعَوِّضَکَ بِهِ ما هُوَ خَیْرٌ مِنْهُ؛
این را بگیر و بفروش. امید است خداوند در مقابل آن، چیزی به تو دهد که از آن بهتر است.»
💧همچنین ابن عبّاس نقل می کند:
روزی سلمان فارسی می خواست برای عرب تازه مسلمان شده ای چيزی تهیّه کند. به خانه زنان پیامبر اکرم(ص) رفت؛ امّا چیزی نیافت. چشمش به خانه حضرت زهرا(س) افتاد و با خود گفت: اگر خیری باشد از خانه فاطمه(س)، دختر پیامبر(ص) خواهد بود. رفت و درِ خانه آن حضرت را کوبید و قضیه را به عرض ایشان رساند.
💧آن حضرت فرمودند:
«وَالَّذی بَعَثَ مُحَمَّدا صلّی الله علیه و آله بِالْحَقِّ نَبِیّا اِنَّ لَنا ثَلاثا ما طَعِمْنا وَ اِنَّ الْحَسَنَ وَ الْحُسَیْنَ قَدِ اضْطَرَبا عَلَیَّ مِنْ شِدَّةِ الْجُوعِ.... وَلکِنْ لا اَرُدُّ الْخَیْرَ اِذا نَزَلَ الْخَیْرُ بِبابی؛
سوگند به آن کسی که محمّد(ص) را به حق، به پیامبری بر انگیخت، سه روز است که چیزی نخورده ایم و حسن و حسین از شدّت گرسنگی می لرزیدند [تا اینکه خوابشان برد...] امّا خیری را که به در خانه ام آمده است، بر نمی گردانم.»
💧حضرت(س) پیراهن خود را به سلمان داد تا ببرد و از شمعون یهودی مقداری خرما و جو بگیرد. سلمان آنها را گرفت و آورد. آن حضرت بلافاصله آنها را آسیاب کرد و نان پخت و به سلمان داد تا برای آن مرد فقیر ببرد.
💧سلمان عرض کرد:
یک قرص از این نان ها را برای حسن و حسین بردارید.
حضرت فرمودند:
«یا سَلْمانُ هذا شَیْءٌ اَمْضَیناهُ للهِ عَزَّوَجَلَّ لَسْنا نَأْخُذُ مِنْهُ شَیْئا؛
ای سلمان! اینها را در راه خدای عزیز و بزرگ داده ایم. چیزی از آن را بر نمی داریم.»
📗 #بدانید_من_فاطمه_هستم
📬خرید از یاران شاپ https://b2n.ir/938968
#اخلاق_اسلامی
@mouood_org